cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24465 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2358 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nick 27-10-2017 Via de website gekocht

Prima service bij bezorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop, echter ging het de eerste keer wel mis, waardoor er een dubbele bestelling was geplaatst, maar dit was snel opgelost na telefonisch contact met jullie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J Dijkstra 27-10-2017 Via de website gekocht

Top flitser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop betrouwbaar en snelle levering keurig verzorgt
Alleen geen Nederlandse gebruiks handleiding

Reageer

Hans 27-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reed toevallig langs de winkel, waar ik nog nooit ben geweest. Kende Cameranu.nl natuurlijk wel van internet. Ik dacht, ik ga eens kijken en ben met een statief de deur uitgegaan. Meisje dat mij hielp was heel positief en servicegericht. Ging met een goed gevoel de winkel uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joshua 27-10-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De reden dat ik voor CameraNU heb gekozen is vanwege de uitstekende prijzen en goede service. Voor 23.59 besteld is de volgende werkdag in huis, én geven ze vijf jaar garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Roggeveen 27-10-2017 Via de website gekocht

Keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering van mijn lens moest tijdens mijn verblijf in een hotel worden gedaan. Een lens was kapot gegaan en daarom was een levering in het hotel gewenst. Een belletje met de klantenservice was genoeg: afstemming tussen Cameranu.nl, PostNL en het hotel was voldoende! Keurige service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik 27-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
"Dit is mijn derde Panasonic camera dus qua werkwijze en degelijkheid niets op aan te merken. Tijdens de installatie bleek er een andere taal voorgeprogrammeerd te zijn, de klantenservice gebeld en die hebben mij, met behulp van een andere camera, door het menu geloosd. Prima service, en nog bedankt hiervoor. "

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.G. Piersma 27-10-2017 Via de website gekocht

Service zoals die hoort te zijn: gewoon goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch 2 Canon lenzen etc. besteld en op afgesproken datum keurig in Urk kunnen afhalen. Vriendelijke en correcte service - ik kom graag nog eens langs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 26-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Qua prijs top, geen verzendkosten en de volgende dag in huis. Goed verpakt en prima kwaliteit. Ik ben blij met het product en was eenvoudig te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Veenstra 26-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik geeft nooit tienen, maar deze negen is dik verdiend. Had snel een goede rugzak voor mijn fotoreis nodig en via jullie sublieme website een Lowepro Flipside AW 500 besteld, die de volgende dag prompt thuis werd afgeleverd.

Reageer

Lesli 26-10-2017 In de winkel gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geholpen aan een nieuwe Nikon D850. Super vriendelijke en behulpzaam personeel. Al vaker aankopen gedaan in andere camera winkels. Maar de service, kennis niveau en klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel.

Reageer

Guido 26-10-2017 Via de website gekocht

Wederom snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende webshop voor alles wat met camera's te maken heeft. Groot assortiment, waarvan ook veel producten op voorraad liggen. Heb zelf een aantal accessoires voor mijn GoPro Hero 3+ aangeschaft en het werd netjes de volgende dag geleverd. Producten worden goed verpakt in een doos met luchtzakjes, zodat tijdens transport je aankoop geen schade oploopt. Helemaal top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 25-10-2017 Via de website gekocht

Vakkundig advies en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via "Heeft u een vraag" gevraagd welke accessoire het best bij mijn camera past. Binnen een mum van tijd een reactie met advies. Bestelling geplaats en op de beloofde tijd geleverd. Alles Keurig afgehandeld binnen 24 uur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wmk 25-10-2017 In de winkel gekocht
urk

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
overzichtelijke winkel, ze werken met een nummersysteem, dus je bent wel even aan het wachten want ze nemen echt de tijd voor de klant. ik heb een flitser gekocht, die hebben we samen met de vriendelijke medewerkster daar ter plekke uitgeprobeerd, toen bleek dat het niet was wat we er samen van hadden verwacht, werd er een andere gepakt en ook die werd eerst uitgetest voor ik er mee naar huis ging.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jos 25-10-2017 Via de website gekocht

snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
cameranu.nl leverde mijn nieuwe Fuji camera, ondanks dat deze elders moeilijk te leveren was, snel en correct aan. De site was prima in orde waardoor ik snel de accessoires kon vinden die ik nodig had. Kortom, ik was erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paheng 24-10-2017 Via de website gekocht

Statig statief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en goed toegankelijk. Met een vlotte service en levering van het bestelde product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. philipsen 24-10-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
`s Avonds om 22.15 u. besteld en de dag erna om 10.30 u. al in huis en een correcte omschrijving van het artikel.

Reageer

Martijn 24-10-2017 Via de website gekocht

CameraNU en altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is niet alleen een webshop maar een totaalservice voor je zoektocht naar de juiste apparatuur. Ik heb inmiddels diverse aankopen gedaan en ook daarbij advies gevraagd of toelichting op de producten. Zeer snel wordt er antwoord gegeven en het ontvangen van de bestelling is altijd op tijd en wordt correct uitgevoerd.

De prijzen zijn scherp maar dat vind ik niet eens zo belangrijk. De service is namelijk optimaal geregeld. Dus voor mij is het CAMERA NU EN ALTIJD.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 24-10-2017 In de winkel gekocht

Prachtige winkel, en goede uitleg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben de camera gekocht in de winkel omdat je hem dan op het gemak kunt proberen. Prachtige winkel met veel keuze en een grote voorraad zodat je je gekozen camera gelijk mee kunt nemen. We hebben duidelijk advies gekregen! Volgende aankoop op camera gebied word weer cameranu.nl
1 ding is jammer, we kregen een aanbod om de camera incl een 2de accu, een tasje, een geheugenkaart en een plakker voor op je scherm tegen beschadigen voor een mooie prijs. Dat hebben we gedaan, maar bij thuis komst (200km) bleek de 2de accu een imitatie, en na gebruik blijkt die maar de helft aan foto's te maken vergeleken met de originele. Als ik dat geweten had had ik liever 25 euro meer betaald voor een originele. Verder een geweldige winkel!

Reageer

Erik 24-10-2017 Via de website gekocht

Super webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele fijne website, makkelijk producten kunnen vinden.
Op werkdagen binnen 1 dag thuis bezorgd, goed ingepakt en een fijne video over hoe mijn pakket verzonden wordt. Ziet er allemaal goed uit!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Baccara 24-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Klantvriendelijke personeel. Mooi assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De derde keer dat ik gekocht heb in deze shop. Goed is goed! En bij Camera Nu op Urk bevalt het mij heel goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gh 24-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige camera chop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, erg fijn als je iets besteld dat er gelijk bij komt te staan welke combinatie kortingen je kan maken met wat je nodig heb bijvoorbeeld gelijk een goede tas voor je camera, of extra batterij of kaartje je kan het makkelijk bekijken en duidelijke beschrijving van alles

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 23-10-2017 Via de website gekocht

Lekker snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede winkel met een zeer goeie website, duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast een goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

valkenier 23-10-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
telefonisch informatie gevraagd over aan te schaffen product. zij gaven een goed advies en gaven aan dat product vandaag nog geleverd kon worden.
product is dezelfde avond in goed orde ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alie 23-10-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering en groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop heeft een groot assortiment. Ook is de levering snel en kun je kiezen wanneer het bezorgd wordt. De webshop is mooi, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Met andere woorden: ik ben super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 23-10-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is heel duidelijk en overzichtelijk, en er is een hele snelle levering. Ik had laatst een product eigenlijk te laat besteld op vrijdagvond, maar kreeg de bestelling toch de volgende dag binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naser 23-10-2017 Via de website gekocht

super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
zo snel, Super goede service alleen 1 verbeter puntje,dat er beter op de site komt gestaan over de extra verzekering die je kan afsluiten veder echt helemaal top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huub 22-10-2017 Via de website gekocht

Maakt beloftes waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een open box lens besteld. Produkt zag er inderdaad tip top uit en er zat zelfs geen krasje op.
Goed verpakt en verzonden en aangekomen. Echt tevreden, beveel dit bedrijf daarom ook aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bredero5 22-10-2017 Via de website gekocht

Fijne shop, prima prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker wat bij Camera.nu besteld en iedere keerkrijg ik mijn bestelling binnen 48 uur thuis. Dit keer was het een zonnekap, prima verpakt, en keurig op tijd. Leveren met post.nl, hetgeen ik belangrijk vindt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cin 22-10-2017 Via de website gekocht

Een 10 voor de fijne service en goed product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na flink rondkijken op het Internet naar deze camera uitgekomen bij cameranu.nl. De prijs is hetzelfde als in andere shops maar bij cameranu.nl krijg je de bijkomende voorwaarden erbij zonder rare fratsen. Fuji heeft een actie waarbij je er zo 5 jaar garantie bijkrijgt. Bij veel andere shops moet je hier van alles voor doen en bij cameranu.nl zit het er gewoon bij (zoals het eigenlijk hoort!). Alles wat cameranu.nl belooft op de site is ook waar. Je bestelde produkt wordt de dag na je bestelling (ook goed te volgen) direct geleverd en alles zit ook goed ingepakt zodat het niet beschadigd aankomt. Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij cameranu.nl maar ik ga hier zeker meer bestellen! Bovengemiddelde webwinkel! Zekere aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cato 21-10-2017 In de winkel gekocht
urk

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel in Urk goed geholpen. Men neemt de tijd om te helpen en is eerlijk in advies iets wel of juist niet aan te schaffen. Geen "gladde verkooppraatjes". Er is wel enige wachttijd voor je geholpen wordt (werken met nummertjes) dus je moet niet binnen 5 minuten buiten willen staan maar er is een koffiehoek en genoeg te zien tijdens het wachten. Voor aankopen zonder adviesbehoefte kun je ook de webwinkel bezoeken. Die is ook goed.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Patrick 20-10-2017 Via de website gekocht

Zo hoort het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze is enorm en ik heb het juiste kunnen kiezen.
vrijdagavond 23.00 besteld en volgende ochtend in huis. Helemaal super want ik had de camera mount deze zaterdag echt nodig. Goede prijs, wat een service!
Heb ik weer iets nodig dan ga ik naar de beste winkel van de EU, CameraNu !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede service, ook verzending naar buitenland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop! Heb 2x bij cameranu.nl besteld en alles verliep prima. Het feit dat ik in het buitenland woon (Portugal) was totaal geen punt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco 20-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'Avonds een tekentablet besteld en direct volgende dag geleverd en dat voor de laagste prijs, top! Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Dommisse 20-10-2017 Via de website gekocht

keus keus keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna teveel keus maar de webshop helpt je super snel door alle menu's heen zonder dat je uren moet gaan zoeken. Duidelijke specs en alles is overzichtelijk weergegeven. Ook per e-mail snelle reactie of iets nog leverbaar was via CameraNu

Reageer

Brahim 20-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling ging makkelijk en eenvoudig. Het product was binnen 20 uur bij mij thuis bezorgd. Supersnelle service. Thanks

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michielrc 19-10-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had voor het weekend nog wat extra spullen nodig voor de camera. Gezocht op internet welke snel de volgende dag konden leveren tegen een geschikte prijs. Alles gevonden bij cameranu.nl. Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en aflevering zeer correct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Vermij 19-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekende telefonische service, levering en garantie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende telefonische service. Aangenaam verrast door aanbieding Pentax Optio accu. Super ! En zeer snelle levering ! ! Zeer goede ervaringen met Cameranu ook op garantie gebied. Zéér aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje 19-10-2017 Via de website gekocht

Even chatten en hun advies is top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat dit niet mijn expertise is vraag ik altijd advies en die is altijd doorslaggevend en top !
Ze leveren snel en correct. Meerdere bestellingen in het verleden daar gehad en altijd 100 % inzet van hun kant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 19-10-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht een specifieke gopro dome. Was niet op veel plaatsen te krijgen. Kon het wel uit Amerika bestellen maar dan komen de import kosten erbij waardoor de prijs hetzelfde was als cameranu.
Goede, snelle bezorging. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 19-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste ervaring met cameranu.nl en deze was perfect. Ik heb een filmcamera besteld en de volgende dag werd hij bezorgt. Supermakkelijk te bestellen, verschillende keuzes voor levering en dat gratis. De volgende dag werd camera op afgesproken tijdstip bezorgt. Ondertussen netjes via mails op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was.

Ik bestel hier weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene F 19-10-2017 Via de website gekocht

Kennis van hun klant, bindt mij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sinds 2010 ben ik klant bij Cameranu.nl. Dat is niet - alleen - vanwege hun brede assortiment, maar vanwege hun kennis en aandacht voor hun klanten; voor mij, eigenlijk. Door het goede contact kennen zij hun klanten en weten zij wat mij beweegt bij hen te kopen. Dat merk je vooral als het een keer mis gaat met een camera(onderdeel) en je gebruik moet maken van hun goede service. Zo heb ik een eerder bij hen gekocht objectief (en goed verzorgt de afgelopen jaren!) kunnen inruilen tegen een ander objectief, voor een bijzonder mooie inruilprijs. Op deze manier kocht ik mijn derde Carl Zeiss objectief. Ik ben er heel erg content mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ac de koning 19-10-2017 Via de website gekocht

Hoekzoeker seagull

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastisch om daar mee te werken,heb nu geen last meer van mijn rug en maak de mooiste foto's,dank je wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ley1985 19-10-2017 Via de website gekocht

Geweldig kado!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze earplugs heb ik vorige week als kado gegeven aan m’n echtgenoot en uit al de draadloze headsets zijn deze de beste!! Misschien haal ik ook voor mezelf! Heel erg handig in gebruik!! Verder ook nog eens een snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 18-10-2017 Via de website gekocht

CameraNU doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en accurate levering. Ben uiterst tevreden over de mailinformatie. Uitstekend bedrijf. Ik sla CamerNU op in mijn favorieten mocht ik nog iets nodig hebben uit hun zeer uitgebreide assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 18-10-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijke oplossingsgerichte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze online winkel vanwege het advies wat ik telefonisch heb gekregen.
Na een 'foutieve' vermelding zeer klantvriendelijk geholpen en hebben ze een gepaste oplossing gezocht.
Nu een zeer tevreden klant en gaan we op naar het schieten van mooie beelden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 18-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

9,0
Prima website en klantvriendelijke telefoondienst. Competatief geprijsd en ruime keuze aan artikelen die grotendeels uit voorraad worden geleverd waardoor je bestelling binnen een dag wordt geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rens51 18-10-2017 Via de website gekocht

Canon accu vervanger snel geleverd voor prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
helaas een defecte accu voor mijn Canon EOS-1D mark III en die zijn duur bij Canon! Prima informatie van CameraNU.nl via chat en email over een veel goedkopere vervanger, snel geleverd en het ontbrekende afdekkapje werd na een vraag onmiddellijk nagestuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nuelle 18-10-2017 Via de website gekocht

Mijn favoriete fotowinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als fotograaf heb je vaak spullen nodig en ken je de meeste (grote) foto winkels wel. Er zitten echter grote verschillen tussen de winkels en daarom is Cameranu.nl mijn favoriet. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel en ik heb in deze winkel nog nooit iets gekocht waar achteraf iets mis mee bleek te zijn. Top service en ze komen zelf met eigen koerier je gekochte items thuis bezorgen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 18-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Vriendelijk geholpen, uitgebreid assortiment, gedegen kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij CameraNU.nl besteld vanwege hun goede naam en eerdere ervaringen. Aankopen altijd in de winkel gedaan, hier kun je verschillende camera's proberen en is er ruim de tijd om al je vragen te stellen. Ook service achteraf is goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mega Marketeers B.V. 18-10-2017 Via de website gekocht

Tevreden, wel jammer dat retoursturen op eigen kosten is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Camera Nu heeft meestal wel de producten welke wij nodig hebben, of kunnen deze bestellen.

Echt een nadeel is dat retour versturen op kosten van de klant is. We hadden een bestelling van boven de €5000,00 euro geplaatst, 1 lens moest terug (van €300,-) waarvoor we een andere lens van €1000,00 weer besteld hadden, en toch moesten wij de verzendkostenkosten betalen.

Mijn persoonlijke mening is dat retouren gewoon op kosten van de webshop horen te zijn, zeker als je voor duizenden euro' s besteld bij een webshop. Anders dan dat vind ik Camre Nu een prima webshop!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 18-10-2017

Hoi Omar,

Dank voor je feedback, goed te horen dat je ons een prima webshop vindt!
Over het retourneren ben je niet zo heel tevreden, dat vinden we jammer. We snappen je punt, en kunnen nergens vinden of je contact met ons hebt opgenomen om over de retourkosten te overleggen. Meestal komen we daar namelijk wel uit.

We zien je graag voor een volgende aankoop weer bij ons terug, en hopelijk kunnen we je dan alsnog een perfecte ervaring bieden.

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

Toon meer reviews