cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 04-05-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site met veilige betaling en een snelle levering tegen de laagste prijs !!
Heb mij ingeschreven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-05-2017 Via de website gekocht

vertrouwd adres

Algemene score

8,0
Website is uitgebreid en overzichtelijk. Snelle levering, goede verpakking EN alle informatie is bijgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geke Keuter 04-05-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goede service, goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
CameraNU is dichtbij voor mij en daarom een makkelijke keuze.
Ze geven je graag advies over het aanschaffen van een product en helpen je ook goed als er iets aan de hand is met een product oid.
Laatst gehad dat ik een camera in een doos kreeg die al wat aangedaan leek en de camera bleek ook een klein defect te hebben. Mee terug gegaan(na 2,5 maand vanwege reizen) en ik kreeg het advies om geen aangedane dozen aan te nemen. Ze hebben me netjes geholpen en de camera opgestuurd. Hopelijk wordt het defect opgelost en heb ik hem binnenkort terug.
Verder nooit geen 'problemen'. 2 weken terug een Nikon D5600 gekocht en in het verleden wat lenzen en andere producten.

Een gemoedelijke sfeer daar en ze nemen goed de tijd voor elke klant (wat nadelig kan zijn als je staat te wachten, maar liever dat dan slechte service).

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit.B 04-05-2017 Via de website gekocht

prima service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had al eerder eens een lens bij hun besteld,daar had ik goede ervaring mee,dus nu een nieuwe E-reader besteld,was een probleem mee,maar netjes naar tevredenheid opgelost,goede service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 04-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Algemene score

10,0
Bestelde een sd kaart klass 10 en had het binnen 1 dag.
Gewoon geweldig.
Je krijg alle informatie via je email dus er is nooit verwaring.
Ga zo door.

De prijzen zijn ook eerlijk dus ik raad het iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 04-05-2017 Via de website gekocht

Service en support

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De motivatie en beoordeling zijn terug te vinden in de cijfers en reviewcriteria.
Toch extra vermelden dat de service en terugmelding van order- en verzendstatus prima is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle veilige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn cintiq bij cameranu besteld en hij was 50 euro goedkoper dan in andere webshops. Binnen 10 uur had ik hem al in huis en hij was zorgvuldig verpakt, top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karla 04-05-2017 Via de website gekocht

Prima snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf contact gehad via de chat of het juiste artikel wel zou passen; en inderdaad alles klopte, top service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Ebeli 04-05-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geadviseerd en een uitstekende lens in overleg kunnen kopen, 100% tevreden.
Goed advies gekregen kom er zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k .verschoor 04-05-2017 Via de website gekocht

k vererschoor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige shop snelle levering en een goede prijs en voor een advies per telefoon goed bereikbaar een ook in de avond

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucie Manders 03-05-2017 In de winkel gekocht
Urk

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ziet er keurig uit. Wordt prima en netjes geholpen.Moet je wachten er staat koffie klaar en kun je even relax zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 03-05-2017 In de winkel gekocht
Urk

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede voorlichting over de aankoop. Mensen met verstand van zaken. Heel goed geholpen met het kiezen van de onderdelen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 03-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering. Alles netjes ingepakt. Duidelijke mails over de levering en bestelling. Prettig om op de hoogte gehouden te worden over je bestelling. Met de winkel van jaren terug goede ervaringen vandaag voor de webshop gekozen en dat viel me niks tegen. Fijn dat het zo snel geleverd kon worden. Zo kon ik het op tijd binnen hebben ivm een verjaardagscadeau. Alleen maar goede ervaringen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seip 03-05-2017 Via de website gekocht

Supersnel en foutloos geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij CameraNu en vind de service echt top! Snel geleverd (kan zelfs dezelfde dag!!) Goede materialen, fijne klantenservice. Vaak kijk ik niet eens meer verder...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Django 03-05-2017 Via de website gekocht

Na vele aankopen nog altijd tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle leveringen veilig en proper verpakt. Keuze uit verschillende betalingsmodaliteiten. Met track en trace zeer goed te volgen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fenna 03-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super service zelfs. door mijn eigen fout was de bestelling verkeerd bezorgd en retour gestuurd door postnl. berichtje gestuurd en zonder extra te betalen hebben ze het gewoon weer opgestuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith 03-05-2017 Via de website gekocht

Precies zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste oplossing uit vele andere shops. Fijn dat je tijdspad krijgt bij de verzending. Hoef je niet de hele dag thuis te zijn. Alles netjes verzonden en een goede omschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marliesp 03-05-2017 Via de website gekocht

Superservice besteld en snel in huis top verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle keurige levering ben zeer tevreden zou zo weer bij deze firma bestellen en de prijs is ook zeer in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uitstekende service 03-05-2017 Via de website gekocht

Duidelijke en eerlijke informatie, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en eerlijke informatie. Uitstekende service!
Snelle levering! Concurrerende prijzen.
Erg vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 03-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn keuze voor CameraNu is dat de webshop overzichtelijk is, de producten goed geprijsd zijn en de service is zoals het zou moeten zijn. Als je belt staan de medewerkers je vriendelijk te woord en denken mee. Wat betreft de nalevering van producten, daar zouden ze nog iets duidelijker in mogen zijn. Dit heb ik eerder als feedback meegegeven. Dit hebben ze dan ook serieus opgepakt.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Vonk 03-05-2017 Via de website gekocht

Kan het nog beter?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had al wat ervaring met CameraNu. Maar nu bij het kopen van een nieuwe camera had ik toch nog wat vragen. Ik ben uitstekend te woord gestaan. De andere kant had veel kennis van zaken. Mijn vragen zijn prima en EERLIJK behandeld. Nee!......het kan niet beter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Tuinstra 03-05-2017 Via de website gekocht

Prima snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel specifieke artikelen van vele merken. Geen "troep" Keuze uit verschillende prima gelijkwaardige accessoires Goed aan te bevelen zaak........!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 03-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service & snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij als bedrijf hebben vorige maand voor het eerst een order geplaatst bij Cameranu.nl. Een goede klantenservice die je alle informatie geeft wat je nodig bent van het product. Die dag besteld en de volgende dag hadden we het al in huis. Nu hebben we afgelopen week weer een product aangeschaft ook weer de volgende dag geleverd gekregen. Super snelle levering. De website is tevens goed te vinden en alles is mooi overzichtelijk! Prijsverhouding is ook keurig niet al te duur. Ook vinden wij het prettig wat de actuele voorraad is op een website cameranu geeft dat goed weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannik Schroth 03-05-2017 Via de website gekocht

BEST CHOICE I MADE ON MY AMSTERDAM TRIP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I ordered a harddrive for storing holiday pictures and these guys delivered it the same day. Omg this isn't possible in Germany where i come from, you saved my trip! The deliveryman was there but i was in the city center, then i called them and they even send the guy back to me and he waited the hole time these guys are really good at what they are doing. Thanks a lot !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harro 03-05-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijzen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod en scherpe prijzen
Levering gaat ook zoals het hoort.
Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden van de status en het verzenden ervan

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 02-05-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door mijn eigen fout had ik een verkeerde maat filters besteld. Per ommegaande kreeg ik de goede filters kosteloos toegezonden.
Nu een filtersysteem aangeschaft. Dankzij de instructiefilm wist ik precies wat ik nodig had.
Super mooie service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 02-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service! Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds om 23:00 uur de Nikon Coolpix B700 besteld met tas en SD-kaart en de volgende dag alles compleet thuis voor 14:00 uur. Super geregeld. Dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Doeser 02-05-2017 Via de website gekocht

Kleine bestelling net zoveel aandacht !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfecte afhandeling van bestelling.
Op tijd geleverd zoals vermeld stond op de site.
Duidelijke beschrijving over product en verdere afhandeling

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet van Eerden 02-05-2017 Via de website gekocht

Enthousiast samenspel met een leuk staartje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar prijzen voor het FAA NH'63 Regiofilmfestival heb ik uw website bezocht en mijn keus viel op de FalconEyes reflectieschermen. Ik had er 7 van hetzelfde type nodig. Na de bestelling en de betaling bleek dat er 2 op voorraad waren. Samen met een van uw medewerksters ben ik telefonisch op zoek gegaan naar 5 soortgelijke schermen. Dat lukte snel. De volgende dag werden ze keurig thuisbezorgd! De prijswinnaars waren zéér verheugd met hun prijs.
Als klap op de vuurpijl ontving ik de volgende dag een leuke kaart van uw shop met de tekst:
Beste Piet, veel plezier op het filmfestival en met het uitreiken van de prijzen. Groetjes, xxxx, Camera nl. Dat is PR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AD 02-05-2017 Via de website gekocht

ongekende service

Algemene score

10,0
Ik heb de Falcon Eyes achtergrond systeem besteld bij Cameranu.nl.
Het bestelde artikel werd snel geleverd...echter was het schroefdraad van één van de statieven niet goed.
Dus een mailtje gestuurd met foto naar cameranu.nl en kreeg erg snel een mailtje terug dat ze een nieuwe zouden opsturen....het kapotte statief hoefde niet retour.
het nieuwe statief was ook in no time bij mij thuis afgeleverd
Petje af ik heb nooit eerder zo'n geweldige service mee gemaakt.
Als ik weer eens wat nodig ben in de toekomst zal ik niet aarzelen om weer bij cameranu.nl te bestellen.
Kan het echt iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bwob 02-05-2017 Via de website gekocht

Snel en het goedkoopst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een camera gekocht te hebben nu ook een extra lens. Voor 23:59 besteld volgende dag thuis. Heel fijn. Daarnaast was cameraNu een tientje goedkoper dan de rest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 02-05-2017 Via de website gekocht

Goede webshoo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en snelle correcte service. Camerahouder besteld, netjes verpakt de volgende dag in huis. Als ik weer iets moet hebben dan weet ik waar ik moet zijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Arjen 02-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera gekocht met toebehoren. Ik wist al welke camera ik wilde, maar camera.Nl voegde daar nog handige combinatiepakketen bij tegen een gunstige korting plus 5 jaar garantie. Savonds laat besteld, de volgende dag al aangetekend in huis, op een dagdeel naar keuze (avond). Perfecte updates per email over de status van mijn bestelling en een perfect afgeleverd product.

Reageer

Pamela 02-05-2017 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk besteld.
Alleen heb ik de bestelling in de winkel opgehaald, goed tijdje moeten wachten.
Verder top services

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 02-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Voor wat ik moest hebben serieus goedkoper dan alle andere camerawinkels. Ik had de optie genomen om de levering i.v.m. Vakantie wat uit te stellen. Kwam netjes op de uitgekozen dag aan. Communicatie over de voortgang was zeer duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 02-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en kundig personeel. Vragen over mogelijkheden of extra's worden goed beantwoord. En door de grote voorraad hebben ze ook veel producten gelijk beschikbaar.
In 1 woord TOP!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 02-05-2017 Via de website gekocht

Opteka UV 72mm HD Multi-Coated

Algemene score

9,0
Zoals gewend een snelle en goede service. Correcte afhandeling van de bestelling en ook nog eens gratis verzonden voor een scherpe prijs. Blij met zo'n webwinkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 02-05-2017 Via de website gekocht

Goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je weet altijd dat je de goedkoopste webshop hebt gevonden en ze hebben een heel ruim assortiment. Ook de service is top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patricia 02-05-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal blij met me nieuwe lens. Door de snelle service die jullie aanbieden via red je pakketje, had ik dezelfde dag nog mijn lens in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 02-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je belt- meteen iemand met verstand van zaken aan de telefoon. Heeft alle tijd voor je. Snelle levering, goed verpakt. Telefonisch zeer goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelsey 02-05-2017 Via de website gekocht

Fast and excellent service!

Algemene score

10,0
I order from cameranu.nl pretty often and every time I have NOT been disappointed. The service is great and the shipping/delivery time is very fast. The quality of the products that I receive is always as advertised and exceeds expectations. I always find myself coming back to cameranu for both the product variety that is available as well as the quality of each item.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boike 02-05-2017 Via de website gekocht

Cardreader

Algemene score

5,0
Ik had een 64gb Extreme Pro Sandisk Compact Flash besteld. Hier kreeg ik een optie bij om goedkoper een cardreader bij te bestellen. Dit had ik gedaan, helaas bleek de cardreader niet compatible te zijn voor de geheugenkaart die ik had gekocht. Jammer dat ze deze dan wel aanbevelen!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 08-05-2017

Hoi Boike,

Dank voor je review. We hebben al even contact gehad via telefoon en email, en we hebben een retourmelding voor je aangemaakt. De combinatie die je hebt besteld verkopen we regelmatig, dus we gaan ervan uit dat je een defect exemplaar hebt ontvangen. We lossen het voor je op!

Groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Sebastiaan 02-05-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service zowel online als in de winkel! Vriendelijk personeel, groot assortiment en alles is wel op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 02-05-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, ruime keus en supersnelle levering. Voldoet aan mijn verwachtingen en is erg handig in gebruik

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas hansen 02-05-2017 Via de website gekocht

canon 70-200 mm L lens.

Algemene score

8,0
Camera Nu heeft een prima assortiment,goede service.Wel een goede raad: rondom feestdagen als koningsdag tweede paasdag,tweede pinksterdag of Hemelvaartsdag,is het raadzaam om bestellingen aangetekend te laten versturen.Ik wacht al drie dagen op een pakket.
Deze dagen raken ook de cmeeste pakketten zoek..............

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

T. Derks 02-05-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede gebruiksvriendelijke service.
met mijn IDEAL betaling ging iets fout. Snelle respons op mijn e-mailtje en goede deskundige afhandeling.
handmatige betaling was de volgende dag al verwerkt en het product verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzanne Ayanle 02-05-2017 Via de website gekocht

Prima ringlicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een ringlicht voor mijn beauty youtube channel en ben zo op cameranu.nl gekomen. Ik heb de falcon eyes DVR-300DVC gekozen en ben er erg tevreden mee. Ook had ik voor bezorging op zondag gekozen. Dus een snelle levering en prima pruduct heel blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 02-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service, overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, fijn dat je nog tot zo laat kunt bestellen. Website geeft veel info en is makkelijk doorzoekbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 02-05-2017 Via de website gekocht

Wederom: Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd, voordelig en supersnelle levering! Zowel het ruime wisselende aanbod nieuw en tweedehands; als je bij cameranu.nl niet slaagt, slaag je nergens!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 02-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had besteld en het was meteen de volgende dag al in huis. Super goede kwaliteit. We hebben hem.meteen op gehangen en dat ging ook nog eens makkelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews