cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B de Laat 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime keus, netjes ingedeeld in categorieën.

Service
Ik mocht iets retour sturen wat net buiten de termijn viel. Service is top, artikelen worden altijd de volgende dag geleverd, super gewoon!!

Assortiment
Alles wat ik nodig is hebben ze hier dus over het assortiment heb ik geen klagen.

Aanbeveling
Er zal altijd ruimte zijn voor verbetering. Zo kon ik bijv. niet heel makkelijk de macro objectieven vinden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke Duister 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is heel duidelijk onderverdeeld. Dat je per soort objectief kunt zoeken is bijvoorbeeld heel handig. Zo kun je een snelle selectie maken.

Service
Snelle verzending, fijn.

Assortiment
Ik kan altijd vinden wat ik zoek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Rugebregt 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles staat in een logische volgorde gerangschikt. Je kom er eigenlijk als vanzelfsprekend langs

Service
Plezierige en goede sfeer in de communicatie. Beleefde en deskundige attitude

Assortiment
Uitgebreid assortiment en als je het toch niet kunt vinden probeert men er toch uit te komen door even mee te zoeken of te bestellen

Aanbeveling
Ik kom er nu al meerdere keren en steeds naar volle tevredenheid geholpen. Wat moet ik voor cijfer geven als het al 100% goed is?

Extra toelichting
wat moet ik nog meer schrijven na alles wat ik al heb geschreven?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike kriek 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Alles duidelijk weergegeven

Assortiment
Best veel keuze alleen werd ik niet direct doorgelinkt naar de objectieven die bij mijn camera hoorden

Aanbeveling
Fijn winkel, nu 2x iets gekocht. Nooit problemen gehad en snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Bertina Kramer 28-06-2016 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede wachtruimte wat betreft zitplek/ koffie maar ook inspirerend wat betreft artikelen die in de winkel staan. Rustige, moderne uitstraling. Snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TvD 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door vooronderzoek van welk apparaat het beste bij mijn
wensen paste, was zoeken bij deze site nogal eens gebeurd.
Ik had het product wat ik zocht snel gevonden, en vond de website duidelijk en overzichtelijk!

Service
Van de levertijd stond ik versteld, vrijdag's
rond 17.00 uur besteld en zaterdag's om 14.00 uur
al in huis.
Nu is deze service wel op meer site's maar toch, zo
net tegen het weekend petje af.

Assortiment
Ik ben zeer tevreden over dit product, dit was nou net wat ik zocht.
En daarbij ook nog voor een betaalbare prijs!!!!

Aanbeveling
Een Tien geef ik over het algemeen niet gauw,
maar deze winkel heeft hem eigenlijk wel verdient........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel simpel, vlug besteld!

Assortiment
Ze hebben heel veel accessoires en producten die bij fotografie horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizzvh 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen ging ontzettend makkelijk en was dus zo gebeurd.

Service
Goed op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces.

Assortiment
Er was aanwezig wat ik nodig had.

Aanbeveling
Op alle vlakken scoord deze winkel ruim voldoende tot goed! Goede service, gebruiksvriendelijk en goede nazorg!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reneetje323 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon alles helder op de site

Service
er was door de post een lamp kapot gegaan (kan gebeuren!!), maar geen probleem: een berichtje en ze stuurden een nieuwe!

Assortiment
Voldoende genoeg.

Aanbeveling
Hele fijne winkel. Zowel online als in de winkel zelf is het personeel aardig en hulpvaardig

Extra toelichting
Echt een aanrader om hier te kopen. Goede prijzen en goede service. Ik koop hier al jaren mijn apparatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Nadat ik per mail een vraag had gesteld werd er dezelfde dag gereageerd. Top.

Extra toelichting
Goede duidelijke internet winkel en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Henzen 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het assortiment is groot en bestellen is eenvoudig

Service
Ik had zelf een fout gemaakt met bestellen! maar een telefoontje en een duidelijke instructie voor retour zenden maakte dat het probleem direct werd opgelost.

Aanbeveling
Ik heb van anderen artikelen cadeau gekregen die ze bij deze zaak hadden besteld. Mijn eigen bestelling is keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCamp 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg makkelijke navigatie door de site, tips en info bij elk artikel, en zelfs een goede uitleg over elke categorie (bijv. fisheye lenzen).

Service
Ik had bij het retour sturen een verkeerde dop op de lens gezet, en kon deze na het sturen van een mail direct uitwisselen met de servicemedewerker, dit is uniek en ben erg blij hiermee.

Assortiment
Van low-budget tot het hogere segment, alles is hier wel te vinden, en het is daarom ook leuk om soms het filter op prijs aflopend te zetten.

Aanbeveling
Geen minpunten, unieke klantenservice dus gewoon perfect. De enige reden waarom het geen 10/10 is is omdat de prijzen vaak gewoon een stuk hoger zijn dan bij andere winkels. Ik kon dezelfde lens 15 euro goedkoper krijgen bij verschillende andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaske Nota 27-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt van te voren mooi rondkijken en de camera's bekijken. En lekkere koffie

Service
Ik wilde een andere camera kopen maar ik had nog een optie. En die gaf met uitvoerige uitleg de doorslag.

Assortiment
Voldoende en uitgebreid

Aanbeveling
Een nette en overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
op je gemak eerst alles lezen

Assortiment
wat ik gezien hebt is dhet assortiment groots.

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
snelle levering en geen verzendkosten, hoe kan dat?

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lia 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon prima

Service
Goed vlugge afhandeling

Assortiment
Genoeg keuze voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen Schaper 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is lekker simpel, overzichtelijk en komt rustig over. Op Cameranu.nl weet ik precies waar ik moet klikken en/of zoeken, en vaak hoef ik maar een paar keer te klikken totdat ik het product heb gevonden welke ik zoek. Veel websites kunnen hier vandaag de dag nog zeker van leren, voor mij is Cameranu.nl mijn vaste plek geworden voor het bestellen van fotografie producten en alles dat daar bij komt kijken, o.a. de website speelt hier zeker een rol in.

Service
Qua contact over lopende orders heb ik niets negatiefs te zeggen, tot nu toe ben ik bij iedere bestelling netjes en snel op de hoogte gehouden van dit hele proces. Ook de prijzen van de producten welke Cameranu.nl biedt zijn erg aantrekkelijk, door middel van prijzenvergelijkers kom ik meestal uit op Cameranu.nl en mocht het product dan bij een andere winkel toch net iets goedkoper zijn dan bestel ik alsnog bij Cameranu.nl, voor die goede service en de goede kwaliteit wil ik best wat meer betalen.

Voor mij is het één keer nodig geweest om contact op te nemen met de klantenservice, dit in verband met een verwarring van mijn eigen kant. Ik ben netjes en vriendelijk te woord gestaan door de klantenservicemedewerker en diegene gaf mij het gevoel dat hij alle tijd voor mij had. De medewerker heeft al mijn vragen duidelijk beantwoord en bood nog een aantal alternatieven, uiteindelijk heb ik met een gerust en tevreden gevoel opgehangen en heb ik kunnen besluiten toch voor het product te gaan welke ik al had besteld.

Assortiment
Niets op aan te merken, Cameranu.nl biedt zo'n beetje alles wat ik me kan wensen op het gebied van fotografie (en meer) voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk na de bovengenoemde motivaties

Extra toelichting
Mijn complimenten voor jullie Instagram pagina, erg leuk die acties/wedstrijden :) Ik ga er in de toekomst zeker een keer aan meedoen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Soms zijn ook de kleinste attributen op een camera o zo belangrijk.

Service
Een snelle service is dan gewenst.

Assortiment
Cameranu.nl heeft tot nu toe alles op voorraad wat ik nodig had en een supersnelle levering.

Aanbeveling
Top zo doorgaan

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert S 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere web-winkel, goede informatie en ook in Urk zijn wij prima geholpen.

Service
Het ruilen gaat niet altijd soepel maar het komt goed. Ik vind CameraNu.nl een betrouwbare winkel.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en de prijzen zijn prima.

Aanbeveling
Fijne winkel, uitgebreid assortiment en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rollei compact traveller 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ik ben zeer tevreden met de winkel

Service
snelle service

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
ik ben zeer tevreden over deze winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

José 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen gaat simpel, duidelijke informatie

Service
Voor de aanschaf contact gehad met klantenservice. Deze was goed te bereiken en ik werd vlot en goed geholpen.

Assortiment
Het assortiment is groot, maar mijn keus stond al vast

Aanbeveling
Combinatie van duidelijke website en toegankelijke klantenservice.

Extra toelichting
Ik wil binnenkort extra lens aanschaffen en daarvoor ga ik zeker weer naar cameranu.nl!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenny 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Soepel navigeren op de site!

Service
Ik ben goed geholpen en er werd heel goed met me mee gedacht.

Assortiment
Meer dan dat ik ooit nodig zal hebben :p

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid, kwaliteit en professionaliteit staan hoog aan het vaandel bij CamernaNu!

Extra toelichting
Zowel on- als offline zijn ze erg vriendelijk. Altijd goed te bereiken en super betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dieuwke de boer 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ja erg gemakelijk voor mij als geen computer friekje

Service
ik had besteld na 16.00 uur en ik had het de volgende morgen al in huis dat noem ik top service ....!!!

Assortiment
ja erg goed

Aanbeveling
wat ik nodig had kon ik niet in veel campeerwinkels vinden bij jullie wel en was ook nog eens 20,00 euro goedkoper en wij als nederlanders (fries) worden daar wel blij van

Extra toelichting
nee is voor mij wel voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reinout Broersma 27-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Altijd goed nooit problemen mee gehad

Assortiment
Bijna alles hebben jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevinlam83 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
gewoon zoeken en je vindt het!

Assortiment
Ik geef een 10 als jullie ook Kodak Ektar in 120 format en scherpe prijs aanbieden :-)

Aanbeveling
Mijn one-stop shop voor fuji 400h en accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Lems 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima website met veel keus en technische informatie. Snelle levering zoals beloofd, verpakking goed verzorgd. Al meerdere keren tot volle tevredenheid bij gewinkeld en kom er zeker bij terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alan 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en simpel :)

Assortiment
Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede merken en producten voor goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
grote keus, snel geleverd

Service
groter dan vele andere fotozaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering en je kan ook zelf een bezorgmoment kiezen.

Service
Levering is heel snel. Nog geen problemen met producten gehad.

Assortiment
Keuze uit verschillende merken. Goedkopere en de duurdere merken.

Aanbeveling
Prettige website met goede zoek mogelijkheden en goede filter mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vt Hof 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon snel vinden wat is zocht

Service
Het product werd snel verzonden

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima winkel ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ooms 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoek filters, erg overzichtelijk

Service
Vriendelijk, behulpzaam personeel, Menselijk contact!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon kiezen wanneer ik mijn product thuis wilde hebben en het bestellen en gegevens invoeren ging erg makkelijk en snel

Service
Ik ben goed geholpen want er werden mails gestuurd dat mijn product verstuurd werd bijvoorbeeld

Assortiment
Het was op voorraad.

Aanbeveling
Goedkoop, snel en makkelijk. Helemaal top!

Extra toelichting
Het product werkt goed en is mooier dan ik had verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yoop 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk vergelijken

Service
binnen 2 dagen binnen

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke site, goede informatie, leuke aan biedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Cameranu.nl. heeft een hele duidelijke, overzichtelijke, betrouwbare en makkelijke website om online te bestellen

Service
De service is perfect. Goed op de hoogte gehouden van begin tot het eind.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaftenaar 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle duidelijke site

Service
Binnen 24 uur, zo noet sneller was de order afgedekt.

Assortiment
Onvoorstelbaar wat een voorraad spullen en mogelijkheden.

Aanbeveling
Waarom zoeken als je het op Urk voor je klaar ligt.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvc 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige site om spullen op te vinden

Service
Bijzonder dat ik gebeld werd om afspraken te maken over levering

Assortiment
Voor hetgeen ik nodig had was alles in huis

Aanbeveling
Gewoon heel goed

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk categroiën en duidelijke interface.

Service
Niks op aan te merken. Prima service en snelle levering.

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid assortiment en ook veel accessoires, waarbij zowel kwaliteits- als budgetproducten.

Aanbeveling
Prima winkel, goede en snelle service en goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Service
krijgt snel antwoord

Assortiment
ze hebben veel

Aanbeveling
duidelijke afspraken en je weet gelijk wanneer het opgestuurd word en snel en goed afgeleverd

Extra toelichting
net veel gebruikt op vakantie werkt goed en zweet veel met een rugzak op de rug maar binnenkant blijft goed droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jv 26-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Helder bestelproces sneel levering.

Assortiment
De prijzen zijn scherp, en er waren heel veel verschillende lenzen voor mijn gekozen body. cameranu heeft mij hier goed in geadviseerd.

Aanbeveling
Goed advies, niet verkoopgericht maar tevredenheid gericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jopie van veen 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was makkelijk te vinden

Service
doen wat ze zeggen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
makkelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is goed vormgegeven en heel overzichtelijk.

Service
Bij de klantenservice werd me duidelijk het verschil uitgelegd tussen een aantal camera's ook werden er tips en aandachtspunten gegeven.

Assortiment
Heel veel keus tussen verschillende merken.

Aanbeveling
Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marije 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk. Wel lastig dat er maar bepaalde mogelijkheden zijn in de voordeel pakketten.

Assortiment
Veel keus!

Extra toelichting
Ik heb de sony cybershot dschx90 besteld, maar door een speciale actie heb ik de dschx90V ontvangen. Super blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carolien Vermeer 25-06-2016 In de winkel gekocht
op urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt eerst in alle rust rondkijken, koffie drinken en je vragen stellen. De winkel is heel goed te bereiken

Service
We werden goed geholpen, werd op je wensen betreft een camera goed ingegaan en werd helemaal vrij gelaten in de keuze van alles, zonder iets opgedrongen te krijgen

Assortiment
ruime keuze in heel veel merken.

Aanbeveling
prettige winkel, ruim opgezet, goede plek voor koffie en inzage en plezierig geholpen

Extra toelichting
Goed te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duiker 25-06-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is gemakkelijk maar helaas de meest recente versies staan er niet altijd bij

Service
Service is uitstekend, helaas jammer dat ik nog zit te wachten op een toegezegd antwoord anders was het een 10.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 25-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden

Service
Géén levering op de volgende dag ondanks dat het product om 19:45 uur besteld is. Mis nu 2 oefendagen met het materiaal omdat het pas maandag geleverd wordt ipv zaterdag!

Aanbeveling
Zou beter kunnen als er DUIDELIJK vermeld stond dat bezorging de volgende dag niet gegarandeerd kan worden ipv alleen nu de header dat de volgende dag bezorgd wordt

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Michiel 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product snel te vinden, goed overzicht op de site

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keuze in de producten die ik zocht

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geebee 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en duidelijk, snel bezorgd.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Sasja 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Dacht eerst dat het geleverde artikel niet goed functioneerde. Geen enkel probleem volgens een medewerker. Kreeg direct instructies via mail om het artikel terug te sturen.

Aanbeveling
Duidelijke site. Prima service. Vriendelijke medewerkers. Snelle levering. Alles volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eppo 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed advies en snelle levering

Service
Levertijd was top!
Voor de rest nog geen gebruik gemaakt.

Assortiment
Erg veel te verkrijgen in onlineshop en een prettige uitleg over het product, zodat je een vergelijking kan maken met andere artikelen

Aanbeveling
Goede sortering, niet te duur en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heloisa 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super easy to buy and to pay.

Assortiment
All sorts of equipment, various models and brands. Great assortment

Aanbeveling
My favorite place to buy photography gear

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasia Beek 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na 23 uur besteld en zoals beloofd volgende dag in huis

Service
Bij de keuze van een lens werd ik telefonisch uitstekend geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews