cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25727 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2789 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rob 08-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Top winkel met top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online shop is zeer gemakkelijk en zoekvriendelijk.
Daarenboven is er altijd een lijst van mogelijke accessoires.

De service in de winkel in Urk is perfect: klantvriendelijk, nemen de tijd en vooral, luisteren naar wat je vraagt of nodig hebt.
Ik heb hier al meermaals gekocht en zal dit blijven doen. Dit is mijn fotowinkel.

De lenscoat werd dinsdagavond opgestuurd en was woensdagmiddag bij mij thuis. Sneller kan echt niet, denk ik dan.
Top winkel met top service ! Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doggy29 08-06-2017 Via de website gekocht

Supervriendelijke en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 's middags met hun vriendelijke hulp gekozen en besteld en de volgende dag had ik hem al. Heel erg bedankt cameranu.nl ik ben heel blij met deze camera!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 08-06-2017 Via de website gekocht

Goede website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed bedrijf , flexibel je kunt kiezen wanneer je product wordt geleverd en waar.Tevens moet je voor ontvangst tekenen voor ontvangst , prima.
Waar ik last van heb dat ik blijf bestellen ;) omdat alles klopt van begin tot eind ,zo hoort het !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco K 08-06-2017 Via de website gekocht

Perfecte service,.......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verliep vlekkeloos, van betaling tot levering van het product. Op dezelfde dag dat je betaald hebt ook het product mogen ontvangen. Hoe gaaf is dat....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjanne 08-06-2017 Via de website gekocht

Wat ze beloven is waargemaakt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel even iets bestellen en zo kwam ik op de site. Vandaag bestelt, morgen binnen. En het klopt. Super. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoM-d 08-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker snelle levering. Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend in huis!
Goeie webwinkel en altijd bereid om je advies te geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jovica Jevremovic 08-06-2017 Via de website gekocht

Great choice, nice offers and right-on-time delivery

Algemene score

10,0
I had been looking for different photo equipment and on my way I find different offers. I can say that out of my experience Cameranu have professional and fer way of dealing with customers.
The choice is huge and the prices are better than as some photo dealers call "friendly".
My new purchase I will start with reviewing Cameranu offers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 08-06-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop heeft een ruim assortiment en de levering is vlot. Klantenservice is tot laat nog bereikbaar. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 07-06-2017 Via de website gekocht

waar voor je geld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet naar een goede camera gezocht en kwam op een bepaald type uit. Cameranu.nl had deze camera voor een uitstekende prijs en slechts 16 uur later had ik de camera in huis. Topservice en betrouwbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje 07-06-2017 Via de website gekocht

Alles naar wens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne, duidelijke shop. Goede levering ook (alleen wel een erg grote doos voor 2 producten!). De producten werken zoals verwacht, dus ben er blij mee.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 07-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Veel gezocht, maar uiteindelijk toch hier de beste prijs icm 5 jaar garantie (ipv 2).

Topwinkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 07-06-2017 Via de website gekocht

Optijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is makkelijk en overzichtelijk. Je ziet genoeg informatie over de producten. Als ik nog iets zou kopen zou ik het zeker hier doen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric Bette 07-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Het adres voor de juiste koop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel! Zeer vriendelijke en deskundige verkoper. Uitstekende voorlichting en advies waardoor ik de juiste koop heb kunnen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reijn 07-06-2017 Via de website gekocht

Prima winkel met ruime keus en scherpe prijsstelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een correcte en vlotte afhandeling en bezorging van de bestelde goederen, prima verpakt en alles zonder gedoe. Alleen het aanmaken van een account verliep enigszins lastig en is nog steeds niet helemaal gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jellie Oost 07-06-2017 In de winkel gekocht
Cameranu.nl op Urk

Zelfs bij tweedehands aanschaf prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb onlangs een tweedehands Canon 5D mark ii gekocht, hiervan waren meerdere exemplaren op voorraad in verschillende prijsklassen. Ondanks dat ik voor de goedkoopste variant ging was de dienstverlening uitmuntend en heb ik geen seconde het gevoel gehad dat men mij liever een duurder exemplaar wilden slijten. Complimenten ook voor de vakkennis die aanwezig is bij de verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 07-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leica accu's werden snel geleverd. Toen er 1 niet op voorraad was netjes op de hoogte gehouden over de estimated time of arrival. Keurig!

Reageer

Teis Albers 07-06-2017 Via de website gekocht

Supersnel binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik deskundig was geholpen met mijn vraag over een paraplu diffusor (juiste maat / werking ervan) heb ik hem besteld. Binnen 24 uur was hij al binnen, ongelofelijk. Tevens werd mij beloofd dat ik hem, mocht hij niet passen, gewoon mocht terugsturen. Het was niet nodig want hij past!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-06-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een compacte camera voor de vakantie. Via via terechtgekomen bij Cameranu.nl. Overzichtelijke Webshop met duidelijke informatie. Makkelijk te bestellen en de volgende dag al geleverd. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 07-06-2017 Via de website gekocht

Goeie service en snelle leverning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Camera Nu.nl heeft een breed assortiment, met concurrerende prijzen.
Ik kreeg snel en goed antwoord op de vraag die ik online stelde.
De levering was snel en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 07-06-2017 Via de website gekocht

Prettig shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds een aantal jaren koop ik camera / materiaal bij CameraNU.nl, zowel nieuw als af& toe occasion. Ruim aanbod en scherpe prijzen. Snelle levering, nu zelfs op dezelfde dag (Redjepakketje)!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.R.Davies 07-06-2017 Via de website gekocht

Super & Correct Dit bedrijf is een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedemiddag Zeer tevreden product goed verzorgd en verpakt keurig. Bezorging snel product super goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus Broos 07-06-2017 Via de website gekocht

Prima afwerking van de bestelling en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en overzichtelijk, fijn winkelen en goede vergelijking mogelijk ook de mogelijkheid om een product in het verlanglijstje te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robby de Haan 07-06-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgd, tevreden met product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne service, overzichtelijke website en snelle levering. Kortom, ik ben heel tevreden over mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PK 07-06-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is overzichtelijk. Bestelling snel geleverd. Communicatie via email duidelijk (verzendbewijs foverzicht bestelling)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 06-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Prima advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is vaak druk in de winkel en men gebruikt een systeem waarbij je een nummer moet trekken. Dat betekent wachten op je beurt, terwijl je rustig een kop koffie kan drinken en vervolgens neemt men alle tijd voor je. Ik ben dan ook zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en het prettige gevoel waarmee ik de winkel uitliep.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Meer 06-06-2017 Via de website gekocht

efficient besteld en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke menus, dus hetgeen ik zocht, was snel gevonden. de volgende dag lag het in de bus. top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thecla 06-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vraag via de website werd snel beantwoord, daarna heb ik s'avonds een camera besteld en had hem de volgende dag al in huis !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernesta 06-06-2017 Via de website gekocht

Top advies voor een ingewikkelde vraag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik het antwoord om mijn toch redelijk ingewikkelde vraag online niet kon vinden, nam ik telefonisch contact op met de klantenservice. Ook daar wisten ze niet meteen het antwoord, maar vroegen ze of ik het goed vond als ze het uit zouden zoeken en het antwoord later via email zouden geven.
Kreeg niet alleen sneller dan verwacht het antwoord, maar ook nog eens met een oplossing die geheel mijn vraag oploste en ook nog eens goedkoper bleek te zijn!
Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 06-06-2017 Via de website gekocht

Erg goed geholpen. Medewerker heeft veel kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben prima geholpen. Van een broer heb ik een oude Canon gekregen.
Wat had ik nodig? Een nieuwe accu, een USB cardreader, een USB stick.
De medewerker van CamaruNU heeft mij keurig te woord gestaan. Ik heb veel gehad aan de informatie.
Voor weinig geld heb ik nu een prima werkende spiegelreflex camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Philipsen 06-06-2017 Via de website gekocht

Cameranu een bedrijf met service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle vele male via internet bij Cameranu.nl gekocht, het vakmanschap, klantvriendelijkheid en de prijs kwaliteit verhouding zijn zeer goed, heb je een probleem wordt het altijd naar tevredenheid opgelost. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Ruiter 06-06-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, aantrekkelijk geprijsd, laagdrempelig, snelle levering en geen verzendkosten die het onnodig duur maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Geert 06-06-2017 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en duidelijk.
Wat je ziet is wat je krijgt.
Heb Canon Eos gekocht, binnen 2 dagen keurig en goed verpakt bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hannie van der Bos 06-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat alle informatie over het product helder en overzichtelijk werd weergegeven. Heel specifiek zelfs!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BDH 06-06-2017 Via de website gekocht

Meer dan de verwachte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Slechts één keer eerder had ik een product gekocht via CameraNU.nl Daar had ik goede ervaringen mee, en eigenlijk kwam ik via een zoektocht naar de printer die ik op het oog had, wederom uit bij CameraNU.nl. Echter, de printer was bij meerdere aanbieders niet leverbaar. Vandaar dat ik contact op nam i.v.m. de verwachte levertijd. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd prima met mij meegedacht. En zeker niet alleen maar in het belang van de winkel zelf. Voor mij was dat genoeg reden om de printer, ook al zat er ruime tijd tussen, te bestelling bij CameraNU.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Abbes 06-06-2017 Via de website gekocht

Fantastiche service. Zowel online als in de winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Producten altijd goed en zeer degelijk verpakt. Duidelijke beschrijvingen bij de producten die ook kloppen. Andere websites kloppen vaak niet, hier alles geloofwaardig en duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-06-2017 In de winkel gekocht

Zeer gedegen kennis en klantvriendelijkheid in huis!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede 4K Video Camera. Nergens kon ik een winkel vinden waar ik mijn beoogde camera kon uitproberen. Behalve bij Camera.nu in Urk dus. Daar heen gegaan en verbaas over de kennis die men daar in huis heeft! Zelfs nadat ik duidelijk heb gemaakt dat ik zonder camera weer naar huis zou gaan, heb ik daar uren met een deskundige gesproken. Ja, het ging inderdaad om een (in mijn ogen dan) een serieuze camera: Panasonic HC-X1000. Dat wel, maar dan toch... Zoveel tijd er in steken zonder te verkopen. Dat is gedrevenheid!!! Ik ben naar huis gegaan met de belofte terug te komen. Dat was inmiddels een klein jaar geleden. Nu onlangs teruggegaan. Ik had nog wat vragen..., en weer was er voldoende tijd voor mij. Ik had echt niet de indruk dat ze me z.s.m. met camera wilden laten vertrekken. Uiteindelijk was dat wel het resultaat, conform mijn eerder gedane belofte. Wat een kennis..., en wat een gastvrijheid en vriendelijk personeel. En bovendien: echt heel veel kennis in huis. Ik begrijp het wel waarom het pand noodzakelijkerwijs moet worden vergroot!

Reageer

GJvH 06-06-2017 Via de website gekocht

Uitermate betrouwbaar en goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera besteld waarbij al duidelijk was dat deze niet op voorraad was. Levertijd 2-5 dagen.
Werd tussendoor uitstekend op de hoogte gehouden en camera was volgens afspraak binnen 4 dagen geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed 06-06-2017 Via de website gekocht

Razendsnelle levering. 23.00 u besteld en smorgens in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel, correcte prijs. Aan te bevelen. Koop hier vaker en het bevalt goed. Goed assortiment en up-to-date.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selvaratnam 05-06-2017 Via de website gekocht

Excellent service and on time.

Algemene score

10,0
I'm very happy about cameranu.nl
It's really very good services and quick.
I got my oder on time my home.
Thank you very much...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 05-06-2017 Via de website gekocht

snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb deze shop gekozen voor de lage prijs,artikel werd snel en correct geleverd op de afgesproken dag en tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. K. 05-06-2017 Via de website gekocht

Ordelijke site.

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site met duidelijke omschrijvingen en scherpe prijzen.
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Melle de Jong 05-06-2017 Via de website gekocht

Flitsend snelle levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de camera om 23.00 uur besteld via de zeer duidelijke website en de volgende dag om 13.00 uur werd hij keurig thuis geleverd. Dit noem ik top service! Dankzij de snelle levering had ik nog ruim de tijd de werking te testen en vervolgens een mooie reportage te maken van het huwelijk van onze dochter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 05-06-2017 Via de website gekocht

Fijne, warme service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In het verleden al eerder een fotocamera gekocht, erg fijn geholpen. Nu een nieuwe, snelle degelijke warme service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LFH 05-06-2017 Via de website gekocht

Bellen, bestellen en ontvangen op dezelfde dag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebeld met een vraag over een polarisatiefilter. Goed advies gekregen en goede uitleg. Met het verkregen artikelnummer was het zo besteld.
Extra actie was ook nog eens: gratis dezelfde dag thuis bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan B 05-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goeie handel, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vragen en twijfels die ik bij voorbaat had verdwenen zodra ik in gesprek kwam met de verkoper. Spontaan werd een -niet- "nieuwe" lens aangeboden, uiteraard met alle haranties

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M.F.J. Gols 05-06-2017 Via de website gekocht

CameraNu .nl is een betrouwbaar bedrijf .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop mijn foto spullen alleen nog daar,het is een bedrijf waar je van op aan kunt.
Een snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Joke van der Plas 05-06-2017 In de winkel gekocht
urk

niet alleen nu maar ook later

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
helaas de ongelooflijke pech dat tijdens onze laatste vakantie en de videocamera en de kleine sony cybershot kapot zijn gevallen. Helaas te laat aan de verzekering gedacht dus kosten voor eigen rekening. We zagen op internet een mooie prijs voor de cybershot 300 bij camera.nu dus op een mooie vrijdag naar Urk om voor twee nieuwe camera´s te kijken. Prettige ontvangst en goede koffie verzachtten de wachttijd. Toen we aan de beurt waren het probleem uitgelegd en de medewerker van Camera.nu liet ons weten dat in de cybershot hele goede video mogelijkheden zaten zodat we uiteindelijk met een camera toe konden. Top service en een zeer prettige uitleg en behandeling door de medewerker heeft ons overtuigd dat als we een nieuwe spiegelreflex nodig hebben die zeker bij camera.nu gezocht gaat worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Lank 05-06-2017 Via de website gekocht

Fijne hulp bij te late bestelling door PostNL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de website van PostNL bleef mijn bestelling enkele dagen in het sorteercentrum liggen. De trage levering werd niet door CameraNU veroorzaakt. Na een e-mailtje aan CameraNU en een mailtje van hen aan PostNL kwam PostNL weer tot actie. Prima service toch?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A52, een tevreden klant. 04-06-2017 Via de website gekocht

Goede voorlichting en goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op 27 mei ben ik voor informatie over een batterygrip even van Naarden naar Urk gereden. In eerste instantie dacht ik dat de prijs te hoog was (klant A52) maar dat bleek achteraf niet waar. Ik heb toen de batterygrip via de webwinkel besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 04-06-2017 Via de website gekocht

Over snelheid gesproken ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze was de prijs: lager inclusief bezorgkosten dan elders zelfs exclusief bezorgkosten. Hetzelfde weekend ook drie bestellingen (kleding en gereedschap) elders geplaatst. Maar CameraNu was de eerste en enige die al op maandag het bestelde kwam brengen. Hulde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews