cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HansT 31-01-2017

Cameratas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameratas besteld in een overzichtelijke webshop met goede filtermogelijkheden. Lag een dag eerder als voorspeld al klaar bij afgesproken afhaalpunt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjerk Wiersma 31-01-2017 Via de website gekocht

Super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige website, duidelijk gerubriceerd, snelle levering en een keurig product. Ook is het product keurig verpakt.

Pluspunten

  • snel overzicht van produc tgroepen
  • snelle levering
  • goede en juiste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 31-01-2017 Via de website gekocht

Mega snelle service, uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
CameraNU heeft een hele sneller levering. Ik kreeg 5 jaar garantie op mijn Sony Lens. Helemaal tevreden met de service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijnvd 31-01-2017 Via de website gekocht

Order snel en goed afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijstechnisch erg goed en de producten heb ik erg snel binnen gekregen. duidelijke webshop. Ik raad deze winkel zeker aan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Maris 31-01-2017 Via de website gekocht

Nog niets gekocht, maar nu al superblij

Algemene score

9,0
"producten zien er veelbelovend uit. Net als de alternatieven, maar ik MOET gewoon even kwijt dat ik nu al superblij ben met vakkundige advies van medewerkers CameraNu op mijn vragen via de mail. Ik heb nog geen keuze gemaakt, maar dat komt zeker! Fijne dag nog."

Pluspunten

  • duidelijke navigatie website en goede zoekfunctie
  • groot en veelzijdig assortiment
  • duidelijk taalgebruik
  • bereikbaar voor advies en snel reactie terug!

Minpunten

  • nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantineb 31-01-2017 Via de website gekocht

Nikon p900

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, waarin goed word uitgelegd over het artikel en met duidelijke foto,s, wat ik erg belangrijk vind.

Pluspunten

  • Alles is duidelijk
  • Goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blitzer 31-01-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Algemene score

8,0
Telefonisch contact gehad over een product om wat verduidelijking te vragen. Goed geholpen. Ook was het voor ons geen probleem om te bestellen op rekening. (Dit doen ze uiteraard alleen als uitzondering bij bepaalde bedrijven).
Ook als particulier zou ik hier kopen mocht ik iets nodig hebben. Uiteraard wel na een prijsvergelijk.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede telefonische hulp

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

john 31-01-2017 Via de website gekocht

scherpe prijs, snelle complete levering

Algemene score

9,0
Gebruik vriendelijke website met scherpe prijzen en snelle en complete levering.
Gewoon wat wij ook verwachten van een online winkel

Pluspunten

  • levertijd
  • prijs
  • gebruik gemak

Minpunten

  • te veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coen 31-01-2017 Via de website gekocht

Prima snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals je tegenwoordig bij webshops verwacht werd de levering snel behandeld en werd ik tijdens het proces op de hoogte gehouden. Wat dat betreft enkel positief.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede informatievoorziening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik van Herwijnen 30-01-2017 Via de website gekocht

displaycover Nikon D750

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Zeer correcte levering, echter onderdeel was beschadigd.
Twee krassen. Moest het product iig wel gebruiken. Jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 02-02-2017

Beste Erik,

Jammer dat het product beschadigd bij je is aangekomen. Een nieuwe is inmiddels verstuurd, en we vinden het fijn te horen dat je tevreden bent met de oplossing en de service.

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

M.M.N 30-01-2017 Via de website gekocht

Nikon D7200 super, boven verwachting!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige uitleg, service en snelle levering! De camera was keurig verpakt en binnen no time bezorgd. (zelfde dag besteld en geleverd!!!!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 30-01-2017 In de winkel gekocht
Urk

Hennie Rekers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en correct behandeld voor de eerste keer geweest ga beslist volgende keer weer koffie is klaar vriendelijk personeel telefonisch ook netjes te behandeld

Pluspunten

  • Veel keus
  • Haast alles op voorraad

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adam Nasri 30-01-2017 Via de website gekocht

Leuk

Algemene score

10,0
Good job
great team
always i can pay later haha
Happy with my new camera and tripod, i am looking forward to buy other tems when i have enough money, wish to buy whole website items grrr

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Casper 30-01-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlak voor de feestdagen mijn Røde videomic pro en Falconeyes LED besteld en toch nog eerder bezorgd dan in mijn bevestigingsmail stond! Ook zijn alle producten scherp geprijsd en duidelijk omschreven in de webwinkel. Ik blijf cameranu.nl gebruiken voor het bestellen van camera apparatuur.

Pluspunten

  • snelle service
  • Duidelijke omschrijving in de store
  • Uitgebreid assortiment
  • Scherp geprijsd

Minpunten

  • Weinig winkels in het land

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin M. 30-01-2017 Via de website gekocht

aankoop JVC HD camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helaas had ik de camera een dag later, doordat Postnl niet op de afgesproken tijd die ik op de site van cameranul.nl had aangegeven langs kwam. (blijkt dat Postnl die tijd helemaal niet waar kan maken) Maar telefonisch werd ik goed en duidelijk geholpen, en had ik toch de dag erna de camera in huis. Nu erg blij met de aankoop en al heel wat film gemaakt. zou zo weer bij Cameranu.nl wat bestellen, misschien wel extra dingen voor mijn camera.

Pluspunten

  • telefonische service
  • snelle levering
  • prijs
  • duidelijke uitleg op site

Minpunten

  • Gekozen bezorgtijd postnl niet betrouwbaar.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Martha 30-01-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is fantastisch.als ik mailde kreeg ik direct antwoord en de bestelling werd ook supersnel geleverd. Ik veranderde zelf de levering, maar alsnog was het de volgende dag al in huis. Ook erg vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Goede service
  • Klantvriendelijk
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Janssen 30-01-2017 Via de website gekocht

Camera Nu maakt waar wat het beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede informatie over artikel en over de manier van levering.
Levering uitgevoerd zoals aangegeven correct en volgens tijdschema

Pluspunten

  • goed assortiment
  • Snelle levering conform afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janszen 30-01-2017 Via de website gekocht

Goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was heel makkelijk en de service was heel goed. Als er problemen waren dan was het makkelijk opgelost met een belletje of e-mailtje. Producten zijn ook top class en in goede orde.

Pluspunten

  • Snel service
  • Goed kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Midavaine 30-01-2017 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
Prima service, goed telefonisch advies en de volgende dag geleverd. Ook de service om tegen een heel klein meerbedrag dezelfde dag nog je bestelling te kunnen ontvangen is super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.pennings 30-01-2017 In de winkel gekocht
Urk

Camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vis kennissen bij deze winkel uitgekomen. Zeer tevreden over het deskundige personeel. Ruime keus en veel op voorraad. Luisterend naar de wensen van de klant en daar goed op in spelen.

Pluspunten

  • Deskundig personeel
  • Ruime keus en veel op voorraad
  • Ingaan op wensen van de klant
  • Nummer systeem handig ivm de drukte.

Reageer

Roel 30-01-2017 Via de website gekocht

Waarom eigenlijk ? Iedereen weet al dat ze goed zijn...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere keren hier wat besteld en de laatste keer de bestelling verkeerd gedaan. Met het grootste gemak en op klantvriendelijke wijze door hun personeel opgelost, goede communicatie en dit geeft me als klant een goed en zeker gevoel. Een voorbeeld voor velen...

Pluspunten

  • Service
  • Communicatie
  • Snelheid van afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebas 30-01-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webshop: Overzichtelijk genoeg en compleet genoeg. Bestellen was simpel zoals van elke zichzelf respecterende webshop verwacht mag worden, betaalmogelijkheden genoeg ook.
Ook handig dat de winkel op Urk is, is in de buurt voor me.

Kortom: Compleet, intuitieve site, vlotte levering. Ik beveel ze aan.

Pluspunten

  • Overzichtelijke site
  • Compleet assortiment
  • Goede levering

Minpunten

  • Miste 1 kabeltje in assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G.J. de Wilde 30-01-2017 In de winkel gekocht
Urk

Vakbekwaam en klantgericht

Algemene score

10,0
Al 3 x naar volle tevredenheid in de winkel aankopen gedaan. Nu voor de 4e keer in deze winkel om een kleine compacte camera aan te schaffen. De verkoper in de winkel luisterde goed naar onze wensen. De verkoper was heel vriendelijk en nam de tijd om ons goed en vakkundig te adviseren. We hebben daardoor toch een iets grotere compacte camera gekocht dan we aanvankelijk van plan waren. We hebben de camera nu enkele weken in bezit en zijn zeer tevreden over het toestel. Dit is vooral te danken aan de goede wijze waarop wij geholpen. Een TOP winkel waar je goed en klantgericht wordt geholpen met een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ze geven zelfs 5 jaar garantie op hun producten!

Pluspunten

  • Vakkundig
  • Klantvriendelijk
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • 5 jaar garantie op alle producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 30-01-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website & snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de producten en de snelle levering van CameraNu.nl! Ik was op zoek naar een aantal fotoaccessoires en kwam al snel uit bij deze website: het assortiment is breed, de prijzen zijn erg netjes en de levering is snel.
Ik heb uiteindelijk twee producten besteld: de Caruba Portable Fotostudio 60x60x60cm en de Miggo Splat Flexible Tripod voor DSLR. Vooral met de Miggo tripod ben ik erg blij! Bij CameraNu.nl zag ik verschillende kleine tripods en kwam uit bij de Miggo, omdat deze klein en flexibel is, waardoor het product zeer handig is op reis.
Beide producten werden netjes en snel geleverd. Zeer tevreden dus, ik kom zeker weer terug als ik op zoek ben naar fotografiebenodigdheden!

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Snelle levering
  • Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jim 30-01-2017 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was snel, goed verpakt.
Produkt was geheel naar wens, degelijke kwaliteit.
Kortom uitdtekende winkel, komt zeer betrouwbaar over, al was het voor mij de eerste koop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jan 29-01-2017 Via de website gekocht

prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prijstechnisch prima, makkelijke site, goede telefonische helpdesk. Ik had na de aankoop nog een vraagje over mijn factuur en een verlengde garantietermijn, en dat werd meteen adekwaat opgelost

Pluspunten

  • goede telefonische helpdesk
  • goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • verlengde garantietermijn onduidelijk bij aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 29-01-2017 Via de website gekocht

Niet leverbaar? Dat kan toch niet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De door cameranu.nl geadviseerde camera bleek niet leverbaar. Toen heeft men een camera bij een collega besteld en direct met de resterende bestelling toch nog redelijk snel geleverd. Top hoor. Goed advies en overleg over de levertijd en levering. Dit is zaken doen zoals het behoort. Thumbs up!

Pluspunten

  • Correct optreden
  • Eerlijk in communicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia Rennenberg 29-01-2017 Via de website gekocht

Cameranu.nl Top!

Algemene score

9,0
Cameranu.nl, ik bestel er vaker.. goede prijs en goede service. Binnen afzienbare tijd had ik mijn lenzen keurig netjes per post bij mij thuis. Goed en veilig verpakt!
Ik heb nog geen zonnekappen, maar daar kom ik voor terug bij Cameranu.nl!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 29-01-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webshop gevonden na gespeurd te hebben naar een ram mount voor in het balhoofd voor de motor. Deze gevonden op de site en vervolgens de site bekeken en ze hebben werkelijk allerlei mounts om te gebruiken. Heb er al meerdere zien die ik de volgende keer zeker ga bestellen;)
Ohja tevens zeer snelle levering!!

Pluspunten

  • Duidelijke site goede info/prijs
  • Zeer snelle levering, uiteraad mits op voorraad

Minpunten

  • Niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 29-01-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is zelfs mogelijk om tot in de avond te bestellen en te kiezen voor een afleverperiode. Het laatste is echter ook afhankelijk van de vervoerder/ bezorger.
Helaas liep het bij door een fout van de bezorger wat anders maar, na de klanten service geïnformeerd te hebben werd alles prima geregeld en had ik alsnog mijn Product relatief snel in huis

Pluspunten

  • Goede klanten service
  • Volgende dag afleveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. G. Romijn 28-01-2017 In de winkel gekocht
Urk

Camera kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel, goed assortiment en kundig en vriendelijk personeel. Je kunt er op je gemak rondkijken, zonder gelijk te worden lastig gevallen, super

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 28-01-2017 Via de website gekocht

Netje mandarijnen

Algemene score

10,0
Het is het zelfde als je netje mandarijnen pakken bij de groenteafdeling. Zolang het er gewoon ligt en de prijs is goed, is er niks aan de hand. :-)

Pluspunten

  • was op voorraad
  • prijs was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Blommensteijn 28-01-2017 Via de website gekocht

Service cameranu.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een silicone zonnekap besteld, welke niet voldeed. Contact opgenomen met cameranu klantenservice, die meteen vroeg welke kap ik dan evt wilde hebben. Na aangegeven te hebben welke, hoefde ik alleen de meerprijs van de andere zonnekap bij te leggen, de oude hoefde ik niet eens terug te sturen. Superservice!

Pluspunten

  • Goede en snelle service
  • Bestellingen komen snel binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-01-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze zeggen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder verzendkosten kreeg ik een kabeltje van een paar euro binnen 24 uur in huis. Een kabeltje dat nergens anders via internet te krijgen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 28-01-2017 Via de website gekocht

Super!

Algemene score

10,0
wat een prachtige camera (Nikon B700) voor een mooie prijs, super snelle levering, en ook nog eens 5 jarige garantie. Ik ben heel tevreden!!

Pluspunten

  • prijs
  • snelle levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evri 27-01-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Algemene score

9,0
Ruime keus voor een goede prijs. En de levering was super snel!
( s'avonds besteld, de volgende ochtend in huis) Ik vind het ook leuk dat ze artikelen aanbieden, maar daarbij ook direct een prijsopgave met accessoires die erg handig kunnen zijn! kortom top winkel!

Pluspunten

  • snelle service
  • ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Baaten 27-01-2017 Via de website gekocht

Top lens voor weinig geld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ten eerste de site ziet er super uit en is duidelijk en snel te overzien ;daarom was de lens die zag snel van mij; betalen en super snel bezorgd in het zuidenwesten van ons land.
Wat meer moet een mens hebben ;dit kan alleen bij een goed georganizerende winkel ..toppie...

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • prijs en kwaliteits overzicht
  • groot assortiment

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 27-01-2017 Via de website gekocht

prima winkel

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, duidelijk, scherp geprijsd, vlotte levering en goede communicatie. Pakje keurig bezorgd. Geen enkele wanklank.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Raymond Woltman 27-01-2017 Via de website gekocht

Sony a77

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie 2e hands body. Voldoet meer dan mijn verwachtingen waren. Snelle service en verbazende ststus van de body.

Pluspunten

  • Ssnelle

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacques 27-01-2017 Via de website gekocht

Bestelling voor Nikon camera.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op internet gezocht en kwam uit bij Cameranu.nl, die de laagste prijs had. Ook de website zag er prima en overzichtelijk uit.
De bestelling was goed te volgen via de email berichten en track&trace. Ik heb de bestelling de volgende ochtend ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidy van den Brink 27-01-2017 Via de website gekocht

Hele snelle Levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, makkelijk alles te vinden en scherpe prijzen. Eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin Kemink 27-01-2017 Via de website gekocht

Probleem is met 1 telefoontje opgelost....Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dienstverlening is echt super top. Ik werd de volgende dag nog gebeld. Wat een geweldige service. Ze doen er echt aan om alles goed af te leveren. En dat is inmiddels gelukt. Ik raad echt iedereen aan hier uw bestelling te doen, je weet zeker dat je goede service krijgt.

Pluspunten

  • Service top
  • Product top

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boudewijn 27-01-2017 Via de website gekocht

Omvormer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop biedt overzichtelijke site - bij vragen kun je snel telefonische hulp krijgen. E-mails worden vrijwel per ommegaande beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 27-01-2017 Via de website gekocht

fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste reden om voor CameraNu te kiezen, was de prijs. Deze winkel was het goedkoopst. Nu zou ik zo weer kiezen voor CameraNu. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en er zijn meerdere mogelijkheden om de klantenservice te bereiken.

Pluspunten

  • Je wordt goed op de hoogte gehouden
  • Duidelijke website
  • Goed te bereiken klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wesley 27-01-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Photoshop lightroom hier besteld. Zover ik kon vinden nergens anders voor deze lage prijs.
Site ziet er rustig en overzichtelijk uit. Veel keuze in het ruime assortiment.
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joes Duckers 26-01-2017 Via de website gekocht

Webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond de webshop zeer duidelijk. Alles was goed te vinden.

Ik had het product snel binnen dus dat was zeer fijn. Mijn complimenten hier voor!!

Pluspunten

  • Snelle levertijd
  • Duidelijk website
  • Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Heijkoop 26-01-2017 In de winkel gekocht
urk

zonder verwachting fantastische ervaring.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie winkel waar je geholpen wordt door personeel dat vriendelijk is, maar nog mooier verstand van zaken heeft. vooral de ligging van de winkel was voor ons de juiste. hierdoor konden we de voor ons goede keuze maken uit het grote assortiment verrekijkers. mede door het enthousiasme en de kennis van de verkoper hebben we een zeer goede ervaring in deze winkel opgedaan. tevens genieten we van de gekochte verrekijker en als mensen dit of een ander artikel wil aanschaffen moeten zij zeker hiernaar toe gaan. ondanks de lange rit van ruim 130 km geen spijt gehad.

Pluspunten

  • vriendelijk
  • kennis van zaken
  • makkelijk te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 26-01-2017 In de winkel gekocht
Urk

Usano Lensbrush

Algemene score

10,0
Geweldige shop in één woord. Of je het nu via internet besteld of dat je het in de winkel zelf haalt het maakt niet uit. Ze hebben de tijd voor je, zijn vriendelijk en niet opdringerig. Daarom kom ik hier al jaren. En met een beetje geluk heb je het na een nacht slapen al in huis.

Pluspunten

  • Ze hebben de tijd voor je
  • Snelle afhandeling online bestelling
  • Goede service

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L van Mulligen 26-01-2017 Via de website gekocht

Varta LCD 57677 Batterijlader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na enkele laders versleten te hebben, nu op zoek gegaan naar een goede oplader die waar voor zijn geld biedt. Die hebben we na gedegen zoeken gevonden in deze Varta batterijlader. Vervolgens gaan zoeken naar de voordeligste aanbieder en deze gevonden in CameraNU.nl.

Inmiddels al heel wat batterijen opgeladen en zeer tevreden met de batterijcapaciteit die ermee behaald wordt, daar deze zelfs beter is dan vorige laders.

Pluspunten

  • Duidelijk lcd display met laadindicatie
  • Laad ook 9v blokbatterijen
  • Laad per 2AA/AAA, 2AA+2AAA of 4AA/AAAA op
  • Laad relatief snel
  • Snelle en voordelige levering door webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidy 26-01-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Buitengewoon snelle levering en een groot assortiment. Duidelijke website en nette afhandeling van mijn order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews