cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theunisz 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en gemakkelijk

Service
Het bestelde was zeer snel in huis.

Assortiment
Omvangrijk

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Extra toelichting
Is prettig zaken te doen met deze firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruikersgemak van website en webshop erg goed.

Service
Snelle service, vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Makkelijk en duidelijk producten met elkaar vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geregeld.

Service
Prima service,volgende dag al in huis.

Assortiment
Alles gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Alles goed geregeld je krijgt meteen een tijdstip van de bezorging dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard Sas 16-07-2016 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is zeer overzichtelijk en de indeling voor de camera's e.d. makkelijk te vinden.

Service
Ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg uitstekende uitleg over de camera die ik heb gekocht.

Assortiment
Voor de camera, die ik heb gekocht was een uitgebreid assortiment en zo te zien ook voor de overige camera's e.d.

Aanbeveling
Goede sortering, klantvriendelijk, prima service en niet te vergeten de koffie en thee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilfred 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
gewoon goed

Assortiment
breed scala aan producten

Aanbeveling
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rogier van Otterlo 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website met breed en diep assortiment.

Service
Telefonische openingstijden/bereikbaarheid van klantenservice. Ondanks de competitieve prijsstelling toch een zeer adequate, klantgerichte dienstverlening. Bij de meeste prijsvechters leidt een lagere prijs vaak ook tot mindere service. Niet bij Camera.nu.

Assortiment
Zeer breed en diep assortiment, met competitieve prijsstelling. Speciale aanbiedingen van combinaties van verschillende merken body en objectief (bijvoorbeeld Nikon body en Tamron of Sigma objectieven) zou wel een wenselijk zijn, maar zelf de losse prijzen van deze componenten bij elkaar opgeteld behoren tot de laagste in de markt. Wel interessante prijsstelling van body in combi met extra batterij en geheugenkaart!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arne 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en makkelijke website.

Service
Prima pre en aftersales. Niets opdringerigs.

Assortiment
Ik kan altijd wel vinden, wat ik zoek. Ook de obscuurdre produkten.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel feilloos aan mensen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Bakker 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijs aantrekkelijk en snelle verzending

Assortiment
Zie GEMAK

Aanbeveling
Dat ik Uw zaak heb gekozen, zegt voldoende !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Beker 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site. Makkelijk te bereiken op verschillende manieren als er vragen zijn.

Service
Prima. Duidelijk aangeven dat het een open box product betreft en gezegeld door Canon kwaliteits merk.

Assortiment
Ruime keuze. Altijd iets geschiks.

Aanbeveling
Prima online en moderne winkel in Urk.

Extra toelichting
Duidelijke follow up van levering na bestellen. Betaalwijze goed uitgelicht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ruim assortiment met duidelijke omschrijving.
vwb uitzoeken en kopen

Aanbeveling
Mis eigenlijk niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Was erg eenvoudig om door de shop heen te manoeuvreren.

Service
Kreeg goed advies, snelle levering en leuke prijs. order was stap voor stap te volgen.

Aanbeveling
HEb goede ervaring gehad. Zeer zorgvuldig behandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mvbreugel 15-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik was op zoek naar een camera zonder enige ervaring in fotografie, super geholpen door cameraNu met eerlijk advies. Heel erg blij met mijn aankoop.

Assortiment
Genoeg keuze in goed prijs categorieën

Aanbeveling
Op fotoseries gebied ben ik helemaal enthousiast geworden over cameraNu. In vergelijking met andere winkels die advies gaven, stak cameraNu er boven uit!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke web site

Service
De bestelling was snel binnen en nu kon ik de musical met mijn zoon toch nog filmen Top !

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Veel keus

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter A Fukkink 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk site met verschillende opties die steeds verder wordt uitgebreid.

Service
Na betelling te hebben gedaan, duidelijke opvolgende mail en/of je wordt gebeld.

Assortiment
Alles wwat op de markt is is voorradig.

Aanbeveling
Web winkel heel duidelijk, fysieke winkel netjes en open.

Extra toelichting
Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alissa 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het was wel uitzoeken hoe ik het apparaatje op de studiolampen werkend kreeg, ik ben er achter gekomen door een aantal YouTube filmpjes. Maar verder doet ie jet prima

Service
Goede service, je word goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Genoeg keuze voor iedereen

Extra toelichting
/

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joost Ostendorf 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op de bank, en bellen voor info, snel contact.

Service
Snel, deskundig

Assortiment
Alles wat ik zocht was er, en veeeeel meer

Aanbeveling
Super service, hoge kwaliteit en vriendelijk deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loek 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bijna altijd alles voorradig, website is overzichtelijk en pracgtisch

Service
super service, had een artikel besteld en helaas moeten annuleren, personeel heeft op laatste moment pakket uit de zending kunnen halen, geld was sávonds al geretourneerd.

Assortiment
ruim voldoende in het assortiment

Aanbeveling
prima service, meteen respons bij vragen, prijzen als een van de laagste en altijd vriendelijke personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Hennekam 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna perfekt

Service
Niks op aan te merken

Assortiment
Kan natuurlijk altijd beter. Maar de keus is zeer goed

Aanbeveling
Met een 10 gaan jullie op je lauweren zitten en dat is natuurlijk niet de bedoeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wiel knoben 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met duidelijke info per merk en product.

Service
no nonsens levering. op tijd en keurig verpakt.

Assortiment
duidelijk wat de keuze-mogelijkheden zijn voor mijn merk en type camera.

Extra toelichting
afstand van mijn woonplaats tot de winkel is helaas te groot om deze te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk ,simpel en….. niet duur!

Service
Snelle levering.

Assortiment
Hmm….. kan altijd beter.

Aanbeveling
Gewoon erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is goed en werkt prima, maar is 'nog' niet de meest vernieuwede/eenvoudige site

Service
Ik werd super geholpen via mail, fb-chat, telefoon.. Alles verliep uitstekend.

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft me super geholpen en heeft kwaliteitsproducten met een goed service! niets over te klagen hier!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen via de website

Service
Vriendelijk en snel zijn mijn mailtjes beantwoord

Extra toelichting
Zijn vriendelijk geholpen en camera.nu heeft ook scherpe prijzen. Keurig netjes op de hoogte gehouden toen het iets langer duurde met verzenden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed de producten te vinden die ik wilde hebben!

Service
Heel vlotte bezorging en goede communicatie

Assortiment
Ik vind hier alles wat betreft mijn hobby nl fotograferen.

Extra toelichting
Geweldigassortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoet aan wat je van een goede webwinkel mag verwachten.

Service
Ken service alleen van her bestelproces. Dat verloopt professioneel. Ook communicatie over het bestelproces is meer dan uitstekend.

Assortiment
Meerdere producten bij CameraNu besteld vanwege het uitgebreide aanbod, de goede voorradigheid en de altijd scherpe prijsstelling.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over CameraNu. Over de jaren heen meerdere producten besteld. Producten worden tijdig en goedverpakt geleverd. Nooit iets te klagen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michele 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving en specificaties van het product. Geleverde afstandsbediening werkt prima met mijn camera.

Service
Besteld, dag erna geleverd.

Assortiment
Ik heb nog niet veel besteld, maar het assortiment lijkt vrij compleet.

Aanbeveling
Producten zijn goed vindbaar op de site, bestelproces is eenvoudig, levering de dag na bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Oling 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, overzichtelijk

Service
Er wordt snel gereageerd op eventuele vragen of opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul Vreeke 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je klikt makkelijk over de website, maar door het enorme assortiment is het nog wel eens zoeken of moeilijk om een keuze te maken. Maar dat mag niet echt als een minpunt gezien worden

Service
Service is heel goed. Als je belt met iets staan jullie de klant goed te woord en mocht er een probleem zijn dan gaan jullie graag op zoek naar een oplossing

Assortiment
Zoals ik al bij gemak zei: het is soms nog wel eens zoeken naar het juiste artikel, omdat het assortiment zo enorm groot is.

Aanbeveling
goede winkel, snelle levertijd. De dingen zijn niet altijd op voorraad. Waardoor de levertijd net iets langer wordt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurits 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreid assortiment, goede zoekfunctie, goede informatievoorziening.

Service
Snelle en betrouwbare levering.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met goede prijsstelling.

Aanbeveling
Webshop heeft een prettige look en feel en werkt snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ji Yong 13-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Website werkt goed. Omdat ik in de buurt woon, vind ik het prettig om het zelf op te halen. Genoeg parkeerruimte.

Assortiment
Er is zo snel niet iets wat ik mis.

Aanbeveling
Goed prijzen en een breed assortiment. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William van Logten 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed opgebouwde website en als je iets niet kan vinden tik je het bij zoeken in

Service
snelle levering en openheid in je bestelling

Assortiment
alles wat ik tot op dit moment zocht op fotogebied heb ik hier kunnen bestellen

Aanbeveling
absoluut geen negatieve dingen kunnen vinden.

Extra toelichting
Ga zo door. als ik meer nodig heb voor mijn fotografie weet ik jullie te vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Klaasse Bos 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel de winkel als de site zijn overzichtelijk

Service
Als iets niet goed is wordt er adequaat op gereageerd c.q. vervangen

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Vakkundig personeel dat je eventueel naar een andere firma verwijst als zij het niet in het assortiment hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie en niet zo'n website waar alles knippert.

Service
Na de bestelling werd ik continu via e-mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Aanbeveling
Ze hebben gedaan wat ze op de website beloofden...
De juiste produkten, uit voorraad, volgende dag in huis
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel bestelproces

Assortiment
Alles op het gebied van camera's

Aanbeveling
Doen wat ze moeten doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy Brandenburg 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Service
na eerst nog een paar telefonische vragen over een artikel, kreeg ik duidelijke en deskundige de info.

Extra toelichting
Al jaren kan ik naar volle tevredenheid terecht bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BTB 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een enorm overzichtijke site en je kunt bovendien je opmerkingen plaatsen waarop accuraat gereageerd wordt

Service
De reactie op opmerkingen is snel

Assortiment
Ik kan geen groter assortiment bedenken en is op de site door te filteren bovendien te beperken

Aanbeveling
Top zaak ook gezien eerdere motivatie

Extra toelichting
Top site met enorm assortiment de site loopt goed en door filteren heel snel je interesse te selecteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jason 12-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
redelijk duidelijke site

Service
Voor 23:59 besteld, volgende dag geleverd??!
Vergeet het maar!!! Alleen een lullig mailtje dat ';er iets is misgegaan met de verzending';

Assortiment
Ruim assortiment op de site, prijs niet bijzonder, als overal anders

Aanbeveling
Komen afspraken, toezeggingen aan mij niet na. Niet genegen eigen fouten op te lossen.

Extra toelichting
Heb lampstatief, swivel en paraplu gekocht via Internet, i.v.m. onverwachte fotoshoot. Gechecked op de website of alles voorradig was en ruim voor 23:59 besteld. Krijg na middernacht een mail dat 'iets met de verzending was misgegaan' en dat ik de volgende ochtend zou worden gebeld. Dat is niet gebeurd, dus zelf maar gebeld. Blijkt dat men een artikel niet had kunnen vinden, achteraf bleek 'het op een andere locatie te liggen'. Verzending zou alsnog een dag later plaatsvinden. Op de vraag of ze moeite wilden doen de oorspronkelijke levertijd na te komen was het antwoord dat m'n dat niet kon. Ook dat er bij andere sites ook wel eens iets mis ging, alsof dat relevant is. Heb shoot een dag moeten uitstellen met alle vervelende gevolgen van dien. Voorraadinfo op site klopt niet, service om eigen fouten op te lossen ontbreekt geheel!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 18-07-2016

Beste Jason,

Bedankt voor uw review. Dat is vervelend om te horen. Als allereerste onze excuses. Zou u uw gegevens kunnen mailen naar info@cameranu.nl. Dan kunnen wij kijken waar het is misgegaan en zoeken naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

Willem023 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk omschreven

Assortiment
Ruime keuze, een leuke aanbiedingen

Aanbeveling
Snelle levering, ruime betalings mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALMA Filmproducties 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke productomschrijving en eenvoudig te bestellen.

Service
Snelle levering en goede info.

Assortiment
Alles op gebied van foto & video

Aanbeveling
Groot assortiment en meestal op voorraad

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Mulder 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed product, snelle levering.

Service
Beloofde levertijd.

Assortiment
Ik zocht een adapter voor een polarisatiefilter,snel gevonden, voor een goede prijs.

Aanbeveling
Zoek en vindt, en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig een bestelling te plaatsen Door een overzichtelijke website.

Service
Laagste prijs en snelste levering!

Assortiment
Zo goed als alles van alle merken is verkrijgbaar.

Aanbeveling
Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaron 12-07-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,8

Gemak
Nummer trekken is niet altijd even praktisch

Service
Prima voor elkaar!

Assortiment
Zeer groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

anne 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling binnen een dag bij je thuis.

Service
Ik kreeg buiten de retourtermijn om toch de kans om retour te sturen

Assortiment
Ik kon nergens anders vinden wat ik zocht en zeker niet voor die prijs

Aanbeveling
Fijne klantenservice en verder goede producten

Extra toelichting
Heel erg bedankt voor jullie coulance

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AAM Bours 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advioes en prima prijs:kwaliteit

Service
Heel snelle en correcte levering

Assortiment
Keuzemogelijkheid voor mij als amateur laat weinig te wensen over

Aanbeveling
Heel betrouwbaar en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opa cor 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk bereikbaar

Service
snel geleverd

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
snel bezorgd en voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Super 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg fijne zonnekap. Hij klikt makkelijk op en van je lens, en ziet er goed uit. Ik vind de prijs wel wat hoog.

Service
Snelle en makkelijke betaling.

Aanbeveling
Zoals ze zelf ook zeggen is cameranu.nl inderdaad scherp geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martijn 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online een nieuw objectief aangeschaft. Snelle levering, objectief goed verpakt aangeleverd gekregen. Site is duidelijk en geeft voldoende informatie

Assortiment
Ruime keus op verschillende prijs/ kwaliteits niveau's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieya van Nie 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede prijzen, makkelijk online bestellen, snelle levering. Al met al, geweldig!

Service
Mijn flitser was binnen een werkdag geleverd!

Assortiment
Goede prijzen, best veel Nikon DSLR camera's te koop.

Aanbeveling
Goede prijzen, makkelijk online bestellen, snelle levering. Al met al, geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew Spring 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen van achter mijn laptop!

Extra toelichting
Ik heb geen '10' gegeven omdat ik het vervelend vind dat Cameranu geen shuttercount plaatst bij de Cannon occassions! Dit is nl de enige reden waarom ik nog geen DSLR heb gekocht maar enkel lenzen en accessories.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is soms erg zoeken naar wat ik nodig heb.

Service
Als ik dan bel, helpen ze erg goed met zoeken,
( te vinden en soms niet te vinden...)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

visser 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen was makkelijk en ging vlug

Service
heel correct

Assortiment
hadden het gene wat ik nodig had

Aanbeveling
makkelijk en heel correct

Extra toelichting
een aanrader om bij te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews