cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Abbes 06-06-2017 Via de website gekocht

Fantastiche service. Zowel online als in de winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Producten altijd goed en zeer degelijk verpakt. Duidelijke beschrijvingen bij de producten die ook kloppen. Andere websites kloppen vaak niet, hier alles geloofwaardig en duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-06-2017 In de winkel gekocht

Zeer gedegen kennis en klantvriendelijkheid in huis!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede 4K Video Camera. Nergens kon ik een winkel vinden waar ik mijn beoogde camera kon uitproberen. Behalve bij Camera.nu in Urk dus. Daar heen gegaan en verbaas over de kennis die men daar in huis heeft! Zelfs nadat ik duidelijk heb gemaakt dat ik zonder camera weer naar huis zou gaan, heb ik daar uren met een deskundige gesproken. Ja, het ging inderdaad om een (in mijn ogen dan) een serieuze camera: Panasonic HC-X1000. Dat wel, maar dan toch... Zoveel tijd er in steken zonder te verkopen. Dat is gedrevenheid!!! Ik ben naar huis gegaan met de belofte terug te komen. Dat was inmiddels een klein jaar geleden. Nu onlangs teruggegaan. Ik had nog wat vragen..., en weer was er voldoende tijd voor mij. Ik had echt niet de indruk dat ze me z.s.m. met camera wilden laten vertrekken. Uiteindelijk was dat wel het resultaat, conform mijn eerder gedane belofte. Wat een kennis..., en wat een gastvrijheid en vriendelijk personeel. En bovendien: echt heel veel kennis in huis. Ik begrijp het wel waarom het pand noodzakelijkerwijs moet worden vergroot!

Reageer

GJvH 06-06-2017 Via de website gekocht

Uitermate betrouwbaar en goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera besteld waarbij al duidelijk was dat deze niet op voorraad was. Levertijd 2-5 dagen.
Werd tussendoor uitstekend op de hoogte gehouden en camera was volgens afspraak binnen 4 dagen geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed 06-06-2017 Via de website gekocht

Razendsnelle levering. 23.00 u besteld en smorgens in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel, correcte prijs. Aan te bevelen. Koop hier vaker en het bevalt goed. Goed assortiment en up-to-date.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selvaratnam 05-06-2017 Via de website gekocht

Excellent service and on time.

Algemene score

10,0
I'm very happy about cameranu.nl
It's really very good services and quick.
I got my oder on time my home.
Thank you very much...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 05-06-2017 Via de website gekocht

snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb deze shop gekozen voor de lage prijs,artikel werd snel en correct geleverd op de afgesproken dag en tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. K. 05-06-2017 Via de website gekocht

Ordelijke site.

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site met duidelijke omschrijvingen en scherpe prijzen.
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Melle de Jong 05-06-2017 Via de website gekocht

Flitsend snelle levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de camera om 23.00 uur besteld via de zeer duidelijke website en de volgende dag om 13.00 uur werd hij keurig thuis geleverd. Dit noem ik top service! Dankzij de snelle levering had ik nog ruim de tijd de werking te testen en vervolgens een mooie reportage te maken van het huwelijk van onze dochter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 05-06-2017 Via de website gekocht

Fijne, warme service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In het verleden al eerder een fotocamera gekocht, erg fijn geholpen. Nu een nieuwe, snelle degelijke warme service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LFH 05-06-2017 Via de website gekocht

Bellen, bestellen en ontvangen op dezelfde dag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebeld met een vraag over een polarisatiefilter. Goed advies gekregen en goede uitleg. Met het verkregen artikelnummer was het zo besteld.
Extra actie was ook nog eens: gratis dezelfde dag thuis bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan B 05-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goeie handel, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vragen en twijfels die ik bij voorbaat had verdwenen zodra ik in gesprek kwam met de verkoper. Spontaan werd een -niet- "nieuwe" lens aangeboden, uiteraard met alle haranties

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M.F.J. Gols 05-06-2017 Via de website gekocht

CameraNu .nl is een betrouwbaar bedrijf .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop mijn foto spullen alleen nog daar,het is een bedrijf waar je van op aan kunt.
Een snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Joke van der Plas 05-06-2017 In de winkel gekocht
urk

niet alleen nu maar ook later

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
helaas de ongelooflijke pech dat tijdens onze laatste vakantie en de videocamera en de kleine sony cybershot kapot zijn gevallen. Helaas te laat aan de verzekering gedacht dus kosten voor eigen rekening. We zagen op internet een mooie prijs voor de cybershot 300 bij camera.nu dus op een mooie vrijdag naar Urk om voor twee nieuwe camera´s te kijken. Prettige ontvangst en goede koffie verzachtten de wachttijd. Toen we aan de beurt waren het probleem uitgelegd en de medewerker van Camera.nu liet ons weten dat in de cybershot hele goede video mogelijkheden zaten zodat we uiteindelijk met een camera toe konden. Top service en een zeer prettige uitleg en behandeling door de medewerker heeft ons overtuigd dat als we een nieuwe spiegelreflex nodig hebben die zeker bij camera.nu gezocht gaat worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Lank 05-06-2017 Via de website gekocht

Fijne hulp bij te late bestelling door PostNL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de website van PostNL bleef mijn bestelling enkele dagen in het sorteercentrum liggen. De trage levering werd niet door CameraNU veroorzaakt. Na een e-mailtje aan CameraNU en een mailtje van hen aan PostNL kwam PostNL weer tot actie. Prima service toch?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A52, een tevreden klant. 04-06-2017 Via de website gekocht

Goede voorlichting en goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op 27 mei ben ik voor informatie over een batterygrip even van Naarden naar Urk gereden. In eerste instantie dacht ik dat de prijs te hoog was (klant A52) maar dat bleek achteraf niet waar. Ik heb toen de batterygrip via de webwinkel besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 04-06-2017 Via de website gekocht

Over snelheid gesproken ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze was de prijs: lager inclusief bezorgkosten dan elders zelfs exclusief bezorgkosten. Hetzelfde weekend ook drie bestellingen (kleding en gereedschap) elders geplaatst. Maar CameraNu was de eerste en enige die al op maandag het bestelde kwam brengen. Hulde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hier kan je veilig kopen. 04-06-2017 Via de website gekocht

Na bestelling was alles zoals beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor Camera nu omdat zij dit artikel èn op voorraad en voor een prettige prijs leveren. Ik heb mijn basis van 2 stuks naar 4 stuks gebracht wegens goede ervaringen met het merk en de optie's, alsmede de kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.H. Verkerk 04-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Professioneel advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in deze winkel geweest voor aanschaf van een nieuwe camera. Er werd uitgebreid de tijd genomen waarin al mijn vragen werden beantwoord. Het advies was uitgebreid en bovenal eerlijk. Heel goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 03-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Service en advies is uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen ook als het advies in het nadeel is van de winkel. Geen verkoop van dingen die je niet nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henri 03-06-2017 Via de website gekocht

Snel, netjes en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiteindelijk voor deze winkel gekozen ivm verzendkosten. Prijzen zijn vergelijkbaar bij andere winkels; maar hier gratis verzonden. Volgende dag levering. Gewoon super.

Reageer

Rommens 03-06-2017 Via de website gekocht

Super garantie en bestelling probleemloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De 5 jaar garantie en de probleemloze wijze van bestellen deed ons tot CameraNu besluiten. We hopen dat deze goede start zich in de loop van het gebruik van deze camcorder ook voort zet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.j.kool 03-06-2017 Via de website gekocht

Gewoon snel en goed. En: prima prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op internet gekeken: waar kan ik kopen?. Probeer "cameranu" eens, dacht ik. Blijkt een prima keuze te zijn geweest: de volgende dag mijn bestelling al in huis.
Overigens:ik wil een cijfer 10 geven. Maar de blauwe balk werkt niet.

Groeten uit Oldenzaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 03-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Winkel bezocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een keer in de buurt van Urk en fotografie is uw hobby rij dan eens naar Cameraland.
Al meerdere keren telefonische bestelling gedaan. Nu de winkel eens bezocht.
Prima ervaring. Goed geholpen door deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R. Plomp 03-06-2017 In de winkel gekocht
Het Spijk

Uitstekende uitleg en begeleiding, zonder verkooppraatjes.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website kan je je goed oriënteren, mede door de filmpjes die er op staan.
Door het filmpje hebben we besloten om naar de winkel te gaan en de gang van zaken rond de verkoop ging precies zoals in het filmpje verteld was.
Het was enorm druk, maar zeer veel personeel om te helpen en via het nummersysteem wist iedereen dat je vanzelf aan de beurt kwam.
Door de drukte waardeerden wij het kunnen nemen van koffie en/of water enorm, mede ook omdat het mooi weer was en je lekker buiten kon gaan zitten om op je beurt te wachten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chanel westerveld 03-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera was een cadeau voor mijn moeder, is er alsnog kleine moeite gedaan om 'm beetje leuk in te pakken. Super leuk. Netjes nog een persoonlijk mailtje ontvangen dat ze er mee aan de slag gingen. Het product heel erg goed ingepakt, waardoor schade eigenlijk nihil werd. Dikke pluim voor het bedrijf voor het leuke klant contact en de mogelijkheid de volgende dag je producten te ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackie 03-06-2017 Via de website gekocht

super snelle en goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft een assortiment. Geven een goede service. Fijne en overzichtelijke site! En verschillenden manieren om te betalen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 02-06-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft een groot assortiment artikelen tegen een goede prijs. Ook worden de spullen snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 02-06-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, daardoor snel, en het juiste artikel gevonden.
Volgens afspraak snel en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 02-06-2017 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

9,0
Super snelle levering en producten met ene goede prijs/kwaliteit verhouding. Als je iets voor je camera nodig hebt zou ik het zeker hier bestellen, het is de volgende dag gelijk al in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-06-2017 Via de website gekocht

Ja, ze hebben inderdaad een goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
"Hoi, Ik had bij een collega vakhandel een fuji 18mm gekocht en achteraf beviel deze lens me niet. De afkoelingsperiode was eigenlijk al voorbij, jammer maar helaas. Ik heb toen een mail gestuurd naar CameraNu met de vraag of ik dit nieuwe objectief kon inruilen tegen een 23mm van Fuji. De medewerker heeft me fantastisch geholpen, hij adviseerde om de zaak waar ik de 18mm gekocht contact op te nemen en alsnog te vragen het objectief terug te nemen, hartelijk dank voor het meedenken!"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remon 02-06-2017 Via de website gekocht

top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week heb ik een nieuwe camera en lens geheugenkaart besteld bij cameranu.
De levering was zo als ze zeiden vandaag besteld voor 23.59 morgen in huis, en ik woon op Texel.
Ik ben zeer tevreden over de servies.
Als je vragen wordt je via de telefoon of e-mail goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 01-06-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na wat zoeken kwam ik vrij snel op Cameranu.nl uit. Voordelig en hetgeen ik zocht. Besteld en zoals beloofd op de site snel geleverd. Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Logicastech 01-06-2017 Via de website gekocht

Simpel, snel en probleemloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na kort zoeken kwam ik uit bij CameraNU waar ze mijn product hadden voor een zeer goedkope prijs t.o.v. andere verkopers. Na het bestellen was door een fout van mij de klantenservice van CameraNU goed en snel bereikbaar en ze hebben mijn probleem zeer efficient op kunnen lossen. Binnen een aantal dagen geleverd door de brievenbus zonder enkele opmerkingen.. Gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 01-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Camera nu kom er al jaren service uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd netjes behandeld en de service uitstekend goede uitleg wat je koopt en dringen niets op.Vertrouwd adres.
Zoals overal op Urk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vedat Kaptanoglu 01-06-2017 Via de website gekocht

Good product, fast delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Competetive prices for quaility products, detailed product review. Fast delivery. Easy delivery tracking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.a. 01-06-2017 Via de website gekocht

Snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kreeg het product snel binnen en het was duidelijk wanneer dit binnen zou komen, waardoor ik niet heel lang thuis moest wachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

minou 01-06-2017 Via de website gekocht

snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door mijn vader geadviseerd op deze site te bestellen, omdat hij telefonisch erg netjes en goed geholpen was. Levering ging snel en de site is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 01-06-2017 Via de website gekocht

top levering, vandaag besteld, vandaag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima winkel, uitgebreid assortiment, snelle levering, niets op aan te merken .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alyssa 01-06-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een goede aanbieding voor een action camera waar ik ook direct accessoires en/of geheugen kon kopen helaas is dat niet altijd zo makkelijk. Gelukkig is er cameranu.nl waar je voor alles terecht kan voor een goede prijs en snelle service.
Ik heb mijn GoPro 5 + geheugen de volgende dag na bestelling ontvangen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rohan Hop 01-06-2017 Via de website gekocht

Wat een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was super duidelijk! Tijdens de bestelling en ook na de bestelling, de bestelling werd keurig bezorgt op precies de goede tijd! En er werd netjes verteld wat de status was van mijn bestelling! Kort om, super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ati vermeulen 01-06-2017 Via de website gekocht

super snelle bezorging en dat zeker voor een feestdag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
shop is heel overzichtelijk en prijzen zijn reëel en bezorging geweldig het bestelde was ook goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 01-06-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare winkel met snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker bij cameranu.nl besteld. Leuk assortiment. Betrouwbaarheid vind ik belangrijk, de prijs is goed en een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise 01-06-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare winkel met snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker bij cameranu.nl besteld. Leuk assortiment. Betrouwbaarheid vind ik belangrijk, de prijs is goed en een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 31-05-2017 Via de website gekocht

Een geweldige service, met snel levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na vergelijk van diverse website kwam ik uit op Cameranu.nl uit. De prijs van deze kit was voor mij zeer gunstig. Op ander fotozaken kon ik niet krijgen wat ik wilde want deze boden een andere lens aan van 18-135 mm. Veranderen kon alleen door alles apart te bestellen en niet in een kit set.
De snelle levering was ook interessant gezien ik nog een foto sessie moest maken.
De Canon 760 fototoestel voldoend samen met de lens helemaal aan mijn verwachtingen .
Camaranu.nl. Bedankt hij was precies op tijd in huis zoals opgegeven met de. Vervoerder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juliette 31-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen en Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site om bij te bestellen, goede service (duidelijk en vriendelijk mail contact) en snelle levering waarbij je duidelijk op de hoogte werd gehouden (dmv track and trace)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise van den Broek 31-05-2017 Via de website gekocht

Top service bij camerahuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online heb ik de canon 5D mkIV gehuurd. Nadat ik deze had weggebracht had ik een onderdeel van mijn draagsysteem aan de camera laten zitten. Zonder dat ik het wist zat deze een dag na het terugbrengen alweer in de brievenbus. Geweldige service!

Klein verbeterpunt: de borg mag wel wat sneller terug betaald worden. Dit is nu dinsdag pas gebeurt waardoor het nog steeds niet op mijn rekening staat. Misschien kunnen jullie ook gebruik gaan maken van retourpinnen?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malou 31-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service, fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn product was de volgende werkdag in huis, zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Voor mijn volgende camera-aankopen zal ik ook zeker bij cameraNU.nl aankloppen! In een woord geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 31-05-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via kieskeurig gezocht en kwam hier uit.
Een heel overzichtelijke site
Ik heb voor een voordeel pakket gekozen met camera tasje geheugenkaart en extra accu.
En het mooie is dat je ook nog vijf jaar garantie krijgt in plaats van twee jaar!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cleanducky 31-05-2017 Via de website gekocht

Extra garantie en supersnelle bezorging

Algemene score

9,0
CameraNu bood, naast de 2 jaar fabrieksgarantie, gratis 3 jaar extra aan. Dus 5 jaar zorgeloos genieten van mijn nieuwe camera. 'S ochtends besteld, 's avonds bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 31-05-2017 In de winkel gekocht
Vestiging Urk

Wat een sortering!!! De keuze is overweldigend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elke keer weer valt de deskundigheid van de medewerker op. Graag bereid om samen met de klant een goede persoonlijke keuze te maken. Rustig en klantvriendelijk. Een aanrader om CameraNU te bezoeken en het zelf te ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews