cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart Verhagen 07-03-2017 Via de website gekocht

Zelfde dag, heel handig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoper dan Coolblue in mijn geval, snelle service en zelfde dag in huis. Een draaidag missen is duurder dan die €1.99 extra. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja Vink 07-03-2017 In de winkel gekocht
Camera Nu - 't Spijk - Urk

Professionele uitstraling en gastvrij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Camera Nu is een prettige zaak; overzichtelijk en uitgebreid assortiment. Fijn dat er koffie is tijdens het wachten. Voor de professionele afdeling heb je geen nummertje nodig (niet zo duidelijk). Goed advies afgestemd op mijn wensen. Printjes meegekregen van gekozen producten om thuis te bestellen. Helpt bij gericht vinden; hoef je keuze niet opnieuw te maken. Fijn. Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Alle 07-03-2017 Via de website gekocht

goeie serivice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
camera nu.nl staat bekend om zijn goede service. Daarom heb ik voor hun gekozen om een goed product bij hun aan te schaffen.
Het bleek ook een goeie service te zijn. snel geleverd, goed verpakt.
zou het ook aan anderen aanraden. zal er zeker vaker shoppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 07-03-2017 Via de website gekocht

Netjes en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb in 1 week verschillende bestellingen gedaan. Allemaal netjes verpakt en op tijd bezorgd. Nog even gebeld om wat vragen te stellen voor koop. Ook prima antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Schagen 07-03-2017 Via de website gekocht

Een zeer duidelijke website cq winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en gebruikers vriendelijk opgezet. Dit zie je helaas zeldzaam. Ik had in de avond een bestelling gedaan en de volgende dag in huis. Zonder verzendkosten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 07-03-2017 Via de website gekocht

Monitor voor op de camera

Algemene score

9,0
Uitstekend telefonische geholpen. volgens afspraak, duidelijk uitleg en samen goed gekeken wat het beste was wat ik moest hebben voor mij camera, de service is uitstekend, met veel geduld van cameranu.nl kom je er het beste mee ui,t ook qua prijs. ik zal zeggen "Wie cameranu.nl kent is service gewend" ga zo door op deze weg. Succes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ylse 07-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De waterdichte camera hoezen snel geleverd gekregen en ze voldoen aan mijn verwachting zoals in de omschrijving omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joop 07-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Meer dan uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service betekent voor mij: als klant aangenaam verrast en tevreden de winkel verlaten. Ik ben uitstekend en geduldig geholpen met 3 aankopen en voor een kennis vraag is uitvoerig gezocht en bij collega's nagevraagd. Hulde. Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Amersfoort 07-03-2017 Via de website gekocht

Verbijsterende prestatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had wat dingetjes nodig waaronder een achtergrond rol voor mijn studio. ik had aangegeven dat ik er haast mee had verwachtende dat het woensdag zou binnen komen. ze belde en berichte mij dat het de volgende dag al bij mij kon zijn smorgens om 7.30. en inderdaad, het was er net voor 7.30. een eigen chauffeur bracht de spullen en ik heb deze man als zeer vriendelijk ervaren. ik ben diep onder de indruk van deze prestatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 06-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service, scherpe prijzen en klantvriendelijkheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met een zeer uitgebreide keuze. Ik kwam op deze site, omdat deze de goedkoopste was met mijn merkproduct en omdat een vriend ook al heel goede ervaring met dit bedrijf heeft.
De omschrijving van de producten zijn erg duidelijk.
Snellere levering bestaat er niet en bij contact met de klantenservice word je snel geholpen en duidelijk te woord gestaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-03-2017 Via de website gekocht

supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, ruim assortiment en een snelheid van leveren die zijn weerga niet kent. Voor de middag een cameratas gekocht en even na zessen stond de koerier al voor de deur. Hulde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 06-03-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst besteld bij cameranu.nl De site heeft een goed overzicht en mijn bestelling is de volgende dag goed aangekomen. Top service en ik ga zeker vaker hier bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-03-2017 Via de website gekocht

Super fijne winkel met snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een battery pack met extra accu's besteld voor mijn spiegel reflex camera. Mooie combi deals en niet te duur!! Levering was ook super snel en goed. Ik zal de winkel dan ook zeker aanbevelen11

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wesley Waldt 06-03-2017 Via de website gekocht

Flitsende service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadien ik alle benodigde spullen had besteld, heb ik alle spullen netjes verpakt in topstaat thuis mogen ontvangen. Nadien is door een ongelukje iets kleins kapot gegaan en heb ik direct de benodigde service gekregen om dit probleem op te lossen! In 1 woord GEWELDIG!! Super service, snelle service en topproducten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 06-03-2017 Via de website gekocht

Volledig naar verwachtingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De occasion lens werd snel geleverd en was zoals op de website stond in prima staat. De firmware van de lens was zelfs ook helemaal up-to date. Kortom, ik zou zo weer bij CameraNu iets kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.C.Mostert 06-03-2017 Via de website gekocht

supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website..goede produkten..snelle service..prijs komt overeen met produkt...redelijke geprijsd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 06-03-2017 Via de website gekocht

Victor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is duidelijk en overzichtelijk. De levering zijn goed en je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cok 06-03-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een docking voor 3,5" en 2,5" schijven met USB 3.0 en kwam bij camera.nu terecht omdat zij een eenvoudig te gebruiken model hadden voor een aantrekkelijke prijs. Het bestellen was makkelijk en de bezorging super snel en goed verpakt. En het leukste was: de bezorging was gratis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magda de Muijnck - VM Support 06-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Enthousiaste verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel zou wat overzichtelijker mogen, ik kreeg last van keuzestress. Het was druk op zaterdag, maar het nummersysteem werkt snel en efficient. De verkoper gaf heel goed en eerlijk advies naar aanleiding van mijn wensen en budget. Ik ging uiteindelijk voor een pakketdeal, met geheugenkaart en tasje. Ik mocht ook zelf tussen twee tasjes kiezen. Alles heel relaxed en servicegericht!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Eliza 06-03-2017 Via de website gekocht

Blij met mijn spiegelreflexcamera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze winkel en de levering van de camera. Ik ben heel blij met de camera. Hij is makkelijk in gebruik en ik heb al een aantal prachtige foto's gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JoshuaW 06-03-2017 Via de website gekocht

Deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op een doordeweekse dag langs de winkel geweest (in het weekend is het altijd stervensdruk) en ben goed geholpen door één van de medewerkers. Ik wilde een statief kopen voor mijn DSLR en had daar wat advies over nodig en heb meer antwoorden gekregen dan dat ik vragen had. Mijn budget werd serieus genomen, alleen kwam ik al snel tot de conclusie dat ik daarvoor niet kon krijgen wat ik eigenlijk wilde. Het trekken van die conclusie was echter volledig aan mij, dat wilde de verkoper niet voor mij doen omdat hij zich zo neutraal en deskundig mogelijk probeerde op te stellen. Dat zie je niet veel meer tegenwoordig!

Uiteindelijk zat het bedrag van wat ik wel wilde iets boven budget, waardoor ik het eerst nog even goed moest overdenken. Ik heb van 3 exemplaren printjes mee gekregen om ze thuis nog eens goed te vergelijken. Uiteindelijk heb ik 's avonds de beste besteld, die was de volgende dag in huis en gebruik 'm nu naar alle tevredenheid!

Ik geef een 9 omdat enkel doorstroomtijd in de winkel soms wat te wensen overlaat. Maar ik begrijp dat, als je dezelfde service wilt blijven leveren, je dan meer mensen in dienst moet nemen, en het pand dan al snel te klein is. De oplossing met gratis koffie terwijl je wacht is dan ook de beste die men had kunnen verzinnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Weenk 05-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Lekkere koffie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat de service van CameraNu zo goed is, is het op zaterdag een drukte van je welste. Een heleboel mensen willen kennis maken met de voortreffelijke service en de kennis van de medewerkers. Hierdoor kan er enige wachttijd ontstaan. Gelukkig is daar die lekkere koffie die het wachten verzacht.
Ga zo door mensen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Kors 05-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Verstand van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via een collega naar de site gaan kijken en nieuwgierig geworden naar de winkel.
Aangezien ik na de laatste vakantie toch een stapje verder wou in de fotografie dan alleen de telefoon ben ik naar urk gereden. Winkel binnen gestapt en met verbazing rond gekeken. Een zeer nette zaak en je werd geholpen door deskundig personeel die de tijd voor je nemen. Met een fijn gevoel en mooie camera met accessoires en eerlijke prijs weer huiswaarts gekeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 05-03-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel regelmatig bij CameraNU.nl. De site werkt goed en de artikelen zijn na bestelling snel binnen. De informatie over de artikelen op de site is compleet en accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 05-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product snel binnen en goede communicatie! Je weet als klant precies waar je aan toe bent. Meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corien 05-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een cameratas besteld, de bestelling ging erg makkelijk en de volgende dag had ik de tas al in huis. Erg fijN!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 05-03-2017 Via de website gekocht

Keurige afhandeling!

Algemene score

9,0
Keurig op tijd afgeleverd. Goed verpakt....en de camera voldoet aan alles wat ik verwachte.
De volgende aankoop gaat weer via CAMERANU.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 05-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu staat wat mij betreft voor uitstekende service. Vragen die ik stel, worden snel en goed beantwoord. Daarnaast worden de bestellingen snel geleverd. Ik vind het ook prettig dat ik een goede verzekering over de duurdere aankopen kan afsluiten. Garantie is mooi, zeker voor vijf jaar, maar het is een fijne zekerheid om gedekt te zijn wanneer ik bijvoorbeeld het toestel zou laten vallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera78 05-03-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke site en super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder een product bij deze winkel online besteld. En dat was me zo goed bevallen. Voor fotografie accesoires hebben ze vaak mooie prijzen. Deze winkel raad ik dus zeker aan!!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob 05-03-2017 Via de website gekocht

Snel en adequaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beslist de goedkoopste. Overzichtelijk en helder ingerichte website. Gratis verzending. Alles voor iedere fotograaf en meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ED 05-03-2017 Via de website gekocht

goedkoop en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer compleet assortiment voor elk fotograaf of je nu beginner bent of prof.
Snelle levering (binnen 1 dag in huis)
Aantrekkelijke prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc 05-03-2017 Via de website gekocht

Practige Service, gewoon Top.

Algemene score

9,0
Ik woon ik België, vandaag iets bestellen is overmorgen al in huis sneller kan het niet. Ik beveel CameraNu ook aan bij al mijn familie en vrienden. Altijd al een goede service gehad en ik heb toch al redelijke wat aankopen hierbij gedaan. Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-03-2017 Via de website gekocht

Het is zo makkelijk...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke website en de levering van het product in een woord super. Alles wordt snel geleverd in een degelijke verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad_G 05-03-2017 Via de website gekocht

Goede server

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na 3x proberen heb ik bij cameranu.nl de bestelling van een accu voor JVC de BN-VH105 gedaan, goede prijs en snel bezorg. De naam kwam me bekend voor kijken in mijn archief zag ik een transactie uit 2010, die ook heel goed is gegaan. Goed zo cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Swinkels 04-03-2017 Via de website gekocht

Super service ????????????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en zeer gebruiksvriendelijk , eerste bestelling en de spullen binnen 12 uur thuis in huis, super snelle levering 👍🏻. Goede prijs kwaliteit verhouding, alle spullen die men nodig heeft hebben ze, echt een topwinkel. Ga zo verder !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karina 04-03-2017 Via de website gekocht

Fantastische service en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor cameranu.nl gekozen omdat zij goedkoop zijn en vijf jaar garantie geven. Mijn ervaringen zijn heel positief. Ik heb twee keer 's avonds gebeld en beide keren goed en vriendelijk advies gekregen. Mijn pakketje was er de volgende dag al en werd gratis aangetekend verstuurd. Alles zat goed verpakt met luchtkussentjes en over de producten ben ik ook heel tevreden. Volgende keer weer cameranu voor mij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dpn 04-03-2017 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst een aankoop gedaan. Snel besteld en binnen de afgesproken levertijd keurig geleverd. De geleverde canon omkeerlens werkt geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramona 04-03-2017 Via de website gekocht

Fantastische service!!! Snel en goede kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels dikke fan van deze site. De prijs/kwaliteitverhouding staat hoog in verhouding (ik vind ze eerlijk gezegd goedkoop voor de kwaliteit)! Al 2 producten besteld, bij beide producten was ik erg tevreden. Snelle levering, netjes verpakt, en het product is kortom TOP!
Een aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eos 1100d 04-03-2017 Via de website gekocht

Op/Tech Rain Sleeve

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies wat ik zocht, goede prijs en snelle levering! Ik weet nu waar ik de volgende keer moet bestellen, top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 04-03-2017 Via de website gekocht

Prima site, vlotte levering, goedkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apparaat gekocht om dia's te digitaliseren. CameraNu was goedkoopst. Nooit eerder wat gekocht, maar website is overzichtelijk, goede informatie en afwikkeling ook plezierig. Levering zeer vlot, zeer degelijk verpakt. Klasse!!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede prijs voor het gekochte artikel en snel geleverd. Mocht ik weer iets nodig hebben dan overweeg ik hier weer te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Misael 04-03-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een specifiek camera onderdeel. Via de website was de zoekfunctie makkelijk te gebruiken. Prijs was erg gunstig dus meteen besteld en binnen 2 werkdagen in huis. Ze doen wat ze beloven. Hier kom ik zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ton Gross 03-03-2017 Via de website gekocht

Cameranu doet wat die belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zij staan 100% voor hun producten. De beloftes/garanties die zij doen/geven m.b.t. de verzending van de bestellingen komen zij na. Is er iets met de aflevering van het product, dan kan je hun bellen of mailen. Ze nemen dan z.s.m. contact met je op. Niets is hun teveel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lammie 03-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam het tegen via Google omdat ik een baby fotoboeken zocht en ik zag een leuke fotoboek bij jullie en was ook nog niet duur ook dus ik dacht die ga ik gelijk bestellen voor mijn zoontje
En ik vind jullie een leuke web hebben

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 03-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, dag na aankoop kwam mijn aankoop in aanbieding. Kreeg ik prijsverschil terug, dat is toch service. Verder is men behulpzaam en krijg je deskundige hulp via chat. Daarnaast nog eens snelle levering en goede prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carin 03-03-2017 Via de website gekocht

Fijne lens, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor cameranu.nl gekozen omdat zij deze lens het goedkoopste kunnen leveren. Op de website staat duidelijk omschreven welke mogelijkheden de lens heeft. Ik ben erg tevreden. Zowel over camera.nl als over mijn nieuwe lens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter bakker 03-03-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel geleverd top netjes ik kwam er alleen achter dat er geen Nederlandse beschrijving bij zat ik had een mail gestuurd en ik kreeg de zelfde avond een mail terug dat er aan gewerkt werd de volgende dag kreeg ik al een mail terug met een Nederlandse beschrijving ik zeg top camera nu

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 03-03-2017 Via de website gekocht

Super service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat alles duidelijk wordt omschreven en ze ook nog eens 3 jaar extra gratis garantie geven op het product wat ik heb gekocht. De levering was zeer snel en correct!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Gestel 03-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Normaal gesproken doe ik niets met kopen via internet. Leeftijd afhankelijk, denk ik.
Mijn eerste telefoongesprek was al positief t.a.v. het advies.
De levering vond plaats binnen 14 uur!
Ben erg tevreden over de gang van zaken met dit bedrijf.
Chapeau..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriët 03-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundige hulp bij aankoop van camera! Top service, gratis koffie en een nummertje trekken zodat je door de juiste medewerker geholpen word

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews