cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2781 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kundig en snel geholpen, alles op voorraad. Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid

Reageer

Astrid 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving, en goede reviews van de producten op de site.
Snelle service en de pakketjes worden alleen op het huisadres bezorgd.

Reageer

GJW 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU.nl heeft een zeer prettige website waarop alle producten en informatie overzichtelijk te vinden zijn. De bestelling wordt snel en keurig geleverd! Ook bij eventueel retourneren verloopt de service goed en wordt je goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Reageer

Marcella 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. En als je er niet uitkomt kan je ze zelfs bellen voor info. Verzending is ook dik in orde, netjes verpakt en binnen 2 dagen ( huidige tijden) bezorgd!

Reageer

Piet 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke en complete webwinkel waar je alles vindt wat je zoekt en ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Mijn bestelling werd keurig zoals tijdens het bestelproces aangegeven de volgende werkdag bij me thuis bezorgd door PostNL. Ik ben hier zeer tevreden over en zal deze winkel ook zeker aanbevelen.

Reageer

Hugo 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via e-mail kreeg ik vrijblijvend van CameraNu een aantal tips voor lightpaint fotografie, een tak van de fotografie die mij al een hele tijd bekoorde. De schrijver van dat artikel schreef in een apart artikel zijn recessie over een lighttube. Bij CameraNu kon men die in aanbieding bestellen met als toegift een gratis tafelstatiefje. s'Avonds bij de bestelling via PC geraakte ik niet voorbij betaling, dus getelefoneerd naar CameraNu (bereikbaar tot 22u). Daar werd ik op een vriendelijke manier verder geholpen, men nam de invoer van de bestelling over en na enkele minuten kreeg ik via e-mal hoe ik de rekening kon vereffenen. Onmiddellijk betaald en enkele minuten later kreeg ik al te horen dat het pakketje al klaar lag voor verzending en dat ik het de volgende dag mocht verwachten. En, inderdaad de volgende dag ontving ik correct het pakket samen met het tafelstatiefje. Dus vanaf heden heb ik het volste vertrouwen in CameraNu en bedank ik hun medewerkers voor hun vriendelijkheid, hun uitleg en de correcte manier van handelen

Reageer

Harold 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een ram mount voor op de fiets en vond deze op de heldere website. Besteld in de winkel in Apeldoorn na goed geadviseerd te zijn. Twee alternatieven laten komen zonder verplichting en de volgende dag al binnen.
Kortom goede en snelle service!

Reageer

Renske 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag een verplaatsbare fotostudio besteld, de volgende de dag was hij al in huis. Zelfs in coronatijd! Het product voldeed helemaal aan de verwachtingen. Tot op de dag van vandaag heel blij mee.

Reageer

Klantvriendelijk en deskundig, concurrerende prijs 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdagmiddag in de winkel komen om een zorgvuldige uitgezochte camera op te halen die online als ' op voorraad ' stond. Helaas, ondanks zoeken door alle medewerkers, geen camera. Wat pakken ze het professioneel op. Er worden twee exemplaren besteld en e een voor mij gereserveerd. Volgende dag ligt hij klaar en ik krijg een mailtje. Binnen 20 uur toch tevreden. Vriendelijke, deskundige medewerkers!

Reageer

P@ 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Avonds heel laat bestelt en de volgende ochtend al geleverd.
Keurig verpakt en de bestelde lederen polsriem is top.

Reageer

Manella 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en correcte lering.
Vansaag besteld is morgen in huis.
Voldoet zeker aan mijn wensen.
Oude dia,,'svan kinderen scannen.ze
Bijwerken en dan in een fotoboek. Gaat allemaal prima. En snel. Je bentzo door een slede dia's heen.
Aanrader voor anderen

Reageer

Wilbert 08-05-2020

Algemene score

10,0
Regelmatig bestellingen laten leveren door CameraNu en geen enkele keer teleurgesteld over de afhandeling. Snelle en nauwkeurige leveringen (ook tijdens deze Corona tijden). Altijd een prima (en lage) prijs terwijl de shop toch een uitstekende keuze biedt voor de diverse fotoartikelen. Ook de weinig courante artikelen. Zo kon ik nergens anders kleinbeeld negatiefbladen meer vinden, maar wel bij CameraNu. TOP!

Reageer

HvW-traveler 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede vakkennis en service van het personeel, zowel telefonisch als per email. Het bestelde artikel werd al de volgende dag geleverd.

Reageer

Martijn 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect geholpen met het advies voor een wildcamera! Vriendelijke verkoper en mooie winkel.

Reageer

R. Bruggink 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel producten op voorraad, hulp via de chat mogelijkheid werkte snel en goed. Super snelle levering. Ook de nabestelling was de dag erna binnen tegen allerzins acceptabele verzendkosten. Ik ben erg tevreden over de service van camera Nu.

Reageer

Heleen 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor cameranu.nl gekozen omdat zij een goede flatbed scanner aanboden voor een lage prijs. Tevens zorgden zij voor een snelle levering. Wat wil je nog meer. Een goed product en dan ook nog snel in huis.

Reageer

tijs jagers 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, zeer vriendelijke medewerkers en goede service!
En mijn DJI spulletjes werken erg fijn ben er blij mee!

Reageer

Timo 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service. Op internet gereserveerd en opgehaald in de winkel. Ik hoefde niet te wachten en was binnen notime klaar!

Reageer

Karel 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service snelle levering en de goedkoopste Had bij bestellen zelf een fout gemaakt Ze loste het gelijk op

Reageer

Claudia 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergroot aanbod en rond half 10 s’avonds besteld en ook daadwerkelijk de volgende dag al ontvangen. Top!

Reageer

Tim 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekende service en hetgeen wat verkeerd was besteldt werd zonder meer retour genomen en het aankoopbedrag werd teruggestort

Reageer

Marcel 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie en ze doen wat ze beloven. Prachtig tafelstatief besteld en keurig verpakt en snel geleverd. Goede omschrijving erbij en een kwalitatief product. Wat mij betreft de Foto retailer van Nederland.

Reageer

Fleur 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige winkel, ik werd er hebberig van. Ben zeer goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam, informatie voorziening en uitleg over camera en mijn wensen top. Ik ben al jaren vaste klant en dat blijf ik. Ben heel tevreden met mijn aankoop, heb weer plezier in fotograferen.

Reageer

BB 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben, na mijn pensionering, begonnen aan een nieuwe hobby, t.w. de fotografie. Omdat Camera.nu mij het meeste vertrouwen inboezemde, heb ik besloten eens langs de vestiging in Apeldoorn langs te gaan. De informatie, die ik ontving, was uitstekend en was boven alle kritiek verheven. Hulde voor het advies. Ik had er erg veel aan, hetgeen mij ertoe bracht een camera tegen een zeer concurrerende prijs aan te schaffen. Ik ga thans op zoek naar een goede fotoprinter, zo mogelijk ook via Camera.nu.

Reageer

Simo 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I live in Italy and stumbled upon CameraNU.nl for chance. I was looking for a seemingly rare piece of gear since it is now out of production. I found it by CameraNU.nl and ordered it right away, I didn't need to made up my mind in ordering by them, also because they present themselves good and website is well made and organized.
I received one among the best service I've ever experienced. Ordering was simple fast and hasslefree. Shipping was fast and delivered by UPS, one among the best delivery service worldwide, you know.
The gear I bought was reasonably priced and I'm so glad I found this nice dynamic shop in Amsterdam to buy from.
Are you wondering about buying from CameraNU.nl?
Don't think twice, it's highly recommended!

Simo from Italy

Reageer

goede uitleg van wat ik zocht 07-05-2020

Algemene score

10,0
s,avopnd laat besteld andermorgen in huis toppie ik zou hem zo zo door geven aan vrienem en kennissen

Reageer

Janvr 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en bellen je zelfs het in de winkel klaar ligt.

Reageer

Louis 07-05-2020

Algemene score

1,0
I bought a Fotostudio from CameraNU. It was never delivered to my home, although PostNL says they did deliver it. I never signed for it, and the signature they have isn't mine. It's been more than two weeks since I placed my order, now CameraNU tells me well PostNL says they delivered it, so they can't do anything about it. Basically, I will never receive what I paid for, and no one will refund me either. Seems like a scam to me.

Reageer

Ko van Houten 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ze beloven doen ze . Ondanks deze tijd worden de artikelen keurig op tijdgeleverd.

Reageer

Marius 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na diverse revieuws te hebben gelezen, gekozen voor uw keten. Ook omdat ik goede ervaringen had met de vorige winkel Vaszlovszky in Groningen. Ik kreeg een berichtje dat het artikel kon worden opgehaald, en sneller dan was beloofd. Kortom een erg fijne service.

Reageer

Tim 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Carmeranu.nl Super spullen voor een mooie scherpe prijs.

Levering door couriersdienst trunkrs is zwaar slecht. Bellen eerst op dat ze het niet kunnen vinden, sta voor blok 1 kan je naar onder komen(woon op flat 9 hoog). Dan zien we je misschien. Ondertussen hebben ze het toch gevonden en bellen onder aan. Vragen om naar onder te komen. Ga direct naar onder ligt het pakket in het voorste portiek op de grond. Staan al 3 mensen om het pakket heen. En de koerier is al helemaal nergens meer te zien. Pakket had gewoon al weggenomen kunnen worden. Zeer zeer slecht.

Reageer

Enes 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb intussen meerdere producten gekocht bij CameraNU. Het personeel staat klaar om je te helpen, zowel telefonisch als via de chat/mail. Alle producten worden altijd snel geleverd en je wordt keurig op de hoogte gehouden indien een product nog niet beschikbaar is en je deze alvast gereserveerd hebt. Recentelijk heb ik een flitser gekocht die het na 2 keer gebruiken niet meer correct deed. In plaats van langdurige testen en discussies, hebben ze bij CameraNU snel vastgesteld wat het probleem in mijn specifieke geval is en hebben ze een nieuwe flitsen gestuurd, deze kwam de zelfde avond nog op mijn adres binnen. Dit vind ik service! In elk opzicht is CameraNU voor mij DE plek om mijn camera spullen te kopen. Of het financieel haalbaar is weet ik niet, maar het zou fijn zijn als ze voor vaste klanten een soort kortingssysteem invoeren waarbij je bijvoorbeeld 5-10% korting krijgt op je volgende aanschaf. Dit werkt bij Bax-Shop bijvoorbeeld heel goed. Ik beveel CameraNU zeker aan!

Reageer

Rob1948 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig om de gewenste apparatuur te vinden. Een en ander was keurig verpakt.

Reageer

Mariëtte de Rooij 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met de optie om meteen een aantal artikelen (extra batterij, kaartje, tasje enz.) mee te bestellen, in verschillende samenstellingen. Handig! Snel en netjes geleverd.

Reageer

Rob Bruêns 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima advies gekregen, helaas niet face to face (corona), maar mijn gimbal gekocht.
En niet te vergeten, zelfs nu de volgende dag in mijn bezit!

Reageer

Frivas 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de zoektocht naar een andere verrekijker vonden we op de website van CameraNU een duidelijk overzicht van de keuzemogelijkheden en zelfs een advies voor de punten waarop je moet letten bij de aankoop.
De bestelling was snel geplaatst en bijna even snel werd de kijker thuisbezorgd.

Reageer

Guy VG 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al veel aangekocht online, maar deze klantgerichtheid heb ik nog niet meegemaakt! Zeer goed advies, en nadat ik het gekocht heb, houden ze contact om te zien of het echt wel zijn werk doet. Dat vind ik straf! een 10 waard.

Reageer

Herman Veldkamp 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service en eerlijk advies. Ook advies over producten die ik interessant vindt en overweeg aan te schaffen.

Reageer

paulina 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je komt in een veilige winkel, handen reinigen afstand en schermen.
In alle rust de lens kunnen proberen op eigen camera met goed advies.
Ik heb een zeer goede aankoop kunnen doen. Ik zal zeker terugkomen.

Reageer

Wytse 06-05-2020

Algemene score

6,0
Heb een nieuwe A3 fotoprinter besteld. Homepage was niet geschikt voor mijn Chrome browser met als gevolg dat ik de bestelling niet kon afronden. Telefonisch opgelost, echter handgemaakte order is niet doorgestuurd naar de locatie waar de printer op voorraad lag. Gevolg, opnieuw bestellen, lange levertijd. Helaas, teleurstellend.

Reageer

Christiaan 06-05-2020

Algemene score

10,0
wist o pde site niet goed te kiezen ben heel keurig geholpen. Ze doen wat ze beloven.

Reageer

Petertje 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden! Onlangs een nieuwe camera gekocht. Wist niet precies wat ik wilde..
Op de website voldoende informatie welke camera het beste bij je past te vinden en zo ook tot mijn keus gekomen.
Smiddags besteld en de volgende ochtend al in huis!

Reageer

Sjoerd 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professionele zaak. Goede klantenservice, producten als omschreven en snel verzonden. Inmiddels meerdere keren wat besteld.

Reageer

Lizzy van veen 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke producten voor goede prijzen! Levering was zoals beloofd dezelfde dag, echt een aanrader.

Reageer

Suresh Pawar 06-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd op tijd geleverd aan zeer scherpe prijzen. Hebben een zeer uiteenlopend assortiment. Zeer aan te bevelen.

Reageer

Dominique 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede communicatie over de beschikbaarheid en de levertijd , alles klopt. De produkt voldoet aan mijn verwachting.

Reageer

Jan-Willem 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van harte aanbevolen!! Meer dan een dikke 10!
Ik was op zoek naar een diascanner, voor mijn ouders, die wat onhandig zijn. Ik ben telefonisch tijdens de coronacrisis geholpen met een eerlijk en zeer deskundig advies. Hierdoor heb ik een pracht apparaat en ik ben veel minder geld kwijt dan ik dacht en het apparaat was het laagste geprijst in vergelijking met ander winkels. Mijn ouders zagen er tegenop om te gaan scannen maar zijn er helemaal aan verslaafd en ze beleven oude tijden opnieuw omdat ze kinderlijk eenvoudig prachtige dia's kunnen scannen. Als dank krijgen we mooie foto's opgestuurd en hebben we mooie gesprekken. Zij maar ook wij genieten met volle teugen, dankzij dit advies. Meer dan een dikke 10.

Reageer

Wim 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor ik wilde bestellen had ik een vraag over de verwachte levertijd. CameraNu heeft dat vlot voor me uitgezocht en daarover duidelijk gecommuniceerd. Na mijn bestelling is er toch nog sneller dan verwacht geleverd.

Reageer

Cees 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al vele jaren bij deze winkel en wordt daar zeer klantvriendelijk geholpen. Het personeel is zeer deskundig. En de adviezen passen bijna altijd bij mijn wensen.

Reageer

Hobbyfotograaf uit B. 05-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze studerende zoon moest een camera hebben en een professionele foto printer, Na vele Benelux virtuele bezoeken aan diverse websites / webshops terecht gekomen bij cameranu.nl. Je ziet meteen "dit zit goed" hier weten ze perfect waar ze mee bezig zijn. Voor de artikelen die we aankochten (toch een behoorlijk bedrag) bemerkten we scherpe prijzen. Deskundig online advies, uitgebreide keuze mogelijkheden. De info mails zijn niet opdringerig en informatief. Het bijhorende printerpapier dat we bestelden was niet allemaal op voorraad, maar de indicatie van de wachttijd was correct. De website zelf is overzichtelijk en heeft een goede mix van "verkoop" info en blogs. Hier kom ik vaker terug om info te verzamelen, ideeën op te doen en info m.b.t. toekomstige aankopen te onderzoeken.

Reageer

Toon meer reviews