cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product makkelijk gevonden en besteld tegen een zeer goede prijs.

Service
Gewoon snel en netjes bezorgd.

Assortiment
In korte tijd 2x voor verschillende producten (verrekijker en digitaal fotolijstje) bij cameranu.nl uitgekomen.

Aanbeveling
Goed assortiment, concureert goed op prijs en bezorging snel en goed.

Extra toelichting
Tevreden! Hier kun je met een gerust hart kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koos 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Informatie is duidelijk, makkelijk en voor 1 uitleg vatbaar.

Service
De ene dag besteld, de andere dag geleverd. Dat is waarmaken wat je belooft.

Assortiment
Er is zoveel keus dat het uiteindelijk nog lastig werd om te kiezen.

Aanbeveling
Zie het bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima webwinkel, snelle levering, overzichtelijke website

Service
Snelle service, scherpe prijzen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zie hierboven genoemde punten

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Melinda 21-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk op internet op te zoeken wat er aanwezig is. Daarnaast wordt je goed geholpen en staan ze open voor vragen. Wat het gemak vergroot.

Service
Goede kennis bij de mensen achter de balie en nemen echt de tijd voor je.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede kennis in de winkel en groot assortiment aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een tevreden klant 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online gemakkelijk bestellen

Service
snelle afhandeling

Aanbeveling
Ook voor kleine bestellingen worden geen verzendkosten gerekend!
Klaase

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 21-06-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,0

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Als na de aankoop van een lens, de lens en camera moeten worden ingeleverd om te worden opgestuurd om te kalibreren noem ik dat niet klantvriendelijk / service gericht.

Assortiment
Meestal ruim voorhanden

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Kasper A 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede prijzen, buitensporig goede berichtgeving, iedere stap wordt zeer snel en nauwkeurig gemonitord, geeft zeer veel vertrouwen en overzicht over de status van bestelling tot en met levering , daar kunnen veel winkels nog wat van leren,echt top !!

Service
Super snel , en op voorraad is ook echt op voorraad, die info is soms bij de sommige winkels zelf niet op orde wat "getouwtrek" kan geven.

Assortiment
Alles betreffende de bekende merken is hier wel te vinden.

Aanbeveling
Er zijn er maar weinig waarbij het zo soepel verlopen is, daar is CameraNU.nl er zeker eentje van !!

Extra toelichting
Ga deze web winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor Schelling 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
Perfect de volgende dag in huis!

Assortiment
Heb niet naar zeer veel gekeken, maar zag er goed uit.

Aanbeveling
Handig te gebruiken en op tijd in huis.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

henri 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk thuis te bestellen

Service
snel geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
snel, goedkoop

Extra toelichting
aangegeven dat bij de buren mocht worden afgegeven, maar dit werd niet gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helen vd N 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig op te zoeken en te vinden.

Service
Had hulp nodig bij de aanschaf van mijn product en ze hielpen me snel en goed op weg, ook in het weekend!

Assortiment
Alles waar ik naar op zoek was -en meer!- heb ik kunnen vinden.

Aanbeveling
Heb er helemaal niets op aan te merken, heb er al meerdere keren besteld en zal dit ook in de toekomst blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestellen, je ziet gelijk de voorraad en snelle levertijd!

Service
Snelle service toen ik vroeg welke zonnekap ik nodig had bij mijn camera. Ook gelijk besteld en de volgende dag in huis.

Assortiment
Veel keuze alleen soms zijn dingen die goedkoper zijn niet op voorraad. Dit ondervond ik bij de statieven, nu heb ik elders een statief gekocht terwijl ik dat graag bij cameranu.nl had willen doen.

Aanbeveling
Dikke prima, snelle service, kundigheid spreekt me ook wel aan, goede merken, snel advies, alles is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bveltman 20-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website
centrale ligging winkel
prettige ruime winkel, goed wachtsysteem, prettige bediening

Service
goed advies

Assortiment
goede produkten, veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Spijkers 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
advies voor huismerk en instelling HP

Aanbeveling
goedverzorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C Notten 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt snel en gemakkelijk producten bestellen via jullie site. Het werkt heel gebruiksvriendelijk.

Service
De levering van jullie producten is goed en jullie geven duidelijk informatie.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim. Dat is heel fijn!

Aanbeveling
Voor camera spullen kun je bij jullie prima terecht.

Extra toelichting
De webshop is heel handig om als fotograaf spullen te bestellen. Door de goede informatie en fijne en duidelijke bestelprocedure maak ik graag gebruik van de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andersson 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site, heldere omschrijvingen, makkelijke links naar betalen, zonder eindeloos inlog gedoe.

Service
Ik had t al gehoord, maar er wordt inderdaad snel geleverd. En zonder enige vertraging!

Assortiment
ah eindelijk gevonden!..een onderdeel -normaal niet los te verkrijgen-

Aanbeveling
tot in de details..aanwezig, betrouwbaar en heel snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebas Mol 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk achter je laptop bestellen wat je nodig hebt.

Service
Alles top geregeld.

Assortiment
Vind altijd het product dat ik zoek

Aanbeveling
bijna perfect.

Extra toelichting
Bestel er regelmatig en tot nu altijd naar teverdenheid en voldoet zeer ruim aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
uiterst soepele afhandeling bestelling

Service
na retouneren bestelling na een te vlug ordeel van mijzelf ,
volgt soepele levering ander produkt

Assortiment
alles te bestellen

Aanbeveling
999 is oneindig goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 20-06-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

3,5

Gemak
Aankoop gaat prima maar service verlenen door b.v. een lens te kalibreren op de camera wordt met allerlei smoesjes afgehouden

Service
Klantenservice van de winkel staat gewoon te liegen als je om services vraagt. Na erg aandringen blijkt het dan wel mogelijk te zijn maar niet service gericht naar de klant

Assortiment
Meestal ruim voorhanden

Aanbeveling
Dure spullen verkopen zonder service te bieden heeft cameranu blijkbaar ook hoog in het vaandel staan.

Extra toelichting
Voor mij de laatste keer geweest dat ik in Urk geweest ben

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

anoniem 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, snelle levering.

Assortiment
Meestal is het gewenste item bij CameraNu te vinden.

Aanbeveling
Prijsvergelijking valt meestal gunstig uit, levering snel, goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lizz van Huizen 19-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik werd meteen geholpen toen ik in de winkel kwam.

Service
Ik kreeg genoeg informatie om een aankoop te doen.

Assortiment
De camera plus alle accessoires waren aanwezig

Aanbeveling
Erg goede winkel met een goede service!

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Vliet 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede en overzichtelijk website waarop je snel vindt waarna je op zoek bent

Service
Eigenlijk moet er een cijfer zijn voor buiten-categorie service. Elke vraag wordt snel en deskundig beantwoord. En niet te vergeten hoe correct een foute bestelling gecorrigeerd en afgehandeld wordt.

Assortiment
wat ik nodig heb op fotografie en video gebied heb ik altijd in deze winkel kunnen vinden. Er zal nog wel veel meer zijn, alleen ben ik daar nog niet aan toe gekomen.

Aanbeveling
Tja, wanneer je al zo hoog in de waardering staat kan het moeilijk anders.

Extra toelichting
Kan niet negatiefs vermelden en al het positieve heb ik al weergegeven, Succes naar de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huib 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit de luie stoel winkelen

Service
een belletje en je word op je wenken bediend door mensen die er verstand van hebben

Assortiment
ik kon er kopen wat ik nodig had

Aanbeveling
vakmanschap en service

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geurt Loozekoot 19-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles onder één dak

Service
voldoende vraagbakens voor een objectief advies

Assortiment
via website de indrukken, in de winkel is tastbaar

Aanbeveling
duidelijkheid en objectiviteit in advies, geen gevoel snel zaken te moeten doen, gastvrije opstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wh zwanenburg 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er was eenvoudig een bestelling te doen

Service
Het bestelde was voorradig en zeer snel geleverd

Assortiment
Buiten wat ik nodig had leken mij heel veel artikelen leverbaar

Aanbeveling
De snelle levering en het gemak

Extra toelichting
Ga zo door. Tot een volgende keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn site. Alle noodzakelijke info aanweaig

Service
Prima service en info via mail

Assortiment
Alles wat nodig is

Aanbeveling
Komen nadat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JE 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zo besteld, geen problemen.

Service
Snel een track-en-trace link gekregen om je pakketje te volgen.

Aanbeveling
Veel op voorraad, prima prijs en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Canon lens cap 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige website, makkelijk in gebruik.

Service
Na de bestelling krijg je direct een email met bevestiging.

Assortiment
Zoek en gij zult vinden. Prachtig, uitgebreid assortiment met zeer gunstige prijzen en service.

Aanbeveling
Perfecte winkel, zeker via internet.

Extra toelichting
Verdere toelichting is niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Stam 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijk, mogelijkheid om op verschillende criteria producten te zoeken.

Service
Super snelle levering, altijd het juiste geleverd.

Assortiment
Alles wat je kan wensen in 'cameraland'.

Aanbeveling
De go to winkel voor fotoapparatuur, professioneel en amateur.

Extra toelichting
d

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter van Herp 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit je stoel bestellen, binnen 24 uur binnen.

Service
nog geen ervaring mee, maar naar verluidt goed.

Assortiment
ruime sortering voor een redelijke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert Steenbergen 18-06-2016 In de winkel gekocht
op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen opdringerige verkopers

Service
ik vind het prettig om goed en correct geholpen te worden
met veel uitleg van mijn gekochte ware

Assortiment
ik sta elke keer met open mond van verbazing hoe veel er artikelen en keuze er is

Aanbeveling
de keuze en klant vriendelijkheid

Extra toelichting
ja ik kom graag terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard van Laanen 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke website.

Service
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Kon alles makkelijk vinden.

Service
Na wat vragen gesteld te hebben kreeg ik gelijk een duidelijk respons.

Extra toelichting
De rubbers van mijn verrekijker waren versleten, ik kreeg gratis een paar nieuwe opgestuurd. Dat is nog eens service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij Google ingetypt wat ik zocht, kwam direct hier terecht en vond meteen wat ik wilde hebben.

Service
Levering de dag na de bestelling op het vooraf aangekondigde tijdstip perfect verpakt in onberispelijke staat.

Assortiment
Ik heb maar heel beperkt gezocht, maar alles wat ik zocht vond ik, dus assortiment lijkt mij heel omvangrijk.

Aanbeveling
Ben geen enkel punt tegengekomen waar ik iets op aan te merken had.

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop ga ik als eerste hier weer kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maja 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De artikelen die ik nodig had kon ik met 2 klikken, vinden, maatvoering duidelijk en prijs/kwaliteit in balans.

Service
snelle levering.

Assortiment
zie boven

Aanbeveling
10 zou perfect zijn en perfectie bestaat niet echt, dus de hoogst mogelijke scores gekregen van mij.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexie 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Na komen wat wordt belooft

Service
Snelle service kwa bezorgen

Aanbeveling
Gewoon duidelijk weet gelijk waar je aan toe bent

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

zuidema 17-06-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je word bijna automatisch naar een product geleid

Service
heb enkele weken geleden een inkt cartridge online besteld en we twijfelden over de inhoud van de bestelling, gebeld en dat het was goed en de bestelling in huis was het toch niet goed wij naar de winkel en we kregen zonder bij betaling het goede product mee helemaal top !!!!

Assortiment
wat kun je er niet kopen

Aanbeveling
mag wel iets groter

Extra toelichting
nee eigenlijk niet. top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appie 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via zoekfunctie op site

Service
Meteen de dag erna geleverd, geen verzendkosten en zeer concurerende prijs. Doordat er geen verzendkosten zijn zelfs goedkoper als 123-inkt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goedkoopste, snelle levering en zelfs nog een heel leuk cadeau bij de aflevering. Top!

Extra toelichting
Had omdat ik er voor de 1e keer bestelde een kleine bestelling van 1 cartridge geplaatst. CameraNU.nl kwam namelijk als goedkoopste naar voren op internet. Doordat ze geen verzendkosten tellen zelfs nog ca. 3 euro goedkoper als 123.inkt. Alles prima gegaan, goed product, snelle service en zelfs nog een heel erg leuk cadeau gekregen bij de aflevering. Zal zeker volgende keer weer bij hun bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Altijd prima bereikbaar en medewerkers geven altijd deskundig advies.

Assortiment
Groot assortiment met altijd juiste voorraad aantallen zoals vermeld op de site.

Aanbeveling
Goed gemotiveerd en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameranu Urk 17-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles overzichtelijk, heel goede uitleg over het product waar je voor komt, geen vraag is hun te veel.

Service
hier bedoel ik mee, dat het soms als het druk is in de winkel, je soms wel heel lang moet wachten op je beurt.

Assortiment
wat is er niet te koop, tienen geef ik nooit, anders was het een 10

Aanbeveling
alles te koop voor, normale prijzen, met goede eerlijke uitleg en hulp.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Irene 17-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettige sfeer

Service
Er wordt alle tijd en aandacht voor de klant genomen

Assortiment
Heel royaal

Aanbeveling
Makkelijk parkeren en ruim assortiment

Extra toelichting
Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webwinkel en werkt goed

Aanbeveling
snelle levering en goed verpakt

Extra toelichting
goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wierda 17-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
moet even wennen aan de manier van werken... nummertje trekken en het personeel dat achter de balie zit.

Service
leggen alles goed uit

Assortiment
wist precies wat ik hebben wilde dus heb niet naar assortiment gekeken maar zag wel veel verschillende merken

Aanbeveling
koop hier vast nog een keer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Gerard Martens 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker gemakkelijk achter je pc

Service
sávonds besteld de volgend middag al in bezit

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor foto en video

Extra toelichting
Heb hier al verschillend accessoires gekocht en dat blijf ik doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker makkelijk shoppen op de website.

Service
Wat een snelheid. Ik had het binnen 24 uur in mijn bezit. In die tijd kan ik niet naar een (foto) winkel. En heeft die fotowinkel het product wel op voorraad????

Assortiment
Ik zocht iets speciaals. En ze hadden het.

Aanbeveling
Lekker ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teus 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk zoeken

Service
snelle levering, zoals beloofd

Assortiment
kan altijd beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Compact superzoom camera 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
Snelle correcte levering

Assortiment
Breed aanbod

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan Veenstra 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
We zouden een lens retourneren, dus we gingen naar cameranu.nl (de winkel zelf) Hier hebben ze ons heel goed geholpen. En we kwamen met meer dan een lens terug.

Aanbeveling
Goeie winkel, lekkere koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van Dijk 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website en productinformatie

Service
Snelle levering, direct bevestigingsmail e.d.

Assortiment
Veel keuze en aanbiedingen

Aanbeveling
Is uitstekend bevallen. Dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel Everts 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist niet precies welk snelwisselblokje ik
voor mijn Benro statief nodig had. Er waren ook nog verschillende balhoofden. De juffrouw die
mij telefonisch hielp zocht alles keurig uit en
de dag erna had ik het blokje al in huis. Ik kon
weer snel aan de slag.

Service
Zie boven

Assortiment
Cameranu heeft een enorme voorraad

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MC 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is snel en gemakkelijk om iets te zoeken. Zeker met de navigatie kun je snel bij hetgeen komen wat je zoekt

Service
Gewoon goede afwikkeling van het bestelde

Assortiment
Zeer breed en ruim

Aanbeveling
Zeker 1 van de beste speciaal zaken

Extra toelichting
De levertijd in de shop komt niet overeen met de werkelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews