cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leen Reijmerink 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
wat ik zocht, was bij cameraNU meteen gevonden, mede dankzij een goede overzichtelijke webside en het bestellen was maar een eitje, zo gepiept

Service
vragen had ik niet,klachten helemaal niet en de levertijd was prima op tijd.

Assortiment
Voor de fotograaf voldoende assortiment aanwezig, wat ik zocht was direct uit voorraad leverbaar en de prijs was zeer aantrekkelijk, ik had gedacht dat het duurder zou zijn.

Extra toelichting
Ik zou zeggen, bedankt voor de snelle afhandeling van mijn , hoe bescheiden dan ook, zag er goed verzorgd uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Niemeijer 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct en zonder poespas

Assortiment
Precies wat ik zocht en tegen de meest attactieve prijs

Aanbeveling
Niet op iets negatiefs kunnen betrappen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corlinda van der Heijde 21-07-2016 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

7,2

Gemak
was redelijk druk in de winkel, vond het vervelend dat andere mensen voor mij moesten wachten.

Service
korte maar krachtige uitleg, mijn oplader van mijn camera deed het niet. heb zonder problemen een nieuwe gekregen :)

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Milou223 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan goed vinden wat ik zoek er staan altijd voordeelbundels aangegeven en uitgelegd wat het betekent

Service
Er wordt snel geantwoord op je vragen of opmerkingen

Aanbeveling
Snelle levering, snelle klantenservice, goede verpakking, mooie voordeelbundels, duidelijke beschrijvingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuze, daarnaast ook informatie over de veel verschillende keuzes en waarom je heb best voor een bepaald product kunt kiezen.

Service
Snelle levering.

Assortiment
De keuze is reuze.

Aanbeveling
Alles precies zoals verwachting.

Extra toelichting
Soms zijn de producten moeilijk vergelijkbaar doordat de genoemde specificaties verschillen. Zo staat er bij sommige verrekijkers wel het type prisma (BaKnummer), en bij sommige niet. Zo is het lastig vergelijken. Voor een nog groter gebruiksgemak moeten de specificaties beter vergeleken kunnen worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Siepacht 21-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze camera's en accessoires

Service
Zeer deskundig geholpen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Netjes en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anette 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om te navigeren op de website. Het was de eerste website waar ik de fotorolletjes op vond die ik nodig heb en ik maak alleen gebruik van CameraNU!
Het beste van CameraNU is de snelle verzending!

Service
Ben nog niet in aanraking gekomen met klantenservice: een goed teken!

Assortiment
Goed en breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, met de mogelijkheid om de producten met elkaar te vergelijken.

Service
Omdat de camera - lens combinatie, die ik graag wilde hebben alleen maar als kit werd geleverd met de zwarte camera uitvoering, heb ik telefonisch contact gezocht met de afdeling verkoop. Zij hebben mij de zilverkleurige camera met bedoelde lens geleverd voor de prijs van de kitaanbieding. Ik had tevens een SD kaart bij de camera besteld, maar waarschijnlijk door een voorraad verschil kon deze niet gelijktijdig geleverd worden, terwijl dat wel beloofd was. Om het ongemak te compenseren, kreeg ik 10% korting op de kaart. Twee dagen later werd de SD kaart geleverd. Ik was erg content met deze klantenservice.

Assortiment
Van amateur tot professional kan terecht bij Cameranu.nl. Zelfs voor het huren van apparatuur

Aanbeveling
Groot assortiment, prettige website, vriendelijke klantenservice.

Extra toelichting
Ik heb me op diverse websites georiënteerd en ook diverse webshops gebeld. Diverse keren meegemaakt dat er niet werd opgenomen, of dat er beloofd werd dat er teruggebeld zou worden, wat dan niet gebeurde. Bij Cameranu.nl werd mijn telefoongesprek keurig beantwoord en behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 20-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden op de site

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel assortiment

Extra toelichting
Ik zal zeker vaker hier iets bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede webshop ik kom zeker terug 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke te navigeren op de site, voldoende informatie!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Ze hadden wat ik nodig had, verder niet veel bekeken!

Aanbeveling
Goede site, goede product en een snelle levering! Ik kom terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime keuzen. Makkelijk gesorteerd.

Service
Goede hulp bij mailcontact!
Snelle verzending.

Assortiment
Veel in het assortiment voor camera's! Ook voor een leuk prijsje!

Aanbeveling
Prima service, etc. ZIe hierboven.

Extra toelichting
Jammer dat retourneren voor eigen rekening is. Maar begrijp dan wel weer dat kosten daarom weer lager zijn aan de voorzijde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en duidelijke manier van zoeken en bestellen. Alles werkt ook de zoekfuncties en filters zijn duidelijk.

Service
Duidelijke website die snel werkt.
Levering was zoals beloofd de volgende dag.
Ook een zeer goede helpdesk.

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles kunnen vinden voor een zeer goede prijs.

Aanbeveling
Bij een eerdere bestelling was er iets mis met het product. De volgende dag een nieuwe in huis.

Extra toelichting
Een fantastische winkel om bij te shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon zoals je zou mogen verwachten van een goede webwinkel, prima !

Service
Waarom geen 10 ? Weet ik eigenlijk niet. Bestelde product werdt netjes de dag na het bestellen geleverd !

Assortiment
Niet naar gekeken, maar zal wel goed zijn. Was op het moment van bestellen de enige (web)winkel waar mijn product op voorraad was.

Aanbeveling
Mijn bestelling was voor het eerst bij deze winkel. Dit is prima verlopen. Echter, een winkel maakt pas het verschil als er echt iets aan de hand is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert Foppen 20-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Men neemt alle tijd voor je, hoe druk het ook is in de winkel. Als je moet wachten is het misschien vervelend, maar dan pak je gewoon een bakje koffie :).

Assortiment
Mooi assortiment qua tassen/camera's. Wel had ik zelf meer objectieven verwacht.

Aanbeveling
Het is misschien een eindje rijden (voor ons 3 kwartier), maar meer dan de moeite waard.

Extra toelichting
Wat mij altijd zo goed bevalt bij Cameranu is dat ze eerlijk zijn. Ik had een duurdere camera op het oog, maar na wat doorvragen en advies van de verkoper toch een ander model gekozen. Niet het duurste willen verkopen maar dat wat de klant ook nodig heeft!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robert 20-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alle produkten aanwezig, duidelijke en klantvriendelijke begeleiding. Niet opdringerig!

Service
Luisteren, begrip en de klant proberen te begrijpen.
Gelukkig ook wat ouder/ ervaren personeel.

Assortiment
alles wat wenselijk is voor zover te zien, aanwezig!

Aanbeveling
plezierig zaken te doen met CameraNu !
Geen afstand tussen klant en personeel.

Extra toelichting
het is een feest om naar Urk te gaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zowel de website als de fysieke winkel zijn overzichtelijk, ordelijk ingedeeld. Je raakt er de weg niet kwijt. Zoeken = vinden.

Assortiment
Bijna alles is er. En wat er niet meteen is, komt er zo snel mogelijk.

Aanbeveling
gastvrije sfeer; mooi assortiment; terzake kundig personeel.

Extra toelichting
voor mij de beste fotowinkel, die ik ken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten 20-07-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

5,5

Gemak
Te weinig parkeerruimte, ik moest elders mijn auto zien kwijt te raken

Service
Redelijk, erg lange wachttijden, er werd niet echt doorgevraagd

Assortiment
Alles wat ik wilde was op voorraad, maar dat had ik vooraf gecheckt.

Aanbeveling
Paar jaar geleden zeer slechte ervaring met garantie aanvraag betreffende defect objectief. Dit vergeet je niet snel. Reden dat ik bij u gekocht heb was laagste prijs op bepaald product. Als elders zelfde prijs of goedkoper ziet u mij niet meer terug.

Extra toelichting
Reden dan koop was laagste prijs op specifiek product.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Nolux Media 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
360 graden beeld van veel producten (een dikke plus!), goede webshop, alles is goed geregeld.

Service
Thuis laten bezorgen, of ophalen in de goed uitgeruste winkel. Wel was mijn bestelling op de één of andere manier wat zoek geraakt in de winkel, maar na een tijdje zoeken gevonden :)

Assortiment
Ik zocht een voorzetlens, en kon degene die ik wilde in verschillende filter-draad afmetingen krijgen, en daarbij ook de juiste die ik nodig had.

Aanbeveling
Zeer goede kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pieter 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Service
Gewoon goed, product kwam snel en goed verpakt binnen, werd goed op de hoogte gehouden over de verzending etc.

Aanbeveling
Prima winkel, goede service, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Stel 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke online winkel

Service
Bij vragen altijd snel antwoord en bij klachten klaar met hulp

Assortiment
Praktisch alles voorradig dat je nodig hebt als fotograaf

Aanbeveling
Fijne winkel met goede service en groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Geelen 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en bestellen ging ook heel makkelijk.

Service
Zelfs 's avonds om 21.45u werd ik keurig te woord gestaan toen ik een vraag had over mijn bestelling. Advies: morgenochtend terugbellen, dan kunnen we u precies antwoorden.

Assortiment
Als je begint te zoeken naar iets kom je zo veel andere dingen tegen die je ook zou willen hebben ....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Caruba 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk

Service
Snelle levering,goede service

Assortiment
Wat je nodig hebt,hebben ze

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HWB 19-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Na meer dan 6 jaar giga problemen met een Sony Alpha 700 nu via CameraNu en Sony ALT A77 II DSLR body in bezit gekregen.
De zeer vriendelijke en deskundige medewerkers maken dit tot een komplete en super ervaring.

Assortiment
Ja kan hier alles vinden wat je zoekt op fotografie gebied begeleid door vriendelijke en deskundige medewerkers

Aanbeveling
Super gewoon

Extra toelichting
Neen,nooit meer ergens anders kopen de rit naar Urk geeft je iets waarvan je dacht dat het niet meer bestond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Probleem met levering werd zeer snel opgelost-perfect

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Zal zeker meer artikelen voor fotografie of printers bij dit bedrijf kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na bestelling en betaling, direct een bevestigingsmail met daarop het bezorgtijdstip.

Service
Bij vragen een duidelijke uitleg. Goed toegankelijke, duidelijke website.

Assortiment
Op foto en film gebied zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik heb geen klachten. Ik zal zeker klant blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbpe 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk product selecteren en snelle levering

Service
Goede informatie verstrekking over de status van de order. Accuraat en snel.

Assortiment
Ik zocht een protector case voor mijn geheugen kaarten. Genoeg keus voor verschillende combinaties. Top!

Aanbeveling
Snel, makkeljk en goedkoop

Extra toelichting
ik zocht een solide case voor mijn geheugen in op te bergen. Het product voldoet volledig aan mijn eisen. Goede stevigheid door de platic case en de degelijke sluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarno 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig, compleet en overzichtelijk

Service
Ik werd van alle stappen en mogelijkheden netjes en duidelijk op de hoogte gebracht

Assortiment
ik heb naar mijn gevoel voldoende keuze gehad, en kon zelfs uit meerdere uitvoeringen/kleuren kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt heel snel makkelijk op de website vinden waar je naar op zoek bent. De online bestelprocedure werkt eenvoudig en wijst zich vanzelf.

Service
Spullen binnen 48 uur in huis. Netjes verpakt en onbeschadigd.

Assortiment
Uitgebreid en breed online assortiment.

Aanbeveling
De online winkel iNikon Neutral Colour Filter 52mm NCs gewoon goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Verhoeven 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima van thuis uit te bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ruime keus met aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Boelens 19-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel op zich laat duidelijk zien waar alles staat. Zeer overzichtelijk

Service
Wij zijn heel vriendelijk, correct en bekwaam geholpen

Assortiment
Het assortiment is heel ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
De wijze waarop je wordt geholpen, veelzijdigheid en alle toebehoren zijn aanwezig. Dit maakt het dat CameraNU.nl juist zo groot.
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestelproces is simpel zoals je zou verwachten.

Assortiment
Ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dercksen 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Zeer vlotte afhandeling.

Assortiment
Van wat ik zag maakte het een goede volledige indruk.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk omschreven, overzichtelijk

Service
De afhandeling van de bestelling was vlot en goed

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Het gemak en toegangkelijkheid van de winkel en service sprak mij aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TM 19-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk - goed assortiment

Service
je wordt vriendelijk doch commercieel te woord gestaan

Assortiment
prima assortiment - voor iedereen is er iets geschikts

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Cameranu beschikt over een makkelijk toegankelijke winkel.
Produkten zijn snel gevonden.

Service
Voor twaalf uur besteld is ook zeker de volgende dag zoals in mijn geval tussen twee en 4 uur in de middag bezorgd.
Het betalen en bevestigen was ook supermakkelijk.

Assortiment
Ik kon in mijn geval niet alles vinden qua kleur wat ik nodig had dus heb ik voor een andere kleur gekozen.

Aanbeveling
De goede service zorgt voor een hoog cijfer en de voor mijn beperkte keuze zorgde voor een laag cijfer.
Maar ik zou zeker deze winkel hier niet voor laten schieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Raynox 250 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk navigeren tussen producten.

Service
Snelle levering met goede mail bevestigingen.

Assortiment
Zelfs voor M43 hebben ze genoeg opties.

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt van camera spullen eerst deze site checken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariet 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website ziet er toegankelijk uit. wat je zoekt is gemakkelijk te vinden.
Service van gratis thuisbezorgen is heel prettig.

Service
Het bestelde product is er binnen 24 uur!

Assortiment
Als fotografe vind ik voldoende van mijn gading.

Aanbeveling
Snelle service, producten zijn goed beschreven en voorzien van testgegevens

Extra toelichting
Ik weet jullie volgende keer wel weer te vinden!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Brink 18-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prachtige overzichtelijke zaak. Prima concept ook, met het trekken van een nummer. Daardoor moet je soms wel wachten, maar is er daarna alle aandacht voor je.

Service
Prima verkopers die echt weten waar ze het over hebben. Ben er echt uitstekend geholpen!

Assortiment
Ik ben geen pro, maar volgens mij heeft deze winkel bijna letterlijk echt ALLES

Aanbeveling
Misschien is Urk niet voor iedereen naast de deur, maar het is de rit waard! Prachtig assortiment en tijd en aandacht voor jou als klant. Ik heb niet maandelijks fotospullen nodig, maar ga hier zeker terugkomen.

Extra toelichting
Ik was er op zaterdagochtend, direct na openingstijd. Dus toen nog lekker rustig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Rosink 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en overzichtelijke website.
Ik kon snel mijn lens vinden die ik graag wilde hebben.

Service
Nadat ik mijn lens besteld had is deze de volgende dag al bezorgt.

Assortiment
Grote keuze aan occasions.

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Extra toelichting
Ik kom gauw eens in de winkel kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy van Puyenbroek 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets op aan te merken!!! Maar een 10 geven is zo ongeloofwaardig niet?

Service
Alles verliep zoals verwacht

Assortiment
In mijn filmclub heb ik de website doorgegeven

Aanbeveling
Vergelijkingen op internet qua prijs scoort deze site zeer goed

Extra toelichting
geen , totaal geen opmerkingen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvanmerk 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via de site te bestellen via het uitgebreide assortiment.

Service
In een woord SUPER zelfs bij een relatief klein artikel.

Assortiment
Zeer uitgebreid keuze artikelen voor een artikel

Aanbeveling
Wat een geweldige service van CAMERANU.NL !
Ze begrijpen direct het probleem en bieden een super oplossing !
Geen gezeur geen getreuzel, direct en correct klantgericht meedenken !
Dus mijn volgende aankopen zijn bij CAMERANU.NL.

Extra toelichting
Als het kon zou ik bij de reviews een 10+ willen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han1960 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik geef nooit een 10 het kan altijd beter, soms moet ik wat langer zoeken dan ik eigenlijk wil, ook bij CameraBU

Extra toelichting
Fijne winkel met deskundig personeel, zowel in de zaak als bij contacten per mail en telefoon. Goede service als er eventuele problemen opgelost moeten worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Voorjans 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpele page, makkelijke & vlotte betaling!

Service
Top. Perfect op tijd geleverd. Goede productuitleg!

Assortiment
Ruim!

Aanbeveling
Snel, duidelijk, betrouwbaar.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman de Boer 17-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed,degelijk advies en er wordt ruim de tijd genomen voor de klant.

Service
De klant is koning.

Assortiment
Geen nee te koop.

Aanbeveling
Ik heb allemaal negens gekozen omdat ik goede uitleg en instructies heb gekregen bij de aankoop van mijn artikelen.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 17-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
s-avonds besteld andere dag in huis

Service
zeer snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
veel op voorraad grote keuze correcte levering maar pijnlijk als je naderhand het prijs verschil ziet

Extra toelichting
goed assortiment zeer snelle levering maar op mijn artikel was bij de concollega 20 % goedkoper jammer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theunisz 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en gemakkelijk

Service
Het bestelde was zeer snel in huis.

Assortiment
Omvangrijk

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Extra toelichting
Is prettig zaken te doen met deze firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruikersgemak van website en webshop erg goed.

Service
Snelle service, vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Makkelijk en duidelijk producten met elkaar vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geregeld.

Service
Prima service,volgende dag al in huis.

Assortiment
Alles gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Alles goed geregeld je krijgt meteen een tijdstip van de bezorging dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard Sas 16-07-2016 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is zeer overzichtelijk en de indeling voor de camera's e.d. makkelijk te vinden.

Service
Ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg uitstekende uitleg over de camera die ik heb gekocht.

Assortiment
Voor de camera, die ik heb gekocht was een uitgebreid assortiment en zo te zien ook voor de overige camera's e.d.

Aanbeveling
Goede sortering, klantvriendelijk, prima service en niet te vergeten de koffie en thee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilfred 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
gewoon goed

Assortiment
breed scala aan producten

Aanbeveling
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews