cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25742 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2779 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alie 23-10-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering en groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop heeft een groot assortiment. Ook is de levering snel en kun je kiezen wanneer het bezorgd wordt. De webshop is mooi, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Met andere woorden: ik ben super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 23-10-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is heel duidelijk en overzichtelijk, en er is een hele snelle levering. Ik had laatst een product eigenlijk te laat besteld op vrijdagvond, maar kreeg de bestelling toch de volgende dag binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naser 23-10-2017 Via de website gekocht

super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
zo snel, Super goede service alleen 1 verbeter puntje,dat er beter op de site komt gestaan over de extra verzekering die je kan afsluiten veder echt helemaal top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huub 22-10-2017 Via de website gekocht

Maakt beloftes waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een open box lens besteld. Produkt zag er inderdaad tip top uit en er zat zelfs geen krasje op.
Goed verpakt en verzonden en aangekomen. Echt tevreden, beveel dit bedrijf daarom ook aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bredero5 22-10-2017 Via de website gekocht

Fijne shop, prima prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker wat bij Camera.nu besteld en iedere keerkrijg ik mijn bestelling binnen 48 uur thuis. Dit keer was het een zonnekap, prima verpakt, en keurig op tijd. Leveren met post.nl, hetgeen ik belangrijk vindt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cin 22-10-2017 Via de website gekocht

Een 10 voor de fijne service en goed product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na flink rondkijken op het Internet naar deze camera uitgekomen bij cameranu.nl. De prijs is hetzelfde als in andere shops maar bij cameranu.nl krijg je de bijkomende voorwaarden erbij zonder rare fratsen. Fuji heeft een actie waarbij je er zo 5 jaar garantie bijkrijgt. Bij veel andere shops moet je hier van alles voor doen en bij cameranu.nl zit het er gewoon bij (zoals het eigenlijk hoort!). Alles wat cameranu.nl belooft op de site is ook waar. Je bestelde produkt wordt de dag na je bestelling (ook goed te volgen) direct geleverd en alles zit ook goed ingepakt zodat het niet beschadigd aankomt. Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij cameranu.nl maar ik ga hier zeker meer bestellen! Bovengemiddelde webwinkel! Zekere aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cato 21-10-2017 In de winkel gekocht
urk

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel in Urk goed geholpen. Men neemt de tijd om te helpen en is eerlijk in advies iets wel of juist niet aan te schaffen. Geen "gladde verkooppraatjes". Er is wel enige wachttijd voor je geholpen wordt (werken met nummertjes) dus je moet niet binnen 5 minuten buiten willen staan maar er is een koffiehoek en genoeg te zien tijdens het wachten. Voor aankopen zonder adviesbehoefte kun je ook de webwinkel bezoeken. Die is ook goed.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Patrick 20-10-2017 Via de website gekocht

Zo hoort het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze is enorm en ik heb het juiste kunnen kiezen.
vrijdagavond 23.00 besteld en volgende ochtend in huis. Helemaal super want ik had de camera mount deze zaterdag echt nodig. Goede prijs, wat een service!
Heb ik weer iets nodig dan ga ik naar de beste winkel van de EU, CameraNu !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede service, ook verzending naar buitenland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop! Heb 2x bij cameranu.nl besteld en alles verliep prima. Het feit dat ik in het buitenland woon (Portugal) was totaal geen punt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco 20-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'Avonds een tekentablet besteld en direct volgende dag geleverd en dat voor de laagste prijs, top! Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Dommisse 20-10-2017 Via de website gekocht

keus keus keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna teveel keus maar de webshop helpt je super snel door alle menu's heen zonder dat je uren moet gaan zoeken. Duidelijke specs en alles is overzichtelijk weergegeven. Ook per e-mail snelle reactie of iets nog leverbaar was via CameraNu

Reageer

Brahim 20-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling ging makkelijk en eenvoudig. Het product was binnen 20 uur bij mij thuis bezorgd. Supersnelle service. Thanks

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michielrc 19-10-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had voor het weekend nog wat extra spullen nodig voor de camera. Gezocht op internet welke snel de volgende dag konden leveren tegen een geschikte prijs. Alles gevonden bij cameranu.nl. Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en aflevering zeer correct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Vermij 19-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekende telefonische service, levering en garantie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende telefonische service. Aangenaam verrast door aanbieding Pentax Optio accu. Super ! En zeer snelle levering ! ! Zeer goede ervaringen met Cameranu ook op garantie gebied. Zéér aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje 19-10-2017 Via de website gekocht

Even chatten en hun advies is top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat dit niet mijn expertise is vraag ik altijd advies en die is altijd doorslaggevend en top !
Ze leveren snel en correct. Meerdere bestellingen in het verleden daar gehad en altijd 100 % inzet van hun kant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 19-10-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht een specifieke gopro dome. Was niet op veel plaatsen te krijgen. Kon het wel uit Amerika bestellen maar dan komen de import kosten erbij waardoor de prijs hetzelfde was als cameranu.
Goede, snelle bezorging. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 19-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste ervaring met cameranu.nl en deze was perfect. Ik heb een filmcamera besteld en de volgende dag werd hij bezorgt. Supermakkelijk te bestellen, verschillende keuzes voor levering en dat gratis. De volgende dag werd camera op afgesproken tijdstip bezorgt. Ondertussen netjes via mails op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was.

Ik bestel hier weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene F 19-10-2017 Via de website gekocht

Kennis van hun klant, bindt mij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sinds 2010 ben ik klant bij Cameranu.nl. Dat is niet - alleen - vanwege hun brede assortiment, maar vanwege hun kennis en aandacht voor hun klanten; voor mij, eigenlijk. Door het goede contact kennen zij hun klanten en weten zij wat mij beweegt bij hen te kopen. Dat merk je vooral als het een keer mis gaat met een camera(onderdeel) en je gebruik moet maken van hun goede service. Zo heb ik een eerder bij hen gekocht objectief (en goed verzorgt de afgelopen jaren!) kunnen inruilen tegen een ander objectief, voor een bijzonder mooie inruilprijs. Op deze manier kocht ik mijn derde Carl Zeiss objectief. Ik ben er heel erg content mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ac de koning 19-10-2017 Via de website gekocht

Hoekzoeker seagull

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastisch om daar mee te werken,heb nu geen last meer van mijn rug en maak de mooiste foto's,dank je wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ley1985 19-10-2017 Via de website gekocht

Geweldig kado!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze earplugs heb ik vorige week als kado gegeven aan m’n echtgenoot en uit al de draadloze headsets zijn deze de beste!! Misschien haal ik ook voor mezelf! Heel erg handig in gebruik!! Verder ook nog eens een snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 18-10-2017 Via de website gekocht

CameraNU doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en accurate levering. Ben uiterst tevreden over de mailinformatie. Uitstekend bedrijf. Ik sla CamerNU op in mijn favorieten mocht ik nog iets nodig hebben uit hun zeer uitgebreide assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 18-10-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijke oplossingsgerichte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze online winkel vanwege het advies wat ik telefonisch heb gekregen.
Na een 'foutieve' vermelding zeer klantvriendelijk geholpen en hebben ze een gepaste oplossing gezocht.
Nu een zeer tevreden klant en gaan we op naar het schieten van mooie beelden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 18-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

9,0
Prima website en klantvriendelijke telefoondienst. Competatief geprijsd en ruime keuze aan artikelen die grotendeels uit voorraad worden geleverd waardoor je bestelling binnen een dag wordt geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rens51 18-10-2017 Via de website gekocht

Canon accu vervanger snel geleverd voor prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
helaas een defecte accu voor mijn Canon EOS-1D mark III en die zijn duur bij Canon! Prima informatie van CameraNU.nl via chat en email over een veel goedkopere vervanger, snel geleverd en het ontbrekende afdekkapje werd na een vraag onmiddellijk nagestuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nuelle 18-10-2017 Via de website gekocht

Mijn favoriete fotowinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als fotograaf heb je vaak spullen nodig en ken je de meeste (grote) foto winkels wel. Er zitten echter grote verschillen tussen de winkels en daarom is Cameranu.nl mijn favoriet. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel en ik heb in deze winkel nog nooit iets gekocht waar achteraf iets mis mee bleek te zijn. Top service en ze komen zelf met eigen koerier je gekochte items thuis bezorgen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 18-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Vriendelijk geholpen, uitgebreid assortiment, gedegen kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij CameraNU.nl besteld vanwege hun goede naam en eerdere ervaringen. Aankopen altijd in de winkel gedaan, hier kun je verschillende camera's proberen en is er ruim de tijd om al je vragen te stellen. Ook service achteraf is goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mega Marketeers B.V. 18-10-2017 Via de website gekocht

Tevreden, wel jammer dat retoursturen op eigen kosten is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Camera Nu heeft meestal wel de producten welke wij nodig hebben, of kunnen deze bestellen.

Echt een nadeel is dat retour versturen op kosten van de klant is. We hadden een bestelling van boven de €5000,00 euro geplaatst, 1 lens moest terug (van €300,-) waarvoor we een andere lens van €1000,00 weer besteld hadden, en toch moesten wij de verzendkostenkosten betalen.

Mijn persoonlijke mening is dat retouren gewoon op kosten van de webshop horen te zijn, zeker als je voor duizenden euro' s besteld bij een webshop. Anders dan dat vind ik Camre Nu een prima webshop!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 18-10-2017

Hoi Omar,

Dank voor je feedback, goed te horen dat je ons een prima webshop vindt!
Over het retourneren ben je niet zo heel tevreden, dat vinden we jammer. We snappen je punt, en kunnen nergens vinden of je contact met ons hebt opgenomen om over de retourkosten te overleggen. Meestal komen we daar namelijk wel uit.

We zien je graag voor een volgende aankoop weer bij ons terug, en hopelijk kunnen we je dan alsnog een perfecte ervaring bieden.

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

Nelis 18-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere dingen besteld en de volgende dag geleverd. Ze doen wat ze beloven. Ook als je belt je wordt correct geholpen er zitten mensen met kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 17-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een specifiek product, te weten een tablethouder welke ik ook makkelijk op een statief kan monteren. Bij een van de grotere elektronica winkels/keten die wij hier in NL hebben, kon ik weer met lege handen naar huis... te specifiek. Voor Cameranu.nl is niets te specifiek. Vaak alles op voorraad, waardoor levering snel is en tegen scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 17-10-2017 Via de website gekocht

telefonisch goede informatie, vriendelijk geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product dat ik wilde kopen was elders bijna overal uitverkocht of tegen een hogere prijs verkrijgbaar.
CameraNu had enkele op voorraad en kon de volgende dag al leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lize 17-10-2017 Via de website gekocht

super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al meerdere malen wat besteld en de service is goed. Snelle levering. Netjes afgeleverd. website ziet er overzichtelijk uit. Goede omschrijvingen en eventueel aanbevelingen wat nog meer te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zahra Abdoelhak 17-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en nette service

Algemene score

10,0
Totaal niks te klagen over CameraNu. Altijd als ik iets bestel bij de webshop is het binnen no time bij mij thuis. Alles is vertrouwd, alles wat ik bestel is mooi optijd in huis. Alle duidelijke mails krijg ik direct binnen, zodat ik niet voor verassingen sta. Dus ik zeg: Top service bij CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bruinsma 17-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering makkelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne online winkel
Snelle bezorging en scherpe prijzen. Ben super tevreden over mijn canon printer.Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

af2 media productions 17-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Very good service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I am very satisfied with the service I received from Cameranu.nl They really what they express on their website, I would recommend this shop to everybody.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

N 17-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst de klantenservice gebeld om wat meer informatie, zeer vriendelijk geholpen. Bestelling gedaan en 1 dag later al in huis! en precies gekregen wat ik voor ogen had !

Reageer

Rick Hospers 16-10-2017 In de winkel gekocht
urk

Geweldig aanbod!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel ruim aanbod in audio apparatuur en in film apparatuur! Geweldige service. Ook het filiaal zag er erg mooi uit met heel veel keuze! Ben heel vriendelijk geholpen en goed begeleid in mijn keuze.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond 16-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een goed assortiment. Zij zijn goed geprijsd. Het bestellen gaat makkelijk en de levering is snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karolina 16-10-2017 Via de website gekocht

Very nice experience

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snell service! It was fast and easy, no complaints. I irdered a tripod there, because it had the lowest price among online shops. Recommended!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jwvlist 15-10-2017 Via de website gekocht

Prima levering en goed materiaal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon, omdat je iets snel nodig hebt en omdat je weet dat de kwaliteit in orde is omdat je er al vaker iets hebt besteld, daarom bestel ik hier bij CameraNU.nl. Ik zocht en vond snel wat ik zocht en binnen korte tijd stond er iemand aan de bel met de bestelde waren voor mijn fototoestel; prima dus en volgende keer bestel ik hier gewoon weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mary 15-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In mei hebben wij in de winkel een camera gekocht, helaas voldeed deze niet aan onze verwachtingen.
Begin deze maand met camera terug gegaan naar de winkel, en in overleg gegaan.
Zij hebben onze camera terug gekocht voor een heel mooie prijs, zodat wij na zeer goede uitleg en voorlichting met een super fijne camera weer naar huis zijn gegaan!
Een dikke pluim voor deze service, en kunde van het personeen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super service 14-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten zijn zeer overzichtelijk ingedeeld....Goede kwaliteit..... Betaalbaal....En zeer snelle levering...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie van Doorn 14-10-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd, snel geleverd, goed geleverd, goede prijzen.
Goede klanten service als je ze nodig hebt.
Gewoon een top winkel die eigenlijk een 11 verdient omdat een 10 nog net te weinig is.

Reageer

Bob 14-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al veel spullen bijcamera nu gekocht en de service is geweldig.
Bij mijn laatste aankoop was er iets mis gegaan in de communicatie. Dit werd op een goede manier voor mij als klant rechtgezet dor de betreffende verkoper.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. van der Linde. 13-10-2017 In de winkel gekocht
CameraNu te Urk.

Geweldige zaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben op een hele leuke en vriendelijke manier geholpen. Kennis van zaken en goed voorgelicht.
Winkel is zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans H 13-10-2017 Via de website gekocht

Positief bij deze winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laatste weken regelmatig iets besteld bij CameraNu en eigenlijk nooit teleurgesteld; integendeel! Alles wat ik heb besteld werd binnen de opgegeven datum geleverd, waarbij ik voortdurend via email op de hooget werd gehouden van de zending.
Slechts één keer had ik iets verkeerd besteld en prompt werd het product de volgende dag omgeruild voor een ander product.
Kortom: niets dan lof voor CameraNu en ook voor de feedback van je aankopen. Goed gevoel bij mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 13-10-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze. De begeleidende filmpjes met uitleg over het product maken het gemakkelijk kiezen .
De kwaliteit is gewoon goed. En de prijzen zijn acceptabel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-10-2017 In de winkel gekocht

stabiele klantgerichte professionaliteit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij Cameranu.nl inmiddels mijn vierde semi-professionele videocamera gekocht; probleemloos en goede service. Ook voor niet-video apparatuur (zoals audio) kijk ik ook of Cameranu.nl het heeft.

Reageer

René Morshuis 13-10-2017 Via de website gekocht

snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima winkel, overzichtelijk en snel kunnen vinden wat je zoekt.
Bestellen gaat snel en eenvoudig. Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NomNom 13-10-2017 Via de website gekocht

Super snel met een blij gezicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik besloot om een tablet te kopen moest ik eerst heel lang sparen. Ik heb dus genoeg tijd gehad om te shoppen en vond bij CameraNU de laagste prijs en de meeste (positieve) reviews. De laatste dag van September heb ik mijn investering gedaan, op een tijdstip waar enkel vampieren en illustratoren nog bestellingen doen. Ondanks dat ik had aangegeven dat ik graag rond 17:00 het pakketje wilde ontvangen (ik bedoel, ik moet ook slapen), werd ik om 9:00 uit bed gebeld door de bezorger die met een blij gezicht mijn nieuwe geldmakende digitale teken gadget overhandigde. En toen ik rond 15:00 opnieuw wakker werd was ik ook heel blij met de snelle service!

MInder leuk: Instagram heeft bepaalt heeft dat het Inktober is ....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.L. vd Berg 13-10-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling van mijn bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling is precies op de door mij aangegeven datum bezorgd'
Waarvoor mijn complimenten! Ook de prijs was zeer aantrekkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews