cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43631 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D. Boele 19-05-2017 Via de website gekocht

Super product, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Cameranu een lichtmeter besteld. De bestelling geplaatst en ik had het artikel een paar dagen later in huis. Super zo'n snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Matthijs 19-05-2017 Via de website gekocht

Altijd een positieve ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu is een bedrijf waar ik meerdere malen contact mee heb gehad. Niet alleen voor het kopen voor gebruikte apparatuur maar ook voor het kopen van nieuwe producten. Iedere keer is dit weer een positieve ervaring voor mij geweest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MazzelMoaze 19-05-2017 Via de website gekocht

Super snel

Algemene score

8,0
vlot met versturen, en goed verpakt. en als er iets niets in orde is gewoon ff bellen en terug sturen. top zaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Millennyum 19-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na in een fotozaak in de stad te hebben gezien dat alléén een fototent al 50 euro kostte, ben ik naar buiten gelopen en heb ik op straat via mijn mobieltje een fototent mét lampen voor bijna de helft van het geld besteld bij CameraNu. De dag erna werd het al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. de Bruine 19-05-2017 Via de website gekocht

duidelijke site en vlot geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door zoeken op internet ben ik terecht gekomen bij Cameranu.nl. Ze hebben een duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht en ook op voorraad. Direct besteld en de andere dag al binnen, Super. Daarnaast direct diverse e-mails over voorraad, levertijden, factuur etc. Je wordt direct op de hoogte gehouden van je bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie Kanters 19-05-2017 Via de website gekocht

alles perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor Camera nu omdat ik het bedrijf kende.Toen ik een cartridge nodig had en op kieskeurig Camera nu tegenkwam snel besteld.Voor een aankoop van nog geen 14 euro was de service buitengewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 19-05-2017 Via de website gekocht

Ik geef niet snel een 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij beoordelingen laat ik altijd wat ruimte over voor toekomstige verbeteringen. Maar als er gewoonweg niks is aan te merken is een 10 absoluut verdient. Bij CameraNu.nl waren alle benodigde producten op voorraad, boden ze de allerlaagste prijzen en had ik letterlijk een paar uur later alles netjes in huis…Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loulou Van der Gaast 19-05-2017 Via de website gekocht

Goedkoper dan andere winkels!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een week geleden heb ik een stabilisator gekocht voor €140,- bij Cameranu.nl. op andere websites was hij zeker €10 duurder en de service bevalt me supergoed! Heb ook wel eens eerder wat terug moeten sturen en dat was allemaal perfect verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taco 19-05-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment. Een van de weinige shops die dit product verkopen zonder lange levertijd.
Ook nog eens geen verzendkosten. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melanie 19-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorige week met spoed een product nodig en voor maar een paar euro extra had ik gegarandeerd mn pakje diezelfde dag nog in huis, super fijn omdat ik geen tijd had naar een winkel te gaan!
Een dingetje specifiek m.b.t. dit product (die ik heb besteld en de andere in dezelfde categorie) was het handig geweest als hier heel duidelijk bij had gestaan voor welke camera's specifiek het product geschikt is (nu staat er iets "onder meer geschikt voor camera's als" en dat is vrij breed/onduidelijk).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 19-05-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na wat zoeken vond ik hier de geschikte kabel tegen de juiste prijs.
Na bestelling snel en goed afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nina D 19-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige diversiteit en klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is mooi vormgegeven waardoor je makkelijk en snel alles kunt vinden wat je zoekt.
De klantvriendelijkheid en gemakkelijkheid met het bestellen is ook top!

Reageer

Richard 19-05-2017 Via de website gekocht

Snelle afhandeling, goede omschrijving product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijvingen van de producten, makkelijk te zoeken en veel informatie over product.
Site ziet er professioneel en overzichtelijk uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jelle 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niet bewust voor CameraNu gekozen.
Ze hadden het artikel in voorraad met een schappelijke prijs. Goed en snel geleverd. Bedankt

Reageer

Eric 18-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service!
Snel binnen en goede qualitijd.
Dus als je een keer iets wilt bestellen is deze site Echt een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim Howell 18-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, na een avondje uit binnen 24 uur in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik de bestelling had geplaatst, kreeg ik te zien dat men een personeelsfeestje had. De levering kan daar door niet één dag later plaats vinden. Voor mij geen punt. Wat schetst mijn verbazing: het door u bestelde artikel wordt vrijdag tussen 18.00 er 21.00 uur geleverd. Echt de levering is ook bij afwezigheid, na één dag. Klasse !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De fototas was in de aanbieding. Ik had al langer gezocht, maar dit was de reden om direct de knoop door te hakken. Tas besteld en die werd keurig bezorgd op het moment dat was aangegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GC 18-05-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de vermelding 'personeels uitje' toch de volgende dag geleverd. Statief doet alles wat het moet doen maar het heeft niet de stevigheid geschikt voor een professional. Het is m.i. prima geschikt voor een amateur.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.luppes 18-05-2017 Via de website gekocht

goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs was goed en het product werd goed afgebeeld.
Ook de bezorging ging snel. Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huub G.J. 18-05-2017 Via de website gekocht

Top Web winkel. Prima vriendelijke service en afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima aanbiedingen en keuze te over. Heb vanuit Zuid Afrika, waar ik woon, met zeker 3 afdelingen te maken gehad. Allemaal vriendelijk en ter zake kundig personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine de Vries 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus en snelle verzending en...niet totaal onbelangrijk: geen verzendkosten. Top.
Na het drukken op de knop verzenden krijg ik de melding: te weinig tekst. Minimaal 100 karakters. Dit vind ik een minpuntje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

monika 18-05-2017 Via de website gekocht

goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service!
Duidelijk en overzichtelijke site.
pakketje kwam is goede staat aan en hele snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riron 18-05-2017 Via de website gekocht

Juiste levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling gING goed, bezorging kon je kiezen, welke bezorgdienst en wanneer, dat kostte dan wel € 2,--. Aflevering liep perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MacMurcinator 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds rond 22:00 uur heb ik op de webshop een artikel besteld. De volgende dag voor 10:00 uur had ik het artikel al binnen. Daarnaast is de webshop erg duidelijk en weet je als consument waar je aan toe bent. Hierover kan ik niet anders dan positief zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Tolen 18-05-2017 In de winkel gekocht
Urk

Een hele goede service

Algemene score

9,0
Ik was er om een statief te kopen. Ze namen echt meer dan de tijd voor me. Lieten heel veel modellen zien met voor en nadelen voor waarvoor ik hem wilde gaan gebruiken. En waren niet te beroerd om welke vraag dan ook te beantwoorden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joey 18-05-2017 Via de website gekocht

Goed aanbod, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht naar een klem om een iPhone te bevestigen op een statief, uiteindelijk bij CameraNu het voordeligste een Smartphone Clamp gevonden, lag volgende ochtend in de brievenbus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 18-05-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is echt heel goed. Ik had een camera besteld, die ik de volgende dag rond 13:00 uur mocht ontvangen. De camera was goed verpakt. Alleen toen ik de doos opende en de oplaadstekker eruit haalde, zat aan het uiteinde van deze oplader een Engelse stekker in plaats van een Nederlandse stekker. Ik heb toen een mailtje gestuurd en ik kreeg binnen een paar uur een reactie dat er kosteloos een nieuwe stekker kosteloos zal worden opgestuurd. Een uur later kreeg ik de verzendbevestiging met Track&Tracecode, waarop te zien is dat hij de volgende dag al wordt geleverd. De camera werkt overigens naar volle tevredenheid!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 18-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service! Nadat het objectief niet was geleverd door PostNL, hebben ze ons uitstekend geholpen om een ander objectief toch op tijd bij ons te krijgen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hensgens 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via camera.nu een sd-kaart besteld. Deze werd de volgende werkdag geleverd! Ik heb nog nooit eerder gebruikt gemaakt van deze website, maar de service was erg goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulus 18-05-2017 Via de website gekocht

snelle en keurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed prijs kwaliteit verhouding, snelle afhandeling. Uitgebreide keuze van artikelen en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig bestellen en hoe snel kan het daarna gaan: 's morgens besteld en 's avonds geleverd. Als klant kun je niet meer wensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 18-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige webshop voor alles wat met fotografie en camera's te maken heeft. Scherpe prijzen en altijd zeer snelle verzending (op basis van meerdere orders altijd heel snel en goed verpakt geleverd).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 18-05-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super service, tegen 7 uur besteld en de volgende dag al in huis. hier kan menig webwinkel een voorbeeld aan nemen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tess72 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De foto camera die ik besteld had was geheel naar wens en snel geleverd. Mijn zusje heeft hierdoor een leuk verjaardags kado gekregen waar ze heel blij mee was

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 17-05-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, perfecte communicatie en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een aantal perfect verlopen bestellingen een welverdiende 10 voor Cameranu. Zeer goede communicatie en ik blijf verbaasd over de snelle levering, een extra pluim voor de late (en vroege) werkers in de distributieketen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 17-05-2017 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

9,0
Levering was een dag laat, anders prima. Bestelling ging vlot.wat moet ik anders neer zetten om aan 100 woorden te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 17-05-2017 Via de website gekocht

Goed en volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling was een cadeau. Ik had al veel gezocht op Internet naar een mooi setje reinigingsmaterialen voor een camera, maar overal losse producten of niet de juiste inhoud. Bij CameraNU vond ik een mooi setje in een etui, helemaal geschikt als cadeautje. Het pakket werd op tijd afgeleverd, en de ontvanger was erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joren 17-05-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Om één of andere reden kon de postbode mijn huis niet vinden, waarna ik meteen een mailtje kreeg en we een andere oplossing konden vinden. (namlijk adres van een vriend waar ik toevallig dat weekend was).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjoerd 17-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering van scherp geprijsde artikelen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De duidelijke overzichtelijke website overtuigd bij de keuze van aanschaf en straalt kennis van zaken uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gill 17-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen met het perfecte product uit te kiezen. Ben al jaren vaste klant. Levering verliep heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wgvandodeweerd 17-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke en duidelijke site met voldoende mogelijkheid tot vergelijking. Ook het assortiment is groot.
Heb al verschillende bestellingen gedaan bij deze webshop en altijd is het de volgende dag in huis. Netjes verpakt zodat er niets mee kan gebeuren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. KEssels 17-05-2017 Via de website gekocht

Slechte voorlichting, goede levering

Algemene score

5,0
Ik heb deze shop puur uit gemakzucht gekozen omdat iemand anders voor mij het apparaat had opgespoord. Ik heb na bestelling nog gebeld over het feit of er een usb-kabel meegeleverd werd (met de Zoom H1). Dat stond nl niet bij de beschrijving en daar maakte ik me , te laat, zorgen over. Degene die ik aan de lijn kregg bij camera.nu verzekerde mij dat er vast wel een usb-kabel meegeleverd werd. Niet dus. Je kan voor 29 euro een assecoireset bijkopen. Balen .

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 18-05-2017

Hoi Heleen,

Onze excuses dat we je hebben bevestigd dat er een USB-kabel mee geleverd werd, terwijl dat niet zo blijkt te zijn. We lossen het uiteraard netjes met je op, zoals je van ons mag verwachten. We hebben je even een email gestuurd, en zien je reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Eric 17-05-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Cameranu.bl een SanDisk 32GB Compact Flash Extreme Pro geheugenkaart gekocht. Ik ben heel tevreden over de goede prijs van het product en de snelle levering door Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin Wassink 17-05-2017 Via de website gekocht

Snel, helder en scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl heeft een zeer groot aanbod aan Camera's, lenzen en alles wat je voor de rest nodig hebt aan randapparatuur en accessoires. 's Avonds besteld betekent dus dusver altijd de volgende dag in huis. Qua prijzen zit Cameranu bijna altijd bij de laagste prijzen qua camerasites. Dit samen met de zekerheid van leveren en professionaliteit maken cameranu mijn eerste keuze wat betreft camera's, lenzen en toebehoor.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 17-05-2017 Via de website gekocht

Netjes, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, scherpe prijsstelling en snelle bezorging. Afspraak is afspraak 's avonds voor 23.59 uur besteld, volgende dag rond 09.00 uur op te halen bij Post.nl afhaalpunt om de hoek !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 17-05-2017 Via de website gekocht

Top

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, snel, duidelijk, goede service en goede informatievoorziening. Extra garantie ook mooi geregeld standaard 5 jaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 17-05-2017 Via de website gekocht

Het wonder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte beschrijving van het product, prima prijs, zeer snelle afhandeling 14 uur later was het eerste beeld al gemaakt, een aanrader voor de liefhebber die bevoordeeld een camera kopen wil.
Hartelijke dank hiervoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 17-05-2017 Via de website gekocht

Goed product en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor CameraNu wegens de overzichtelijke website en de prijs van het artikel. Zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Karssies 17-05-2017 Via de website gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service is heel erg snel. De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Ze hebben mooie prijzen voor hun producten. Ik ben blij dat ik mijn product hier heb gekocht!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas 17-05-2017 Via de website gekocht

razend snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben bij camera.nu terecht gekomen omdat hun product omschrijving het meest accuraat was tov de andere aanbieders met hetzelfde product. en tevens dat er geen verborgen kosten zoals verzendkosten waren sprak mij erg aan. voordeel vind ik ook dat ze een aantal fysieke winkels hebben waar ik evt verhaal zou kunnen halen als het niet goed mocht zijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews