cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Valerie de Bruijne 15-04-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel erg snelle en goede levertijd en service, ook heel makkelijk dat je kunt kiezen uit verschillende ophaal punten zodat je niet zelf thuis hoeft te zijn, maar je hem kunt ophalen wanneer t jou uitkomt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim pensionado 15-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een heel speciaal kabeltje nodig voor een GPS logger die ik een paar jaar geleden had gekocht. Zonder verdere plichtplegingenwerd beloofd te zoeken of dit nog te leveren was en na enkele dagen was ik blij verrast te horen dat het besteld was en kosteloos zou worden opgestuurd. Ik heb het inmiddels binnen en heb deze service als uiterst prettig eevaren

Reageer

Hikr 15-04-2017 Via de website gekocht

Soms kun je voor advies toch even langs de winkel in Urk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Onlangs een Panasonic Lumix camera gekocht voor een Safari reis met als motivatie dat de leeuwen met de iPhone camera (die altijd mee is) anders wel heel erg ver weg zou zijn. Nu is dd zoom zo fantastich dat je vanuit de hand fotos van de maan kan schieten waarbij de kraters zichtbaar zijn geweldig!

Thuis kwam ik er achter hoe goed de video beeld kwaliteit van de camera is, hoe matig dan weer het geluid (knarsen van interne mechaniek duidelijk hoorbaar) en met het ontbreken van een exteene mic aansluiting is die functie redelijk onbruikbaar

In de winkel had ik waarschijnlijk veter sdvies gehad dan mijn eigen keuze, dus volgende keer toch maaf weer naar Urk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 18-04-2017

Hoi Hikr,

Dank voor je review, jammer dat de kwaliteit van de camera wat tegenvalt. Als de camera en de verpakking en accessoires nog compleet zijn en in originele staat verkeren willen we voor je kijken of het mogelijk is de camera nog te ruilen. Laat het ons dan even weten.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

H.Kwant 14-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig winkel voor fotograaf en hobbyisten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben altijd op voorraad wat ik als hobby fotograaf zoek. Keuze uit div. Merken. Snelle leveringen. En goed advies als je dat zoekt. Echt mijn winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanoverbeke David 14-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, technisch goede website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, goede technische kennis. Goede website wat informatie betreft. Website ook schitterend in vergelijking van de diverse producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 14-04-2017 Via de website gekocht

Fijne tas bij bedrijf met goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik en familie hebben al vaker iets besteld bij de shop. De site is zeer goed opgezet naar mijn idee. Wat je zoekt vindt je snel. De prijzen zijn zonder meer concurrentieel. Al eens iets elders goedkoper gezien maar dan mis ik de snelheid en service van het bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 14-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel besteld, goede prijzen. Volgende dag keurig in huis. Uitstekendd kwaliteit kabels. Volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wiwelise 14-04-2017 In de winkel gekocht
Urk

Buitengewoon Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke deskundige verkoper, die meteen begreep wat ik nodig had. Goed advies en hij ging ook nog zoeken, naar de voor mij voordeligste, en compleetste oplossing, die gevonden in Out of the Box. Het is geworden: Canon LEGRIA HF R76, met SD kaart, mooie tas en nog een Hama statief.
Groeten WvdB

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

the cam guy 14-04-2017 Via de website gekocht

super snelle levering ....toppie ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb de lowepro aw 450 pixel Camo gekocht prachtige tas en snelle levering binnen 6 uur (12:17 besteld )
div tracking mails gekregen en een super vriendelijke koerier
kan niks negatiefs zeggen helemaal top
wat een geweldige service op de zelfde dag bezorgen en met een tijdsvenster van een half uur dus geen halve dag thuis zitten om erop te wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armando 14-04-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik hoop de regenhoes voor de camera niet nodig te hebben. Bij CameraNu was er voldoende keuze, dus uit de verschillende mogelijkheden de voor mij ideale combinatie gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Syl 14-04-2017 Via de website gekocht

super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en klant vriendelijke site. Geen onverwachte kosten bij het afrekenen en verbazingwekkende snelle service. Binnen een dag afgeleverd. Artikel was netjes en goed verpakt. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter de Meulemeester 14-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is eenvoudig om een koopje te doen bij jullie. Nu er in Gent (België) een nieuw en uiterst vervelend circulatieplan is ingesteld is het veel makkelijker (en soms ook wel goedkoper) om uit de luie zetel te bestellen en op een goede service van jullie te kunnen rekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 14-04-2017 Via de website gekocht

Snel en deskundig geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niet anders dan CameraNU een 10 geven. Voor het bedrijf waar ik werk flink wat apparatuur besteld voor het maken van semiprofessionele opnames. Helaas kon ik vanaf de zaak niet direct betalen dus moest het 's avonds vanuit huis. Ondanks het niet betalen door middel van iDeal of een andere directe variant werden de spullen toch nog dezelfde dag verzonden. Keurig verpakt ontving ik de bestelling de dag erna al thuis. Niks op aan te merken en ik bestel de volgende keer wederom bij CameraNU.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T H Blaakmeer 14-04-2017 In de winkel gekocht
Camara Nu Urk

De service is werkelijk geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer vriendelijke shop met heel veel keus.
Je krijgt met veel geduld en vriendelijkheid zeer goede uitleg en advies over je keuze product . Je kunt ook altijd weer terug komen voor advies en goede raad als het even niet goed lukt.
Ook de 5 jaar garantie is heel fijn en ook achteraf word je dan goed geholpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 14-04-2017 In de winkel gekocht
Urk

Zo enthousiast dat we direct beslisten

Algemene score

9,0
We kwamen min of meer lang Urk en wilden even de winkel bekijken. Maar dan is het even wachten op advies zo voorbij en toen kwam de kennis van de adviseur naar boven. Eigenlijk had ik een Nikon Full Frame in gedachten, maar na wat informatie uitwisseling (ook over mijn bestaande sets en foto interesses) kam de Sony a77 II als meest aantrekkelijke camera naar boven.
We waren zo enthousiast over de kennis en voorlichting dat we de camera meteen hebben mee genomen. Nog geen seconde spijt van gehad!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service met een scherpe prijs !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn keuze was snel gemaakt, je stelt een vraag en direct antwoord, toen een nieuwe Canon besteld en de volgende dag geleverd tegen een scherpe prijs , goede ervaring dus !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef van de Laak 13-04-2017 Via de website gekocht

Wat ik wil, krijg ik !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ik wil, krijg ik !! Niet alleen het product, maar ook de service, de snelheid en een goede prijs. Groot assortiment. Bijna altijd alles op voorraad en de volgende dag in huis. Prijs bijna altijd het laagst. Kan echt geen negatief punt verzinnen. Ga zo door en ik blijf alles hier bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 13-04-2017 Via de website gekocht

Vanzelfsprekende topservice weer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De geruststelling dat alles goed gaat komen als ik mijn bestelling plaatst bij Cameranu maakt mijn keuze voor deze webwinkel alleen maar makkelijker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Leone 13-04-2017 Via de website gekocht

cameranu

Algemene score

8,0
goedkoop bij andere met zelfde product leuke combi aanbiedingen en heeft een snelle levering de volgende dag al in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonko 13-04-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijzen nooit hoger dan nodig, groot assortiment en snelle bezorging, om niet te spreken van de service, dankjewel CameraNU!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan M 13-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop al jaren regelmatig bij CameraNu.nl. Ze hebben heel veel, eigenlijk altijd ook wel op voorraad en de prijs is altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 13-04-2017 In de winkel gekocht
te Urk

Zeer betrouwbare shop met goede service en prima prijzen

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren bij cameranu en heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad.
Sommige producten wil je gewoon zien en voelen voordat je ze aanschaft en dat kan bij cameranu in de winkel
(en hun assortiment is ongekend). Daarentegen zijn hun prijzen zeer concurrerend met andere "online webshops" maar krijg je wel echte ouderwetse winkel service. Dit geldt in de vorm van advies op maat bij aanschaf maar ook in actie in de after-sale als dat nodig is. Ik heb voor dat laatste hier in het verleden gebruik van moeten maken en in plaats van te moeten vechten voor je gelijk werd ik gelijk geholpen.
Online aankopen (voor kleinere of standaard zaken) gaan belachelijk snel. 's Avonds laat besteld en de volgende ochtend al in huis.... al zijn ze daar natuurlijk niet de enige in ;-)
Dus al met al een camera winkel waar ik graag kom en zeker aanbeveel om bij langs te gaan bij grotere en duurdere aankopen. Die doe je niet zo vaak dus dat moet je dan ook goed doen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-04-2017 Via de website gekocht

Fantastische en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had wat vragen en werd de volgende morgen direct teruggebeld en vakkundig te woord gestaan. Daarna had ik mijn nieuwe statief dezelfde middag nog in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Tuijt van de Koppel 13-04-2017 Via de website gekocht

Nooit problemen met betaling of levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via webshop of in de winkel ik durf bij CameraNU de gewenste artikelen te kopen de voorwaarden zijn uitstekend en ook voor ocassions ben ik niet bang dat er iets aan mankeert. Reden, het is verdomde lastig om te retourneren omdat ze echt alle gegevens, verpakkingen enz. erbij willen hebben. En dat is maar goed ook ter voorkoming van terugsturen van ondeugdelijk en misbruikte apparatuur. En groot voordeel is dat ze niet mijn buren zijn anders kwam ik er veel te vaak want wat hebben ze een groot assortiment foto en filmapparatuur met bijbehoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 13-04-2017 Via de website gekocht

Goede service prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestelling en levering was prima het product is iets wat minder. Het is namelijk een erg dunne stof en de achtergrond schijnt er gewoon doorheen. Neemt niet weg dat de prijs voor zo'n doek erg meevalt, we hebben hem dan wel dubbel moeten vouwen, dus ja.... Neemt niet weg dat we gewoon tevreden zijn met de koop, was voor ons doel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 13-04-2017 Via de website gekocht

Aflevering volgens afspraak en goede info op site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij CameraNu een nieuwe camera gekocht. Goede, duidelijke info op de site en afgeleverd volgens afgesproken termijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Simone 13-04-2017 Via de website gekocht

Dit maakt shoppen online leuk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNU.nl is een overzichtelijke site, met een ruim aanbod. Ik was op zoek naar een camera en door de vele reviews die mensen achterlaten is het heel prettig om een keuze te bepalen. Garantie wordt ook duidelijk aangegeven, want dat krijg je namelijk niet op alle sites. Naar aanleiding van de bestelling was mijn camera binnen 2 dagen thuis. Snel, veilig en prettig heb ik deze site ervaren en zou het graag ook andere mensen willen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TZ 13-04-2017 Via de website gekocht

Goede informatie op website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor onze nieuwe (kleinere) camera waren we op zoek naar een nieuw hoesje. Is natuurlijk zoeken naar een speld in de hooiberg. Door de informatie op de website konden we toch snel selecteren op de juist maat hoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 13-04-2017 Via de website gekocht

Review in een woord: GOED.

Algemene score

10,0
Review in een woord: Goed.
Al mijn vragen werden telefonisch als via de e-mail goed beantwoord en netjes afgehandeld.
Je wordt met U aangesproken en niet met jij. Ouderwetse service. Netjes, correct en duidelijk.
Ook de site is duidelijk, gemakkelijk en overzichtelijk.
Dus in een woord: GOED.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten Vermeulen 13-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte tas voor een JBL Extreme

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te vinden, goed omschreven.
22.00 uur besteld volgende middag 13.00 uur in huis.
Produkt afmetingen, uitvoering em kwaliteit zien er prima uit,
Bescherming van mijn apparaat door dikke polstering, dagelijks in gebruik

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 13-04-2017 Via de website gekocht

Topshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toegankelijke website en de expodisc die ik had besteld werd, zorgvuldig verpakt, op de afgesproken tijd geleverd. We gingen de volgende dag op vakantie en dankzij jullie kon ik er volop mee oefenen. Supergaaf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olim 13-04-2017 Via de website gekocht

Great service! :)

Algemene score

10,0
Always punctual! Great service and wide range of products! They have all the brand products where, it makes also price-affordable, compared to other photo equipment stores

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 13-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed, snel en betrouwbaar. Fijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is gewoon fijn dat je alles wat je nodig hebt snel en makkelijk in huis hebt. Geen gedoe. Heerlijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdonck Mia 13-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig snel geleverd .... Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de snelle levering '' Geweldig,, vandaag bestellen en morgen geleverd is wel werkelijk zo , heb al 2x een bestelling gedaan en steeds vlug en ordelijk geleverd zal deze site zeker boj vrienden en familie aanbevelen . TOPPIE !!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sloothaak 13-04-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, makkelijke site en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, we kregen volgende dag op tijd geleverd en heel makkelijk afterpay betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane 13-04-2017 Via de website gekocht

Helemaal betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is gemakkelijk in gebruik en bestellingen komen altijd netjes ingepakt en op de juiste datum aan. Heb veel besteld bij CameraNU en ben altijd tevreden geweest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Zweeden 13-04-2017 Via de website gekocht

Goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn goed geholpen en geadviseerd. De bestelling is snel geleverd.
De communicatie was goed. De website is duidelijk. Telefonisch goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kasper 13-04-2017 Via de website gekocht

Goede informatie, snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn dochter was aan het sparen voor een camera. En toen ze de camera kon kopen, was deze opeens niet meer leverbaar. Dit bleek een landelijk probleem. CameraNU gemaild met de vraag wanneer de camera weer zou komen. Op dat moment wisten ze het niet. Een week of 2 later kreeg ik opeens een email dat er een paar beschikbaar waren gekomen. Gelijk besteld en de volgende dag netjes geleverd. Dit is mijn 3e grote aankoop bij deze winkel en bij toekomstige aanschaf van camera en/of bijbehorende zaken ga ik zeker weer bij hen bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix Meulmeester 13-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed, 7,5 ! Strakke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het product wat ik wilde was voor een goede prijs aanwezig op de site. De levering was ook gewoon goed!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robin 13-04-2017 Via de website gekocht

Snel en zonder verzendkosten! top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal goed, de volgende dag in huis. Wel een veel te grote verpakking (doos) voor 1 fotorolletje, er hadden er denk wel 50 in gepast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roooooompje 13-04-2017 Via de website gekocht

Keurige service, juist product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle bezorging. Product was goed ingepakt. Zodat het niet kon beschadigen. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 12-04-2017 Via de website gekocht

Ik zou er zeker een volgende bestelling plaatsen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik zocht was 10 euro goedkoper dan bij de gebruikelijke winkels. Verder kan je de keuze maken voor de dag en het tijdsbestek waarbinnen het artikel geleverd wordt. Uitstekende levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melina 12-04-2017 Via de website gekocht

Tevreden met alles erop en eraan !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een bestelling op een andere website wat ik mijn grote frustratie tot tweemaal toe heb moeten terugsturen omwille van onvolledige bestelling en oh zo slechte indruk ervan heb ik voor de eerste maal een bestelling geplaatst bij Cameranu ....Hetzelfde namenlijk een Godox Studio Smart en zowel mijn man als ikzelf waren erg onder de indruk toen het mijn bestelling aankwam ! Zo mooi verzorgd en ingepakt en met alles erop en eraan en zelfs een geschenk erbij ? We kunnen er nog niet van over en bij deze hebben jullie gewoon een nieuwe klant erbij ! Bedankt Cameranu voor de goede service en telkens mij te beantwoorden op mijn vragen !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda wortelboer 12-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en bekwaamheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site van cameranu.nl is heel bekruiksvriendelijk, en toen ik savonds belde en nog een vraag over een camera had, werd ik nog heel vriendelijk geholpen en te woord gestaan.
Prima service en zeer snelle levering, de volgende dag al in huis! Super tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Dickens 12-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima bedrijf. Snelle levering goed verzorgd.
Jammer dat er bij de camera niet bij staat dat er een draagriem bij wordt geleverd.
Had nu dus 2 draagriemen. Deze terug gestuurd wacht nu op terug betaling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 13-04-2017

Hoi,

Bedankt voor je review!
De meegeleverde draagriem ontbreekt inderdaad in het lijstje meegeleverde accessoires op de site, die fout gaan we gelijk herstellen. We hopen dat je de manier waarop we je retour afhandelen je een reden geeft om ook onze service uitstekend te vinden!

Groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Drainfields 12-04-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel met een 'eenvoudige', overzichtelijke, en mooie website.
Ook belangrijk zijn de zeer concurrerende prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.van 't Oever 12-04-2017 In de winkel gekocht
Urk

Verrekijker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop via internet opgezocht naar aanleiding daarvan hebben wij de winkel bezocht en ons laten voorlichten voor de aankoop van een verrekijker.
Je wordt vriendelijk ontvangen en nadat wij hadden uitgelegd waarvoor wij de kijker willen gebruiken,kregen we een zeer goede uitleg en voorlichting. We hebben diverse kijkers mogen uitproberen ook daarbij kregen we uitleg over de constructie van de kijker en de voor en nadelen aan de hand daarvan konden we zelf onze keuze bepalen dus we werden niet beinvloed voor het kopen van een bepaald merk of kijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 12-04-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk website met prima zoekfunctie.
Om 22.00 besteld, volgende ochtend om 09.00 in huis! Netjes verpakt, prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeremy 12-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levertijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al een tijdje op zoek geweest naar een goedkoper alternatief voor een "speed light"; sinds ik wordt betaald voor mijn foto's en daarom toch wat meer controle wil hebben over het licht dat op mijn klanten valt. Via een kanaal op Youtube werd mij een constante led-ichtbox aangeraden. Dit paste zeer goed bij mijn huidige opstellingen. Echter werden dezen aangeboden op websites zoals Amazon en Aliexpress waarbij, als er überhaupt naar nederland verstuurd werd er een levertijd van minstens 14 dagen op stond. Aldus het zelfde product voor een mooie prijs op Cameranu kunnen kopen. Als extra optie heb ik er voor gekozen om de bestelling op dezelfde dag binnen te krijgen (+ €1.95) . Ik kreeg het pakketje dezelfde avond nog binnen wat gunstig is omdat ik overdag vaak geen pakketen aan kan nemen. Ik zal deze webshop zeker aanraden aan anderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Shannon Ray Timmer 12-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering + goede kwaliteit. Cameranu.nl = top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze webshop vanwege de scherpe prijs, ruimvoldoende voorraad, snelle levering en kwalitatief goede merkproducten. Daarnaast was het filmpje enorm leerzaam en kreeg ik er een goed gevoel bij. Ik kom zeker nog eens terug. Super thx :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews