cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Barbara koedood 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne site en gemaksvriendelijk om spullen te zoeken

Service
Super snelle levering

Assortiment
Heel veel keuze en vrijwel alles leverbaar

Aanbeveling
Super service en super winkel wat wil je nog meer, toppers!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toen ik mijn EOS M kocht kon ik alles op de website duidelijk vinden en was de staat van de camera duidelijk omschreven!

Service
Na aankoop getwijfeld om de camera te retourneren, wat volgens de procedure erg gemakkelijk gaat. Uiteindelijk gekozen om de camera aan te houden wat ook geen probleem bleek. Erg vriendelijk personeel!

Assortiment
Uitgebreid assortiment en veel voorradig. Voor iedere prijs wat wils...
Cameratas, Accessoires en Camera + Lensadapter inmiddels aangeschaft.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, goede garantie afhandeling en goede retourprocedure.

Erg tevreden!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emile Alferink van Gils 06-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik vond het er verzorgt uitzien, en je kunt er onder het genot van een kopje koffie op je beurt wachten.

Service
Ik ben er goed geholpen, ik heb op al mijn vragen
een goed onderbouwt antwoord gehad.
Er is mijn niets opgedrongen, en over het aangeschafte artikel heb ik goede uitleg gehad.

Aanbeveling
Ik ben er goed geholpen, niet afgescheept.
En ze nemen er ruimschoots tijd voor je.

Extra toelichting
Ik ben 71 jaar. En niet een keer heb ik het gevoel gehad,

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Geen idee 05-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij binnenkomst trek je een nummer en er zijn voldoende balies waar je geholpen wordt. Tijdens het wachten is er prima koffie en voldoende te zien.

Service
De aandacht aan de balie, de hulp die aangeboden wordt om het juiste product te kiezen, het geduld om ook de leek te woord te staan, in een woord; geweldig.

Assortiment
Ik kan niets opnoemen wat er op foto en film gebied niet te vinden is.

Aanbeveling
Ondanks de eventuele reis naar Urk, je komt altijd tevreden weer thuis.

Extra toelichting
De inruilmogelijkheden zijn bijzonder goed te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Moes 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles staat goed aangegeven

Service
Het is er precies op tijd, en als je klachten hebt, kun je er direct terecht

Assortiment
Ik heb tot nu toe nog niet iets niet gevonden.

Aanbeveling
Alles bij elkaar, erg fijn om daar mijn boodschappen te doen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sven 05-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar, makkelijk parkeren. Gevraagde artikelen waren op voorraad. Website is ook dik in orde.

Service
Snel en correct geholpen in de winkel, in het verleden online besteld en ook daar altijd binnen 24 uur mijn spullen ontvangen.

Assortiment
Zeer uitgebreid (voorraad) assortiment, snel te leveren.

Aanbeveling
Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, met een account snel te bestellen

Service
Keurige afhandeling van de bestelling, goede informatie m.b.t. levertijd

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service! Binnen 1 dag geleverd en het goedkoopste.

Service
Snel en de goedkoopste

Assortiment
Alles is per direct leverbaar

Aanbeveling
Fijne webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene S 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is gemakkelijk te vinden wat je zoekt. En bestellen en betalen gaat eenvoudig.

Assortiment
als ik op de prijzen voor foto apparatuur zoek kom ik vaak Cameranu.nl bij de goedkoopsten tegen.

Aanbeveling
Nog geen slechte ervaring mee gehad, in tegendeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Luijkx 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
goede en snelle levering

Assortiment
mooi artikel voor een super prijs

Extra toelichting
snelle en zeer goede levering. via mail duidelijk hoe alles loopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Veldman 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke gemakkelijk toegankelijke site.

Service
Snelle en correcte afhandeling.

Assortiment
Onwaarschijnlijk groot assortiment op fotografie gebied

Aanbeveling
Je vind er alles wat je hart kan begeren op fotografie gebied en meer

Extra toelichting
Wat kan je aan een perfecte internetwinkel nog verbeteren???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canon lens 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is zo duidelijk en overzichtelijk

Service
mijn goederen zijn verzekerd en ik kan het op de voet volgen waar het is

Assortiment
nou kijk zelf maar op de site...te kust en te keur

Aanbeveling
deze winkel is super betrouwbaar. En mocht je vragen hebben aarzel dan niet om te bellen want de medewerkers zijn zo deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed zoeken, goede website

Service
snelle levering

Assortiment
tot nu toe alles nog kunnen vinden

Aanbeveling
goed assortiment, mooi geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is erg duidelijk. Artikelen staan er duidelijk op.

Service
Na bestelling direct respons; levering zoals beloofd. Alleen werd er gezegd, levering tussen 18.00 en 20.00 uur en werd het rond 13.00 uur bezorgd. We waren thuis, dus geen probleem. Misschien de bezorgtijden anders vermelden?

Assortiment
Voldoende keuze uit artikelen.

Aanbeveling
Zou een volgende keer weer voor cameranu.nl kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ivm vakantie werd er later bezorgd, keurig aangegeven op de site en ook nog per mail. Ter compensatie ongemak geen bezorgkosten, prima geregeld!

Assortiment
De laagste prijs voor een accu met hoge mAh waarde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Geen enkele hindernis gehad.

Service
Service zoals je zou verwachten. Helemaal prima dus. Geen 10 want mensen belonen met een bedrag van 100 euro voor een review doet mij wat onzuiver aan in die zin dat velen dan eerder geneigd zijn hun beoordeling wat positiever te kleuren om maar meer kans te maken op die € 100,-.

Aanbeveling
Prima winkel!

Extra toelichting
Mensen die geld uitgeven in je winkel vragen om–met kans op een beloning–een review te schrijven, is niet chique. Doe toch niet mee met die grote massa van winkels die dat doet. Als ik tevreden ben, raad ik jullie vanzelf wel aan bij mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eve 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestelling was in een paar minuten geplaatst en het was fijn er niet thuis op te hoeven wachten door de optie om het wel gelijk de volgende dag op te kunnen halen via pakjegemakje.

Service
Blij met de mogelijkheid tot zeer laat een bestelling te kunnen plaatsen en die de volgende dag al in huis te kunnen hebben.

Assortiment
Van de foto/video lampen waar ik naar zocht waren meerdere versies op voorraad en ook nog voor de beste online prijs!

Aanbeveling
Super klantvriendelijk en goede up-to-date voorraad, met grote diversiteit aan keuzes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Take 04-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is duidelijk ingericht, het is een logische volgorde en alle artikelen staan netjes bij elkaar / merk.
Dit maakt het erg makkelijk te vinden.

Service
Ik werd enorm goed geholpen door de medewerker van cameranu. Elke vraag werd netjes beantwoord en ook op doorgegaan. Niet de standaard verkoop praat die je vaak elders wel krijgt. Gewoon eerlijk.

Assortiment
Het uitgebreide assortiment zelfs in de winkel maakt het voor mij makkelijk om te kijken of iets zoals een camera strap goed voelt. Ik kan het even proberen in plaats van te bestellen en hopen dat het goed is.

Aanbeveling
De winkel is makkelijk bereikbaar en heeft eerlijk personeel. Dit maakt het voor mij een zeer aan te raden winkel aan anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernhard van Noort 04-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
artikelen zijn overzichtelijk gegroepeerd.

Service
De medewerkers besteden ruim voldoende tijd om al de vragen te beantwoorden.

Assortiment
Bij mijn bezoek heb ik alleen gekeken naar het produkt waarin ik toen was geïnteresseerd; maar kom beslist nog een terug om het ruime assortiment uitvoeriger te gaan bekijken.

Aanbeveling
assortiment, deskundigheid en service zijn uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 04-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is een fijne winkel, waarbij alle gemakken zijn voorzien. Koffie, thee, limonade en een zitplaats.

Service
Service is uitstekend, wel lange wachttijden

Assortiment
ZOwel online als in de winkel groot assortiment, van hoge kwaliteit

Aanbeveling
Top service, van mensen die hun vak verstaan en graag helpen, in een top winkel met groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter Van Hoorebeke 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon super om hier te winkelen

Service
heb ik nog nooit nodig gehad, maar ik twijfel niet aan de service

Assortiment
heel uitgebreid assortiment, zeker voor elk wat wils

Aanbeveling
the max

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winkel waar je blij van wordt 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
site is duidelijk en het wordt goed aan gegeven wanneer de bestelling bezorgd wordt en de e.v. bij komende kosten als die er zijn. Een kind kan de was doen.

Service
Komen hun afspraak wat betreft de levering na. Wordt goed verpakt.

Assortiment
Ruime sortering.

Aanbeveling
Het is een duidelijke site. Geen verborgen extra kosten. Bestelling wordt snel bezorgd en goed verpakt. Prijzen zijn vriendelijk. Nog nooit problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hier moet je zijn 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden en de beste prijs

Service
Goed op de hoogte gehouden voor verzending

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze

Aanbeveling
Alles verloopt ongelooflijk gladjes

Extra toelichting
Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frieda 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De website is gemakkelijk in gebruik.

Service
De volgende dag, volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kees van Stralen 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles super eenvoudig te vinden en op te zoeken in een overzichtelijke layout

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Ik heb nog nooit iets niet kunnen vinden ...
Ik geef geen 10 omdat ik een merk bezit wat een volledige dekking geniet bij dit bedrijf ....
Van andere merken kan ik dus geen oordeel vellen .

Aanbeveling
zeer Ruim assortiment ... Snelle levering ... Tot 23.59 te bestellen voor de volgende dag aflevering !!!! Top

Extra toelichting
Shop gewoon hier en je hoeft niet verder te zoeken ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Groot assortiment van alle merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Conrad 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Selecteerfunctie kon iets beter.

Service
Ooit iets verkeerd besteld en dat werd zonder problemen geruild voor het goede artikel.

Assortiment
Nog altijd gevonden wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Snelle en accurate levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijke en duidelijke website.

Service
Mijn product was niet op voorraad maar ik werd direct op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd. Product werd ruim binnen de verwachte levertijd alsnog verzonden!

Assortiment
Breed assortiment waardoor ik rustig kon kiezen en uiteindelijk een product vond dat helemaal naar wens was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea van Munster 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak met oog op het online bestellen en het gemak waarmee informatie op de website te vinden is om tot een juiste keuze te komen.

Service
In mijn geval was het product niet direct op voorraad, maar ik werd heel nauwkeurig op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling en mijn e-mails werden ook zeer snel en adequaat beantwoord. Kortom uitstekende service!

Assortiment
Ruimvoldoende keuze in verschillende producten en merken met bijbehorende informatie, waar door men tot een zeer afgewogen keuze kan komen.

Aanbeveling
Op basis van uitgebreid assortiment met bijbehorende goede informatie online en klantgerichte service.

Extra toelichting
Wat mij zeer aanspreekt is dat Cameranu.nl een zelfstandige winkel is met 1 winkel en dus zonder diverse vestigingen verspreid over het hele land. Hierdoor is de service zeer klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levinio 03-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
Winkel claimt bestellingen binnen 1 dag te leveren mits besteld voor 23.59. Produkt word vervolgens pas na 3 dagen geleverd. Excuses blijven ook uit.

Service
Na klacht over te laat leveren (3dagen) van bestelling. Geen compensatie en afwimpelen van verantwoording.

Aanbeveling
Bij klachten of fouten geeft webwinkel niet thuis. Of probeert klant af te schepen met een tegoedbon. Verzendtijden zoals vermeld worden niet gehaald.

Extra toelichting
Erg gehaaide webwinkel die klanten lokken dmv het claimen vaneen snelle levertijd en/of spullen op voorraad te hebben maar dit vervolgens niet blijken na te komen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-08-2016

Afgelopen week is er contact geweest tussen u en onze service-afdeling. De eerste dag vertraging bleek te liggen aan een fout in de iDeal betaling en de tweede dag door een verkeerde uitsortering bij PostNL. We hebben geprobeerd om tot een passende oplossing te komen, maar dat is helaas niet gelukt.

Reageer

GijsP 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Wanneer je belt wordt je zeer vriendelijk en goed geholpen

Service
Bestelling geplaatst en bepaald onderdeel moest ik extra bestellen. Werd al verstuurd voordat ik betaald had. Toont veel vertrouwen in klant. Reden om volgende bestelling weer bij Cameranu te plaatsen.

Assortiment
Hebben alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
Eigenlijk een 10 maar er zijn altijd verbeterpuntjes

Extra toelichting
Sommige verkoop medewerkers zijn niet volledig op de hoogte van het assortiment. Mij werd een nee verkocht terwijl het artikel op website stond. Die andere medewerker zeer vakkundig verder geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Harms 02-08-2016 In de winkel gekocht
In Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele mooie zaak, modern bij binnenkomst een nummer zodat je direct bij de goede bali en medewerker komt.

Service
Aardige in zake deskundige hulp van de medewerker, geeft een goed gevoel dat je in goede handen bent met je vragen.

Assortiment
Heb mijn ogen uitgekeken naar wat er zoal te koop is, reeds eerder aankopen gedaan maar altijd via internet.
Nu ivm inruilen van een camera zelf naar Urk gereden.

Aanbeveling
Goed georganiseerde onderneming, prijs gunstig, goede voorlichting indien gewenst, hele correcte afhandeling zowel in de winkel als mede bij aankopen via internet.
Voor mij HET adres om mijn aankopen te doen, bij een volgende gelegenheid zonder meer terug bij dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel kiezen iop de site en klikken

Service
Er wordt gedaan wat gezegd wordt en er wordt gezegd wat gedaan wordt.

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Je wordt constant op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GdeG 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het aankopen ging vrij soepel en gemakkelijk

Assortiment
Genoeg aanbod en prima prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Burgers 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijker kan het niet

Service
voor mij de allerbeste service

Assortiment
bijna alles is op voorraad wat ik nodig heb

Aanbeveling
gewldig bedrijf, ben er ook wel een aantal keren geweest in Urk

Extra toelichting
ik heb veel bewondering voor het personeel, die op al mijn vragen een goed antwoord heeft , als ik mail, krijg ik binnen het half uur bericht terug. vandaag besteld, morgen ikn huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjan 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldig fijn geholpen

Service
snelle levering

Assortiment
keus genoeg.

Aanbeveling
Hele goed winkel , met snelle levering en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Hoppentocht 02-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ben erg goed geholpen met veel kennis van de verkoper en zo tot de juiste keuze gekomen

Assortiment
Ze hebben vrij wel als tekoop in de winkel en anders wordt het wel besteld

Aanbeveling
Altijd goed geholpen en vriendelijk personeel met veel kennis

Extra toelichting
Laats moest er wat aan mijn camera gebeuren en ben keurig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Blezer 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Direct, met kennis van zaken en adequaat antwoorden op vragen

Assortiment
OP Fotografie gebied een prima compleet aanbod

Aanbeveling
Tot nu toe nog geen enkel punt gevonden met kritiek. Prima winkel. Goed aanbod, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

professionele winkel voor al je camera spullen 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je moet de naam van het product precies weten anders vind je hem niet

Assortiment
groot assortiment

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevens 02-08-2016 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel overzichtelijk

Service
Door een nummer te pakken wacht je op je beurt

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
na inruilen van een lens en het kopen van een nieuwe kregen we leuke tips om de dag leuk te maken in Urk. Ook nog lekker visje gegeten

Extra toelichting
Zeer leuk personeel. Goed geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LEXsample fotografie 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is compleet en overzichtelijk, werkt altijd. De winkel zelf is helaas niet echt met OV te bereiken, anders zou ik af en toe ook de fysieke winkel bezoeken.

Service
Wie ook mijn vraag of bestelling afhandelt, men weet waar het over gaat. Dat is bij andere fotoketens helaas anders.

Assortiment
Zeer compleet met gangbare producten.

Extra toelichting
Een soort vaste-klantenkorting zou fijn zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerlaine 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
Snel en zonder verdere kosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJC MC UV Slim 58mm 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk winkelen

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles in huis , voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shengrat 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kan me niets bedenken wat beter kan.

Service
Bestelling was de volgende dag geleverd

Assortiment
Ruim aanbod, goede filter om op te zoeken

Aanbeveling
Al met al een goede ervaring om bij deze winkel te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siegfried Gorlitz 01-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Heel duidelijke website, en veel aanbod, . Je kan goede selectie criteria filteren . De aanbiedingen komen ook rgelmatig voorbij, en zodoende heb ik mijn foto camera gekocht . Open box exemplaar onbeschadigd en niet van nieuw te onderscheiden . Alles werkt perfect , en snelle levering .

Service
Gelijk een duidelijke email na het voltooien van de bestelling en betaling

Assortiment
Heel groot aanbod van heel veel . Ook duidelijk in het maken van keuzes

Extra toelichting
Heb de winkel helaas nog niet bezocht maar via internet gekocht . Goede website en duidelijk en snel . Ook duidelijke waarschuwingen erbij als het bv om open box exemplaren gaat .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Freek 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Motiveer je beoordeling

Service
Het via briefpost verzonden artikel is niet bezorgd. Mogelijk een fout van PostNL. Het wordt nu opnieuw toegestuurd, aangetekend en zonder extra kosten. Dat is nog eens klantvriendelijk! De klantenservice neemt een actieve rol in het oplossen van het probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Een zeer tevreden klant 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet kon ik mijn product krijgen. Ik heb stad en land afgezocht, maar kon mijn product nergens vinden.

Assortiment
Ik had keuze genoeg

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Said Paap 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er zijn genoeg filters beschikbaar om snel tot de juiste keuze te komen. Verder had ik veel baat bij de aanbod van het juiste hoesje voor bij mijn nieuwe compactcamera.

Assortiment
De meeste cameraproducten die ik nodig heb kan ik vinden in de shop.

Aanbeveling
Altijd goed geholpen met advies en ook bij problemen achteraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is goed doordacht en overzichtelijk

Service
Zowel online als in de winkel altijd prima service

Assortiment
Mochten ze iets onverhoopt niet (of niet op voorraad) hebben is het altijd snel besteld.

Aanbeveling
Koop er regelmatig en nog nooit problemen gehad.

Extra toelichting
Nee, gewoon een goede zaak met deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anuschka 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon alles makkelijk vinden.

Service
Het ging allemaal reuzesnel,op vrijdag besteld,zaterdagmiddag bezorgd en zondagochtend op vakantie👍🏻

Assortiment
Bandjes die ik nodig had(mini dv) bijna nergens meer te krijgen.

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews