cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23773 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 07-09-2016 Via de website gekocht

Zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelprocedure via de internetwinkel verloopt gemakkelijk. Fotopapier zonder verzendkosten, wat duidelijk is. Geen verrassing achteraf.
Levering duurde twee dagen, met dank aan PostNL. Nou ja, van Urk naar Limburg is ook een heel eind ;-)
Alles zoals verwacht en zoals het hoort!

Pluspunten

  • Geen verzendkosten papier

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Kappinga 07-09-2016 In de winkel gekocht
Urk

klachten afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 3e keer gaat er iets fout met een product dat ik bij cameranu.nl heb gekocht. 1x door onduidelijkheid van mij, 1x door een fout van camera.nu en 1x door een defect aan een product waar de oorzaak niet duidelijk is. Alle keren heeft cameranu.nl het voor 100% correct opgelost. geweldige service van dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Giel Hendriks 07-09-2016 Via de website gekocht

Duidelijke productbeschrijving, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij Cameranu.nl een e-reader besteld met bijbehorend hoesje. De verzending was snel, objectbeschrijving was goed en ben erg tevreden met mijn Kobo Glo e-reader.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede productbeschrijving
  • Betaling effectief

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Max 06-09-2016 Via de website gekocht

Gewoon heel erg goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed gesorteerd, goede ondersteuning en probleemloze levering.

Veel producten op voorraad en dus ook snel geleverd. Een vraag over een verloopring via de chat snel en goed beantwoord en als het op voorraad is - wat dus vaak het geval is wordt er gewoon de volgende dag geleverd. Wat wil je nog meer?

Garantiegevallen? Nog geen ervaring mee.

Pluspunten

  • Voorraad
  • Levering
  • Advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stan 06-09-2016 Via de website gekocht

Xtorm AP175 SolarBooster

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de xtorm was niet op voorraad na me aangemeld te hebben voor een mail als het weer voorradig was. waarvan ik keurig een mailtje kreeg, was de bestelling ook zo binnen. netjes verpakt en voor de laagste prijs die ik kon vinden

Pluspunten

  • prijs
  • voorraad melding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eiland 06-09-2016 Via de website gekocht

Besteld en heel snel in Huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service. Savonds besteld en volgende dag al geleverd. Duidelijke mails met info van staat bestelling.

Pluspunten

  • Supersnelle levering
  • Duidelijke berichtgeving

Minpunten

  • Zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 06-09-2016 Via de website gekocht

Niets op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen één dag geleverd waar andere shops minstens 5 dagen levertijd hadden. Alles volgens afspraak op tijd en goede conditie geleverd.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Basssie 05-09-2016 Via de website gekocht

Super shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden. Op maandagavond besteld; dinsdag in huis. Naast een nieuw product ook een occasion, deze is nog in super staat. Incl. Doos en originele onderdelen.

Levering is supersnel en keurig verpakt.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • dag later geleverd
  • Assortiment occasion
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.h.schaap 05-09-2016 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en zorgvuldig verpakt. Lang gezocht naar dit artikel en verschillende andere winkels vertelden dat dit artikel niet meer verkrijgbaar was. Tot ik het aantrof op deze site.

Pluspunten

  • Snel
  • Gemak

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mardo 05-09-2016 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super assortiment, ik koop hier ook nog regelmatig analoge benodigdheden. Wordt altijd lekker snel verstuurd.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Ruim assortiment

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 05-09-2016 Via de website gekocht

Nieuwe drone binnen binnen 24 uur in huis, helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling, duidelijke mails ontvangen en track en trace code. Product binnen 24 uur in huis en op de service niks aan te merken!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede Service

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 05-09-2016 Via de website gekocht

keurig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producen werden keurig op de gewenste dag geleverd. Als plus ervaar ik dat ik zelf de dag van bezorging kon aangeven. Dat kan nl. niet overal en lijdt vaak tot irritaties omdat ik niet altijd thuis bent. Prima geregeld bij Camera Nu. En dan zijn ze vaak goedkoper dan anderen.
De webwinkel zit wel anders in elkaar dan gebruikelijk en producten zijn onderverdeeld in "accessoires-(vinder)" en 'diensten'. Als je dat eenmaal weet zoekt dat verder prima.

Pluspunten

  • goedkoop
  • soepele bezorging
  • handige website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 05-09-2016 Via de website gekocht

Degelijke fotostudio

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fotostudio besteld als cadeau, was er snel en in prima staat. Ziet er goede kwaliteit uit! Alle onderdelen zitten verpakt in een handige draagtas.

Pluspunten

  • online bestelling
  • snelle levering (naar BE)
  • goede kwaliteit
  • opvolging van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Job 05-09-2016 Via de website gekocht

Occasion objectief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Marktplaats zag ik het objectief aangeboden.
Ik heb de winkel gebeld en kreeg gelijk goede duidelijke informatie.

Pluspunten

  • goede aanbieing
  • kwaliteit zoals beloofd
  • goede prijs
  • vlot geleverd

Minpunten

  • verzend doos was groot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tientje 04-09-2016 Via de website gekocht

Super levering Canon Powershot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met het bestellen van de camera kon je ook kiezen voor een zondag levering.
Erg blij mee, netjes op tijd geleverd en oo de hoogte gehouden door mails.
Super levering

Pluspunten

  • Mailings over bezorging
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 04-09-2016 Via de website gekocht

Een bedrijf met mensen die meedenken Camera's.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik beveel dit bedrijf iedereen aan. Betrouwbaar en komt afspraken na
Prijs kwaliteit verhouding....heel eerlijk en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia 04-09-2016 In de winkel gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Deze website is geweldig. Oude camera, zonneklep kapot gegaan in de vakantie en hier weer een mooie afneembare zonnekap gekocht! Helemaal blij!

Pluspunten

  • Super handige website

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Zegert 03-09-2016 Via de website gekocht

Canon S200 - open doos.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals uit het verleden gewend uitstekende service. Het was een 'open doos' artikel met, naar bleek een engels netsnoer voor de lader.
Even een email gestuurd en de juiste kabel binnen een dag in huis. Wederom prima geholpen.

Pluspunten

  • In de winkel goede uitleg
  • Ook tel/email goed advies
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EdKo66 03-09-2016 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was binnen 24 uur binnen. Wat ik wel jammer vind, is dat er bij de BlackRapid strap een bundel-actie was met speciale clips, voor ongeveer 10 euro extra. Dus deze deal besteld. Bleek dat er bij levering deze clips ook al standaard in het pakket zat. Nu dus extra betaald voor iets wat niet nodig was.

Pluspunten

  • snel
  • duidelijke website1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 03-09-2016 Via de website gekocht

Toppers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewinkeld bij CameraNU.nl via het web. Zeer uitgebreid assortiment, dus alles kunnen scoren, voor een acceptabele prijs. En vervolgens op het afgesproken tijdstip de volgende dag in huis! Ik kom zeker terug.

Pluspunten

  • Uitgebreid assortiment
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 02-09-2016 Via de website gekocht

Prima Winkel!

Algemene score

9,0
Ik heb in het totaal 2 of 3 producten bij cameranu.nl gekocht en heb er nooit problemen mee gehad. Natuurlijk zijn er wel minpunten te vinden, vandaar dat ik geen 10 geef ;) buiten dat om was het bestellen makkelijk, de site is duidelijk en alles wordt prima netjes geleverd. Prima winkel!

Pluspunten

  • Goede site
  • Snelle levering
  • Goed assortiment

Minpunten

  • Tja.. Geen? Tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri Beckers 02-09-2016 Via de website gekocht

Snel, goedkoop en professioneel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vele producten besteld bij Cameranu.nl. De service is nog steeds geweldig, het verzenden gebeurd snel, de prijs is goedkoop, en de pakketten komen netjes aan!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snelle levering
  • Professionele service
  • Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob M 02-09-2016 Via de website gekocht

Nikon Coolpix P900

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Makkelijk en snel betalen. Supersnelle verzending. Prima verpakt onvangen. Nette en duidelijke factuur.

Pluspunten

  • Snelle verzending.
  • Eenvoudige betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 02-09-2016 Via de website gekocht

Goed en Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals je hoopt dat het gaat...
Netje bevestigingen via Email van,
Order plaatsen
Van Order Status en Verzenden
Snel en Artikelen waren in kwaliteit zoals verwacht....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Lenning 01-09-2016 In de winkel gekocht
Urk

Canon 750D en Sigma lens 18-250 en Sun Sniper

Algemene score

9,0
Geeft bij binnenkomst al dadelijk een goed gevoel.
De producten overzichtelijk opgesteld en vooral vriendelijk en deskundig personeel.
Niets is hen te veel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lida 01-09-2016 Via de website gekocht

aankoop nd filter

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze beloven, Om 23.50 uur besteld en idd de volgende dag in huis. Netjes verpakt en verzonden, maak graag weer gebruik ven deze service

Pluspunten

  • snelle levering
  • duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ML Verhaar 01-09-2016 Via de website gekocht

Goede correcte webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen mijn eerste sd-kaarthouder in de post bleef steken kreeg ik zo gratis een tweede exemplaar opgestuurd. Heel netjes.

Pluspunten

  • Uitstekende service
  • Uitstekende communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 01-09-2016 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld voor mijn moeder die in Hongarije woont, snelle levering was dus essentieel. Werd de volgende dag geleverd, bij de buren omdat ik niet thuis was maar dat was ook gewenst bij niet thuis. Eenmaal in Hongarije heeft ze hem meteen geïnstalleerd en batterij opgeladen, het toestel wordt nu volop uitgetest en mee gespeeld! Goed verpakt, snelle levering, geen verzekering dus top! Aftersales (nog) niet nodig gehad

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Geen verzendkosten
  • Netjes verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 01-09-2016 Via de website gekocht

Altijd snel en netjes afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed en betrouwbaar. Altijd netjes geleverd. Keurig verpakt.




Net bedrijf. De site is overzichtelijk, en het assortiment ruim in keuze. Alles word snel en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WIllem 31-08-2016 Via de website gekocht

Snelle levering, en nette afhandeling van order

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een goede video/foto tas nodig, die was bij Cameranu.nl snel gevonden.
Qua prijs/kwaliteit was dit volgens mij wel oke..!
Besteld, en werd netjes op de hoogte gehouden van de status van levering.
Zelfs nadat de pakketpost voor een gesloten deur stond, werd aangegeven waar het pakket te traceren was.

Pluspunten

  • snelle levering
  • correcte afhandeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

31-08-2016 In de winkel gekocht
Urk

Nieuw statief en geheugenkaarten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hulpvaardig personeel met veel kennis van zaken. Ik was op zoek naar een nieuwe monopod en geheugenkaartjes. Het personeel heeft mij van goed advies voorzien en zeer hulpvaardig. Prima winkel waar ik zeker weer naar toe ga als ik wat nodig heb.

Pluspunten

  • Hulpvaardig
  • Veel kennis
  • Nemen de tijd

Minpunten

  • Ver weg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ 31-08-2016 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een ereader besteld bij Cameranu.nl. Ik ben zeer tevreden over de service, heldere berichtgeving en snelle levertijd. De website is wat mij betreft toe aan een opfrisser, maar alles is wel duidelijk te vinden en logisch opgebouwd.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Overzichtelijke website
  • Ruim aanbod
  • Duidelijke communicatie

Minpunten

  • n.v.t

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom62 30-08-2016 Via de website gekocht

Prima webwinkel zonder poespas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling ging vlot, product beschrijving kort maar met voldoende info. Kocht een "open box" artikel waarbij goed werd beschreven wat te verwachten. Prima status updates per E-mail en track&trace info. Artikel precies zoals verwacht, vanwege "open box" heel mooi prijsje en ben er heel blij mee. Betrouwbare winkel, aanrader!

Pluspunten

  • Duidelijke beschrijving
  • Goede status updates
  • Gratis verzending
  • Prima verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sebo 30-08-2016 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende en snelle levering. Goede prijs en het product was uitstekend verpakt. De bestelling zelf was eenvoudig.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Bestelgemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rowena 30-08-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een breed aanbod van fotografie producten. Ik had een analoge camera gekregen, maar toen ik hem wilde gaan gebruiken kwam ik er achter dat de batterij leeg was. Op cameranu.nl hadden ze deze batterij en hij werd de volgende dag al bezorgd, top! Ik kon dus de volgende dag al aan de slag.

Pluspunten

  • Snelle bezorging
  • Breed aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Atalja Groen 30-08-2016 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij mijn bestelling van het pakket olympus tough 4 (welke heel snel geleverd was) zaten ook transparante scherm beveilig folie s (zo noem ik ze maar even). Ik vond deze te klein voor mijn toestel. Een enkel mailtje van mijn kant zorgde ervoor dat er de volgende dag, kosteloos een groter maatje werd opgestuurd naar mijn adres! Top service! Het zijn de kleine dingen die het doen ☺

Pluspunten

  • service
  • snelheid levering
  • mooie artikelen
  • mooie duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeVo 30-08-2016 Via de website gekocht

Past perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het makkelijk zoeken op de web-site, met een duidelijke presentatie van de gevonden resultaten, was de keuze en de bestelling snel voor elkaar.
En dan ook de volgende dag netjes verpakt in de brievenbus.

Pluspunten

  • Acceptabel assortiment
  • Duidelijke presentatie
  • Product vergelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark uit Emmeloord 29-08-2016 Via de website gekocht

Snel, goed en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, een hele snelle service (mijn bestelling was er keurig de volgende dag). Je wordt goed op de hoogte gehouden en het product zag er netjes uit!

Pluspunten

  • Snel
  • Duidelijk
  • Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Spaans 29-08-2016 Via de website gekocht

Gewoon goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niets op aan te merken; de producten zijn goed en er is ruime keuze. Je wordt netjes op de hoogte gehouden en de levering was bij alle keren snel.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede producten
  • Ruim assortiment

Minpunten

  • website kan beter

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sylvia 29-08-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht een drijfbandje (floating strap) voor mijn onderwatercamera. Bij Cameranu was de totaalprijs (prijs+verzendkosten) het laagst, de levering het snelst en kon ik ook nog kiezen waar ik wilde laten leveren (thuis of op afhaalpunt). Ideaal dus aangezien ik het product snel nodig had voor ik op vakantie ging.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goedkoop
  • bezorgt afhaalpunt/thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 29-08-2016 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle bezorging en een zeer nette afhandeling toen onze hond het pakketje had verorberd. We kregen de volgende dag direct een nieuwe product toegestuurd.

Pluspunten

  • klantenservice
  • snelheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GBS 29-08-2016 Via de website gekocht

Niets op aan te merken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling snel in huis (precies zoals beloofd), nog een kleine vraag en klantenservice prima bereikbaar en vriendelijk.

Pluspunten

  • snel
  • goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron Schutte 28-08-2016 Via de website gekocht

zeer goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ze hebben heel snel geleverd en het was goed verpakt. ook de informatie van wanneer het geleverd zou worden is volledig. ook word er netjes uitgelegd wat open doos inhoud.

Pluspunten

  • snelle levering
  • open doos levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AM 28-08-2016 Via de website gekocht

Als de nood hoog is ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdag: zoom functie lens blijkt weer kapot (in 2012 al eens gerepareerd). Over drie werkdagen huwelijksfoto's eigen kind maken. Nieuwe lens kopen, welke en waar. Zoeken, oa. via Kieskeurig; keuze voor kopen nieuwe (duurdere) lens. In woonplaats (grote stad) geen voorraad. Nieuwe komt op maandag per post uit Urk en ik ben helemaal blij met snelle en betrouwbare levering en keuze nieuwe lens.

Pluspunten

  • groot aanbod
  • per auto bereikbaar

Minpunten

  • slecht OV bereikbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lex stamlexstam 28-08-2016 Via de website gekocht

Positief riview

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundige adviezen en zeer behulpzaam. Vlotten afhandeling super ik ben heel blij met de verrekijker denaturevieuw van bushnell al div. Vogels gespot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 28-08-2016 In de winkel gekocht
Urk

B&W Case

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht voor mijn foto-apparatuur een passende hardcase. Ben voor advies en aankoop naar de vestiging in Urk gereden. Met wat vooronderzoek thuis verricht en advies van de specialisten bij Cameranu ben ik met een prachtige case van B&W de deur uitgewandeld.

Pluspunten

  • Service
  • Uitgebreid assortiment
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

female 28-08-2016 In de winkel gekocht
Urk

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een goed georganiseerde indeling van advies en reparatie kun je onder het genot van een kopje koffie wachten op je beurt. Als je dan naar je plekje mag, wordt je heel vriendelijk en op een prettige manier geholpen.

Pluspunten

  • vakmanschap
  • kennis van zaken
  • voor mij dichtbij
  • goed georganiseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerlene 27-08-2016 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, duidelijke informatie over artikelen. Maakt het makkelijk om een keuze te maken. Prima service en snelle levering. Bovendien bij deze camera, Canon 700D, een workshop voor 25 euro, wat heel prettig is voor een beginne als ik.

Pluspunten

  • Goede website
  • Snelle levering
  • Prima service

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David 27-08-2016 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de vakantie nog snel een camerahoes besteld. Inderdaad de volgende dag besteld.

Ruime keuze, strakke prijzen.

Top webwinkel!

Pluspunten

  • Ruime keus
  • Goede prijzen
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 26-08-2016 Via de website gekocht

Dik voor elkaar

Algemene score

9,0
Voor de tweede keer een bestelling geplaatst. En wederom was het weer perfect in orde, strikt op tijd zoals afgesproken. Hier kan je dus gewoon terecht!!

Pluspunten

  • Op tijd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews