cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25086 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2586 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacob Ras 15-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Fantastische on- en offline winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop regelmatig bij CameraNu, vaak online als ik precies weet wat ik wil en in de winkel als ik advies nodig heb. In beide gevallen is de ervaring uitstekend. De webshop levert snel tegen scherpe prijzen en in de winkel is personeel aanwezig met zóveel kennis waarmee je altijd kan vinden wat je zoekt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 15-04-2018 Via de website gekocht

Geweldig alert systeem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geruime tijd geleden heb ik informatie ontvangen van de nieuwe drone van Ryze in samenwerking met DJI "Tello".
Een programmeerbare drone waar ik veel belangstelling voor had maar toen nog niet verkrijgbaar was. Ik heb me ingeschreven bij Cameranu.nl om mij op de hoogte te stellen indien voorradig.
Enkele maanden later kreeg ik een mail waarin vermeld stond dat de Tello voorradig was en direct heb ik het besteld en een dag later had ik hem al in huis. Waanzinnig zo'n perfect alert en mail systeem! Dat noem ik oog voor de klanten hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry R 14-04-2018 Via de website gekocht

Zeer vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onderdeeltje voor RAM-montage van Go Pro besteld. Het juiste onderdeel volgende dag in huis en prima kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 14-04-2018 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel regelmatig online fotografie- en videobenodigdheden bij Cameranu.nl. Ze hebben veel op voorraad, dat werkt lekker snel. Altijd snelle bezorging en prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FotoGENic.nl 14-04-2018 Via de website gekocht

Goed service en een fijne website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb eigenlijk niks op aan te merken. Alles verliep prima en mijn aankoop was snel binnen. Genoeg redenen voor mij om hier ook de volgende keer te komen shoppen. Goed zo CameraNU.nl!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Kuhlman 14-04-2018 Via de website gekocht

niet zo tevreden

Algemene score

6,0
Normale webshop, bestelling snel geleverd. Maar: op website wordt foutieve informatie verstrekt en bij melding krijg ik tegoedbon van €15 die met een koeriersdienst wordt afgeleverd (op een aanschaf van €3.000...). Doe dan niets. En ergo: de fout wordt niet erkend, dus het blijft gewoon doorgaan. Let op: je krijgt een cashback bij aanschaf van een Olympus camera, maar dan wel maar maar maar. En heel goed doorscrollen op de website. Snap dat cashback via Olympus gaat, maar Cameranu is medeverantwoordelijk naar mijn mening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 17-04-2018

Beste Fred,

Jammer dat we je toch niet helemaal tevreden hebben weten te stellen, we waren in de veronderstelling dat we het goed hadden opgelost.
De actie waarvan je gebruik hebt gemaakt was bedoeld om je voordelig een extra objectief te kunnen laten aanschaffen, en was daarom ook alleen van toepassing bij de aankoop van een extra objectief. We hebben dat zo in de actievoorwaarden vermeld, en dit ook naderhand nog uitgelegd. We vinden het jammer dat het toch onduidelijk is gebleven, en dat je daardoor een vervelend gevoel aan de aankoop hebt overgehouden.

We hopen dat je een volgende keer een prettiger winkelervaring bij ons hebt.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Anneke Boelens 13-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zaterdag 31 maart heb ik een bezoek gebracht aan Cameranu.nl. Er was een lange wachttijd maar voldoende personeel om dit te verwerken. ik was op zoek naar een macrolens. De meneer die ons heeft geholpen verwees naar boven voor verdere uitleg. Ik heb toen contact gemaakt met de Macro specialist Marc Brouwer. Hij had alle tijd voor ons en dit werd als zeer prettig ervaren. Ik heb mij gelijk voor een cursus macro-natuurfotografie in laten schrijven. Tevens had ik toen een sling gekocht. Maar eenmaal thuis was het niet de juiste keuze. Retour gedaan en het bedrag is onderweg naar mijn bankrek. Ik heb dit bezoek als zeer prettig ervaren. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Margaretha 13-04-2018 Via de website gekocht

Tot in de puntjes...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl heeft aan alle verwachtingen voldaan. Alles klopt: de website strak, overzichtelijk met heldere uitleg over het product, in mijn geval een macro-lens voor de iPhone 6s. Ik werd bij wijze van spreken van uur tot uur op de hoogte gehouden van de 'reis' van mijn pakketje. Alle lof. De lens werd precies op de afgesproken tijd afgeleverd. Intussen heb ik al prachtige macro-beelden kunnen maken, dus op de lens valt ook al niks aan te merken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berto 13-04-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk, snel en goedkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoud dient de mens. Overzichtelijke site, lage prijzen, snelle levertijd, alles tip top voor elkaar. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 12-04-2018 Via de website gekocht

Alweer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al heel veel bestellingen gedaan bij CameraNu. Niet voor niks steeds daar. Ik ben een professionele fotograaf en heb soms heel snel dingen nodig. CameraNu levert binnen 24 uur. De spullen zijn altijd goed verpakt. Ook de service is goed. Laatst een verkeerd onderdeel besteld. Teruggestuurd en vlotte terugbetaling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atie Westerdijk- Weststeijn 12-04-2018 In de winkel gekocht
Het Spijk 8 , 8321 WT Urk.

Prima service, zowel aan de balie als aan de telefoon.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik al eerder iets gekocht heb bij cameranu.nl en daar tevreden mee ben is mijn laatste aankoop weer bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Randy 12-04-2018 Via de website gekocht

Snelle vakkundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en zeer snelle service. Ook telefonisch goed te benaderen en vakkundig en adequate antwoorden gekregen. Wist je dat de 14 dagen ‘afkoelingsperiode’ bij een aankoop via internet bij hen ook geldt in de winkels? Toch leuk om te weten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Worseling 12-04-2018 Via de website gekocht

Zeer vertrouwd met goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel met tijd voor de klant en goed advies voor elk product een specialist voeld goed ook aftersales.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 12-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed werkend call centre, vriendelijke en vakkundige mensen. Met retourneren geen problemen gehad. Aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote voordeel van Cameranu is dat de meeste producten op voorraad zijn. Daarnaast een snelle levering waardoor je het de volgende dag in huis hebt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 11-04-2018 Via de website gekocht

Goede prijs snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze geven je een goede prijs en leveren het ook nog snel. Zeer fijne en duidelijke beschrijving. Je hebt ook genoeg keuze in alle prijsklassen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 11-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Bedrijf wat meedenkt met de klanten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik door eerdere aankopen al bekend was bij deze winkel en toen keurig netjes ben geholpen, blijf ik terug komen.
Het personeel is heel klantgericht en klantvriendelijk en denken altijd met je mee en komen met uitstekende oplossingen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Dasler 11-04-2018 Via de website gekocht

Beste webshop met deskundig advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu staat altijd klaar om online al je vragen te beantwoorden en de antwoorden zijn altijd zeer deskundig. Ook de winkel in Urk zelf is zeer prettig en uitgebreid met zeer behulpzame medewerkers. Tevens is de tweedehands afdeling is zeer aan te raden. Ikzelf heb daar een tweedehands Canon 5D mark III gekocht en ben zeer tevreden over deze camera. Alle tweedehands producten worden grondig nagekeken en zijn in zeer goede conditie! Ook de bestellingen online worden professioneel afgehandeld, zelfs als Post.nl een fout maakt word je snel geholpen en staat Cameranu voor je klaar! Top winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 11-04-2018 Via de website gekocht

Prima onderdelen en netjes via de mail de hoogte gehouden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en overzichtelijk vind je wat je zoekt.
Prijs is oke en ligt iets lager dan elders.
Keurig verpakt zodat tijdens transport niets kan gebeuren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hybridnysten 11-04-2018 Via de website gekocht

Correcte, vlotte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product besteld en binnen de 2 minuten een:
- bevestigingsmail
- mail dat mijn bestelling zal verzonden worden diezelfde dag
Hierna die nacht nog een extra melding dat het pakketje onderweg was en de volgende dag al vroeg in de brievenbus. Geen klachten en zeer duidelijke informatie doorheen het proces.

Wat wil je meer dan een winkel die doet wat je ervan verwacht tegen concurrerende prijzen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 11-04-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aankoop van een Tamron lens.
Cameranu was de goedgkoopste, samen met nog enkele aanbieders.
De levering is zeer snel en de artikelen worden keurig verpakt in een stevige doos.
Net als bij eerder geplaatste bestelingen is de service prima

Reageer

Mariella 11-04-2018 Via de website gekocht

Altijd snelle verzending en mooie producten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, duidelijke webshop, snelle verzending en net zulke snelle afhandeling bij een retour.
Fijne shop!

Reageer

Joop Buijs 11-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Tijd..Service..Deskundigheid dat is Cameranu.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vele jaren koop in mijn apparatuur bij Cameranu, ik heb het ritje vanuit Den Helder daar graag voor over omdat ik zeer tevreden ben over de service en deskundigheid. Bovenal wordt in deze gehaaste tijd bij Cameranu alle tijd aan je besteed om je voor te lichten over het product. Deze combinatie verdient het om honderden kilometers te rijden.
Ik wil ook een compliment maken aan de medewerkers op het kantoor, afspraken worden correct nagekomen. Kortweg; hier ben je als klant een echte "Koning".

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jean-Jacques 11-04-2018 Via de website gekocht

Razendsnelle levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snelle on-line hulp door een persoon die van de zaken weet zowel technisch als administratief. Goede prijzen en belachelijk snelle levering van mijn GoPro 6 Black, top cameraatje met wonderbare prestaties.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dien 10-04-2018 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lekker snel en netjes, daar hou ik van... duidelijke mail met overzicht van betalingen etc. top winkel

Reageer

Jos Tempelman 10-04-2018 Via de website gekocht

dat zeker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fijne webwinkel met uitstekende service, keurige info over de levering van product.
een voorbeeld voor hoe je met klanten omgaat

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alisha 10-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had het product binnen een dag in huis. Super fijn want ik had het de volgende dag ook nodig. De tas is van stevige kwaliteit en helemaal niet duur. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harman47 10-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Hier betekent service nog echt sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft een uitgebreide voorraad in huis je grijpt nooit mis.
De levering gaat altijd perfect de prijzen zijn zeker concurrerend.
En ga je naar de winkel zelf heel vlotte en vriendelijke bediening en weten waar het over gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie Houtman 10-04-2018 Via de website gekocht

Ongekend hoge klantvriendelijkheid ''en deskundigheid!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wil cameranu.nl complimenteren met hun uitstekende service!! Ik wilde graag de nieuwe camera van Panasonic de Lumix TZ200, maar twijfelde over een aantal mogelijkheden en of die op tijd op de markt zou komen voordat ik op vakantie zou gaan. xxxx bood gelijk aan om te bellen met Panasonic wanneer de levering verwacht werd (het was namelijk al iets later dan aangekondigd was) en gaf me daarna de optie de camera met een pre-order te bestellen. Mocht de levering te laat voor mij zijn, kon ik de opdracht kosteloos annuleren. daarna kon hij al mijn vragen beantwoorden en gaf ook nog opties voor andere camera's. Na dit uitgebreide gesprek heb ik de bestelling geplaatst. Tot mijn geluk werd de camera de week erna al geleverd. Ik belde een week later voor nog wat aanvullende vragen en wederom kreeg ik een uitstekende service. de mevrouw liep naar het magazijn om een camera te halen zodat zij gelijk met mij een aantal handelingen kon doen om dingen te verduidelijkheden. Ik vond de klantvriendelijkheid én de deskundigheid erg groot en vandaar mijn complimenten!

Reageer

Nathalie 10-04-2018 Via de website gekocht

Goeie accu's en snel thuis bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel thuisbezorgd! Goede service😊 Het pakketje was goed verpakt en dmv email kon ik bijhouden wanneer mijn pakketje bezorgt werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Floor 10-04-2018 Via de website gekocht

Een snelle en zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede service. Artikel is zeer degelijk verpakt dat beschadiging niet optreed.
Betaling kan op verschillende manieren.
Een prima winkel dus om terug te keren.

Reageer

Claus Hoogland 10-04-2018 Via de website gekocht

No nonsens webwinkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een heel scherpe prijs, snelle levering en een goede after sales een reden voor mij om hier weer een camera te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van Spijk 10-04-2018 Via de website gekocht

Een blijvende kwaliteit en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dat cameranu.nl jaar in en jaar uit blijft presteren is hun sterkste punt. Bij mijn eerste aankoop stond de kwaliteit en service al op een hoog peil. En nu bij mijn laatste aankoop jaren later is daar niets aan veranderd. En ja, welke webshop geeft 5 jaar garantie op alle producten?

Reageer

Bart072 10-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Een behoorlijke omweg waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat ik in mijn eigen woonplaats Alkmaar een 'grote naam' op het gebied van fotowinkels vrijwel letterlijk om de hoek heb, rijd ik met alle plezier van de wereld naar CameraNU in Urk. De reden is niet ingewikkeld: goed uitgebreid advies, áándacht(!) en meedenken op jóuw niveau - of je nou een 'kiekjesmaker' of een 'pro' bent. En zó hoort het. Bovendien is er bij CameraNU alle ruimte, tijd en gelegenheid om op je gemak rond te kijken, artikelen te proberen en met goede koffie erbij nog eens rustig na te denken over je aankoop. :)

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wassinsky 10-04-2018 Via de website gekocht

geen enkel punt van kritiek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik koos Cameranu.nl omdat ze een externe harde schijf van La Cie als goedkoopste leverden.
Geen extra verzendkosten rekenden en ook snel leverden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 10-04-2018 Via de website gekocht

Zeer goed, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is zeer snel,website is overzichtelijk ,mooie producten etc.
Nog nooit problemen gehad,ook niet in het verleden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Janssen 10-04-2018 Via de website gekocht

Al jaren vertrouwd adres

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren bij CameraNu naar volle tevredenheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Prima Helpdesk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arik 10-04-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een aantal problemen met bestelling vanaf mijn kant, ben ik super goed geholpen door de mensen van Cameranu. Bedankt!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieselotte 10-04-2018 Via de website gekocht

keurig, netjes en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat het product niet was wat ik zocht ben ik zo ontzettend netjes en snel geholpen. Met de keuze voor een nieuwe lens en het retourneren van de niet gewenste versie. Heel blij altijd met de service van Cameranu.nl
Hierom zal ik altijd bij hen terugkomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-04-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch weer prima geholpen. Meteen verbinding, geen wachtrij (3x in 3 dagen), meteen iemand die weet waar ik het over heb. Binnen enkele uren duidelijk antwoord via de mail en alles wordt opgelost.Altijd prima service en prijs. Nooit een teleurstelling, al 10 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 09-04-2018 Via de website gekocht

Prima webshop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede artikelen via een prima webshop. Al vaker artikelen besteld. Bij de laatste, een camcorder, is het ook mooi meegenomen dat cameranu.nl op fototoestellen en camera 's € 200,- standaard 5 jaar garantie geeft. Dat maak je niet al te vaak mee.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 09-04-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een camera en een lens gekocht bij Camera.nu. Ik ben erg tevreden over de snelle levering; je besteld en de volgende dag heb je het thuis.

Daarnaast sturen ze je mails dat je pakket is verstuurd en dat het afgeleverd is.

Ik raad camera.nu aan om hun duidelijk en snelle levering.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ralph Rietbroek 09-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb bij cameranu.nl het boek van André van Woerkom, "ontdek photoshop elements 2018" aangeschaft. Op de site stond een duidelijke omschrijving van het boek en de inhoud ervan. Mede hierdoor heb ik het boek besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FF 09-04-2018 Via de website gekocht

Altijd snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, goed informatie, altijd snelle levering. Bij deze laatste aankoop, een upgrade naar een professionelere camera heb ik uitgebreid kunnen vergelijken op basis van relevante specificaties. Mede op basis hiervan en omdat ik weet dat er snel geleverd wordt heb ik hier mijn nieuwe Nikon D500 gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Florian 09-04-2018 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle verzending, excellente communicatie, mogelijkheid om zendingen direct naar PostNL in de buurt afhaalpunt te sturen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank D. 09-04-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service, vlotte levering, scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom een product online besteld, na prijsvergelijking met concurrentie: Weer de goedkoopste! Set Caruba tussenringen besteld. Goed verpakt, vlot geleverd. Communicatie met servicedesk ook super!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N. Koppen 09-04-2018 Via de website gekocht

Super Service en maken waar wat ze zeggen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was de volgende dag in huis, erg fijn. Goede informatie op de website, waardoor je producten goed kan vergelijken. Zal camera.nu zeker aanbevelen.

Reageer

Vernooij 08-04-2018 In de winkel gekocht
Urk

Geduld en aandacht voor de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De sfeer van inrichting en het personeel van de Cameranu winkel, geven je het gevoel op de perfectie locatie te zijn voor advies en of aankoop van foto apparatuur.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 08-04-2018 Via de website gekocht

Fijne webwinkel, mooi constant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop, altijd uiterst correcte leveringen, enorm assortiment dat zeer compleet is. Soms heel leuke aanbiedingen, ik kijk er regelmatig naar en liever 20 keer voor niks dan een keer te weinig. Ook aan telefoon doorgaans heel vriendelijke personen die weten waar ze het over hebben. Graag aanbevolen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 08-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel altijd mijn cameraspullen bij cameranu altijd topservice en snelle levering!
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews