cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin Hoppentocht 02-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ben erg goed geholpen met veel kennis van de verkoper en zo tot de juiste keuze gekomen

Assortiment
Ze hebben vrij wel als tekoop in de winkel en anders wordt het wel besteld

Aanbeveling
Altijd goed geholpen en vriendelijk personeel met veel kennis

Extra toelichting
Laats moest er wat aan mijn camera gebeuren en ben keurig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Blezer 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Direct, met kennis van zaken en adequaat antwoorden op vragen

Assortiment
OP Fotografie gebied een prima compleet aanbod

Aanbeveling
Tot nu toe nog geen enkel punt gevonden met kritiek. Prima winkel. Goed aanbod, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

professionele winkel voor al je camera spullen 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je moet de naam van het product precies weten anders vind je hem niet

Assortiment
groot assortiment

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevens 02-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel overzichtelijk

Service
Door een nummer te pakken wacht je op je beurt

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
na inruilen van een lens en het kopen van een nieuwe kregen we leuke tips om de dag leuk te maken in Urk. Ook nog lekker visje gegeten

Extra toelichting
Zeer leuk personeel. Goed geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LEXsample fotografie 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is compleet en overzichtelijk, werkt altijd. De winkel zelf is helaas niet echt met OV te bereiken, anders zou ik af en toe ook de fysieke winkel bezoeken.

Service
Wie ook mijn vraag of bestelling afhandelt, men weet waar het over gaat. Dat is bij andere fotoketens helaas anders.

Assortiment
Zeer compleet met gangbare producten.

Extra toelichting
Een soort vaste-klantenkorting zou fijn zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerlaine 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
Snel en zonder verdere kosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJC MC UV Slim 58mm 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk winkelen

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles in huis , voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shengrat 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kan me niets bedenken wat beter kan.

Service
Bestelling was de volgende dag geleverd

Assortiment
Ruim aanbod, goede filter om op te zoeken

Aanbeveling
Al met al een goede ervaring om bij deze winkel te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siegfried Gorlitz 01-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Heel duidelijke website, en veel aanbod, . Je kan goede selectie criteria filteren . De aanbiedingen komen ook rgelmatig voorbij, en zodoende heb ik mijn foto camera gekocht . Open box exemplaar onbeschadigd en niet van nieuw te onderscheiden . Alles werkt perfect , en snelle levering .

Service
Gelijk een duidelijke email na het voltooien van de bestelling en betaling

Assortiment
Heel groot aanbod van heel veel . Ook duidelijk in het maken van keuzes

Extra toelichting
Heb de winkel helaas nog niet bezocht maar via internet gekocht . Goede website en duidelijk en snel . Ook duidelijke waarschuwingen erbij als het bv om open box exemplaren gaat .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Freek 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Motiveer je beoordeling

Service
Het via briefpost verzonden artikel is niet bezorgd. Mogelijk een fout van PostNL. Het wordt nu opnieuw toegestuurd, aangetekend en zonder extra kosten. Dat is nog eens klantvriendelijk! De klantenservice neemt een actieve rol in het oplossen van het probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Een zeer tevreden klant 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet kon ik mijn product krijgen. Ik heb stad en land afgezocht, maar kon mijn product nergens vinden.

Assortiment
Ik had keuze genoeg

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Said Paap 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er zijn genoeg filters beschikbaar om snel tot de juiste keuze te komen. Verder had ik veel baat bij de aanbod van het juiste hoesje voor bij mijn nieuwe compactcamera.

Assortiment
De meeste cameraproducten die ik nodig heb kan ik vinden in de shop.

Aanbeveling
Altijd goed geholpen met advies en ook bij problemen achteraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is goed doordacht en overzichtelijk

Service
Zowel online als in de winkel altijd prima service

Assortiment
Mochten ze iets onverhoopt niet (of niet op voorraad) hebben is het altijd snel besteld.

Aanbeveling
Koop er regelmatig en nog nooit problemen gehad.

Extra toelichting
Nee, gewoon een goede zaak met deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anuschka 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon alles makkelijk vinden.

Service
Het ging allemaal reuzesnel,op vrijdag besteld,zaterdagmiddag bezorgd en zondagochtend op vakantie👍🏻

Assortiment
Bandjes die ik nodig had(mini dv) bijna nergens meer te krijgen.

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Huibers 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik wilde graag meer informatie over de batterijlader die ik op de website zag staan. Ik heb even gebeld en de informatie werd meteen erbij gezocht en op de verpakking gecontroleerd. Na even een gezellig gesprek was ik van mening dat het product goed moest zijn en heb ik het besteld. Na levering meteen geprobeerd en het voldoet ruim aan mijn verwachting.

Service
Goede uitleg en vriendelijke medewerkster.

Assortiment
Voldoende keuze, geen goedkope rommel erbij. Dan weet je ook dat het geen winkel is war je met spullen terug ga komen.

Aanbeveling
Netjes geholpen. Goede duidelijke website. Gemakkelijke adreswijziging als dit nodig is. Bij invullen van postcode en huisnummer wordt de rest al ingevuld. Ook jan het pakketje afgeleverd worden op mijn werk waar overdag altijd iemand is. Dit is ook gemakkelijk opgezet.

Extra toelichting
Fijne winkel. Goed gevoel erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lunaa 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, bestellen ging gemakkelijk

Service
Goede opvolging van de bestelling, bestelling was goed verpakt

Assortiment
Ik was op zoek naar een hoofdtelefoon voor de kids, voor in de auto. En gevonden bij Cameranu, voor een prima prijs en gratis verzonden! Over de rest van het assortiment kan ik niet oordelen, ik was echt op zoek naar een specifiek merk/type hoofdtelefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sijmon Last 31-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De medewerkers hebben voldoende kennis van alle facetten, en alle producten zijn overzichtelijk uitgestald.

Service
Iedereen word op volgorde van binnenkomst geholpen wat het eerlijkst is voor iedereen.

Assortiment
volledig assortiment

Aanbeveling
Goed personeel met verstand van zaken en een fijne winkel om ff rond te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 31-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima service, duidelijke en goede uitleg van product

Extra toelichting
Perfecte winkel voor al je foto en video apparatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van der Wijk 31-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk nummer systeem. Je wacht even op je beurt, terwijl je de producten bekijkt. Daarna uitstekend geholpen door de zeer vriendelijke medewerker.

Service
Na aankoop werd ik geholpen met het naar de auto brengen van mijn gekochte spullen

Assortiment
Camera.nu heeft een ruim assortiment van de bekende merken.

Aanbeveling
Prima winkel, prijs gemiddeld in de markt, heel vriendelijk personeel die ook weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 31-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen is heel vlot geregeld, maar ook in de winkel is alles heel overzichtelijk en word je bij je besluitproces bij de aankoop prettig geholpen.

Service
Mijn kapot gegane data wisten zij weer nieuw leven in te blazen. Op eigen initiatief. Hulde.

Assortiment
Heel uitgebreid, maar vooral ook ter plekke goed advies wat dan het best bij je wensen aansluit.

Aanbeveling
De deskundigheid van de medewerkers en de prettige manier waarop je wordt geholpen ervaar ik als een opluchting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo weijers 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en goed vindbare productinformatie

Service
adequate status info van de bestelling, snelle levering

Aanbeveling
levering goed, kwaliteit zeer goed zeker gelet op de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijn naam 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en overzichtelijke website. Goed assortiment.

Service
Levertijd echt prima en snel. Ik ben ook wel eens in de winkel geweest in Urk en daar werd ik deskundig geholpen.

Assortiment
Wat ik nodig heb is aanwezig, dus prima.

Aanbeveling
Alles verloopt gewoon fijn. Van het online bestelproces tot aan winkelbezoek. Geeft een deskundig en goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mooie integratie ook met de gegevens van PostNL, je wordt goed op de hoogte gehouden van alle stappen in het bestelproces!

Assortiment
Waar bij alle andere webshops dit product al niet meer te verkrijgen was, is deze bij CameraNU op voorraad en de volgende dag al bij mij in huis.

Aanbeveling
Fijne winkel. Alles gewoon direct goed. Ook een perfecte BTW-bon voor de zakelijke administratie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TM 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site waarop je gemakkelijk kunt zoeken wat je nodig hebt

Assortiment
Bijna alle voor mij van toepassing te vinden artikelen

Aanbeveling
Blij dat ik deze site heb ontdekt!! Goede aanbiedingen op het juiste moment.

Extra toelichting
Ik ga zeker ook nog de winkel bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikHoog 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoals iedere webwinkel

Service
Werkt zoals het hoord

Assortiment
Er kan altijd meer in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kell 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snelle levering en goede (after)service

Service
Goed advies en ruilen word niet moeilijk over gedaan

Assortiment
Bijna alle benodigdheden kan ik bij cameranu bestellen

Aanbeveling
Ik zou mijn familie en vrienden hier zeker naar toe verwijzen als ze iets nodig mochten hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
levering zoals aangegeven en netjes verpakt

Assortiment
alles wat is zocht hier kunnen vinden. voorraden en eventueel gerelateerde artikelen duidelijk aangegeven.

Aanbeveling
bestelling is van begin tot eind perfect verlopen.

Extra toelichting
Dit was zeker niet mijn laatste bestelling bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimvdmeer 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Probleemloos

Service
Email contact gehad, was snel en duidelijk.

Assortiment
Cameranu heeft heel veel spulletjes.

Aanbeveling
Altijd zeer tevreden. Snelle levering, alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cisca 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk om iets te vinden en bestellen.

Service
Als ik iets niet kan vinden dan een mailtje naar camera nu en je hebt heel snel een antwoord

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
Vriendelijk antwoord en erg breed assortiment en niet te duur

Extra toelichting
nalevering wad ook snel binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiljams 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel het juiste product te vinden tegen een lage prijs.

Service
Snelle levering, al de volgende dag.

Assortiment
Veel varianten te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel keuze, goede reviews. Fijn om te kunnen vergelijken tussen producten.

Service
Telefonisch goede en snelle ondersteuning met verstand van zaken.

Assortiment
Er is veel te vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tasso 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en makkelijke site

Service
Heb hier al diverse malen wat besteld en met vragen kreeg ik direkt antwoord terug.

Assortiment
Bij cameranu vind ik vaak net iets meer dan bij andere shops. Vooral statieven hebben ze een uitgebreidere keuze.

Aanbeveling
Heb hier diverse malen al wat besteld en service is top hier. Dat kom je niet zo vaak meer tegen. Snel antwoord op je vragen,groot assortiment, en hele makkelijke en overzichtelijke site en je wordt echt goed op de hoogte gehouden waar je pakket zicht bevindt. Ik woon vlakbij een andere grote fotozaak in Capelle maar ga toch hierheen dat zegt toch ook wat. Vergeet de prijs niet die is ook vaak goedkoper dan de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk zoeken in een overzichtelijke website,

Assortiment
Uitermate grote collectie met review van klanten

Aanbeveling
Top winkel vooral voor de beginnende fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Scherpe prijs, vlotte levering, geen problemen ondervonden. Door dat laatste ook geen hogere beoordeling: er was geen extra service nodig en zodoende kon de winkel zich ook niet onderscheiden.

Assortiment
Het assortiment is groot, waardoor het voor mij makkelijk was het product te vinden dat het beste bij mijn wensen paste.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ashanti 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handige webshop.. Alles goed terug te vinden en genoeg informatie beschikbaar

Service
Heel snel en netjes bezorgd. Genoeg bezorg mogelijkheden.

Assortiment
Kon alles vinden wat ik nodig had

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering! Ik bestelde om 23:57u en had het product de volgende ochtend al in huis!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt om je beroep goed uit te oefenen vindt je bij CameraNu.

Extra toelichting
Fijne winkel! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Behave 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is eenvoudig maar duidelijk opgezet. De gezochte producten worden eenvoudig gevonden

Service
Na bestelling wordt je perfect op de hoogte gehouden betreffende het verdere verloop van je bestelling. Verder werd het product snel verstuurd.

Assortiment
Zeer ruim en gevarieerd.

Aanbeveling
Ruime keus, eenvoudige website en een snelle service maakt dat ik CameraNU.nl zeker zal aanbevelen.

Extra toelichting
Vooral zo door blijven gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eelko 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website van Cameranu.nl

Service
Bezorging verliep prima door PostNL

Assortiment
Gericht gezocht naar printer en de mogelijkheden en de prijs en uitgekomen bij Epson XP-760 bij Cameranu.nl

Aanbeveling
Zie bovenstaande, maar blijft persoonlijk.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inger 28-07-2016 In de winkel gekocht
Uden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is mooi ingericht. Je hoeft niet te zoeken. Erg overzichtelijk.

Service
Je wordt heel goed geadviseerd

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en ze hebben er verstand van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herman 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer goede zoekfunctie voor de artikelen in de webshop

Assortiment
Wat ik zocht was verkrijbaar. Zowel origineel als alternatieven.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuVanMo 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoektocht naar een bepaald product of naar info, snel en duidelijk

Service
Bij bestelling zeer snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Een 10 geven is haast niet mogelijk, niet iedereen is volmaakt, maar een 9 duid toch aan dat de winkel wel zijn bets doet wat service, aanbod en info betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mikel 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede zoekfunctie

Assortiment
Zeer uitgebreid, meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Keulen 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles was vrij makkelijk te vinden

Service
heb iets retour gedaan en ook iets anders gekocht en kreeg de zelfde avond nog e-mail met het bedrag wat ik nog moet betalen, en had het de volgende dag al in huis

Assortiment
prijs was goed en heb alles gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
ben snel en zeer goed geholpen , en het retouren liep voorspoedig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elizabeth de Groot 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar, heldere uitleg.

Service
Als amateur fotografe werd met veel geduld advies gegeven door de medewerker welk objectief ik het beste bij mijn Nikon camera kon aanschaffen. Helder en goed verwoord.

Assortiment
Op de site is een zeer ruim assortiment te zien, met helder overzicht.

Aanbeveling
Fatastische service en zeer klantvriendelijk.

Extra toelichting
Online besteld, was ook hier de service subliem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 27-07-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Eigenlijk staan alle producten uitgestald, dus overzichtelijk!

Service
Meteen vakkundig geholpen

Assortiment
Het type camera wat we zochten was er niet meer, kennelijk door problemen in Japan. Overigens was onze gewenste camera bij heel veel webshops ook niet verkrijgbaar.

Aanbeveling
Makkelijk te vinden, concurrerend geprijsd deskundige uitleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ben 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site

Service
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke structuur, prima webshop. Leuke sets samengesteld.

Service
Snel en ook op emails wordt adequaat gereageerd.

Assortiment
Best veel!

Aanbeveling
Een professionele uitstraling, goede service, groot assortiment en snelle levering. Gewoon top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den Engelsman 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel gemak

Service
Perfect

Assortiment
Uiteindelijk is het gevraagde artikel besteld en inmiddels ontvangen.

Extra toelichting
Perfecte behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Vredegoor 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle producten zijn makkelijk en snel te vinden

Service
Ik was al een tijdje op zoek naar een t-ring voor mijn systeemcamera.
Uiteindelijk bij CameraNu.nl uit gekomen. Een belletje met de klantenservice en zij hebben me perfect geholpen! Ben er érg blij mee!

De bestelling werd ook meteen de dag erna geleverd.

Assortiment
CameraNu.nl heeft een zeer ruim assortiment met vaak net díe producten die je ergens anders niet kunt vinden.

Aanbeveling
Vind het een erg prettige webshop met een goede snelle en vooral eerlijke service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renate 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bestelling had vertraging nog geen half uur na de bestelling online werd ik gebeld door een vriendelijke dame die mij heel netjes vroeg hoe en wat ik wilde! Puntje erbij!

Assortiment
Online dikke prima! Helaas nog nooit in Urk geweest maar zeker de moete waard als ik het zo zie!

Extra toelichting
Nogmaals complimenten voor de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews