cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23771 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2266 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kell 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snelle levering en goede (after)service

Service
Goed advies en ruilen word niet moeilijk over gedaan

Assortiment
Bijna alle benodigdheden kan ik bij cameranu bestellen

Aanbeveling
Ik zou mijn familie en vrienden hier zeker naar toe verwijzen als ze iets nodig mochten hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
levering zoals aangegeven en netjes verpakt

Assortiment
alles wat is zocht hier kunnen vinden. voorraden en eventueel gerelateerde artikelen duidelijk aangegeven.

Aanbeveling
bestelling is van begin tot eind perfect verlopen.

Extra toelichting
Dit was zeker niet mijn laatste bestelling bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimvdmeer 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Probleemloos

Service
Email contact gehad, was snel en duidelijk.

Assortiment
Cameranu heeft heel veel spulletjes.

Aanbeveling
Altijd zeer tevreden. Snelle levering, alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cisca 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk om iets te vinden en bestellen.

Service
Als ik iets niet kan vinden dan een mailtje naar camera nu en je hebt heel snel een antwoord

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
Vriendelijk antwoord en erg breed assortiment en niet te duur

Extra toelichting
nalevering wad ook snel binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiljams 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel het juiste product te vinden tegen een lage prijs.

Service
Snelle levering, al de volgende dag.

Assortiment
Veel varianten te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel keuze, goede reviews. Fijn om te kunnen vergelijken tussen producten.

Service
Telefonisch goede en snelle ondersteuning met verstand van zaken.

Assortiment
Er is veel te vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tasso 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en makkelijke site

Service
Heb hier al diverse malen wat besteld en met vragen kreeg ik direkt antwoord terug.

Assortiment
Bij cameranu vind ik vaak net iets meer dan bij andere shops. Vooral statieven hebben ze een uitgebreidere keuze.

Aanbeveling
Heb hier diverse malen al wat besteld en service is top hier. Dat kom je niet zo vaak meer tegen. Snel antwoord op je vragen,groot assortiment, en hele makkelijke en overzichtelijke site en je wordt echt goed op de hoogte gehouden waar je pakket zicht bevindt. Ik woon vlakbij een andere grote fotozaak in Capelle maar ga toch hierheen dat zegt toch ook wat. Vergeet de prijs niet die is ook vaak goedkoper dan de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk zoeken in een overzichtelijke website,

Assortiment
Uitermate grote collectie met review van klanten

Aanbeveling
Top winkel vooral voor de beginnende fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Scherpe prijs, vlotte levering, geen problemen ondervonden. Door dat laatste ook geen hogere beoordeling: er was geen extra service nodig en zodoende kon de winkel zich ook niet onderscheiden.

Assortiment
Het assortiment is groot, waardoor het voor mij makkelijk was het product te vinden dat het beste bij mijn wensen paste.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ashanti 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handige webshop.. Alles goed terug te vinden en genoeg informatie beschikbaar

Service
Heel snel en netjes bezorgd. Genoeg bezorg mogelijkheden.

Assortiment
Kon alles vinden wat ik nodig had

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering! Ik bestelde om 23:57u en had het product de volgende ochtend al in huis!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt om je beroep goed uit te oefenen vindt je bij CameraNu.

Extra toelichting
Fijne winkel! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Behave 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is eenvoudig maar duidelijk opgezet. De gezochte producten worden eenvoudig gevonden

Service
Na bestelling wordt je perfect op de hoogte gehouden betreffende het verdere verloop van je bestelling. Verder werd het product snel verstuurd.

Assortiment
Zeer ruim en gevarieerd.

Aanbeveling
Ruime keus, eenvoudige website en een snelle service maakt dat ik CameraNU.nl zeker zal aanbevelen.

Extra toelichting
Vooral zo door blijven gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eelko 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website van Cameranu.nl

Service
Bezorging verliep prima door PostNL

Assortiment
Gericht gezocht naar printer en de mogelijkheden en de prijs en uitgekomen bij Epson XP-760 bij Cameranu.nl

Aanbeveling
Zie bovenstaande, maar blijft persoonlijk.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inger 28-07-2016 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is mooi ingericht. Je hoeft niet te zoeken. Erg overzichtelijk.

Service
Je wordt heel goed geadviseerd

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en ze hebben er verstand van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herman 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer goede zoekfunctie voor de artikelen in de webshop

Assortiment
Wat ik zocht was verkrijbaar. Zowel origineel als alternatieven.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuVanMo 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoektocht naar een bepaald product of naar info, snel en duidelijk

Service
Bij bestelling zeer snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Een 10 geven is haast niet mogelijk, niet iedereen is volmaakt, maar een 9 duid toch aan dat de winkel wel zijn bets doet wat service, aanbod en info betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mikel 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede zoekfunctie

Assortiment
Zeer uitgebreid, meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Keulen 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles was vrij makkelijk te vinden

Service
heb iets retour gedaan en ook iets anders gekocht en kreeg de zelfde avond nog e-mail met het bedrag wat ik nog moet betalen, en had het de volgende dag al in huis

Assortiment
prijs was goed en heb alles gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
ben snel en zeer goed geholpen , en het retouren liep voorspoedig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elizabeth de Groot 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar, heldere uitleg.

Service
Als amateur fotografe werd met veel geduld advies gegeven door de medewerker welk objectief ik het beste bij mijn Nikon camera kon aanschaffen. Helder en goed verwoord.

Assortiment
Op de site is een zeer ruim assortiment te zien, met helder overzicht.

Aanbeveling
Fatastische service en zeer klantvriendelijk.

Extra toelichting
Online besteld, was ook hier de service subliem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 27-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Eigenlijk staan alle producten uitgestald, dus overzichtelijk!

Service
Meteen vakkundig geholpen

Assortiment
Het type camera wat we zochten was er niet meer, kennelijk door problemen in Japan. Overigens was onze gewenste camera bij heel veel webshops ook niet verkrijgbaar.

Aanbeveling
Makkelijk te vinden, concurrerend geprijsd deskundige uitleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ben 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site

Service
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke structuur, prima webshop. Leuke sets samengesteld.

Service
Snel en ook op emails wordt adequaat gereageerd.

Assortiment
Best veel!

Aanbeveling
Een professionele uitstraling, goede service, groot assortiment en snelle levering. Gewoon top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den Engelsman 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel gemak

Service
Perfect

Assortiment
Uiteindelijk is het gevraagde artikel besteld en inmiddels ontvangen.

Extra toelichting
Perfecte behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Vredegoor 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle producten zijn makkelijk en snel te vinden

Service
Ik was al een tijdje op zoek naar een t-ring voor mijn systeemcamera.
Uiteindelijk bij CameraNu.nl uit gekomen. Een belletje met de klantenservice en zij hebben me perfect geholpen! Ben er érg blij mee!

De bestelling werd ook meteen de dag erna geleverd.

Assortiment
CameraNu.nl heeft een zeer ruim assortiment met vaak net díe producten die je ergens anders niet kunt vinden.

Aanbeveling
Vind het een erg prettige webshop met een goede snelle en vooral eerlijke service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renate 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bestelling had vertraging nog geen half uur na de bestelling online werd ik gebeld door een vriendelijke dame die mij heel netjes vroeg hoe en wat ik wilde! Puntje erbij!

Assortiment
Online dikke prima! Helaas nog nooit in Urk geweest maar zeker de moete waard als ik het zo zie!

Extra toelichting
Nogmaals complimenten voor de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huub 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke website en dito beschrijvingen bij de producten

Service
's avonds besteld en de volgende dag 's middags al in huis

Assortiment
alles wat ik kan bedenken hebben ze in huis

Aanbeveling
zowel fysiek als via de site snel en vakkundig antwoord op mijn vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website perfect!

Service
Klantenservice is kundig en wist al m'n vragen te beantwoorden.

Assortiment
Wat is er niet te vinden bij CameraNU?

Aanbeveling
Prima assortiment, snelle levering, kundig en snel verbinding met de klantenservice.

Extra toelichting
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima winkel 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk bestellen

Service
Snelle levering, duidelijke uitleg

Assortiment
Niet het hele assortiment bekeken maar de tas die wij zochten hadden ze voor een goede prijs

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 26-07-2016 In de winkel gekocht
Sorry, ik ken maar één filiaal; Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel de website als de echte winkel zitten goed in elkaar. Op de site zijn de artikelen gemakkelijk te vinden. In de echte winkel is dat soms een beetje moeilijker.

Service
Een geweldige service die ik nog niet eerder op deze manier bij andere winkels ben tegen gekomen of als zodanig heb ervaren. Omruilen? Geen probleem. Weer terugbrengen, ook geen probleem. Het geld wordt nog dezelfde dag op je (Rabo)rekening gestort. Ik stond echt versteld van deze service.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Eigenlijk alles wat je hebben wil is aanwezig of zeer snel te leveren. De prijzen zijn erg gunstig. Mocht je ergens anders voor een paar euro goedkoper uit zijn, dan nog is CameraNU meer dan de moeite waard om heen te rijden. En heb je nog iets in te ruilen, ook dan worden daar over het algemeen heel redelijke bedragen aan toegekend.

Aanbeveling
Voor mij is CameraNU een uitstekende firma. Aardig, kundig en behulpzaam personeel. Soms moet je even wachten, maar hoeveel mensen er ook staan, je krijgt werkelijk alle aandacht. Ondanks de drukte wordt er niets afgeraffeld. Je bent daar echt de klant die nog koning is.

Extra toelichting
Uiteraard afhankelijk waar je in Nederland woont is de afstand naar Urk, zeker in de vakantietijd, goed te doen. En anders gewoon via de website bestellen en de volgende dag al in huis. Dat doen er natuurlijk wel meer, maar na een paar keer de winkel persoonlijk te hebben bezocht weet je waar de meerwaarde zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewoud de Ruiter 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke site, camera's goed gecategoriseerd

Service
Vandaag bestellen, was de volgende dag in huis. Pakje zou worden geleverd tussen 10:30 en 12:30 en is ook gebeurd. Jammer was dat je geen ander tijdstip kon kiezen.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig. Ik zocht een simpele compact camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Deelen 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede vindbaarheid en duidelijke omschrijvingen

Service
Prettig contact, zowel online als in de winkel

Assortiment
We konden heel ons 'boodschappenlijstje' in één keer bestellen!

Aanbeveling
Geen commentaar :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Stipt geleverd op de gevraagde datum

Assortiment
Ruime keus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede sitenavigatie

Service
snelle levering

Aanbeveling
Prima assortiment, prima service en goede prijsstelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Besteld op zaterdag, met extra kosten voor levering op zondag. PostNL levert niet vanwege een fout door PostNL, maar CameraNu stort de extra gemaakte kosten van mij (€4,95) terug al kunnen zij hier niets aan doen. Dat is klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siebo Mollema 25-07-2016 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel de winkel fysiek bezocht, als via de webwinkel. Beiden gaan erg gemakkelijk.

Service
Service in de winkel bestaat uit ruime aandacht en tijd voor de consument. Ik had een duurdere camera in gedachten. De verkoper adviseerde mij een iets minder duurdere aan te schaffen omdat die ruimschoots voldeed aan het doel waar ik hem voor wilde aanschaffen.

Assortiment
Je kunt er te kust en te keur. Alles op foto gebied zowel voor amateur als professional.

Aanbeveling
Je hoeft nergens anders naar toe. Ruim assortiment, nette prijzen en een goed aankoop advies. Ook via de webwinkel alles binnen 24 uur keurig verpakt aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Jansen 25-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Netjes geholpen,

Service
Goed te woord gestaan

Assortiment
Zeer veel keus

Aanbeveling
Lekker veel keus en verstand van zaken

Extra toelichting
Ben er (nog) maar 1 keer geweest maar kom zeker keer terug

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Andrea 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke wegwinkel en snelle bestelprocedure

Service
Goede service aan de telefoon en ook in de winkel.

Assortiment
ruim assortiment en meestal een van de laagste prijzen van de artikelen die ik bestel.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over deze winkel. Hij zit niet bij mij in de buurt maar rij er graag naar toe als het nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lea 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Doe alles via de site, werkt perfect. Meer tijd over om te fotograferen ;-)

Service
Helpen meteen en goed!!

Assortiment
Ik heb nog alles gevonden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Alleen jammer dat hij zo overweg is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ringo 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Van uit me stoel heerlijk!

Service
Verkeerd bestelling gedaan toen ik belden gelijk veranderd

Assortiment
Heel ruim voor beginners en gevorderden!!

Aanbeveling
Gewoon een top site een punt er af om dat ze niet naar me nabetaling haden gekeken dus iets later binnen 😉

Extra toelichting
Gewoon een goede site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DEWAELE OLIVIER 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
veel beschikbaarheid van de producten

Service
bereikbaarheid van de medewerkers

Assortiment
gemakkelijk de producten te vinden

Aanbeveling
zeer goed

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan uit Heerhugowaard 24-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles heel overzichtelijk

Service
Prima adviezen over onderhoud van mijn camera

Aanbeveling
Deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boer 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Rond 23:00 bestelt en volgende dag direct ontvangen met de post. Snelle levering waarbij alles netjes verpakt in doos ontvangen. Overzichtelijke mails met bestelprocedure

Assortiment
Veel bijkomende assesoires te koop. Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkjgroeneveld 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en goed telefonisch bereikbaar en behulpzaam.

Service
Erg behulpzaam

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede prijzen en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, makkelijk te doorlopen

Service
goede informatie over stappen

Assortiment
ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
heldere voorwaarden, goede communicatie via de website en mail en duidelijke verwachting over tijdstip van levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel willemse 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer toegankelijke site

Service
ach het doet wat het beloofd: juiste pakket op juiste leverdatum. Heel fijn :geen klantenbindingpraat maar gewoon doen wat je zegt!!

Assortiment
vanuit spijkenisse lijkt de wsinkel net zo toegankelijk als dat ik over de drempel in urk stap

Aanbeveling
Prima assortiment,scherpe prijzen en bovenal snelle en zeer betrouwbare levering

Extra toelichting
Topwinkel waar ik nog nooit een stap over drempel heb gezet, maar wel zeker van plan ben te doen ondanks de afstand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met goede zoekfunctie

Service
Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Grote sortering in soorten camera's, merken en accessoires.

Aanbeveling
Een prettige website met voor een ieder wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Polderboy 22-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het kwam in me op om op een zaterdag ochtend de winkel te bezoeken, maar er zat een enorme rij wachtenden. Uiteindelijk duurde het 45 minuten voordat ik aan de beurt was.

Service
Prima service, met neemt uitgebreid de tijd om advies te geven.

Assortiment
superveel aanbod

Aanbeveling
Prima winkel, met een klein minpuntje... wachttijden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Edward 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
menu, zoek en filter opties kan nog iets verbeterd worden.
overal best overzichtelijk

Service
snelle levering en goede post-delivery functies en account overzicht.

Assortiment
ruim assortiment tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
goede deals, scherpe prijzen en ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ibo 22-07-2016 In de winkel gekocht
Urk, het spijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, snelle informatie na bestelling.

Service
Snelle oplossingsgerichte reactie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg fijne duidelijke site, vooral de functie om producten te vergelijken vond ik erg handig. Op deze manier is het gemakkelijker om te kijken welk product het beste bij je past.

Service
Volgende dag had ik het product in huis! Erg fijn, goede levering.

Assortiment
Erg breed assortiment, heel veel soorten en keuzes, er is heel veel!

Aanbeveling
Super winkel / internetwinkel. Cameranu heeft echt heel veel spul, van camera's tot foto's voor aan de muur. Voor iedereen wel wat, van camera's voor vakantie foto's met een kleiner prijskaartje tot professionele camera's. Advies nodig? geen probleem bij cameranu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews