cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, makkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Weinig aan toe te voegen. Prima online winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
OverIchtelijke website met een goede mogelijkheid voor ideal betaling.

Service
's-avonds een foto slingtas besteld en netjes verpakt inderdaad de volgende dag geleverd.

Assortiment
Ik zou bijna zeggen te veel om op te noemen, maar goed overzichtelijk terugte vinden op de website.

Aanbeveling
Vanwege de goede snelle afhandeling van de bestelling, waarbij ook het versturen van de factuur en de mail bericht(en) over het volgen van de pakketsienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThomasS 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gemakkelijk om het gehele assortiment door te nemen. Fijne website.

Service
Snel, duidelijk, men doet wat men zegt en zegt wat men doet.

Assortiment
Allerlei elektronische apparaten zijn beschikbaar (uiteraard geen wit- of bruingoed) heel breed assortiment, maar alsnog ook een diep assortiment.

Extra toelichting
Fijne winkel, goed assortiment, snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

c weijers 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website aanduiding voorraad

Service
telefoniche contact gehad omdat product in back order stond. keurig geholpen.

Aanbeveling
na bestellen steeds update over status levering. keurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

happyhuugie 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon lekker kiezen, betalen, en ontvangen.

Service
Direct antwoord op je vragen

Assortiment
Ach, als je de mijne maar hebt toch?

Aanbeveling
Nog nooit een probleem gehad, al meerdere Canons gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 05-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat duidelijk aangegeven

Service
Ik had een klein defect aan mijn camera en dat werd gratis verholpen.

Assortiment
Wat ik nodig had was direct voorhanden en werd zelfs gemonteerd

Aanbeveling
Deskundig vriendelijk personeel, super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke shop

Service
Toen Ik contact op nam over de reflector die meteen al stuk was krijg Ik per direct een nieuwe toegestuurd.

Assortiment
Lijkt me in orde

Aanbeveling
Zie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie website, goede prijs, perfecte levering.

Assortiment
Voldoende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marga 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De site is overzichtelijk, en als je zoekt met de zoekfunctie is het snel zichtbaar.
De bestelling ging snel en goed.

Service
Ik had vragen en heb ze gebeld, er wordt snel opgenomen en er is een heel goede uitleg over producten.
De volgende dag had ik de bestelling in huis, alles is gegaan zoals werd verteld.

Assortiment
Het assortiment is groot, ze hebben alles wat ik nodig heb, en redelijk geprijsd.

Aanbeveling
Het is betrouwbare winkel waar je goed wordt geholpen, bij vragen is er de klantenservice, en dat is echt service!
Zonodig bestel ik daar weer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

A Hoogeboom 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk zoeken op de website, gauw gevonden wat ik zocht met duidelijke beschrijving over het gezochte artikel

Service
besteld en meteen een mail met de verwachte leveringstijd voor de volgende dag. Het artikel was prima verpakt en beschermd inde verzend box gedaan, het artikel is zonder schade aangekomen

Assortiment
zeer goed, zeer veel keus.zie opmerking over gemak

Aanbeveling
ben al regelmatig zelf bij camera nu geweest en werd altijd goed geholpen door mensen met kennis van zaken die ze verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Kort 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk makkelijk te bestellen

Service
Goede (mail) communicatie over bevestiging bestelling en verzending

Assortiment
Artikel wat ik zocht (Bambo Spark) is lang niet overal beschikbaar, bij CamerNu wel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J Oomen 05-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website met goede productinformatie.

Service
In de winkel op Urk word je goed geholpen. Een medewerker is je persoonlijke assistent en neemt de tijd voor je, dat is erg prettig.

Assortiment
Veel keuze en altijd een goede prijs.

Aanbeveling
Groot aanbod, goede prijzen en een goede service. Zowel in de winkel als online.

Extra toelichting
Toen ik in de winkel kwam wist ik niet goed of ik een systeemcamera of een spiegelreflex wilde kopen. Een medewerker heeft mij goed geholpen en veel informatie gegeven, zonder te opdringerig te zijn. Ik ben erg blij met mijn keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Niek 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke winkel,goede informatie betreffende het artikel.

Service
maandagavond besteld, dinsdag vroeg in de middag thuis gebracht, degelijk verpakt.

Assortiment
alles wat ik tot nu toe nodig heb gehad, is op voorraad, zodat ik niet verder hoef te shoppen, en de prijzen zijn O.K.

Aanbeveling
prettige, complete en qua prijs een zeer interessante winkel.

Extra toelichting
Ik hoop dat jullie ondanks een "waarschijnlijk" moordende concurrentie nog heel lang bestaan, dit is dé winkel voor elke hobby of beroepsfotograaf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Niks 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heerlijk makkelijk thuis winkelen

Service
Snelle bediening en goede levering

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede en snelle service

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige zoekopdracht en relevante gevraagde informatie verschijnt meteen.

Service
Goeie informatie stroom per email, duidelijk. Valt niks op aan te merken

Assortiment
Gezocht wat ik gevonden heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mollie 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk online alles te bekijken, ook voorraadstatus en snel te bestellen

Service
bij vragen altijd snel en adequaat geholpen

Assortiment
alles wat ik wil hebben is te verkrijgen

Extra toelichting
koop al jaren tot geote tevredenheid bij deze zaak. prijzen zijn ook concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Roumen 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer handzame website. Alle bedenkbare betalingsmethoden.

Service
Je wordt goed geinformeerd over de status van je bestelling. Ze zijn ook pro-actief : kreeg ongevraagd een bericht dat de garantie op mijn Sigma objectief gratis verlengd kon worden.

Assortiment
Ze hebben alles !

Aanbeveling
Gewoon goed en een hele snelle levering.

Extra toelichting
Goede site, concurerende prijzen, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 04-07-2016 In de winkel gekocht
In Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel om te bezoeken met goede voorzieningen en dito overzicht van alle producten. Na een bezoek heb je ook meer vertrouwen om een order te plaatsen in de webshop.

Service
Bij hun is je positie op een pre-order lijst ook echt je positie (je krijgt daar een schriftelijke bevestiging van) die ook daadwerkelijk op deze wijze wordt uitgeleverd.

Assortiment
Alles wat ik al fotograaf nodig heb of kan hebben vindt ik bij CameraNu. De webshop is up to date op voorraad is ook echt op voorraad.

Aanbeveling
Een betrouwbare partner waar ik verder voor moet rijden dan de speciaalzaak bij mij in de buurt. Maar de webshop neemt dit ongemak voor een groot deel weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Supergoede e-mailwisseling toen de betaling eerst mis ging hoefde ik niets zelf te hndelen, had ik wel al gedaan 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, geen gedoe, gelijk bevestiging met levertijd etc

Aanbeveling
Alles prima. Weet niet hoe vriendelijk ze zijn als het mis gaat, want bij mij ging alles goed

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

kevin Verstegen 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23.59 besteld is de volgende dag in huis. Ideaal

Service
In eerste instantie een nikon a900 besteld en betaald. De dag erna meteen een mail gekregen dat deze vertraging had opgelopen vanuit Japan en pas in oktober beschikbaar was. Ook enkele alternatieven gekregen.

Nadat ik een ander toestel had uitgezocht bleek deze iets goedkoper te zijn. Voorgesteld om een geheigenkaart toe te voegen die iets duurder was dan het verwchil maar daar ging cameranu meteen mee akkoord

Assortiment
Nadat de a900 niet beschikbaar bleek te zijn gekeken welke andere camera's in aanmerking kwamen. Ik had keuze uit diverse merken en modellen met nagenoeg dezelfde specificaties

Aanbeveling
Goed advies en goede service. Snelle levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Weijkamp 04-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk van achter de computer. Je kunt goede vergelijkingen maken met andere producten en de website is overzichtelijk ingericht.

Service
Behulpzaam, duidelijk. Maar ook kennis van zaken en prettig in de omgang.

Assortiment
Ruim assortiment. Overzichtelijk en concurrerend geprijsd.

Aanbeveling
Waarom geen 10? Dat betekent dat er geen verbeteringen mogelijk zijn. Ooit zei een klant tegen mij, ik geef je geen tien, want je moet altijd blijven streven naar beter... Een goed manier van beoordelen die zorgt dat je met beide benen op de grond blijft staan en blijft zoeken naar optimaal binding, klanttevredenheid en service. Maar ga vooral zo door! Ik kom graag terug:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j brink direktfoto 04-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle artikelen staan duidelijk opgesteld, de artikelen in de inruil vitrine vindt ik geen prijs bij staan .

Service
De service is uitstekend men neemt bij de service balie alle tijd voor je en proberen samen met de klant en verkoper een juiste oplossing te zoeken .top.

Assortiment
er is voor ieder een zijn portemonnee een keuze .

Aanbeveling
de mensen die er werken geven mij altijd een goed gevoel van de verkoop vloer tot de service balie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel op de website gevonden. Beschrijving duidelijk. Wist heel goed wat ik zou krijgen als ik zou bestellen.

Service
Levertijd was duidelijk. Bestelling uitstekend verpakt. Ik had niet verwacht dat het pakketje zo snel zou worden aangeboden. (Blij verrast!)

Assortiment
Ik heb vrijwel alles kunnen vinden in deze winkel. Ik had graag een speciaal statief willen hebben bij mijn Ricoh Theta S (kleine voet, zodat het niet / nauwelijks zichtbaar is op de 360 graden foto). Moest helaas daarvoor bij een andere webshop bestellen.

Aanbeveling
Voor een uitgebreid assortiment en leuke prijzen ga ik graag naar Cameranl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike Mol 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service zonder problemen

Service
geen problemen bij levering

Assortiment
Voldoende keus in het aangekochte product

Aanbeveling
Maakt een uitstekende indruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Injodadi56 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overduidelijke site

Service
Binnen 24 uur geleverd

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
duidelijke site, goede voorlichting bij elk artikel en supersnelle service

Extra toelichting
supersnelle levering!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sony telelens en tussen stuk 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk en duidelijk te vinden op de website

Service
echt een hele snelle levering!!!!

Assortiment
een ongelofelijke ruime sortering, dus keus genoeg

Aanbeveling
gemak, duidelijkheid en snelle levering + betaalgemak

Extra toelichting
eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle van Schijndel 03-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon meteen mijn bestelling meenemen. Zou dit niet kunnen dan word alles naar het huisadres opgestuurd

Service
Goed advies gehad van een medewerker. Wist me goed de verschillen tussen de camara's uit te leggen en te adviseren wat dan juist voor mij een geschikte camara is.

Assortiment
Ik had de keuze tussen 5 merken camara's die voldeden aan mijn eisen. Ook hadden deze merken ook weer verschillende varianten. Ook de assecoires zoals geheugenkaart en extra oplaadbare batterijen kon ik meteen meenemen.

Aanbeveling
Erg goed geholpen. Vriendelijke medewerkers die met je meedenken en je een goed advies kunnen geven. Daarnaast ruime keuze uit camera's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Meijer 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
goed en overzichtelijk.

Service
Wat er staat is waar.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Een aanrader voor beginnende foto amateurs en mensen die van filmenhouden, goede prijs en kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Een aanrader dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marja 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoek criteria maakt het zoeken en vergelijken heel eenvoudig
Bestellen is vervolgens ook heel eenvoudig

Service
Meer dan goed!
Ik bel ze regelmatig met allerlei vragen rondom mijn camera en objectieven
Je wordt altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan
Ook wa

Assortiment
Meer dan voldoende!
Ruim en diep assortiment
Voor zowel de beginnende fotograaf als de gevorderde genoeg keuze

Aanbeveling
Service en kwaliteit staan bij dit bedrijf hoog aangeschreven

Extra toelichting
Nikon heeft zijn prijzen verhoogt en de dag nadat ik had besloten om een objectief te bestellen bleek deze 50 euro duurder te zijn dan de dag ervoor 1 telefoontje was genoeg om dit artikel toch nog voor de oude prijs te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorris 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bestelde vrijdagavond om 23:00 en zou de bestelling de volgende dag tussen 13:00 en 15:00 binnenkrijgen. Bleek de volgende dag dat de bestelling er al om 12:30 bezorgd was, Helemaal top!

Assortiment
Er is geen enkele (web)winkel die alles in zijn assortiment kan hebben. CameraNu heeft een een goed assortiment waar de meeste van ons wel mee uit de voeten kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danieljallas 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vind alles wat ik nodig heb in een oogwenk.

Service
Ze reageren heel snel op vragen en de bezorging is altijd te waarderen!

Assortiment
Ze hebben alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Perfecte webstore. Mijn main plek om camera spullen te kopen en het snelst bezorgd te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mkwant 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klikken en afrekenen

Service
Vrijdag 21:30 bestelt en zaterdag middag al binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keizer 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
was gemakkelijk te vinden

Service
website werkt goed direct goed andwoord

Aanbeveling
ben niet in de winkel geweest maar de website werktgeod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

last 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed, heb informatie gevraagd via de telefoon, daarna op de site gekeken, duidelijk informatie over de camera, makkelijk te vinden, en vriendelijke mensen.

Service
goed, binnen een dag het produkt in huis

Assortiment
prima, ruim keuze, goede en eerlijke uitleg

Aanbeveling
dus niet in de winkel geweest omdat de service voor de telefoon al goed genoeg was, en we hadden mensen gesproken die ook erg tevreden waren over jullie produkten en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank janssen 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure online en snelle levering

Service
Meende een probleem te hebben met mijn nieuwe lens en binnen korte tijd een reactie met handelswijze hoe de lens te retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk en eenvoudig bestellen en betalne.

Assortiment
Ruime voorraad, precies het statief + statiefkop die ik wilde hebben.

Aanbeveling
Snelle levering, prima assortiment en geen problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis Postma 01-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nette overzichtelijke winkel. Voor "normale" consument kan je snel en makkelijk op de begane grond terecht. De prof/gevorderde fotograaf kan op zijn gemak op de 1e etage terecht.

Service
Vakkundig personeel!

Assortiment
Je kan voor alle fotografie artikelen terecht. Zoniet in de winkel, dan kan het wel online.

Aanbeveling
Kwaliteit, goede prijzen.

Extra toelichting
Zowel online als in de winkel artikelen gekocht. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igor 01-07-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vriendelijke mensen met kennis van zaken die rustig de tijd om je goed te informeren.

Aanbeveling
Scherpe webshop prijzen in combinatie met ouderwetse service in de winkel in Urk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sun Sniper Sniper Strap The Pro 2 Steel 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was er erg snel. Je wordt goed geholpen door het personeel(telefonisch). Dit was de eerste keer dat ik er online wat besteld heb en ben er heel erg tevreden over. Ik ga dit zeker vaker doen. Al ga ik er ook graag heen omdat je daar ook heel erg goed wordt geholpen.

Service
Snel, klantvriendelijk, begripvol, geduldig en rustig. Kortom super

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze. Erg uitgebreid ik kan er zo een hele dag vertoeven.

Aanbeveling
In alle opzichten veruit super. Vandaar ook deze beoordeling. Wil eigenlijk nergens anders meer voor apparatuur heen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 01-07-2016 In de winkel gekocht
Urk (eris toch geen andere?)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Tja, je moet toch naar Urk rijden, maar als je er eenmaal bent ....

Service
Prima geholpen door deskundige medewerker

Assortiment
Top, alles op voorraad. Je wilt een nieuwe spiegelreflex toch even vasthouden en dan is die reis naar Urk zeker de moeite waard.

Extra toelichting
Ook online daarna nog paar dingen gekocht. Snelle levering zonder verzendkosten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bryan C 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt goed

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Één woord, goed!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede informatie

Service
Goed technische inzicht

Assortiment
Grijpt nooit mis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jong 01-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkel bezocht: locatie makkelijk te vinden. personeel helpt met vinden van juiste product.

Assortiment
was op zoek naar een andere cameratas. mijn wensen in de winkel weergegeven. ruime keus. zeer tevreden met aankoop.

Aanbeveling
zeer tevreden. had al vaker met de website te maken. beviel ook goed. nu voor het eerst in de winkel vanwege cadeaubon van camera nu en een ander bezoek in de buurt. fotoliefhebbers willen graag aanraken. dat kan in Urk.

Extra toelichting
service was bij eerdere ervaringen goed. nu alleen ervaring in de winkel beoordeeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E jansen 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als 63jarige hetgeen ik zocht met gemak kunnen vinden ondanks een zeer groot assortiment.
De winkel is goed overzichtelijk en prima onderverdeeld naar categorie.
Prijs kwaliteit is prima.

Service
Goed verpakt en binnen 24 uur in huis,complimenten!

Assortiment
Zeer uitgebreid en voor ieder wat wils

Aanbeveling
Alles samengevoegd is dit een prima winkel met goede service,kwalitatief zeer goed en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Jacobs 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik zocht op de site.

Service
Ik moest het artikel omruilen, dat ging zonder problemen en met een prima communicatie. Vol lof hierover!

Aanbeveling
Om bovenstaande: prima en snelle service, vriendelijke benadering, de gedane beloftes worden goed nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MadsW 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn overzichtelijk en goed ingedeeld. Wanneer je daadwerkelijk het product wilt bestellen, heb je dit binnen een paar knoppen gedaan. Je hoeft niet perse een account aan te maken, dit scheelt weer enige rompslomp.

Service
Wordt duidelijk aangegeven hoe het met je bestelling staat en wanneer je deze ongeveer zult ontvangen. Je word goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met vele verschillende opties van items met dezelfde kenmerken.

Aanbeveling
Alles samengenomen vindt ik het een goede webwinkel. Producten, Informatie en gebruiksgemak is erg goed. Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fotografie Hubert van den Buijs 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik koop graag bij Cameranu. En overzichtelijke website en kom ik er niet aan uit dan is en telefoontje voldoende om mij verder te helpen. snelle levertijd.

Service
Medewerkers zullen je altijd helpen en werken correct

Assortiment
Ruim, ik heb nog niet meegemaakt dat ik iets niet kon vinden.

Aanbeveling
Eigenlijk zou dit een tien moeten zijn maar er moet nog een uitdaging overblijven vandaar de negen.

Extra toelichting
Ga zo door, goed bezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opafstand 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel overzicht van de accessoires

Service
Volgende binnen dag als postpakketje

Assortiment
Keuze was origineel of vervanger, scheelde wel veel en het werkt.

Aanbeveling
Snel en comfortabel winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivo 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wat je nodig hebt voor foto's en films is op cameranu.nl te vinden. Super snel bij je product en met zekerheid na enkele stappen veilig in huis.

Service
Heb je met een product of bestelling een probleem. Deze mensen zijn goed geïnformeerd over de producten die ze verkopen. Elke optie van Help werkt doeltreffend plus extra informatie inclusief.

Assortiment
Alles wat ik tot nog toe nodig heb gehad voor professioneel fotograferen en filmen heb ik hier kunnen vinden. Maar ook de accessoires zijn vrijwel allemaal op cameranu te verkrijgen met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Nog nooit lastigheden gehad met deze winkel in de tijd dat ik hier bestel. Extra opties zijn altijd aanwezig en qua vergelijkingssites hoef je niet ver te zoeken. Cameranu is al jaren maar blijft nog steeds de voordeligste.

Extra toelichting
Mocht je als bezoeker iets niet hebben gevonden, wat ik eens heb meegemaakt. Ik heb contact opgenomen met de helpdesk en alsnog heb ik mijn product kunnen bemachtigen. Super service, wordt niet veel gedaan maar hier wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews