cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Saskia 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijke overzichtelijke website

Assortiment
voldoende keuze voor het product wat ik nodig had

Aanbeveling
mooie snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jermo 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk

Service
Volgende dag direct in huis, en goede informatie via de mail!

Assortiment
Jullie hebben wat ik zocht! En jullie waren de goedkoopste

Aanbeveling
Alles goed, goede service en kwaliteit!

Extra toelichting
Ik zou deze winkel aanbevelen aan andere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Boltje 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht. Uitgebreide specificaties te zien. Duidelijke foto's van de camera die ik wilde hebben.

Service
Zeer snelle levering en goedkoopste op dit moment. Zocht de Olympus pen e-p5

Assortiment
Ruime keuze voor micro 43 camera's

Aanbeveling
Al vaker besteld en altijd snelle levering. En goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teus 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
snelle accurate levering

Aanbeveling
redelijke prijs en snelle levering die te volgen is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur 23-06-2016 In de winkel gekocht
Capelle
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke opstelling van de statieven.

Aanbeveling
Perfecte winkel, je kan even rustig rondlopen, zonder dat er verkopers aan je kop zeuren, alvorens je een kaartje trekt, EN DAN geholpen word als je aan de beurt bent, ideaal voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Huguette 23-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very easy internet site to find your needs.

Service
First visit to the shop. Thanks to the people of Cameranu for explanation with professional mind.

Assortiment
Very amazing stock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlos 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles ging heel soepel

Service
bij niet voorradig product kreeg ik een goed alternatief aangeboden.

Assortiment
kan beter als men op de site aangeeft wat actueel is aan voorraad

Aanbeveling
i will be back!

Extra toelichting
niet echt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijke en overzichtelijke site

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Meerdere keren bij Cameranu.nl besteld en altijd netjes de spullen op tijd zoals verwacht ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin Munoz 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk

Service
snel geleverd

Assortiment
alles op voorraad

Aanbeveling
alles is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Mars 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had gelijk gevonden wat ik wilde bestellen. Eigenlijk dacht ik dat het niet zo snel bezorgd zou worden, maar niks was minder waar. de volgende dag kon ik er gelijk mee aan de slag. Super service!

Service
Levertijd geef ik zeer zeker een 10! Snel en soepel zonder problemen.

Assortiment
Zeer divers en allemaal zou ik ze willen hebben, haha.

Extra toelichting
Ik heb verder geen commentaar. Alles gaat altijd goed wanneer ik bij jullie bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oudesluijs 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken, vergelijken en bestellen maar.

Service
Snel afgehandeld en via direct 'automatische' mails bevestigd.

Assortiment
Het type welke mijn eerste voorkeur had was helaas niet op voorraad maar gelukkig wel een vergelijkbaar type.

Aanbeveling
Prima aanbod, snelle reactie en netjes verzorgd.

Extra toelichting
Onverwacht moest ik van de een op de andere dag een andere videocamera hebben en via kieskeurig.nl een keuze gemaakt. Die keuze bleek nergens voorhande maar bij CameraNu.nl vond ik een goed alternatief welke 10 uur later al bezorgd werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther Bonthuis 22-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werken met nummers bij balie is hierdoor klantvriendelijk, overzichtelijk ingericht en nagedacht qua indeling

Service
Professioneel en deskundig advies, sluit aan bij wensen en verhaal klant, niet opdringerig, meedenkend

Assortiment
Zowel online dus winkel veel aanbod qua keuze en voorraad.

Aanbeveling
Mijn winkel voor fotografie. Een voorbeeld voor andere ondernemers

Extra toelichting
Ga vooral zo door👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van der Veer 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dag en nacht bereikbaar

Service
Gelukkig alleen van horen en zeggen...

Assortiment
Uitermate veel!

Aanbeveling
Alles klopt!

Extra toelichting
Bevalt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Saan 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze overzichtelijk opgezet. Geen opdringerige verkoper. Je kunt rustig op je gemak rondkijken.

Service
Zeer goede, deskundige medewerkers. wordt koffie aangeboden als je even moet wachten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zie eerdere motiveringen.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Max 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging makkelijk en rap. Had het benodigde product snel gevonden.

Service
De automatische mailtjes waren een klein beetje verwarrend omdat ze niet gepersonaliseerd zijn. Wanneer iemand met iDeal heeft betaald zou er alleen relevante informatie voor die persoon weergegeven moeten worden.

Buiten dat werd de bestelling geleverd op 't gewenste tijdstip. En verder geen problemen.

Assortiment
Jullie hadden exact wat ik nodig had.

Aanbeveling
Alles helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seuren 22-06-2016 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 8321WT Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een hele strakke, mooie, gezellige en overzichtelijke winkel met vriendelijke medewerkers,

Service
De medewerker was heel rustig en duidelijk tijdens de uitleg van het Sirui Carbon EN-2204 statief wat ik kocht. Al mijn vragen zijn perfect beantwoord. Heel gezellig was het er.

Assortiment
Een heel ruim assortiment, zowel boven als beneden. Terwijl ik even moest wachten tot dat ik aan de beurt was, was er veel te zien. Ik weet nu al dat ik na mijn vakantie terug ga naar Urk om mijn groothoek lens te kopen.

Aanbeveling
Heel gewoon, mensen ga naar cameranu.nl in Urk daar is het assortiment zo groot , zo'n ruime winkel en fijne uitleg dat mag je niet missen

Extra toelichting
Ben heel blij na zo lange rit met de auto dat ik die stap genomen heb, zou het iedereen aan bevelen want ook al mijn andere vragen werden netjes beantwoord. Hele fijne medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHH Duyvestijn 22-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
gemakkelijk te bestellen, overzichtelijke site

Service
Snelle levering, verder geen service ervaren

Assortiment
Goede sortering van camera's

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring bij deze winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Siemens 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik typ in wat ik zoek en dan staat het voor mijn neus.

Service
Als ik een vraag heb dan wordt het netjes beantwoord en afgehandeld. Dan ben je ook niet huiverig om via deze site te winkelen.

Assortiment
Ik maak videoclips en heb natuurlijk vaak een keer materialen nodig. En de meeste zo niet alles kan ik hier wel vinden.

Aanbeveling
Omdat ik heel erg tevreden ben en ik nog geen klacht heb gehad dus ik kan dan ook niet anders oordelen dan met een dikke tien!!!

Extra toelichting
De materialen die ik heb gekocht voldoen aan alle criteria. Ze zijn van goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank de Ruiter 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website met genoeg zoek mogelijkheden en filters

Extra toelichting
Het product wat ik gekocht had was niet in voorraad. 5 tot 10 dagen leertijd. Ik werd netjes via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Binnen 10 dagen werd het product afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Bies 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is overzichtelijk en het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
De service is heel snel, de dag na betaling werd het product al geleverd

Assortiment
het assortiment is overzichtelijk

Aanbeveling
prijs kwaliteit is heel goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J C J Villarroel 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik wist wat ik wou kopen en kon het snel vinden.

Service
Voordat ik de godox AD360 ging kopen heb ik toch eerst wat info gediend bij een mederwerker waardoor mijn keuze 100% extra bevestigd werd.

Assortiment
top assortiment

Aanbeveling
Bij het op tijd bestellen weet ik uit ervaring dat ik van cameranu kan verwachten dat het op de beloofde dag geleverd word.

Extra toelichting
Ik zal vanf nu voortaan bij cameranu mijn spullen kopen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark de Zwart 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling was zo geplaatst en snel in huis.

Service
Het product wat ik besteld had voldeed uiteindelijk niet aan de eisen. ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice die vervolgens vroeg of een specialist mij later die dag mocht terugbellen.
Zo werd ik even later netjes teruggebeld en is het product besproken. Retourneren van het product was geen probleem, geld werd direct teruggestort en het terugsturen was geheel gratis.
Top service waar nog veel bedrijven iets van kunnen leren!

Extra toelichting
Bedankt voor de service en excuses voor het ongemak. Ik kom binnenkort langsrijden voor de F-Stop backpack, deze bestel ik namelijk niet online;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en behoorlijk snelle site, de afhandeling van een koop gaat ook op logische wijze, snel en makkelijk.

Service
Mijn vraag werd snel en adequaat beantwoord. Deze waardering is ook gebaseerd op eerdere ervaringen met o.a. retouren, tot nu toe uitstekende ervaringen

Assortiment
Zeer ruim assortiment, ook veel op voorraad

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, correct, men doet wat men belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel te vinden en te bestellen.

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles.

Aanbeveling
groot assortiment, lage prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product makkelijk gevonden en besteld tegen een zeer goede prijs.

Service
Gewoon snel en netjes bezorgd.

Assortiment
In korte tijd 2x voor verschillende producten (verrekijker en digitaal fotolijstje) bij cameranu.nl uitgekomen.

Aanbeveling
Goed assortiment, concureert goed op prijs en bezorging snel en goed.

Extra toelichting
Tevreden! Hier kun je met een gerust hart kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koos 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Informatie is duidelijk, makkelijk en voor 1 uitleg vatbaar.

Service
De ene dag besteld, de andere dag geleverd. Dat is waarmaken wat je belooft.

Assortiment
Er is zoveel keus dat het uiteindelijk nog lastig werd om te kiezen.

Aanbeveling
Zie het bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima webwinkel, snelle levering, overzichtelijke website

Service
Snelle service, scherpe prijzen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zie hierboven genoemde punten

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Melinda 21-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk op internet op te zoeken wat er aanwezig is. Daarnaast wordt je goed geholpen en staan ze open voor vragen. Wat het gemak vergroot.

Service
Goede kennis bij de mensen achter de balie en nemen echt de tijd voor je.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede kennis in de winkel en groot assortiment aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een tevreden klant 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online gemakkelijk bestellen

Service
snelle afhandeling

Aanbeveling
Ook voor kleine bestellingen worden geen verzendkosten gerekend!
Klaase

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 21-06-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,0

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Als na de aankoop van een lens, de lens en camera moeten worden ingeleverd om te worden opgestuurd om te kalibreren noem ik dat niet klantvriendelijk / service gericht.

Assortiment
Meestal ruim voorhanden

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Kasper A 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede prijzen, buitensporig goede berichtgeving, iedere stap wordt zeer snel en nauwkeurig gemonitord, geeft zeer veel vertrouwen en overzicht over de status van bestelling tot en met levering , daar kunnen veel winkels nog wat van leren,echt top !!

Service
Super snel , en op voorraad is ook echt op voorraad, die info is soms bij de sommige winkels zelf niet op orde wat "getouwtrek" kan geven.

Assortiment
Alles betreffende de bekende merken is hier wel te vinden.

Aanbeveling
Er zijn er maar weinig waarbij het zo soepel verlopen is, daar is CameraNU.nl er zeker eentje van !!

Extra toelichting
Ga deze web winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor Schelling 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
Perfect de volgende dag in huis!

Assortiment
Heb niet naar zeer veel gekeken, maar zag er goed uit.

Aanbeveling
Handig te gebruiken en op tijd in huis.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

henri 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk thuis te bestellen

Service
snel geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
snel, goedkoop

Extra toelichting
aangegeven dat bij de buren mocht worden afgegeven, maar dit werd niet gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helen vd N 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig op te zoeken en te vinden.

Service
Had hulp nodig bij de aanschaf van mijn product en ze hielpen me snel en goed op weg, ook in het weekend!

Assortiment
Alles waar ik naar op zoek was -en meer!- heb ik kunnen vinden.

Aanbeveling
Heb er helemaal niets op aan te merken, heb er al meerdere keren besteld en zal dit ook in de toekomst blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestellen, je ziet gelijk de voorraad en snelle levertijd!

Service
Snelle service toen ik vroeg welke zonnekap ik nodig had bij mijn camera. Ook gelijk besteld en de volgende dag in huis.

Assortiment
Veel keuze alleen soms zijn dingen die goedkoper zijn niet op voorraad. Dit ondervond ik bij de statieven, nu heb ik elders een statief gekocht terwijl ik dat graag bij cameranu.nl had willen doen.

Aanbeveling
Dikke prima, snelle service, kundigheid spreekt me ook wel aan, goede merken, snel advies, alles is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bveltman 20-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website
centrale ligging winkel
prettige ruime winkel, goed wachtsysteem, prettige bediening

Service
goed advies

Assortiment
goede produkten, veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Spijkers 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
advies voor huismerk en instelling HP

Aanbeveling
goedverzorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C Notten 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt snel en gemakkelijk producten bestellen via jullie site. Het werkt heel gebruiksvriendelijk.

Service
De levering van jullie producten is goed en jullie geven duidelijk informatie.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim. Dat is heel fijn!

Aanbeveling
Voor camera spullen kun je bij jullie prima terecht.

Extra toelichting
De webshop is heel handig om als fotograaf spullen te bestellen. Door de goede informatie en fijne en duidelijke bestelprocedure maak ik graag gebruik van de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andersson 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site, heldere omschrijvingen, makkelijke links naar betalen, zonder eindeloos inlog gedoe.

Service
Ik had t al gehoord, maar er wordt inderdaad snel geleverd. En zonder enige vertraging!

Assortiment
ah eindelijk gevonden!..een onderdeel -normaal niet los te verkrijgen-

Aanbeveling
tot in de details..aanwezig, betrouwbaar en heel snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebas Mol 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk achter je laptop bestellen wat je nodig hebt.

Service
Alles top geregeld.

Assortiment
Vind altijd het product dat ik zoek

Aanbeveling
bijna perfect.

Extra toelichting
Bestel er regelmatig en tot nu altijd naar teverdenheid en voldoet zeer ruim aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
uiterst soepele afhandeling bestelling

Service
na retouneren bestelling na een te vlug ordeel van mijzelf ,
volgt soepele levering ander produkt

Assortiment
alles te bestellen

Aanbeveling
999 is oneindig goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 20-06-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

3,5

Gemak
Aankoop gaat prima maar service verlenen door b.v. een lens te kalibreren op de camera wordt met allerlei smoesjes afgehouden

Service
Klantenservice van de winkel staat gewoon te liegen als je om services vraagt. Na erg aandringen blijkt het dan wel mogelijk te zijn maar niet service gericht naar de klant

Assortiment
Meestal ruim voorhanden

Aanbeveling
Dure spullen verkopen zonder service te bieden heeft cameranu blijkbaar ook hoog in het vaandel staan.

Extra toelichting
Voor mij de laatste keer geweest dat ik in Urk geweest ben

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

anoniem 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, snelle levering.

Assortiment
Meestal is het gewenste item bij CameraNu te vinden.

Aanbeveling
Prijsvergelijking valt meestal gunstig uit, levering snel, goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lizz van Huizen 19-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik werd meteen geholpen toen ik in de winkel kwam.

Service
Ik kreeg genoeg informatie om een aankoop te doen.

Assortiment
De camera plus alle accessoires waren aanwezig

Aanbeveling
Erg goede winkel met een goede service!

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Vliet 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede en overzichtelijk website waarop je snel vindt waarna je op zoek bent

Service
Eigenlijk moet er een cijfer zijn voor buiten-categorie service. Elke vraag wordt snel en deskundig beantwoord. En niet te vergeten hoe correct een foute bestelling gecorrigeerd en afgehandeld wordt.

Assortiment
wat ik nodig heb op fotografie en video gebied heb ik altijd in deze winkel kunnen vinden. Er zal nog wel veel meer zijn, alleen ben ik daar nog niet aan toe gekomen.

Aanbeveling
Tja, wanneer je al zo hoog in de waardering staat kan het moeilijk anders.

Extra toelichting
Kan niet negatiefs vermelden en al het positieve heb ik al weergegeven, Succes naar de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huib 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit de luie stoel winkelen

Service
een belletje en je word op je wenken bediend door mensen die er verstand van hebben

Assortiment
ik kon er kopen wat ik nodig had

Aanbeveling
vakmanschap en service

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geurt Loozekoot 19-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles onder één dak

Service
voldoende vraagbakens voor een objectief advies

Assortiment
via website de indrukken, in de winkel is tastbaar

Aanbeveling
duidelijkheid en objectiviteit in advies, geen gevoel snel zaken te moeten doen, gastvrije opstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wh zwanenburg 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er was eenvoudig een bestelling te doen

Service
Het bestelde was voorradig en zeer snel geleverd

Assortiment
Buiten wat ik nodig had leken mij heel veel artikelen leverbaar

Aanbeveling
De snelle levering en het gemak

Extra toelichting
Ga zo door. Tot een volgende keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn site. Alle noodzakelijke info aanweaig

Service
Prima service en info via mail

Assortiment
Alles wat nodig is

Aanbeveling
Komen nadat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JE 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zo besteld, geen problemen.

Service
Snel een track-en-trace link gekregen om je pakketje te volgen.

Aanbeveling
Veel op voorraad, prima prijs en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews