cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MARIJ 56 17-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed gesorteerde winkel had de volgende dag al in huis wat ik besteld had.Nette factuur met duidelijke omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Psygho 17-07-2017 Via de website gekocht

Zoal het hoort. Snel, en goed, en ook erg voordelig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geïnformeerd, en om 23.50 besteld, volgende dag inderdaad binnen. Groot assortiment, en goede voorraad beheer. Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dini 17-07-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via kieskeurig gekozen voor deze site. Overzichtelijke site. Door middel van enkele mails goed op de hoogte gehouden van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbin 17-07-2017 Via de website gekocht

Fijne en goede serivice van Camera nu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dinsdag de bestelling betaald en aangegeven dat vrijdag een fijne lever dag is voor mij... Netjes via de mail track and trace nr gekregen en pakketjes netjes vrijdag ontvangen... Supper fijn dat dit mogelijk is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 17-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De site is prima en overzichtelijk. Het product voldeed absoluut niet, maar daar kan cameranu niets aan doen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 19-07-2017

Hoi Jim,

Hartelijk dank voor je review. Het retourproces noem je als minpunt, en we zijn benieuwd welke suggesties je ons zou willen geven om dit verbeteren. Wil je jouw reactie sturen naar service@cameranu.nl?

Alvast bedankt voor je input.

Reageer

Mevr. 17-07-2017 Via de website gekocht

echt een geweldige service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het was de eerste keer dat ik hier via internet bestelde ik ben erg tevreden prima en duidelijke communicatie echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering ga zo door ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snel geleverd precies volgens afspraak voldoet volledig aan de verwachting product voldoet aan de specificatie

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Luc bieshaar 16-07-2017 Via de website gekocht

Snel goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle afspraken netjes afgehandeld snelle levering en duidelijk wanneer het bezorgd werdt verder een mooi produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn_dt 16-07-2017 Via de website gekocht

Bijzonder goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop hier alles wat met mijn camera te maken heeft. Top service en nooit problemen gehad! Een aanrader voor ware camera fanaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 15-07-2017 Via de website gekocht

Exact wat ik nodig had

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via cameraNU.nl een extensiekabel gekocht voor mijn oortje, en het is precies wat ik nodig had. De levering was supersnel (1 dag), het artikel was zeer scherp geprijsd en het product werkt zoals het hoort. Top dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbieding (prijs/kwaliteit) en snelle levering (postvakpekketje).
Teevens goede verpakking voor briefpost.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wim 15-07-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een rubberen zonnekap besteld en de volgende dag gekregen. Prijs goedkoop maar de kwaliteit was blubber.
De schroefdraad draaide door en de kap zat los om de ijzeren ring.
Ik had alleen een revieuw geschreven maar er werd direct al contact opgenomen om een en ander op te lossen.
Er werd een nieuwe opgestuurd maar deze bleek bij groothoekopnamen in de weg te zitten. Ik kon hem gratis retouneren en er werd een passende groothoek zonnekap opgestuurd. Geweldig.
Alle lof voor cameranu.nl en haar medewerkers.
Een webwinkel met top service die ik bij iedereen aan wil bevelen.
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 15-07-2017 Via de website gekocht

prima snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima goede en snelle afhandeling van mijn bestelling ga zeker vaker wat kopen bij camera.nl perfect.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M vd Sluijs 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld, snel en efficiënt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat kan ik zeggen dan precies goed. Wat ik nodig had stond bij hun op de site. Besteld, betaald en de volgende dag in huis. Zo hoort het toch?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.Dilrosun 14-07-2017 Via de website gekocht

Meer dan snelle en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woon op Curacao en wilde een camera met een bon die op schiphol bij uitvoer afgestempeld kon worden ,waarna cameranu.nl de btw voor mij zou terugvorderen...vroeg hier info over,en had binnen een dag een vriendelijke mail terug met een duidelijke uitleg van hoe en wat....dank daarvoor.Meteen de camera met toebehoren besteld...was er ook binnen 1 dag...ongelooflijk ! Ik kom zeker terug !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 14-07-2017 In de winkel gekocht
CameraNU Urk

Prima service bij aankoop verrekijker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanbeveling van een kennis, besloten we onze nieuwe verrekijker te gaan zoeken in Urk bij CameraNU. Omdat de afstand nog al groot is, zijn we uiteraard eerst een visje gaan eten en toen op pad. De winkel ligt op een industrieterrein en bleek makkelijk te vinden. Nummertje trekken, even wachten en toen kwamen we terecht bij de expert op verrekijkergebied. Deze buitengewoon aardige en deskundige figuur heeft ons voortreffelijk geholpen en zich daarbij gelukkig niet laten afremmen door ons voorgenomen budget. Daardoor zijn we nu in het trotse bezit van een fantastische kijker, die weliswaar qua prijs onze ogen doet knipperen, maar ons tegelijkertijd een helderder blik dan ooit verschaft.
Anton

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 14-07-2017 Via de website gekocht

snelle levering. scherp geprijsd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was scherp geprijsd.
Snelle levering. Geen verzendkosten. Ik zou hier zeker vaker producten bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elroy 14-07-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden snel een nieuwe printer nodig en als het kon ook tegen een aantrekkelijke prijs. Deze vonden we bij CameraNu. De ene dag besteld en de volgende dag al gratis aan huis bezorgd. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is zoals de site aangeeft het product is de volgende dag al bezorgt,
keurig verpakt en de informatie is per mail verzonden.
zeer gebruiksvriendelijk. De zelfde ervaring als in de winkel zelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bauke 14-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Algemene score

10,0
's Morgens besteld en in de vooravond al thuis bezorgd. Dat is nog eens service.
Deze site bewaar ik zeker!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn Peperkamp 14-07-2017 Via de website gekocht

Super snel bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het behalen van mijn diploma werd het tijd voor een nieuwe camera! Ik koos voor de Canon 80D en ik kwam gelijk uit bij CameraNU. Ik had een paar vragen over de Canon cashback actie en ik kreeg vrij snel antwoord. Ik ben vooral te spreken over de snelle bezorging, de zelfde dag had ik het al in huis en kon ik aan de slag! Om een klein verhaal kort te maken: een topwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BoePet 14-07-2017 Via de website gekocht

Ongelooflijk, wat n snelheid!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk, wat n snelheid!!! 's-Morgens besteld dezelfde dag in huis. Hoe is het mogelijk? Wat n service, dit heb ik nog nooit mee gemaakt! Fantastische camera Nikon A900. Geweldig die communicatie met m'n iphone en ipad.
Top camera.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron van den Berge 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldig als altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect adres.! Altijd snelle en nette leveringen. Mooi / goed verpakt . Alles keurig op tijd. Indien er iets net leverbaar is dan keurig bericht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 14-07-2017 Via de website gekocht

sneller in huis dan besteld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat wil je nog meer? De beste prijs, en ook nog dezelfde dag in huis zonder extra kosten... ongelooflijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, voor half 1 besteld en de andere dag voor half 3 in huis.

Ze maken waar wat er gezegd word op de website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 13-07-2017 Via de website gekocht

betrouwbare webwinkel met goede beoordelingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een all-in-one printer en snel gevonden in deze sympathieke webwinkel met scherp geprijsde producten en vlot geleverd. Met name de reviews helpen om een goede keus te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van Dam 13-07-2017 Via de website gekocht

Klasse

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld en dezelfde dag bezorgd,keurig verpakt en de snelle bezorging daar werd niets voor gerekend. Geweldig, wat een service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WPlank 13-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

Deskundig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had al regelmatig wat gekocht bij CameraNu. Altijd valt het me op dat ze de tijd voor je hebben en zeker deskundig zijn. Ik weet wel veel over fotografie maar niet alles. Ook is het proberen van, in mijn geval, lenzen een must. Gewoon Top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Soeresh kanhai 13-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

Een top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bij cameranu word je fantastisch geholpen en ze zijn zeer deskundig . Ze nemen ook de tijd om je vragen te beantwoorden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 13-07-2017 Via de website gekocht

Scherp geprijsd en netjes ingepakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten van cameraNU zijn scherp geprijsd t.o.v. andere webshops. Geven tevens goed advies bij de aankoop. Producten zijn ook netjes en stevig ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.V. Sakkee 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een microfoon nodig voor een projectje en had het dezelfde dag nodig, de optie om het ook dezelfde dag te laten leveren was precies wat ik nodig had, plus dat het nog gratis was ook. Het werd later die dag (middag) geleverd en ik kon verder met m'n project

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.M 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en gemakkelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles is gemakkelijk te vinden en de levering is snel. De site is overzichtelijk en het betalen gaat gemakkelijk via ideal.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering van het objectief dat ik had besteld. Gisteravond laat besteld en begin van vanmiddag al in huis. Precies zoals op de site vermeld staat. Het objectief heb ik in goede orde ontvangen. Je word goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling, wat ik persoonlijk erg fijn vind! Een aanrader om hier te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 13-07-2017 Via de website gekocht

Meer service dan verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met de betaallink ging het bij mijn bestelling niet helemaal goed, de volgende ochtend de klantenservice gebeld en nog dezelfde dag kreeg ik mijn pakketje! Erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jana villaluz 13-07-2017 Via de website gekocht

snelle levering en goede prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een groot assortiment van allerlei bruikbare toestellen waaronder de wacompenpunten. Snelle levering en goede service. Wat ik ook had gemerkt was hoe voordelig de producten hier zijn in vergelijking met andere online winkels. Natuurlijk kocht ik hier mijn product en het is goed aangekomen. Helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 13-07-2017 Via de website gekocht

En weer ....... perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Ricoh GR met toebehoren gekocht. Zoals ik reeds gewend was van vorige leveringen zending binnen de kortste momenten thuis. Enig contact gehad met dames van de service afdeling en geweldig geholpen. Edoch, na een aantal weken toch spijt. Geen zoeker(mijn eerste poging) Mijn voorstel om deze in te ruilen (tegen de Fuji X T20)met een deel kosten voor mij(want ik viel al buiten de 14 dagen retourregeling..)kreeg ik sneller dan het geluid een mailtje met een retourregeling. Het kostte mij geen cent!! Team Cameranu..... iedereen hartstikke bedankt voor jullie vriendelijkheid en geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marie 13-07-2017 Via de website gekocht

uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, snel bestellen, betalen en same day delivery! Als je snel iets nodig hebt is dat erg handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle verzendig, retour ook gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon top, een snelle verzending, achteraf betalen is ook handig als je niet exact weet hoe een product eruit ziet. Zo kun je er meerdere bestellen en met elkaar vergelijken. Retourkosten wel voor jezelf maar dat is begrijpelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Leine 13-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkopere artikelen T.o.v. Originele producten. Snel in huis na bestelling. Blij met snelle reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon liefhebber 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het gewenste objectief konden we snel vinden op de site. De prijs was goed en het objectief werd de volgende dag al goed verpakt geleverd. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke 13-07-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en snel in huis!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De hoesje past perfect en is van stevig materiaal, bovendien was het de volgende dag al in huis, top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geza 13-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's middags besteld, volgende dag in huis.
Zoals ook aangegeven op de website, maar hoeveel beloven dit ook en doen het niet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pkagenaar 12-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

goede service en betaalbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had van mijn zoon gehoord over deze fotozaak. Mijn zoon woont in Marknesse ik zelf kom uit Noordwijk. Ik ben verrast over de keuze in uw winkel en de service die wordt gegeven en de prijs is goed voor een foto toestel. Ik ben blij dat ik bij u langs ben geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LadyDi 12-07-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering van mijn objectief. Daarnaast was het ook het goedkoopste op deze site. Ze daalde mee in de prijzen die bij Google tevoorschijn kwamen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 12-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Word goed op de hoogte gehouden met emails ,levering zou 3 tot 4 dagen duren omdat niet alles in voorraad was maar binnen twee dagen was de order compleet geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

Een prima service van Cameranu

Algemene score

8,0
Mijn Sony HX50V was aan vervanging toe omdat de software niet goed meer werkte. De garantietermijn was verlopen. Omdat nieuwe firmware niet beschikbaar was werd me de Sony HX90V aangeboden voor een "prettige prijs".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxime 12-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar bescherming voor mijn systeemcamera. Mijn eerste bestelling voldeed niet aan mijn verwachtingen, waardoor ik het helaas retour moest sturen. Dit was geen probleem en een van de medewerkers keek vervolgens met mij mee voor een product dat wel zou voldoen. Dit was erg fijn. Er werd snel gereageerd op vragen via de mail. Uiteindelijk ben ik nu goed geslaagd en tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Manon 12-07-2017 Via de website gekocht

Prima website, jammer van de bezorging!

Algemene score

4,0
De verzending gaat via 'Red je pakketje' en als ze vergeten de bedrijfsnaam te vermelden, kan je dus heel lang op je pakketje wachten, jammer. Red je pakketje wordt dan wel heel letterlijk...

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 14-07-2017

Hoi Manon,

We hebben voor je uitgezocht wat er mis gegaan is, maar het klopt inderdaad dat er bij Red je Pakketje geen bedrijfsnaam wordt vermeld. Aangezien levering doorgaans buiten kantooruren plaatsvindt is dit zelden een probleem. We zullen voor je vragen of de optie toe te voegen is, aangezien het een functie is van de vervoerder, en niet van ons.

We hopen dat je alsnog plezier kunt hebben van je aankoop.

Met vriendelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

R.L. 11-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en accurate service

Algemene score

10,0
Goede beschrijvingen van het artikel en wat op voorraad is klopt. Het is er ook inderdaad en niet na 3 of 4 dagen. Vlotte levering zonder extra kosten en toch aangetekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine Machielsen 11-07-2017 Via de website gekocht

Correcte en goed begeleide levering van bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel gevonden nadat ik via een bekende zoekmachine naar het product gezocht binnen Nederland. Cameranu.nl bleek de goedkoopste leverancier. In eerste instantie met enige twijfel de bestelling gedaan. Daarna verrast en blij omdat er via email veelvuldig contact gehouden wordt gedurende de, snelle, levering van de bestelling. SUPER !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews