cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25485 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2704 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LBr 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de DJI Mavic Mini had ik nieuwe props nodig. Deze waren wel leverbaar maar gezien de huidige tijd waarin we leven, kreeg ik een mail dat het wat langer kon duren.
Ik had graag ook nog twee extra batterijen voor de Mini mee besteld dus maar even met de klantenservice gebeld. Of ze een idee hadden wanneer die besteld konden worden?
Uitermate vriendelijk te woord gestaan met een goede uitleg waarom die batterijen (nog) niet te leveren waren. Dat is waar ik blij van wordt!
Vervolgens liggen de bestelde items 2 dagen later, netjes verpakt op de deurmat!

Reageer

Wim 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
WiFi Camera gekocht die niet meer functioneerde kosteloos een nieuwe ontvangen

Reageer

Fahner 02-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden over de website en over de beantwoording van de vragen. Duidelijk en helder maar ook eerlijk. Het product wat we hebben gekocht, een acculader met verloopplaatje werkt uitstekend. Ga zo door!

Reageer

Rob 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld morgen in huis! Kwaliteit! Zeer tevreden. Nu nog de twee drones uit testen.

Reageer

Lenie 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding grandioos. Goede, eerlijke en duidelijke voorlichting op de pagina. Snelle levering.

Reageer

Paul van Breda 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service met fijn 30 dagen zichttermijn. Snel geleverd en waardevolle info en uitleg op de website, plus een goede kwaliteit van de producten.

Reageer

Luc 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere informatie en een snelle levering! Het product is zoals omschreven.

Reageer

Sjoerd 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het onderdeel dat ik had besteld kwam heel snel binnen. Wat ik best Bijzonder vind in deze raare tijd.
Zeker aan te raden.

Reageer

Wybe 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kennis van zaken, gevraagd en ongevraagd uitstekend advies. Veel voorraad en snelle levering voor de juiste prijs.

Reageer

Rogier 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel vanuit het buitenland, de afhandeling via telefoon en mail is altijd perfect, vriendelijk en erg behulpzaam, men weet waar ze het over hebben, de mensen aan de telefoon kunnen en mogen handelen en zo is het snel en goed zakendoen! Een absolute aanrader. En ook nog eens goed geprijsd!

Reageer

Florian 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
cameranu.nl levert uiterst snel ('s avonds besteld, volgende dag in huis), vaak met koerierdiensten en dan zonder extra kosten, communiceert excellent over bestellingen en voortgang van de levering. Producten zijn goed verpakt, een veel producten die elders uitverkocht zijn (zoals momenteel studiotoebehoor) zijn hier op voorraad. De informatie op de website over producten op voorraad is helder en beloofde levertijden kloppen.

Ongeacht deze zeer goede dienstverleningen zijn de prijzen altijd scherp.

Reageer

Pieter de Vos 01-05-2020

Algemene score

10,0
Al jaren klant bij CameraNU en naar volle tevredenheid. Levering op tijd en nette reminder toen het product weer voorradig was. Bevestigingsmails op orde en product naar tevredenheid.

Reageer

Kenneth 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website was makkelijk te gebruiken. Product voldeed compleet aan mijn verwachting. Het leveren van het product was ook zeer vlot.

Reageer

H.Vos 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk snel en levering in de opgeven tijd.
Alles bij elkaar de levering is perfect.

Reageer

Frans van Gink 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd professionele hulp of het nu een grote of kleine bestelling is en de bestelling is ook altijd op tijd.

Reageer

Lars 01-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorige week zaterdag heb ik een Insta360 One R gekocht in vestiging Urk. Zoals vaker blijkt Urk telkens de vestiging waar ik nieuwe producten het snelst kan aanschaffen, ondanks dat er nu ook een voor mij dichtbij zijnde vestiging in Apeldoorn is.

In deze vreemde Corona tijd zoekt iedereen een weg om de 'BV-NL' door te laten draaien, zowel in aankoop als ook in bedienen van de klanten. Dit is wederom perfect verzorgd door CameraNu in Urk. Alles was aanwezig. Een opmerking qua service: Naast GoPro zijn er ook andere merken voor 360 camera's. Insta360 timmert hard aan de weg. Zowel in Apeldoorn, als ook in Urk, merkte ik een voorkeur voor GoPro t.o.v. andere merken. De oprechte medewerkster in Urk, gaf wel aan dat er helaas te weinig kennis en kunde van de andere merken is. In Apeldoorn werd uit eigen ervaring GoPro Max geadviseerd, zonder de Insta360 überhaupt getest te hebben of de specs te kennen (internet vergelijken kan iedereen)....daarom ben ik meer blij met een eerlijk objectief advies van Urk.
Ik kan CameraNu oprecht met enthousiasme aanbevelen. Een puntje van aandacht. De Corona 1,5m verdeling bij de counters is perfect, enkel niet in de inwendige hoek van de balie.
Verhang het 'spatscherm' en ook dat stukje service is weer top.
Oh ja....De Insta360 bevalt rete goed!!!!!! Op naar veel opname plezier en in afwachting van de volgende aanschaf bij CameraNu.

Reageer

Willem de Bruin 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn oude Plustek scanner werkte niet meer op Windows 10 omdat Plustek de driver niet meer bijwerkt. Bij cameranu een Reflecta x22 diascanner besteld. De andere dag was die er al. Een prima apparaat. Werkt razendsnel. Kleurendia's hebben soms nog enige nabewerking nodig in fotoshop of een dergelijk programma (ik gebruik Irfan view). Zwartwit negatieven moet je een andere belichting geven (dat kan met het apparaat zelf) of, wat ik heb gedaan, ze als diapositief scannen en ze op de computer van negatief naar positief bewerken. Dat geeft mooie resultaten.

Reageer

Astrid 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze winkel vanwege de duidelijke uitleg van diverse camera's. Aan de hand van deze informatie heb ik camera canon sx540hs uitgekozen die past bij mij en mijn activiteiten en het doel dat ik wil bereiken om een mooie foto te kunnen maken. De camera bezit vele mogelijkheden en er is een duidelijke gebruiksaanwijzing op internet te vinden. De levering is vlot en netjes verlopen.

Reageer

P ten Hoeve 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een prima winkel en vol op keuze personeel is behulpzaam
Het is wel aan te bevelen ivm de vele nieuw bouw om een richting bord te plaatsen naar de winkel

Reageer

reneetje 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste contact met cameranu.nl was via de mail ik had een vraag en deze werd heel snel beantwoord .Daarna heb ik de insta 360 one r camera bij ze besteld deze werd snel en keurig verpakt geleverd. Na de camera heb ik nog wat losse dingen voor de insta besteld deze werden ook keurig geleverd .Deze camera had ook de 5 jaar gratis garantie actie die cameranu.nl er bij geeft ik ben zeer tevreden

Reageer

Katja 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steeds heel snelle en duidelijke service. Overzichtelijke site en vaak scherpere prijzen dan bij de collega's.

Reageer

Floor 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier een camera gekocht. Levering was snel. Fijn dat je 5 jaar garantie krijgt. Dat haalde mij echt over om hier te bestellen! Na de tijd nog wat tips doorgestuurd gekregen.

Reageer

Ronald Lokers 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website werkt gebruiksvriendelijk en snel. Het verzenden en bezorgen ging snel en goed. En de gekochte tas bevalt super!

Het enige verbeterpunt is het weglaten van de overbodige doos, de tas zelf zat al in een stevige en verzendklare zak vanuit de fabrikant. Een extra doos was dus niet nodig geweest.

Reageer

Quin 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mij het adres voor nieuwe Gear. Prima site met goede informinformatie, daarnaast is de winkel in Urk zeker een bezoek waard, hands on mogelijkheden, goed advies, prima koffie.

Reageer

Brian 30-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Redelijk snel antwoord op mails, snelle verzending, verder geen problemen gehad

Reageer

Ricardo 1963 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na via de fijne site van CameraNu.nl mijn keuze te hebben gemaakt voor een Sony Cybershot DSC HX 400 V systeem camera heb ik die rond 22.00 uur online besteld. De levering was echt binnen 24 uur, De volgende avond, waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden van het verloop van de bezorging met verwachte (juiste) levertijd. Concurrerende prijs met nog gratis een extra accu t.w.v. euro 35! En de garantie van maar liefst 5 jaar is natuurlijk ook geweldig!

Reageer

Rosalin 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een winkel! Vorige week en deze week een bestelling gedaan. De eerste was 1 product en de andere waren meer producten. Toch binnen 24h binnen gekregen. De service en levering waren voor mij een hele goede ervaring! Ik zeg een TOP winkel en ga hier zeker in de toekomst meer bestellen!

Reageer

Beno Munneke 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het ging een beetje met horten en stoten voor ik de camera had en moest 3 x bellen om de juiste nota te krijgen waar de juiste garantietermijn op stond aangegeven. Overigens was met steeds erg vriendelijk en behulpzaam.
Alle vertrouwen in CameraNu
Officiele reactie van CameraNU.nl 30-04-2020

Hoi Beno,

Dank voor je mooie woorden en complimenten. Fijn te horen dat je vertrouwen in ons stelt.
We hebben even nagekeken wat de verwarring over de factuur heeft kunnen zijn, omdat we van deze ervaringen willen leren, maar we kunnen die conversatie niet terug vinden. Als je ons misschien nog op weg zou willen helpen door een email te sturen naar vragen@cameranu.nl, met een verwijzing naar deze review, kijken we op welke manier we onze processen op dit vlak kunnen verbeteren.

Alvast bedankt, en hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Pieter Ratering 29-04-2020

Algemene score

7,0
De mensen bij Cameranu zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik wilde graag advies over een macro-objectief en ik kreeg een goed advies. Op de website stond dat de lens meteen leverbaar was. Des te teleurstellender was het toen 2 uur na het plaatsten van de bestelling het bericht kwam dat de lens niet op voorraad was. Het is heel erg vervelend als de informatie op de website niet te vertrouwen is. Dat moeten jullie echt goed regelen, Cameranu!
Officiele reactie van CameraNU.nl 30-04-2020

Hoi Pieter,

Dank voor je vriendelijke woorden. Jammer dat de communicatie over de levertijd niet helemaal duidelijk was. We vermoeden dat de lens wel op voorraad was in 1 van onze vestigingen, en dat daardoor de indruk was ontstaan dat we deze dezelfde dag nog konden versturen.
Gelukkig kregen we de dag na je bestelling ook weer nieuwe voorraad binnen zodat je dat weekend toch met de nieuwe lens op pad kon gaan.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Manon 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site van cameraNU.nl is erg overzichtelijk. Ze helpen je met je keuzes door de verschillende opties te laten zien en wat je waarvoor kan gebruiken, dit is top! Verder was mijn pakketje snel verstuurd en in een goede staat binnen gekomen. Ik ben erg tevreden. :)

Reageer

Harry 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke aanbieding gekocht en echt snel geleverd zoals beloofd de volgende dag in huis.

Reageer

Mimi 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb gegoogeld en deze site beviel me door vele positive berichten.
Helaas beantwoorde het product niet aan mijn verwachting.
Dus heb ik het retour gestuurd en de hele retour procedure werd zeer snel en correct afgehandeld.

Reageer

Barry 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een spiegelreflex camera kwam ik op deze website. Overzichtelijk, duidelijke uitleg, handige keuzehulp en zeer schappelijke prijzen. Mijn keuze kunnen maken (Canon EOS 2000D) en na afronding van de bestelling werd een en ander ook snel geleverd. Zeer tevreden over de prijs, snelheid en service en wat mij betreft een aanrader!

Reageer

Oki - doki 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en duidelijke site. Op de hoogte gehouden d.m.v. e-mails. Okidoki !

Reageer

Mignonne 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had de bestelling binnen 1 dag al binnen, het pakketje was goed veilig verpakt. De website was duidelijk over het product, en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Reageer

Paul - Bennekom 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een winkel waar niet noodzakelijk de focus (....) ligt op duurdere spullen verkopen, maar op een goed advies. Weten wat je verkoopt is 1 ding, weten wat een klant wil een ander. En daar wordt naar geluisterd. Bijzonder plezierig in deze tijden.

Reageer

Louis 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sinds een week in het bezit van een Reflecta super 8/ Normaal filmscanner gekocht bij CameraNu.nl. Ik ben zeer tevredenen over het telefonisch advies. En natuurlijk ook zeer tevreden over het apparaat, voldoet zeker aan mijn wensen. inmiddels al div. Films ingescand en nog steeds boven verwachting. Met vr. Groet, Louis

Reageer

Luc 29-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, correcte en kwalitatieve service.
Artikel beantwoordt aan de omschrijving.

Reageer

Shirley Verschuren 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed aanbod, makkelijk om te kunnen bestellen en keurig nette snelle levering ondanks de Coronatijd. Zeker een aanrader om te bestellen!

Reageer

Roy 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu is snel en eerlijk. Levering binnen gestelde termijn en fatsoenlijk ingepakt. En een supportdesk die binnen een dag inhoudelijk reageert.

Reageer

Ruud 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De naam van Cameranu.nl kwam in beeld toen ik op Google zocht naar mini iPod selfstick. Ik had daarvoor een andere bestelde ipod thuisgekregen doch bij de eerste aanraking brak er een pootje af. Dus was er snel klaar mee en ging in het ronde archief. Heb toen voor een duurdere gekeken. De levering /bestelling van cameranu.nl kwam 1 dag later binnen. Ze beloven wat ze zeggen .

Reageer

Rm brigg 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik was altijd bij cameratools in apeldoorn die is nu samen gegaan met camera nu.nl de service
blijft het zelfde ook de medewerkers in apeldoorn dat is fijn vorige week produckt gezien op de site mail gestuurd netjes beantwoord en eigenlijk al de volgende dag kon ik mijn produckt ophalen in apeldoorn dat was fijn

Reageer

Rob 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij CameraNU.nl een verrekijker besteld. De informatie die ik kreeg was prima. De bestelling en afhandeling ging vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden van hoe het er voor stond met de bezorging.

Reageer

Marja 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering.
Verkeerde bestelling gedaan en keurig aangepast.
Te veel betaalde geld na een dag al weer terug gestort.
Mooie verrekijker geleverd.

Reageer

Jansen 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Epson V550 gekocht voor het scannen van negatieven. Voor de aankoop gechat met een medewerker en prima advies gekregen over de voor-nadelen van verschillende scanners en wat in mij situatie het beste advies zou zijn. Niet de duurste is het geworden en ook niet de goedkoopste maar wel de beste voor mij. obv het advies en de prijs (nergens goedkoper) en de levertijd tot de aanschaf overgegaan. Mooie scanner en prima resultaten.

Reageer

Rob Smit 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke communicatie, behulpzaam en denk mee.
Prettig vraag/ antwoord via de chat.
Dikke pluim!

Reageer

Ester 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goeie service bij CameraNU.nl ik heb de AirPods besteld en ik kon ze meteen afhalen in de winkel. Het zijn top dingen en ik gebruik ze erg veel! Ik ben er erg blij mee!

Reageer

Ad 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website.
Wat wordt beloofd wordt uitgevoerd.
Een actie artikel was vergeten te sturen maar na een korte chat werd dit als nog de volgende dag geleverd

Reageer

chantal voets 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk om te bestellen, goede service en de volgende dag thuisgebracht! Super

Reageer

Annette 28-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne overzichtelijke site, op de hoogte gehouden van de (snelle) levering en praktisch ingepakt en volledig geleverd.
Geweldige service, koop hier graag weer.

Reageer

Toon meer reviews