cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23791 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2269 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mark 11-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gekozen voor cameranu vanwege grote aanbod en snelle levering. Product besteld voor 12u en de zelfde dag nog in huis!
Gedurende het bestel en leverings proces goed op de hoogte gehouden dmv emails met status updates.

zou zeer zeker deze winkel willen aanraden en zal zelf hier ook vaker shoppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige camera aankoop bij cameranu.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle leverantie, veilige verpakking en gratis aangetekend verzonden. De camera voldoet aan zijn verwachtingen en werd geleverd met vijf jaar garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van Dijk 10-06-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Algemene score

9,0
Prima ervaring met de aanschaf van een audio-camera.
Makkelijke website, snelle levering dus goed gevoel bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friedhelm 10-06-2017 Via de website gekocht

Heel goede service

Algemene score

10,0
Prima shop ,goed geholpen ,vandaag besteld en de andere dag geleverd . Toen ik belde voor informatie werd ik uitstekend en met kennis van de producten geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 10-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is zeer gebruiksvriendelijk.
Producten duidelijk omschreven.
Volgende dag in huis.
Keurig verpakt.
Klantenservice goed bereikbaar en zeer deskundig en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juliette 10-06-2017 Via de website gekocht

Heel blij met de batterygrip

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de service prima; de website is overzichtelijk; de orderbehandeling vlot en secuur; de verpakking van het produkt uitstekend en de verzending vlot en goed;
het produkt zelf, de batterygrip voor mijn olympus mark2 is ideaal !! eindelijk geen abusievelijke aanraking van knopjes waardoor je opnieuw moet instellen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 09-06-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een paar keer iets bij CameraNU besteld. De service is goed en snel. De pakbon en afleverbon zijn overzichtelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Zwijnenburg 09-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Heel goede en uitgebreide voorlichting voor aanschaf camera.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne, ruime shop met enorm aanbod camera's, prettige medewerkers die tijd voor je nemen en lekkere koffie.

Reageer

Tim Sluijter 09-06-2017 Via de website gekocht

Snelle secure levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn pakketje kwam zo snel door de brievenbus schieten dat mijn complete antieke porseleinkast van de muur af werd getrokken en door de kamer vloog. Ook is mijn golden retriever door de wrijvingshitte compleet onthaard, eveneens als mijn borstkas.

Wel was de lens nog in complete nieuwstaat.

Al met al 10/10 geweldig bedrijf!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel Visser 09-06-2017 Via de website gekocht

Veel kennis en gemotiveerd personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop van Cameranu.nl ziet er overzichtelijk uit.
Ik was snel waar ik wezen moest.
Er was op dat moment een fraaie aanbieding van het door mij gekochte product.
ook werden er diverse combinaties aangeboden.
Dit helpt enorm met de juiste keuzes te maken.
Ga er zeker nog eens kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgitve 08-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site. 11u besteld en zonder extra kosten dezelfde dag al in huis!! Super levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MazzelMoaze 08-06-2017 Via de website gekocht

Dat was ff slecht geregeld....

Algemene score

2,0
Het was altijd goed daar ... maar deze keer... als ik iets bestel let ik dus op of het op voorraad is.
en dat was het geval. hou er rekening mee dat ik thuis ben. deze keer sturen ze een mail dat er iets niet in order is.. en dat ik in de morgen bericht krijg van hoe en wat.... dus geen bericht gehad.
krijg je dat bericht om 17:15.... gevolg alles een dag later in huis
en niet op de dag wat ze beloven... en de kans gemist waarvoor ik de spullen nodig had.
helaas was dit voor mij gelijk de laatste keer om er te bestellen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 09-06-2017

Hoi MazzelMoaze,

Het is duidelijk dat hier iets mis gegaan is. Gelukkig geef je zelf al aan dat het eigenlijk altijd goed is, maar we hadden deze misser natuurlijk niet willen maken. Zou je misschien contact met ons op willen nemen of je ordernummer willen doorgeven? Dan kunnen we in ieder geval zien waar het fout gegaan is, en het weer goedmaken met je.
Als je ons deze kans wilt geven zien we graag je email tegemoet op service@cameranu.nl.

Alvast bedankt voor je reactie.

Met vriendelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

A3 08-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een fototoestel besteld en was er niet zeker van dat alles goed zou gaan. Je maakt toch een fors bedrag over en moet maar afwachten of het goed gaat en je krijgt thuisbezorgd wat je besteld hebt. Maar alles ging goed. Je krijgt direkt bericht dat de betaling ontvangen is en hoe de transactie plaats vind. De vlgd. dag neemt Post.nl het over en komt je pakje op de afgesproken tijd. Je krijgt ook nog 5 jaar garantie, dat is helemaal top. Ik ben heel tevreden met het verloop vd aankoop. Dankjewel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans B. 08-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in het verleden met verschillende (fotografie) webshops ervaringen gehad, daarbij is tot nu toe Cameranu.nl er in positieve zin uit gesprongen. Men is vriendelijk, behulpzaam, en dat niet alleen op het moment wanneer men dure apparaten aanschaft, maar ook tijdens het kopen van kleine dingetjes. Bijvoorbeeld, onlangs een nieuwe statief-plaat gekocht maar bij thuiskomst bleek er iets niet helemaal te kloppen, niet mijn schuld maar ook niet de schuld van de verkoper. Naar Cameranu gebeld met het gevolg dat de volgende dag de juiste statief-plaat bij mij in de brievenbus lag, over eventuele kosten is tijdens het telefoongesprek niet eens gesproken.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 08-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Top winkel met top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online shop is zeer gemakkelijk en zoekvriendelijk.
Daarenboven is er altijd een lijst van mogelijke accessoires.

De service in de winkel in Urk is perfect: klantvriendelijk, nemen de tijd en vooral, luisteren naar wat je vraagt of nodig hebt.
Ik heb hier al meermaals gekocht en zal dit blijven doen. Dit is mijn fotowinkel.

De lenscoat werd dinsdagavond opgestuurd en was woensdagmiddag bij mij thuis. Sneller kan echt niet, denk ik dan.
Top winkel met top service ! Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doggy29 08-06-2017 Via de website gekocht

Supervriendelijke en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 's middags met hun vriendelijke hulp gekozen en besteld en de volgende dag had ik hem al. Heel erg bedankt cameranu.nl ik ben heel blij met deze camera!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 08-06-2017 Via de website gekocht

Goede website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed bedrijf , flexibel je kunt kiezen wanneer je product wordt geleverd en waar.Tevens moet je voor ontvangst tekenen voor ontvangst , prima.
Waar ik last van heb dat ik blijf bestellen ;) omdat alles klopt van begin tot eind ,zo hoort het !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco K 08-06-2017 Via de website gekocht

Perfecte service,.......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verliep vlekkeloos, van betaling tot levering van het product. Op dezelfde dag dat je betaald hebt ook het product mogen ontvangen. Hoe gaaf is dat....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjanne 08-06-2017 Via de website gekocht

Wat ze beloven is waargemaakt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel even iets bestellen en zo kwam ik op de site. Vandaag bestelt, morgen binnen. En het klopt. Super. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoM-d 08-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker snelle levering. Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend in huis!
Goeie webwinkel en altijd bereid om je advies te geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jovica Jevremovic 08-06-2017 Via de website gekocht

Great choice, nice offers and right-on-time delivery

Algemene score

10,0
I had been looking for different photo equipment and on my way I find different offers. I can say that out of my experience Cameranu have professional and fer way of dealing with customers.
The choice is huge and the prices are better than as some photo dealers call "friendly".
My new purchase I will start with reviewing Cameranu offers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 08-06-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop heeft een ruim assortiment en de levering is vlot. Klantenservice is tot laat nog bereikbaar. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 07-06-2017 Via de website gekocht

waar voor je geld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet naar een goede camera gezocht en kwam op een bepaald type uit. Cameranu.nl had deze camera voor een uitstekende prijs en slechts 16 uur later had ik de camera in huis. Topservice en betrouwbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje 07-06-2017 Via de website gekocht

Alles naar wens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne, duidelijke shop. Goede levering ook (alleen wel een erg grote doos voor 2 producten!). De producten werken zoals verwacht, dus ben er blij mee.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 07-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Veel gezocht, maar uiteindelijk toch hier de beste prijs icm 5 jaar garantie (ipv 2).

Topwinkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 07-06-2017 Via de website gekocht

Optijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is makkelijk en overzichtelijk. Je ziet genoeg informatie over de producten. Als ik nog iets zou kopen zou ik het zeker hier doen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric Bette 07-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Het adres voor de juiste koop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel! Zeer vriendelijke en deskundige verkoper. Uitstekende voorlichting en advies waardoor ik de juiste koop heb kunnen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reijn 07-06-2017 Via de website gekocht

Prima winkel met ruime keus en scherpe prijsstelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een correcte en vlotte afhandeling en bezorging van de bestelde goederen, prima verpakt en alles zonder gedoe. Alleen het aanmaken van een account verliep enigszins lastig en is nog steeds niet helemaal gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jellie Oost 07-06-2017 In de winkel gekocht
Cameranu.nl op Urk

Zelfs bij tweedehands aanschaf prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb onlangs een tweedehands Canon 5D mark ii gekocht, hiervan waren meerdere exemplaren op voorraad in verschillende prijsklassen. Ondanks dat ik voor de goedkoopste variant ging was de dienstverlening uitmuntend en heb ik geen seconde het gevoel gehad dat men mij liever een duurder exemplaar wilden slijten. Complimenten ook voor de vakkennis die aanwezig is bij de verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 07-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leica accu's werden snel geleverd. Toen er 1 niet op voorraad was netjes op de hoogte gehouden over de estimated time of arrival. Keurig!

Reageer

Teis Albers 07-06-2017 Via de website gekocht

Supersnel binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik deskundig was geholpen met mijn vraag over een paraplu diffusor (juiste maat / werking ervan) heb ik hem besteld. Binnen 24 uur was hij al binnen, ongelofelijk. Tevens werd mij beloofd dat ik hem, mocht hij niet passen, gewoon mocht terugsturen. Het was niet nodig want hij past!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-06-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een compacte camera voor de vakantie. Via via terechtgekomen bij Cameranu.nl. Overzichtelijke Webshop met duidelijke informatie. Makkelijk te bestellen en de volgende dag al geleverd. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 07-06-2017 Via de website gekocht

Goeie service en snelle leverning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Camera Nu.nl heeft een breed assortiment, met concurrerende prijzen.
Ik kreeg snel en goed antwoord op de vraag die ik online stelde.
De levering was snel en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 07-06-2017 Via de website gekocht

Prettig shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds een aantal jaren koop ik camera / materiaal bij CameraNU.nl, zowel nieuw als af& toe occasion. Ruim aanbod en scherpe prijzen. Snelle levering, nu zelfs op dezelfde dag (Redjepakketje)!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.R.Davies 07-06-2017 Via de website gekocht

Super & Correct Dit bedrijf is een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedemiddag Zeer tevreden product goed verzorgd en verpakt keurig. Bezorging snel product super goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus Broos 07-06-2017 Via de website gekocht

Prima afwerking van de bestelling en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en overzichtelijk, fijn winkelen en goede vergelijking mogelijk ook de mogelijkheid om een product in het verlanglijstje te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robby de Haan 07-06-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgd, tevreden met product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne service, overzichtelijke website en snelle levering. Kortom, ik ben heel tevreden over mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PK 07-06-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is overzichtelijk. Bestelling snel geleverd. Communicatie via email duidelijk (verzendbewijs foverzicht bestelling)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 06-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Prima advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is vaak druk in de winkel en men gebruikt een systeem waarbij je een nummer moet trekken. Dat betekent wachten op je beurt, terwijl je rustig een kop koffie kan drinken en vervolgens neemt men alle tijd voor je. Ik ben dan ook zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en het prettige gevoel waarmee ik de winkel uitliep.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Meer 06-06-2017 Via de website gekocht

efficient besteld en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke menus, dus hetgeen ik zocht, was snel gevonden. de volgende dag lag het in de bus. top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thecla 06-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vraag via de website werd snel beantwoord, daarna heb ik s'avonds een camera besteld en had hem de volgende dag al in huis !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernesta 06-06-2017 Via de website gekocht

Top advies voor een ingewikkelde vraag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik het antwoord om mijn toch redelijk ingewikkelde vraag online niet kon vinden, nam ik telefonisch contact op met de klantenservice. Ook daar wisten ze niet meteen het antwoord, maar vroegen ze of ik het goed vond als ze het uit zouden zoeken en het antwoord later via email zouden geven.
Kreeg niet alleen sneller dan verwacht het antwoord, maar ook nog eens met een oplossing die geheel mijn vraag oploste en ook nog eens goedkoper bleek te zijn!
Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 06-06-2017 Via de website gekocht

Erg goed geholpen. Medewerker heeft veel kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben prima geholpen. Van een broer heb ik een oude Canon gekregen.
Wat had ik nodig? Een nieuwe accu, een USB cardreader, een USB stick.
De medewerker van CamaruNU heeft mij keurig te woord gestaan. Ik heb veel gehad aan de informatie.
Voor weinig geld heb ik nu een prima werkende spiegelreflex camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Philipsen 06-06-2017 Via de website gekocht

Cameranu een bedrijf met service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle vele male via internet bij Cameranu.nl gekocht, het vakmanschap, klantvriendelijkheid en de prijs kwaliteit verhouding zijn zeer goed, heb je een probleem wordt het altijd naar tevredenheid opgelost. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Ruiter 06-06-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, aantrekkelijk geprijsd, laagdrempelig, snelle levering en geen verzendkosten die het onnodig duur maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Geert 06-06-2017 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en duidelijk.
Wat je ziet is wat je krijgt.
Heb Canon Eos gekocht, binnen 2 dagen keurig en goed verpakt bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hannie van der Bos 06-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat alle informatie over het product helder en overzichtelijk werd weergegeven. Heel specifiek zelfs!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BDH 06-06-2017 Via de website gekocht

Meer dan de verwachte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Slechts één keer eerder had ik een product gekocht via CameraNU.nl Daar had ik goede ervaringen mee, en eigenlijk kwam ik via een zoektocht naar de printer die ik op het oog had, wederom uit bij CameraNU.nl. Echter, de printer was bij meerdere aanbieders niet leverbaar. Vandaar dat ik contact op nam i.v.m. de verwachte levertijd. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd prima met mij meegedacht. En zeker niet alleen maar in het belang van de winkel zelf. Voor mij was dat genoeg reden om de printer, ook al zat er ruime tijd tussen, te bestelling bij CameraNU.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Abbes 06-06-2017 Via de website gekocht

Fantastiche service. Zowel online als in de winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Producten altijd goed en zeer degelijk verpakt. Duidelijke beschrijvingen bij de producten die ook kloppen. Andere websites kloppen vaak niet, hier alles geloofwaardig en duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-06-2017 In de winkel gekocht

Zeer gedegen kennis en klantvriendelijkheid in huis!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede 4K Video Camera. Nergens kon ik een winkel vinden waar ik mijn beoogde camera kon uitproberen. Behalve bij Camera.nu in Urk dus. Daar heen gegaan en verbaas over de kennis die men daar in huis heeft! Zelfs nadat ik duidelijk heb gemaakt dat ik zonder camera weer naar huis zou gaan, heb ik daar uren met een deskundige gesproken. Ja, het ging inderdaad om een (in mijn ogen dan) een serieuze camera: Panasonic HC-X1000. Dat wel, maar dan toch... Zoveel tijd er in steken zonder te verkopen. Dat is gedrevenheid!!! Ik ben naar huis gegaan met de belofte terug te komen. Dat was inmiddels een klein jaar geleden. Nu onlangs teruggegaan. Ik had nog wat vragen..., en weer was er voldoende tijd voor mij. Ik had echt niet de indruk dat ze me z.s.m. met camera wilden laten vertrekken. Uiteindelijk was dat wel het resultaat, conform mijn eerder gedane belofte. Wat een kennis..., en wat een gastvrijheid en vriendelijk personeel. En bovendien: echt heel veel kennis in huis. Ik begrijp het wel waarom het pand noodzakelijkerwijs moet worden vergroot!

Reageer

Toon meer reviews