cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke websited

Service
Ik had een vraag en stelde deze per chat: kreeg vrijwel direct een goed antwoord terug.

Assortiment
Goede aanbieding getroffen, verder een goed assortiment tegen goede prijs.

Aanbeveling
Snelle correcte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is overzichtelijk,producten zijn dus zo gevonden en bestellen is zo gedaan. De website zit goed in elkaar.

Service
Cameranu.nl heeft mij nooit teleurgesteld met de levertijd. Het gratis verzenden, ook bij kleinere bestellingen, maakt hun service net wat beter dan bij veel concurrenten.

Assortiment
De site bevat een prima en ruim assortiment.

Aanbeveling
Het ruime assortiment in combinatie met het gratis verzenden op zowel grote als kleine bestellingen maakt Cameranu.nl een van de eerste websites om te checken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn aankoopdoel was duidelijk voor mij, ik wilde een Olympus MFT objectief ter aanvulling van mijn bestaande uitrusting. De website van CameraNU.nl was makkelijk door te zoeken en het objectief bleek concurrerend qua prijs.

Service
Alleen bleek niet uit de website of bij CameraNU.nl aangeschafte objectieven onder de cashbackactie van Olympus zouden vallen. Daarom gechat met CameraNU, ze bleken de cashbackactie niet te kennen en gingen er direct achteraan. Binnen enkele uren was alles geregeld en stond de actie ook op hun website. waarna ik op het door mij gekozen moment het objectief netjes en veilig verpakt in huis had.

Assortiment
Ik heb al vaker (kleinere) artikelen bij CameraNu.nl gekocht en ben nooit teleurgesteld in de omvang van het assortiment.

Aanbeveling
Ik heb na meerdere gerichte aankopen bij CameraNu.nl slechts één opmerking over hun afhandeling. Betalen met een creditcard wordt ontmoedigd door een percentuele opslag op de aankoopprijs terwijl dit voor een klant juist interessant kan zijn door de gratis verzekering van de aankoop bij betaling met creditcard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Boekholt 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk toegankelijk en alles staat duidelijk op de website. Mocht je alsnog vragen hebben, dan bel je even en dat is dan ook nooit een probleem.

Service
Mocht je vragen hebben, dan bel je even en dat is dan ook nooit een probleem.

Assortiment
Het assortiment is ruim en ook hier geld, mis je wat, dan bel je en ze gaan kijken of ze het kunnen bestellen.
Ik kan meteen niet altijd alles vinden maar... dat ligt dan meer aan mij dan aan de website.
Prijs is gemiddeld volgens mij. Wel moet eerlijke bekennen, ik kijk vaak ook niet verder.

Aanbeveling
Voor mij is dit een vertrouwd adres en vaak kijk ik dan ook niet eens verder.
Welke vraag je ook hebt, ze geven je nooit het gevoel dat het overbodig is.

Extra toelichting
Ik doe graag zaken met CameraNU.nl, vertrouwd en snelle leveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jchelder 16-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke indeling.

Service
Goede onderbouwde adviezen laten brede kennis zien, wat vertrouwen geeft.

Assortiment
Breedte is groot.

Aanbeveling
Zoek je een goede aankoop met dito advies, dan is dit the place to be.

Extra toelichting
Ook de minder op de hoogte zijnde klant wordt adequaat geadviseerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vonk 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
goede en vriendelijke uitleg

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles goed bereikbaar en overzichtelijk

Service
prima levering op afgesproken tijd

Assortiment
genoeg assortiment

Aanbeveling
snel te vinden en geen probleem met apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Veel aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hetty de Droog 16-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was eerst even oriënteren in de winkel, die eerlijk gezegd kleiner was dan ik me had voorgesteld. Tot ik doorhad dat ze boven ook nog een hele verdieping hadden. Na mijn oriëntatie in de winkel beneden bleek het vrij eenvoudig om te vinden wat ik zocht.

Service
Er staan daar medewerkers die verstand van zaken hebben! Dat is me wel duidelijk geworden. Op al mijn vragen hadden ze een goed (en vooral eerlijk!) antwoord. Dat waardeer ik zeer. Ook met het compleet maken van mijn nieuwe camera zijn ze zeer behulpzaam! Ik heb goede tips gekregen, waar ik zeker wat mee kan. Het is soms even wachten tot je aan de beurt bent, maar het is het wachten waard. Ze nemen dan wel de tijd voor je. Koffie en toilet zijn aanwezig :-).

Assortiment
Dat wat niet in de winkel staat, hebben ze wel op voorraad. Dus dat is geen enkel probleem. Al is de winkel vrij klein (in eerste instantie), het assortiment is zeer ruim.

Aanbeveling
Goed en breed assortiment, zéér goede bediening en medewerkers. Dit is mijn tweede camera die ik bij hen koop en tot op heden nog geen dag spijt van gehad. Hopelijk kan ik weer net zo genieten van mijn nieuwe camera als dat ik van de oude heb gedaan.

Extra toelichting
Nee, heb alles hierboven vermeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Taris 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ga naar de site, zoek het gewenste object en bestel.

Service
Ik heb eerst contact gehad met de klantenservice om advies over de lensdop, ik wist namelijk niet welke ik moest hebben. Ben goed geholpen.

Assortiment
Voor mij was de keuze uit lensdoppen bijna oneindig.

Aanbeveling
Bij de bestelling nog eens aangegeven waarvoor de lensdop nodig was, kreeg ik daarop ook nog een extra mail om mij gerust te stellen dat ik de juiste besteld had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsbert Kieviet 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij het zoeken naar een degelijke/solide verrekijker sprong de website van CameraNU er toch wel uit. Komt betrouwbaar en professioneel over. Al vrij snel viel ons oog op het nu reeds gekochte artikel. Tevens was de prijsindicatie, in vergelijking met andere leveranciers, zeer aantrekkelijk. Het besluit was eigenlijk al snel genomen, dus bestellen in Urk, Het Spijk 8.

Service
De afgesproken levertijd was voor PostNL blijkbaar een breekpunt. Door CameraNU was gemaild dat het pakketje tussen 17.00 en 19.00 uur bezorgd zou worden. Maar ja, als PostNL dan om 13.00 uur al voor de deur staat, loop je risico dat er niet wordt open gedaan, dus werd het bezorgen toch nog een dag later.

Assortiment
De lijst hiernaast geeft aan dat het assortiment zeer divers is en op een hoog niveau ligt. Dat is natuurlijk voor de klant heel fijn.

Aanbeveling
Voor mij is niet alles te overzien, maar voor zover ik het kan bekijken is CameraNU een bedrijf waar het goed kopen is.

Extra toelichting
Mijn dochter Sylvia heeft me geholpen bij deze bestelling. Mijn vraag aan haar, of ik van te voren deze koop zal betalen, was haar antwoord resoluut. Zeker Pa, dat kun je met een gerust hart doen. Dit bedrijf is zeker van hun zaak. En zo is't gegaan. Hartelijk dank voor de goede zorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CDFotografie 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige zoekfunctie die je de juiste producten voorschotelt

Service
Bij navraag of het product compatibel is, is de medewerker tijdens het telefoongesprek het product voor me gaan opmeten om zeker te zijn

Assortiment
Het betreft een Lenscoat product wat niet iedereen op voorraad heeft. CameraNU dus wel!

Aanbeveling
Zie de beoordelingen hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin Cromberge 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en reageert snel.

Service
Product op voorraad besteld en de volgende dag al in huis met gratis verzending.

Assortiment
Ruim, goed geprijsd assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
supersnelle levering!

Service
Geen service nodig gehad tot nu toe, maar de website en is goed bereikbaar ook telefonisch. Alle gegevens zijn er te vinden, dus ik heb alle vertrouwen in goede service!

Assortiment
Alles is er te vinden wat je nodig hebt voor camera's en fotobeheer, zoals deze mooie laCie harde schijf.

Aanbeveling
Goedkoopste!

Extra toelichting
Snelle service, prima apparaat. Ik werk er nu een week mee en het doet wat het beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Helene 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had het product zeer snel gevonden op de website.

Service
Heb gebeld of het product werkelijk op voorraad was (dat was het nl nergens. Hoorde meteen dat dit zo was. Product besteld om 17.00. Volgende ochtend om 10.00 werd het bezorgd.

Aanbeveling
Snel, goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 14-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Gamakkelijk te vinden en te bestellen

Service
Kreeg op vragen en opmerkingen direct antwoord

Aanbeveling
Het retourneren verliep spoedig ook al zaten er enkele inconseqenties in het proces:
1. In de algemene voorwaarden staat dat je de reden van het retourneren niet hoeft te melden en in het retourformulier staat het tegenovergestelde.
2. In het retourformulier staat dat het artikel in ongeopende staat moet zijn. Maar dan kun je het dus niet bekijken of uitproberen.
Verder verliep het proces probleemloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekende webshop

Service
perfect

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
perfecte winkel met veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk VNS 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijke website. Korte wachttijd voor de service desk.

Service
Een protectieglaasje voor het LCD scherm van mijn Nikon D750 kleefde niet volledig op het schermpje. Het protectieglaasje had ikzelf aangebracht.
Na een prima uitleg "how to" van David, kreeg ik gratis (en aangetekend !) een nieuw protectieglaasje opgestuurd. Dit glaasje zit prima op het LCD scherm.
Buitengewoon goede service!!!

Assortiment
Alles voor de Nikon fan is er. Zelfs Wannabee producten.

Aanbeveling
Urk is toch dichterbij Breda dan ik dacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir46 14-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles bij de hand wat je nodig zou kunnen hebben. Zowel online als is de winkel zelf.

Service
Men neemt de tijd voor je.

Assortiment
Zoals gezegd, een compleet aanbod.

Aanbeveling
Door de goede en vriendelijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brodin 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie prijzen, duidelijke site.

Service
Nette afhandeling.

Aanbeveling
Makkelijke site om keuzes te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Handig navigeren

Service
Misschien iets teveel mailtjes

Aanbeveling
Men doet wat men belooft

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Lennart van Wezep 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website met veel mogelijkheden

Service
Zeer goede verpakking, duidelijke hulp en snelle reacties

Assortiment
Zou meer artikelen voor Pentax kunnen leveren al snap ik het huidige assortiment als er gekeken wordt naar de verkoopaantallen van Pentax

Aanbeveling
Simpelweg de beste camerawinkel van Nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fred 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een zelfde sirui statief stond met twee verschillende codes en prijzen op de website. Moest even bellen om er achter te komen dat het echt dezelfde uitvoering was.

Service
Goed geholpen aan de telefoon.
Vlotte verzending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk handige vergelijk functie en uitgebreide omschrijving

Service
snel geleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
2e keer besteld, 1x opgehaald (paar jaar geleden) en nu thuis laten leveren. Beide keren tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmarkt 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling ging eenvoudig en snel

Assortiment
Het model van mijn keuze was niet beschikbaar als body maar ook als kit met verschillende lenzen

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering, veel keus en een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nicolette 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel vindbaar, makkelijk bestelbaar!

Service
Snelle en duidelijke bezorging

Assortiment
Goed gesorteerd

Aanbeveling
Snel, beste prijs, goed product; super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 13-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Helder en duidelijk ingedeeld

Service
Top geholpen. Er werd echt de tijd genomen voor mijn vragen. En ik mocht allerlei toestellen en lenzen uitproberen.

Assortiment
Enorm veel keuze qua merken en budget

Aanbeveling
Echt top service, super uitgebreid advies en ook nog eens voordelige prijzen.

Extra toelichting
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Harings 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel c.q. product snel te vinden op het internet.

Assortiment
Zo te zien zijn zowat alle populaire artikelen aanwezig en snel bezorgd.

Extra toelichting
Geen gedoe, gewoon snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Oosterbroek 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende en overzichtelijke website en alle relevante info.

Service
Alle bestelde artikelen inderdaad de volgende dag in huis

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Mooie site met veel keuzemogelijkheden. Snelle en correcte levering. Concurrerende prijzen. Desgewenst kun je de mooie fysieke winkel in Urk bezoeken om je voor te laten lichten, producten te zien/mee te nemen. Inmiddels dan ook al vele jaren klant.

Extra toelichting
Prettig en vertrouwd adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site, makkelijk bestellen

Service
Snel geleverd

Assortiment
Alles wat je wilt is hier te vinden

Aanbeveling
Altijd alles snel en goed geleverd en nooit problemen gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dvanhoepen 13-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ontspannen sfeer en zij hebben de tijd voor mij

Assortiment
Ik had maar een camera nodig dus keuze genoeg.

Aanbeveling
Wat je zoekt op fotogebied is er.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThomV 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
enorm aanbod tegen goede prijzen

Service
Zelfs een retour wordt via een uitstekende klantenservice prima afgehandeld

Assortiment
Alles. Wat kan ik meer zeggen?

Aanbeveling
Ik kom hier graag terug en raad iedereen aan om ook hier te gaan kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Rijkes 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede webside alles makkelijk te vinden.

Service
bij bestelling gelijk email en leverdatum plus aflever tijd

Assortiment
wat je wil is er

Aanbeveling
al div via web bij Cameranu besteld altijd naar wens

Extra toelichting
je kan hier met een gerust hart iets kopen,of het nu goedkoop is of duur de service is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrMacvos 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, heldere weergave en keuze.

Service
Zeer goede info over het verloop van de bestelling en het contact.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en zeker qua prijsstelling erg concurrerend.

Aanbeveling
Het is dat ik deze winkel niet eerder heb gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wybe 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk ingedeeld qua producten en categorieën. Alleen de bereikbaarheid van categorieën zou op de mobiele website nog verbeterd kunnen worden.

Service
Snelle afhandeling van de bestelling en snelle levering. Perfect ingepakt.

Aanbeveling
De winkel voor het kopen van je fotografiebenodigdheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gorilla pod met ball head 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, volledig in informatie

Service
Wat ik prettig vind is dat je het afleveringsmoment zelf kan bepalen. De bestelling werd ook precies dan afgeleverd.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op deze webwinkel kun je alles goed vinden,en je kunt hier ook makkelijk bestellen.

Service
levertijd is ook goed.ik had het product de volgende dag al in huis

Assortiment
Ik kon gelijk wat vinden wat ik wilde hebben.
De prijs was ook zeer goed,goedkoper dan verschillende andere webshops.

Aanbeveling
Goed en duidelijk overzicht over de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Django 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en duidelijke afhandeling, status bestelling goed te volgen.

Service
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert70 12-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima locatie en service op alle fronten.

Service
Uitstekende service van de medewerker die ondanks de drukte ruimschoots de tijd nam voor een goede uitleg en diverse alternatieven aanbood voor de camera die ik voor ogen had.

Assortiment
Van alle markten thuis ;-)

Aanbeveling
Alles is daar voorhanden. Van een drankje tot professionele apparatuur..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hinke Nauta 12-05-2016 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij binnenkomst in de winkel was het makkelijk zoeken: overzichtelijke stellingen, duidelijke prijskaartjes en een uitnodigende koffiehoek duidelijk in zicht!

Service
Het trekken van een nummertje werkte perfect; geen lange wachttijd en ik werd uiteindelijk geholpen door een deskundige jongeman, die eerlijk zijn mening gaf!

Assortiment
Had mijn oude camera ter vergelijk mee genomen; er was genoeg keuze boven èn onder mijn prijsklasse. Heb een nieuwe camera gevonden met enkele accessoires naar alle tevredenheid!

Aanbeveling
Voelde me welkom, een vriendelijke bejegening èn de verkoper nam rustig alle tijd om me verschillen en mogelijkheden uit te leggen... een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk

Service
De bestelling werd, zoals beloofd, de volgende dag afgeleverd. Netjes verpakt. Je wordt steeds per mail op de hoogte gebracht van hoever de bestelling is.

Assortiment
Er is veel te kiezen en te vergelijken

Aanbeveling
Ja, als er geen negatieve ervaringen zijn, dat zeg ik: bestel bij hen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, gemakkelijk bestelproces.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
genoeg keus en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan wallert 11-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar (goede) koffie staat klaar

Service
Deskundig advies. Er wordt alle tijd genomen.

Assortiment
Ik heb nog nooit iets gemist

Extra toelichting
Prettige winkel, deskundig personeel, groot assortiment staat uitgestald,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ploegmakers 11-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker dichtbij. Goed te parkeren.

Service
Men neemt de tijd voor je en geeft prima adviezen.Ook als het niet in eigen belang is.

Assortiment
Ruim assortiment. alle gangbare artikelen zijn aanwezig

Aanbeveling
Prima zaak. Prettige indeling. Vakkundige en betrokken personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Snel ontvangen via de post. En gratis verzendkosten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Nooit problemen gehad en altijd snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 11-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt goed door de winkel lopen. Gebruiksvriendelijke en voldoende fysieke ruimte om cameras te voelen en ook te testen.

Service
Uitstekende service: advies gekregen over de mogelijkhede van de camera. Daarnaast ook een andere optie besproken, maar die werd niet opgedrongen. Informeren als prioriteit boven verkopen was de strekking die bleef hangen. Vriendelijk en professioneel met gevoel voor fotografie en fotograaf. Met recht een 10.

Assortiment
Voor elke fotograaf wat wils. Korter, krachtiger en meer waarheidsgetrouw is het niet.

Aanbeveling
Uitstekend persooneel en een prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel geregeld en goedkoop

Service
Vriendelijke uitstraling, snelle levering.

Assortiment
Van alles in de winkel

Aanbeveling
Zal hier de volgende keer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannu108 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Easy to order with few clicks!

Service
Immediate email notification about the order, payment and shipping. Great!

Assortiment
Very good selection of product and the search tool on the site works well.

Aanbeveling
Excellent fast service. You can order late in the evening for the next day delivery. This is very important!

Extra toelichting
Highly recommended for online shoppers in Netherlands!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop de Jong 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Geen moeite te veel en kennis van zaken~!!

Aanbeveling
Zie reacktie, sevice.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

K C 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Compleet assortiment

Aanbeveling
Prima camera gekocht, snel bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews