cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46294 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2854 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

klaas bakker 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste ervaring was meteen een geweldige ervaring. Ik had nog nooit iets gekocht bij CameraNu maar dit zal zeker anders worden nu ik heb mogen ervaren hoe het wel kan.
Ik kreeg een snel advies terug op mijn vragen wat mij een goed vertrouwen gaf om hier bij CamaraNu het artikel te kopen.En ook hierin werd ik niet beschaamd ,op tijd zoals afgesproken was mijn bestelling , sjapo! Het artikel een vortex monoculair 10 x 36 is een geweldige kijker en ik zal daar beslist veel plezier aan beleven Kopen bij CameraNu---------een aanrader! direct doen.

Reageer

Pascal 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede overzichtelijke site, veel keuzes en leveren altijd volgens afspraak. Retourneren heeft ook nog nooit problemen gegeven. Afgelopen week ben ik naar Urk gegaan om de winkel te bezoeken. Ik ben ook hierover erg onder de indruk. Mooie ruimte en alles overzichtelijk en ruim opgesteld. Personeel vriendelijk behulpzaam en professioneel. Bestellen via de site kan ik ten zeerste aanbevelen, maar mocht je in de buurt van 1 van de filialen zijn, zou ik zeker langs gaan.

Reageer

Willie 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid advies gekregen en uitstekend geholpen in filiaal in Apeldoorn.
Goede service. Verder snelle en correcte complete levering ondanks computer crash en corona.

Reageer

Arjen Snijder 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
cameranu.nl begrijpt wat service inhoudt. Zowel de prima online dienstverlening als het kundig personeel in de winkel is wat CN.NL biedt. Aan te bevelen! Erg blij mee!

Reageer

Katja 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site en een snelle levering. Verpakking dik in orde. De producten zijn nog niet in gebruik (cadeau) dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Reageer

drone man 02-07-2020

Algemene score

10,0
Zeer snelle service echt super snelle verzending en zeer vriendelijk personeel.
een 10+ waard

Reageer

Henny Vogelaar 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
je krijgt een goed advies en men neemt de tijd om je te helpen.
Ook wordt er met je meegedacht voor oplossingen en vragen.
Ik ben zeer te spreken over de professionele hulp en ben bijzonder blij met mijn aankoop !

Reageer

Ton van Poppel 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In maart j.l. had ik aangegeven dat ik belangstelling had voor de Nikon Coolpix B600 in de kleur rood. Hij was op dat moment niet meer leverbaar. Twee weken geleden ontving ik netjes een mail dat deze camera weer leverbaar was, heb hem onmiddellijk besteld en heb hem zeer snel ontvangen.

Reageer

David 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop, prima prijzen. Zeer vergelijkbaar met Kamera Express dus ik gebruik beide. Deze week had ik voor het eerst een order waar iets niet aan klopte, maar na één telefoontje met de klantenservice werd dat zonder problemen opgelost.

Reageer

david 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij aankomst ontbraken enkele onderdelen, werd nog dezelfde dag nagestuurd. Goeie communicatie via Whatsapp.

Reageer

H.G. 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, verstuurd snel. Artikelen zijn goed en prettig geprijsd !

Reageer

P.H. Groenland 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na enkele mails over korting i.v.m. 2 aankopen, een filter en een zonnekap, ( lidmaatschap van Natuurfotografie.nl) werd alles keurig geregeld. Ik heb de aankoop vlot ontvangen. Uitstekende behandeling door de klantenservice.

Reageer

GvF 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website - gebruiksvriendelijk - super vlotte levering onmiddellijk na bestelling

Reageer

Nicole 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend (klant)vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om te helpen als je per ongeluk de verkeerde camera hebt besteld. In de winkel in Apeldoorn ook erg prettig geholpen. Ik vind het ook fijn dat je mails krijgt met tips om zoveel mogelijk uit je camera te halen. En ook toen ik een opstartprobleem had met mijn nieuwe camera werd ik snel geholpen.

Reageer

Janssen Herman 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
DE bestelde zaak was niet in voorraad maar wel in een winkel en men heeft gezorgd dat ik de bestelde Abode Fhotoshop 2020 snel hier was . zeer snelle bezorging.

Reageer

Mark 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In 2014 heb ik mijn eerste bestelling gedaan op cameranu.nl, een Iphone 6 128 Gb. Volgende dag al binnen. Daarna nog een paar kleinigheidjes besteld, ook altijd netjes op tijd binnen. Nu was ik aan een andere dsrl camera toe ter vervanging van mijn eos 450 D. Zitten twijfelen tussen de 250D en 90D. Laatste vond ik te duur, dus de 250D maar besteld. Niet bij cameranu helaas. Na een paar weken de 250D in bezit te hebben alsnog de 90D besteld. Ditmaal wel bij cameranu. Zojuist nog een macrolens besteld en het verloopt allemaal even soepeltjes. Bij Cameranu kun je je volledige orderhistorie online inzien. Ook van jaren terug. Kunnen ze bij coolblue wat van leren. Aangezien cameranu ook standaard 5 jaar garantie geeft op veel producten (bij andere shops moet je bijbetalen) bestel ik mijn fotospullen in de toekomst mooi hier. Aanrader!

Reageer

Stephanie 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een tijdje geleden zag ik een advertentie op instagram dat je via camera.nu een financieel lease kon doen.
Ik vond dit erg interessant aangezien ik zelf zzper ben maar mijn apparatuur aan het verouderen is en helaas niet de financiële mogelijkheden had om een nieuwe body en lens aan te schaffen.
Ik had een mail gestuurd voor meer info. Uiteindelijk ben ik super geholpen. Ondanks de vele vragen die ik continue had, was xxxx ( een medewerker van camera.nu) heel geduldig en beantwoorden al mijn vragen.
Na goed bedenken etc allemaal goedgekomen. Eenmaal toen alles geregeld was heeft hij ook nog eens geregeld dat mijn nieuwe apparatuur bij mij terecht was gekomen.
Super medewerker! echt heel tevreden! en al snel kon ik gebruik maken van mijn nieuwe speelgoed! Ik ben er super blij mee!
ik adviseer camera.nu aan iedereen!

Reageer

PieterWaterskieter 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een statief huren, en ik was veel te laat met een huur aanvraag formulier inleveren, maar daar hadden ze totaal geen moeite mee. Ik kon alsnog een statief huren. Toen ik het op kwam halen was de accu van de camera leeg, die ik van een vriend had geleend, en waarvan ik de oplader niet had. Ze waren zo vriendelijk om deze kosteloos voor me op te laden. De kosten zijn laag, en de borg is binnen
no time weer terug gestort. 10/10

Reageer

Ben 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mij al jarenlang een vertrouwd adres Goede service en goede adviezen en ze nemen alle tijd voor je
Dus wat mij betreft een aanrader

Reageer

Richard 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat het door mij bestelde artikel voor mijn camera achteraf niet bruikbaar bleek te zijn heeft cameranu het perfect afgehandeld. Tevens met een medewerker besproken of er wel bruikbare alternatieven zijn. Artikel netjes retour verzonden en geld terug gekregen. Ik ben heel tevreden.

Reageer

Crin 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een reflectiescherm gekocht bij CameraNU en deze is prima voor de prijs. Omdat ik vlak bij een winkel woon, kon ik het zonder verzendkosten heel gemakkelijk ophalen bij mij om de hoek!

Reageer

R. Kuijper 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel spullen op voorraad en snel geleverd.
Ook als je ze belt krijg je snel antwoord en ook via de mail.

Reageer

Arno 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, alle tijd genomen door verkoper, goede apparatuur voor goede prijzen.

Reageer

M. C. van Wijk 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij het ontvangen van mijn bestelling bleek er een onderdeel te missen in een gesealde verpakking. Dit heb ik direct gemeld, en de klantenservice heeft diredct een retour order aangemaakt.
Gezien ik op fotoreis ging, en dit melde werd er direct aangeboden het vervangende product naar een lokaal afhaalpunt te verzenden.
Dit meedenken is benoemenswaardig.

Het vervangende product is op mijn verzoek voor verzending op compleetheid gecontroleerd, en ik ben het team van CameraNU.nl hier heel dankbaar voor.

Reageer

betty hartog 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel .. Ben goed en aardig geholpen.
De verkoper dacht mee over mijn aankopen ... goed advies...maar liet zeker de keus aan mij zelf over..

Reageer

Mark 30-06-2020

Algemene score

3,0
Een bestelling bij CameraNu geplaatst omdat ze alles wat ik nodig had, op 1 artikel na op voorraad hadden. Aangegeven dat dit prima in 2 leveringen verstuurd kon worden. Alles wat op voorraad was had ik de volgende dag nodig. Bleken ze vanuit Cameranu een mail gestuurd te hebben of ik wilde wachten tot de hele levering compleet was omdat het ontbrekende artikel wel op voorraad was bij een andere vestiging. Nee dat wil ik niet. Daarom geef ik aan dat ik het in een deellevering wil hebben. Hierdoor heb ik mijn bestelde producten niet op tijd in huis. Ook producten die op voorraad stonden op de website werden niet geleverd. Deze kwamen uiteindelijk een week later. Als je dan belt met de klantenservice krijg je bijna het gevoel dat je het eigen schuld is. Als je aangeeft via de mail dat je het niet eens bent met hoe het gelopen is krijg je geen reactie meer. Slechte zaak, en hierdoor zal ik in de toekomst geen bestellingen meer plaatsen bij Cameranu.

Reageer

FVe62 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bood een lens voor reparatie aan, maar wilde deze graag mee op vakantie nemen. CameraNu zorgde er voor dat dit mogelijk was door de reparatie snel te laten uitvoeren en de lens bij terugkomst uit de gebruikelijke logistieke stroom te vissen zodat ik hem op de dag van mijn vertrek in Urk kon ophalen. Super dienstverlening!

Reageer

Michelle 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel wel vaker bij cameranu.nl. Vaak hebben zij de meest voordelige prijs. Daarnaast verloopt het bestellen en verzenden altijd soepel. Ook de klantenservice is snel en vriendelijk. Ik zou cameranu.nl dus zeker aanbevelen.

Reageer

Danu 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kodak Portra 400 5-pack besteld, product goed en snel ontvangen! Ook goed beschermt ingepakt, al met al hartstikke tevreden! :-)

Reageer

Ulbo Zeilstra 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren met veel plezier bij jullie in de winkel. Er is veel aandacht voor de klant en goed advies over het product, ook al gaat het soms over de passie van de klant wat analoge fotografie betreft. Bedank voor de tijd en tips. Het is ook weer makkelijk dat je de zaak in Apeldoorn weer rechtstreeks kan bellen. Top.

Reageer

Wim 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst in de winkel in Urk te zijn geweest en daar goede uitleg gekregen van de filterset die ik op het ook had. Later deze thuis via de website gekocht. Dit ging allemaal snel en makkelijk. En de volgende dag alles in huis.

Reageer

André 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een fijne winkel, snelle service d.m.v. de balies met afroep nummer. Ik shop er graag.

Reageer

Martin 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goede afwikkeling product voldoet aan de verwachting.
Ben er zeer tevreden over

Reageer

P. Wagemans 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte bestelling. Keurige en correcte levering. Ik ben een uiterst tevreden klant!

Reageer

Henk J 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Epson scanner V39 gekocht.
Zeer duidelijke en makkelijke website.
Snelle levering, en het de scanner was zeer goed verpakt.

Reageer

roeland 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel geleverd, duidelijke e-mails met wat en hoe: ze doen gewoon wat ze zeggen

Reageer

Ria 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Was nog nooit in de winkel geweest, goed geholpen erg tevreden.
Ben erg blij met mijn aankoop canon Eos 77D

Reageer

Ingrid 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, goede prijs en de mogelijkheid om een winkel in de buurt mijn bestelde product op te halen. Ik vind het super!

Reageer

lourens zijlstra 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mensen deskundig en nemen de tijd voor je. Je voelt je op je gemak wat uitnodigt om vragen te stellen zonder dat je je dom hoeft te voelen

Reageer

Klaas Hulshof 27-06-2020

Algemene score

9,0
Koop bij de man die jouw ook goed voorlichten kan,dus Cameranu.nl in Urk
Een prima en prettige foto winkel

Reageer

WeVe 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Intelligent opgebouwde website. Duidelijke en relevante technische info. Vergelijkingen met andere gelijkaardige producten werken naar behoren. Opvolging werkt snel en correct. Levertijden, incl de info erover, eveneens stipt.

Reageer

Ruud 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, na het verstrekken van duidelijke informatie het product besteld en met een zeer snelle levering in ontvangst genomen.

Reageer

Jules 26-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Canon EOS 90D besteld met kit lens en dik tevreden.
Wel heb ik een opmerking over het verpakken van de producten.
De doos was te klein, de body en lens zaten op elkaar in de doos verpakt waardoor de doos bol staat, en kans op beschadiging aanwezig is.
Gelukkig functioneren de producten prima in het vervolg weiger ik zo'n zending.

Verder prima service

Reageer

Hans 26-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het statief dat ik voor mijn mobiel wilde bestellen was een tijdje niet leverbaar. Toen het weer leverbaar was, kreeg ik een mail. Meteen besteld. Volgende dag keurig verpakt afgeleverd. Perfect dus.

Reageer

Eline 26-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop met de laagste prijzen als je ze vergelijkt met de concurrent. Ze leveren zeer snel, de dag erna heb ik mijn pakket al mogen ontvangen. Goede communicatie kortom fijne webshop

Reageer

Tristan Maas 26-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit een hele fijne en goede winkel, ze leveren altijd kwaliteit en de levertijd is top! Als je vragen hebt over een product helpen ze je snel.

Reageer

Harrie 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben super goed geholpen toen ik me aan het oriënteren was in de winkel. Ik mocht alles uitproberen waar ik over twijfelde.
Zonder aankoop verplichtingen of aankoop verwachting van de adviseur verder. Ik voelde me echt erg op mijn gemak om met alles rustig te experimenteren. Super netjes geholpen.
Die dag heb ik de aankoop ook nog niet gedaan. Ik heb het allemaal op mij in laten werken. En later die week precies besteld wat ik wilde hebben. Ook deze aankoop in de webshop verliep vlekkeloos.

Reageer

RFN Derksen 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Camera nu ik ik een Rollei tripot besteld. Ik kreeg te horen dat deze 3 weken levertijd had. Echter binnen 4 dagen werdt deze alsnog bezorgd. Het product was netjes verpakt en voldeed volledig aan de beschrijving. Heel blij met de aankoop en heb hierdoor al mooie foto's kunnen maken. De tripot is stabiel en veelzijdig. Goede kwaliteit en robuust.

Reageer

Charles 25-06-2020

Algemene score

5,0
Als ik had geweten dat het gekochte item uit china moest komen had ik het hier om de hoek gekocht voor een paar euro meer.

Reageer

Jacintha 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professionele winkel met kundig personeel die niet alleen adviseert maar ook met je meedenkt.
Ontzettend goed geholpen met de aanschaf van mijn camera, lenzen en toebehoren.
Het bezoek aan de winkel was tevens leuk te noemen.

Reageer

Toon meer reviews