cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2278 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 23-06-2017 In de winkel gekocht
Camera nu Urk

Geen goed gevoel

Algemene score

3,0
Ben op advies daar gekomen en binnen half jaar lens en de binnen 2 jaar camera stuk geen vervanger en bij andere aankoop niet vriendelijk te woord gestaan ..weinig service jammer valt me tegen wel vriendelijk bij de service balie

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 26-06-2017

Hoi Bert,

Bedankt voor je review, en fijn dat je ons wel vriendelijk vindt. Als een product binnen de garantieperiode defect gaat kunnen we het altijd voor je opsturen ter reparatie. Een vervangend artikel is dan niet aan de orde, maar we doen wel altijd ons best het ongemak zo klein mogelijk voor je te houden.
We hopen dat we je probleem alsnog op een goede manier kunnen oplossen.

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

Hans 23-06-2017 Via de website gekocht

Prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima online winkel voor fotografiespullen. Artikel snel geleverd en volgens verwachting. Ga ik vast nog eens iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alfred 23-06-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na dd bestelling bleek de betaling via ideal wegens externe factoren niet gdlukt te zijn. Na een duidelijke melding gekozen om de betaling op andere wijze uit te voeren. De producten zijn zoals afgesproken de volgende dag afgeleverd.

TOP

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Renee 23-06-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu bood de camera die ik wilde het goedkoopst aan. Daarnaast verzenden ze ook nog sneller dan bijvoorbeeld canon, die er 2-3 werkdagen over doet. Ook de 5 jaar garantie is mooi meegenomen. Zeker wanneer je bedenkt dat andere bedrijven maar 2 jaar bieden. Camera is goed aangekomen en veilig verzonden. Al met al dik tevreden!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

j.smol 23-06-2017 Via de website gekocht

goed en eenvoudig bruikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer eenvoudig te gebruiken flash gels. meer dan genoeg keuze uit de verschillende kleuren. houder (lijkt) heel degelijk. was fijn geweest als er een optie was een 2e losse houder te krijgen voor nog meer flexibiliteit, maar voor 15,- is het kopen van een 2e set ook goed te foen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanny Schonenberg 23-06-2017 Via de website gekocht

Zeer persoonlijk en heel fijn geholpen bij vragen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera.nu was de goedkoopste. Omdat ik aarzelde heb ik gebeld en werd zeer persoonlijk en uiterst bekwaam en vriendelijk geholpen door xxxxx die mij zelfs nog een kaartje stuurde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 23-06-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg het product netjes in een grote doos. Het was heel goed beschermd en deed het uitstekend! Ik gebruik het product dagelijks, ik heb het nu al ongeveer een half jaar. Ik zal hier zeker vaker spulletjes vandaan halen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 23-06-2017 Via de website gekocht

Niet tevreden

Algemene score

1,0
Na bestelling staat er in eens een ander artikel dan besteld op de bon. Contact opgenomen met de shop. Moest ik ineens nog een bedrag bijbetalen. Artikel geannuleerd. Nu nog dagen wachten tot mijn geld weer op de rekening is teruggestort

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 26-06-2017

Hoi Suzan,

Dank voor je review, en vervelend dat je deze ervaring hebt opgedaan. Zou je ons misschien het ordernummer of factuurnummer kunnen toesturen per email? We zijn erg benieuwd wat hier is mis gegaan, en willen het graag alsnog goed met je oplossen.

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

Bahadir 23-06-2017 Via de website gekocht

Voorheen slecht maar alsnog geweldig service gekregen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voorheen had ik een slechte review geplaatst waarna ik persoonlijk door CameraNU werd benaderd. Ik had namelijk een statiefkoffer besteld wat ik 1 dag later kreeg. Normaal gesproken stond er op hun website voor .... besteld morgen in huis. Nou helaas was dat bij mij niet het geval. In ieder geval ben ik persoonlijk benaderd en heb mijn verhaal kunnen doen. Zo zie je maar dat zij ook de after sales serieus nemen en naar klanten echt na aankoop ook willen luisteren en ze staan open om de klant tevreden te stellen ook na aankoop. Complimenten ! Dit gaf mij een fijn gevoel wat ik meestal niet bij andere webshops heb. En daarom beveel ik dit keer wel CameraNU aan :)

### 19-06-2017 ###
Beste lezer,
Ik heb 2 maal besteld via cameraNU.nl waardoor ik de bezorging slecht heb ervaren. 1e x had ik een glidecam besteld. Eenmaal bij de afhaalpunt was mijn pakket kwijt. Moest er persoonlijk zelf achteraan om mijn pakket weer terug te kunnen krijgen. Na alle ellende en gedoe is het gelukt om mijn pakket te krijgen. Nou 2e keer ik dacht heb een statief tas nodig volgende dag. Kwam weer terecht op CameraNU.nl. Al had ik de eerste keer slecht ervaren ik dacht ik geef hun nog een kans. Er stond op de website volgende dag geleverd. Daarnaast kreeg ik een email direct dat ik volgende dag mijn pakket zou krijgen. Volgende dag kreeg ik opeens een email met daar als mededeling dat mijn pakket pas is verstuurd terwijl ik het al moest ontvangen! Doe ons een plezier CameraNU en plaats aub de tekst niet met volgende dag geleverd :)

Zo misleid u iedere andere klant..

Had wel een goedmaker verwacht ipv hele droge email met: "Onze excuses.."

Echt slecht dit..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dia 23-06-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is zeer correct en heeft snel geleverd. Heb geen persoonlijk contact gehad, kon goed vinden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet 23-06-2017 Via de website gekocht

Prima site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige overzichtelijke site met een uitgebreid assortiment.
Duidelijke omschrijvingen van de producten.
Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans 23-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, heb voor mijn man zijn verjaardag op de webshop heel gemakkelijk leuke kado's gescoord en. U maar hopen dat het de juiste kabels, parapluutjes en grips zijn en anders kun je heel gemakkelijk weer omruilen. Dus succes verzekerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter A6300 23-06-2017 Via de website gekocht

Goede producten, goede service en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als regelmatige internet besteller komen de zendingen altijd netjes op de afgesproken momenten aan. De spullen zijn keurig verpakt. Door het ruime assortiment vind ik ook altijd wat ik zoek en nodig heb en soms zelfs zaken waar ik zelf niet meteen aan gedacht had. De website geeft goede extra informatie over spullen die je er bij kunt bestellen. Ook de info over de producten die op de website is terug te vinden is duidelijk, zodat je direct het juiste product besteld. De mogelijkheid om een verlanglijstje te maken vind ik ook erg praktisch. Soms kom je apparatuur tegen die je niet direct nodig hebt of waar je budget voor hebt en die kun je daar dan mooi even "parkeren"

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony 23-06-2017 Via de website gekocht

Goedkoopste online shop en Super snelle bezorging!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moest vorige week voor mijn werk met spoed een tripod hebben.
Na een korte zoektocht kwam Cameranu het goedkoopste uit.
Bij het kiezen van verzendmethodes hebben ze ook nog een GRATIS zelfde dag bezorging.

Diezelfde avond nog tijdens het uitprinten van de aankoopbon kwam ik erachter dat ik verkeerde leverings adres had ingevoerd. Dus even snel gebeld, het juiste adres doorgegeven en binnen 5 minuten was het probleem opgelost.


Dus, om het kort te houden (tldr); in de ochtend rond 10 uur een tripod besteld, 's avonds rond 8 uur kwam de bezorger aan met mijn bestelling. En dat voor de laagste prijs en gratis bezorging! De volgende keer ga ik zeker opnieuw bij Cameranu bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Lans 23-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het objectief dat ik graag wilde kopen was bij Camera.nu op voorraad en voor de goedkoopste prijs! En ik heb 6 on line bedrijven met elkaar vergeleken. Bovendien werd hij de volgende dag al geleverd! Beter kun je je als consument niet wensen. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grafillus 22-06-2017 Via de website gekocht

Gewoon perfecte organisatie

Algemene score

10,0
Zelf had ik teveel gelg gestort voor een bestelling wat direct werd meedegedeeld en terug gestort. De leveringen aan huis zijn gewoon perfect op data

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omamsie 22-06-2017 Via de website gekocht

Meer dan accuraat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service en duidelijke website. Dezelfde dag bezorgen zonder extra kosten en binnen het tijdsbestek van een half uur. Helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Ordmn 22-06-2017 Via de website gekocht

Aankoop van scanner Cannon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een scanner voor mijn kantoor, heb Canon 9000F mark II gekozen.
Ben erg tevreden over mijn aankoop snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 22-06-2017 Via de website gekocht

Probleem netjes opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs heb ik een backdrop systeem gekocht met daarbij een 'counterweight'. Op de productiedag kwam ik er achter dat het geen compleet systeem was en heb ik Cameranu.nl gebeld. Zij vonden dit net zo gek als ik en gingen opzoek naar een oplossing. Helaas kon het die dag niet opgelost worden maar kreeg ik wel een flinke korting op het missende item. Daarmee is het prima opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

George 22-06-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede producten. .snelle levering en prima service...ik bestel al lang bij camera nu...en.heb nooit problemen gehad. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 22-06-2017 Via de website gekocht

Super!

Algemene score

8,0
Snelle levering het product dat ik wilde. Niets op aan te merken dus! Website mag wel aantrekkelijker.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 22-06-2017 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via whatsapp heb ik een paar vragen gesteld: deze werden snel en kundig beantwoord. Prima service!
Product besteld, snel geleverd, goed verpakt. Niks op aan te merken dus. Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gsxr 21-06-2017 Via de website gekocht

top service, snelle levering en netjes verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijk, snel, service goed verpakt goed product kan niet anders zeggen ga zo door.......................................................................................................................................vooral doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie van Hekezen 21-06-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Algemene score

10,0
Goede site, Makkelijk te kiezen, prijzen net onder andere aanbieders, snelle levering. Wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette Ritzema 21-06-2017 Via de website gekocht

Heldere communicatie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had twee assecoires besteld voor mijn Nikon camera. Eén ervan was niet op voorraad, maar dat werd meteen keurig aangegeven. Ik kon ervoor kiezen het voorradige product meteen te laten bezorgen en het andere zodra het weer op voorraad was. Dat ging allemaal heel snel en ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden. Top!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Redmer 21-06-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service! Goed bereikbaar per telefoon en snelle verzending! Enige nadeeltje is post.nl.. Deze geeft nauwelijks bezorginformatie.. En Avondbezorging is niet altijd een oplossing.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Ronald Bosma 21-06-2017 Via de website gekocht

Vlot en goedkoop in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je hetzelfde artikel overal kunt kopen, kies je voor de goedkoopste, die ook nog eens een supersnelle verzending heeft.
Volgende keer weer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. de Bruin 21-06-2017 Via de website gekocht

Zoals gewoonlijk weer top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Regelmatig al wat besteld en altijd netjes en snel geleverd
1 keer zelf een fout gemaakt met bestellen en met 1 telefoontje kreeg ik toch het juiste artikel opgestuurd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 21-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is altijd snel met leveren en heeft veel producten op voorraad, in de winkel zijn ze ook altijd erg behulpzaam, service is erg goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ovifoto 21-06-2017 Via de website gekocht

Prima site, service en prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu heeft de meest complete en overzichtelijkste productspecificaties op de website, waardoor je makkelijk verschillende camera's kunt vergelijken. Telefonisch prima bereikbaar en deskundige informatie. Uitstekend adres om foto- en video apparatuur te kopen. Gespecialiseerd en daardoor naar mijn idee deskundiger dan andere online sites waar ook wasmachines en kantoorartikelen worden verkocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 21-06-2017 Via de website gekocht

Prima service, prima prijs, prima bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie beschrijving op de website, de beste prijzen ten opzichte van de concurrentie in zowel binnen als buitenland. Zou zeker nog eens iets kopen hier!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Léa Herveleu 21-06-2017 Via de website gekocht

Good and fast service

Algemene score

8,0
I chose this website because the item i wanted was cheaper and the delivery free. Also i got it very fast without paying extra costs.
However, the return policy is not very clear

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S muijrers 20-06-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service en heel benaderbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd zelfs gebeld om te vragen of het OK was dat 1 artikel iets later zou komen, terwijl dat ook duidelijk bij de aankoop vermeld stond; super netjes

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 20-06-2017 Via de website gekocht

Wat een snelheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer wat bij cameranu besteld en wat een service! 12.00 besteld en nog de zelfde dag geleverd. Chauffeur had in de file gestaan en kon helaas niet binnen de indicatie tijd leveren. Dit liet hij wel weten middels een telefoontje. Kortom cameranu is mij zeker niet tegen gevallen en dit zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 20-06-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product voldoet geheel aan de verwachting, alle afspraken netjes nagekomen. Goed op de hoogte gebracht van de levering.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs 20-06-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere aankopen bij cameranu.nl gedaan. In de winkel en via de telefoon/mail goede service gehad en ik ben echt goed geadviseerd. Ook super snelle levering, elke bestelling dezelfde dag nog in huis. Goed bereikbaar en klantgericht. Kortom, top bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G-A. P. 20-06-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
OP aanbeveling van een fotograaf, gekeken op deze site.
opvallend de goede structuur en opbouw van de informatie over het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold van Dijk 20-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle service en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is gebruiksvriendelijk en heeft een goed overzicht.De bestelling wordt snel en correct afgehandeld.Ook de aflevering is zeer goed en snel.Het elektronisch na sturen van de factuur vindt ik bijzonder goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.L.J. Rugebregt 20-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Ik was op zoek naar een Telelens met meer mogelijkheden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bekend met de winkel in Urk, kwam er niet voor het eerst en vermoedelijk ook niet voor het laatst. Je wordt er op een plezierige manier behandeld , helaas was het gekregen advies niet geheel volledig en kwam ik met een lens thuis die niet werkte op mijn camera( Nikon D3100). Later kreeg ik van iemand, die ook een Nikon had, te horen dat dat kwam door de converter die bij de lens was meegeleverd. Het schijnt dat de converter alle automatische functies van de camerea uitzet. Ik heb de lens teruggebracht en het geld is is correct terug gestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selma 20-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag voor onze vakantie een camera besteld en die zou zaterdag bezorgd worden (we zouden zondagavond vertrekken). Helaas liet postnl het afweten en werd de levering verplaatst naar maandag (zag ik op de postnl app), waarna ik heb gebeld met cameranu.nl. Zij hebben het toestel opnieuw verzonden, maar deze keer met zondaglevering, zodat ik het alsnog op tijd binnen had om mee te kunnen nemen op vakantie; top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Menno Dijkstra 20-06-2017 Via de website gekocht

Grote keus en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorig jaar heb ik een simpele camera opgehaald in Urk. Mijn vertrouwen in CameraNu is inmiddels zo stevig dat ik ook per mail durfde te bestellen. Vlotte levering, ze doen wat ze zeggen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ploeg 19-06-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering! Top camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling werd de camera zeer snel geleverd.
Ook de prijs is concurerend en daarbij krijg je 5 jaar garantie in plaats van de 2 jaar fabrieksgarantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Hermkes 19-06-2017 Via de website gekocht

snelle service door deskundig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De respons-tijd is heel kort en personeel zeer behulpzaam. Het bestellingsgemak en duidelijkheid van de website is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dzuidgeest 19-06-2017 Via de website gekocht

Winkel waar geldt: bestellen betekent ook leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerdere bestelling heeft mij geleerd dat je van deze winkel kunt vertrouwen. Als men zegt het product te leveren, doen ze dat ook waarbij je als klant goed wordt geïnformeerd over het verloop van de zending. Zo hoort het gewoon te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trz 19-06-2017 Via de website gekocht

Goede klantenservice, alles keurig afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vond online bij deze winkel een grote tas voor camerabenodigdheden, die via de webwinkel van CameraNU echt een tik goedkoper dan waar verder ook.
Ik wilde deze tas gaan gebruiken om een telescoop in te vervoeren. Een aantal vragen die ik daarover had (over specifieke kenmerken tas, en evt. retourneren mocht die zich toch niet lenen voor het doel) werd keurig en vriendelijk beantwoord door de klantenservice. De uiteindelijke bestelling verliep vlekkeloos. Ik ben zeer blij met mijn aankoop, en de manier waarop deze verliep!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashley M 19-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam per toeval terecht bij CameraNu.nl aangezien ik een goede tas zocht voor mijn gloednieuwe camera. Ik heb een mooie uitgezocht en besteld bij hun. Ze hebben een prima service en je word helemaal op de hoogte gehouden waar het pakje is. Het is zelfs aangetekend verstuurd wat fijn is want het gaat hier in de buurt vaak mis met de post. Super service en het was de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 19-06-2017 Via de website gekocht

Winkel die eruit spring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat we bakken vol met foto's hebben, zowel normale als negatieven, zochten we een goede fotoscanner om ze allemaal te digitaliseren. We hebben contact gehad met CameraNU.nl en kregen zeer snel antwoord met een link naar een fotoscanner. Toen wij zagen dat CameraNU.nl een van de goedkoopste was én 5 jaar garantie hanteerde hebben we gelijk de fotoscanner besteld. We zijn zeer tevreden met de fotoscanner en de goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StefanV 19-06-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot en uitgebreid aanbod. Geweldig snel geleverd. Goed verpakt. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 19-06-2017 Via de website gekocht

Nooit meer iets anders!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een goede camera. In verschillende fysieke winkels heb ik camera's en prijzen vergeleken. Daarna ben Ik op internet gaan kijken. Ik kwam bij cameranu.nl uit en daar zag ik een camera die me meteen aansprak. Hij heeft veel mogelijkheden en was goedkoop. Een aantal jaren geleden is deze camera als beste getest. Voor mij was dit de reden dat ik deze camera gekocht heb. Ik heb hem op zaterdag besteld en maandagavond werd deze al geleverd.
Natuurlijk ben ik hem meteen gaan testen en ik ben echt meer dan tevreden. Ongelooflijk eigenlijk dat ik voor weinig geld zo'n mooie foto's kan maken!
Cameranu.nl komt bij mij dus over als zeer betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin 18-06-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne shop en heel overzichtelijk. Makkelijk de juiste zonnekap gevonden en besteld. Zelfde dag verstuurd en volgende binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews