cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaas 17-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering
Zoeken op website is gemakkelijk goede omschrijving van artikelen

Reageer

Kenneth Beelaert 16-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik besel regelmatig materiaal om mijn fotostudio verder uit te bouwen. Als frequent fotograaf kan ik cameranu.nl ten sterkste aanraden. Er wordt altijd een prima service geleverd en ook op vragen komt snel een correct antwoord. Leveringen gebeuren prima volgens de afspraken en worden altijd op tijd geleverd. Met de producten moet voorzichtig worden omgesprongen, het zijn vaak fragiele zaken. Dit wordt prima gedaan door cameranu.nl Er zijn nooit beschadigingen aan de producten, deze zijn in prima staat. Kortom: sublieme service, en heel klantvriendelijk. Ik kan deze site/winkel zeker aanraden..

Reageer

Karin 16-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel informatie/advies over fotografie op site. Functies van diverse lenzen en objectieven zijn er te vinden. Heel handig voor beginnende fotograaf, zoals ik er een ben.

Reageer

wim van passel 16-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren geniet ik van de betrouwbaarheid en de vriendelijkheid van het gehele CameraNu systeem. Als onbetaald natuurfotograaf, in hoofdzaak werkzaam op beide poolgebieden, moet ik niet alleen drie keer nadenken voordat ik een stuiver uitgeef, maar moet ik ook 200 % zeker zijn van topkwaliteit-apparatuur. Die mag ik beiden al jaren bij CameraNu vinden, waarbij vooral de unanieme klantvriendelijkheid van alle betrokken personeelsleden opmerkelijk te noemen is. Keer op keer is het een glimlach waard als ik weer eens een mooie, leuke, slimme en betaalbare aankoop heb gedaan. Ga zo door...CameraNu, een welkome prijsbreker tussen al m'n ijsbrekers. Wim van Passel / Tijdloze Momenten.nl

Reageer

Fred Riepsaame 16-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een collega attent gemaakt op deze site en heb direct iets besteld. Op zaterdag besteld en dinsdag, omdat 2e Pinksterdag er tussen zat, netjes en stevig verpakt, afgeleverd bij het gevraagde PostNL ophaalpunt. Ben er bij mee.

Reageer

Eb 16-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een prima Winkel met uitgebreid assortiment en personeel dat verstand van zaken heeft en uitgebreid de tijd voor je neemt. Chapo.

Reageer

Dennis Groot 16-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne winkel. Medewerkers hebben kennis van zaken, vriendelijk en denken mee. Ze willen niet alleen verkopen wat duur is, maar zoeken naar wat bij past.

Reageer

Cees 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig zaken doen toffe aanbiedingen die anderen niet hebben vriendelijk personeel in de winkel in Urk on line altijd op tijd goede juiste leveringen vandaar de 9

Reageer

Roel Hoek 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn bedrijf. Snelle levering. Veel keus en goede informatie. Mogelijkheid om evt winkels te bezoeken.

Reageer

Mijndert De Vos 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super zeer snelle levering goede kwaliteit en prijs, van alles te vinden camera, foto/video/telescoop en verrekijkers 👍🏼

Reageer

Nathalie 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben naar de winkel in Urk geweest.
Vantevoren heb ik telefonisch contact gehad of ze het op voorraad hadden.
Ze hebben het voor me gereserveerd en het lag klaar in de winkel. Leuke vriendelijke mevrouw aan de kassa. Heel blij met mijn product😊

Reageer

Matthias 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Crane 3 buiten de retour termijn terug gezonden ivm met een mankement waar ik later pas achter kwam, en is alsnog netjes omgeruild voor een nieuw exemplaar. Snelle service!

Reageer

Willy Langmans 14-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Canon lens 24-70 f4. Naast de cashback actie biedt cameranu.nl ook nog 5 jaar garantie aan! Dit kon ik enkel hier vinden. Bij anderen is de garantieverlenging betalend. Prima deal en snel geleverd!

Reageer

Henny 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De snelheid van leveren was fenomenaal. Alleen heb ik mij verkeken op de nieuwe Pinnacle studio. Ik kom van Pinnacle 10 af en kan me in deze nieuwe versie niet vinden. In het verleden kreeg je er een gebruiksaanwijzing bij en tegenwoordig moet je op you tube zoeken en kun je er geen weg in vinden. Tot nu toe kan ik er niets mee, kan ook aan mij liggen (BEN 75 )

Reageer

Richard Brefeld 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2e Pinksterdag een flitser besteld die ik zaterdags nodig had voor een bruidsreportage. Ik zou hem dinsdagavond in huis hebben. Helaas kwam de koerier niet langs. Navraag bij de vervoerder bleek mijn pakketje zoek te zijn. CameraNU gebeld, kreeg een vriendelijk dame aan de lijn, die heeft de vervoerder nog gebeld en heeft uiteindelijk besloten mij alsnog de flitser opnieuw toe te sturen. Wat een service! Voor mij de perfecte fotowinkel om mijn bestellingen te doen, zowel online als in de winkel zelf.

Reageer

Jolanda 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik deed een bestelling bij cameranu.nl en wilde direct afrekenen. Dit ging fout en ik bestelde wederom de gewenste artikelen.
Oepsssss, ik deed dus 2 bestellingen !
Camaranu.nl pakte dit direct op, stuurde me een email met de vraag en de door hun gecancelde dubbele order en een dag later had ik netjes alles in bezit wat ik wilde aankopen en kreeg geen dubbele bestelling.
Het euvel is zeer netjes afgehandeld zonder zelf hoeven te corrigeren !
Bedankt cameranu.nl,
Gr, van een blije klant

Reageer

Nico van Duijn 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na s'avonds Camera te hebben besteld geconstateerd dat ik wat was vergeten te bestellen. Na een telefoontje naar de Hekpdesk onderdeel toegevoegd en camera de volgende dag volgens opgegeven tijdschema in huis.
Petje af voor deze service gerichte organisatie

Reageer

Agaath Coolsma 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg het adres van deze winkel van een vriend.
Toen bleek dat het door mij bestelde artikel niet direct voorradig was, werd ik meteen gebeld om dat te melden ( helaaswas ik niet aanwezig). En daarna kon ik dagelijks volgen hoever ze met mijn bestelling waren. Gaf een betrouwbare indruk.

Reageer

IngridBreedveld 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na heel veel zoeken op het internet vond ik eindelijk bij cameranu de perfecte verrekijker voor op ons bootje!

Reageer

KimvanTuijl 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving, snelle levering. Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Reageer

Hilko 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vragen via e-mail worden snel en correct beantwoord. Naar aanleiding hiervan opnieuw een bestelling geplaatst. Keurig de andere dag al bezorgd. Al verschillende artikelen bij cameranu gekocht en tot nu toe nog geen slechte ervaringen gehad.

Reageer

Erik 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gezocht naar de beste prijzen dus daarom ben ik bij jullie terecht gekomen,heb een mooie camera en had hem razendsnel binnen,top👍🏻👍🏻

Reageer

"Visje halen" 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mede door het goede advies, voorlichting, webservices van Cameranu en de gunstige prijzen komen we graag op Urk. En dit combineren we dan met even een visje halen. En we hebben er heel wat gehaald!

Reageer

J.Joosten 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en geordend en de prijzen zijn actueel. Voor onze studio hebben we vaker materieel nodig en de producten zijn makkelijk te vinden. Top!

Reageer

Kees Rutgers 12-06-2019

Algemene score

10,0
Koop regelmatig bij cameranu en altijd goed geregeld. Snel en fijne service. Laatst had ik een verkeerde tas gekocht ( mijn fout) maar goed geregeld en andere tas geregeld.

Reageer

Henk buitenhuis 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door het personeel Een goed advies in de winkel gekregen en een snelle levering thuis

Reageer

Marga 12-06-2019

Algemene score

8,0
De gemak van het bestellen en betalen vind ik een 9 waard, maar alsjeblieft: neem een andere bezorgdienst!!! Jullie zeggen dat het product de volgende dag wordt geleverd. Nou, niet dus he? PostNL heeft na twee keer vertraging het product pas afgeleverd! Doe er wat mee.

Reageer

Anna Schilt 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zo blij met mijn camera! Ik heb foto's gemaakt waar ik zelf versteld van stond! Goede apparatuur en precies op de beloofde tijd geleverd! Helemaal tevreden!

Reageer

Bart 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende webshop! Ik had een nieuw statief nodig en wil graag producten kunnen vergelijken. Door veel filters toe te passen, kon ik snel zien welk statief het beste bij mijn wensen past. Snelle levering, goed ingepakt. Ik ben tevreden!

Reageer

Stefan M 12-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst bij cameranu.nl een bestelling gedaan. Een overzichtelijke webshop met een ruim keuze aanbod. Erg fijn waardoor je kunt vergelijken.
Onlangs een compact camera en wat accessoires besteld van het merk Nikon. Binnen twee dagen netjes en compleet afgeleverd. Camera werkt zoals omschreven is op de website, waardoor ik erg veel plezier heb van mijn camera nu!
Al met al, heb ik mijn bestelling als fijn en vertrouwd ervaren bij camaranu.nl.

Reageer

Theo Molenaar 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke winkel, met goed aanbiedingen en een snelle en correcte verzending, En als er iets mis gaat ook een goede service !

Reageer

Emile Theunissen 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere artikelen gekocht bij camera nu en kan gerust zeggen dat deze winkel top is. Niet alleen wat de prijs betreft maar ook de servicedesk. Doen geen wat ze beloven en zijn zeer deskundig en klantgericht. Een echte aanrader.

Reageer

Arno Lambregtse 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren kom ik op Urk bij de leukste "snoepwinkel" op het gebied van fotografie over de vloer. Dit is nou echt een winkel waar mensen werken die kunnen adviseren en weten waarover ze praten. Als je in de winkel bent wordt je altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Maar ook online word je bestelling snel geleverd. Echt een winkel met hart voor de fotografieliefhebber!

Reageer

Peter L 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering via UPS. Pakket was goed verpakt met het nodige beschermmateriaal.

Reageer

Heuberger 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop met een groot aanbod tegen concurrerende prijzen. Wat me bij mijn laatste bestelling in positieve zin heeft verbaast is dat de hoewel er feestdagen tussen bestelling en verzending zaten alles toch de volgende werkdag op de deurmat lag.

Reageer

Hans 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vaker wat besteld bij Cameranu.nl en heb mijn artikelen altijd netjes en op tijd ontvangen. Ik heb gelukkig tot op heden nog geen reden gehad om iets terug te sturen.

Reageer

J. Alsemgeest 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk zoals je zou willen dat èlke webshop zou werken "Perfect!". Doen wat je beloofd en nog snel ook. Als verrassing (vooral de dikte!) een gratis prachtig mooi vogelboek bij de bestelling van onze compact verrekijker. Kijk, daar worden we blij van. Superservice.
Een aanrader....

Reageer

Carlo Danen 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toestel kwam wel een dag later binnen dan wat de site beloofde Nu was het niet erg omdat er geen haast bij zat.
W.s. omdat het toestel toch niet op voorraad bleek te zijn. Dat denk ik omdat ze ook een ander model opgestuurd hebben dan besteld.
Waarom dan toch een positieve review van deze webwinkel?
Mijn ervaringen met de winkel zijn heel positief omdat ze een super goede after service hebben op het moment dat er problemen zijn met het product. Cameranu.nl stuurde deze keer zelfs een gratis upgrade van het product dat ik besteld had (versie met GPS + € 75,-) zonder daar ook maar een woord aan vuil te maken.
Stond wel netjes op de factuur dus het is niet dat het een foutje was.
Dat maakt het dagje wachten meer dan waard.

Reageer

Hans 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke shop waarin alles makkelijk te vinden is en voorzien van een duidelijke omschrijving van het produkt en zijn specificaties. Bij vragen wordt je snel en vriendelijk geholpen door deskundig personeel. De verzending van het bestelde gaat altijd vlot.

Reageer

Martin 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als beginner op het gebied van fotografie had ik de nodige professionele advies nodig. Eerst was ik naar een andere winkel gegaan maar werd daar uit eindelijk niet fijn behandelt en het duurde volgens hun allemaal te lang.

Ik ben toen naar CameraNU uitgeweken. Ik ben uitermate goed geholpen via de telefoon en deze persoon nam zeker de tijd voor alles. Hele goede klantenservice. Maar daar houdt het nog niet op. Na 2 dagen zag ik een advertentie dat je nog eens 150 korting kreeg op het product. Van te voren wist ik hier niet van af. CameraNU was zo netjes om dit bedrag naar mij over te maken, ook al had ik hem voor de actieperiode gekocht. Compliment voor dit!

Het enigste verbeter punt vind ik dat ze de actuele voorraad op de site moeten bij houden hoe die werkelijk is. Zo moet ik tot half juni wachten op mijn drone terwijl er op de website 5 werkdagen staat.

Reageer

Taede 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We gingen voor een verrekijker, de expert op dit gebied heeft ons super vriendelijk geholpen. We kregen alle tijd om buiten vele kijkers te vergelijken en kregen zeer goed en uitgebreid uitleg.
Er was totaal geen druk om te kopen. De koffie was heerlijk en we hebben de kijker gekocht die het beste bij ons en ons budget paste. Heel erg bedankt camera nu.

Reageer

Visker 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede Prijs kwaliteitsverhouding vlotte levering met de mogelijkheid om een pick-up adres aan te geven. Dat is ideaal als je moet werken. Product is goed verpakt en voldoen aan mijn verwachting.

Reageer

Dennis 09-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na het vergelijken van verschillende onderwaterbehuizingen voor camera’s en het uitzoeken wel toestel in welke behuizing past op verschillende sites. Vond ik deze site voordelig en zeer uitgebreid in de omschrijving. Snelle levering en netjes verpakt

Reageer

Cato 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een aantal goed ervaringen in het verleden met CameraNU heb ik besloten mijn grote aankoop; een nieuwe professionele body, via hen te doen. Wederom heb ik gekozen voor een tweedehands exemplaar en deze is precies uitgevallen zoals beschreven. Hij werkt naar behoren, gebruikerssporen komen overeen met de beschrijving en je hebt ook nog eens garantie! Precies zoals aangegeven had ik de body de volgende dag in huis. Goed ingepakt ook! Erg blij met deze webshop waar de service goed is en de prijzen heel acceptabel! Ga zo door! :)

Reageer

Pool. W. 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zeer gebruiksvriendelijk. De levering van de door mij bestelde goederen was prima in orde. Ik had al van anderen gehoord dat Cameranu een top zaak was en dat is volgens mij nog steeds zo.De medewerkers nemen alle tijd voor je ook al kom je alleen maar voor advies. Ik kom hier zeker nog wel eens terug.

Reageer

IvH 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
fijn dat CameraNu naast de toch wel dure adapter van Olympus ook een adapter van Caruba levert (Lens Mount Adapter (Micro 4/3 naar 4/3) Aluminium). Degelijk en werkt net zo goed.

Reageer

JanR 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu is voor mij de ideale winkel als het op fotografie artikelen aankomt, ruime sortering. Veel op voorraad, zeer deskundig advies. Dit advies is echt op jouw van toepassing, ook al weet je nog niet exact wat je voorkeur is. Geduldig, behulpzaam en vaktechnisch kundig personeel. Eerlijk is eerlijk al in veel foto winkels geweest. Maar deze steekt toch net iets boven de anderen uit. Al jaren trouwe klant.
Enig minpuntje is dat het daardoor heel druk kan zijn. Dus je kunt beter een moment kiezen dat het minder druk is.
Maar op zich is druk niet echt een minpunt, het zegt wel iets over de winkel

Chapeau

Reageer

Elle 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze online winkel heeft me eerst heel goed geadviseerd over wat voor mijn camera bruikbaar was en ik ben blij met wat ik heb besteld. Dit kwam snel en netjes verpakt aan!

Reageer

John 08-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte en snelle levering van het bestelde product.
Transparante en duidelijkheid in de webshop zijn aanleiding voor de aankoop

Reageer

Lia 07-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat het artikel wat ik wilde voorradig was. De service , zoals snelle levering, op de hoogte gehouden worden van de verzending enz, was perfect.

Reageer

Toon meer reviews