cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24447 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2358 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herman 11-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Uiters hulpvaardig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een afstandsbediening voor mijn nieuwe camera, maar het was niet duidelijk of de beschikbare ook met mijn camera samenwerkte. Ik had mijn camera niet mee. De jonge medewerker deed zijn uiterste best om aan te tonen dat afstandsbediening werkte door verschillende zeer verwante camera's uit het magazijn te halen, uit te pakken en te testen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin V 11-03-2017 Via de website gekocht

Stipte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu al verschillende malen een bestelling geplaatst bij CameraNu en telkens slagen ze er in om de bestelde goederen op het juiste tijdstip af te leveren. Er zijn heel veel webshops die daaraan een voorbeeld mogen nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH Weersteijn 11-03-2017 Via de website gekocht

Fantatische Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met webshops heb ik weleens anders meegemaakt.
Maar CameraNU maakt je denkbare service geheel waar: goede communicatie van.daag besteld is werkelijk de volgende ochtend in huis.
Ik weet bij een volgende bestelling bij ik moet bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJHosting 11-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levertijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een accu voor mijn camera; omdat er binnenkort een kleine te wereld gaat komen wil ik de mogelijkheid hebben om alles te filmen. De accu heb ik besteld op vrijdag; en is op zaterdag geleverd! Erg fijn dat het zo snel ging. Goede verzending; aangetekend zodat ik alles goed kon volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Florian 11-03-2017 Via de website gekocht

Mijn ervaring met cameranu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service, duidelijke beschrijvingen van producten en duidelijke status updates van uw bestelling(en)

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mimo 11-03-2017 Via de website gekocht

Super goed service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer duidelijk en makkelijk on van alles te vinden over de gewenste product. Ik heb andere websites gezien maar deze is de beste qua info over producen en zending service en prijzen. Helemaal recomended! Als ik nog een product in de toekomst zou willen kopen ga ik het dan weer op deze website bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.engelen 10-03-2017 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera Nu is een zeer prettige en betrouwbare webwinkel, ze hebben een breed assortiment en een snelle levering.
Een groot pluspunt is de gratis verzending waardoor ook zeer kleine attributen met lage prijzen makkelijk besteld kunnen worden, zonder bijkomstige kosten.
Ik koop hier regelmatig iets en ben tot nu toe erg tevreden over de service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nylo de Meijer 10-03-2017 Via de website gekocht

Goed, zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een belangrijke reden waarom ik het gekocht hebt: het is goedkoop en de site van Cameranu.nl is gewoon goed, zoals het hoort. Ze hebben bijna alle spullen die je nodig hebt en het wordt vrij snel thuisbezorgd. Helemaal top, dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 10-03-2017 Via de website gekocht

perfect verzorgde levering

Algemene score

10,0
s,avonds bestelde lenspen de volgende dag keurig verzorgt en perfect op tijd geleverd zoals opgegeven bij de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florence 10-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige shop!!
Ik was op zoek naar een oogschelp voor mijn camera fuji finepix pro. Deze was nergens te verkrijgen totdat ik een mail stuurde naar cameranu. En jawel zij konden deze leveren :-)
Wat een geweldige service want de oogschelp werd na een paar dagen al afgeleverd.
Hartstikke top!!
Snelle service en dat voor een camera die al vanaf 2002 op de markt is. Zag het somber in.
Bedankt cameranu :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eef 10-03-2017 Via de website gekocht

voor het eerst online wat besteld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allereerst ben ik geen liefhebber van online winkelen. Zeker niet als het om een fotocamera gaat. Maar de duidelijkheid en en het aanbod en de reviews hebben mij toch over de streep getrokken.
Ik moet zeggen dat ik geen spijt heb van mijn aankoop ( een canon 1300d .plus een tas en sd kaart) bij camera nu .nl een correcte levering Wat ik vooral fijn vind is het afterpay betalen.
Kortom een aanrader voor de volgende keer.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Benjamin van Geest 10-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een Thunderbolt-kabel en vond deze direct bij CameraNu.nl. Ook direct de juiste lengte (0.5 m). Het product was op voorraad en werd op de avond van bestelling direct verzonden, zodat ik de kabel de volgende ochtend (!) al in huis had! Zeer goede service! Ik zal hier in de toekomst zeker meer bestellen. Van harte aanbevolen!

Benjamin van Geest

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doncadena 10-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en product-informatie

Algemene score

10,0
Camera Nu heeft een geweldige collectie camera adapters van het merk Kipon. Met de aanschaf van twee adapters kan ik nu mijn oude Takumar (Pentax) lenzen met M42 schroefvatting en K-bajonetvatting weer gebruiken op mijn micro 4/3 camera. De verzending en de begeleidende informatie over de verzending was perfect. De kwaliteit van de Kipon adapters ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvB 10-03-2017 Via de website gekocht

Top bedrijfs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling van een grote flightcase trolley die de volgende dag werd geleverd zonder extra kosten. Wat ik daadwerkelijk aantrof overtrof wat ik verwacht.

Keep on going guys!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 10-03-2017 Via de website gekocht

Top service & snelle levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week een GoPro hero 5 vakantiepack besteld.

Omdat ik een vraag had gesteld per e-mail en nog geen antwoord had ontvangen, heb ik gewacht met het plaatsen van mijn bestelling.

2 dagen later ben ik weer op de site gaan kijken en bleek de GoPro ineens 50 euro duurder, echter had ik nog geen antwoord ontvangen op mijn gestelde vraag.
Ik ben een chatsessie gestart met een medewerker van CameraNu en heb mijn verhaal uitgelegd.

Het werd direct opgelost!! CameraNu kon de gopro nog 1x voor de oude prijs aanbieden. Er werd een iDeal link gestuurd naar mijn e-mail en na de betaling werd de GoPro gelijk opgestuurd. De volgende dag werd de GoPro al geleverd.

Zeer professioneel en snel gehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce Windekind 10-03-2017 Via de website gekocht

zeer goede website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kan hier meestal voor alles terecht, voor fotografie, en bij vrijwel elk artikel is een beschrijving met specificaties - ook erg belangrijk. En er zijn vaak reviews. Ook de prijzen zijn meestal o.k.; en de levering vlot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nancy 10-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'S avonds besteld, volgende dag in huis. Helemaal top! Goed verpakt. En mogelijkheid achteraf te betalen. 👍🏼

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SabineK 10-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig snelle leverservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fotografie staat al meer dan 25 jaar op mijn verlanglijstje. Nu heb ik eindelijk een cursus geboekt en dan hoort er natuurlijk ook een tas bij mijn camera. Dus 's avonds laat nog een bestelling geplaatst en de volgende dag werd die tas al bezorgd. Ik ben zó blij. Geen gepruts meer met plasticzakken en ander ongemak. ik ga er nu met ontzettend veel plezier op uit. Foto's maken. Met een handige tas van cameraNU.nl .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 10-03-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn oude houder was kapot, snachts om 23.57 een nieuwe besteld en meteen bevestiging over mijn bestelling. Product lag super snel in huis en kon zo de volgende dag verder met foto's maken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 10-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

prima advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel kreeg ik een zeer professioneel en betrouwbaar advies. Cameranu levert goede spullen ook nog eens voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anomor 10-03-2017 Via de website gekocht

heel gemakkelijk en zeer correct, top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op het laatste moment voor een workshop merkte ik dat mijn flitsertje onvindbaar was, gauw es zoeken en de site waar ik het onmiddellijk kon geleverd krijgen was camera.nu. dus vanaf nu eerst kijken hier als ik iets nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 10-03-2017 Via de website gekocht

super makkelijk bestellen en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, gratis bezorging de volgende dag super. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten zeker de aanbiedingen niet. Betalen zoals je wil gelijk of achteraf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge van den Hoven 10-03-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online shop is gebruiksvriendelijk, de levering van het product is supersnel en de service is uitmuntend ook in de fysieke winkel, waar vriendelijke medewerkers je altijd een goed advies geven als dat nodig mocht zijn.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christy 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige site, erg duidelijk.
Snelle afhandeling, je wordt goed op de hoogte gebracht van alle nodige informatie. De volgende dag had ik het product in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pelgrim51 09-03-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, goede prijs

Algemene score

8,0
Ik vind dat het assortiment groot is. De prijs is goed. Website:Duidelijk wat het artikel inhoudt en zonodig ook een videoclip erbij voor de verduidelijking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baskan 09-03-2017 Via de website gekocht

Het klopt wat ze zeggen SUPER!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en overzichtelijke produktgegevens incl. Bijbehorende foto's en alternatieven. Super gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olifant58 09-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

vakkundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ook voor gebruikte items kun je er terecht of je kunt zelf eventueel inruilen.
De site is update, ook betreffende de 2e hands artikelen.
Cameranu.nl is een klantvriendelijk zaak, waar je tijdens het wachten op je beurt , een smakelijk bakje koffie of thee kunt nemen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Mer 09-03-2017 Via de website gekocht

Altijd top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf de aankoop van mijn allereerste camera doe ik al mijn aankopen bij cameraNu.nl. Goede vakkundige service en duidelijk website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 09-03-2017 Via de website gekocht

te vreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had voor deze shop gekozen omdat het product dat ik wou zeer goedkoop hier werd verkocht en het de volgende dag geleverd zou worden. Jammer genoeg was er een klein beetje vertraging en kwam het pakket pas de middag na het bestellen aan ipv de ochten maar voor de rest was alles prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 10-03-2017

Hoi Stef,

Het bezorgmoment was inderdaad later dan de voorspelling door PostNL. Lastig, de voorspelling is door PostNL gebaseerd op de historische aflevergegevens in jouw postcode gebied, en deze krijg je te zien als je besteld. Het afleveren is wel eens afhankelijk van meer factoren, waardoor het kan afwijken. Vooral lastig als je rekent op een bepaald tijdstip.

Goed te horen dat je over ons verder wel tevreden bent in ieder geval. Tot de volgende keer!

Groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Hendrikus 09-03-2017 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Algemene score

10,0
Dichtbij en goed bekend. Ook prijs was concurrerend. Met duidelijke site en product keuze. Kortom alles perfect afgehandeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre 09-03-2017 Via de website gekocht

Top service bij snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren namiddag via website een camera statief besteld en vandaag reeds in mijn bezit, dat noem ik top service die weinig webwinkels aankunnen. Dikke proficiat voor CameraNu en in het bijzonder voor de klantendienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 09-03-2017 Via de website gekocht

Aanbod en de prijzen zijn absoluut top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb (weer) voor CameraNU gekozen omdat zij de camera die ik wilde hebben ook echt in voorraad hadden. Bovendien was de camera hier het goedkoopste, terwijl de snelheid en verzending echt perfect is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 09-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging zoals verwacht, makkelijk betalen en snel geleverd voor een goed prijs. Volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josette 09-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Proffesioneel, vriendelijk, staan altijd voor je klaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren kom ik bij Cameranu en al deze jaren wordt ik zeer deskundig en naar alle tevredenheid geholpen. Of ik nu iets koop of huur, ze staan altijd voor me klaar!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schijns 09-03-2017 Via de website gekocht

Algemene score

2,0
Gisteren besteld
Om 23:15
Zit de hele morgen tewachten zou vandaag tussen 8/11 geleverd worden
Krijg nu bericht dat het morgen pas wordt geleverd.
Erg fijn. Ik heb toch ruim voor 24 uur besteld.

Ik baal als een stekker
Zet het dan niet op de website

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 10-03-2017

Beste Philippe,

we vinden het jammer dat we telefonisch geen contact met je kunnen krijgen. Er is namelijk inderdaad iets mis gegaan bij het verwerken van de ontvangst van de betaling, en daarom is de bestelling gisteravond niet bij de medewerkers in het magazijn terecht gekomen. Dat vinden we voor jou heel erg vervelend, en dat vinden we ook totaal niet passen bij het serviceniveau dat we nastreven.

We willen je eigenlijk alsnog graag persoonlijk onze excuses maken, en je voor het ongemak compenseren. We zullen je daarom nog een email sturen met een voorstel, en zien jouw reactie daarop graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 10-03-2017

Beste Phillipe,

Goed je alsnog gesproken te hebben, en het is inderdaad reuze vervelend om met lege handen aan te komen. Fijn dat je onze oplossing waardeert, en we zien je vast nog een keer terug op onze site.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Ed Twigt 09-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Scherpe prijzen. Snelle levering!
Dus gewoon TOP!
Kan ik als adviseur kwaliteitszorg zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rense 09-03-2017 Via de website gekocht

wie is er sneller dan max verstappen ? ja dat is cameranu.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige shop en zeer snelle levering en hele goede service
ik cameranu.nl bij iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rosanne 09-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is handig ingericht, je kunt snel vinden wat je zoekt. Ik had een statief besteld 's avonds laat, maar had het de volgende ochtend om 09.30 al in huis! Ik wist niet dat dat zo snel zou gaan. Het statief was goed verpakt, zodat er niks stuk kon gaan. Blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 09-03-2017 Via de website gekocht

Goedkoopste aanbieder, snelle levering

Algemene score

9,0
Gewoon de goedkoopste aanbieder met verzending vanuit Nederland. 's Avonds besteld, extra info op adreslabel keurig verwerkt en dus inderdaad volgende dag al afgeleverd op het werkadres. Netjes verpakt en als besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Roelofsen 09-03-2017 Via de website gekocht

prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bepalend voor de keuze is het feit dat Cameranu.nl als enige webleverancier 5 jaar garantie op de lens biedt. En dat voor dezelfde prijs als de concurerende leveranciers. Daarnaast vindt de levering plaats vanuit Nederland, zodat je bij problemen goed terecht kunt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Trautwein 09-03-2017 Via de website gekocht

Cadeaubon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site en super snelle levering. Daarnaast is de verpakking mooi. Ik bestel een aantal jaar voor mijn vader cadeaubonnen die zeer tevreden is over de site en winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 09-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering en zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cartridge gekocht vanwege de prijs: niet duur! Zeer snelle levering binnen een dag. Duidelijke aanwijzingen en heel goede begeleiding per mail voor en tijdens de zending. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 08-03-2017 Via de website gekocht

Wél klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd goed geholpen en had het idee dat de medewerkers hun best deden voor mij als klant..! Is wel eens anders geweest van foto retailers. Daarnaast ook goed geprijsd en prima aanbod. Super winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 08-03-2017 Via de website gekocht

Goede webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb bij deze webwinkel een cameratas accessoire gekocht. Laagste prijs vergeleken met andere webwinkels met top service! Product snel en in goede staat aangeleverd! Top webwinkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Snelle levering 08-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prima shop. De website is erg duidelijk. Je kunt goed vinden wat je zoekt. .Ook de levering was snel en op tijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert van den Berg 08-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goedkoop en kwalitatief materiaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de 2e keer dat ik bij Cameranu.nl iets bestel, de vorige keer verschillende filters en nu een verloopring en een zonnekap.
Bestelling in de middag gedaan, van elke stap in het proces keurig meldingen en bevestigingen ontvangen en conform mijn afleverwensen bezorgd. Zelfs de aanvang van de postronde werd per mail gemeld. Spullen keurig en veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 08-03-2017 Via de website gekocht

Keurige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, leuke aanbiedingen, goed toegankelijke website, eenvoudig om bestellingen te plaatsen, bezorging keurig op tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dragos Radu 08-03-2017 Via de website gekocht

Great products/delivery & service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I bought a new lens for my camera and I needed it asap, the cameranu team delivered it in less than 6 hours for an incredible small amount of money. The quality of the product is also there and I will definitely buy my camera products from them from now on.

Thank you cameranu team!

dR

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 08-03-2017 Via de website gekocht

Supershop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldig winkel, een super service , snelle levering, een goede kwaliteit en nooit te beroerd om wat uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Dirksen 08-03-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd PRIMA

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd, overzichtelijke site met snelle levering en een prima product, TOP winkel! Aanrader voor iedereen👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews