cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23847 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2242 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Julius 02-02-2017 Via de website gekocht

Goede producten, goede service en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een week geleden bestelde ik een cameratas en een extra batterij voor mijn DSLR. Het grote aanbod en de duidelijke user interface maken het uitzoeken van een product en het bekijken van de productfoto's heel makkelijk. De levering was ook heel snel. De volgende dag werd het pakketje al bezorgd door PostNL, dus met een track&trace code. Minpunten: prijzen liggen nét hoger dan bij sommige concurrenten (bron: tweakers.net), maar dat verschil wordt overschaduwd door de kwaliteit van de service. Ook na een bestelling helpt Cameranu je goed, met een snelle chatfunctie of een belletje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tamara Ellens 02-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk online bestellen en heel snel geleverd! Geen ervaring met retour of klantenservice omdat ik tevreden ben over het product, dus verdere contact was niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 02-02-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste aankoop bij cameranuf heb ik zelf het verkeerde besteld en kwam daar pas achter na opening. Ik ben ontzettend goed geholpen om uiteindelijk het juiste te bestellen, deze werd ook snel geleverd en het teveel betaalde geld snel terug geboekt. Mijn camera heb ik daarna gekocht ook deze bestelling is snel geleverd. De klantenservice vind ik uitstekend en dat maakt dat ik hier graag winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno Schmitz 02-02-2017 Via de website gekocht

Algemene score

10,0
CameraNU heeft gewoon de beste levertijden, service en kennis in huis. Altijd als ik bel krijg ik het juiste antwoord en ook bij deze statief dolly kon ik al mijn vragen meteen beantwoord krijgen. Het merk is uiteraard vanzelfsprekend goed, maar de extra service betekent dat ik kies voor CameraNU.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Parree 02-02-2017 Via de website gekocht

Olympus voice recorder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goed werkende recorder die ik ga gebruiken om met een richt microfoon vogel geluiden op te nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tong 02-02-2017 Via de website gekocht

Goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb het gekocht en het is echt goed! Ik zal snel terug om iets meer te kopen. Echt goed. Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Melchers 02-02-2017 Via de website gekocht

Perfecte, bijna overdreven goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online een B+W filter gekocht en ik ben keurig op de hoogte gehouden van de bestelling, de betaling, verzending en de tijd dat het pakje gebracht zou worden. Alles klopte precies. Heel overtuigend is dat Cameranu veel aandacht besteed aan hun klanten. Mijn volgende aankoop zal beslist weer bij Cameranu plaatsvinden.
Wat mij betreft: Cum laude geslaagd!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 02-02-2017 Via de website gekocht

Super op de hoogte gebracht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte informatie over de bestelde artikelen.
Eerst een bestelling met ordernummer ontvangen,
daarna een mail met de orderstatus.
En als laatste ook nog een mail met bijlage van de factuur en de pakbon.
Tevens een link om de bestelling te volgen.
Meer kun je echt niet doen als bedrijf.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan J 02-02-2017 Via de website gekocht

Zóóó Happy

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had gespaard voor deze lens:
Panasonic Lumix DG Vario-Elmar 100-400mm f/4.0-6.3 ASPH Power OIS objectief.
Ik heb een Micro 4/3 camera Panasonic Lumix G7 .
Naast de standaard 14-42 mm / 45-175 mm en een 8 mm fisheye was ik op zoek naar een dikke telezoom.
De 45-175 powerzoom was uitgezoomd als ik vérder wil....
Al veel gelezen over de 100-300 ,maar bleef twijfelen.
Op 300mm zou hij toch niet helemaal mooi zijn.
Vorig jaar kwam Panasonic met deze 100-400mm uit de stal van Leica.
Mijn G7 heeft een cropfactor van 2.
Dat betekent dat ik een bereik heb van 200-800mm ......
Tja.... dan gaat je hart gaat sneller kloppen.....
Heel lang niet veel goede reviews..
Naast de expert reviews wacht ik altijd op de fotografen zoals u en ik,
wanneer ze zelf de lens hebben en uitproberen.
Daarnaast had ik er het geld nog niet voor.
De lens is 2x zo duur als mijn camera.

Na het hele internet te hebben nagelezen en alle mogelijke youtube filmpjes te hebben bekeken, was de bankrekening voldoende gegroeid om hem te kunnen kopen.
Ik was helemaal overtuigd van de kwaliteit van dit Leica beest.

Dan komt nog de vraag... moet ik hem extra verzekeren.
Ja tuurlijk ..... wat is dan dat extra geld als je zoiets supers koopt.
Je stoot de camera en lens NOOIT... totdat het wél gebeurt....

CameraNu biedt bovendien als enige standaard 5 (vijf) jaar garantie op gebreken.
waar zie je dat tegenwoordig...

Bij de bestelling was er de optie " vandaag bestellen,vandaag in huis"
Voor het belachelijke bedrag van €1,99.
Natuurlijk gedaan...
En het was écht waar... om 22:15 stond een hele vriendelijk meneer
op de stoep, met mijn lang gekoesterde lens.

Heb de lens nu een week in bezit en al vele foto's mee gemaakt.
Foto's waar ik alleen maar van kon dromen.
Mijn andere zoomlens stopte bij 175(350).
Deze is dan pas warmgedraaid en gaat door tot 400 (800).
Hij is razendsnel met scherpstellen en doet precies wat ik wil.

I.c.m. de supersnelle G7 camera maak ik nu wél de beelden van
roofvogels die ik wil maken.
Geen zoekplaatje , maar een mooie plaat die je niet hoeft uit te vergroten.
Hij weegt nog geen kilo....
Canon / Nikon lenzen met dit zoombereik bezorgen je absoluut rugpijn.
Deze Panasonic Leica is heel goed uren achter elkaar mee te fotograferen.
EN... zónder statief.
De ingebouwde optische stabilisatie doet voortreffelijk zijn werk.
Ontspanknop half in om scherp te stellen en onmiddellijk een stabiel beeld.
Ook op de volle zoom...Geweldig.

En já, ik geef cameraNu een 10.
Perféct geholpen en aan hun woord gehouden.
Ook de mail werd binnen No-time beantwoord.

Hopelijk een positieve review voor u... mocht u twijfelen over deze lens ... niet doen..hij is TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Majoor 02-02-2017 Via de website gekocht

Ruim aanbod, voor eerlijke prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het vinden van de producten is makkelijk en overzichtelijk. Er is een ruim aanbod op het gebied van fotografie en alle aanverwante artikelen.
Snel thuis bezorgd, en de bezorging is te volgen met Red je pakketje. Met de Track and trace code weet je precies wanneer de bezorger aan de deur staat. En hij was keurig op tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos Leufkens 02-02-2017 Via de website gekocht

Geleverd zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een bezoek aan de winkel enige tijd geleden, nu via de website gekocht.
Geen problemen. Er wordt gedaan wat je vraagt.
Ik ben zeer tevreden over Cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 02-02-2017 In de winkel gekocht

Het blijft prettig winkelen...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de afstand, kom ik hier nog graag. Zeker als je spullen wilt kopen die je toch even in je handen gehouden wilt hebben. Goed en eerlijk advies. De aandacht blijft bij je, wat er ook verder gebeurd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 02-02-2017 Via de website gekocht

Prima winkel en webshop; ruim assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb enkele producten gekocht (sommige in de fysieke winkel, en de rest via internet). Alles naar tevredenheid: I) wensen uitgevoerd die vooraf aan het bezoek in de fysieke winkel waren uitgesproken, ii) gerichte korting gekregen op een lens via de webshop (en na mailcontact met de winkel) en iii) altijd prima service qua prijs en verzendtermijnen (als je slim bestelt altijd de volgende dag). Enige "nadeel": er is maar 1 fysieke winkel en die is in Urk. Voor de rest alleen maar goede dingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Kleiboer 02-02-2017 Via de website gekocht

Beter kan niet, perfect, vriendelijk, behulpzaam...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga geen 10 geven omdat je geprikkeld moet blijven maar deze winkel verdient het wel. Via website bestelling gedaan snel thuis helaas zat er iets niet bij maar zelfde dag verstuurd. Snelle contact per mail.

Website, mooi en zeer overzichtelijk waarbij je makkelijk kunt surfen over de website heen.

Top winkel, bedankt voor de goede service en oplossing!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 02-02-2017 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel waar je deskundig wordt geholpen. Groot assortiment en dus veel keus. Van tijd tot tijd mooie aanbiedingen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorova1969 02-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekend service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijker kan het niet. Online besteld, snelle en duidelijke info per mail en exact geleverd zoals afgesproken. Prijs ook goed, maar kwaliteit ultiem.

Pluspunten

  • Snelheid en duidelijkheid
  • Belofte waargemaakt
  • Gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-02-2017 Via de website gekocht

Alles top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vandaag bestelt, morgen bij de post. website erg gebruiksvriendelijk, betaling comfortabel en geleverd product precies volgens het aanbod

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk van Leeuwen 02-02-2017 Via de website gekocht

The saviour

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Starend naar een cameranu.nl doos kwam ik op het idee om een review te schrijven voor deze winkel. :)

Wat ongelooflijk fijn dat CameraNu.nl telkens heeft waar ik naar zoek. Ik ben heel erg tevreden met de producten en de prijzen. Levering is snel en netjes! Ik hou van online shoppen, maar als ik per toeval langs een winkel als deze zou lopen, loop ik direct naar binnen. Jammer dus wel, dat er alleen een winkel in Urk is. (Kom naar Utrecht, haha!)

Ik heb een dure filmcamera aangeschaft, en daar komt heel veel meer bij kijken dan het klikken op "opnemen". Deze winkel weet dat heel erg goed en ik ben dus heel erg blij dat Cameranu.nl dit soort spullen goedkoop te bieden heeft. Het alternatief zou amazon of ebay moeten zijn, maar daar is de verzendtijd (met geluk) ruim een maand!
n e v er. dat begrijp je. Deze winkel zal nog vaak mijn adres uitprinten op een doos om te verzenden ;) (zometeen nog: Ik ga weer wat batterijen inkopen voor zowel mijn camera als monitor)

Als deze winkel een persoon was, werd er ongetwijfeld een Marvell film over gemaakt. (Een soort superman??)

Een oprecht bedankje / uiting van respect dus.

Met vriendelijke groet,
Luuk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander 02-02-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke winkel zonder poespas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede winkel waar alle producten prima zijn uitgelegd. Winkel is goed overzichtelijk en heeft geen poespas. De levering is snel en gratis. Tevens zijn de producten in vergelijking tot andere winkels één van de goedkoopste. Daarnaast is het aanbod ruim en zou ik in eerste instantie eerst in deze winkel kijken voor je verder kijkt.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

frank van laar 02-02-2017 Via de website gekocht

Transcend zuigbevestiging dashcam

Algemene score

9,0
Snelle orderafhandeling, volgende ochtend via de (pakket)post nl gebracht. Prima! Goed verzorgd, sneller had niet gekund.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de jonge 02-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop sony dsc-hx 400 v

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera gekochtMet garantie van 5jaar waar je niet extra voor hoeft bij te betalen
Uitgebreide specificaties en info en reviews te lezen via website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LP 02-02-2017 Via de website gekocht

Levering niet compleet maar na tevredenheid opgelost.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een cameratas besteld en een SD-kaart en binnen een dag werd de doos geleverd, maar alleen de tas bleek er in te zitten. Meteen de klantenservice gebeld en uitgelegd dat de SD-kaart niet geleverd was. De volgende dag werd deze alsnog geleverd. Zeer tevreden met de afhandeling en de producten die ik besteld heb. Kan deze winkel zeker aanraden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 02-02-2017 In de winkel gekocht

prima geholpen

Algemene score

8,0
Cameranu.nl heeft een uitgebreid assortiment en voor zover ik kan beoordelen personeel dat weet waar ze het over hebben. Ook verlenen ze prima service. Een defect kabeltje werd zonder problem vervangen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Yang 01-02-2017 Via de website gekocht

Super snele levering en status update verzending.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherpe prijs icm degelijke service. De status update bestelling vond ik erg prettig. Ben erg tevreden over de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman Hulsman 01-02-2017 Via de website gekocht

KLASSE!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service, ook telefonisch prima te woord gestaan.
Bijzonder snelle bezorging, nog dezelfde dag in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola Fresow 01-02-2017 Via de website gekocht

Photo cubus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goed product en niet duur. Makkelijk in elkaar te zetten.
Ze hebben nog veel meer goede spullen dus kijk eerst op cameranu.nl voordat je ergens anders koopt.
Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RensevdH 01-02-2017 Via de website gekocht

Snel, eenvoudig en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website laat zich eenvoudig lezen en met behulp van zoeken kom je heel snel bij het product wat je nodig hebt. Ook de betaling en verdere afronding van de bestelling is gewoon, simpel en goed. De voorraad van Cameranu.nl wordt on the spot bijgewerkt. Ik wilde na de bestelling nog iets weten en zag dat het product niet op voorrad was. Belletje en kreeg het antwoord dat de voorraad real time wordt bijgewerkt en mijn bestelling was al bijna de deur uit.
's Ochtends rond 11.00 uur besteld, 's avond exact 18.00 uur bezorgd. En dat voor bezorgkosten van nog geen 2 Euro, normaal gratis, maar deze was spoed. Artikel was perfect, vergeet ik bijna te vertellen. De prijs was ook prima.
Super webshop, ga ik zeker weer gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 01-02-2017 Via de website gekocht

Topservice en ruime keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede reacties op vragen. Mooie site met ruime keus. Veel afbeeldingen, info, filmpjes, recensies etc. Vaak kom ik met bestellen toch weer terecht bij www.cameranu.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuc 01-02-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met een groot assortiment. Mijn bestelling kwam binnen 14 uur al thuis aan. Het werkt goed en kan met een gerust hart verder met mijn project. Mijn complimenten aan het CameraNU team!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foekje Snippe-Zwaan 01-02-2017 Via de website gekocht

Camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb gekozen voor Camera NU door een goede ervaring van een familielid. Hij heeft veel vertrouwen in de winkel. Dat gaf voor mij de doorslag om niet te zoeken naar de goedkoopste winkel maar de beste. En daarin ben ik niet teleurgesteld. Geen onverwachte kosten. Helder en duidelijk. De website is overzichtelijk en er is heel veel keus.
Ik vertrouw erop als er wat is, dat ik aan de bel kan trekken.
Ben erg blij met mijn nieuwe camera.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelline 01-02-2017 In de winkel gekocht

flitser set

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
als beginnende hobby fotograaf erg blij met mijn aankopen bij cameranu. Bij al deze aankopen ben ik er goed geholpen om een goede keus te maken voor niet al te veel geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bakker 01-02-2017 Via de website gekocht

aankoop item remote

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne www winkel, goed assortiment en een goede prijsverhouding.
Goede ondersteuning na betaling betreffende de levertijd etc.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HPCE Kuipers 01-02-2017 In de winkel gekocht

Verse pensionado met vogelaarsambitie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze in de winkel, nog grotere voorraad, gedegen advies, uitstekende service. De medewerker nam alle tijd, die nodig was om mij over de keuze opties te informeren.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek 01-02-2017 Via de website gekocht

Godox LED 170 videolamp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen op de website van camaranu.nl ging erg gemakkelijk. Een heldere eenvoudige site. Een vraagje per e-mailwerd enorm snel behandeld. Mooie pakbon en factuur per mail. dus wat wil je nog meer: snel, goed, goedkoop en makkelijk. Hoe Nederlands kan het zijn ? Voor mij de volgende keer weer zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-02-2017 Via de website gekocht

Goede webshop, nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een accessoire gekocht voor een wat oudere camera en dat tegen een heel leuke prijs. Snelle levering dus prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 01-02-2017 Via de website gekocht

Goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop, met overzichtelijke site. Het assortiment is ruim en de prijs oké. Kon bij levering aangeven wanneer ik het bezorgd wilde hebben en dit is geheel volgens afspraak gebeurt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Dame 01-02-2017 In de winkel gekocht
Urk

De" FOTO WINKEL'' van miden nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is netjes, goed bereikbaar, georganiseerd, en klant vriendelijk en altijd koffie aanwezig, is toch lekker want je kan er uren rond kijken er staat genoeg.
Het personeel helpt daar waar het kan en is niet alleen maar op verkopen gericht, zoeken ook mee naar de goedkopere oplossing, en ook bij garantie is er een luisterend oor.
Dus alles op een rij, wil je een camera/lens of accessoires kopen hoef je niet veder dan Urk te lopen

Pluspunten

  • netjes
  • klant vriendelijk
  • berijkbaar
  • normale prijzen
  • voor prof en ammateur

Minpunten

  • winkel mag iets groter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kimberleyanisa 01-02-2017 In de winkel gekocht

Goed geïnformeerd over mijn nieuwe camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ging op zoek naar een compact camera van het merk Canon en liep er uit met de splinternieuwe Fujifilm, ik ben zeer overtuigd geraakt van dit toestel en kan niet wachten om hem mee te nemen op wereldreis!

Geholpen in de winkel van Urk, het was wel aardig druk op de zaterdag middag. Maar na een nummertje te hebben getrokken werd ik uitstekend geholpen door een jonge man. Ze nemen zeker hun tijd om je so perfect mogelijk te helpen en de werknemers hebben extreem veel ervaring.

Top camera! Uitstekende service en kennis. Bedankt cameraNU!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 01-02-2017 In de winkel gekocht
Urk

Nalevering NIK-boekje

Algemene score

8,0
Na de interessante lezing van Ruud van der Lubben het boekje Beeldbewerking met NIK gekocht. Helaas ging het laatste boekje net voor mijn neus weg. Maar gelukkig kon deze nog besteld worden. Deze kwam sneller binnen als gedacht.
Daarnaast advies gevraagd over de aanschaf van een lens, duidelijk advies en tevreden over de aankoop.

Eerder al eens advies gevraagd en had het idee om een bepaalde set te kopen. Het advies was om niet deze te kopen. Dus minder uitgegeven.

Pluspunten

  • Vriendelijk advies
  • Deskundig

Minpunten

  • Soms lange wachttijden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Simone 01-02-2017 Via de website gekocht

Review Cameranu.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via cameranu.nl heb ik een Rode Microfoon en Mini Windjammer gekocht. Er was diverse keuze in microfoons en windjammers wat prettig was en beide werden snel geleverd. Enige puntje van opbouwende kritiek: de productspecificatie/omschrijving had van mij iets uitgebreider gemogen. Verder heel tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van de website en de service.

Pluspunten

  • levering
  • betaling
  • gebruiksvriendelijkheid

Minpunten

  • productomschrijving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.H. Spelbos 01-02-2017 Via de website gekocht

Vlotte en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht het boek "macro- en natuurfotografie" van P.Dhaeze, dat niet meer overal te koop is. Hier was het wel te koop en nog voor de laagste prijs ook. Zonder bezorgkosten werd het de volgende dag thuis bezorgd (en dus niet door postbode door de brievenbus gegooid met alle kans op schade, zoals bij andere winkels gebruikelijk is). Klasse!

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 01-02-2017 Via de website gekocht

tamron 70-300mm

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
pakketje werd netjes de volgende dag bezorgt zoals ik de voorwaarden stond. enige kritiek puntje is dat er vrij laat op mijn informatie email werd gereageerd, dat zou beter kunnen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rob 01-02-2017 Via de website gekocht

Batterij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een nieuwe/extra batterij nodig voor mijn DSLR camera nodig. Maar ik kon niet goed vinden welke ik moest hebben voor mij camera. Een telefoontje bracht uitkomst met de juiste batterij.
En de volgende dag was deze al in huis.
Snelle en vakkundige hulp gehad.

Pluspunten

  • Verstand van zaken
  • Hebben direct op voorraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula Schoonis 01-02-2017 Via de website gekocht

Snelle actie van Cameranu.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het benodigde product was snel te leveren en naar volle tevredenheid heb ik het ook snel ontvangen.
Volgende keer zal ik weer naar deze website gaan
om het benodigde te bestellen.

Pluspunten

  • Goed product
  • Snelle levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.J vd V, , Hellevoetsluis 31-01-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder spullen besteld en naar tevredenheid snel en betrouwbaar geleverd gekregen. Deze keer een Pentax K 3 II met 16-85 + 50 mm lens als set. En als verwacht weer zeer snel en correct afgeleverd op afhaalpunt. Wat wil je nog meer... direct aan de slag natuurlijk!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 31-01-2017 Via de website gekocht

Klantgerichte winkel en webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service en klantgerichtheid bij CameraNu is van zeer hoog niveau! In de winkel en telefonisch word je goed geholpen. Serviceafdeling helpt je graag verder en biedt goede oplossingen!

Pluspunten

  • Service
  • Klantgericht
  • Vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 31-01-2017 Via de website gekocht

Ervaring Drone-aankoop: DJI Inspire 2 en Zenmuse X5S

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en actueel en op vragen gesteld via de telefoon of mail komt dezelfde dag of uiterlijk de dag daarop een volledig en duidelijk antwoord. Geen vage beloften en als je naar de prijzen kijkt dan kunnen ze zich meten met de rest. Heb hier een DJI Drone met camera gekocht en deze werd middels hun eigen koerier en exact op tijd netjes en goed verpakt bezorgd.
Ik had gevraagd of men een extra Micro-SD kaart erbij wilde doen aangezien ik daar toch voor een bedrag van ruim 5500 euro! in een keer kocht en in de nabije toekomst meer aankopen verwacht. Die rek zat er niet in, ook niet nadat ik aangaf een link naar hen op onze eigen site te willen plaatsen. Dat vond ik eerlijk gezegd erg jammer. Is toch een een beetje gun-factor....Bij "kleine" aankopen heel begrijpelijk maar in deze casus kijk ik daar toch anders tegenaan. Zeker aangezien de kans erg groot is dat er nog enkele duizenden euro's besteed gaan worden. Maar goed dat is dan aan mij om een volgende keer misschien nog verder te kijken.

Pluspunten

  • Actuele/volledige site
  • snelle reactie op gestelde vragen

Minpunten

  • Erg strakke prijshantering/tegemoetkoming

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 31-01-2017 Via de website gekocht

Goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling werd zoals aangegeven netjes de volgende dag bezorgd. Het aanbod van CameraNu is goed en de prijs/kwaliteit verhouding eveneens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Aanbod

Minpunten

  • Filter-mogelijkheden webshop

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Erna 31-01-2017 Via de website gekocht

Camera.nu is erg klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds kort heb ik twee maal een bestelling gedaan bij Camera.nu. Het verbaasde me hoe klantvriendelijk en servicegericht de medewerkers op mijn vragen, die ik per mail stelde, reageerden. Ik had direct vertrouwen in hun en ging vrij snel over tot een bestelling. Deze werd heel goed en snel geleverd en via de mail werd zelfs de status van mijn bestelling doorgegeven , dus niet alleen via Post.Nl maar ook via Camera.nu. Erg prettig allemaal! Je weet wat je kan verwachten als klant en dat vind ik erg belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w. meijboom 31-01-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede begeleiding van personeel met kennis van zaken. Goede informatie vooraf en hulp bij de bestelling.

Pluspunten

  • adequaat
  • kennis
  • snelle levering
  • prima service

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews