cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2682 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willie 27-02-2017 Via de website gekocht

Echt handig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is een echt handig ding. iedereen kampt met overvolle stekkerdozen. even een powercube aansluiten en het probleem is opgelost

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MaSa 26-02-2017 In de winkel gekocht

Canon EOS 760D DSLR Body

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb vorige week bij Cameranu.nl deze spiegelreflexcamera gekocht en daarbij ook nog een mooie lens. Hierbij goede informatie gekregen en uitleg. Tevens kon ik deze camera proberen met verschillende lenzen, zodat ik ook kon zien wat het verschil is tussen de ene en de andere lens. Er is ook duidelijk uitleg gegeven over de accessoires welke hierbij aangekocht kunnen worden.

Cameranu.nl BEDANKT voor de vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 26-02-2017 Via de website gekocht

Goede service en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een aankoop van aantal producten voelde het al snel vertrouwd na dat het dag er na binnen was. Daardoor heb ik daarna meerdere dingen besteld wat ook snel weer binnen was. Een geheugenkaartje met WiFi stopte er opeens mee, netjes contact opgenomen. En kreeg een hele nieuwe terug. Kortom goede service en vertrouwd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Romkes 26-02-2017 In de winkel gekocht

Service van een (webshop) zoals dit zou moeten zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals ik camera nu ken of heb leren kennen is het een goede webshop met uitstekende service. Daar waar zelfs de juiste aandacht aan de klant word besteed zowel online als offline.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jo 26-02-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over cameranu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijsverhouding snelle levering vriendelijk en deskundig antwoord bij telefonische informatie
en extra service bericht wanneer en hoe laat bestelling geleverd word,,

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy 26-02-2017 Via de website gekocht

bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lens coat en body cover besteld paste perfect en zijn van goede kwaliteit. prijs was ook goedkoper dan op een abdere site ,het pakje werd geleverd via aangetekend zending wat ik ook een pluspunt vind , hier bestel ik zeker nog voormij een dikke 10

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 26-02-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb per omgaande direct gekregen wat ik had besteld. Niets mis mee. Sowieso heb ik goede ervaringen bij dit bedrijf. Helaas konden zij de D5500 niet meer leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas Beekhuis 26-02-2017 Via de website gekocht

Netjes/Verzorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het geweldig om wat bij jullie te bestellen. De prijzen zijn laag en de bestelling/betaling verliep helemaal naar wens.
Toen ik het pakket ontving was het heel goed ingepakt.
Het product werkt naar wens.

Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G keizer 26-02-2017 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de webshop overzichtelijk zeer goede service
Vriendelijk personeel Snelle levering
Goedeprijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 25-02-2017 In de winkel gekocht

Aankoop Canon EOS 760D en toebehoren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een aantal jaren van compactcamera's had ik besloten om het fotograferen als hobby weer op te pakken. Dus een lijstje gemaakt met wat ik wilde hebben en nodig dacht te hebben. Met dit lijstje ben ik naar CameraNU.nl in Urk gegaan. Samen met de verkoper heb ik in alle rust mijn lijstje doorgenomen. Ondanks de vele klanten nam hij rustig alle tijd voor een goed advies en hebben we ook zeer uitgebreid overal naar gekeken. In sommige gevallen kreeg ik het advies om zaken als bijvoorbeeld een statief later aan te schaffen. Leer eerst de camera kennen en bepaal rustig wat je wil gaan doen en pas daar het statief en andere zaken op aan. Ook het voor 3 jaar verzekeren van de camera en de lens hebben we doorgesproken en heb ik er meteen bij afgesloten. Ik heb de koop en het advies als uitermate prettig ervaren en kom voor mijn volgende aankopen dan ook zeker terug bij CameraNu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Dikken 25-02-2017 Via de website gekocht

Een accu voor de Olympus OMD E-M5

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Primair gaat het vaak om het product, de prijs die je er voor betaalt en om de snelheid waarmee iets geleverd wordt. Maar belangrijk is ook de reactie van een leverancier wanneer zaken fout gaan.

Zo ook in dit geval. De accu zou dezelfde dag, een vrijdag, worden afgeleverd, maar helaas. De volgende levering zou maandag weer zijn, de eerste dag van mijn vakantie. CameraNu ontdekt dit naar aanleiding van een email van mij en is op vrijdagavond 22:00 nog in staat de zending de volgende dag zonder meerkosten te laten bezorgen.

Complimenten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

ALR 25-02-2017 Via de website gekocht

Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima informatie, goed bereikbaar per telefoon, snelle levering. Alles bij elkaar zeer tevreden, zowel met het bedrijf als met het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 25-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf camera Sony DSC RX10 M3

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantenservice: Ik had enkele technische vragen en werd telefonisch correct te woord gestaan; er werd meegedacht en ik kreeg enkele aanvullende praktische tips.
Website: Goede overzichtelijke informatie met reviews, praktische voordeelsets en accessoires.
Prijs: Scherpe prijzen plus 5 jaar gratis garantie!
Bestelling/levering: 's avond na 22:00 uur besteld, de volgende dag (zaterdag) om 13:30 uur thuis afgeleverd. Alles goed verpakt en compleet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Minnaard 25-02-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, hierdoor snel gevonden wat ik zocht en een snelle levering, hiervan wordt je goed op de hoogte gehouden van de status.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannemarie 24-02-2017 In de winkel gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam met twijfel maar ben ten zeerste overtuigd van mijn aankoop. Er werd rustig geluisterd naar mijn verhaal, er was tijd voor het ervaren van verschillende modellen en uiteindelijk heb ik onderbouwd mijn keuze kunnen maken. Ik geniet elke dag nog van mijn aankoop en ben erg tevreden over de manier waarop het is gegaan. Ik kwam al graag bij Cameranu maar mijn gevoel is weer bevestigd: super service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lans 24-02-2017 Via de website gekocht

Lexar sd card 32GB

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime sortering van artikelen, en snelle bezorging. Nooit geen problemen en CameraNu heeft verstand van zaken. Was erg blij over hoe je op de hoogte wordt gehouden van je bestelling. Scherpe prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep 24-02-2017 In de winkel gekocht

Verrekijker

Algemene score

9,0
Geweldige winkel,goed advies
Nadeel heel lang wachten voor je geholpen wordt. Maar eenmaal asn de beurt nemen ze alle tijd voor je. Ook een voordeel.

Reageer

Imro 24-02-2017 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke omschrijving van de producten en snelle levering. Product lag de volgende dag al op de deur mat. Was mijn eerste bestelling, maar ga ik zeker vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ary Henger 24-02-2017 In de winkel gekocht

Carry Speed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij Cameranu een schouderriem gekocht van het merk Carry Speed, en ik moet even zeggen ik kom al een aantal jaren bij deze winkel en heb er maar een antwoord op, super zaak en de hulp die je krijgt als je een vraag stelt weten zij eigenlijk over al antwoord op ook als je niet iets koopt en je komt met een vraag helpen zij je ook.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sann 24-02-2017 Via de website gekocht

erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop was makkelijk en ik vond snel wat ik zocht. Het product werd de volgende dag thuisbezorgd, is netjes verpakt en ziet er goed uit. Ik heb precies gevonden waar ik naar op zoek was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans beeking. 24-02-2017 Via de website gekocht

Juiste keus en juiste levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare shop, mede gezien de eerdere leveringen. Overzichtelijk. Super snelle levering, binnen 8 uur. Aanrader. Bestelde artikel keurig verpakt ontvangen en bevalt prima. Goede keus gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefanie 24-02-2017 Via de website gekocht

Ideaal voor camera-aankopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verschillende producten besteld op CameraNU, van lens tot geheugenkaart tot regenhoes. Alles snel en in perfecte staat geleverd. Site is vriendelijk in gebruik, betalen op elke gewenste wijze. Erg fijne site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 24-02-2017 Via de website gekocht

Mooie complete set

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop voldoet aan alle verwachtingen die ik had. Zeer snelle levering conform wat er op de website staat. De website is zeer klant vriendelijk. Het product is zoals het op de website staat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 24-02-2017 Via de website gekocht

Snel en prima after sales. 14 dagen bedenktijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera wederom besteld bij Cameranu.nl Waarom? Prima ervaring gehad met mijn vorige aankopen bij cameranu.nl. Ook na het verlopen van de garantie periode snel en deskundig geholpen door hun.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 24-02-2017 Via de website gekocht

Goede levering en informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering! De website meer informatie over de producten dan andere websites, dit maakte het maken van een keuze voor een product makkelijker

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram Derksen 24-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf filter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had UV filter nodig voor Pentacon six lens, goed assortiment, voldoende keus voor deze filtermaat 58mm, prima geslaagd, mooi product, snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas van geffen 24-02-2017 Via de website gekocht

sneller en beter kan niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
savonds laat nog besteld, volgende dag om 9 uur smorgens al in huis.
topservice! ik wist niet goed welke flitser ik moest hebben voor de aansluiting van mijn camera, mailtje sturen en binnen no-time bericht terug. fotoshoot uiteindelijk goed gelukt met de artikelen die ik besteld had.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 24-02-2017 Via de website gekocht

mini statief voor mijn camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site gevonden door te googelen op onderwerp. Mooie duidelijke site. Zeer snelle. en keurige afwikkeling. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Beumers 23-02-2017 Via de website gekocht

Gekocht lowepro Fotorugzak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier kan ik heel kort in zijn zoals altijd een uitmuntende service op alle gebieden. Zeer snelle levering prima verpakt en super kwaliteit. Overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 23-02-2017 Via de website gekocht

Buff , helemaal super !!

Algemene score

10,0
Snelle levering , op tijd geleverd via pakjegemak dat is dus echt gemakkelijk.
product echt heel erg tevreden kom hier zeker terug een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Ellis 23-02-2017 Via de website gekocht

Goede stekkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De powercube is een ontzettend handige vierkante stekkerdoos.

Ik heb de set gekocht met twee aansluitingen. Heel handig op meerdere telefoons en iPads op te laden. Snelle levering vanuit camera.nu via de pakjegemak optie van post nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kjell 23-02-2017 Via de website gekocht

Fenomenale service om 21u 's avonds!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorig jaar een lens gekocht waarvan ik nu dringend de factuur nodig had maar nergens meer kon vinden.
Mailtje gestuurd in de hoop na het weekend een antwoord te krijgen, maar na 5 minuten had ik ze al in bijlage!
Veel slechte ervaringen met online service, maar hier kennen ze er duidelijk wat van :) absolute aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Buerman 23-02-2017 Via de website gekocht

Snel een prima lichtgewicht fotostatief voor een lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn systeemcamera zocht ik een lichtgewicht, compact statief. Zoeken via internet kwam ik al snel bij Cameranu.nl. Via een goed en handig menu op hun site had ik al snel precies dat gevonden wat ik nodig had: een licht, compact statief voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit Manfrotto Compact Light statief voor 48 euro voldoet helemaal aan mijn wensen. Het was op voorraad en ik had het de volgende dag al in huis. Perfect geregeld! Kortom; een winkel met een breed overzichtelijk assortiment met prijzen voor elk budget die alles goed heeft geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Szilvia 23-02-2017 Via de website gekocht

Boek Lightroom CC van Scott Kelby

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een boek besteld bij Cameranu.nl. Ze waren het goedkoopste, bovendien gratis bezorging. 3 minuten voor 12 uur heb ik het boek besteld, met bezorging via "Red je pakketje". Het pakket was nog de zelfde avond bezorgd voor 1,98 euro. Super, als je het snel wilt hebben. Top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marissa 23-02-2017 Via de website gekocht

Altijd prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst bij CameraNU en altijd goede en snelle service gehad. Ik heb een keer hulp gevraagd via de chat en binnen een paar minuten was het al geregeld! Voor mij blijft dit zeker een vast adres.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miss Jack 23-02-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tal aan camerazaken voor de pro's en de hobbyisten. Maar deze springt er toch wel bovenuit. Cameranu heeft breed assortiment, prima prijzen en zeer goede klantenservice. Daarnaast, heel belangrijk, ze beloven wat ze zeggen en leveren supersnel. Blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBrugman 23-02-2017 Via de website gekocht

Tien met een griffel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik prijs deze winkel aan i.v.m.snelle levering en goede service.
Het personeel is zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d o b 23-02-2017 Via de website gekocht

fuji xt-1 met cashback

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij cameranu vond ik de laagste prijzen, daarnaast kwamen ze in aanmerking bij FUJI voor een cashback van 300 Euro! De levering vond de volgende dag plaats. binnen 24 uur had ik de camera.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mvsmichael 23-02-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb van de week wat gekocht.
Goede prijs en kwalitatief goed.
Gelijk volgende dag in huis.

Zeker een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zilverdael 23-02-2017 Via de website gekocht

Precies volgens mijn verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat zou je anders verwachten van een webwinkel dan correcte levertijdindicatie, mails die je op de hoogte houden van de bestelling en correcte levering? Precies, ik niks! Dit is allemaal prima gegaan. Helemaal goed dus.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjors van Laarhoven 23-02-2017 Via de website gekocht

Accu DJI Phantom 3 Advanced

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit en service. Zeer makkelijk te vinden producten. Duidelijk omschreven specificaties.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerben Hendriks 23-02-2017 Via de website gekocht

Lomography

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de service! Veel keuze op de webshop en snelle levering. Bestel hier zeker vaker!!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A. van der Velde 23-02-2017 In de winkel gekocht

De reis van 3 uur v.v. meer dan waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De deskundigheid, aandacht en rust waarmee ik werd geholpen ervaar ik als zeer prettig; ik ben een langzame beslisser en hier kreeg ik ook de ruimte om in mijn eigen tempo een keuze te maken; ook contact met andere klanten was plezierig, er heerst een "we helpen elkaar" sfeer ipv "wij willen verkopen".

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 23-02-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, op tijd geleverd, goed verpakt en goed op de hoogte gehouden van het voortgang van de levering.
Niets op aan te merken, alles klopte gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Amerongen 23-02-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagavond bestelling geplaatst, zondag vroeg in de middag bezorgd. 1artikel retour gezinden. Zeer snelle afwikkeling en geld terug. Zo hoort het !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Marc 23-02-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb recent een microfoon gekocht bij Cameranu.nl,
Er was iets misgegaan met de betaling waardoor mijn pakketje later aan zou komen dan de aangegeven tijd; toen ik daarover belde werd er meteen via Red je pakketje dezelfde dag nog mijn microfoon geleverd. Jammer van de vertraging, maar geweldige service en super opgelost! :)

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 23-02-2017 Via de website gekocht

Prima startersset

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Complete set die makkelijk en snel is op te zetten. Doet voor ons precies wat het moet doen. Klein min puntje: wel even de achtergronden strijken, want ze worden opgevouwen meegeleverd. Maar verder prima set.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 23-02-2017 Via de website gekocht

Prima bezorging, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De lamp die ik bestelde was mooi op tijd, keurig verpakt. Tevreden! En goede prijs, voor zover ik daar kijk op heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koos 23-02-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld een Canon Speedlite 430EX II flitser. Waarschijnlijk doordat deze niet leverbaar is, is deze bestelling opgewaardeerd naar een Canon Speedlite 430EX III flitser. Top!
Alleen een min puntje, even de klant informeren hierover zou geen kwaad kunnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Highlander 22-02-2017 Via de website gekocht

Nikon producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkelen bij CameraNu .nl is een genot , veel mooie en goede producten zo ook mijn accu en batterijlader Orgineel dus gewoon goed.
De levering was uitmuntend geleverd door RedjePakketje voor 12 uur besteld diezelfde middag om 3 uur in huis gewoon TOP. ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews