cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michele 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving en specificaties van het product. Geleverde afstandsbediening werkt prima met mijn camera.

Service
Besteld, dag erna geleverd.

Assortiment
Ik heb nog niet veel besteld, maar het assortiment lijkt vrij compleet.

Aanbeveling
Producten zijn goed vindbaar op de site, bestelproces is eenvoudig, levering de dag na bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Oling 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, overzichtelijk

Service
Er wordt snel gereageerd op eventuele vragen of opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul Vreeke 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je klikt makkelijk over de website, maar door het enorme assortiment is het nog wel eens zoeken of moeilijk om een keuze te maken. Maar dat mag niet echt als een minpunt gezien worden

Service
Service is heel goed. Als je belt met iets staan jullie de klant goed te woord en mocht er een probleem zijn dan gaan jullie graag op zoek naar een oplossing

Assortiment
Zoals ik al bij gemak zei: het is soms nog wel eens zoeken naar het juiste artikel, omdat het assortiment zo enorm groot is.

Aanbeveling
goede winkel, snelle levertijd. De dingen zijn niet altijd op voorraad. Waardoor de levertijd net iets langer wordt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurits 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreid assortiment, goede zoekfunctie, goede informatievoorziening.

Service
Snelle en betrouwbare levering.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met goede prijsstelling.

Aanbeveling
Webshop heeft een prettige look en feel en werkt snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ji Yong 13-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Website werkt goed. Omdat ik in de buurt woon, vind ik het prettig om het zelf op te halen. Genoeg parkeerruimte.

Assortiment
Er is zo snel niet iets wat ik mis.

Aanbeveling
Goed prijzen en een breed assortiment. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William van Logten 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed opgebouwde website en als je iets niet kan vinden tik je het bij zoeken in

Service
snelle levering en openheid in je bestelling

Assortiment
alles wat ik tot op dit moment zocht op fotogebied heb ik hier kunnen bestellen

Aanbeveling
absoluut geen negatieve dingen kunnen vinden.

Extra toelichting
Ga zo door. als ik meer nodig heb voor mijn fotografie weet ik jullie te vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Klaasse Bos 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel de winkel als de site zijn overzichtelijk

Service
Als iets niet goed is wordt er adequaat op gereageerd c.q. vervangen

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Vakkundig personeel dat je eventueel naar een andere firma verwijst als zij het niet in het assortiment hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie en niet zo'n website waar alles knippert.

Service
Na de bestelling werd ik continu via e-mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Aanbeveling
Ze hebben gedaan wat ze op de website beloofden...
De juiste produkten, uit voorraad, volgende dag in huis
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel bestelproces

Assortiment
Alles op het gebied van camera's

Aanbeveling
Doen wat ze moeten doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy Brandenburg 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Service
na eerst nog een paar telefonische vragen over een artikel, kreeg ik duidelijke en deskundige de info.

Extra toelichting
Al jaren kan ik naar volle tevredenheid terecht bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BTB 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een enorm overzichtijke site en je kunt bovendien je opmerkingen plaatsen waarop accuraat gereageerd wordt

Service
De reactie op opmerkingen is snel

Assortiment
Ik kan geen groter assortiment bedenken en is op de site door te filteren bovendien te beperken

Aanbeveling
Top zaak ook gezien eerdere motivatie

Extra toelichting
Top site met enorm assortiment de site loopt goed en door filteren heel snel je interesse te selecteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jason 12-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
redelijk duidelijke site

Service
Voor 23:59 besteld, volgende dag geleverd??!
Vergeet het maar!!! Alleen een lullig mailtje dat ';er iets is misgegaan met de verzending';

Assortiment
Ruim assortiment op de site, prijs niet bijzonder, als overal anders

Aanbeveling
Komen afspraken, toezeggingen aan mij niet na. Niet genegen eigen fouten op te lossen.

Extra toelichting
Heb lampstatief, swivel en paraplu gekocht via Internet, i.v.m. onverwachte fotoshoot. Gechecked op de website of alles voorradig was en ruim voor 23:59 besteld. Krijg na middernacht een mail dat 'iets met de verzending was misgegaan' en dat ik de volgende ochtend zou worden gebeld. Dat is niet gebeurd, dus zelf maar gebeld. Blijkt dat men een artikel niet had kunnen vinden, achteraf bleek 'het op een andere locatie te liggen'. Verzending zou alsnog een dag later plaatsvinden. Op de vraag of ze moeite wilden doen de oorspronkelijke levertijd na te komen was het antwoord dat m'n dat niet kon. Ook dat er bij andere sites ook wel eens iets mis ging, alsof dat relevant is. Heb shoot een dag moeten uitstellen met alle vervelende gevolgen van dien. Voorraadinfo op site klopt niet, service om eigen fouten op te lossen ontbreekt geheel!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 18-07-2016

Beste Jason,

Bedankt voor uw review. Dat is vervelend om te horen. Als allereerste onze excuses. Zou u uw gegevens kunnen mailen naar info@cameranu.nl. Dan kunnen wij kijken waar het is misgegaan en zoeken naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

Willem023 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk omschreven

Assortiment
Ruime keuze, een leuke aanbiedingen

Aanbeveling
Snelle levering, ruime betalings mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALMA Filmproducties 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke productomschrijving en eenvoudig te bestellen.

Service
Snelle levering en goede info.

Assortiment
Alles op gebied van foto & video

Aanbeveling
Groot assortiment en meestal op voorraad

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Mulder 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed product, snelle levering.

Service
Beloofde levertijd.

Assortiment
Ik zocht een adapter voor een polarisatiefilter,snel gevonden, voor een goede prijs.

Aanbeveling
Zoek en vindt, en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig een bestelling te plaatsen Door een overzichtelijke website.

Service
Laagste prijs en snelste levering!

Assortiment
Zo goed als alles van alle merken is verkrijgbaar.

Aanbeveling
Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaron 12-07-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,8

Gemak
Nummer trekken is niet altijd even praktisch

Service
Prima voor elkaar!

Assortiment
Zeer groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

anne 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling binnen een dag bij je thuis.

Service
Ik kreeg buiten de retourtermijn om toch de kans om retour te sturen

Assortiment
Ik kon nergens anders vinden wat ik zocht en zeker niet voor die prijs

Aanbeveling
Fijne klantenservice en verder goede producten

Extra toelichting
Heel erg bedankt voor jullie coulance

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AAM Bours 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advioes en prima prijs:kwaliteit

Service
Heel snelle en correcte levering

Assortiment
Keuzemogelijkheid voor mij als amateur laat weinig te wensen over

Aanbeveling
Heel betrouwbaar en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opa cor 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk bereikbaar

Service
snel geleverd

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
snel bezorgd en voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Super 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg fijne zonnekap. Hij klikt makkelijk op en van je lens, en ziet er goed uit. Ik vind de prijs wel wat hoog.

Service
Snelle en makkelijke betaling.

Aanbeveling
Zoals ze zelf ook zeggen is cameranu.nl inderdaad scherp geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martijn 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online een nieuw objectief aangeschaft. Snelle levering, objectief goed verpakt aangeleverd gekregen. Site is duidelijk en geeft voldoende informatie

Assortiment
Ruime keus op verschillende prijs/ kwaliteits niveau's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieya van Nie 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede prijzen, makkelijk online bestellen, snelle levering. Al met al, geweldig!

Service
Mijn flitser was binnen een werkdag geleverd!

Assortiment
Goede prijzen, best veel Nikon DSLR camera's te koop.

Aanbeveling
Goede prijzen, makkelijk online bestellen, snelle levering. Al met al, geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew Spring 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen van achter mijn laptop!

Extra toelichting
Ik heb geen '10' gegeven omdat ik het vervelend vind dat Cameranu geen shuttercount plaatst bij de Cannon occassions! Dit is nl de enige reden waarom ik nog geen DSLR heb gekocht maar enkel lenzen en accessories.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is soms erg zoeken naar wat ik nodig heb.

Service
Als ik dan bel, helpen ze erg goed met zoeken,
( te vinden en soms niet te vinden...)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

visser 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen was makkelijk en ging vlug

Service
heel correct

Assortiment
hadden het gene wat ik nodig had

Aanbeveling
makkelijk en heel correct

Extra toelichting
een aanrader om bij te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marien 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en zoekmogelijkheid

Service
Goede afhandeling en berichten over levering

Assortiment
Goede sortering

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Snelle afhandeling en makkelijke betaalmogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette Prinsen 11-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met uitgebreid assortiment. In dit geval was ik op zoek naar de Rosabag. CameraNu op Urk had alle kleuren op voorraad, hartstikke fijn, nu kon ik echt met zekerheid de juiste kleur kiezen die bij mij past.

Service
Had nog een klein artikel nodig, wat op dat moment niet op voorraad in de de winkel lag. Is de medewerker even voor mij naar het grote magazijn verderop gegaan. Heel snel weer terug en ik kon met alle spullen die ik op mijn verlanglijstje had staan weer naar huis.

Aanbeveling
Ik ben er nu een paar keer geweest. Ik vind het een top winkel. Vriendelijk personeel, groot assortiment. Ik weet waar ik mijn volgende aankoop weer ga doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Talita 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk om een bestelling te plaatsen en goede bezorg opties. Meteen de volgende dag in huis.

Assortiment
Ik kon precies vinden wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Jurjus 11-07-2016 In de winkel gekocht
CameraNu Urk en een gedeelte via de website
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, waarbij we het fototoestel wat we zochten snel konden vinden.
Het product wordt de volgende dag keurig afgeleverd.

Service
De winkel was snel gevonden, uiteraard met Tom Tom.
Deskundige informatie over het gekochte fototoestel.
We hebben bewondering voor de snelle en correcte levering.
Ook bij de incorrecte levering van statief, een week eerder, werd product de volgende dag al opnieuw geleverd.

Assortiment
Wij hebben op de site en ook in de winkel de producten kunnen vinden waar we naar op zoek waren. De prijs van de producten was voor ons de reden ook eens een bezoeken te brengen aan deze winkel.

Aanbeveling
Deskundige personeel, welke tijd neemt het product uit te leggen.

Extra toelichting
Deze winkel is dankzij de service een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chantal Damen 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. En de betaling en levering verliep ook heel soepel

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
gaat makkelijk

Assortiment
wat is er niet

Aanbeveling
anders ga je naar een ander

Extra toelichting
site oogt gewoon goed, (cool b) isdr ook zo eentje

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Oosting 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNU heeft een duidelijke website. De categorieën zijn makkelijk te vinden, de zoekfunctie werkt goed en eigenlijk kom je altijd meteen via Google op de productpagina. Het bestellen gaat eenvoudig en snel (adres invullen, ideal betaling en klaar).

Service
Ik had geen vragen/klachten of behoefte aan een retour-procedure en kan CameraNU daarom alleen op de levertijd en de informatie hieromtrent beoordelen. Ik ben goed geïnformeerd en de aangegeven levertijd werd nagekomen, "gewoon" een 10 dus.

Assortiment
CameraNU heeft een uitgebreid assortiment voor een scherpe prijs. Regelmatig kwam CameraNU, als ik na het lezen van een recensie meer informatie over product/prijs wilde, als beste aanbieder (wat betreft prijs en beschikbaarheid) naar voren.

Aanbeveling
Jaren geleden wel eens lenzen besteld bij cameraNU en een tussendoor ook nog wel eens een fotocamera voor mijn ouders. Recentelijk dus een scanner aangeschaft via CameraNU. CameraNU weet een consistente ervaring bij mij neer te zetten: hele prettige webwinkel waar producten snel worden geleverd en scherp zijn geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima! Gemakkelijke site. Zaken zijn snel te vinden.

Service
Snel en op tijd bezorgd. Kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MikeS 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel zoeken in de verschillende tabs op de pagina, Anders via het zoekmenu. Tot nu toe altijd gevonden wat ik zocht.

Service
Snelle service, betreft hier de levering van de spullen. Tevens mogelijkheid om op zondag of versneld te laten leveren. Dus altijd binnen op het moment dat je het nodig hebt

Assortiment
Goed assortiment. Zowel apparatuur van verschillende merken, als een breedt assortiment op het gebied van assecoires

Aanbeveling
Goede duidelijk webshop. Goed assortiment met een snelle en correcte levering. Daarnaast tevens de mogelijkheid om de spullen in de winkel te bekijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron Visser 10-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel heeft een goede website en winkelopzet. Je kan ook gerust eens rondlopen. Ondanks soms de drukte is de sfeer ontspannen. Fijne no-nonsense winkel.

Service
De reden dat ik graag bij CameraNu kom is mede ingegeven door de service in samenhang met de concurrende prijzen.

Assortiment
CameraNu doet nog steeds haar best om toch onderscheidend te blijven, en biedt ook dingen, die een andere webshop niet aanbieden.

Aanbeveling
Prima assortiment, fijne service, ontspannen personeel, keurig advies.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 10-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
cd winkel is heel systematisch ingedeeld

Service
De medewerkers hebben verstand van zaken en helpen je uitstekend.

Assortiment
het assortiment is groot en je vindt altijd dat wat jenodighebt.

Aanbeveling
De service is goed, de medewerkers zijn vriendelijk en klant gericht, en hebben kennis van zaken zodat ze je goed kunnen adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob de Vries 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke categorie indeling

Service
Vlotte afhandeling en juiste manier van status van de order ontvangen.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede communicatie en service geboden voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorge 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede omschrijving producten, snel te bestellen.

Service
Snelle reactie en update status van de bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreid, eveneens minder gangbare artikelen te vinden.

Aanbeveling
Simpelweg goed! Waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry ZZR 10-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel on line als in de echte winkel kun je terecht voor al je foto- en andere spullen. In dit geval wilde ik advies en even 'vasthouden' dus ben ik even nssr de 'echte' winkel gerefen. Een gekrast filtee bestel ik gewoon on line. Om 22:00 besteld de bolgende ochtend voor 09:00 in huis!

Service
Gewoon goed, altijd een vakbekwaam oor

Assortiment
Alles wat ik nodig heb gehad was er

Aanbeveling
Ze hebben meestal de beste prijs, levering altijd goed vakbekwaam personeel wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Nee gewoon niet verder kijken. Koop het hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansvB 09-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en ruime keuze

Service
Deskundige medewerkers die de tijd nemen om je van informatie en ideeën te voorzien. Of je er nu voor een kleine of dure aankoop bent, de service van CameraNu is prima.

Assortiment
Uitgebreid assortiment op voorraad. Ik het artikel niet aanwezig dan is dat over het algemeen snel in huis of kan worden nagezonden.

Aanbeveling
Prettige winkel voor jouw aankopen of je te oriënteren. Zowel de fysieke winkel als de website zijn overzichtelijk en toegankelijk. Veel camera's, lenzen of andere accesoires zijn ter plekke uit te proberen. Kom graag bij CameraNu.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jort Bijker 09-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een mooi keuze menu in het begin van de winkel

Service
Even wachten maar dan nemen ze alle tijd

Assortiment
Alle merken wel wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PdD 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en goedkoop

Service
Je bestellingen lopen gesmeerd , dan heb je verder ook geen service nodig

Assortiment
Kijk zelf maar op de site

Aanbeveling
Alles wat je zoekt en voor concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Hoving 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ONline bestelling geplaatst. Website is goed doorzoekbaar. Bestelling eenvoudig te plaatsen

Service
Via de mail wordt ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken tav de levering. Product werd geleverd volgens wat er op de site staat vermeld

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K de Groot 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een mail dat de Canon 1dx m 2 op voorraad was meteen na een uur besteld volgende dag in huis zonder mankeren heel fijn zaken doen met Camera Nu.

Service
Alles volgens belofte en op de hoogte gehouden van het verloop van de transactie.

Assortiment
Wat op de site staat als in voorraad is er ook.

Aanbeveling
Ik ben nog nooit teleur gesteld.

Extra toelichting
Prima shop gezellig koffie is klaar als je even moet wachten, de webshop is ook dik in orde, duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is fijn te bestellen bij Cameranu.nl. Website is overzichtelijk en de artikelen zijn goed en snel te vinden. Informatie welke bij artikelen wordt gegeven is duidelijk

Service
Service is goed en snel. Mijn bestelling werd supervlug geleverd.

Assortiment
Het assortiment is ruimen zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Kort gezegd, Cameranu.nl goede winkel, goede kwaliteit en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vandaag besteld morgen in huis en geen verzendkosten!

Aanbeveling
Zij hebben (bijna)alles in huis voor een winkel in het "kleine" Urk.

Extra toelichting
NEEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke keuzes en bij filteren krijg je direct de goede opties

Service
Erg snelle service, ook word je direct op de hoogte gehouden van je bestelling.

Aanbeveling
Erg prettig geholpen ook worden alle mogelijkheden qua bezorging duidelijk uitgelegd. Ook is het pakket aangetekend wat erg prettig is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling makkelijk te plaatsen

Service
Na de bestelling meteen bericht en snelle levering

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Prima ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Adequate afhandeling, goede service, vriendelijk personeel.

Service
goede ervaringen met de service afdeling. Top.

Assortiment
zeer uitgebreis assortiment.

Aanbeveling
Overall een prima winkel om zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews