cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25465 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hugo 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, aardige mensen, goeie service! Aangezien er vertraging was met het objectief wat ik wilde hebben kreeg ik een ander objectief mee wat ik een paar dagen later kon omruilen.

Reageer

Jan Dirk Pruimboom 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijke bestelling en nette terugkoppeling van de status van de bestelling.
En een aantrekkelijke prijs.

Reageer

L Buurman 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending, beste deals en duidelijkste website van allemaal, met uitgebreide informatie en een goeie productvergelijker.

Reageer

Klaas 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie, goede bereikbaarheid voor vragen. Deskundige medewerkers. Veel informatie en inspiratie op de site.

Reageer

Rene 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering ook als ze het zelf niet op voorraad hebben. Redelijk makkelijk zoeken met de zoekmachine van de site en natuurlijk een prima prijs.

Reageer

Boudewijn 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerdere ervaringen waren positief, hier was een tweedehands Nikon camera te koop met wat bijbehorende spullen. Bestellen, bezorgen en een winkelbezoek liepen allemaal vlot en prettig. Ik was onder de indruk van de anti-corona maatregelen.

Reageer

Robert 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had nog geen ervaring met cameranu, maar de site zag er professioneel uit met goede omschrijvingen, ruime keuze en redelijke prijzen. Daar kan ik inmiddels als ervaring aan toevoegen dat de levering snel en accuraat is. Wat ik met name waardeer is het persoonlijke contact. Toen bleek dat de levering van een paar artikelen iets langer zou duren, ontving ik een persoonlijke mail met het voorstel om de wel op voorraad zijnde producten alvast te versturen. Daaruit blijkt dat men in staat is om vanuit het perspectief van de klant te denken. Menig andere webshop stuurt hooguit een automatisch gegenereerd bericht dat het langer duurt en doet verder niets tenzij je als klant in actie komt. Bij camera.nu voel ik me een gewaardeerde klant; daardoor weet ik inmiddels bij welke winkel ik ook mijn toekomstige inkopen zal doen.

Reageer

Harry 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke shop. Snelle levering. Zeer mooie verrekijker zeer goed zicht, en ook de sterkte van 20x50 is optimaal.

Reageer

Martine 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne overzichtelijke webwinkel, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering, netjes verpakt. Al jaren klant.

Reageer

Michel Agterberg Video Producties 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gebeld over de levering en ik had snel contact en werd vlot geholpen. De levering was binnen een dag. Prima zaak.

Reageer

Paul 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg de tip via een vriend om hier te bestellen. Overzichtelijk, makkelijk bestellen en snelle levering (zelfs ten tijde van Corona).

Reageer

Mike 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en deskundige klantenservice. En ze doen wat ze beloven, voor 12 uur besteld morgen in huis. Ik had om 23:45 besteld en de volgende dag op zaterdag lag het pakketje voor de deur.

Reageer

Astrid 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie collectie, topkwaliteit en goede service!
Dat de levering wat vertraagt door drukte bij Post NL is iets om bij bestellen tekening mee te houden, maar kunnen men niks aan doen!

Reageer

Jacques Commandeur 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op 2 maart 2020 bij cameranu de EPSON WorkForce WF-7720 besteld, die de volgende dag keurig op de afgesproken tijd bij mij thuis is afgeleverd. Het uitpakken en installeren is probleemloos verlopen dankzij de duidelijke handleiding bij de printer. Ik heb nu een kleine week de tijd gehad om er prints mee te maken, en ik ben zeer tevreden over deze printer! Een pre van deze printer voor mij is dat hij tot op A3 formaat kan printen, scannen en kopieren.

Reageer

Suurt 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera.nu geeft een helder overzicht van wat ze aanbieden, zodat je een juiste keuze kunt maken. Daarnaast hebben ze een goede prijs/waarde verhouding.

Reageer

Vincent Vanelderen 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en meteen hulp als je deze vraagt.
Beter kan het niet!

Reageer

Colson 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze winkel, vanaf de bestelling tot aan de levering van het bestelde product. Ook de informatie wanneer de levering zou plaatsvinden was uitstekend.

Reageer

Henk-Jan 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam voor een product, maar dat bleek niet te passen bij mijn camera. Dat werd, voor dat ik het kocht eerst nagevraagd, wat mij weer een omruilactie bespaarde. Proactief meedenken dus.

Reageer

Peter 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website, goeie communicatie. En fijn: mails worden gelezen & netjes beantwoord ;-)
Dank.

Reageer

Fotolijst Denver 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een digitale fotolijst i.v.m.de corona voor mijn zoon en mij .Voor mijn zoon verstuurd bleek voor mij uitverkocht. Telefonische van een ander typenummer gevonden, goed en vriendelijk geholpen. We zijn er beide erg blij mee,zie nu mijn kinderen en kleinkinderen voorbij komen in deze moeilijke tijd.

Reageer

Miriam 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vind deze shop super 🙌 Je kunt ze zelfs een app sturen met al je vragen en daar krijg je dan ook meteen antwoord op. Zeer behulpzaam en vriendelijk en je 📸 mooie, nieuwe spulletjes snel geleverd ! Goede prijzen en mooie aanbiedingen.
Deze winkel is zeker een aanrader ! 👍

Reageer

Luc Elaut 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product(de wielen)was in voorraad en werd snel geleverd,deze waren de juiste maat en heb ze direct geïnstalleerd
Het was even zoeken voor ze in de juiste positie stonden,maar werkt het perfect en is mijn statief zonder moeite verplaatsbaar
Prijs/kwaliteit perfect en ik ga er nog bestellen

Reageer

Sebastiaan 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Whooo zij leveren wat zij beloven want nadat ik in de avond een bestelling had gedaan, ontving ik de volgende dag thuis al de spullen zodat ik direct aan de slag kon. Echt Super !!! ! Hun helpdesk is goed en snel bereikbaar en denkt ook mee . Zeker een aanrader

Reageer

Bob 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede informatie over de producten en uitstekende service via de online chat functie.
Supersnelle levering van bestelde producten.

Reageer

Eline 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera.nu heeft een hele duidelijke website waar alle specificaties over het product overzichtelijk vermeld staan. Daarnaast hadden ze een hele snelle levering. Top service!

Reageer

Ad 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie 8 x 42 vortex kijker gekocht, bevalt prima helder beeld. Niet zwaar met handige draagtas.
In een dag geleverd, top, ben dr blij mee.

Reageer

Joheuvel 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie over product, het beloop van de bestelling en de snelheid van bestelling

Reageer

Menno 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De afgelopen weken meerdere bestellingen gedaan bij Cameranu.nl en elke keer zeer goed geholpen. Ook telefonisch zeer goed te woord gestaan. Goede en vriendelijke service en snelle levering (binnen 24-uur) Aanrader.

Reageer

Sander 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending. Uitstekende communicatie. Een professionele webwinkel en uiterst betrouwbaar.

Reageer

Dan 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, duidelijke communicatie en groot assortiment. Veel artikelen op voorraad die elders niet leverbaar of veel duurder zijn. Ik koop al mijn kabels van ACT hier.

Reageer

jin 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was naarstig op zoek naar een kennelijk lastig leverbare teleconverter (Fuji TCL-X100II). Vrijwel nergens direkt leverbaar voor een scherpe prijs maar wel bij Cameranu.nl. Het bestellen en de levering van fotoapparatuur gaat bij Cameranu gegarandeerd vlot en trefzeker. Een topadres dus waarin ik nog nooit teleurgesteld ben.

Reageer

Ad Killian 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was de eerste keer dat zaken werden gedaan met Cameranu.nl en dat ging goed. Er wordt geleverd en gedaan wat wordt beloofd.

Reageer

Jaap 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's middags besteld en andere middag keurig bezorg in degelijke verpakking - bezorging via track en trace te volgen, zodat je niet de hele dag binnen hoeft te blijven. Prijs eerder lager dan hoger dan de gemiddelde prijs. Gratis verzending. In de winkel (Urk) word je trouwens ook goed geholpen; er wordt niet geprobeerd je allerhande bijzaken aan te smeren.

Reageer

Matthijs 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en goed geholpen aan de telefoon. Levering was verder prima en snel. Aanrader dus.

Reageer

Marika 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie webwinkel, goed assortiment, snelle levering en: veel reviews waardoor je een goede keuze kunt maken.....Top!

Reageer

Niels 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop online is duidelijk en overzichtelijk. Goeie filters te maken zodat je direct vind wat bij jou camera past. Daarnaast een vraag in gestuurd via de mail en binnen 3 uur had ik al reactie. Dat noem ik nu nog eens service.

Reageer

pmwarnaar 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu heeft heel snelle levertijden en geven duidelijke antwoorden op vragen van fotografen. Ik ben een beginner en merk dat ze weten hoe ze moeten antwoorden. De prijzen zijn vergeleken met andere winkels ook heel goed. Ze zijn betrouwbaar.

Reageer

Patrick 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit, snel geregeld en een eerlijke website.het product voldeed volledig aan de omschrijving en de review die geschreven waren. Erg fijn!

Reageer

Chris-Jan 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor CameraNu gekozen, omdat zij voor mij de beste prijs hadden (aanbieding) voor de aanschaf van een goede verrekijker. Mij vrouw is gek op vogeltjes kijken. s'Middags besteld en de volgende dag in huis. Geen verzendkosten hoeven betalen! Een échte aanrader om bij hen wat te kopen!!!

Reageer

Eddy 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel, behulpzaam en deskundig medewerkers ze geven goed advies en deze crisistijd zijn open maar wel met de nodige maatregelen. Top!

Reageer

Anita 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de shop is het makkelijk om je product te vinden en de beschrijving bij het product is uitgebreid en correct. Duidelijk aangegeven wat de levertijd is en op tijd geleverd.

Reageer

Richard 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb in het verleden al spullen besteld bij cameranu.nl altijd naar tevredenheid. Nu had ik gekozen voor een 2e hands product waar op dat moment 50% korting opzat. In de avond besteld en de volgende dag in huis. Ik miste alleen een onderdeel (wat niet een essentieel onderdeel is) Nu bleek er een fout te staan in de omschrijving en kwam het product niet helemaal overeen. Nadat ik gebeld had met de servicedeskmedewerker is hij gaan overleggen of dat onderdeel eventueel in de winkel aanwezig was. Hij erkende de fout op de site en kon ik het product eventueel kosteloos terugsturen. Ik ben zeer vriendelijk geholpen en heb dan ook gekozen om het product niet terug te sturen. Ik had namelijk ook al 50% korting op dit product. Vandaar dat ik cameranu.nl een dikke 8 geef als beoordeling!

Reageer

Luc 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service zoals het moet, zeker in deze tijden. Geleverd zoals het moet. En by the way een fantastisch toestel die sony rx100 m7.

Reageer

Brenda 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie camera hier gekocht, snel geleverd en kwaliteit is top! Prijzen vallen ook altijd mee, je weet hier altijd wat te vinden!

Reageer

A. Vleij 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een fotoprinter besteld. Deze werd de volgende dag geleverd, maar deed het helaas niet. Ik heb gebeld me camera nu en het werd perfect opgelost. Ik heb de printer teruggestuurd en zij hebben direct een nieuwe gestuurd! Deze had ik de volgende dag dus al in huis. Vriendelijke geholpen.

Reageer

Kees 07-04-2020

Algemene score

9,0
Snelle levering
Keurig verpakt
Duidelijke website
Al jaren trouwe klant zonder problemen

Reageer

Joshua Kennedy 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very happy with the overall experience. I bought my first camera in their store a long time ago and I've recently bought a Sony A7iii with Sony 85 mm and Sigma 24 - 70 mm lens.

I had some difficulties making a decision between several lenses so I reached out to their customer support and I was immediately connected with a very skilled, experienced and friendly representative. Based on my preferences, needs and situation they recommended the equipment I bought.

After placing the order I noticed my street address, outside The Netherlands, wasn't spelled correctly but it was already in the shipment process so they took action by informing the parcel company about the correct address and keeping me informed about the status.

Even though the package had to be shipped from The Netherlands to France, with a misspelled address and the COVID-19 crisis here, I received my package within four days.

Very impressive and I highly recommend them!

Reageer

elly jacobs 07-04-2020

Algemene score

10,0
Alles werd vlot geleverd. De bestelling en betaling ging zeer goed. Mijn fotoalbum was zeer goed verpakt.

Reageer

evert 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel gevonden, snel besteld en snel geleverd
helemaal tevreden met mijn green screen.

Reageer

Aad 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben e-reader gekocht en deze hadden we snel de volgende dag in huis het was goed geregeld

Reageer

Toon meer reviews