cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24429 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2344 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jannik Schroth 03-05-2017 Via de website gekocht

BEST CHOICE I MADE ON MY AMSTERDAM TRIP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I ordered a harddrive for storing holiday pictures and these guys delivered it the same day. Omg this isn't possible in Germany where i come from, you saved my trip! The deliveryman was there but i was in the city center, then i called them and they even send the guy back to me and he waited the hole time these guys are really good at what they are doing. Thanks a lot !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harro 03-05-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijzen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod en scherpe prijzen
Levering gaat ook zoals het hoort.
Je wordt ook netjes op de hoogte gehouden van de status en het verzenden ervan

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 02-05-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door mijn eigen fout had ik een verkeerde maat filters besteld. Per ommegaande kreeg ik de goede filters kosteloos toegezonden.
Nu een filtersysteem aangeschaft. Dankzij de instructiefilm wist ik precies wat ik nodig had.
Super mooie service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 02-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service! Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds om 23:00 uur de Nikon Coolpix B700 besteld met tas en SD-kaart en de volgende dag alles compleet thuis voor 14:00 uur. Super geregeld. Dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Doeser 02-05-2017 Via de website gekocht

Kleine bestelling net zoveel aandacht !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfecte afhandeling van bestelling.
Op tijd geleverd zoals vermeld stond op de site.
Duidelijke beschrijving over product en verdere afhandeling

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet van Eerden 02-05-2017 Via de website gekocht

Enthousiast samenspel met een leuk staartje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar prijzen voor het FAA NH'63 Regiofilmfestival heb ik uw website bezocht en mijn keus viel op de FalconEyes reflectieschermen. Ik had er 7 van hetzelfde type nodig. Na de bestelling en de betaling bleek dat er 2 op voorraad waren. Samen met een van uw medewerksters ben ik telefonisch op zoek gegaan naar 5 soortgelijke schermen. Dat lukte snel. De volgende dag werden ze keurig thuisbezorgd! De prijswinnaars waren zéér verheugd met hun prijs.
Als klap op de vuurpijl ontving ik de volgende dag een leuke kaart van uw shop met de tekst:
Beste Piet, veel plezier op het filmfestival en met het uitreiken van de prijzen. Groetjes, xxxx, Camera nl. Dat is PR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AD 02-05-2017 Via de website gekocht

ongekende service

Algemene score

10,0
Ik heb de Falcon Eyes achtergrond systeem besteld bij Cameranu.nl.
Het bestelde artikel werd snel geleverd...echter was het schroefdraad van één van de statieven niet goed.
Dus een mailtje gestuurd met foto naar cameranu.nl en kreeg erg snel een mailtje terug dat ze een nieuwe zouden opsturen....het kapotte statief hoefde niet retour.
het nieuwe statief was ook in no time bij mij thuis afgeleverd
Petje af ik heb nooit eerder zo'n geweldige service mee gemaakt.
Als ik weer eens wat nodig ben in de toekomst zal ik niet aarzelen om weer bij cameranu.nl te bestellen.
Kan het echt iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bwob 02-05-2017 Via de website gekocht

Snel en het goedkoopst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een camera gekocht te hebben nu ook een extra lens. Voor 23:59 besteld volgende dag thuis. Heel fijn. Daarnaast was cameraNu een tientje goedkoper dan de rest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 02-05-2017 Via de website gekocht

Goede webshoo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en snelle correcte service. Camerahouder besteld, netjes verpakt de volgende dag in huis. Als ik weer iets moet hebben dan weet ik waar ik moet zijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Arjen 02-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera gekocht met toebehoren. Ik wist al welke camera ik wilde, maar camera.Nl voegde daar nog handige combinatiepakketen bij tegen een gunstige korting plus 5 jaar garantie. Savonds laat besteld, de volgende dag al aangetekend in huis, op een dagdeel naar keuze (avond). Perfecte updates per email over de status van mijn bestelling en een perfect afgeleverd product.

Reageer

Pamela 02-05-2017 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk besteld.
Alleen heb ik de bestelling in de winkel opgehaald, goed tijdje moeten wachten.
Verder top services

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 02-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Voor wat ik moest hebben serieus goedkoper dan alle andere camerawinkels. Ik had de optie genomen om de levering i.v.m. Vakantie wat uit te stellen. Kwam netjes op de uitgekozen dag aan. Communicatie over de voortgang was zeer duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 02-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en kundig personeel. Vragen over mogelijkheden of extra's worden goed beantwoord. En door de grote voorraad hebben ze ook veel producten gelijk beschikbaar.
In 1 woord TOP!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 02-05-2017 Via de website gekocht

Opteka UV 72mm HD Multi-Coated

Algemene score

9,0
Zoals gewend een snelle en goede service. Correcte afhandeling van de bestelling en ook nog eens gratis verzonden voor een scherpe prijs. Blij met zo'n webwinkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 02-05-2017 Via de website gekocht

Goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je weet altijd dat je de goedkoopste webshop hebt gevonden en ze hebben een heel ruim assortiment. Ook de service is top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patricia 02-05-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal blij met me nieuwe lens. Door de snelle service die jullie aanbieden via red je pakketje, had ik dezelfde dag nog mijn lens in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 02-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je belt- meteen iemand met verstand van zaken aan de telefoon. Heeft alle tijd voor je. Snelle levering, goed verpakt. Telefonisch zeer goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelsey 02-05-2017 Via de website gekocht

Fast and excellent service!

Algemene score

10,0
I order from cameranu.nl pretty often and every time I have NOT been disappointed. The service is great and the shipping/delivery time is very fast. The quality of the products that I receive is always as advertised and exceeds expectations. I always find myself coming back to cameranu for both the product variety that is available as well as the quality of each item.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boike 02-05-2017 Via de website gekocht

Cardreader

Algemene score

5,0
Ik had een 64gb Extreme Pro Sandisk Compact Flash besteld. Hier kreeg ik een optie bij om goedkoper een cardreader bij te bestellen. Dit had ik gedaan, helaas bleek de cardreader niet compatible te zijn voor de geheugenkaart die ik had gekocht. Jammer dat ze deze dan wel aanbevelen!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 08-05-2017

Hoi Boike,

Dank voor je review. We hebben al even contact gehad via telefoon en email, en we hebben een retourmelding voor je aangemaakt. De combinatie die je hebt besteld verkopen we regelmatig, dus we gaan ervan uit dat je een defect exemplaar hebt ontvangen. We lossen het voor je op!

Groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Sebastiaan 02-05-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service zowel online als in de winkel! Vriendelijk personeel, groot assortiment en alles is wel op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 02-05-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, ruime keus en supersnelle levering. Voldoet aan mijn verwachtingen en is erg handig in gebruik

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas hansen 02-05-2017 Via de website gekocht

canon 70-200 mm L lens.

Algemene score

8,0
Camera Nu heeft een prima assortiment,goede service.Wel een goede raad: rondom feestdagen als koningsdag tweede paasdag,tweede pinksterdag of Hemelvaartsdag,is het raadzaam om bestellingen aangetekend te laten versturen.Ik wacht al drie dagen op een pakket.
Deze dagen raken ook de cmeeste pakketten zoek..............

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

T. Derks 02-05-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede gebruiksvriendelijke service.
met mijn IDEAL betaling ging iets fout. Snelle respons op mijn e-mailtje en goede deskundige afhandeling.
handmatige betaling was de volgende dag al verwerkt en het product verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzanne Ayanle 02-05-2017 Via de website gekocht

Prima ringlicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een ringlicht voor mijn beauty youtube channel en ben zo op cameranu.nl gekomen. Ik heb de falcon eyes DVR-300DVC gekozen en ben er erg tevreden mee. Ook had ik voor bezorging op zondag gekozen. Dus een snelle levering en prima pruduct heel blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 02-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service, overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, fijn dat je nog tot zo laat kunt bestellen. Website geeft veel info en is makkelijk doorzoekbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 02-05-2017 Via de website gekocht

Wederom: Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd, voordelig en supersnelle levering! Zowel het ruime wisselende aanbod nieuw en tweedehands; als je bij cameranu.nl niet slaagt, slaag je nergens!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 02-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had besteld en het was meteen de volgende dag al in huis. Super goede kwaliteit. We hebben hem.meteen op gehangen en dat ging ook nog eens makkelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline de Weerdt 02-05-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik haal eigenlijk altijd alles bij Cameranu in Urk, maar had nu iets snel nodig dus besteld via de website. Was op zoek naar een specifiek product welke bij Cameranu het voordeligste was. Gratis verzenden en levering de volgende dag, helemaal top!.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijn Branderhorst 02-05-2017 Via de website gekocht

Onwijs tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg enthousiast over het product en de service. Ik had mijn externe schijf die ik bestelde snel nodig, na het bestellen werd hij de volgende dag netjes afgeleverd. Erg tevreden en ik zou zeker aanraden om hier je producten te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Koring 02-05-2017 Via de website gekocht

Snelle printer snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe professionele printer, de Canon PIXMA iX6850, enkele gerenommeerde fotozaken in Rotterdam af geweest, nergens direct leverbaar. Bij Cameranu de printer besteld, de volgende dag al in huis. Geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 01-05-2017 In de winkel gekocht
Urk

goede uitleg en aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb ooit een camera besteld op de site en was toen erg tevreden. Deze keer ben ik naar de winkel in Urk gegaan omdat ik meer info nodig had. Ik ben erg tevreden over het persoonlijke contact en de adviezen en de tijd die men besteedt aan de klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 01-05-2017 Via de website gekocht

Cameranu maakt waar wat zij beloofd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naar aanleiding van de goede telefonische advisering van een van jullie helpdeskmedewerkers over een nieuwe CANON EOS 760D heb ik besloten om tot aankoop hiervan over te gaan. Zoals beloofd heb ik mijn aankoop na 1 werkdag compleet en goed beschermd thuis ontvangen, dit is service zoals hij hoort te zijn !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 01-05-2017 In de winkel gekocht
Urk

Vakkundige medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aanbod in de winkel is uitstekend. Het was een zaterdagmiddag, dus was het redelijk druk in de winkel. Toch viel het wachten enorm mee. De medewerker was heel vakkundig. Goede service en uitleg. Ik kreeg precies het antwoord op de gestelde vragen.

Reageer

Ben 01-05-2017 Via de website gekocht

supersnel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gezochte object snel gevonden en het bestellen hiervan ging eenvoudig.
Via de mail een snelle reactie, later gevolg door een email met info om de zending te kunnen volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura 01-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb al enkele produkten van Camera Nu gekocht want het assortiment is goed en de prijs/kwaliteit is ook goed. Produkten worden keurig op tijd verstuurd en de je hebt een overzicht van de status van je bestelling. Ik ben tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tonny 01-05-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en supersnelle service.

Algemene score

9,0
Via via kwam ik op deze website terecht en was verrast over de goede prijs (inclusief verzending en het zelf uitkiezen van de bezorgtijd).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Roodenburg 30-04-2017 Via de website gekocht

Prima service! Correct en adequate levering , top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met kwaliteitsartikelen. Doen wat ze beloven. Snelle levering , waarbij je het pakket goed kan volgen.
Kortom een betrouwbaar adres !

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Stam 30-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mezelf een cadeautje gegund. En dat is de Canon 760D en een Sigma 17-70mm lens geworden. Ik maakte gebruik van de inruilkorting en heb een mooi aanbod ontvangen. Na de bestelling ontving ik duidelijke informatie wat de status van de bestelling was en informatie van de levering kon ik volledig volgen via PostNL. Tussen de voorgestelde levertijden kon ik mijn cadeautje in ontvangst nemen. Ik ben super blij met mijn aankoop en ben erg tevreden over de service van Cameranu.nl!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Zoontjens 30-04-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een camera kopen is altijd een beetje eng. Een paar duizend euro komt bij mij in ieder geval niet vanzelf! Dus toen ik geduldig wachtte op de afgesproken dag en tijdstip, was ik opgelucht te merken dat alles veilig en wel gebracht werd. Ik had eerder al kleinere items afgenomen en dat was ook elemaal goed! Dus ik ben enthousiast klant! Een 9, omdat ik nooit een 10 geef, we zijn immers slechts mensen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam Tobiana 30-04-2017 Via de website gekocht

Great service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I ordered studio lighting for my business on the phone, and the service was really good, they really helped me choosing the product i needed, and i got it on time. I really like the amount of products Camera nu have to offer me and I will definitely but there a lot!
Really happy.
Thanks.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De vries 30-04-2017 In de winkel gekocht
Urk camaranu

Goeie ser8

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie service mooie artikelen goed geholpen betaalbare camara s aardige mensen goed product mooi spul hebben ze bij camaranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM 30-04-2017 Via de website gekocht

Aankoop videocamera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle goede levering volgens afspraak, prima! Camera prima verpakt en product zo als afgebeeld. Ook bijbestelde producten prima en goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 30-04-2017 Via de website gekocht

Wat je er van kan verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website waardoor ik het product snel kon vinden! Na aanschaf direct een mail ontvangen, erg netjes. Pakketje werd netjes bezorgd en mooi verpakt. Helaas wel een dag te laat daarom geen 10 maar een 9 (een mailtje had wel gemogen). Dus zou deze winkel sterk aanbevelen! Wat je van een webwinkel zou moeten verwachten!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gijs 29-04-2017 Via de website gekocht

top service/advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb die webshop gekozen omdat heel goede advies/service en snel leverbaar hou ook alle beloofd aan
ben top blij met producten bedankt cameranu

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broek 29-04-2017 Via de website gekocht

Fijn bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben al jaren klant en dan ook zeer tevreden. Ook wel in de zaak geweest. Er werken vakmensen, die ook voor kleinigheidjes goed de tijd nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 29-04-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze maken het waar!! op tijd besteld en volgende dag op de geplande tijd ontvangen.
Alleen ze hadden iets sneller moeten reageren op de mail die ik had gestuurd kreeg pas 2 dagen na verzending antwoord had in die tussen tijd al een andere besteld!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pie Cilissen 29-04-2017 Via de website gekocht

Klantvriedelijkheid in de top

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en reviews lezen heb ik voor de Nikon P900 camera gekozen als opvolger van mijn Sony 300.
Ik koos voor Cameranu vanwege de zeer goede ervaring in het verleden op gebied van garantie en service.
Toen ik wilde bestellen bleek mijn beoogde Camera niet voorradig. Bij een andere leverancier had ik hem toen binnen 24 uur in huis kunnen hebben. Vanwege de goede ervaring met cameranu heb ik gewacht tot hij voorradig was waar ik ook gelijk een berichtje van kreeg. Ben met mijn camera zeer tevreden en hoop geen gebruik te hoeven maken van de garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 29-04-2017 Via de website gekocht

Top product en altijd weer super service van Cameranu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs begaf mijn generator het om op locatie studiolampen aan te sluiten. Via diverse sites kon ik een nieuwe aanschaffen. Diverse winkels hadden ongeveer dezelfde prijs. Ik koos direct voor Cameranu omdat ik hier vaker bestelt heb en weet dat ik mijn order snel geleverd krijg. Mocht er wat zijn weet ik uit ervaring dat ik met een belletje of e-mail dingen snel geregeld krijg. Het is een bedrijf die ook na de aankoop zich nog verantwoordelijk voelt voor het product. Ook bij deze bestelling wordt ik weer goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en kreeg ik de track en trace toegezonden. Volgende dag geleverd! Zeer tevreden weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caterina 29-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product zeer snel gevonden, inclusief de beste omschrijving, wat voor mij als leek erg belangrijk was. Snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 29-04-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangezien ik al 2 keer eerder producten bij CameraNu heb gekocht heb ik nu weer een nieuwe fotocamera aangeschaft bij deze winkel. Dit omdat zij een goede service hebben. Op de site is er een uitgebreide productinformatie te vinden. Tevens worden de producten snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews