cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25414 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2669 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Femke 04-08-2017 Via de website gekocht

Fijne en betrouwbaar site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op internet aan het rond kijken en toen kwam ik deze site tegen. De naam sprak mij meteen aan en na verder kijken op de site vond ik hem betrouwbaar. Het voordeel vind ik ook bij deze site dat je achteraf kan betalen en dat vind ik heel prettig want dan kan ik het product eerst bekijken en als het toch niet bevalt terug sturen zonder dat je hoeft te betalen. Al met al dus een fijne, duidelijke en vooral een site die ik betrouwbaar vond.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

syd 04-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk met een prima zoekfunctie, goed prijs en super snelle levering. Wat wil je nog meer? :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 04-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen via de overzichtelijke website en snelle levering na betaling. Was goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niloui 04-08-2017 Via de website gekocht

Goede service, vriendelijk.

Algemene score

8,0
De mensen van de klantenservice waren zeer vriendelijk en behulpzaam! Duidelijke hulp gekregen.Het geleverde doek was van iets mindere kwaliteit dan we hadden gewild, maar dat kan ook aan onze onervarenheid liggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Lai 04-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en zeer snelle bezorging zonder bezorgkosten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De enige zaak waar je aangetekend kan versturen zonder bijkomende kosten voor zover ik weet. Top service en razendsnelle bezorging

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en nette afwikkeling van bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu is een professionele winkelketen die haar afspraken nakomt. Snelle levertijd, vakkundige verzending en een goed prijs/kwaliteitsniveau. Dit is niet mijn eerste bestelling bij deze onderneming en zeker niet mijn laatste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet 04-08-2017 Via de website gekocht

Snel besteld, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies wat je wilt van een webshop: ruime keuze, duidelijke informatie, vlotte afhandeling, geen bezorgkosten, thuiswinkelwaarborg, volgende dag geleverd. Veel meer valt er niet te wensen.

Reageer

Jef 04-08-2017 In de winkel gekocht
Urk

Bestelling per telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs heb ik cartridges bij CameraNu per telefoon besteld. De telefoon wordt vlot opgenomen. Na uitleg over de benodigde typen kon ik de cartridges direct laten reserveren. Diezelfde dag nog kunnen ophalen. Het enige jammere vond ik dat er voor het ophalen op dat moment geen aparte kassa beschikbaar was. Bij eerdere bestellingen was dit namelijk wel het geval. Waarschijnlijk heeft het te maken met de drukte en de beschikbaarheid van aanwezig personeel. Voor de rest niets dan lof voor dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Albert Cremers 04-08-2017 Via de website gekocht

Wat wil je nog meer?!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld, morgen geleverd.
Alles perfect. Juiste artikel, geen gedonder over betaling, prima verpakt en super kwaliteit.
Voor mij staat Cameranu bovenaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco 03-08-2017 Via de website gekocht

supergoede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supergoede service. Netjes dag na bestelling geleverd. Product was netjes verpakt en netjes op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Beetsma 03-08-2017 In de winkel gekocht
Urk

Uitstekend advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verrekijker en monopod gezocht op de site. Daar staat al heel veel toegangelijke informatie. Met die kennis en kundig advies hebben we de juiste aankoop gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemK 03-08-2017 Via de website gekocht

Als je kwaliteit verwacht...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De titel zegt het al, het begint bij bestel gemak, daarna betaalgemak, en supersnel verzonden. ik had het artikel (Triggerset) dezelfde!! dag nog in huis!! Super. Handig artikel ook trouwens:)!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.van der Zande 03-08-2017 Via de website gekocht

Super camera, een aanwinst

Algemene score

9,0
's avonds om half tien besteld en de volgende dag om twaalf uur al geleverd. Netjes verpakt. Duidelijke informatie over de te verwachte leveringstijd. En als klap op de vuurpijl een garantie van vijf jaar!!
De camera maakt prachtig heldere foto's en heeft een enorm zoombereik. Aanwinst!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte leveruing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment producten. Eigen keuze is gemakkelijk uit te filteren. Ik heb een Godox accuset besteld.
Jammer dat bij de toebehoren niet automatisch werd verwezen naar de diverse kabels voor de verschillende merken flitsers. Dit had mijn beoordeling verhoogd van een 9 naar een 10

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoukje 03-08-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering. Op een avond besteld, volgende dag al in huis. Goed verpakt. Het product was exact zoals omschreven op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martha 03-08-2017 In de winkel gekocht
Urk

Teleurgesteld binnen wandelen, blij en opgetogen vertrekken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl staat goed aangeschreven en op advies van een goede vriend, destijds hier mijn camera gekocht. Vorig jaar gefotografeerd tijdens onze reis naar de Noordkaap, dit jaar op pad door Zuid Frankrijk en dan doet de camera opeens helemaal niets meer. Terug naar huis over Urk. Helaas hij kan niet ter plekke worden gemaakt hij moet opgestuurd worden en de kans dat het klaar komt is maar 10%. Toch gaan we voor het onderzoek maar nemen wel direct een nieuwe camera mee. Komt de oude camera wel weer klaar dan maken we daar onze kinderen wel blij mee, maar zonder camera dat gaat niet. Het advies en het meedenken was weer zo vertrouwd en fijn, top, nogmaals dank je wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 03-08-2017 Via de website gekocht

Fantastische site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele leuke aanbieding gevonden op deze site voor mijn aangeschafte oude polaroid camera. Heel snel geleverd en keurig verpakt. Zo krijgt onze bruiloft een echt vintage tintje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pol 03-08-2017 Via de website gekocht

Snellere levering dan verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering in België. Wel lullig dat je relatief veel extra moet betalen als je met creditkaart betaalt. Dat kom je pas op het einde van de transactie te weten. Vanuit België dus beter betalen via bankoverschrijving, dat is gratis. Kon wel 2-4 dagen duren voordat geld ontvangen is. Maar we hadden onze levering al na twee dagen. Stuk sneller dan gedacht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 03-08-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, strakke prijzen en zelfs telefonisch contact. Zoals boodschappen synoniem staan aan een supermarkt zou Cameranu.nl synoniem moeten staan voor alles wat met camera's te maken heeft. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 03-08-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteit verhouding. Goede service en makkelijke website.
Camera Canon EOS M 10 aangeschaft inclusief accessoires

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 03-08-2017 Via de website gekocht

Verbazingwekkende snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had 'slechts' een gopro mount besteld om 12uur.
Tot mijn verbazing kon ik dit artikel nog dezelfde dag kostenloos in huis hebben.
En ja hoor... Een paar uur later stond 'redmnpakketje' op de stoep.
Uitstekende service waardoor ik de volgende camera aankoop zeker weer bij cameranu zal doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. Schuurmans 03-08-2017 Via de website gekocht

zeker een aanrader als je

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Diverse dingen besteld in het verleden. Goede service en zeer snelle levering. Zeker een aanrader als je snel iets in huis wil hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Te Rijdt 03-08-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb onderdelen besteld voor mijn camera. Cameraland is scherp geprijsd, ik had alles snel in huis. Een prima club om mee in zee te gaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Entrop 03-08-2017 Via de website gekocht

snelle en goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product is netjes afgeleverd op zondag wat ze aanbieden. De tas was ook netjes verpakt wat je verwacht. Voor de rest een goede aanrader als je nog snel een nieuwe tas nodig heb als je ineens weg moet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 02-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke site overzichtelijk , snelle levering , goed op de hoogte gehouden van de status van de levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van 't Hof 02-08-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was mij al bekend dat deze shop goed aangeschreven staat en ben er ook al eens geweest. Ook met de garantie gaan ze heel goed om en doen ze niet moeilijk! Als extra service werd het bezorgd met "Red je pakketje", zodat ik mijn dashcam dezelfde dag nog in huis had. Je kunt het tijdstip van bezorgen ook prima bijhouden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-08-2017 Via de website gekocht

Canon printer, goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Canon printer gekocht. Laagste prijs op het web, snelle levering en duidelijke communicatie. En ook nog attent gemaakt op Canon cash back actie.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 02-08-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke site, snel geleverd! Super tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Selfie stick voor Go Pro gekocht (Merk Brofish). Zoals ze beloven, rond 23:00 besteld en de volgende dag in huis!. Nette verpakking en product in perfecte conditie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lux Opus 02-08-2017 Via de website gekocht

De flitser was er in een flits!

Algemene score

10,0
Cameraland heeft mij blij verrast! Ten eerste waren ze op internet goed te vinden wanneer het ging om de juiste flitser voor mijn camera. Daar bleef het niet bij... Op de site wordt actueel, duidelijk en met voldoende aandacht vermeldt om welk product het gaat, en welke specificaties het product heeft. Kortom, Cameraland rijdt/loopt voorop in de race om tevreden klanten. Een aanrader! Camerland=fotoverstand!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heaverly 02-08-2017 Via de website gekocht

Hele goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind camera.nu een geweldige winkel en doe altijd mijn aankomen voor mijn fotografie hier. Alles word altijd netjes op tijd geleverd en ook heel snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 02-08-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een forum op de site van CameraNu terecht gekomen. Even een mail gestuurd voor beschikbaarheid van een product. Snelle reactie op mijn mailtje, Vriendelijk personeel. En ook nog snelle levering!! Dus een toppertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RafB 02-08-2017 Via de website gekocht

Alles wat je van een webshop verlangd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, telefonisch contact vriendelijk en duidelijk!
Competitieve prijzen!
Komen beloftes wat betreft levertermijnen na.
kortom: Aanrader om hier te winkelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek Theunissen 02-08-2017 Via de website gekocht

Zeer positieve manier van meedenken met de klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inspirerende winkel met uitgebreide voorraad om je goed te kunnen informeren.
Tevens heel amiable manier van helpen met hetgeen je aan het zoeken ben. Indien nodig uitvoerige informatie erover zonder dat er opdringerig iets aanbevolen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Statief König 02-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering via mail aangegeven en te volgen en binnen gestelde tijd geleverd, goed verzorgd verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regi 02-08-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na vergelijking met andere sites gekozen voor Camaranu.nl vanwege prijs en aangeboden garantie voor het product dat ik mij wilde aanschaffen. Aangeboden garantie bij Camaranu.nl is 5 jaar terwijl er bij veel andere sites 2 jaar wordt aangeboden. Site is gebruikersvriendelijk en de communicatie en levering is prima en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Vogelenzang 02-08-2017 In de winkel gekocht
Urk

Prima klantvehandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met behulp waarvan je goed in staat bent om je keuze te maken. In dit geval een tweedehands Canon objectief.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeker tevreden 02-08-2017 In de winkel gekocht
Urk

Alles in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van service tot aan de kleine camera tools, CameraNu heeft het op de shop staan of in de winkel liggen. Mensen met kwaliteiten om mensen te helpen met bepaalde doelstellingen en idee, even proberen geen probleem.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Josohav 01-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site goed product voor een redelijke prijs. Snelle levering dezelfde dag. Kom hier zeker bij een volgende aankoop terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martine 01-08-2017 Via de website gekocht

Prima product, prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging makkelijk en product werd snel geleverd. Jammer dat PostNL niet helemaal meewerkte waardoor ik het product een dag later in handen had (zeiden niemand thuis te hebben getroffen, maar er is niet aangebeld)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate H 01-08-2017 Via de website gekocht

Altijd tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit een klacht gehad over Cameranu.nl! Als er iets niet op voorraad was kreeg ik netjes een telefoontje met een vervangende oplossing of de huidigr bestelling werd netjes doorgezet. De service is geweldig! Camera, assesoires, filters, hoesen, ik ben zeer tevreden! Levering is altijd netjes aangegeven, optijd en nog nooit iets beschadigd of gedeukt gehad, zelfs de doos niet. Dikke pluim!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo B. 01-08-2017 Via de website gekocht

Prettige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn op deze winkel gekomen omdat we zochten naar een speciaal product wat je lang overal niet kan kopen. Gelukkig vonden we de zgn. walkstool-krukjes die op lange wandeltochen heel gemakkelijk zijn in het gebruik. Daarbij komt dat de prijs bij deze winkel het laagste is van alle andere sites die we bezochten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yenthl 01-08-2017 Via de website gekocht

Top service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij CameraNU terecht gekomen nadat mijn bestelling via Bol.com niet werd geleverd. Erg fijn dat er hier wel duidelijk gecommuniceerd wordt over het pakket en de levering. Ik had mijn pakket de volgende dag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjip 01-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk producten te vinden, eenmaal aan een besteld item iets gehad, zonder probleem omgeruild.
Eenmaal zelf een foutief item besteld, even bellen en geen probleem met omruilen naar wel het gewenste item.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jong 01-08-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop was duidelijk en makkelijk. Daarnaast bood het mijn product het goedkoopst aan.
Het biedt een grote varieteit aan om uit te kiezen, zonder dat je het overzicht verliest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Dam 31-07-2017 Via de website gekocht

Vandaag bedacht, morgen aan de slag. Bedankt CameraNu.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals ik al zei: vandaag bedacht en morgen aan de slag. heerlijk. Goede service, snel geleverd. Producten zijn steeds wat ik verwachting. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 31-07-2017 Via de website gekocht

Levering volgens afspraak en beschermende verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voldeed aan hetgeen ik zocht en zonder transportkosten.
Deze webwinkel heeft een zeer ruim assortiment

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 31-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

Prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de drukte snel en met goed advies prettig geholpen.
Al vaker bij Camera nu in de winkel geweest en altijd hebben ze tijd en een goed advies.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

G.G. Kunst 31-07-2017 Via de website gekocht

Prima service, vlotte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs een Rode Dasspelmicrofoon Rode SmartLav+ Lavalier microfoon voor mijn smartphone besteld bij cameranu.nl Ik zag hem hier en elders voor 52,- Euro. Toen ik hem 2 dagen later wilde bestellen, was de prijs 65,- Euro. Dat was ook bij andere leveranciers zo. Ik heb hierover gemaild met de mensen van cameranu.nl. Zij waren heel schappelijk : Ik kon hem alsnog eenmalig voor 52,- Euro kopen. Dat vond ik heel tof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrNailchurch 31-07-2017 Via de website gekocht

Supersnel met verantwoordelijkheid voor transport

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk is eerlijk, de prijs was van doorslaggevende waarde (geen transportkosten) maar de snelheid van levering en de kwaliteit van de verpakking zorgen voor een compleet plaatje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. G. Romijn 31-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goed en vakkundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder aankopen gedaan in deze winkel, toen al onder de indruk van het goede advies. En dat werd nu weer bevestigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews