cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23773 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2262 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rommens 03-06-2017 Via de website gekocht

Super garantie en bestelling probleemloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De 5 jaar garantie en de probleemloze wijze van bestellen deed ons tot CameraNu besluiten. We hopen dat deze goede start zich in de loop van het gebruik van deze camcorder ook voort zet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.j.kool 03-06-2017 Via de website gekocht

Gewoon snel en goed. En: prima prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op internet gekeken: waar kan ik kopen?. Probeer "cameranu" eens, dacht ik. Blijkt een prima keuze te zijn geweest: de volgende dag mijn bestelling al in huis.
Overigens:ik wil een cijfer 10 geven. Maar de blauwe balk werkt niet.

Groeten uit Oldenzaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 03-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Winkel bezocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een keer in de buurt van Urk en fotografie is uw hobby rij dan eens naar Cameraland.
Al meerdere keren telefonische bestelling gedaan. Nu de winkel eens bezocht.
Prima ervaring. Goed geholpen door deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R. Plomp 03-06-2017 In de winkel gekocht
Het Spijk

Uitstekende uitleg en begeleiding, zonder verkooppraatjes.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website kan je je goed oriënteren, mede door de filmpjes die er op staan.
Door het filmpje hebben we besloten om naar de winkel te gaan en de gang van zaken rond de verkoop ging precies zoals in het filmpje verteld was.
Het was enorm druk, maar zeer veel personeel om te helpen en via het nummersysteem wist iedereen dat je vanzelf aan de beurt kwam.
Door de drukte waardeerden wij het kunnen nemen van koffie en/of water enorm, mede ook omdat het mooi weer was en je lekker buiten kon gaan zitten om op je beurt te wachten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chanel westerveld 03-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera was een cadeau voor mijn moeder, is er alsnog kleine moeite gedaan om 'm beetje leuk in te pakken. Super leuk. Netjes nog een persoonlijk mailtje ontvangen dat ze er mee aan de slag gingen. Het product heel erg goed ingepakt, waardoor schade eigenlijk nihil werd. Dikke pluim voor het bedrijf voor het leuke klant contact en de mogelijkheid de volgende dag je producten te ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackie 03-06-2017 Via de website gekocht

super snelle en goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft een assortiment. Geven een goede service. Fijne en overzichtelijke site! En verschillenden manieren om te betalen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 02-06-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft een groot assortiment artikelen tegen een goede prijs. Ook worden de spullen snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 02-06-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, daardoor snel, en het juiste artikel gevonden.
Volgens afspraak snel en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 02-06-2017 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

9,0
Super snelle levering en producten met ene goede prijs/kwaliteit verhouding. Als je iets voor je camera nodig hebt zou ik het zeker hier bestellen, het is de volgende dag gelijk al in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-06-2017 Via de website gekocht

Ja, ze hebben inderdaad een goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
"Hoi, Ik had bij een collega vakhandel een fuji 18mm gekocht en achteraf beviel deze lens me niet. De afkoelingsperiode was eigenlijk al voorbij, jammer maar helaas. Ik heb toen een mail gestuurd naar CameraNu met de vraag of ik dit nieuwe objectief kon inruilen tegen een 23mm van Fuji. De medewerker heeft me fantastisch geholpen, hij adviseerde om de zaak waar ik de 18mm gekocht contact op te nemen en alsnog te vragen het objectief terug te nemen, hartelijk dank voor het meedenken!"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remon 02-06-2017 Via de website gekocht

top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week heb ik een nieuwe camera en lens geheugenkaart besteld bij cameranu.
De levering was zo als ze zeiden vandaag besteld voor 23.59 morgen in huis, en ik woon op Texel.
Ik ben zeer tevreden over de servies.
Als je vragen wordt je via de telefoon of e-mail goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 01-06-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na wat zoeken kwam ik vrij snel op Cameranu.nl uit. Voordelig en hetgeen ik zocht. Besteld en zoals beloofd op de site snel geleverd. Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Logicastech 01-06-2017 Via de website gekocht

Simpel, snel en probleemloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na kort zoeken kwam ik uit bij CameraNU waar ze mijn product hadden voor een zeer goedkope prijs t.o.v. andere verkopers. Na het bestellen was door een fout van mij de klantenservice van CameraNU goed en snel bereikbaar en ze hebben mijn probleem zeer efficient op kunnen lossen. Binnen een aantal dagen geleverd door de brievenbus zonder enkele opmerkingen.. Gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 01-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Camera nu kom er al jaren service uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd netjes behandeld en de service uitstekend goede uitleg wat je koopt en dringen niets op.Vertrouwd adres.
Zoals overal op Urk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vedat Kaptanoglu 01-06-2017 Via de website gekocht

Good product, fast delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Competetive prices for quaility products, detailed product review. Fast delivery. Easy delivery tracking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.a. 01-06-2017 Via de website gekocht

Snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kreeg het product snel binnen en het was duidelijk wanneer dit binnen zou komen, waardoor ik niet heel lang thuis moest wachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

minou 01-06-2017 Via de website gekocht

snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door mijn vader geadviseerd op deze site te bestellen, omdat hij telefonisch erg netjes en goed geholpen was. Levering ging snel en de site is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 01-06-2017 Via de website gekocht

top levering, vandaag besteld, vandaag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima winkel, uitgebreid assortiment, snelle levering, niets op aan te merken .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alyssa 01-06-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een goede aanbieding voor een action camera waar ik ook direct accessoires en/of geheugen kon kopen helaas is dat niet altijd zo makkelijk. Gelukkig is er cameranu.nl waar je voor alles terecht kan voor een goede prijs en snelle service.
Ik heb mijn GoPro 5 + geheugen de volgende dag na bestelling ontvangen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rohan Hop 01-06-2017 Via de website gekocht

Wat een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was super duidelijk! Tijdens de bestelling en ook na de bestelling, de bestelling werd keurig bezorgt op precies de goede tijd! En er werd netjes verteld wat de status was van mijn bestelling! Kort om, super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ati vermeulen 01-06-2017 Via de website gekocht

super snelle bezorging en dat zeker voor een feestdag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
shop is heel overzichtelijk en prijzen zijn reëel en bezorging geweldig het bestelde was ook goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 01-06-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare winkel met snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker bij cameranu.nl besteld. Leuk assortiment. Betrouwbaarheid vind ik belangrijk, de prijs is goed en een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise 01-06-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare winkel met snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker bij cameranu.nl besteld. Leuk assortiment. Betrouwbaarheid vind ik belangrijk, de prijs is goed en een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 31-05-2017 Via de website gekocht

Een geweldige service, met snel levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na vergelijk van diverse website kwam ik uit op Cameranu.nl uit. De prijs van deze kit was voor mij zeer gunstig. Op ander fotozaken kon ik niet krijgen wat ik wilde want deze boden een andere lens aan van 18-135 mm. Veranderen kon alleen door alles apart te bestellen en niet in een kit set.
De snelle levering was ook interessant gezien ik nog een foto sessie moest maken.
De Canon 760 fototoestel voldoend samen met de lens helemaal aan mijn verwachtingen .
Camaranu.nl. Bedankt hij was precies op tijd in huis zoals opgegeven met de. Vervoerder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juliette 31-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen en Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site om bij te bestellen, goede service (duidelijk en vriendelijk mail contact) en snelle levering waarbij je duidelijk op de hoogte werd gehouden (dmv track and trace)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise van den Broek 31-05-2017 Via de website gekocht

Top service bij camerahuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online heb ik de canon 5D mkIV gehuurd. Nadat ik deze had weggebracht had ik een onderdeel van mijn draagsysteem aan de camera laten zitten. Zonder dat ik het wist zat deze een dag na het terugbrengen alweer in de brievenbus. Geweldige service!

Klein verbeterpunt: de borg mag wel wat sneller terug betaald worden. Dit is nu dinsdag pas gebeurt waardoor het nog steeds niet op mijn rekening staat. Misschien kunnen jullie ook gebruik gaan maken van retourpinnen?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malou 31-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service, fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn product was de volgende werkdag in huis, zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Voor mijn volgende camera-aankopen zal ik ook zeker bij cameraNU.nl aankloppen! In een woord geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 31-05-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via kieskeurig gezocht en kwam hier uit.
Een heel overzichtelijke site
Ik heb voor een voordeel pakket gekozen met camera tasje geheugenkaart en extra accu.
En het mooie is dat je ook nog vijf jaar garantie krijgt in plaats van twee jaar!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cleanducky 31-05-2017 Via de website gekocht

Extra garantie en supersnelle bezorging

Algemene score

9,0
CameraNu bood, naast de 2 jaar fabrieksgarantie, gratis 3 jaar extra aan. Dus 5 jaar zorgeloos genieten van mijn nieuwe camera. 'S ochtends besteld, 's avonds bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 31-05-2017 In de winkel gekocht
Vestiging Urk

Wat een sortering!!! De keuze is overweldigend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elke keer weer valt de deskundigheid van de medewerker op. Graag bereid om samen met de klant een goede persoonlijke keuze te maken. Rustig en klantvriendelijk. Een aanrader om CameraNU te bezoeken en het zelf te ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rubenoosterman 31-05-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Over de tijd heen heb ik meerdere webwinkels bezocht en nergens anders ben ik zo tevreden als bij cameraNU. Groot aanbod en dat is echt een dikke plus (ook kwa analoge fotografie)!! Vrijwel alles is ook op voorraad en de volgende dag in huis. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Scheers 31-05-2017 Via de website gekocht

Bestelling is snel en correct afgehandeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerder al eens wat bij Camera nu.nl gekocht. Ook dit is keurig en correct ontvangen. Daarom was mijn keuze makkelijk daar er nauwelijks prijsverschil was met andere online websites.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wiwelise 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle Service en Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op een dag een SD kaart besteld, en dezelfde dag nog in huis! Petje af! Duidelijke site en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Kalkhoven 30-05-2017 Via de website gekocht

Vlot en voordelig

Algemene score

8,0
Voor devtweede keer "ouderwetse" filmrolletjes besteld. 120 spoel rolfilm is niet makkelijk te krijgen maar bij cameranu hebben ze het op voorraad. En de prijs ligt onder de gemiddelde winkelprijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P. van Veldhuijzen 30-05-2017 In de winkel gekocht
Camera nu in Urk

Goede service en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kwamen af op de verrekijkerdag. Er stonden diverse stands met verschillende merken,. We konden alle verrekijkers uitproberen. Ook toen we besloten hadden welke kijker we wilden kopen kregen we van de medewerker van Camera nu hele geode aanvullende informative. Goede zaak

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Wienen 30-05-2017 Via de website gekocht

Raad deze shop ten zeerste aan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment en goede prijzen. Goede uitleg over wat verschillende producten doen en elk product heeft zeer uitgebreide product specificaties.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Botte 30-05-2017 Via de website gekocht

Doet wat het beloofd, ik zeg warme douche!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al meerdere malen in de winkel geweest, werd daar goed geholpen en van de informatie voorzien die ik wilde hebben. Dit was voor mij een reden om terug te gaan. Ik bestel ook wel via internet maar vind het ook fijn om wanneer je een wat duurder product koopt even langs te kunnen gaan in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DK 30-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is erg gebruiksvriendelijke en het bestelproces verliep vlekkeloos. Naast goede (concurrerende prijzen bied Cameranu ook een prima after-sales waarbij je adequaat op de hoogte wordt gehouden van de status van de levering. Helemaal top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ErnieHA 30-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige levering en servie

Algemene score

9,0
De levering was de volgende dag, zoals afgesproken, binnen.
Er werd voldoende geïnformeerd over de levertijd en aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en de beste prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond op CameraNU een powerbank van Jupio met ingebouwde reisadapter. Deze site had de beste prijs en het product had ik de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wen Yao van Wieringen 30-05-2017 Via de website gekocht

Chapo op CAMERANU.NL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Haarlem, 30 mei 2017


Beste Cameranu.nl

In deze review laat ik mijn mening achter over de site en de bestelling. Verder ben ik nog nooit naar jullie winkel geweest. Maar ik kan nu al zegge dat de online servies mij enorm goed bevalt. Het zit namelijk zo.

Vergelijken is één van de eerste stappen voordat een consument overgaat tot het kopen van een product. Consumenten willen alles weten over de verschillende modellen, prijzen en specificaties. Steeds meer speelt de vraag, welke aanbieder of welk product echt het beste is. Maar ik weet vooral dat ik bij jullie goed zit.

Ik heb wel eens in de avond nog bedacht om een camera cover te kopen. En in 5 minuutjes drukte ik op betalen. Jullie site is zo overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Via de mail krijg je een mooie bon en tijdens het wachten kan je zien waar je pakketje is.

En de Rich Snippets -deze helpen het klikpercentage naar jullie website te verbeteren- zit ook helemaal goed. Ik zoek een product of lens en meteen krijg ik jullie site boven aan. En de site zit zo goed in elkaar. De chat optie, enorm veel categorieën, zoekbalk met klein fotootje, snel bestellen en gewoon erg netjes.

Chapo cameranu.nl

Wen Yao van Wieringen,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaimy 30-05-2017 In de winkel gekocht
CameraNU in Urk

Top service en een breed assortiment!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na lang twijfelen had ik besloten om een Canon fullframe camera aan te schaffen bij cameraNU. Omdat Canon vaak cashback acties heeft, had ik eerst even gemaild met de klantenservice om te vragen hoe dit precies zat. Dezelfde dag kreeg ik nog een verduidelijkende reactie waarin precies beschreven stond hoe dit werkt. In het weekend ben ik toen naar de winkel in Urk gegaan om het product uit te proberen en eventueel aan te schaffen. Het is een ruime zaak van twee verdiepingen met een breed assortiment aan camera en verrekijker apparatuur. Onder het genot van een bakje koffie de camera uit kunnen proberen zonder (!) last te hebben van opdringende verkopers. De camera heb ik vervolgens aangeschaft met een batterygrip en een lens. Top service CameraNU!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas Pool 29-05-2017 Via de website gekocht

Wat een uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I.v.m. een te houden presentatie hadden wij op korte termijn apparatuur nodig. 's Morgens vroeg besteld, 's middags keurig op tijd aangeleverd. Ondertussen goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HVM 29-05-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een flitser. CameraNU.nl leverde deze vlot en snel. De ene dag besteld was de volgende dag in huis. Het artikel was keurig verpakt. Ook de emailbevestiging en de bestelstatus updates waren concreet en snel. Tot slot vond ik de website er strak en goed uit zien.
De prijs van het door mij bestelde artikel was vergelijkbaar met die van concurrenten. Ik ben erg tevreden!

Reageer

O van Hoorn 29-05-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk en overzichtelijk en de bezorging strak en correct georganiseerd. Tarieven zijn zeer concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lopke 29-05-2017 Via de website gekocht

Ongelooflijk snelle levering. Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop die doet wat ze beloven, en zlfs nog mee. Zeer interessante prijsvoorwaarden en topkwaliteit.
Ongelooflijk snelle levering, reeds 1 dag na betaling met bankoverschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 29-05-2017 Via de website gekocht

Snel en super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op deze site werd de cashbackactie van Sony verdubbelt. Hiermee werd ik over de streep getrokken. Eerst contact gehad en daarna razendsnel geholpen. Prima site, goed klantencontact en doen wat is beloofd. Pakket netjes afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farhad 29-05-2017 Via de website gekocht

ZZZING!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo snel waren de pakketjes er. Altijd tevreden met cameranu en hun service. Snel, gigantisch aanbod, en voor 12 uur bestellen zodat het de volgende dag in huis is, en ook nog het bezorgmoment kunnen kiezen is dé reden dat ik hier bestel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 29-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht voor mijn Fujifilm wat accesoires. Uiteindelijk bij CameraNU.nl uitgekomen. Ik heb het meteem om 23:30 besteld met PayPal en het was inderdaad de volgende dag in huis. Snelle levering en nette prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fris Media Producties 29-05-2017 Via de website gekocht

Snel, behulpzaam, betrouwbaar en makkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al mijn gear koop ik bij CameraNU, omdat ik weet dat ze snel leveren, de beste prijzen hebben en razendsnel reageren op eventuele vragen over producten. De site is superduidelijk dus bestellen gaat lekker snel en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews