cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24425 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2342 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo Gottgens 08-04-2017 Via de website gekocht

Aankoop via internet bij cameranu.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was super snel en prijs kwaliteit verhouding is oke. Graag een volgende keer weer. Ik verzamel fotografica en vindt cameranu bijzonder interessant!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 07-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering met duidelijke track and trace

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een tethered cable besteld met als 'opmerking' dat deze wel geschikt moest zijn voor mijn camera. Vrijwel direct terugkoppeling dat ik de juiste kabel gekozen had en de volgende dag kon ik aan de slag. Snelle levering dus en duidelijk aandacht voor mijn vraag. Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mai 07-04-2017 Via de website gekocht

De ideale winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke site, een erg ruim assortiment, de verkoopprijzen zijn prettig laag in verhouding met anderen, telefonisch contact is ook rechtstreeks met personeel, ze denken mee en zijn echt klantvriendelijk, binnen 18 uur de aankoop al ontvangen im perfecte staat en verpakking, ook het bezorgbedrijf is super goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 07-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Soms heb je snel wat nodig en kan je bijna niet wachten. Dit is de reden dat ik bij Cameranu ben uitgekomen. Goede prijs en zeer snelle levering in het weekend!
Netjes verpakt en compleet! Ik kan het iedereen aanraden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Worp 07-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

7,0
Snelle levering zoals op de site vermeld staat. Het pakketje was weliswaar groter dan nodig, wat onnodig afval meebrengt. De producten zijn in goede staat ontvangen en zijn prettig in gebruik!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Natasja 07-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle keurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dag na bestelling al geleverd. Keurig verpakt. Scherpe prijs voor de e-reader en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 07-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op Professional Imaging heb ik de Tamron 70-200mm G2 besteld bij CameraNu. De lens was nog niet zo lang geleden geïntroduceerd en was nog niet op voorraad. Dat ik de lens al met 10% beurskorting kon bestellen had ik dan ook niet verwacht. Eerste pluspunt.
Binnen twee weken werd de lens verwacht, waarna ik deze thuisgestuurd zou krijgen. Tot mij verbazing kreeg ik in de loop van de eerste week al bericht dat de lens onderweg was. Tweede pluspunt.
Nadat ik een aantal fotos gemaakt had met de lens bleek de scherpte tegen te vallen. Ik heb telefonisch contact gezocht met CameraNu en kon de lens omruilen voor een ander exemplaar. Er werd aangegeven dat mijn 14 dagen bedenk tijd opnieuw zouden starten na ontvangst van het nieuwe exemplaar. Per email heb ik een retourlabel ontvangen waarmee ik de lens kostenloos retour kon sturen. Als ik een minpunt moet noemen is het de minimale status informatie van het pakket tijdens de verzending met Kiala, waarbij het pakket tijdens de levering over is gezet op een ander pakketnummer. Na bericht van ontvangst had ik binnen 2 dagen een nieuw exemplaar in huis. Dit exemplaar is zichtbaar scherper. Al met al goede service!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Review margot 07-04-2017 Via de website gekocht

Zeer klant gerichte aandacht en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies voor Cameranu vanwege de expertise van de verkoopmedewerkers en de klantvriendelijke service gerichtheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap 07-04-2017 Via de website gekocht

Waarom zo moeilijk als het makkelijk kan!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lekker makkelijk achter het computertje van klein tot groot bestellen bij CameraNU.nl En de service is top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jac. de Boer 07-04-2017 Via de website gekocht

een nieuwe scanner

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leveringsprocedure uitstekend; simpel en gevonden via internet. De site gaf voldoende informatie om er te bestellen. De snelheid van levering is ook uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 07-04-2017 Via de website gekocht

Prima zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een heel goede zaak
Heb er meer gekocht
Altijd snelle verzending en goed verpakt
Als ik artikelen voor mijn camera koop is het assortiment heel groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Valkenburg 07-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en vriendelijke service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail over mijn bestelling. Ook vragen worden snel beantwoord. Het pakket was stevig en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jim96 07-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering in combinatie met red-je-pakketje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, makkelijk bestellen. Marktconforme prijs. Zeer snelle en relatief goedkope levering met red-je-pakketje.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ritch 07-04-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht naar een Canon 50mm 1.8 lens.

Op CameraNu.nl zag ik een "out of box" exemplaar voor 99,-.

Deze besteld en een dag later netjes in huis,niet te onderscheiden van een nieuwe.

Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 06-04-2017 Via de website gekocht

Vandaag besteld morgen in huis klopt ook echt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, snelle levering.
Ik kan er verder niks over zeggen, ze doen gewoon wat een webwinkel moet doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Verhagen 06-04-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu heeft mijn bestelde verrekijker in goede orde toegezonden. In de avond besteld en de volgende ochtend (voormiddag) reeds aangetekend ontvangen.
Mijn conclusie: een betrouwbare winkel met een prima en snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Will 06-04-2017 In de winkel gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig personeel dat meedenkt en je goed adviseert, ben zeer tevreden met deze manier van werken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

netty 06-04-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een artikel besteld online en ik kreeg keurig bericht per mail van dat zij het in behandeling hadden genomen , een mail dat het afgestuurd was , keurig hoor ! Artikel was goed verpakt en werd netjes bezorgt .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco 06-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik en goed geholpen door de medewerkers. en daarmee heb ik het juiste artikel kunnen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 06-04-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Regelmatig iets bij cameranu.nl bestelt en nooit teleurgesteld , cameranu.nl doet wat ze belooft!
Heb nu m'n tweede camera bij cameranu.nl gekocht en regelmatig accessoires besteld wat altijd vlot en keurig geleverd wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie Verhart 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog vlak voordat ik aan mijn langdurige reis naar Azië begon besloot ik te investeren in een nieuwe camera en objectief. Het was vrij spannend, want ik plaatste mijn bestelling erg last minute (3 dagen van te voren)! Het kwam dus puur op cameranu.nl aan. Zoals beloofd werd een dag later mijn bestelling bezorgd. Alles in perfecte staat! Mijn ervaring met cameranu.nl is dan ook zeer goed. Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri van Boxtel 06-04-2017 Via de website gekocht

Prima sevice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een te kleine tas gekocht via de webwinkel. Zonder problemen retour kunnen sturen. Een groter tas besteld, die niet op voorraad was. Uitgelegd dat ik naar Ijsland ga en ik daarvoor een grotere tas nodig heb. Camera land heeft beloofd dat ze hun best doen en dat er altijd een oplossing gevonden zou worden. Nu dat klopt de tas is binnen.just in time. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 06-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze voor een goede prijs. Levering zoals was beloofd: dus snel (volgende dag) en keurig verpakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 06-04-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en goed verpakt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een flitser Nikon SB-5000 gekocht. De ene dag besteld en de volgende dag geleverd. Heel goed verpakt. Camera,nu is mijn leverancier. Klasse!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle afhandeling en een goede service.
Alles netjes zat netjes verpakt.
Ze hebben een ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 06-04-2017 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij cameranu voor de laagste prijs deze camera kunnen kopen! Echt goedkoper in vergelijking met andere sites. Goed ingepakt en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 06-04-2017 Via de website gekocht

Prima website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website en goed aanbod. Levering is ook lekker snel.
De lichtstatieven van Manfrotto waren in perfecte staat bij levering. Dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 06-04-2017 Via de website gekocht

Precies goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren foto apparatuur bij Cameranu. Meestal rijd ik er heen omdat ik alles even wil zien en vasthouden alvorens ik het koop maar mijn laatste aankoop (een conversielens) heb ik via de webshop besteld.
Alles is gewoon super duidelijk en overzichtelijk en ik zou echt niet weten hoe het beter kan.
Ook de service is altijd goed en ze geven soms ook extra garantie zoals bij mijn vorige aankoop (Een Ricoh GRII)
Samengevat; een fysieke winkel waar je alles kunt zien, met echt goede service maar toch gewoon lage internet prijzen :-)
Klinkt vast als reclame maar ik kom hier al vanaf 2010 en weet geen enkel nadeel te bedenken en raad iedereen deze winkel met vertrouwen aan!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els de Jong 06-04-2017 Via de website gekocht

geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik zocht 'n fotostudio, heb heel marktplaats doorzocht en daar vragen ze meer voor 'n tweedehands
dan cameraNU voor een nieuwe. Dus was de keuze snel gemaakt.
Heb bij cameraNU een nieuwe besteld en de volgende dag werd hij al thuis bezorgd.
Hoefde geen portokosten te betalen. Nou dat is wat je noemt topservice, als ik nog eens wat nodig heb, staat cameraNU.nl zeker op de eerste plaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Dijkstra 05-04-2017 In de winkel gekocht
Camera Nu Urk

Nummer 1 in klantvriendelijkheid!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel krijg je zeer goede uitleg en adviezen rondom de camera die je wilt aanschaffen.
Ik had problemen met mijn vorige Sony camera, die nog onder de garantiebepaling viel. Mij viel op dat je als klant heel serieus genomen wordt en dat ze voor je op de bres springen als het nodig is.
Een dikke pluim voor het personeel die geduldig, vriendelijk en hulpvaardig is.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 05-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg duidelijk en overzichtelijk. op deze manier kon ik gemakkelijk mijn product vinden. bovendien is het erg fijn dat je voor 12 uur kan bestellen en dat het dan de volgende dag nog in huis is. bovendien reageert de klantenservice erg snel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Zwijnenburg 05-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site was heel duidelijk. Prijs/kwaliteit was heel goed. De levering was snel en keurig. Zowel telefonisch als mailcontact was heel vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 05-04-2017 Via de website gekocht

Topmicrofoon + Topprijs = CameraNU.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig assortiment met goede service! Ik had nog een aantal vragen over mijn aankoop en werd heel erg vriendelijk en bekwaam geholpen.
Binnen een dag geleverd voor 2 euro. Ik ben intens blij met de keuze voor cameraNU en de Robe microfoon!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alberta 05-04-2017 Via de website gekocht

Fantastische, gemakkelijke webwinkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk, voordelig geen verzendkosten en op tijd bezorgd!
Het was een verjaardagskado, op tijd bezorgd en ook nog ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 05-04-2017 Via de website gekocht

Snelle services en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze winkel gekozen omdat ik er al eerder wat had besteld. Naast de snelle services is ook het telefonisch contact erg prettig en werd ik vriendelijk te woord gestaan, en kon zo makkelijk een keuze maken wat ik wilde bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 05-04-2017 Via de website gekocht

scherpe prijzen en top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijzen zijn zeer scherp en het aanbod is perfect en als je vragen hebt kun je hun altijd bellen voor advies

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvia moerman 05-04-2017 Via de website gekocht

super fototas van canon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een ruime camera tas met voldoende bergruimte voor mijn camera en ass.
Na een chat te hebben gehad met een van de medewerkers,viel mijn oog op de canon camera tas. Verder super levering. Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonja 05-04-2017 Via de website gekocht

Bij twijfel: Doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne (snelle) site waarop alle informatie over de artikelen te vinden is.
Gekozen voor de levering op dezelfde dag (€1,99). Op zaterdag om ongeveer 11.30 uur besteld en om 17.00 had ik de spullen in huis. Helemaal super.

Reageer

Etienne De Schryver 05-04-2017 Via de website gekocht

WIE doet beter?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
.... CORRECTE prijzen VLOTTE communicatie en STIPTE LEVERING wat kan je nog méér wensen als klant
proficiat en doe zo verder!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giu 05-04-2017 Via de website gekocht

Lekker Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie voorziening en snel geleverd. Duidelijk proces. In de avond besteld en het stond de volgende dag netjes op de stoep.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ko Hoogesteger 05-04-2017 In de winkel gekocht
Professional Imaging beurs

Super klantgerichtheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb tijdens de Professional Imaging Beurs een Rode microfoon gekocht. In alle hectiek van de beurs werd er alle tijd voor mij genomen voor het beantwoorden van vragen. Ik vind dit super klantgericht en waardeer dit zeer.
De microfoon voldoet prima aan mijn wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-04-2017 Via de website gekocht

Goede service of toch niet.........?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Je mag dan een dure camera en vele malen toch redelijk geprijsde accessoires bij ze gekocht hebben maar op het moment dat je om een stel eenvoudige lensdoppen voor een wat ouder type verrekijker vraagt dan wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en ben je vele weken zo niet maanden aan het wachten op een antwoord dat er uiteindelijk gewoonweg niet komt. Er is een gezegde dat luidt; "Wie het kleine niet eert is het grote niet weert". Lijkt hier van toch van toepassing te worden .......................

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 06-04-2017

Beste Peter,

Zoals via de email al even met je besproken is hier inderdaad door interne communicatie iets mis gegaan. Omdat het een ouder model kijker was hadden we de doppen zelf niet liggen, anders was het echt meteen opgelost. We betreuren de manier waarop het gelopen is, en bieden je ook langs deze weg nog onze excuses aan.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

P. Moors 05-04-2017 Via de website gekocht

Nette en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals je kunt verwachten een nette en snelle levering.
Alles zat er bij en was netjes verpakt.
Ook kreeg je een track & tracé mail op de besteldag en de dag erna dat het pakket onderweg was.
Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Han Tuttel 05-04-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volgens de verwachting en de verstrekte informatie. Vandaag besteld, morgen in huis. Simpel, eenvoudig en goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S. Mast 05-04-2017 Via de website gekocht

Behulpzaam en meedenkende winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kopen hier regelmatig onze fotografie spullen. In de winkel worden we altijd keurig geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel. Scherpe prijzen, snelle bezorging.
Laatst op de beurs konden we ook de spullen gratis laten bezorgen, scheelde ook weer een hoop wachttijd aan de balie en een hoop gesjouw.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jela Elzinga 05-04-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering is snel en CameraNU.nl heeft een groot assortiment. Ze hebben een prima service en het klantcontact was vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Will 05-04-2017 Via de website gekocht

producten van kwaliteit met een duidelijke beschrijving

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege de grote betrouwbaarheid die het uitstraalt. Ook worden de product specificaties uitgebreid beschreven zodat je direct weet wat je met je product kan. een klein minpuntje is dat ze bij Camera.nu weinig online zijn zodat je bijna altijd een mailtje moet sturen. Maar dit word wel weer gecompenseerd door de uitstekende leveringstijd! Voor 23:59 besteld is morgen in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Fotograaf 05-04-2017 Via de website gekocht

Het juiste adres voor ieder hobbyist & prof !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
J.l. waar ik al een tijd naar opzoek was een 35mm objectief voor fullframe Nikon D750. Gevonden bij Cameranu.nl, zowaar geen nieuwe, maar wel een zeer goed onderhouden "Sigma AF 35mm f/1.4 DG HSM Art objectief" zonder gebruikssporen in doos voor een zeer mooie prijs.
Een goede filter erbij gekocht van B&W.
Binnen 2 dagen in huis. Dat is pas nog eens service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 04-04-2017 Via de website gekocht

Lekker overzichtelijk, snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs heb ik een lens gekocht via cameranu.nl.
ik twijfelde over de kwaliteit van de lens, mede dankzij enkele reviews online. Na contact met de helpdesk bleek dat ik mijn product eerst kort kon testen, op eigen verantwoording natuurlijk. De lans was de volgende dag geleverd en ik kon er gelijk mee aan de slag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

An 04-04-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling vanuit Belgie was al na 2 dagen geleverd. Uitstekende service en een geweldige winkel met heel veel keuze voor fotografie hobby en proffessioneel. Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews