cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24476 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2355 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anomor 10-03-2017 Via de website gekocht

heel gemakkelijk en zeer correct, top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op het laatste moment voor een workshop merkte ik dat mijn flitsertje onvindbaar was, gauw es zoeken en de site waar ik het onmiddellijk kon geleverd krijgen was camera.nu. dus vanaf nu eerst kijken hier als ik iets nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 10-03-2017 Via de website gekocht

super makkelijk bestellen en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, gratis bezorging de volgende dag super. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten zeker de aanbiedingen niet. Betalen zoals je wil gelijk of achteraf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge van den Hoven 10-03-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online shop is gebruiksvriendelijk, de levering van het product is supersnel en de service is uitmuntend ook in de fysieke winkel, waar vriendelijke medewerkers je altijd een goed advies geven als dat nodig mocht zijn.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christy 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige site, erg duidelijk.
Snelle afhandeling, je wordt goed op de hoogte gebracht van alle nodige informatie. De volgende dag had ik het product in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pelgrim51 09-03-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, goede prijs

Algemene score

8,0
Ik vind dat het assortiment groot is. De prijs is goed. Website:Duidelijk wat het artikel inhoudt en zonodig ook een videoclip erbij voor de verduidelijking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baskan 09-03-2017 Via de website gekocht

Het klopt wat ze zeggen SUPER!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en overzichtelijke produktgegevens incl. Bijbehorende foto's en alternatieven. Super gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olifant58 09-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

vakkundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ook voor gebruikte items kun je er terecht of je kunt zelf eventueel inruilen.
De site is update, ook betreffende de 2e hands artikelen.
Cameranu.nl is een klantvriendelijk zaak, waar je tijdens het wachten op je beurt , een smakelijk bakje koffie of thee kunt nemen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Mer 09-03-2017 Via de website gekocht

Altijd top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf de aankoop van mijn allereerste camera doe ik al mijn aankopen bij cameraNu.nl. Goede vakkundige service en duidelijk website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 09-03-2017 Via de website gekocht

te vreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had voor deze shop gekozen omdat het product dat ik wou zeer goedkoop hier werd verkocht en het de volgende dag geleverd zou worden. Jammer genoeg was er een klein beetje vertraging en kwam het pakket pas de middag na het bestellen aan ipv de ochten maar voor de rest was alles prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 10-03-2017

Hoi Stef,

Het bezorgmoment was inderdaad later dan de voorspelling door PostNL. Lastig, de voorspelling is door PostNL gebaseerd op de historische aflevergegevens in jouw postcode gebied, en deze krijg je te zien als je besteld. Het afleveren is wel eens afhankelijk van meer factoren, waardoor het kan afwijken. Vooral lastig als je rekent op een bepaald tijdstip.

Goed te horen dat je over ons verder wel tevreden bent in ieder geval. Tot de volgende keer!

Groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Hendrikus 09-03-2017 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Algemene score

10,0
Dichtbij en goed bekend. Ook prijs was concurrerend. Met duidelijke site en product keuze. Kortom alles perfect afgehandeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre 09-03-2017 Via de website gekocht

Top service bij snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren namiddag via website een camera statief besteld en vandaag reeds in mijn bezit, dat noem ik top service die weinig webwinkels aankunnen. Dikke proficiat voor CameraNu en in het bijzonder voor de klantendienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 09-03-2017 Via de website gekocht

Aanbod en de prijzen zijn absoluut top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb (weer) voor CameraNU gekozen omdat zij de camera die ik wilde hebben ook echt in voorraad hadden. Bovendien was de camera hier het goedkoopste, terwijl de snelheid en verzending echt perfect is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 09-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging zoals verwacht, makkelijk betalen en snel geleverd voor een goed prijs. Volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josette 09-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Proffesioneel, vriendelijk, staan altijd voor je klaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren kom ik bij Cameranu en al deze jaren wordt ik zeer deskundig en naar alle tevredenheid geholpen. Of ik nu iets koop of huur, ze staan altijd voor me klaar!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schijns 09-03-2017 Via de website gekocht

Algemene score

2,0
Gisteren besteld
Om 23:15
Zit de hele morgen tewachten zou vandaag tussen 8/11 geleverd worden
Krijg nu bericht dat het morgen pas wordt geleverd.
Erg fijn. Ik heb toch ruim voor 24 uur besteld.

Ik baal als een stekker
Zet het dan niet op de website

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 10-03-2017

Beste Philippe,

we vinden het jammer dat we telefonisch geen contact met je kunnen krijgen. Er is namelijk inderdaad iets mis gegaan bij het verwerken van de ontvangst van de betaling, en daarom is de bestelling gisteravond niet bij de medewerkers in het magazijn terecht gekomen. Dat vinden we voor jou heel erg vervelend, en dat vinden we ook totaal niet passen bij het serviceniveau dat we nastreven.

We willen je eigenlijk alsnog graag persoonlijk onze excuses maken, en je voor het ongemak compenseren. We zullen je daarom nog een email sturen met een voorstel, en zien jouw reactie daarop graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 10-03-2017

Beste Phillipe,

Goed je alsnog gesproken te hebben, en het is inderdaad reuze vervelend om met lege handen aan te komen. Fijn dat je onze oplossing waardeert, en we zien je vast nog een keer terug op onze site.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Ed Twigt 09-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Scherpe prijzen. Snelle levering!
Dus gewoon TOP!
Kan ik als adviseur kwaliteitszorg zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rense 09-03-2017 Via de website gekocht

wie is er sneller dan max verstappen ? ja dat is cameranu.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige shop en zeer snelle levering en hele goede service
ik cameranu.nl bij iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rosanne 09-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is handig ingericht, je kunt snel vinden wat je zoekt. Ik had een statief besteld 's avonds laat, maar had het de volgende ochtend om 09.30 al in huis! Ik wist niet dat dat zo snel zou gaan. Het statief was goed verpakt, zodat er niks stuk kon gaan. Blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 09-03-2017 Via de website gekocht

Goedkoopste aanbieder, snelle levering

Algemene score

9,0
Gewoon de goedkoopste aanbieder met verzending vanuit Nederland. 's Avonds besteld, extra info op adreslabel keurig verwerkt en dus inderdaad volgende dag al afgeleverd op het werkadres. Netjes verpakt en als besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Roelofsen 09-03-2017 Via de website gekocht

prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bepalend voor de keuze is het feit dat Cameranu.nl als enige webleverancier 5 jaar garantie op de lens biedt. En dat voor dezelfde prijs als de concurerende leveranciers. Daarnaast vindt de levering plaats vanuit Nederland, zodat je bij problemen goed terecht kunt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Trautwein 09-03-2017 Via de website gekocht

Cadeaubon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site en super snelle levering. Daarnaast is de verpakking mooi. Ik bestel een aantal jaar voor mijn vader cadeaubonnen die zeer tevreden is over de site en winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 09-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering en zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cartridge gekocht vanwege de prijs: niet duur! Zeer snelle levering binnen een dag. Duidelijke aanwijzingen en heel goede begeleiding per mail voor en tijdens de zending. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 08-03-2017 Via de website gekocht

Wél klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd goed geholpen en had het idee dat de medewerkers hun best deden voor mij als klant..! Is wel eens anders geweest van foto retailers. Daarnaast ook goed geprijsd en prima aanbod. Super winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 08-03-2017 Via de website gekocht

Goede webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb bij deze webwinkel een cameratas accessoire gekocht. Laagste prijs vergeleken met andere webwinkels met top service! Product snel en in goede staat aangeleverd! Top webwinkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Snelle levering 08-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prima shop. De website is erg duidelijk. Je kunt goed vinden wat je zoekt. .Ook de levering was snel en op tijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert van den Berg 08-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goedkoop en kwalitatief materiaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de 2e keer dat ik bij Cameranu.nl iets bestel, de vorige keer verschillende filters en nu een verloopring en een zonnekap.
Bestelling in de middag gedaan, van elke stap in het proces keurig meldingen en bevestigingen ontvangen en conform mijn afleverwensen bezorgd. Zelfs de aanvang van de postronde werd per mail gemeld. Spullen keurig en veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 08-03-2017 Via de website gekocht

Keurige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, leuke aanbiedingen, goed toegankelijke website, eenvoudig om bestellingen te plaatsen, bezorging keurig op tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dragos Radu 08-03-2017 Via de website gekocht

Great products/delivery & service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I bought a new lens for my camera and I needed it asap, the cameranu team delivered it in less than 6 hours for an incredible small amount of money. The quality of the product is also there and I will definitely buy my camera products from them from now on.

Thank you cameranu team!

dR

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 08-03-2017 Via de website gekocht

Supershop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldig winkel, een super service , snelle levering, een goede kwaliteit en nooit te beroerd om wat uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Dirksen 08-03-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd PRIMA

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd, overzichtelijke site met snelle levering en een prima product, TOP winkel! Aanrader voor iedereen👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Evers 08-03-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij bestelling stond de informatie duidelijk vermeld en alle beloftes zijn nagekomen. De volgende dag was het pakketje al binnen. Dus zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 08-03-2017 Via de website gekocht

Een goed duidelijk advies gekregen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker bij deze winkel gekocht. De service en levering waren altijd bijzonder goed. Ook goed duidelijke advies over de producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ter Haar 08-03-2017 Via de website gekocht

TOP. Snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en makkelijk bestellen
Goede kwaliteit
Super snelle levering
Volgende keer bestel ik graag weer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en zeer accurate informatie over alle producten. Goede en snelle levering. Zeer betrouwbare winkel. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Designjas 08-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal top! snel, netjes verzorgd, goede communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal top. Ik ben erg tevreden over deze toppertjes uit Urk. De snelheid, goede en snelle communicatie en regelmatige update op onderdelen van mijn levering die wat later kwamen. Ben erg tevreden en zal zeker de volgende keer als eerste bij Cameranu.nl gaan bestellen. Thanks guys/girls!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Jan van Beek PicturepressHolland 08-03-2017 Via de website gekocht

Vakkennis en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede vakkennis en uitstekende service! Prima geholpen met reparatie, alles stappen goed te volgen en komen afspraken na!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 08-03-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, prettige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webwinkel, leuke aanbiedingen en snelle levering. Heb een cameratas van Lowepro gekocht en deze is precies zoals omschreven, heel fijn, want nu past alles erin, ruim! En het was een leuke actieprijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Teunissen 08-03-2017 Via de website gekocht

goede nette service

Algemene score

9,0
snel en deskundig geholpen over de vragen die ik had na aanschaf van mn verrekijker, inschrijven voor de garantie bij de buitenlandse dealer geen probleem ..
supersnelle levering ...

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 08-03-2017 Via de website gekocht

Geen gezeur achteraf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima weer geholpen. Het product kwam precies op de afgesproken dag. Helaas was ik mijn kortingscode vergeten in te vullen bij de bestelling en deze was nog maar 1 dag geldig. Even een mailtje naar de klantenservice en de korting werd alsnog keurig verrekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cordaat 08-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Vakkundig geholpen bij aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op een drukke zaterdagmorgen ben ik op voortreffelijke manier geholpen bij de aanschaf van een aanvullend extra fototoestel. Alle tijd werd genomen om de voor en nadeel van alle modellen uit te leggen ten opzichte van mijn wensenlijst: Compact en echt fotograferen.
Met als resultaat een camera waar ik eerst niet aan gedacht had.
Achteraf een goed gevoel en geholpen door een vakkundige fotografieliefhebber.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marsch 08-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Compleet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel. Men neemt ruim de tijd voor een onderbouwt advies. Na het advies krijg je de tijd om je keuze te maken. Niet altijd de goedkoopste maar de persoonlijke beste keuze

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-03-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, snelle levering, goed verpakt, goed op de hoogte gehouden van de status, ik zou hier zo weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 07-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service en goede hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik twijfelde tussen een Canon en Nikon heb ik via de chat deze twijfel voorgelegd. Direct werd ik netjes en eerlijk te woord gestaan.
Er was niet zo veel nodig om mij te overtuigen, maar hun antwoord was even een prettig duwtje. Ook het aanpassen van de combi werd keurig afgehandeld voor een nette prijs.
De volgende dag werd alles keurig bezorgd. Heel fijn zo'n snelle levering!
Dit was de tweede keer dat ik bij Camera.nu een fototoestel heb gekocht, en ik zou het zo weer doen.
Maar nu even niet meer, want eerst ga ik genieten van mijn mooie Nikon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IS 07-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een compacte camera naast onze spiegelreflex camera. Bij camera.NU zoveel keus en duidelijke uitleg en reviews. Besteld en volgende dag in huis. Erg tevreden over product zal camera.NU zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 07-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De beschrijving van het product op internet had misschien iets beter kunnen zijn. Ik miste wat gegevens, welke in de beschrijving wel genoemd stonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart Verhagen 07-03-2017 Via de website gekocht

Zelfde dag, heel handig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoper dan Coolblue in mijn geval, snelle service en zelfde dag in huis. Een draaidag missen is duurder dan die €1.99 extra. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja Vink 07-03-2017 In de winkel gekocht
Camera Nu - 't Spijk - Urk

Professionele uitstraling en gastvrij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Camera Nu is een prettige zaak; overzichtelijk en uitgebreid assortiment. Fijn dat er koffie is tijdens het wachten. Voor de professionele afdeling heb je geen nummertje nodig (niet zo duidelijk). Goed advies afgestemd op mijn wensen. Printjes meegekregen van gekozen producten om thuis te bestellen. Helpt bij gericht vinden; hoef je keuze niet opnieuw te maken. Fijn. Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Alle 07-03-2017 Via de website gekocht

goeie serivice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
camera nu.nl staat bekend om zijn goede service. Daarom heb ik voor hun gekozen om een goed product bij hun aan te schaffen.
Het bleek ook een goeie service te zijn. snel geleverd, goed verpakt.
zou het ook aan anderen aanraden. zal er zeker vaker shoppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 07-03-2017 Via de website gekocht

Netjes en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb in 1 week verschillende bestellingen gedaan. Allemaal netjes verpakt en op tijd bezorgd. Nog even gebeld om wat vragen te stellen voor koop. Ook prima antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Schagen 07-03-2017 Via de website gekocht

Een zeer duidelijke website cq winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en gebruikers vriendelijk opgezet. Dit zie je helaas zeldzaam. Ik had in de avond een bestelling gedaan en de volgende dag in huis. Zonder verzendkosten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews