cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John Browski 19-03-2017 Via de website gekocht

Heel erg tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Zaterdag besteld, zondag in huis. Als naar behoren. Valt niks op aan te merken. Een heel blij met mijn camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mindert 19-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij CameraNu een tweedehands Pentax objectief gekocht.
Deze was als nieuw en werd de volgende dag zeer goed verpakt al bezorgd.
De lens voldeed zeer goed aan de omschrijving, Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus 19-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Algemene score

10,0
Overzichtelijke shop. Uitstekende prijzen. Gemakkelijk bestellen. Snelle levering. Top. Ben helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Bosscha-Merkus 19-03-2017 Via de website gekocht

Ben heel SUPER tevreden.......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keus, goeie prijs/kwaliteit, zeer vlotte bezorging! Vandaag besleld, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 18-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera, Nikon D90, was zoals omschreven. Netjes verpakt met alle benodigde spulletjes, zoals lader, draagriem, oculairdop, gebuiksaanwijzing.
Ben heel positief, kan geen minpunten bedenken. (En dat gebeurt niet vaak.)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Nennie 18-03-2017 Via de website gekocht

Onverwachte goede service

Algemene score

10,0
Bij alle grote internetbedrijven was de door mij gewenste camera, een Panasonic FZ82 enkel op pre-order te bestellen. Bij Camera-Nu werd hij binnen 2 dagen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardo Verschuur 18-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en prima levering!!! Ook geweldig in het terugnemen van producten. Mijn bestelde battery-grip functioneerde namelijk niet goed op mijn nieuwe Sony A77II camera. Battery-grip geretouneerd en binnen een maand had CamerNu het geld weer teruggestort op mijn bankrekening. Kortom geweldig goede service!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enno 18-03-2017 Via de website gekocht

een geen gezeur bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ken ze al sinds mijn analoge tijd, nog nooit een onzin verhaal van ze gehoord gewoon duidelijk en goed advies, misschien niet altijd de goedkoopste maar top service en je kan er altijd terecht met je vragen waar zij je oplossend tegemoet komen. Met hun ruime keuze en advies probeer ik het niet eens ergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 18-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen, men denkt mee, geeft goed advies en achteraf constateerden ze zelf een foutje in de rekening welke ze keurig aan mij melden en het geld terugstorten 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 18-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en snelle reactie via facebook !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus , mooie website , snelle reactie op een vraag en snelle levering en netjes verpakt !! Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc 18-03-2017 Via de website gekocht

snelle verzending

Algemene score

10,0
produkt is zoals omschreven. dus deze winkel is zeer aan te raden.bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Zee 18-03-2017 Via de website gekocht

Aankoop yongnuo YN685 via webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop met productspecificaties, vriendelijke productondersteuning obv chatbox, eenvoudig online bestelling en een fijn gevoel dat het pakketje aangetekend wordt verzonden op de dag dat mij het beste uit kwam. Kortom prima service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rense Sjoers 18-03-2017 Via de website gekocht

Snel iets nodig? Dan ben je hier op de juiste plek.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is rustig en overzichtelijk. Veel keus.
Had snel een flitser nodig en na wat reviews bekeken te hebben had ik m via Camera.nu dan ook snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luis Monteiro 18-03-2017 Via de website gekocht

Outstanding service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu.nl provides a great online service. They have not only some of the most competitive prices but they are very quick with delivery.

This has become my first choice of camera gear supplier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenton 18-03-2017 Via de website gekocht

Bliksemse levering voor weinig maar wel een top product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Internet shoppen is hot en de juiste deals vinden is bijna een sport. Surfen in een eindeloze zee van aanbieders van de ene naar de andere pagina en evenzovele prijsvergelijkingen.
De winst is echter de juiste aanbieder eruit te vissen die uitstekend scoort op kernwaarden prijs/kwaliteit verhouding en razend snelle levering geen loze belofte is.
Voor mij is dat steevast weer Cameranu.nl die dit echt waar maakt.
Het gemak van bestellen voor middernacht en de volgende dag in huis of bestellen voor 12.00 uur op de zelfde dag nog thuis bezorgd. Wow.
En dat terwijl zonder een voet buiten de deur gezet te hebben kon ik binnen een minimum van tijd mijn Manfrotto Compact Advanced Monopod in ontvangst nemen.
Wat een luxe voor wat extra luttele euries meer.
Een top prestatie van CameraNu.nl …DIKKE duim omhoog…like...like

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 17-03-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde reader zeer snel in huis. Toen bleek dat deze niet naar behoren werkte werd er totaal niet moeilijk gedaan en kreeg ik binnen een dag een vervangende reader. Via de email kreeg ik snel en duidelijk antwoord op mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Prima en Persoonlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe fotocamera uiteraard bij Nu.nl gekeken. Prima service, heldere uitleg over de verschillende merken en types. Geen dwang om toch maar vooral de duurste of juist een overjarige aan te smeren. Gewoon goed advies en uitleg. Uiteindelijk voor een systeemcamera gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 17-03-2017 Via de website gekocht

Caruba

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fotografie in de natuur: wat bij mijn systeemcamera nog ontbreekt is een setje voor macrofotografie. Warempel kwam er bij Camereanu.nl een aanbieding van tussenringen van Caruba. Deze heb ik besteld en de volgende dag had ik ze in huis. Het zijn er 3 en het werkt eenvoudig! Top geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaFranza 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling geplaatst te hebben was het product snel ter plaatse, ik was erg blij ermee en alles liep op rolletjes.

aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.R. Swart 17-03-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde dit mooie achtergrond systeem al heel lang en bekeek het regelmatig op de site! Nu ik het eindelijk in mijn bezit heb, komen mijn dromen uit wat betreft studio fotografie waar ik graag in verder wil groeien. Vrijdag besteld, dinsdag bezorgd, netjes tot de voordeur! En nu lekker al een paar dagen aan de slag ermee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie van Geffen 17-03-2017 Via de website gekocht

Blije klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week donderdag ging mijn externe harddisk kapot, een hoop stress echter een kort overleg en advies van Cameranu.nl en een dag later werd mijn nieuwe harddisk afgeleverd en kon ik beginnen met het herstel.
Goed advies, snelle levering en een goed prijs. wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert 17-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Uitstekend advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een goed all purpose lens voor mijn Canon 50D. Ben uitstekend geadviseerd met goede argumenten waarom een lens wel of niet te overwegen. Uiteindelijk zeer te tevreden de deur uit gegaan (en niet met de duurste lens).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan van Veen 17-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

goed en kundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de verkoper heeft alle tijd genomen om uiteg en mogelijkheden uitgelegd we zijn zeer content met de Canon 1300D body

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

connie van bavel 17-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een camerahoesje besteld voor de beste prijs en zonder verzendkosten. De volgende dag in de bus, toppie cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antje 17-03-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik wilde een remote control voor mijn camera kopen. samen met de medewerker van cameranu.nl aan de telefoon gezocht en gevonden. product besteld, volgende dag geleverd en hij doet wat hij moet doen. hartstikke goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-03-2017 Via de website gekocht

Fijne zaak, goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een verkeerde bestelling gedaan. Dat werk prima opgelost na een heel goed advies dat mij via een mail werd toegestuurd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GDO 17-03-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle levering, goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe ereader, Cameranu had op dat moment de beste prijs. Goede website, levertijd was accuraat. Degelijke verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonas 17-03-2017 Via de website gekocht

Precies zoals beschreven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hadden een goede aanbieding voor het wacom tablet dat ik wilde kopen, dus ik bestelde bij hun. Het product kwam, zoals op de site stond, de volgende dag op de aangegeven tijd aan en werkte perfect. Alles verliep snel en makkelijk en ik zou er zo weer wat bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reg 17-03-2017 Via de website gekocht

Super afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site komt prettig en professioneel-specialistisch over. Anders dan meer algemene webwinkels als bol.com en coolblue heb ik bij jullie 't idee dat je tenminste verstand van fotografie hebt en weet waar je over praat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 16-03-2017 Via de website gekocht

Vandaag besteld en geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere site, je vind snel wat je zoekt. 's Ochtend besteld en dezelfde avond nog geleverd! Zo wil je het hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kasper van Alphen 16-03-2017 Via de website gekocht

Goeie dop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een beschermdop voor mount van m'n Canon 7D. Nou zal ik je vertellen, die heb ik hier gewoon gevonden. Gekkenhuis.

Nieuwe slogan zou moeten zijn: Je kan bij CameraNu lekker shoppen voor mooie doppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelanievanS 16-03-2017 Via de website gekocht

Ik ben fan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd fijn geholpen! Voor zowel werk als privé bestel ik hier al mijn spullen. Bij vragen wordt je uiterst vriendelijk en vakkundig te woord gestaan, maakt niet uit of het om een verloren lensdop gaat of de aanschaf van een complete studio set.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 16-03-2017 Via de website gekocht

Beste prijzen, snelle verzending, overzichtelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel! Heb al meerdere malen iets besteld, nooit problemen gehad. Ook last minute spullen besteld die ik 2 dagen later nodig had, altijd goed gekomen. Fijne gebruikersvriendelijke site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanB 16-03-2017 Via de website gekocht

Razendsnelle levering. Dezelfde dag nog.

Algemene score

10,0
Heb vaker zaken gedaan met deze firma, zowel nieuwe als occasions.
Prijs concurrerend en prima website.
Telefonisch contact prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Kooren 16-03-2017 Via de website gekocht

Super!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kennis en snelle services prima kwaliteit en prijs. Ruimte keuze aan producten. En vandaag ook .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 16-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een canon selphy printer. Hier een gevonden en werd snel en keurig geleverd.
Erg blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MaartenHD 16-03-2017 Via de website gekocht

Super snel, veel op voorraad en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk zegt de titel van het bericht genoeg. Als ik de volgende dag iets in huis moet hebben weet ik dat ik bij CameraNu.nl aan het goede adres ben. Nu al een aantal keer iets besteld en nog niet een keer teleurgesteld. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annerieke 16-03-2017 In de winkel gekocht

Zoals een webwinkel hoort te zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima product, supersnelle levering. Alles volgens de informatie op de site. Veel keuze en duidelijke foto's, waarmee product dus precies overeenkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend J. Krimp 15-03-2017 Via de website gekocht

Ik was flabbergasted, veel mooier dan verwacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben blij dat ik hier kon kopen wat ik nodig had een prachtig vederlicht mooi goedkoop lampstatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Sleutelberg 15-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit zo snel een pakketje binnen gehad! 's Ochtends besteld, einde van de middag afgeleverd door een vriendelijke meneer.
Het product zat netjes verpakt, en was makkelijk te bestellen via de website. Een 10 klinkt soms wat overdreven vind ik persoonlijk, maar in dit geval vind ik dat cijfer meer dan verdiend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernesta 15-03-2017 Via de website gekocht

Eerlijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had mijn twijfels of ik het juiste product had gekozen, vandaar gebeld met de klantenservice. Daar kreeg ik een eerlijk advies, die de voor- én nadelen van het product durfde te benoemen.
Hierdoor kon ik een "veiligere" gok nemen, die boven verwachting uitgepakt is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Boussemaere 15-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede / vlotte service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte service , cameratas besteld en 2 dagen later reeds geleverd naar buurland Belgie ! Wreed contente klant ben ik !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 15-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera besteld en bezorgd op de dag die aangegeven was door Cameranu.nl
Spullen netjes verpakt dus dikke prima!
Het enige nadeel van cameranu is dat de SD kaarten erg duur zijn ivm andere wegwinkels.

Over het algemeen: TOP!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeany 15-03-2017 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze, veel variatie, goede prijs kwaliteit verhouding. Mogelijkheid tot hulpvraag ter plekke online. Goede en snelle verzending met extra mogelijkheden. Al met al ben ik zeer tevreden. Kan Camera.nu alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm pieter 15-03-2017 In de winkel gekocht
Camera op urk

Hele goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een hele goede winkel omdat je heel goed word geholpen en ze hebben je echt met de goede keuzes te maken dat je niet zomaar wat koopt en ze weten ook heel goed waar over ze praten. Dus als je op zoek bent raad ik deze winkel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert VH 15-03-2017 Via de website gekocht

Ik zelf en veel van mijn fotovrienden zijn trouse kopers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij ons in Belgie zijn we vele fotografen regematige kopers bij Cameranu.Wat levering, kwaliteit, service en prijs een topper.Nog nooit in de vele jaren dat ik er kocht was iets niet in orde bij hen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 15-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare, maar langzame bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klkein flitshulpstukje besteld wat moeilijk elders te krijgen is. En hier voor een hele redelijke prijs gewoon te krijgen.
Maandag besteld, maandag geleverd.... week later ;-)
Verder alles zoals het hoort, Prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nick 15-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle en nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier een Canon EOS 6D en 760D gekocht. Vooraf een aantal vragen gesteld via de klantenservice. Hierop werd snel en op een nette manier op geantwoord. Zeer behulpzaam en meedenkend! Zou hier zeker nog wat kopen in de toekomst. Daarnaast is de 5 jaar garantie op de duurdere bodies zeker een fijne bijkomstigheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyn 15-03-2017 Via de website gekocht

Easy to use site, very good price & warranty

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We purchased a Canon GX 7 II with a couple of additional accessories. After searching various alternatives on the internet, we found the price competitive and the extended warranty very attractive. The ordering process was simple and our camera was delivered promptly. We had a follow on question via email, which was handled clearly and promptly.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 15-03-2017 In de winkel gekocht
op urk

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom altijd bij Camera nu omdat ik er netjes ,vriendelijk en professioneel geholpen wordt ,uit proberen is geen probleem ,uitleggen ook niet ,en de kwaliteit van het materiaal is erg goed en duurzaam,nu een mooi statief gekocht ,leuke winkel aanbieding ,en een dijk van een statief ,ik ben er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews