cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nielsnl1 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl had voor het product wat ik zocht de beste beschrijving, waardoor ik zeker wist dat ik de juiste keuze gemaakt had. De prijs is concurrerend en de levering was zéér snel. Ik kreeg na een uur al de melding dat de zending aangeboden was aan Postnl! Fijne webshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 22-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon lekker op de bank winkelen .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een keurige onlinr winkel de er mag zijn . Veel keus, groot assortiment , mooie producten , en een redelijke prijs .
Snelle levering , goede service. Ik wil niet anders meer !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ricardo 22-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service, perfect meedenken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service top te noemen! deel van de bestelling niet op voorraad (had 2 BlackMagic Intensity Shuttle's besteld, was er 1 op voorraad). Werd netjes gebeld en toen ik een alternatieve oplossing aanbood wist men inhoudelijk direct van de hoed en de rand. Erg vakkundig!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 22-03-2017 Via de website gekocht

Cameranu.nl aanbevelingswaardig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op voorraad, goede informatie en communicatie tijdens koop en verzendperiode. Opgegeven tijdstip van bezorging klopt evenals de factuur! Top mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brinkman 22-03-2017 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'avonds laat een cadeau besteld met de vraag of ze het konden inpakken. Volgende ochtend kwam het pakketje al en ze hadden het super ingepakt. Volgend jaar weer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eflier01 22-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Even snel wat filters besteld voor mijn drone. Was op voorraad. De levering was daags daarna. Prima geregeld. Op de website werd leuk verteld wat er nu met je bestelling gebeurd als die is geplaatst en afgerekend. Leuk om te zien wat er dan allemaal in gang wordt gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 22-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Veel revieuws die je kunt lezen, veel informatie over het product en snelle levering van je bestelde product!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Strasters 22-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had verkeerde zonnekap ontvangen, na een belletje nieuwe zonnekap ,zonder kosten en dag erna al thuis.
In een woord een SUPERZAAK, geweldige afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-03-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs waarvoor ik mijn product heb aangeschaft was de laagste in de markt. Toen bleek een geleverd onderdeel DOA. Na een kort telefoontje direct opgelost, ik kon het onderdeel gratis terugsturen en de vervanging wordt naar mij opgestuurd. Goed geregeld.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Starre 22-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service, en met het kleine bedrag van € 1,99 en voor 12:45 uur besteld zelfde dag nog in huis. Zo konden we weer snel gebruik maken van onze videocamera.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-03-2017 Via de website gekocht

Bij deze webshop zou ik zo weer een product kopen! :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending, juiste prijs opgave, super communicatie.

Bij deze webshop zou ik zo weer een product kopen! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Frieswijk 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vandaag een yongnuo flitser besteld bij Camera.Nu.
Had eerst advies nodig en een mail gestuurd. Deze werd dezelfde dag nog beantwoord. Ook aanvullende mails met vragen direct antwoord terug. heb de flitser om half negen 's avonds besteld en betaald met Ideal. kreeg direct vevestiging en een half uur later een mail met de pakbon en faktuur. Ongelooflijk wat een service, nog nooit meegemaakt. Morgenochtend wordt de flitser geleverd met post.nl.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vasco 21-03-2017 Via de website gekocht

Great costumer service and delivery!

Algemene score

10,0
I recently ordered some products from CameraNU.nl and was extremely satisfied not only with the product but also the service.
Even before ordering I had some questions that were quickly answered by Facebook Messenger. Delivery came on time, as predicted. Everything worked out great!

Good job!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie Bandino 21-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben in het verleden ook wel is in de winkel geweest.
En de mensen waren klantvriendelijk en de service was goed.
Dit is de tweede bestelling die ik via internet doe bij deze. De bestelling worden goed en netjes verpakt.
Der is wat mis gegaan en dat werdt heel netjes opgelost.
En ik kan niet anders zeggen dan top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dukkers 21-03-2017 In de winkel gekocht
Urk.

Goede voorlichting en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een aantal dingen nodig vond ik zelf. Dankzij de afstemming van mijn vraag en de aanwijzingen van de verkoper (bij wie ik geen moment de indruk had zo veel mogelijk te willen verkopen) heb ik een fantastische set bij elkaar. En i derdaad, ik had meer in gedachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy Hoyng 21-03-2017 Via de website gekocht

Snelle betrouwbare leveringen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb net voor mijn Sony Systeem camera Ilce 6000, die ik ook al eerder met veel tevredenheid bij Cameranu.nl online had gekocht een grotere lens gekocht. De levertijden en het betrouwbaarheidsgevoel heb ik vergeleken met andere sites en koos weer voor Cameranu.nl. Daarbij is de site duidelijk en overzichtelijk met alle info die je nodig hebt. Mijn lens had ik de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Krijger 21-03-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een standaard voor een camera gekocht. Precies wat we nodig hadden en prijs incl verzendkosten, waar vind je dat nou. Ook de verzenddatum kunnen bepalen zodat we thuis waren

Reageer

Truus 21-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop wel vaker bij Cameranu.nl. Altijd snelle levering. Verder nooit problemen gehad met de geleverde producten. Top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 21-03-2017 Via de website gekocht

Mooie online webshop met een goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toen ik op zoek was naar een Gopro bleek er een tijdelijke aanbieding te zijn bij de concurrent. Nadat ik hierover een e-mail heb gestuurd hebben ze de prijs aangepast en kon ik ook bij Cameranu profiteren van de aanbieding.

Kortom goede webshop met klantvriendelijke medewerkers. Overigens was de bestelling de volgende dag gratis in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sibba77 21-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijsverhoudingen met andere aanbieders maakt weinig uit maar cameranu heeft wel de beste service wat betreft leveringen. Al mijn bestellingen zijn naar grote tevredenheid gegaan. Top bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Araneus 21-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De camera werd binnen de gestelde termijn geleverd. Bij ontvangst en het uitproberen van de camera en meegeleverde accessoires bleek de batterij oplader niet te functioneren. Mailtje gestuuRd en volgende dag had ik al een nieuwe. Oude kon met retourbon worden teruggestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molly 21-03-2017 Via de website gekocht

Prachtig camouflagekleed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een camouflagekleed gekocht omdat ik veel aan natuurfotografie doe. Hierdoor verstoor ik de dieren niet en kan ik mooie foto's maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merlijn 21-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen, volgende dag bezorgd en alles zonder problemen. Precies zoals een webshop moet werken! Ook op vragen wordt snel en adequaat gereageerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 21-03-2017 Via de website gekocht

's avonds laat besteld, de volgende dag in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat een andere webshop een deel van mijn bestelling toch niet op voorraad bleek te hebben, heb ik die bestelling geannuleerd en in de avond alles bij CameraNu besteld. De volgende dag al alles keurig verpakt geleverd, en ook nog voor de beste prijs die ik kon vinden. Uitstekende ervaring dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

George 20-03-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat ik nodig heb wat betreft fotografie, kan ik hier vinden. Supersnelle levering en hele fijne service. Goed bereikbaar. Mocht er iets mis zijn gegaan, kan natuurlijk altijd gebeuren, wordt het altijd netjes en naar mijn tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karishma 20-03-2017 Via de website gekocht

Service ging super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar fotokaartjes voor een polaroid camera en kwam op deze site terecht. Ondanks dat ik vind dat de pagina er niet heel professioneel en betrouwbaar uitzag, heb ik toch een gok gewaagd. Per ongeluk had ik twee keer betaald en raakte ik lichtjes in paniek dat het niet goed zou aflopen. Integendeel, de mevrouw aan de telefoon heeft me met 5 minuten geholpen en geregel dat het geld weer werd teruggestort. Twee dagen later had ik het geld binnen. En het belangrijkste: de fotokaartjes zijn enthousiast ontvangen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.de Hoop 20-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is niets op deze shop aan te merken goede werkende website.
Heb via de website van Cameranu.nl gekocht had al eens in de winkel geweest , je weet niet wat je zeer veel keus zodoende via de website gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 20-03-2017 Via de website gekocht

Prima prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en goede prijs tov andere shops. Een drone gekocht die bij anderen niet leverbaar was, of duurder. Levering keurig op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. M. de Jong 20-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende Service van CameraNU.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu is een uitstekend internetadres om fotospullen te kopen. Ik kocht er een camera en nu ook een tweede batterij en memorycard. Super dat je ook de bezorgtijd kunt aangeven. En inderdaad is alles keurig de volgende dag bezorgd. Volgende keer maak ik weer gebruik van hun onlinediensten. Ik kan CameraNU.nl van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brasskapisch 20-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en de goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Motivatie: Omdat we vroeger op school geleerd hebben dat er altijd ruimte is voor verbetering geven we simpelweg geen 10en weg, vandaar mijn 9. Wat overigens een ruime 10 is.

Ik heb een simpele Mount gekocht voor op de motor waar dan straks mijn Gopro en Garmin aan bevestigd kunnen worden, over het product ben ik zeer te spreken.

Over de levering echter, beter kan gewoon niet. Ja als ze hem thuis komen brengen met een bloemetje. Maar dan zal je net zien dat ik niet thuis ben.

Ik raad deze winkel zeker aan, goedkope prijs voor dit product. De snelle levering. De goede afhandeling en het enorme assortiment.

BedanktNU Camera vrienden.

-Jeffrey

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Japijo 20-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles gemakkelijk en ordelijk te vinden.
Ook goede beschrijving en duidelijk te lezen.
Ruime keuze van de artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Wassens 20-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Mw.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig advies, vriendelijk personeel voor een fijne prijs. We zijn erg blij met onze zoomlens en verrekijker.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ben de Bondt 20-03-2017 Via de website gekocht

Zeer fijn en kundig geholpen Fantastische service Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
N.a.v. product keuze kwam ik Camaranu.nl uit. Product de andere dag in huis maar werkte niet. Na een belletje met de servicedesk werd alles snel en goed opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EDO 20-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Snelle levering. Scherpe prijzen. Uitstekend assortiment. Gebruiksvriendelijke webshop. Prima ervaring bij Cameranu.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart W. van Wijk 20-03-2017 In de winkel gekocht
de Loods te Nijkerk

ouderwets goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Om een acht te verdienen moet je goed wezen. Deze fototoestellenwinkel doet dat dus. Op zondag, ja ik weet het, geef ik aan iets te willen en het wordt direct voor me in het bestelsysteem geregeld. Toch heel wat anders dan "als het er niet ligt, dan hebben we het niet" . Zojuist krijg ik de melding dat mijn pakje onderweg is. Dat maakt mij als klant blij.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan Broekhuizen 20-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

erg goede adviserende winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een erg goede adviserende winkel, waar men nog tijd heeft voor de klant. Daarnaast zijn ze prijstechnisch ook erg goed met leuke pakket aanbieding

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 19-03-2017 Via de website gekocht

Scanner

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs voor een goede negatief scanner en snelle levering. Op de site kun je goed de verschillende Scanners vergelijken zodat je de juiste keuze kunt maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter J. 19-03-2017 Via de website gekocht

Unieke Urker in aanbod, kwaliteit, prijs met gedegen service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede produktinformatie en vakkennis. Snelle transparante verwerking van de order. Staat achter het produkt en schroomt niet dit de klant lange tijd te garanderen.
Een kwaliteitszaak, waar ik geregeld shop en anderen kan aanraden.
Immer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 19-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online besteld en al de bestelde artikelen waren keurig verpakt waardoor alles netjes is aangekomen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Joop 19-03-2017 Via de website gekocht

Hoya UV Filter 62mm HMC C-Serie diameter 62 mm

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via google gevonden en op basis van andere reviews gekozen. Bestelling gebruiksvriendelijk en de bestelling via post verliep prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas Venema 19-03-2017 In de winkel gekocht
Urk

Er ging een "winkel" voor me open.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkennis en service, deze combinatie gaf voor mij de doorslag om ook direct een nieuwe camera te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten B. 19-03-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was mijn eerste bestelling bij deze webwinkel. Duidelijke overzichtelijke website.
Ik heb hier een Drone gekocht en heb gekozen om hem te laten bezorgen op zondag. De levering is prima verlopen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Al met al een positief gevoel overgehouden aan deze winkel. Zal er zeker nog eens bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouters 19-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige servise

Algemene score

10,0
Geen verzend kosten ,en snelle levering
en de levering is goed te volgen .
De betaling is ook eenvoudig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Browski 19-03-2017 Via de website gekocht

Heel erg tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Zaterdag besteld, zondag in huis. Als naar behoren. Valt niks op aan te merken. Een heel blij met mijn camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mindert 19-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij CameraNu een tweedehands Pentax objectief gekocht.
Deze was als nieuw en werd de volgende dag zeer goed verpakt al bezorgd.
De lens voldeed zeer goed aan de omschrijving, Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus 19-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Algemene score

10,0
Overzichtelijke shop. Uitstekende prijzen. Gemakkelijk bestellen. Snelle levering. Top. Ben helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Bosscha-Merkus 19-03-2017 Via de website gekocht

Ben heel SUPER tevreden.......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keus, goeie prijs/kwaliteit, zeer vlotte bezorging! Vandaag besleld, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 18-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera, Nikon D90, was zoals omschreven. Netjes verpakt met alle benodigde spulletjes, zoals lader, draagriem, oculairdop, gebuiksaanwijzing.
Ben heel positief, kan geen minpunten bedenken. (En dat gebeurt niet vaak.)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Nennie 18-03-2017 Via de website gekocht

Onverwachte goede service

Algemene score

10,0
Bij alle grote internetbedrijven was de door mij gewenste camera, een Panasonic FZ82 enkel op pre-order te bestellen. Bij Camera-Nu werd hij binnen 2 dagen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardo Verschuur 18-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en prima levering!!! Ook geweldig in het terugnemen van producten. Mijn bestelde battery-grip functioneerde namelijk niet goed op mijn nieuwe Sony A77II camera. Battery-grip geretouneerd en binnen een maand had CamerNu het geld weer teruggestort op mijn bankrekening. Kortom geweldig goede service!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews