cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marten 20-07-2016 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

5,5

Gemak
Te weinig parkeerruimte, ik moest elders mijn auto zien kwijt te raken

Service
Redelijk, erg lange wachttijden, er werd niet echt doorgevraagd

Assortiment
Alles wat ik wilde was op voorraad, maar dat had ik vooraf gecheckt.

Aanbeveling
Paar jaar geleden zeer slechte ervaring met garantie aanvraag betreffende defect objectief. Dit vergeet je niet snel. Reden dat ik bij u gekocht heb was laagste prijs op bepaald product. Als elders zelfde prijs of goedkoper ziet u mij niet meer terug.

Extra toelichting
Reden dan koop was laagste prijs op specifiek product.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Nolux Media 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
360 graden beeld van veel producten (een dikke plus!), goede webshop, alles is goed geregeld.

Service
Thuis laten bezorgen, of ophalen in de goed uitgeruste winkel. Wel was mijn bestelling op de één of andere manier wat zoek geraakt in de winkel, maar na een tijdje zoeken gevonden :)

Assortiment
Ik zocht een voorzetlens, en kon degene die ik wilde in verschillende filter-draad afmetingen krijgen, en daarbij ook de juiste die ik nodig had.

Aanbeveling
Zeer goede kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pieter 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Service
Gewoon goed, product kwam snel en goed verpakt binnen, werd goed op de hoogte gehouden over de verzending etc.

Aanbeveling
Prima winkel, goede service, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Stel 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke online winkel

Service
Bij vragen altijd snel antwoord en bij klachten klaar met hulp

Assortiment
Praktisch alles voorradig dat je nodig hebt als fotograaf

Aanbeveling
Fijne winkel met goede service en groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Geelen 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en bestellen ging ook heel makkelijk.

Service
Zelfs 's avonds om 21.45u werd ik keurig te woord gestaan toen ik een vraag had over mijn bestelling. Advies: morgenochtend terugbellen, dan kunnen we u precies antwoorden.

Assortiment
Als je begint te zoeken naar iets kom je zo veel andere dingen tegen die je ook zou willen hebben ....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Caruba 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk

Service
Snelle levering,goede service

Assortiment
Wat je nodig hebt,hebben ze

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HWB 19-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Na meer dan 6 jaar giga problemen met een Sony Alpha 700 nu via CameraNu en Sony ALT A77 II DSLR body in bezit gekregen.
De zeer vriendelijke en deskundige medewerkers maken dit tot een komplete en super ervaring.

Assortiment
Ja kan hier alles vinden wat je zoekt op fotografie gebied begeleid door vriendelijke en deskundige medewerkers

Aanbeveling
Super gewoon

Extra toelichting
Neen,nooit meer ergens anders kopen de rit naar Urk geeft je iets waarvan je dacht dat het niet meer bestond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Probleem met levering werd zeer snel opgelost-perfect

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Zal zeker meer artikelen voor fotografie of printers bij dit bedrijf kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na bestelling en betaling, direct een bevestigingsmail met daarop het bezorgtijdstip.

Service
Bij vragen een duidelijke uitleg. Goed toegankelijke, duidelijke website.

Assortiment
Op foto en film gebied zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik heb geen klachten. Ik zal zeker klant blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbpe 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk product selecteren en snelle levering

Service
Goede informatie verstrekking over de status van de order. Accuraat en snel.

Assortiment
Ik zocht een protector case voor mijn geheugen kaarten. Genoeg keus voor verschillende combinaties. Top!

Aanbeveling
Snel, makkeljk en goedkoop

Extra toelichting
ik zocht een solide case voor mijn geheugen in op te bergen. Het product voldoet volledig aan mijn eisen. Goede stevigheid door de platic case en de degelijke sluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarno 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig, compleet en overzichtelijk

Service
Ik werd van alle stappen en mogelijkheden netjes en duidelijk op de hoogte gebracht

Assortiment
ik heb naar mijn gevoel voldoende keuze gehad, en kon zelfs uit meerdere uitvoeringen/kleuren kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt heel snel makkelijk op de website vinden waar je naar op zoek bent. De online bestelprocedure werkt eenvoudig en wijst zich vanzelf.

Service
Spullen binnen 48 uur in huis. Netjes verpakt en onbeschadigd.

Assortiment
Uitgebreid en breed online assortiment.

Aanbeveling
De online winkel iNikon Neutral Colour Filter 52mm NCs gewoon goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Verhoeven 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima van thuis uit te bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ruime keus met aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Boelens 19-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel op zich laat duidelijk zien waar alles staat. Zeer overzichtelijk

Service
Wij zijn heel vriendelijk, correct en bekwaam geholpen

Assortiment
Het assortiment is heel ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
De wijze waarop je wordt geholpen, veelzijdigheid en alle toebehoren zijn aanwezig. Dit maakt het dat CameraNU.nl juist zo groot.
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestelproces is simpel zoals je zou verwachten.

Assortiment
Ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dercksen 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Zeer vlotte afhandeling.

Assortiment
Van wat ik zag maakte het een goede volledige indruk.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk omschreven, overzichtelijk

Service
De afhandeling van de bestelling was vlot en goed

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Het gemak en toegangkelijkheid van de winkel en service sprak mij aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TM 19-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk - goed assortiment

Service
je wordt vriendelijk doch commercieel te woord gestaan

Assortiment
prima assortiment - voor iedereen is er iets geschikts

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Cameranu beschikt over een makkelijk toegankelijke winkel.
Produkten zijn snel gevonden.

Service
Voor twaalf uur besteld is ook zeker de volgende dag zoals in mijn geval tussen twee en 4 uur in de middag bezorgd.
Het betalen en bevestigen was ook supermakkelijk.

Assortiment
Ik kon in mijn geval niet alles vinden qua kleur wat ik nodig had dus heb ik voor een andere kleur gekozen.

Aanbeveling
De goede service zorgt voor een hoog cijfer en de voor mijn beperkte keuze zorgde voor een laag cijfer.
Maar ik zou zeker deze winkel hier niet voor laten schieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Raynox 250 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk navigeren tussen producten.

Service
Snelle levering met goede mail bevestigingen.

Assortiment
Zelfs voor M43 hebben ze genoeg opties.

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt van camera spullen eerst deze site checken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariet 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website ziet er toegankelijk uit. wat je zoekt is gemakkelijk te vinden.
Service van gratis thuisbezorgen is heel prettig.

Service
Het bestelde product is er binnen 24 uur!

Assortiment
Als fotografe vind ik voldoende van mijn gading.

Aanbeveling
Snelle service, producten zijn goed beschreven en voorzien van testgegevens

Extra toelichting
Ik weet jullie volgende keer wel weer te vinden!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Brink 18-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prachtige overzichtelijke zaak. Prima concept ook, met het trekken van een nummer. Daardoor moet je soms wel wachten, maar is er daarna alle aandacht voor je.

Service
Prima verkopers die echt weten waar ze het over hebben. Ben er echt uitstekend geholpen!

Assortiment
Ik ben geen pro, maar volgens mij heeft deze winkel bijna letterlijk echt ALLES

Aanbeveling
Misschien is Urk niet voor iedereen naast de deur, maar het is de rit waard! Prachtig assortiment en tijd en aandacht voor jou als klant. Ik heb niet maandelijks fotospullen nodig, maar ga hier zeker terugkomen.

Extra toelichting
Ik was er op zaterdagochtend, direct na openingstijd. Dus toen nog lekker rustig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Rosink 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en overzichtelijke website.
Ik kon snel mijn lens vinden die ik graag wilde hebben.

Service
Nadat ik mijn lens besteld had is deze de volgende dag al bezorgt.

Assortiment
Grote keuze aan occasions.

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Extra toelichting
Ik kom gauw eens in de winkel kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy van Puyenbroek 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets op aan te merken!!! Maar een 10 geven is zo ongeloofwaardig niet?

Service
Alles verliep zoals verwacht

Assortiment
In mijn filmclub heb ik de website doorgegeven

Aanbeveling
Vergelijkingen op internet qua prijs scoort deze site zeer goed

Extra toelichting
geen , totaal geen opmerkingen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvanmerk 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via de site te bestellen via het uitgebreide assortiment.

Service
In een woord SUPER zelfs bij een relatief klein artikel.

Assortiment
Zeer uitgebreid keuze artikelen voor een artikel

Aanbeveling
Wat een geweldige service van CAMERANU.NL !
Ze begrijpen direct het probleem en bieden een super oplossing !
Geen gezeur geen getreuzel, direct en correct klantgericht meedenken !
Dus mijn volgende aankopen zijn bij CAMERANU.NL.

Extra toelichting
Als het kon zou ik bij de reviews een 10+ willen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han1960 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik geef nooit een 10 het kan altijd beter, soms moet ik wat langer zoeken dan ik eigenlijk wil, ook bij CameraBU

Extra toelichting
Fijne winkel met deskundig personeel, zowel in de zaak als bij contacten per mail en telefoon. Goede service als er eventuele problemen opgelost moeten worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Voorjans 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpele page, makkelijke & vlotte betaling!

Service
Top. Perfect op tijd geleverd. Goede productuitleg!

Assortiment
Ruim!

Aanbeveling
Snel, duidelijk, betrouwbaar.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman de Boer 17-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed,degelijk advies en er wordt ruim de tijd genomen voor de klant.

Service
De klant is koning.

Assortiment
Geen nee te koop.

Aanbeveling
Ik heb allemaal negens gekozen omdat ik goede uitleg en instructies heb gekregen bij de aankoop van mijn artikelen.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 17-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
s-avonds besteld andere dag in huis

Service
zeer snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
veel op voorraad grote keuze correcte levering maar pijnlijk als je naderhand het prijs verschil ziet

Extra toelichting
goed assortiment zeer snelle levering maar op mijn artikel was bij de concollega 20 % goedkoper jammer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theunisz 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en gemakkelijk

Service
Het bestelde was zeer snel in huis.

Assortiment
Omvangrijk

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Extra toelichting
Is prettig zaken te doen met deze firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruikersgemak van website en webshop erg goed.

Service
Snelle service, vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Makkelijk en duidelijk producten met elkaar vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geregeld.

Service
Prima service,volgende dag al in huis.

Assortiment
Alles gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Alles goed geregeld je krijgt meteen een tijdstip van de bezorging dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard Sas 16-07-2016 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is zeer overzichtelijk en de indeling voor de camera's e.d. makkelijk te vinden.

Service
Ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg uitstekende uitleg over de camera die ik heb gekocht.

Assortiment
Voor de camera, die ik heb gekocht was een uitgebreid assortiment en zo te zien ook voor de overige camera's e.d.

Aanbeveling
Goede sortering, klantvriendelijk, prima service en niet te vergeten de koffie en thee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilfred 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
gewoon goed

Assortiment
breed scala aan producten

Aanbeveling
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rogier van Otterlo 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website met breed en diep assortiment.

Service
Telefonische openingstijden/bereikbaarheid van klantenservice. Ondanks de competitieve prijsstelling toch een zeer adequate, klantgerichte dienstverlening. Bij de meeste prijsvechters leidt een lagere prijs vaak ook tot mindere service. Niet bij Camera.nu.

Assortiment
Zeer breed en diep assortiment, met competitieve prijsstelling. Speciale aanbiedingen van combinaties van verschillende merken body en objectief (bijvoorbeeld Nikon body en Tamron of Sigma objectieven) zou wel een wenselijk zijn, maar zelf de losse prijzen van deze componenten bij elkaar opgeteld behoren tot de laagste in de markt. Wel interessante prijsstelling van body in combi met extra batterij en geheugenkaart!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arne 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en makkelijke website.

Service
Prima pre en aftersales. Niets opdringerigs.

Assortiment
Ik kan altijd wel vinden, wat ik zoek. Ook de obscuurdre produkten.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel feilloos aan mensen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Bakker 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijs aantrekkelijk en snelle verzending

Assortiment
Zie GEMAK

Aanbeveling
Dat ik Uw zaak heb gekozen, zegt voldoende !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Beker 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site. Makkelijk te bereiken op verschillende manieren als er vragen zijn.

Service
Prima. Duidelijk aangeven dat het een open box product betreft en gezegeld door Canon kwaliteits merk.

Assortiment
Ruime keuze. Altijd iets geschiks.

Aanbeveling
Prima online en moderne winkel in Urk.

Extra toelichting
Duidelijke follow up van levering na bestellen. Betaalwijze goed uitgelicht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ruim assortiment met duidelijke omschrijving.
vwb uitzoeken en kopen

Aanbeveling
Mis eigenlijk niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Was erg eenvoudig om door de shop heen te manoeuvreren.

Service
Kreeg goed advies, snelle levering en leuke prijs. order was stap voor stap te volgen.

Aanbeveling
HEb goede ervaring gehad. Zeer zorgvuldig behandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mvbreugel 15-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik was op zoek naar een camera zonder enige ervaring in fotografie, super geholpen door cameraNu met eerlijk advies. Heel erg blij met mijn aankoop.

Assortiment
Genoeg keuze in goed prijs categorieën

Aanbeveling
Op fotoseries gebied ben ik helemaal enthousiast geworden over cameraNu. In vergelijking met andere winkels die advies gaven, stak cameraNu er boven uit!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke web site

Service
De bestelling was snel binnen en nu kon ik de musical met mijn zoon toch nog filmen Top !

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Veel keus

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter A Fukkink 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk site met verschillende opties die steeds verder wordt uitgebreid.

Service
Na betelling te hebben gedaan, duidelijke opvolgende mail en/of je wordt gebeld.

Assortiment
Alles wwat op de markt is is voorradig.

Aanbeveling
Web winkel heel duidelijk, fysieke winkel netjes en open.

Extra toelichting
Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alissa 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het was wel uitzoeken hoe ik het apparaatje op de studiolampen werkend kreeg, ik ben er achter gekomen door een aantal YouTube filmpjes. Maar verder doet ie jet prima

Service
Goede service, je word goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Genoeg keuze voor iedereen

Extra toelichting
/

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joost Ostendorf 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op de bank, en bellen voor info, snel contact.

Service
Snel, deskundig

Assortiment
Alles wat ik zocht was er, en veeeeel meer

Aanbeveling
Super service, hoge kwaliteit en vriendelijk deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loek 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bijna altijd alles voorradig, website is overzichtelijk en pracgtisch

Service
super service, had een artikel besteld en helaas moeten annuleren, personeel heeft op laatste moment pakket uit de zending kunnen halen, geld was sávonds al geretourneerd.

Assortiment
ruim voldoende in het assortiment

Aanbeveling
prima service, meteen respons bij vragen, prijzen als een van de laagste en altijd vriendelijke personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Hennekam 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna perfekt

Service
Niks op aan te merken

Assortiment
Kan natuurlijk altijd beter. Maar de keus is zeer goed

Aanbeveling
Met een 10 gaan jullie op je lauweren zitten en dat is natuurlijk niet de bedoeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wiel knoben 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met duidelijke info per merk en product.

Service
no nonsens levering. op tijd en keurig verpakt.

Assortiment
duidelijk wat de keuze-mogelijkheden zijn voor mijn merk en type camera.

Extra toelichting
afstand van mijn woonplaats tot de winkel is helaas te groot om deze te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk ,simpel en….. niet duur!

Service
Snelle levering.

Assortiment
Hmm….. kan altijd beter.

Aanbeveling
Gewoon erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is goed en werkt prima, maar is 'nog' niet de meest vernieuwede/eenvoudige site

Service
Ik werd super geholpen via mail, fb-chat, telefoon.. Alles verliep uitstekend.

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft me super geholpen en heeft kwaliteitsproducten met een goed service! niets over te klagen hier!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews