cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Isa 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webwinkel.

Service
Super vlotte levering, en nog gratis ook!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Gewoon prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michaël Bil 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zoek is makkelijk te vinden, verder is de informatie erg duidelijk per artikel.

Service
Snel geleverd.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

COB 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk overzicht n.a.v. de verfijnen zoekopdracht

Service
snel en conform toezegging nadat besteld is.

Assortiment
Wel heel uitgebreid; dat maakt dat het maken van een uiteindelijke keuze veel tijd kost.

Aanbeveling
andere geraadpleegde webshops waren traag en/of liepen vast

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wil bergers 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
afstand is wat ver.

Service
er wordt direct gereageerd.

Assortiment
alles is te krijgen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Charlotte 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, info is makkelijk te vinden en de zoekfunctie werkt goed.

Service
Ik heb geen persoonlijk contact gehad met CameraNU dus daar kan ik niets over zeggen, maar de bestelservice is goed en snel.

Assortiment
Erg uitgebreid, hoewel ik ook wel eens iets ergens anders heb moeten bestellen.

Aanbeveling
Snelle levering, uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk en goed overzicht in de uitgebreide winkel

Service
Twijfelde toch over iets , ik had al snel een medewerker aan de lijn die echt de tijd nam

Assortiment
Veel spullen , en ook voor de hobbyist

Aanbeveling
Ja perfect, snelle levering en duidelijk telefoonnummer wat niet ergens verstoptzit op de site !

Extra toelichting
Aanbevolen !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pasterkamp 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede overzichtelijke website. Artikelen snel gevonden...

Service
Wilde graag weten of een artikel wat bij andere leveranciers niet leverbaar was bij cameranu.nl wel beschikbaar was... Via telefoon heel snel geholpen en kon de bestelling ook direct doorgeven.. Uitstekende service door prettig personeel.

Assortiment
Groot assortiment... Moet raar lopen als ze het niet kunnen leveren... Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend...

Aanbeveling
Prettige webwinkel en shop.. waar ik als proffesional, die vaak snel over apparatuur moet kunnen beschikken, vaker zal gaan komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janet 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel in huis en een ruime keuze

Service
geweldige service, de bestelling was verkeerd geleverd maar dankzij de ruime opening vd klantenservice had ik twee dagen laten het juiste in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik was nog geen kland wist wel wat ik wou.Heb gebeld en werd fijn geholpen

Service
Is heel goed.

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Wat ik bested heb was de andere dag al binnen was gewoon op voorraad

Extra toelichting
Je word telefonisch fijn geholpen en geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pegasus 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Al jaren klant en nergens eenvoudiger.

Service
Ook als er eens een kink (zelden) in de betreffende kabel komt is het probleem zo opgelost.

Assortiment
Nergens groter

Aanbeveling
Ik ga nog wel eens vreemd maar dat is altijd maar eenmalig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier Witteveen 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht de allergrootste Manfrotto statieftas en vond deze bij CameraNU.nl. Zoeken en bestellen gaven duidelijk inzicht in het hele bestelproces.

Service
Uitzonderlijk snelle levering. Ik heb het product om 23.55 uur besteld. De volgende dag lag de bestelling al om 9 uur in mijn postbus.

Assortiment
Kijk zelf maar. Alles voor fotograaf en in dit geval veel voor een architect tot aan SSD-schijven toe.

Aanbeveling
Zie ook mijn eerdere toelichtingen. Ik vind het belangrijk bij internet bestellingen dat een 'winkel' betrouwbaar en vakkundig overkomt (en is). Bij CameraNU.nl heb ik dat gevoel van zoeken tot aan het plaatsen van de bestelling gehad. Bij het bestellen kunnen opmerkingen geplaatst worden. Op die opmerkingen wordt per mail zeer snel gereageerd. De snelle levering is een mooie bonus aan het proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vries 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Service
Snelle service, geen verzendkosten. Ik had een stofje in mijn camera en dit' probleem' heeft cameranu meer dan goed opgelost! Chapeau voor deze goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C de Koning 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk navigeren over de website. Duidelijke informatie.

Service
Snelle verzending. Werd goed op de hoogte gehouden van voortgang via email.

Assortiment
Kon prima vinden wat ik zocht, aanbod zelf uitgebreider.

Aanbeveling
Prima en betrouwbare service. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

146446531559 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
helder proces, betrouwbaar

Assortiment
ik had voldoende keus, dat is prettig

Aanbeveling
goed aanbod tegen scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Vries 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het navigeren op de website en het bestellen gaat gemakkelijk en wijst zichzelf de weg.

Service
Ik heb niet direct contact gehad met de winkel omdat er geen problemen waren, maar wat ik ook zie als service is dat na het bestellen duidelijk is wat er met je bestelling gebeurt en dat is zeker in orde.

Assortiment
De web shop heeft een enorm aanbod aan foto/film apparatuur en alles eromheen. Het voelt als een kind in een snoepwinkel, je moet uitkijken dat je winkelwagentje niet snel te vol raakt!

Aanbeveling
Een dikke 10. Waarom? Omdat de communicatie helder is, de prijzen goed, de afhandeling zoals het hoort en het aanbod geweldig is.

Extra toelichting
Ga zo door! De winkel en webshop zijn geweldig en er zijn maar weinig die in de buurt komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Boer 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, alles gaat vanzelfsprekend.

Service
Product netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Breed assortiment, nagenoeg alles op foto en film gebied te vinden voor een eerlijke prijs.

Aanbeveling
Correcte winkel. Zowel fysiek als de webshop.
Heb nu meerdere artikelen bij hun gekocht. Nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheetafriekje 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
Ik heb gebeld voor informatie over welk product te kopen en ze hebben me super (objectief) geholpen

Assortiment
ik heb kunnen vinden wat ik zocht, er was zelfs zoveel keuze dat ik ervoor gebeld heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Krieger Den Helder 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekacties zijn gemakkelijk en duidelijke beschrijving bij de producten

Service
Razendsnelle levering. Binnen een dag na de geplaatste bestelling op een afhaalpunt. Kon niet op mijn eigen adres omdat het een erjaardagsadeau was voor mijn vrouw

Assortiment
Zeer uitgebreid voor zowel de amateur- als de professionele fotograaf

Aanbeveling
Overzichtelijke website; komen de beloofde afspraken na!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website met prima zoekfuncties.

Service
De gewenste verrekijker was niet meer op voorraad, toen heb ik via de website een melding gemaakt dat er een berichtje verstuurd wordt als deze weer op voorraad zou zijn. Ook besloten om even te bellen. De verwachting was dat het nog een aantal weken zou duren, echter via de website 3 dagen later een berichtje en 4 dagen later de verrekijker in huis. De nfo komt niet helemaal overeen. Maar toch snel geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment waardoor goed een vergelijk te maken is. Eventueel testen op locatie is dan ook goed te doen om een goed vergelijk te maken. Bij een verrekijker minstens zo belangrijk om tot een goede koop te komen.

Aanbeveling
Prettige winkel waar je terecht kan voor een ruime keuze en over het algemeen een geschikte prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fred Portier 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn bestelling wordt altijd met de meeste zorg behandeld en correct bij mij thuis afgeleverd, nadat ik het onderwerp op de website met gemak heb kunnen vinden. (en ik ben toch al een oudere man van bijna 80.)

Service
De winkel heeft mijn internet bestelling op tijd en correct bij mij thuis afgeleverd. Terug zenden heb ik nog nooit hoeven doen, dus daar kan ik niet over oordelen.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik met gemak op de site kunnen vinden. Als ik foto of film materiaal nodig heb, ga ik maar naar één adres, hoef ik niet verder te zoeken.

Aanbeveling
Valt weinig te motiveren denk ik!! Goede wijn hoeft geen krans!!!

Extra toelichting
Geen verdere toelichting toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry kors 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en goed.

Service
Gewoon snel!

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Prima service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna Nynke Hiemstra 06-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een heel duidelijk en logisch systeem, maar je moet wel even rustig kijken om het door te krijgen. Heel praktisch ingedeeld. Het loopt als een trein.

Service
Prima. Mensen denken met je mee en snappen wat je vraagt. Het is trouwens een verademing om de helpdesk te bellen en iemand aan de telefoon te krijgen die weet waar je vragen over gaan en direct antwoord kan geven

Assortiment
Tot nu toe is alles wat ik zoek aanwezig. Veel keus.

Aanbeveling
Het is een goed georganiseerde zaak, waar mensen werken die weten waar ze het overhebben en die zichzelf steeds weer probeert te verbeteren, met prachtige spullen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Haasjes 06-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in de winkel wordt gewerkt met een simpel systeem, je trekt een kaartje en je wordt geholpen. Heel makkelijk!

Service
Je wordt goed geholpen en het personeel is heel vriendelijk.

Assortiment
Ik had gehoopt dat er meer lensen zouden zijn. Al is de rest van het Assortiment prima

Aanbeveling
wanneer je een camera zoek, professioneel of niet, je kunt hier je hart luchten. Zeker een winkel waar ik vaker heen ga!

Extra toelichting
Mooi verzorgde winkel, ook leuk dat er behalve de camera's en de lensen zelf ook veel accessoires te vinden zijn, zoals boeken, tassen, filters en statieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anno 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en goed doorzoekbare webwinkel

Service
Product apart laten leggen om op te halen. Dit lukte niet en toen is het onmiddellijk verstuurd en had ik het een dag later in huis.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijzen, uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht

Service
Ik heb de ene dag een bestelling gedaan en de volgende dag werd hij geleverd. De leveringstijden stonden al aangegeven en hij werd ook daadwerkelijk geleverd op de aangegeven tijden.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden en het assortiment is zeer uitgebreid. Alleen de combinatie aanbiedingen zaten bij mij b.v. altijd een lensdoekje bij en dat wilde ik eigenlijk niet want ik heb al voldoende lensdoekjes. Dus dat deed de korting weer teniet.

Aanbeveling
Ze hebben alles en een hele snelle en accurate levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Simpel vergelijken, product kiezen en betalen. Top geregeld.

Service
Top geregeld en helder over levering gecommuniceerd, alles volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Nijhuis 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder veel poes pas makkelijk een bestelling te plaatsen en geen onduidelijkheden.

Assortiment
Alles wat je zoek is te vinden

Aanbeveling
De prijzen zijn duidelijk er wordt duidelijk aangegeven wanneer je de bestelling binnen krijgt.

Extra toelichting
Had de camera eerst bij concullega besteld maar daar bleek hij niet op voorraad terwijl volgens hun site het wel zo zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jill 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hele gebruiksvriendelijke site, makkelijk alle specificaties zichtbaar en bruikbare reviews

Service
Ik had zonder gedoe mijn product de volgende dag in huis.

Maarliefst 4 mails gehad over mijn bestelling over de orderbevestiging, de factuur, de orderstatus en eentje met het trackernummer mijn mijn bestelling er in. Zeer fijn om zoveel info te krijgen over je bestelling!

Assortiment
Heel uitgebreid!

Extra toelichting
Fijne webshop voor letterlijk alles wat met fotografie te maken heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne Kennes 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg handig zoeken en van alles staat veel informatie op de site. Ook voor het vergelijken van dingen.

Service
Er ging wat mis met betalen en toen kreeg ik meteen een mail dat ik het moest overmaken en dat dan mijn bestelling alsnog zou worden verstuurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Schuurkes 06-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk gevonden en besteld, daarna precies volgens afspraak afgeleverd.

Service
Zie hierboven.

Assortiment
Het assortiment Fuji XF lensen is nog beperkt.

Extra toelichting
Geen verdere opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelik overzichtelijke site. Bruikbare info, volledig in alle specificsaties

Service
Vlotte levering. Duidelijke communicatie.

Assortiment
Zeer veelzijdig assortiment

Aanbeveling
Volledig en deskundig.

Extra toelichting
1,5 Jaar geleden met grote tevredenheid een canon xs 700 gekocht maar helaas is deze 3 weken geleden gestolen in Athene met al onze foto's erop. Ivm de goede ervaringen met de winkel en met het toestel dus helaas maar een nieuwe gekocht. En wederom een vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janna Blom 06-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de webshop is alles eenvoudig te vinden

Service
service zowel in winkel en via de webshop, snel en vriendelijk

Assortiment
Alle benodigdheden aanwezig, heel prettig

Extra toelichting
Ik hou er niet van om een tien te geven maar stiekem had ik hem nu wel willen geven. Fantastische service, snel en vriendelijk. Een blijvertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Knippenberg 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te gebruiken webschop.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Ruim aanbod, alles gevonden wat ik zocht met goede prijzen.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en correcte afwikkeling van bestelling. Tevens ook juiste tussentijdse order status update voor uitlevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Frese 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is goed en overzichtelijk. Het objectief wat ik had gekocht was ook goed verpakt bij mij aangekomen.

Service
Na aankoop telefonisch goed en vriendelijk geholpen.

Aanbeveling
Cameranu is een webwinkel met een goede en eerlijke service nadat je het produkt heb aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Willem 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere site. Goede zoekfuncties naar merk, product, sorteren op prijs. Aflevering volgens opgave bij bestelling.

Service
Bij de bestelling heb ik een (technische) vraag gesteld over de lens en de functionaliteit. Binnen het uur een passend antwoord. In een ander geval heb ik de held desk gebeld, wederom heldere uitleg.

Assortiment
Breed, alle relevante producten ook voor het iets minder gangbare merk als Pentax/ Ricoh

Aanbeveling
Correct, snel, goede service en prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed toegankelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Breed assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rogier Monné 06-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke inrichting

Service
Werd gelijk geholpen en vriendelijk

Assortiment
was al veel duidelijk op de website

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbetering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon Cuijpers 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niets aan toe te voegen

Service
Goede en snelle levering.

Assortiment
Ligt er aan wat je zoekt en wat je verwacht.

Aanbeveling
Ik geef nooit een tien. Om dat je jezelf altijd kunt verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Goed georganiseerde categorieren.

Service
Gratis verzending is altijd goed natuurlijk.

Assortiment
Zeer breed en scherp geprijst.

Aanbeveling
Nooit teleurgestelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemo 05-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super website en goede begeleiding tijdens het zoeken naar producten

Assortiment
Bijzonder complete shop met uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. Ik heb de door mij gekochte producten nergens goedkoper kunnen vinden

Aanbeveling
Ook in de winkel erg goede service en begeleiding tijdens het aankoop proces van een nieuwe camera. Geen gepush, voldoende tijd voor mij vragen en een eerlijk advies over wat voor mij de beste optie was, ook al betekende dit dat ik minder geld ging uitgeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drikus Wijenberg 05-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik had telefonisch informatie ingewonnen over een artikel, en kreeg een artikel nummer dat ik bestellen moest. Het bleek een verkeerd nummer te zijn en dat werd zonder problemen omgeruild.

Assortiment
Er is een kompleet assortiment.

Aanbeveling
Goede service, klant vriendelijk en behulpzaam bij het uitzoeken.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van den Berg 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Je vindt eigenlijk alles wat je zoekt.

Aanbeveling
Keurige verzorging.

Extra toelichting
Ik zal zeker weer de webwinkel bezoeken als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamaris 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gewoon ideaal om vanuit huis bij jullie te kunnen bestellen.

Service
Dit was mijn eerste bestelling en tot nu toe heel tevreden. Ik kreeg het snel thuis gestuurd.

Assortiment
Heel breed er is van alles te vinden en te verkrijgen.

Extra toelichting
Ik ga hier zeker vaker bestellen. Jammer dat ik bij deze review geen foto kan plaatsen met het resultaat van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonda Rigter 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De artikelen zijn via de zoekmachine goed te vinden

Service
Binnen twee dagen had ik de zonnekap die besteld had in huis

Assortiment
Alle merken zijn er te vinden

Aanbeveling
Ze laten je van te voren weten dat de bestelling er aan komt en geven er ook een tackand trace link bij.

Extra toelichting
De verpakking was goed, omdat het toch een breekbaar item was

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op zaterdag een groothoeklens besteld die inderdaad op zondag al wordt geleverd.

Service
Zie hiervoor; tegen geringe bijbetaling zeer snelle levering in weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Buijze 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website duidelijk genoeg.

Service
Gedaan wat ze moesten doen

Aanbeveling
Redelijke deal en redelijk voordeelpakket voor de camera die ik zocht. Bezorging keurig volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karin Rozeboom 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel prettig. Online een bestelling gedaan en opgehaald in de winkel. Doordat je in de winkel meteen de juiste keuze maakt 'ophalen van bestelling' ben je snel aan de beurt. Top!

Service
Helemaal goed. De medewerkers hebben echt verstand van zaken en geven het juiste advies in de winkel. Dat geeft me vertrouwen en een goed gevoel en bevestiging waarom ik elke keer weer terugkom.

Assortiment
Volgens mij kunnen ze alles aanbieden. Dat is ook wat ik zoek. Een plek waar ik voor al mijn vragen op het gebied van fotografie terecht kan.

Aanbeveling
Een tien voor het totaalplaatje, kennis, kwaliteit en kwantiteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ite Wolters 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis bezorgen en het gaat heel snel!

Service
zeer snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
gaat allemaal heel snel. Keurig op de hoogte gehouden! Perfecte service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap vermeij 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overduidelijke website. Geen gezoek maar direct waar je naar toe wilt.

Service
Goede voorlichting en meedenken met de vraag.

Assortiment
Zeer uitgebreid en dekt zowat de gehele lading.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tuur Vedde 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en de navigatie laat niets te wensen over. Afrekenen verloopt soepel en de verplichting om te registreren ontbreekt.
Daarbij zijn de prijzen over het algemeen erg interessant.

Assortiment
Echt professioneel materiaal is niet aanwezig, maar het assortiment is ruim voldoende voor de amateurfotograaf.

Aanbeveling
Mijn ervaring is maatgevend, gebaseerd op bovenstaande.

Ik hecht echter wèl grote waarde aan after-sales, daar heb ik nog géén ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews