cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43280 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2390 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin Mouthaan 25-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt op je gemak rondkijken tijdens het eventuele wachten tot je geholpen wordt en een kopje koffie (of iets anders) drinken.

Service
Ik had al een lens op het oog en mijn eigen camera meegenomen. Voordeel van de winkel boven het internet is dat je de lens dan ook kan testen.

Assortiment
Je weet niet waar je eerst kijken moet, zoveel is er aanwezig, ruim voldoende keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ik ben heel fijn geholpen en mocht de lens die ik op het oog had uitproberen op mijn eigen camera. Ook ben ik goed geadviseerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterV 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website ziet er zeer geordend uit. Het opzoeken van een product verloop vlot.

Service
Vlotte service. Fijn, dat de mogelijkheid geboden wordt, dat een product 's avonds geleverd wordt.
Via de mail konden wij de zending goed volgen.

Assortiment
Voor zover ik het kan beoordelen, is het een goed uitgedacht assortiment. Wat ik nodig had was steeds aanwezig. Evenals vergelijkbare producten m.b.t. de prijs, eigenschappen, e.d.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Extra toelichting
Kwaliteit op dit niveau houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toby 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mijn onderdeel snel gevonden.

Service
laat in de avond besteld en volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Assortiment
niet veel verder gekeken, maar het ziet er goed uit. Kans op een vervolg is groot.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk. Prettig zoekfuncties. Het bestellen ging erg makkelijk. Geen onduidelijkheden.

Service
Wat een top service! Opmerking geplaatst bij bestelling en deze werd direct beantwoord. s Avonds laat nog besteld, en ja hoor: de volgende dag al binnen!

Assortiment
Breed assortiment. Producten met verschillende prijsklasse. Ik heb kunnen vinden wat ik zocht!

Aanbeveling
Winkel met zeker de laagste prijs in vergelijking met concurrenten. En dan ook nog een snelle en duidelijke service in het geheel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site, artikelen zijn goed te vinden.

Service
Bij vragen wordt je snel geholpen, vriendelijke te woord gestaan.

Aanbeveling
Een hele goede winkel. Ben al een paar jaar klant. Nooit problemen. Service goed, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cedric 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Allesmaal overzichtelijk weergegeven en snel te navigeren

Service
Super vriendelijk aan de telefoon. Op tijd doorgegeven wanneer product zou worden thuis geleverd. Chauffeur belde daarna weer dat hij het niet zou halen. Dus goed contact gehouden.

Assortiment
Bestel altijd achtergrond rollen nog nooit voor iets anders gekeken eerlijk gezegd

Aanbeveling
Snel, fijne service, goeie beschrijving van produkten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Oxalis 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vlotte afhandeling van de koop en het verzenden van de waar

Assortiment
Uitgebreid en veelzijdig

Aanbeveling
Komt mij erg betrouwbaar over

Extra toelichting
Als je iets zoekt en ze hebben het daar, ga daar heen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling gaat super simpel via website, snele reactie op bestelling via mail met alle info mbt verzending en bestelling

Service
snel reactie op vragen, meestal binnen een paar uur!

Assortiment
uitgebreid asortiment voor alles wat met fotograferen/filmen te maken heeft, veel accessoires aanwezig

Extra toelichting
bestelde FY-G4, kreeg de duurdere FY-G4QD voor dezelfde prijs, erg netjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Veenstra 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige gebruikersvriendelijkewebsite. Zakelijke en toch vriendelijke behandeling en prettige afhandeling en de medewerkers weten waar je het over hebt.

Service
Geen gedoe, gewoon goed en zo als het hoort.

Assortiment
Zowel groot aanbod in occasions als nieuwe producten en scherp geprijsd.

Aanbeveling
Prettige winkel en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hm Derksen 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geweldige webwinkel,
Snelle levering en accuraat met de info over de verzending!
Super!

Service
Snelle service!

Assortiment
Een breed assortiment met betaalbare prijzen

Aanbeveling
Helemaal van deze tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gebruikersvriendelijk

Service
snel en stevig verpakt in karton

Assortiment
Ruime keuze zeker voor accessoires

Aanbeveling
betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin sevink 24-05-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
tevreden

Service
de website is up to date,dus je rijd nooit voor niets,uitleg is zeer goed

Assortiment
wat ik wil hebben is altijd voorradig

Extra toelichting
uitleg over apparatuur is ook erg fijn,heeft me soms tot andere keuzes doen besluiten,waar ik achteraf geen spijt van heb gehad.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Klaas 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Hele snelle en goede service!

Aanbeveling
Snelle service en veel kwaliteit tegen een lage prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jjvd linden 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
als je met de computer kan werken kan je ook makkelijk winkelen

Service
gewoon extra ordineer

Assortiment
alles bij de hand

Aanbeveling
kijk naar de vorige cometaars

Extra toelichting
tweede aankoop altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudige website. Hierdoor is het gemakkelijk een overzicht te bewaren

Service
Gratis verzendkosten, snelle beantwoording op vragen. Ook merk ik dat ze veel doen om de service te verbeteren

Aanbeveling
Zij bieden het totaalpakket. Groot assortiment. Geweldige service en mooie prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gbeumer 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk koezen uit productcategorieen en een goede zoekmogelijkheid

Service
Een artikel dat niet bevalt kan gemakkelijk worden getetourneerd zonder belemmeringen.

Assortiment
Uitstekend assortiment voor de fotograaf

Aanbeveling
Gezien de ervaringen beveel ik deze webshop zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tobias 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel navigeert duidelijk en de zoekfunctie werk goed.

Service
Ik had een mobiele fotostudio gekocht van 50 x 50 x 50 centimeter. Na het afrekenen pas zag ik dat er ook een grotere maat is van 60 x 60 x 60 die hetzelfde kost. Ik heb de winkel gebeld en mijn situatie uitgelegd. Geen probleem, de order kon gewoon worden aangepast.
Ook de levering verliep goed en de bezorger kwam binnen een afgesproken tijd van 2 uur, in plaats van tussen 09.00 en 13.00 of iets soortgelijks.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnita Noot 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke beschrijving bij de producten. Goede zoek optie's. Snel besteld.

Service
Had specifieke afleverdag aangegeven en het pakket is keurig deze dag bezorgd.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeer tevreden. Product voldeed volledig aan de beschrijving. Goede bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikel besteld. Netjes via e-mail op de hoogte gehouden. Volgens leveringsafspraak keurig ontvangen.

Service
Levertijd is prima nagekomen.

Assortiment
Ruim assortiment en keuzemogelijkheden volop

Aanbeveling
Ruime assortiment. Levertijd welke bij bestelling werd aangegeven nagekomen. Mogelijk aan te geven wel of niet bij de buren afgeven. Alles keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichardOsinga nl 24-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veelzijdig. Altijd een deskundig iemand. En ze bieden je aan wat je wilt hebben. Niets geen verkooppraatjes.

Service
Ook als je je bedenkt dat je misschien toch het verkeerd hebt gekocht wordt je vriendelijk geholpen om toch uit te zoeken wat je nodig hebt. Ook al krijg je geld terug, de klant is daar echt koning!

Assortiment
Zoveel, dat je er te plek kunt voor alles van huis-tuin-keuken fototoestel tot professionele fototoestellen en alle accessoires in alle prijs categorieën.

Aanbeveling
Ze zijn al erg goedkoop, maar al zou er een goedkopere zijn. Ik betaal liever iets meer voor een goede service. Het is niet voor niets dat ik elk half jaar meer dan 100 km rijd om naar CameraNU te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulkuif 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Product dat je zoekt is makkelijk te vinden.

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en levering.

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Alles dik in orde.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffry 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top service

Service
Alles volgens afspraak gelopen

Assortiment
Ruim voldoende op voorraad

Aanbeveling
Top service en mail verkeer

Extra toelichting
Geen,GA ZO DOOR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OscarF 23-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima winkel, en alles was op voorraad. Graag had ik nog gezien dat er meer producten, en met name verschillende lenzen in de vitrines te zien zouden zijn. Op die manier kan ook van het formaat en eventuele andere opties een beter beeld gevormd kan worden.

Service
Personeel neemt goed de tijd voor je, en kan goed de verschillen tussen producten uitleggen.

Assortiment
Alle producten en accessoires waar ik om vroeg waren aanwezig.

Aanbeveling
Prima winkel, met goede service. Maar zoals eerder aangegeven zou het nóg beter zijn als er meer producten (lenzen) in de vitrine te zien zouden zijn. Het is een aanrader je eerst goed in te lezen en te weten wat je wilt, zodat je een gerichte vergelijking met advies in de winkel kunt krijgen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel zonder poespas, vanaf de IPad besteld.

Service
Moest even bellen omdat er geen oplader bij de GoPro was. Of ik ook de IPhone lader kon gebruiken. Ja was geen probleem en het werkt goed.

Assortiment
Helm velvet was niet in de store, jammer heb ik bij GoPro moeten bestellen.

Aanbeveling
Service en levering goed alleen niet elk populair product aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Benjamin 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en snel kunnen bestellen.

Service
Handig dat je tijdens het bestellen al kunt aangeven dat een pakketje eventueel ook bij de buren afgeleverd kan worden.

Assortiment
Ruim assortiment, en bij de bestelling waren ook leuke pakket aanbiedingen mogelijk.

Aanbeveling
Duidelijke website en een goede prijs, veel artikelen op voorraad dus prettig winkelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Weijmar Schultz 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op dit moment betreft keuze en overzicht de makkelijkste web-winkel in gebruik.

Service
Snelle bezorging en goede e-mail communicatie.

Assortiment
Ruime keuze waarbij men ook exotische merken in het assortiment heeft

Aanbeveling
Prijs en aanbod is aantrekkelijk

Extra toelichting
Houd de webwinkel lekker overzichtelijk en doe niet net als de concullega's de fout maken om met ingewikkelde filters in zoek-argumenten toe te passen, vooral met de ipad bij foka is ergenis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia Brouwer 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is heel toegankelijk om te zoeken naar je product.
Het is niet te druk met allerlei verschillende atributen op 1 blad. Het is heel geordend.

Service
Bij problemen wordt je erg snel en vriendelijk geholpen, zodat je probleem geen probleem is.

Assortiment
Er is alles wat je hartje beheert.

Aanbeveling
Ik zou niet weten naar welke andere winkel ik naar toe zou willen, omdat ik hier alles kan vinden.

Extra toelichting
Ik weet zeker dat er meerdere mensen zo tevreden zijn als mij!! Deze webshop promoot ik op onze fotoclub en iedereen is er erg tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website waar alles makkelijk te vinden is

Assortiment
Ruime keuze, zeker ook voor de Kleine beurs, wat de prijzen betreft.

Aanbeveling
Duidelijk, snelle levering, top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GMeurs 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De klantenservice medewerker heeft mij telefonisch zeer goed en deskundig geadviseerd over mijn aankoop.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment in vergelijking met andere camera webshops.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, veel keuze

Service
snelle reactie, goede informatie mbt levering en status van de bestelling

Assortiment
ik heb al een paar keer besteld via cameraNU, wat ik wil kopen is er nog steeds in het aanbod geweest, met goede suggesties voor aanvullingen op de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Middels filters is het makkelijk zoeken naar de gewenste producten. Wel een opmerking: als je kiest voor een lens voor een APS-C camera worden niet de lenzen uit de full frame serie getoond. Deze kun je echter wel op een APS-C gebruiken. Moet je dus extra aanvinken.

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
Via webshop een lens gekocht. Netjes afegeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Coby Prooij 23-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je kan rustig eest rondkijken, heel relaxed

Service
levering altijd op tijd, als er wat geruild moet worden gaat dat erg soepel en zelfs als je iets terugstuurt wordt het bedrag drickt terugbetaald

Assortiment
alles wat ik nodig heb is altijd voorradig, prijs is meestal de voordeligste

Aanbeveling
Fijnste winkel tot nu toe

Extra toelichting
ben erg tevreden over Camera Nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

godin eos 22-05-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Geduldig, zonder dwang, veel personeel, snel geholpen.

Assortiment
Keuze kunnen maken mede omdat ik bepaalde alternatieven kon vergelijken door het ruime assortiment dat aanwezig was.

Extra toelichting
Leuke lezing gehad over straatfotografie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pavadebo 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed advies en service, en snel!

Service
Snel en correct

Assortiment
Supergezellig keuze!

Aanbeveling
Prima en compleet assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Smit 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
zoekfunctie en bestelfunctie prima de luxe

Service
snelle lervering

Aanbeveling
een 10 had ook gekund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en goed gecategoriseerd.

Service
De levering is erg snel en het is fijn dat je zelf de tijd van de bezorging kan kiezen.

Assortiment
Veel keuze en goede producten.

Aanbeveling
Goede winkel, goede service; waarom zou ik het niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpele zoekmachine

Service
snelle en complete levering

Assortiment
alles op het gebied van foto en video te leveren

Aanbeveling
compleet, goede service en levering volgens toezeggingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan F 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke website, overzichtelijke toelichting bij de producten

Service
Gratis en zeer snelle verzending

Assortiment
Ze hebben gewoon alles

Aanbeveling
Een webwinkel waar het makkelijk en prettig winkelen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camcorderbandjes 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
meteen gevonden wat ik zocht

Service
Snel antwoord op mijn vraag en zeer snelle levering

Assortiment
ruim assortiment en goedkoper dan andere websites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea Bottelier 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vrij makkelijke winkel je zoekt op wat je wilt en het staat er gelijke.

Service
Door mijn fout is er gelijk gebeld en het is gelijk op gelost.

Assortiment
Hebben veel producten.

Aanbeveling
Ik heb het artikel in goede staat mogen ontvangen.
En niet duur vind ik geen lange wachttijden binnen 2 dagen was het bij mij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende en overzichtelijke website met alle relevante info

Service
Alle bestelde artikelen inderdaad de volgende dag al in huis

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
Mooie site met veel keuzemogelijkheden. Snelle en correcte levering. Concurrerende prijzen. Desgewenst kun je de mooie fysieke winkel in Urk bezoeken om je voor te laten lichten, producten te zien/mee te nemen. Inmiddels dan ook al vele jaren klant.

Extra toelichting
Zeer vertrouw en aanbevelenswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbk 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internetsite duidelijk en alles goed te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
We konden snel precies vinden wat we nodig hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, met goede navigatie mogelijkheden, heel handig de snel weergaven en goede (grote) heldere foto's van we spullen.

Service
Prima service, eenmaal per ongeluk verkeerde geleverd en zonder kosten retour kunnen sturen.
Ook een artikel bij nader inzien niet gewenst, ook zonder probleem retour met snelle credit.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Aanbeveling
Grote keuze, snelle levering en prima service (ook telefonisch voor info en advies)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jutter 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keus, zoekt makkelijk

Service
Doen wat ze beloven op de site

Assortiment
Zoek en je vind het hier

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel en niet alleen online

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke website met goede afbeeldingen van het product.

Service
Ze maken waar wat ze zeggen ruim assortiment en s,avonds laat besteld, de volgende dag bezorgd! Super!!!

Assortiment
Ruim assortiment, wat bij de concurrent duurder is of niet op voorraad heeft cameranu.nl wel!

Aanbeveling
Voor de eerste keer besteld is dit een zeer positieve ervaring!

Extra toelichting
Erg fijn dat de klantenservice ook s,avonds nog te bereiken is voor vragen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine Maas 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de producten zijn gemakkelijk te vinden op de site

Service
Ik had al eerder een camera gekocht bij cameraNU.nl. Het zoomknopje werkte niet goed. Ik heb telefonisch contact opgenomen met cameraNU.nl. Men heeft mij een klachtenformulier gemaild en gezegd wat ik moest doen. Per mail heeft men mij regelmatig aten weten wat de status van de reparatie was. Heel klantvriendelijk.

Assortiment
Veel producten in voorraad.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, duidelijk, goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was snel gedaan, het bestellen

Service
Prima geregeld

Assortiment
Ik vond wat ik wou vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis Zantman 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en door alle filters kun je makkelijk vinden waar je naar opzoek bent.

Service
Mijn pakketje werd door de post tot twee keer een dag vooruit geschoven betreffende de levering. Ik stelde de vraag per mail of het goed zou komen, binnen het uur kreeg ik een reactie. CameraNU had contact opgenomen met de post en meldde dit vervolgens. De informatievoorziening was goed.

Assortiment
Hetgeen ik zocht kon ik voor een goede prijs vinden.

Aanbeveling
Een overzichtelijke winkel waar je kunt vinden wat je zoekt. De service is erg goed. Vooraf had ik een aantal vragen over het product welke via de mail direct e vakkundig werden beantwoord.

Extra toelichting
Als ik weer een product nodig heb ga ik zeker kijken bij CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Dijk 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een handige accessoirevinder om specifieke extra's te vinden voor je eigen camera. Dit maakt zoeken makkelijk. Daarnaast uitgebreide filter mogelijkheden om het uitgebreide assortiment te doorzoeken.
Het feit dat ze cameratassen vooraf zelf passen vind ik echt top.

Service
Nog geen ervaring met de aftersales. Op een kleine vraag in het opmerkingen veld bij de bestelling werd snel gereageerd. Levertijd is keurig nagekomen.

Assortiment
Ruim assortiment met veel verschillende producten. Heb tot nu toe alles kunnen vinden voor onze Nikon DSLR en Panasonic Compact camera.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen. Op basis van prijs en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Verhees 20-05-2016 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en logische opbouw van het assortiment. Voorzien van WC en koffie. Vooral na de lange rit vanuit Maastricht zeer welkom.

Service
Goede en professionele uitleg. Er wordt goed geluisterd naar de vraag / er wordt goed advies gegeven / alles wordt uit de kast gehaald om maatwerk te kunnen leveren / niets is te veel en er wordt tijd voor je vrij gemaakt

Assortiment
Zeer ruim assortiment voor beginner tot professional

Aanbeveling
De rit vanuit Maastricht naar Urk meer dan waard. Ik zou zo snel niet weten waar ik een dergelijke winkel nu nog vind in mijn omgeving. (Was vroeger wel anders).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews