cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43450 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Middels filters is het makkelijk zoeken naar de gewenste producten. Wel een opmerking: als je kiest voor een lens voor een APS-C camera worden niet de lenzen uit de full frame serie getoond. Deze kun je echter wel op een APS-C gebruiken. Moet je dus extra aanvinken.

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
Via webshop een lens gekocht. Netjes afegeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Coby Prooij 23-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je kan rustig eest rondkijken, heel relaxed

Service
levering altijd op tijd, als er wat geruild moet worden gaat dat erg soepel en zelfs als je iets terugstuurt wordt het bedrag drickt terugbetaald

Assortiment
alles wat ik nodig heb is altijd voorradig, prijs is meestal de voordeligste

Aanbeveling
Fijnste winkel tot nu toe

Extra toelichting
ben erg tevreden over Camera Nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

godin eos 22-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Geduldig, zonder dwang, veel personeel, snel geholpen.

Assortiment
Keuze kunnen maken mede omdat ik bepaalde alternatieven kon vergelijken door het ruime assortiment dat aanwezig was.

Extra toelichting
Leuke lezing gehad over straatfotografie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pavadebo 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed advies en service, en snel!

Service
Snel en correct

Assortiment
Supergezellig keuze!

Aanbeveling
Prima en compleet assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Smit 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
zoekfunctie en bestelfunctie prima de luxe

Service
snelle lervering

Aanbeveling
een 10 had ook gekund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en goed gecategoriseerd.

Service
De levering is erg snel en het is fijn dat je zelf de tijd van de bezorging kan kiezen.

Assortiment
Veel keuze en goede producten.

Aanbeveling
Goede winkel, goede service; waarom zou ik het niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpele zoekmachine

Service
snelle en complete levering

Assortiment
alles op het gebied van foto en video te leveren

Aanbeveling
compleet, goede service en levering volgens toezeggingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan F 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke website, overzichtelijke toelichting bij de producten

Service
Gratis en zeer snelle verzending

Assortiment
Ze hebben gewoon alles

Aanbeveling
Een webwinkel waar het makkelijk en prettig winkelen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camcorderbandjes 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
meteen gevonden wat ik zocht

Service
Snel antwoord op mijn vraag en zeer snelle levering

Assortiment
ruim assortiment en goedkoper dan andere websites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea Bottelier 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vrij makkelijke winkel je zoekt op wat je wilt en het staat er gelijke.

Service
Door mijn fout is er gelijk gebeld en het is gelijk op gelost.

Assortiment
Hebben veel producten.

Aanbeveling
Ik heb het artikel in goede staat mogen ontvangen.
En niet duur vind ik geen lange wachttijden binnen 2 dagen was het bij mij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende en overzichtelijke website met alle relevante info

Service
Alle bestelde artikelen inderdaad de volgende dag al in huis

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
Mooie site met veel keuzemogelijkheden. Snelle en correcte levering. Concurrerende prijzen. Desgewenst kun je de mooie fysieke winkel in Urk bezoeken om je voor te laten lichten, producten te zien/mee te nemen. Inmiddels dan ook al vele jaren klant.

Extra toelichting
Zeer vertrouw en aanbevelenswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbk 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internetsite duidelijk en alles goed te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
We konden snel precies vinden wat we nodig hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, met goede navigatie mogelijkheden, heel handig de snel weergaven en goede (grote) heldere foto's van we spullen.

Service
Prima service, eenmaal per ongeluk verkeerde geleverd en zonder kosten retour kunnen sturen.
Ook een artikel bij nader inzien niet gewenst, ook zonder probleem retour met snelle credit.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Aanbeveling
Grote keuze, snelle levering en prima service (ook telefonisch voor info en advies)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jutter 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keus, zoekt makkelijk

Service
Doen wat ze beloven op de site

Assortiment
Zoek en je vind het hier

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel en niet alleen online

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke website met goede afbeeldingen van het product.

Service
Ze maken waar wat ze zeggen ruim assortiment en s,avonds laat besteld, de volgende dag bezorgd! Super!!!

Assortiment
Ruim assortiment, wat bij de concurrent duurder is of niet op voorraad heeft cameranu.nl wel!

Aanbeveling
Voor de eerste keer besteld is dit een zeer positieve ervaring!

Extra toelichting
Erg fijn dat de klantenservice ook s,avonds nog te bereiken is voor vragen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine Maas 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de producten zijn gemakkelijk te vinden op de site

Service
Ik had al eerder een camera gekocht bij cameraNU.nl. Het zoomknopje werkte niet goed. Ik heb telefonisch contact opgenomen met cameraNU.nl. Men heeft mij een klachtenformulier gemaild en gezegd wat ik moest doen. Per mail heeft men mij regelmatig aten weten wat de status van de reparatie was. Heel klantvriendelijk.

Assortiment
Veel producten in voorraad.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, duidelijk, goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was snel gedaan, het bestellen

Service
Prima geregeld

Assortiment
Ik vond wat ik wou vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis Zantman 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en door alle filters kun je makkelijk vinden waar je naar opzoek bent.

Service
Mijn pakketje werd door de post tot twee keer een dag vooruit geschoven betreffende de levering. Ik stelde de vraag per mail of het goed zou komen, binnen het uur kreeg ik een reactie. CameraNU had contact opgenomen met de post en meldde dit vervolgens. De informatievoorziening was goed.

Assortiment
Hetgeen ik zocht kon ik voor een goede prijs vinden.

Aanbeveling
Een overzichtelijke winkel waar je kunt vinden wat je zoekt. De service is erg goed. Vooraf had ik een aantal vragen over het product welke via de mail direct e vakkundig werden beantwoord.

Extra toelichting
Als ik weer een product nodig heb ga ik zeker kijken bij CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Dijk 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een handige accessoirevinder om specifieke extra's te vinden voor je eigen camera. Dit maakt zoeken makkelijk. Daarnaast uitgebreide filter mogelijkheden om het uitgebreide assortiment te doorzoeken.
Het feit dat ze cameratassen vooraf zelf passen vind ik echt top.

Service
Nog geen ervaring met de aftersales. Op een kleine vraag in het opmerkingen veld bij de bestelling werd snel gereageerd. Levertijd is keurig nagekomen.

Assortiment
Ruim assortiment met veel verschillende producten. Heb tot nu toe alles kunnen vinden voor onze Nikon DSLR en Panasonic Compact camera.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen. Op basis van prijs en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Verhees 20-05-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en logische opbouw van het assortiment. Voorzien van WC en koffie. Vooral na de lange rit vanuit Maastricht zeer welkom.

Service
Goede en professionele uitleg. Er wordt goed geluisterd naar de vraag / er wordt goed advies gegeven / alles wordt uit de kast gehaald om maatwerk te kunnen leveren / niets is te veel en er wordt tijd voor je vrij gemaakt

Assortiment
Zeer ruim assortiment voor beginner tot professional

Aanbeveling
De rit vanuit Maastricht naar Urk meer dan waard. Ik zou zo snel niet weten waar ik een dergelijke winkel nu nog vind in mijn omgeving. (Was vroeger wel anders).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering

Service
Een medewerker heeft alle tijd voor mij genomen om een probleem op te lossen na verzending van het artikel

Assortiment
Ruim assortiment. Een van de betere zaken.

Aanbeveling
Goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Simpel te bestellen, zeer goede prijs, en super snelle levering.
Voor mij een 5 sterren webshop.

Aanbeveling
Cijfer 10 geeft het al aan.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Leo 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site van Cameranu.nl is super overzichtelijk en zeer logisch ingericht met zeer goede informatie daarbij.

Service
Zeer goede service en dito afhandeling.

Assortiment
Zeer ruim en goed onderbouwde informatie.

Aanbeveling
Ik koop er graag, omdat je zeker bent van de service.
Ook als je een keer (bij hoge uitzondering) een product krijgt geleverd dat niet juist werk.
In 1 woord PRIMA.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dzyan Wattimena 19-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De pro afdeling was makkelijk te vinden en alles zag er netjes en verzorgd uit. De winkel is verdeeld in duidelijke afdelingen en alles kan of getest worden of over worden verteld.

Service
Ik werd erg goed geholpen en er werden persoonlijke tips gegeven die alleen door mensen met ervaring gedeeld konden worden. Erg goed om weer eens met mensen te praten die veel van hun vak weten!

Assortiment
Het meeste waar ik naar zocht was aanwezig, voor hetgeen wat niet aanwezig was had Cameranu een vergelijkbaar product wat getest kon worden.

Aanbeveling
Goede service en goed assortiment. Geholpen worden door mensen met ervaring was erg fijn. Er werd niet gepusht om iets aan te schaffen en men nam de tijd om mij te helpen met wat ik nodig had. Als ik nog eens specialistische informatie nodig heb zou ik graag cameranu nog een keer bezoeken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik kreeg snel en correct antwoord op mijn vragen over de verschillende filters. Dát ervaar ik als een goede service van een online winkel. Niet alleen snel verkopen ook snel en kundig als het gaat om vragen over producten.

Assortiment
Tja wat hebben ze nu niet!?

Aanbeveling
Al met al gewoon een heel fijne online winkel!

Extra toelichting
De keuze van bezorgdienst is heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke onderverdeling van produkten

Service
product netjes verpakt en de volgende dag al geleverd

Assortiment
Ruime keuze in aanbod

Aanbeveling
Goed aanbod, goede prijs en snelle levering

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CAMERANU 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
SNELLE LEVERING
OVERZICHTELIJKE SITE
DUIDELIJKE OMSCHRIJVING
VERSCHILLENDE PRIJSKLASSE

Service
SNELLE LEVERING

Assortiment
VEELKEUZE OOK IN VERSCHILLENDE PRIJSKLASSE

Aanbeveling
WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER DE GELEVERDE BESTELLING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ErikR 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel de gezochte nikkon lader, zonnekap,oculair rubber, en cf naar sdkaart converter, gevonden

Service
Zeer snelle levering, namelijk alle producten, de volgende dag in huis.

Assortiment
Alles wat ik zocht gevonden bij een winkel

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter de Koster 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Vandaag bestel morgen in huis, mooier kan niet!

Aanbeveling
De beschrijving van de producten mag van mij soms iets uitgebreider

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

84Lucas 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website alles makkelijk te vinden en de bestelling plaatsen loopt ook erg soepel.

Service
Snelle en goede service.

Assortiment
Groot assortiment en ruime keuze in merken, alles te vinden voor fotografie.

Aanbeveling
Tot nu toe altijd geslaagd bij cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke Jan 19-05-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
uitstekend de mensen in de winkel helpen je goed en nemen de tijd voor je

Assortiment
alles wat je nodig heb hebben ze wel

Aanbeveling
de mensen in de winkel zijn aardig helpen je goed en geven je de tijd om er goed over na te denken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Berendsen 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via de wegschop makkelijke vergelijking van producten en bestelprocedure.

Service
komt toegezegde afspraken correct na.

Assortiment
ruim en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
breed assortiment en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
zeer tevreden over het product en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein van Veluwen 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel het betreffende artikel te vinden

Service
zeer snelle en vakkundige afhandeling

Assortiment
meer dan voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed en prettig advies van cameranu.nl.
Bestelling ging prima, volgende dag reeds keurig thuisbezorgt

Service
Goed advies van de verkoopafdeling van cameranu.nl

Assortiment
Alles op voorraad, top gewoonweg

Aanbeveling
volgende keer bestel ik absoluut weer bij cameranu.nl

Extra toelichting
Fijn en sympathiek contact met verkoper en een goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coeky 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke uitleg op de site en makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Ze hebben er echt verstand van

Assortiment
Als je het niet kunt vinden helpen ze je zoeken dus morgelijkheden ten over

Extra toelichting
Hebben verstand van zaken en kunnen je goed van advies dienen zowel in de winkel als via de site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heldere site en goede uitleg

Service
Men komt na weat men belooft. De ene dag bestelt de andere dag in huis

Assortiment
Zo te zien op de site hebben ze alles wat een fotograaf of vogelaar maar nodig kan hebben.

Aanbeveling
Prima zaak, ook aan de telefoon helder in uitleg en via internet bestellen gaat zeer snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tomas van der Meer 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Altijd snel antwoord op vragen die je per email/telefonisch stelt.

Service
Altijd snel antwoord op vragen die je per email/telefonisch stelt.

Assortiment
Heel veel. Tuurlijk is er op internet altijd wel iets te vinden wat camaranu niet heeft. Maar in vergelijking met andere websites/bedrijven hebben ze heel veel. Maar ook heel nog eens voor een rgoede prijs.

Aanbeveling
Altijd vlot bij online bestellen. Ook word je vriendelijk geholpen. Breed assortiment en komen altijd hun afspraak na..

Extra toelichting
Verdere toelichting is niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede service. Snelle levering en overzichtelijke webshop.
Zal er snel weer iets aanschaffen.

Service
Na contact met een medewerker over een flitser(Die mij goed geholpen heeft). De flitser aangeschaft

Assortiment
Goed uitgebreid assoriment.

Aanbeveling
Goede shop zal er snel weer iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De subcategorieën zijn niet altijd even duidelijk.

Service
Telefonische productinformatie en retouren zijn erg goed.

Assortiment
Ruim maar onmogelijk om volledig te zijn.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitverhouding, telefonisch ook behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Amber 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke en overzichtelijke site en makkelijk om snel een bestelling te plaatsen

Service
Super! Mijn bestellingen zijn altijd binnen een dag in huis!

Assortiment
Heel divers, en ze hebben altijd de specifieke producten die ik wil

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en zou deze winkel aan iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 18-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer snelle en ook zeer vriendelijke reactie van de klantenservice. Top!

Assortiment
Ruim assortiment, goede kwaliteit spullen.

Extra toelichting
Ik heb al verschillende keren iets besteld bij CameraNu.nl en ben erg over ze te spreken. Ze zijn erg betrouwbaar en leveren uitstekende producten, keurig op de afgesproken datum. Onlangs een product ontvangen wat niet helemaal naar wens was en dit werd door de klantenservice van cameranu.nl erg netjes opgelost. Zeer snelle en ook een zeer vriendelijke reactie van hun medewerkers. Super bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joda entertainment 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan er gemakkelijk alles vinden wat ik zoek

Service
Als ik een vraag heb, nemen ze zeer snel contact op. SUPER

Assortiment
Hebben denk ik alles

Aanbeveling
Prima zaak, zeer betrouwbaar

Extra toelichting
Meer service dan je voor een webwinkel zou verwachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 18-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van de winkel is overzichtelijk en gemakkelijk. We hebben echter geen aankopen gedaan via de site maar in de winkel, omdat we voor het eerst een spiegelreflexcamera wilden aanschaffen. Voor de toekomst zullen we in ieder geval gebruik maken van de site voor aankopen.

Service
De service van de medewerkers is enorm klantgericht en vriendelijk. Gelet op het feit dat wij via familieleden gestuurd zijn naar camera.nu zegt al voldoende over de behulpzaamheid. Ook wij hebben deze ervaring.

Assortiment
Het assortiment voldoet aan onze verwachtingen. We hebben de producten kunnen aanschaffen die we wilden hebben en zijn goed geadviseerd door de medewerker. We zijn enorm blij met onze aankopen en zullen in de toekomst zeker terugkomen.

Aanbeveling
Volledig, service en klantvriendelijk. Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geen idee 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede kwaliteit - prijs verhouding.
Op maandag besteld op dinsdag bezorgd.

Service
Snelle bediening.

Assortiment
Prima kwaliteit besteld object.

Aanbeveling
zie voorgaande motivaties.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Pekelaer 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had.

Service
Super snel geleverd en ondanks kleine bedrag toch gratis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis Peels 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en eenvoudig

Service
Super snel en je wordt op de hoogte gehouden van het verloop

Aanbeveling
Ik heb al heel vaak iets gekocht bij Cameranu.nl, ook voor mijn werk en het is tot nu toe altijd foutloos gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart van der Molen 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Voor ingewikkelde apparatuur wil je graag uitgebreider een lijst van mogelijke apparaten en onderdelen kunnen opstellen. Het verlanglijstje helpt maar zit achter teveel menus verborgen. Ook zou het helpen als je als klant meerdere lijstjes (voor verschillende opstellingen) kon maken.

Service
Ik vrwisselde mijn kvk met btw nummer, werdt direct verholpen.

Assortiment
Vooraadtijden niet altijd nauwkeurig (Falcon Eyes in dit geval)

Extra toelichting
Cameraexpress heeft meer kleinere onderdelen op dit moment. Verder bestel ik liever hier.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anneke Hazewinkel 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uiterst scherpe aanbieding van de camera en nog een extra accu.

Service
Aangetekend geleverd en dat inclusief.

Aanbeveling
Uiterst tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cameranu 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk zoeken op artikelen via de zoek optie. Duidelijke informatie over voorraad.

Service
Voor 23:59 besteld is volgende dag geleverd...wordt helemaal waar gemaakt. Duidelijke informatie over verzending en door wie en wanneer er geleverd wordt. Echt hele goede service, heb rond 22:15 besteld, volgende dag om 16:20 thuis afgeleverd.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifieke lensentas voor mijn JBL Xtreme bluetooth speaker (Na een tip op youtube). Gewoon op voorraad en bij de beschrijving stond dat er n.b. bij dat deze tas ook ideaal was voor deze speaker.

Aanbeveling
Mijn ervaring met cameranu.nl was top. Ik zal er zo weer wat bestellen en raad ik dus deze webshop iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews