cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Albert Steenbergen 18-06-2016 In de winkel gekocht
op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen opdringerige verkopers

Service
ik vind het prettig om goed en correct geholpen te worden
met veel uitleg van mijn gekochte ware

Assortiment
ik sta elke keer met open mond van verbazing hoe veel er artikelen en keuze er is

Aanbeveling
de keuze en klant vriendelijkheid

Extra toelichting
ja ik kom graag terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard van Laanen 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke website.

Service
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Kon alles makkelijk vinden.

Service
Na wat vragen gesteld te hebben kreeg ik gelijk een duidelijk respons.

Extra toelichting
De rubbers van mijn verrekijker waren versleten, ik kreeg gratis een paar nieuwe opgestuurd. Dat is nog eens service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij Google ingetypt wat ik zocht, kwam direct hier terecht en vond meteen wat ik wilde hebben.

Service
Levering de dag na de bestelling op het vooraf aangekondigde tijdstip perfect verpakt in onberispelijke staat.

Assortiment
Ik heb maar heel beperkt gezocht, maar alles wat ik zocht vond ik, dus assortiment lijkt mij heel omvangrijk.

Aanbeveling
Ben geen enkel punt tegengekomen waar ik iets op aan te merken had.

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop ga ik als eerste hier weer kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maja 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De artikelen die ik nodig had kon ik met 2 klikken, vinden, maatvoering duidelijk en prijs/kwaliteit in balans.

Service
snelle levering.

Assortiment
zie boven

Aanbeveling
10 zou perfect zijn en perfectie bestaat niet echt, dus de hoogst mogelijke scores gekregen van mij.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexie 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Na komen wat wordt belooft

Service
Snelle service kwa bezorgen

Aanbeveling
Gewoon duidelijk weet gelijk waar je aan toe bent

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

zuidema 17-06-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je word bijna automatisch naar een product geleid

Service
heb enkele weken geleden een inkt cartridge online besteld en we twijfelden over de inhoud van de bestelling, gebeld en dat het was goed en de bestelling in huis was het toch niet goed wij naar de winkel en we kregen zonder bij betaling het goede product mee helemaal top !!!!

Assortiment
wat kun je er niet kopen

Aanbeveling
mag wel iets groter

Extra toelichting
nee eigenlijk niet. top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appie 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via zoekfunctie op site

Service
Meteen de dag erna geleverd, geen verzendkosten en zeer concurerende prijs. Doordat er geen verzendkosten zijn zelfs goedkoper als 123-inkt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goedkoopste, snelle levering en zelfs nog een heel leuk cadeau bij de aflevering. Top!

Extra toelichting
Had omdat ik er voor de 1e keer bestelde een kleine bestelling van 1 cartridge geplaatst. CameraNU.nl kwam namelijk als goedkoopste naar voren op internet. Doordat ze geen verzendkosten tellen zelfs nog ca. 3 euro goedkoper als 123.inkt. Alles prima gegaan, goed product, snelle service en zelfs nog een heel erg leuk cadeau gekregen bij de aflevering. Zal zeker volgende keer weer bij hun bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Altijd prima bereikbaar en medewerkers geven altijd deskundig advies.

Assortiment
Groot assortiment met altijd juiste voorraad aantallen zoals vermeld op de site.

Aanbeveling
Goed gemotiveerd en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameranu Urk 17-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles overzichtelijk, heel goede uitleg over het product waar je voor komt, geen vraag is hun te veel.

Service
hier bedoel ik mee, dat het soms als het druk is in de winkel, je soms wel heel lang moet wachten op je beurt.

Assortiment
wat is er niet te koop, tienen geef ik nooit, anders was het een 10

Aanbeveling
alles te koop voor, normale prijzen, met goede eerlijke uitleg en hulp.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Irene 17-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettige sfeer

Service
Er wordt alle tijd en aandacht voor de klant genomen

Assortiment
Heel royaal

Aanbeveling
Makkelijk parkeren en ruim assortiment

Extra toelichting
Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webwinkel en werkt goed

Aanbeveling
snelle levering en goed verpakt

Extra toelichting
goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wierda 17-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
moet even wennen aan de manier van werken... nummertje trekken en het personeel dat achter de balie zit.

Service
leggen alles goed uit

Assortiment
wist precies wat ik hebben wilde dus heb niet naar assortiment gekeken maar zag wel veel verschillende merken

Aanbeveling
koop hier vast nog een keer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Gerard Martens 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker gemakkelijk achter je pc

Service
sávonds besteld de volgend middag al in bezit

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor foto en video

Extra toelichting
Heb hier al verschillend accessoires gekocht en dat blijf ik doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker makkelijk shoppen op de website.

Service
Wat een snelheid. Ik had het binnen 24 uur in mijn bezit. In die tijd kan ik niet naar een (foto) winkel. En heeft die fotowinkel het product wel op voorraad????

Assortiment
Ik zocht iets speciaals. En ze hadden het.

Aanbeveling
Lekker ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teus 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk zoeken

Service
snelle levering, zoals beloofd

Assortiment
kan altijd beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Compact superzoom camera 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
Snelle correcte levering

Assortiment
Breed aanbod

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan Veenstra 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
We zouden een lens retourneren, dus we gingen naar cameranu.nl (de winkel zelf) Hier hebben ze ons heel goed geholpen. En we kwamen met meer dan een lens terug.

Aanbeveling
Goeie winkel, lekkere koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van Dijk 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website en productinformatie

Service
Snelle levering, direct bevestigingsmail e.d.

Assortiment
Veel keuze en aanbiedingen

Aanbeveling
Is uitstekend bevallen. Dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel Everts 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist niet precies welk snelwisselblokje ik
voor mijn Benro statief nodig had. Er waren ook nog verschillende balhoofden. De juffrouw die
mij telefonisch hielp zocht alles keurig uit en
de dag erna had ik het blokje al in huis. Ik kon
weer snel aan de slag.

Service
Zie boven

Assortiment
Cameranu heeft een enorme voorraad

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MC 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is snel en gemakkelijk om iets te zoeken. Zeker met de navigatie kun je snel bij hetgeen komen wat je zoekt

Service
Gewoon goede afwikkeling van het bestelde

Assortiment
Zeer breed en ruim

Aanbeveling
Zeker 1 van de beste speciaal zaken

Extra toelichting
De levertijd in de shop komt niet overeen met de werkelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vindit 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te navigeren op de site, eenvoudig afrekenen, ook met PayPal!

Service
Supersnel geleverd en zónder bijkomende kosten!

Assortiment
Ze hebben zowat alles.

Aanbeveling
Als ik weer wat nodig heb, kijk ik eerst of ik het hier kan krijgen!

Extra toelichting
Supersnelle levering, geen verzendkosten, uitgebreid assortiment, veel betaalmogelijkheden. Lid van Thuiswinkelwaarborg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBoonstra 16-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er is een prima werkend systeem met nummertjes. Het makkelijkst zou zijn als je gewoon zelf al wat zaken kon testen , echter gezien de veelal dure apparatuur is het ook begrijpelijk dat dit niet gebeurd.

Service
Prima advies waarbij ook naar een collega wordt verwezen als die er meer kennis van heeft, dat is mijn inziens alleen maar positief zodat je de juiste mensen spreekt.
Verder uitgebreid de gelegenheid tot vergelijken gekregen en goed advies waarbij niet alleen naar het beste product maar ook naar je gebruik wordt geluisterd.

Assortiment
Redelijk veel verschillende modellen op voorraad waardoor het loont om naar de winkel te gaan en te vergelijken.

Aanbeveling
Als je een product wil kopen en goed wil vergelijken met dito advies kan ik deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en beschrijvingen.

Service
Snelle levering.

Aanbeveling
Diverse keren zaken besteld, nooit gekkigheid meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
s avonds besteld de volgende dag in huis zonder portokosten

Service
Prima systeem met track and trace te volgen

Assortiment
Precies wat ik zocht

Aanbeveling
Perfect gewoon. Als of ik het thuis zo uit de kast kon halen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 15-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Snelle verzending. Belofte waargemaakt

Assortiment
Wat hebben ze niet. Tot nu heb ik alles wat ik wilde bij hen kunnen bestellen

Extra toelichting
Ik heb alleen ervaring met de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinda 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle informatie die je wilt weten, staan bij elkaar. Overzichtelijk.

Service
Duidelijk op de hoogte gehouden van wanneer het pakketje komt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Robvanderaa 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Goed geholpen
Zo wel telefonisch als in de winkel

Assortiment
Groot assortment en ruimte voorraad

Aanbeveling
Goede service, Snel en Klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling gedaan en gelijk mail terug dat ze het gevraagte gelijk opzoeken en inpakken om te versturen.

Assortiment
Zeer ruime keuze in wat ik zoek.

Aanbeveling
Diverse keren iets besteld, altijd op voorraad en ander daags in huis.

Extra toelichting
Zou gauw ik weer iets nodig ben, zal ik deze site het eerst bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Sijtsma 15-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Op internet staat alles goed en nauwkeurig omschreven waar je naar zoekt.

Service
In eerste instantie tijdens het telefonisch contact dacht ik hier koop ik niet meer. Ik had een bitserige vrouw aan de lijn waar ik mijn order van bestellen doorgaf met enkele vragen aangaf wat ik wilde bestellen. De offerte kwam per mail gestuurd en de prijs lag op c.a. 60 % van wat het mocht kosten. Weer gebeld en kreeg een andere aan de lijn die het keurig voor mij regelde dat. Dit was voor mij enorm positief. Was dit niet gebeurd dan was dit de laatste keer geweest dat ik er daar wat zou kopen c.q. bestellen.

Assortiment
hetgeen ik nodig had vond ik daar.

Aanbeveling
Iets meer doen aan klant vriendelijkheid door de telefoon. Zij kan natuurlijk een slechte dag gehad hebben maar laat daarvan naar de klant niet iets van merken.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jasper 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klim Verheyden 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik vond het fijn om te weten waar mijn pakketje zich op het moment was. Mijn pakket werd ook zeer snel bezorgt. Klasse Service!!

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is eenvoudig producten te vinden en vergelijken. Nadat ik een top 3 voor mijn keuze in systeemcamera's had gemaakt heb ik de klantenservice gebeld en zij hebben mij helpen beslissen in mijn keuze. Top!

Service
De klantenservice is prettig en stond mij goed te woord, ik had het gevoel iemand te spreken die werkelijk verstand had van systeemcamea's, iets waar ik een leek in ben, complimenten!

Mogelijk het enigste aandachtspuntje, de camera zou volgens Cameranu.nl op vrijdag geleverd worden, dit vermeldde de track en trace code ook. Echter kwam de camera donderdag al :)

Assortiment
Het is een fijn assortiment met voldoende keuze in zowel nieuw als occasion. Het is misschien leuk mee te gaan met nieuwe gadgets, helaas kon ik ook geen fijne cameratas vinden voor mijn camera.

Aanbeveling
De service is prima en qua prijs kwam cameranu.nl als laagste uit de bus voor mijn Olympus PEN EPL6.

Extra toelichting
Vooral zo door gaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Doreen Westerink 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor klanten (bekend of onbekend) is het eenvoudig om bij cameranu een bestelling (online) te plaatsen

Service
De medewerkers zijn erg attent en behulpzaam.

Assortiment
Qua aanbod is er erg veel te vinden, ook zijn de occasions vaak interessant. Echter mis ik nog aanbod op het gebied van huren - wat betreft lenzen voornamelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tinus 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijk niet druk maar goed van dienst

Service
wat er staat doen ze ook .

Assortiment
beste camera assortiment van nederland

Aanbeveling
zeer goede webshop

Extra toelichting
mag soms uitgebreidere info over de producten met een product review of zoiets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Noppen 14-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top behandeling, groot assortiment

Service
Snel, duidelijk

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
9

Extra toelichting
Snelle aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Grudelbach 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, prima merken, goede prijsstelling en snel werkende klantenservice inzake extra info inwinnen. Zeer tevreden

Service
Snelle beantwoording van je mail, nog dezelfde avond.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Overzichtelijke en goed werkende site, mijn ervaring: zeer goede klantenservice, zeer groot assortiment, zeer snelle levering. Mijn beleving: vertrouwen en goede prijs/kwaiteit verhouding. Aanrader!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne van der Hooft 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle en goede afhandeling van de bestelling

Assortiment
Alles wat je voor je camera zoekt hebben ze hier

Aanbeveling
Ga hier voortaan vaker spullen bestellen voor mijn camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René wouterson 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken en klikken, meer niet

Service
Top

Assortiment
Alles voor camera

Aanbeveling
Snel, duidelijk en kwaliteit. Geen rotzooi en nette prijzen

Extra toelichting
Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r geerdink 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk en eenvoudig te vinden

Service
binnen 1 dag levering

Assortiment
uitgebreid en goed

Aanbeveling
zie bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
evt cadeau bon van diverse gebeurtenissen in het leven van mensen mis ik bv 65 jaar zou als een bon ook aangeboden moeten worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

willem van de Kraats 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle hulp via de telefoon

Service
was nog niet klaar met mijn vraag , kreeg al een antwoord dit was per telefoon , wat toch weer het snelst werkt

Assortiment
wat ik zocht was gewoon te vinden op de site

Aanbeveling
de snelheid van actie- reactie

Extra toelichting
Ik dacht dat er alleen vis uit Urk kwam , maar dus ook mooie / goede foto app. / spullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Curly Coffee 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Erg groot aanbod, daardoor niet overzichtelijk. Wel regelmatig diverse artikelen aantrekkelijk geprijsd.

Service
Duidelijke afhandeling bestelling en betaling. Snelle levertijd.

Assortiment
Erg groot en breed aanbod. Diverse producten voor zowel de foto- en video-specialist als voor de amateur of liefhebber.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Rene 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel uitgepakt. Binnen 10 minuten stond alles

Service
Savonds besteld. Volgende dag in huis

Assortiment
Ruime keuze, voor iedereen wat wils

Aanbeveling
Weten waar ze over praten en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margreet koster 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer snelle service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Duidelijke website, accessoires worden meteen duidelijk aangegeven. Ruime keuze en snelle levering. Zeer tevreden!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura Beth 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Service
Snelle levering. Goede info na aankoop over verzending

Aanbeveling
Goede prijs, goede communicatie, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk van wering 14-06-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer overzichtelijk
afdelings nummers intoetsen heel knap bedacht

Service
direct aan de beurt(mede omdat we vrij vroeg waren)

Assortiment
zeer uit gebreid

Aanbeveling
veel balie,s dus veel behulpzaam personeel

Extra toelichting
kom niet voor niets uit HAREN (GR)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny K 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er is alles te vinden en de website is zeer duidelijk en eenvoudig in gebruik. Goederen zijn inderdaad de dag erna geleverd.

Service
Bestelling ontvangen, waaronder een niet-werkende flitser. Na het contacteren van de klantenservice, werd er direct een retourlabel aangemaakt en het nieuwe artikel wordt vervolgens opnieuw opgestuurd.

Assortiment
De shop heeft een zeer breed assortiment, zowel in productcategorieën als merken/types.

Aanbeveling
CameraNU.nl is een zeer complete thuisbasis voor alle camerabenodigdheden. Zonder twijfel vindt je altijd wat je nodig hebt met een zeer goede service.

Extra toelichting
Ik ga er vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevan 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Duidelijke webshop met goede producten en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm Veneman 13-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
via internet besteld webside is duidelijk

Service
had telefonisch nog vragen die zijn prima beantwoord

Assortiment
cameranu.nl had precies de flitser die ik zocht

Aanbeveling
Gelijk de volgende dag al gratis bezorgd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Erik Kroon 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig filter toe te passen op zoekopdracht waardoor ik snel zag wat ik zocht.

Service
Dag na de bestelling had ik het artikel in huis.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb heb ik tot nu toe altijd gevonden op de site, ook dit keer weer.

Aanbeveling
Overzichtelijk, uitgebreid aanbod en snelle levering.

Extra toelichting
Wilde een filter/leesbescherming op de Sony A7-RII die ik eerder heb gekocht. Heb verschillende filters vergeleken en deze leek me prima geschikt. Zit er inmiddels op en het geeft goed gevoel nu deze extra bescherming op de lens zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews