cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23773 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2262 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frits 26-03-2017 In de winkel gekocht
Tijdens de Professional Imaging

Prima Advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu heeft een breed assortiment en kan daardoor ook een goed advies geven. In mijn geval betrof het een statief voor algemeen gebruik in het veld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis Visser 26-03-2017 In de winkel gekocht
Op de beurs

Top klant gerichtheid

Algemene score

9,0
Op de professional imaging beurs in Nijkerk op de geweldig stand van Camera nu een nieuwe lowepro rugzak gekocht.
Ondanks de drukte op de beurs uitgebreide uitleg gekregen en hulp gehad bij de keuze van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G-J.Boer 26-03-2017 Via de website gekocht

Mooie fotowinkel met een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de Profesional imaging beurs voor het eerst kennis gemaakt met deze fotowinkel . Het eerste contact beviel mij zo goed , dat ik na de PI beurs gelijk nog wat andere fotospullen daar heb gekocht. en ook nog eens 5 jaar garantie op de gekochte artikelen . geweldig . kom hier zeker vaker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kim 26-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbare winkel snelle service
En altijd alles netjes en heel afgeleverd!
Al een paar keer bij deze winkel wat besteld en elke keer dik te vreden :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wibo 26-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgezocht wat ik wilde hebben, een wireles shutter remote control, deze besteld en binnen 2 dagen thuis afgeleverd. Alles werkt prima, een goede aanwinst voor mijn Nikon D300

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AnimalConcepts 26-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service, online en in de winkel van cameranu bevalt altijd heel goed. Goede informatie online en in de winkel, hulp in het kiezen van het beste product en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 26-03-2017 Via de website gekocht

Enorme vakkennis en zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een aantal vragen over mogelijke accessoires die geschikt waren voor de camera die ik wilde bestellen, en deze werden steeds zeer vakkundig, vriendelijk en snel beantwoord, zelfs 's avonds! Bestelproces was makkelijk en na betaling waren de bestelde producten de volgende dag veilig verpakt in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 25-03-2017 Via de website gekocht

Prima verrekijker voor nette prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. Site met veel keuze. Dit is een lichte verrekijker met breed veld en stelt scherp tot op ca. 4 m, dus heel geschikt voor vogelobservaties. Ik ben er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-03-2017 Via de website gekocht

Mooi monitor en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie monitor, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Makkelijk in elkaar te zetten en aan te sluiten. Verder viel mij de erg snelle levering op, Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Omi-ina 25-03-2017 Via de website gekocht

eweldig snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een SanDisk 64GB Compact Flash Extreme 120MB/s geheugenkaart besteld en de volgende dag werd deze al afgeleverd door de postbode!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter v S 25-03-2017 Via de website gekocht

Lekker snel geleverrd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een draagbare fotostudiobox besteld en kon al gauw aan de slag om producten te fotograferen. Een grote draagtas met diverse achtergrondkleuren en led-verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus 25-03-2017 Via de website gekocht

Super levering en uitstekende kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant bij CameraNu en wederom een snelle levertijd, uitstekende prijs en goede klantenservice. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen aan alle fotografen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maura 25-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNU heb ik gekozen doordat ze opvielen mbt hun prijs en hun snelle levertijd. Het product kwam binnen precies zoals verwacht en voldeed aan alle beschreven vereisten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeKa 25-03-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer uitgereide website, snel besteld en volgende dag in huis. Duidelijk een website/winkel om regelmatig naar terug te gaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geweldig aanbod 25-03-2017 Via de website gekocht

snelle service en een breed assortiment

Algemene score

9,0
Door het specialisme en breed en diep assortiment is het fantastisch winkelen. Een doorsnee foto/ video winkel is daarmee een grote verliezer. Ook de kennis en evt. ondersteuning is van TOP kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elleke 24-03-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De screen protectors die ik ontving waren beschadigd, bij melding hiervan kreeg ik per omgaande kostenloos een nieuwe set toegezonden. Prima en snel opgelsot dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 24-03-2017 Via de website gekocht

Deze super winkel!?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super shop snelle bezorging! goed berpakt product. Op de mail een duidelijk overzicht van je gegevens van je en de bestelling. Ook veilige betalingen! Twee keer vorige week besteld alles was goed in orde!👌👌👌👆❤💞 ik hou van deze winkel!💞

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee 24-03-2017 Via de website gekocht

De winkel voor je cameraspullen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi overzichtelijke website met leuke aanbiedingen, maar blinkt vooral uit in waar het om gaat: het leveren van kwaliteitspullen! De enige winkel waar ik m'n spullen nog haal, met goeie garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 24-03-2017 Via de website gekocht

1 telefoontje

Algemene score

10,0
Een telefoontje met de medewerker nam mijn twijfel meteen weg. Dit nd filter is voor mij geschikt. En inderdaad, ik ben er erg tevreden mee. Helder en adequaat geholpen. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoek93 24-03-2017 Via de website gekocht

Fijne, duidelijke webwinkel met uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke, overzichtelijke website. Erg handig dat bij het kiezen van een camera meteen de bijpassende accessoires worden getoond. Kwalitatief erg goed en prijs-kwaliteitsverhouding is ook absoluut goed. Snelle service, en handig dat ik zelf het bezorgmoment kon kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 24-03-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke site met groot aanbod wat ook nog eens heel snel was geleverd. De kap had een paar witte vlekjes maar dat was er zo af te poetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs 24-03-2017 In de winkel gekocht
Beurs Nijkerk

Top service, Top Vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk wat je koopt, goede klantenservice, goede info verzending en ontvangst, goede garantie/retourbeleid.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marco 24-03-2017 Via de website gekocht

Grote keuze, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl beschikt over een groot asortiment in verschillende prijsklasses waardoor er altijd wel iets van je gading bij zit. Na bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden van het bestel en afleverproces en krijg je het product ook zeer snel in huis. Voor mij een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joël 23-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldig!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben nog niet heel erg bekent met camera`s en werd juist daarom enorm goed geholpen met wat de beste keuze was voor mij. Ze hebben me tot een goede keuze laten brengen en een paar weken na de tijd ben ik nogsteeds enorm blij met de aankoop :D

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 23-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel. Goede prijzen en snelle bezorging. Ga hier zeker vaker kopen. Alle emails kreeg ik direct binnen met de juiste informatie die ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice Sanders 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en prima verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en prima verpakt. Spullen waren netjes verpakt en de volgende dag al binnen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmely 23-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij CameraNu een onwijs mooie en goede powershot Camera gekocht. Snelle levering en top service.
Ik zou het zeker aanraden. Topshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 23-03-2017 Via de website gekocht

Meneer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ene dag heb ik gebeld over een verkeerd geleverde kabel, de andere dag had ik de goede kabel in huis. Perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Smit 23-03-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had nog niet eerder van deze shop gehoord, maar de prijzen zijn in overeenstemming met het geleverde. Snelle service wat ik ook belangrijk vind. Goede garantie voorwaarden. Een aanbeveling waard

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb hier een batterijoplader besteld, deze is snel geleverd en werkt prima. Kortom, zeer tevreden. Aanradertje dus !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Doe 23-03-2017 Via de website gekocht

Zeer uitgebreide collectie en prima levering. Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik de winkel van CameraNU.nl vind ik zaken die ik in andere winkels niet gevonden kan krijgen. Eerder heb ik matglazen kunnen kopen en nu zonnekappen van een afwijkende maat. Daarbij is de aflevering precies zoals afgesproken en zijn de artikelen netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Raul 23-03-2017 Via de website gekocht

Goede en hele snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had snel een lens nodig voor mijn werk als fotograaf dus ben ik uitgekomen bij cameranu.nl. Laat in de avond besteld en de volgende ochtend had ik de lens al in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 23-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte Levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken besloten om de Dji Mavic te kopen. Helaas had geen enkele webshop of winkel hem meer op voorraad. Tot ik een dag later bij CameraNu kwam op de site en de magische woorden "Op Vooraad" zie staan.

Gelijk besteld natuurlijk en direct al zicht op de tijd waarop ze het pakketje zouden bezorgen. Fijn om dat al te zien voordat je überhaupt een bestelling doet en net niet thuis bent.

Zojuist een nieuwe bestelling gedaan voor wat andere dingen die vanavond al weer in huis komen.

Wat wil je nog meer als klant ?!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reviewman 23-03-2017 Via de website gekocht

perfece levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb een nikon d3300 besteld met een 18-55mm vr p lens bestellen ging makelijk en snelle levering echt een geweldige winkel met veel accesoires en camera's

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ray 23-03-2017 Via de website gekocht

Statief !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima statief voor een goed prijs. Snelle levering btw! past prima op de professionele canon fotocamera.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FotoB 23-03-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had snel iets nodig, besteld om 11.45 via de website en voor de optie levering op dezelfde dag gekozen. Even later zag ik hetzelfde artikel op een andere site goedkoper staan. een screenshotje gemaakt en naar de klantenservice gestuurd met de vraag of ze ook laagste prijs garantie hadden. Binnen een uur antwoord, nee we hebben geen laagste prijsgarantie... echter... wij storten het verschil terug naar uw rekening. De volgende dag stond het verschil weer op mijn rekening. Uurtje later kreeg ik sms uw pakket wordt tussen 21.30 en 22.00 geleverd. later die dag werd het tijdstip eerder, en uiteindelijk werd het pakje zelfs voor 20.00 bezorgd! Dus al met al, top service, snelle levering (ca 8uur) en zonder laagste prijsgarantie toch verschil terugstorten binnen een dag.

Jullie hebben er een klant bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco de Groen 23-03-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, goede service en super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel webshops bieden niet de veelzijdigheid die cameranu.nl wel heeft. Hun assortiment is groot en veelzijdig waardoor je precies datgene vindt wat je nodig hebt. Na het bestellen communiceert men heel duidelijk met je. Mijn product was snel geleverd, en van goede kwaliteit! Super blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nielsnl1 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl had voor het product wat ik zocht de beste beschrijving, waardoor ik zeker wist dat ik de juiste keuze gemaakt had. De prijs is concurrerend en de levering was zéér snel. Ik kreeg na een uur al de melding dat de zending aangeboden was aan Postnl! Fijne webshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 22-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon lekker op de bank winkelen .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een keurige onlinr winkel de er mag zijn . Veel keus, groot assortiment , mooie producten , en een redelijke prijs .
Snelle levering , goede service. Ik wil niet anders meer !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ricardo 22-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service, perfect meedenken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service top te noemen! deel van de bestelling niet op voorraad (had 2 BlackMagic Intensity Shuttle's besteld, was er 1 op voorraad). Werd netjes gebeld en toen ik een alternatieve oplossing aanbood wist men inhoudelijk direct van de hoed en de rand. Erg vakkundig!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 22-03-2017 Via de website gekocht

Cameranu.nl aanbevelingswaardig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op voorraad, goede informatie en communicatie tijdens koop en verzendperiode. Opgegeven tijdstip van bezorging klopt evenals de factuur! Top mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brinkman 22-03-2017 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'avonds laat een cadeau besteld met de vraag of ze het konden inpakken. Volgende ochtend kwam het pakketje al en ze hadden het super ingepakt. Volgend jaar weer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eflier01 22-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Even snel wat filters besteld voor mijn drone. Was op voorraad. De levering was daags daarna. Prima geregeld. Op de website werd leuk verteld wat er nu met je bestelling gebeurd als die is geplaatst en afgerekend. Leuk om te zien wat er dan allemaal in gang wordt gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 22-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Veel revieuws die je kunt lezen, veel informatie over het product en snelle levering van je bestelde product!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Strasters 22-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had verkeerde zonnekap ontvangen, na een belletje nieuwe zonnekap ,zonder kosten en dag erna al thuis.
In een woord een SUPERZAAK, geweldige afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-03-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs waarvoor ik mijn product heb aangeschaft was de laagste in de markt. Toen bleek een geleverd onderdeel DOA. Na een kort telefoontje direct opgelost, ik kon het onderdeel gratis terugsturen en de vervanging wordt naar mij opgestuurd. Goed geregeld.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Starre 22-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service, en met het kleine bedrag van € 1,99 en voor 12:45 uur besteld zelfde dag nog in huis. Zo konden we weer snel gebruik maken van onze videocamera.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-03-2017 Via de website gekocht

Bij deze webshop zou ik zo weer een product kopen! :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending, juiste prijs opgave, super communicatie.

Bij deze webshop zou ik zo weer een product kopen! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Frieswijk 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vandaag een yongnuo flitser besteld bij Camera.Nu.
Had eerst advies nodig en een mail gestuurd. Deze werd dezelfde dag nog beantwoord. Ook aanvullende mails met vragen direct antwoord terug. heb de flitser om half negen 's avonds besteld en betaald met Ideal. kreeg direct vevestiging en een half uur later een mail met de pakbon en faktuur. Ongelooflijk wat een service, nog nooit meegemaakt. Morgenochtend wordt de flitser geleverd met post.nl.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vasco 21-03-2017 Via de website gekocht

Great costumer service and delivery!

Algemene score

10,0
I recently ordered some products from CameraNU.nl and was extremely satisfied not only with the product but also the service.
Even before ordering I had some questions that were quickly answered by Facebook Messenger. Delivery came on time, as predicted. Everything worked out great!

Good job!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews