cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 03-07-2017 Via de website gekocht

Goed, snel, professioneel en scherp in de prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar de GoPro Hera 5 Back Karma Grip kreeg ik steeds te horen dat deze niet meer leverbaar is.. CameraNu leverde hem dezelfde dag nog aan me uit..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 02-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering. Gunstige prijs en altijd op voorrad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke overzichtelijke website. Snelle levering en eigenlijk altijd het bestelde artikel op voorraad! Prijs is ook zeer gunstig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thyra 02-07-2017 Via de website gekocht

Snel & handig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling kwam erg snel binnen, werd zelfs op maandag geleverd.
Duidelijke site, waar ik handig kon vinden wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FH 02-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goed en klantvriendelijk bedrijf

Algemene score

9,0
Cameranu.nl heeft al jaren een zeer goede naam, en terecht. Ze leveren keurig op tijd en zijn zeer klantvriendelijk. Daarnaast biedt het assortiment veel keus. Kortom een ideale webwinkel voor je cameraspullen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bastein 02-07-2017 Via de website gekocht

Item was wat ik er verwachte.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen is dat het had wat ik zocht tegen een voor mij betaalbare prijs. Ik was al langer van plan het item te kopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Lenny 01-07-2017 Via de website gekocht

Goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment. Helaas ging er iets verkeerd in het verzendproces waardoor de aflevering vertraagd werd. We werden echter netjes op de hoogte gehouden d.m.v. berichtjes. Uiteindelijk met 1 dag vertraging gekregen. Tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anand Johannes 01-07-2017 In de winkel gekocht
URK

Deskundige begeleiding bij je aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU is een winkel waar je op deskundige en begrijpelijke wijze wordt geadviseerd tot aankoop van een product dat bij jou past.
De verkoper gaat uit van de vraagstelling van de klant en adviseert van daaruit met veel kennis en inzicht.
Het extraatje van 5 jaar verzekering is mooi meegenomen!
Het assortiment is enorm!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pul 01-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwamen voor een camera voor onze dochter bij deze winkel uit als scherpste voor dit type camera. En het werd dezelfde dag nog geleverd zonder bijbetaling. top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

André 30-06-2017 Via de website gekocht

voor herhaling vatbaar

Algemene score

9,0
ik was op zoek naar enkele accessoires voor mijn DSLR. Via Beslist.be kwam ik bij Camera.NU terecht en het viel me meteen op de de accessoires die ik nodig had stuk voor stuk beduidend goedkoper waren dan bij de andere shops waar ik normaliter eerst ga zoeken. Ik heb dinsdag meteen mijn bestelling geplaatst en vandaag (vrijdag) heb ik alles in huis, inclusief een screenprotector die niet voorradig was. Uiterst snelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling dus. Ook als er vragen per mail gesteld worden, wordt er snel en vakkundig geantwoord.
Enig puntje van kritiek: je kan er wel met Visa, Paypal of bankoverschrijving betalen, maar niet met Bancontact / Maestro. Vandaar de 9/10

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Dijkstra 30-06-2017 In de winkel gekocht
het filiaal op Urk

prima service en heel vriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kozen voor cameranu omdat we er 6 jaar geleden goed geholpen werden.
Nu ook weer erheen, na even wachten met een heerlijke beker cappuccino, werden we heel prettig geholpen.
En na de uitleg en ook laten zien hoe de camera werkt, gingen we blij met een prima camera naar huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 30-06-2017 Via de website gekocht

Snelle goed verpakte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
doordat ik met spoed het produkt nodig had, probeerde ik camera.nu, dezelfde dag nog binnen.
netjes verpakt in een doos met duidelijk adres en binnenin luchtzakjes ter bescherming van het produkt.
Het produkt was precies zoals beschreven op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sill 30-06-2017 Via de website gekocht

Veel keus. Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus. Leuke bundels. Goede prijs. Snelle levering. Goede service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Kramer 30-06-2017 Via de website gekocht

Fijne en vlotte service Cameranu komt na wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site van cameranu is alles goed te vinden. Geen problemen met zoeken, duidelijke afbeeldingen en goede informatie over het produkt.
Ik had laatst iets besteld waarvan ik wist dat het niet op voorraad was. Nog geen twee uur later werd ik gebeld dat het product niet op voorraad was. Ik vertelde de vriendelijke mevrouw dat ik op de hoogte was en dat er geen haast bij was. Twee dagen later werd mijn bestelling bezorgd. Top!!
Ik ben nog niet in de winkel geweest maar weet nu al dat ik binnenkort naar Urk reis om een mooie lens uit te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-06-2017 Via de website gekocht

Meer dan goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdag 22:30 een adapter voor mijn D3300 besteld. Om 22:40 een mailtje met daarin het bericht dat de bestelde adapter niet voor de 3300 is, maar de bestelling is aangepast en of ik het verschil via het Ideal-verzoek wil betalen.
Helaas kwam de volgende dag niet de adapter. Gebeld en men kon direct aangeven wat er aan de hand was. Er werd aangeboden met een spoedopdracht de adapter alsnog dezelfde avond te laten bezorgen. Omdat ik toch redelijk in de buurt van Urk was even omgereden om de adapter op te halen. Ter plaatse nog wat informatie gevraagd over een 18-270 lens. Uitgebreid uitleg gekregen over de verschillende merken. Lens aangeschaft en ook nog een nieuwe fototas. #tevredenklantenbestedenmeer

Prima service van elke medewerker gekregen. Heeft écht mijn klantverwachting overtroffen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EEuwema 30-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de telefoon om informatie gevraagd en goed advies gekregen. Daarna via website besteld. Product netjes geleverd en op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry Tammerijn 30-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Fantastische zaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ouderwetse fotozaak, qua service en bediening. M.a.w. er wordt alle tijd voor je genomen, er wordt goed naar je wensen geluisterd, er is veel kennis van zaken in huis en daarnaast krijg je ook nog een inruilprijs, die stukken hoger is dan in de Randstad.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roy 30-06-2017 Via de website gekocht

snelle en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
om half een s'middags besteld en om half tien s'avonds in huis zoals werd aangegeven door de site tijdens het bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter G. 30-06-2017 Via de website gekocht

Razendsnelle toezending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde op aanbeveling van een vriend die een jaar of twee geleden hetzelfde deed een Canon Powershot compactcameraatje en had deze al heel snel thuis. Het toestelletje voldoet prima aan de beschrijvingen en bevalt goed. Ik ben erg tevreden over cameranu.nl.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 30-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat gezoek op diverse sites kwam ik toch weer op de site van CameraNu terug.

Besteld, en 4 uur later op de mat 😱

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JARI! 29-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk product te retourneren, geld binnen een paar dagen terug gestort. NIeuw product besteld wat wel werkte naar verwachtingen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maaike 29-06-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg snelle levering! Super blij met mijn nieuwe lens en zou zeker weer een nieuwe bestelling doen hier, alles te vinden voor je camera!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaco 29-06-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht voor mijn sensor van men camera een schoonmaak middel om stof/viezigheid weg te halen. na een mail naar cameranu.nl werd ik goed geholpen en heb ik een aankoop gedaan en het werkte prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tien 29-06-2017 Via de website gekocht

Snel en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke webshop. Goede omschrijvingen van de producten. Snel en netjes geleverd. Veel reviews

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kramer 29-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een Eizo CG2420 te hebben besteld, had ik 'm , zoals beloofd, de volgende dag in huis. Helaas kon ik 'm niet op mijn laptop aansluiten ondanks de diverse meegeleverde kabels. Na contact te hebben opgenomen met Camera.nu hebben zij uitgezocht welke kabel ik nodig had en hebben ze deze gratis opgestuurd.
Na deze te hebben aangesloten, kon de monitor verder zonder problemen installeren.

Reageer

fotowillemsen 29-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Cameranu, voor mij de beste!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte zaak, zowel de site, alsmede de winkel. Maar, wat heel belangrijk is in mijn ogen, de nazorg én de service. Perfect!!
Bijna uitmuntend.
Al meer dan 10 jaar klant, en zal dat zeker blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ollie 29-06-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, goed product. Betaling ging niet goed maar kreeg gelijk een mail met factuur, bedrag overgemaakt en product volgende dag in huis.
Aankoop is om powerbank met alle snoertjes in op te bergen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 29-06-2017 Via de website gekocht

Snel, attent en fantastische kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was binnen 24 uur, het product van topkwaliteit en omdat ik een opmerking geplaatst had over dat het een verjaardagscadeau was zijn ze zo lief geweest om het in te pakken. Het was de beste manier om het verjaardagscadeau te regelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

houtenaar 29-06-2017 Via de website gekocht

prima service, zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ik gewend ben van CameraNu: Een scherpe prijs, punctuele levering. Een product zoals je verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald ter Horst 29-06-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering...TOP service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zonnekap en draagriem voor mijn Nikon B700 werden de volgende dag al geleverd !!!
Helaas was de zonnekap niet geschikt voor de B700 (daarom geen 10 want hij werd wel als mogelijk optie genoemd)
Maar de retour procedure en creditering verliepen super.
Kreeg ook een antwoordnummer voor de retourzending omdat het "hun fout" was.
Top service !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Schepers 28-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en vakkundige mensen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is bereid je te helpen met al je vragen en doet graag aanbevelingen. Levering ging verder goed en soepel. Wij gaan zeker vaker bestellen bij CameraNu.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjef 28-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel en een schitterende winkel in Urk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop ben ik zeer goed geïnformeerd over de aankoop die ik wilde doen. Daarna camera eenvoudig besteld en betaald. Op mijn verzoek kon ik de camera de volgende dag in Urk ophalen. In de winkel werd ik geholpen door een zeer kundige verkoper en kreeg ik nog wat laatste tips. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ik geïnformeerd ben, zowel op de webshop als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. ten Brink 28-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

zeer professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gedetailleerde uitleg, waarbij naast professionele kennis ook wordt meegedacht vanuit het oogpunt klant. Dit maak je tegenwoordig niet vaak meer mee.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huubke 28-06-2017 Via de website gekocht

Prima site, top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, geleverd binnen 24 uur, precies voor mijn vakantie wat ook de bedoeling was. Makkelijke site, snel alles te vinden, groote keuze aan producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beata Van De Veerdonk 28-06-2017 Via de website gekocht

Bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen, goede kwaliteit spullen en natuurlijk niet vergeten goede service en goede adviezen van medewerkers die daar verstand van hebben. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 28-06-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De informatie op de website was duidelijk en uitgebreid omschreven. Je wordt erg goed en direct op de hoogte gehouden van de levering van het product en het was de volgende dag netjes in huis. De service en uitleg, inclusief afhandeling ontzettend gebruiksvriendelijk! Ik bestel graag weer bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcellus 28-06-2017 Via de website gekocht

intens echt wel heel erg snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd alles op voorraad en een top garantie afdeling! en een raket snelle levering dezelfde middag hadden wij ons pakketje al in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van den Tempel 28-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de verjaardag van onze dochter een camera besteld. Deze zou met de post worden geleverd. Alles ging voorspoedig tot de levering. Eerst gaf PostNL aan dat de levering zaterdag zou plaatsvinden, perfect ruim op tijd voor de verjaardag. Op zaterdag werd de leverdatum aangepast naar maandag, nog steeds geen probleem. Totdat het maandag werd en er ineens werd aangegeven dat de leverdatum onbekend werd.
Gebeld met CameraNU, ze hebben het uitgezocht met PostNL, dinsdag zou de camera geleverd moeten worden. Spannend, donderdag was de verjaardag, dus nog tijd zat. Maar helaas dinsdag ng steeds geen camera geleverd door PostNL.
Weer bellen met CameraNU, zij pakte het perfect op. "Wij lossen het op met PostNL, het is volkomen ons verantwoordelijkheid dat het goed bij u aankomt".
Aangezien ik in de buurt bij Urk woon ben ik de volgende dag naar de winkel gereden om een andere camera op te halen.
Uiteindelijk een heel blije dochter en een geslaagde verjaardag.

Perfecte service van CameraNU, petje af!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Spet 28-06-2017 Via de website gekocht

Simpel en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze. Kiezen, bestellen en ontvangen en dat alles binnen 36 uur. Ook kreeg ik netjes bericht toen de chauffeur van PostNL aan de bezorgroute begonnen was en dat mijn bestelling op deze route meegenomen is. Met een track & Trace code. Makkelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carry 28-06-2017 Via de website gekocht

Goede communicatie, stipt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie was de prijs van het artikel dat ik zocht doorslaggevend om voor CameraNu te kiezen. De afhandeling van mijn bestelling verliep vlot en de correspondentie is keurig netjes. Alle afspraken worden nagekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brambix 27-06-2017 In de winkel gekocht

Ruime keus, goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is altijd fijn als een online aanbieder ook een fysieke winkel heeft. Na uitgebreid advies, waarbij keurig de tijd werd genomen en goed meegedacht, ben ik vertrokken met een cameratas en een nieuwe telelens. Tot nu toe zeer tevreden over beide artikelen. CameraNu is een fijne winkel met scherpe prijzen.

Reageer

Mat Delarue 27-06-2017 Via de website gekocht

goede aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop is een van de beste waar ik zaken mee gedaan heb.
S'avonds om 10.30 bestelling van een camera Canon 80D met nog wat extra geplaatst.
Kreeg gelijk de stand van zaken en s'morgens gelijk het bericht dat alles al verzonden was met post.nl.
Kreeg ook weer een mail met de track en kon zodoende alles volgen, wist gelijk dat het in de avond tussen 7.30 en 9.30 afgeleverd zou worden.
Klokslag 8.00 uur werdt alles mooi afgeleverd.
Stond gelijk verbaasd hoe secuur alles verpakt was en stootvast in de doos nog een doos waar de camera inzat.
Kan alleen maar lof zwaaien over Cameranu.nl, super bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 27-06-2017 Via de website gekocht

Weer top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne webshop met een fysieke winkel erachter. Dit is voor mij wel een pre zodat je bij klachten die je liever fysiek oplost ergens naar toe kan gaan. Top service en klantvriendelijk. Had laatst een betaling met creditcard gedaan en eigenlijk was ik net te laat voor accordering maar de mevrouw aan de telefoon heeft het toch nog voor mij geregeld zodat de spullen dezelfde dag nog verstuurd kan worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viona wilstra 27-06-2017 Via de website gekocht

top team

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik haal al mijn producten bij cameranu.nl it omdat er 1 altijd goede en snelle levering is, ik online kan betalen.
Telefonisch advies kan inwinnen, en altijd met de juiste persoon wordt doorverbonden.
In de winkel zelf altijd klantvriendelijk wordt behandeld met veel respect en geduld.

Wanneer een product niet bevalt ook nooit moeilijk word gedaan en wordt gekeken naar iets wat wel bevalt.
Top team , top service, Ik blij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annejet 27-06-2017 Via de website gekocht

Goede site en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
op de webshop camernu.nl was het heel makkelijk zoeken. de zoektermen werden snel en goed opgepikt in de zoekbalk en ik kon nuttige vergelijkingen maken tussen verschillende apparaten. een overzichtelijke uiteenzetting van producten. ik kon daardoor snel een keuze maken. daarna werd het apparaat dat ik kocht nog dezelfde dag geleverd en kon ik dus meteen aan de slag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 27-06-2017 Via de website gekocht

Vlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig, direct en vlot vinden van de juiste omkeerringen, bestellen, snel in bezit.
Meteen kunnen toepassen in eigen project, geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron E. 27-06-2017 In de winkel gekocht
Urk

Snelle Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat deze zich op korte afstand van mijn huis adres bevindt, daarnaast op voorradig zijn van het door mij gekozen artikel. De winkel bevind zich op een industriegebied van Urk en is makkelijk bereikbaar, de winkel is overzichtelijke en er zijn meerdere servicebalies waar men op proffesionele wijze snel geholpen wordt. Bij binnenkomst moet men een nummertje trekken waarbij men kan kiezen welke service men wil gebruiken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fotoco 27-06-2017 Via de website gekocht

goedkoop en geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameratas nodig en diverse webshops vergeleken. CameraNU.nl kwam als goedkoopste uit de bus voor hetzelfde produkt. Daarnaast is de service ook nog geweldig. Binnen een mum van tijd had ik de tas in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 27-06-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is up-to-date en goed vormgegeven. Doorklikken gaat feilloos, bestellen en afrekenen idem dito.

Reageer

Emillia 27-06-2017 Via de website gekocht

Het kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik besteld sochtends mijn boek, en had hem door hun geweldige aanbieding ook nog de zelfde dag in huis via RED je pakketje. Ik werd constant op de hoogte gehouden. Ik kan niet anders Zeggen dan geweldige service. Een dikke vette 10 voor cameraNU👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel nieuw 26-06-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede communicatie. Ook voor vragen over producten een vakbekwame klantenservice. Prijzen zijn tevens zeer scherp.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews