cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jorrit 09-07-2017 Via de website gekocht

Gegaan zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afhandeling bestelling geheel gegaan volgens verwachting .
Duidelijke bevestigd en verzonden mails.
Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ger van Leeuwen 09-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het product. Correcte en snelle levering.
Ook het contact via e-mail is optimaal.
Op een vraag van mij werd snel en duidelijk geantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet 09-07-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Camera nu heeft een zeer ruime keuze in artikelen. Ik zocht een scanner en kon kiezen uit diverse merken en prijsklassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pleuntje 08-07-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor 23.59u besteld de volgende dag in huis. Dat is echt een erg fijne service. Goede kwaliteit materiaal van de bestelling en alles goed meegeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John van Dijk 08-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering de volgende dag, zelfs 's avonds waarbij vooraf een klein tijdswindow van een half uur van de levering was aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 08-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk alles te vinden en snelle levering. Ondanks dat het product nergens op voorraad was toch binnen 2 dagen geleverd... Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Happy 08-07-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
met het grootste gemak artikel uitzoeken in de webshop, dan heel eenvoudig bestellen en binnen 48 uur geleverd een woord geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 07-07-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar met snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren fotospullen bij cameranu.nl omdat het assortiment goed is, de levering snel is en de service en prijs ook!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crissie 07-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

Betrokkenheid en begrip voor de wensen van de koper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder overzichtelijke shop! Producten zijn snel, ook via filters, te vinden en geven duidelijk inzicht in het produkt, de omschrijving en de beschikbaarheid! Servicegericht en bij twijfel......... goede onderbouwd alternatief in de aanbieding!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaus 07-07-2017 Via de website gekocht

Volledig tevreden met CameraNU

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend hoe het bestellen en het leveren binnen een daag werkt, zonder enkel probleem wordt top kwaliteit aparatuur geleverd.

Reageer

Jacques De Craene 07-07-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden van de afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Daar er wel stock was van Cokin en vlugge levering.
Ook info gevraagd omtrent de vervalring Hasselblad naar Nikon
Zal zeker nog bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elles 07-07-2017 Via de website gekocht

fijne aanpassing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tegen pijn in de nek door het dragen van de camera is dit ideaal!
Het hendeltje om hem vast te zetten gaat (nog) wel wat stroef.
Ik vind het wel spannend dat de camera nu aan een schroefje hangt, maar dat is bij velen al goed gegaan!
Aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

R vd Akker 07-07-2017 Via de website gekocht

Grote teleurstelling!

Algemene score

3,0
Op zich een prima mooie en goed verzorgde webwinkel. Maar... ik werd bij mijn bestelling op vrijdag die ik perse op zaterdag nodig had gewezen op "same day delivery". Uiteraard koos ik daar voor, maar cameranu meldde de bestelling te laat aan bij de koerier die vervolgens doodleuk pas maandag AVOND om 22:00 de bestelling keam leveren. "Ouderwetse" postnl had zaterdag bezorgd en hooguit maandag op de dag. Omdat ik vrijdagavond om 23:00 nadat ik hoorde dat de bestelling te laat zou zijn hetzelfde artikel bij een andere webshop nogmaals bestelde, had ik de volgende ochtend om 10:00 toch binnen wat ik nodig had. Ik snap dat dit een incident betreft, maar je krijgt als bedrijf maar één keer om een goede indruk te maken en dat is bij mij jammerlijk mislukt.
Officiele reactie van CameraNU.nl 11-07-2017

Beste Rick,

Een eerste indruk kun je maar één keer maken, en daarin hebben we in jouw geval gefaald. Dat spijt ons zeer, en we hebben je daarom via een email onze excuses aangeboden en uitleg gegeven over de toedracht van het probleem.
We hopen dat je onze reactie waardeert, en zien je graag voor een herkansing nog eens terug!

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Ruud 11-07-2017

Beste CameraNU.nl, tis Ruud, maar whats in the name. Ik waardeer de uitleg via mail. Het verklaard e.e.a. maar is uiteraard geen excuus. Verwachtingenmanagement moet je waarmaken. Als ik beloof binnen 14 dagen te betalen verwachten jullie ook dat ik dat doe.
Ik zal bij een volgende keer jullie nog eens op de proef nemen ;-)

Reageer

WLamers 07-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle bezorging en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product is werkelijk de volgende dag bezorgd. Daarbij was het zeer gemakkelijk om het product te kopen en is de prijs de laagst gevonden prijs.
Het product doet het gewoon goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Britt 07-07-2017 Via de website gekocht

Super goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze en onwijs snel al in huis! Perfect! Ik ga hier zeker nog meer accessoires voor mijn GoPro kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Veenhuis Emmeloord 07-07-2017 In de winkel gekocht
URK

Top bedrijf

Algemene score

9,0
Service en kennis geweldig. Kom er al vanaf bet eerste begin. Niet alleen voor amateurs maar ook voor proffesionals aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 07-07-2017 Via de website gekocht

Couldn't be more satisfied

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I made a mistake in the order, sent them a message, and they helped me inmediately. Really happy that I chose them over stupid bol.com and their automated stupid, helpless bots..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 07-07-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een beetje de kat uit de boom kijken als je voor het eerst bij een nieuwe online winkel besteld.
Ik was verast door de goeie afhandeling en supersnelle levering !
Ik weet nu al waar ik de volgende camera ga kopen :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitse 07-07-2017 Via de website gekocht

Spreekt voor zichzelf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Iedere keer dat ik weer de propellers van mijn drone af vlieg is dit geen enkel probleem want de volgende liggen ze gewoon weer in de brievenbus te wachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 07-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de prijs is uitstekend, daarnaast is de service erg snel. Je krijgt aangetekend je pakket, op het tijdstip welk je zelf hebt uitgekozen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Arturo Figari 06-07-2017 Via de website gekocht

Gratis levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende kwaliteit van het product, snelle service, goede prijs en gratis levering !
Ik ben een professionele fotograaf en werk in Dordrecht sinds 2010.
Ik denk dat CameraNu.nl is een zeer betrouwbare en zeer aanbevolen bedrijf en Ik wil dat jullie binnenkort een filiaal in Zuid Holland installeren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 06-07-2017 Via de website gekocht

Zonnekap voor mijn cameralens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's avonds de zonnekap besteld ..... volgende dag binnen.
Prima geregeld en een overzichtelijke site.
En best prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pirke Content 06-07-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De negatievenhouder van mijn Rollei scanner, PDF-S 330 pro, was defect. Een nieuwe bij Rollei bestellen lukte mij niet. Daarna per mail contact gezocht met Cameranu.nl, mijn probleem uitgelegd waarop ik op uiterst vriendelijke wijze werd geholpen door het personeel.
Binnen no time was ik in het bezit van een nieuwe negatievenhouder en kan ik mijn hobby weer naar alle lust uitoefenen. Personeel van Cameranu, CHAPPEAU!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia 06-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal geen slechte punten, camera woensdag besteld en donderdag al gelijk in huis. Camera ook helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Slagboom 06-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en professionele hulp bij de produkt keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk met groot aanbod en de beste prijs. Snelle levering en prima tel.contact.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 06-07-2017 Via de website gekocht

Prettige service en de volgende dag al in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Cameranu.nl vond ik een tuig voor mijn hond om een actioncam op te plaatsen. In tegenstelling tot andere websites, bood Cameranu.nl het tuig aan met accessoires, precies wat ik zocht voor een prima prijs. Door mijn eigen fout ging de betaling de eerste keer niet goed. Via Whapsapp heb ik contact gehad met de klantenservice en het probleem werd direct opgelost, super service. De volgende dag heb ik al filmpjes gemaakt met mijn hond omdat het tuig de volgende ochtend al werd geleverd! Ik ben erg tevreden over Cameranu.nl en zal zeker vaker bestellen via deze website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bozuwa 06-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Jammer dat het boekje wat erbij zit in het Tsjechisch is. Gelukkig heb ik al een Nikon en weet ik ongeveer hoe het werkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 11-07-2017

Hoi Marleen,

We hebben je per mail even uitgelegd wat er mis gegaan is, en zorgen ervoor dat je alsnog een Nederlandse handleiding gaat ontvangen.

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

Jcdemeester 06-07-2017 Via de website gekocht

Nette en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel vaker bij CameraNU.nl en dat bevalt me prima. Naast het feit dat ze altijd hun afspraak nakomen, zijn ze ook goed bereikbaar als je vragen hebt over een product. Ze hebben ruim voldoende vakkennis in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m. jansen 06-07-2017 Via de website gekocht

Supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Objectief besteld via de site. Op voorraad, belofte was 'zelfde dag nog in huis'. En ja hoor, 's avonds werd het pakje bezorgd. Wat een service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk hilders 06-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekend en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor cameranu.nl gekozen voor hun snelle, dezelfde dag levering en hun scherpe prijs. Per abuis had ik de order twee keer ingegeven, maar slechts een keer betaald. Ze snapten de vergissing en hebben een en ander zonder mijn tussenkomst gecorrigeerd. In een woord. Uitstekend gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidy de jong 06-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een top service ze zijn snel via internet en in de winkel zelf ze nemen altijd de tijd voor je al kom je met domme vragen en je word heel vriendelijk behandeld altijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonas 06-07-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een tijdje terug had ik een bestelling net iets voor twaalf besteld en kreeg vrijwel een aantal minuten te weten dat ze aan mijn bestelling zijn begonnen.

De volgende ochtend zag ik in mijn mailbox wel dat er een fout was gemaakt in het magazijn waardoor mijn bestelling wat vertraging had opgelopen. Even nadat ik de mail had gelezen belde ze me op om te melden dat ze Redjepakketje gaan gebruiken om mijn pakket te versturen. Normaal gezien worden hier kosten voor gerekend maar die werden gedekt door CameraNu zelf.

Door de goede uitleg en communicatie van CameraNu had ik dezelfde dag nog alles in huis zonder dat ik de dupe werd van de problemen.

Beste service van een webwinkel die ik ooit heb ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rainier 05-07-2017 Via de website gekocht

Chille service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers van CameraNu zijn mega behulpzaam en denken graag mee over wat de beste set is om te gebruiken en hoe je met een slimmere setup een beter resultaat kunt behalen :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.A.J. Schut 05-07-2017 Via de website gekocht

Bekwaam personeel en uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ervaring met deze shop is uitstekend. Snelle levering en keurig verzorgd. Aankopen in de winkel of via de website kun je met een gerust hart doen. Goede service en bekwaam personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HMLNK 05-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel gevonden, besteld, betaald en geleverd. Perfect! Ik heb vaker via deze website mijn fotografie benodigdheden besteld, altijd een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Puck 05-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus uit verschillende producten met goede informatie en beschrijving. Het gratis verzenden draagt zeker bij een een goede ervaring. Nette verpakking en snelle levering zorgden ervoor dat ik snel gebruik kon maken van mijn aankopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 05-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb op cameranu.nl een lacie externe HD besteld.
Ik kreeg deze dezelfde dag nog thuis geleverd TOP !!!!! Betalen op de site ging makkelijk en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JPS 05-07-2017 Via de website gekocht

Nul op tien!

Algemene score

1,0
Misschien goed voor particuliers maar ver van professioneel te zijn!
Eerste bestelling - 3 stukken, na twee maanden nog geen nieuws van de laatste stuk...
Tweede bestelling, grotere aantal stukken besteld. NA ANDERHALF MAAND, krijg ik de info dat vandaag besteld is!!! Als wij bellen weten zij soms zelf niet over wat dat het gaat...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Helena 05-07-2017 Via de website gekocht

Bestelling harde schijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs ten opzichte van andere winkels. Betrouwbare levering. Eveneens gebeld voor persoonlijke informatie en ben professioneel te woord gestaan.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Hunze 05-07-2017 Via de website gekocht

Goeie deal, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de site kon ik goed en snel vinden wat ik zocht dankzij goede zoekfuncties en adequate toelichting. Ook de vergelijkingsmogelijkheid was prettig. De levering was helemaal volgens belofte. Mijn tweedehands camera is prima in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt 05-07-2017 Via de website gekocht

De service maakt mij ongeduldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een pentax verrekijker waarmee ik kennis gemaakt had omdat m'n buurman ermee keek. Ik was gelijk verkocht. Ik had hm overal kunnen bestellen maar ik ben vaker klant van CameraNu.nl en ging
Voor safe ;)
Ik kon kiezen voor 'Same day delivery' en het moment dat ik per iDeal betaald had en de order bevestiging binnen kreeg, kon ik
niet wachten tot mijn verrekijker binnenkwam. Die snelle service maakte mij hebberig ! ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 05-07-2017 Via de website gekocht

Een geweldige aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enkele dagen geleden heb ik bij Cameranu.nl een Benro Smart Mini Tripod/Selfie Stick BK 19 gekocht. Het produkt werd direct verzonden en voldoed geheel aan mijn verwachtingen. Goede service en snelle levering.

Reageer

Frans 04-07-2017 Via de website gekocht

Slechte service bij terugsturen product

Algemene score

4,0
Op 23 juni kocht ik een Gorillapod Action bij Cameranu. Deze werd keurig de volgende dag geleverd. Het statief bleek veel groter dan de foto's hadden doen lijken en was niet geschikt voor mijn camera. Meteen via de website gemeld dat ik het product wilde terugsturen. Daarop ontving ik een mail met instructies.

Bij de mail zat geen retour adreslabel, die moest ik zelf maken. Ook bleken de kosten voor retourzending voor eigen rekening. Desondanks product meteen teruggestuurd via PostNL. Via de PostNL app kreeg ik bericht dat mijn retourzending op de ochtend van 27 juni bezorgd was.

Op 28 juni, laat in de avond, had ik nog niets van Cameranu vernomen, dus maar een mailtje gestuurd. Daarop kreeg ik de volgende dag bericht dat ze door de pakketten heen aan het worstelen waren, maar geen antwoord op mijn vraag wanneer ik mijn geld terug zou krijgen.

Op 30 juni kreeg ik bericht dat mijn retourzending in orde was bevonden en ik mijn geld binnen 14 dagen zou terug krijgen. Daar heb ik op gereageerd met de vraag waarom dat zo lang moest duren. Op die vraag werd zeer snel gereageerd met de mededeling dat mijn retourbetaling was verwerkt en mijn geld binnen enkele werkdagen op mijn rekening zou zijn bijgeschreven.

Op 4 juli, 's avonds laat, zit ik nog op mijn geld te wachten, terwijl Cameranu hun product al sinds 's morgens 27 juni terug heeft. De hele gang van zaken rond het terugsturen van een product vind ik ronduit slecht bij Cameranu. Ik zal er niet snel weer iets kopen, er zijn webshops met veel beter service.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 05-07-2017

Beste Frans,

Fijn dat we elkaar hebben gesproken over jouw ervaring. Zoals gezegd hadden we inderdaad meer tijd nodig voor de verwerking van jouw retour dan wenselijk is, en we rekenen er op dat dit een volgende keer zeker beter zal zijn. We danken je voor je feedback, en voor je begrip. De input die je telefonisch hebt gegeven nemen we mee, en we zien je graag binnenkort nog eens terug.

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

Marc 04-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

Klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en vakkundig geholpen bij het aanschaffen van enkele accessoires. Vriendelijk en met verstand van zaken, erg prettig voor de beginnende fotograaf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Nooij 04-07-2017 Via de website gekocht

videolamp SAVAGE LED204 goedkoper dan andere merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
perfecte lamp veel mogelijkheden gevonden op website met duidelijke uitleg bij CAMERA.nu
Prijs verhouding erg goed en volgende dag in huis en geen bezorgkosten

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansStro 04-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en veilige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en goede winkel waar ik met een gerust hard mijn gegevens aan verstrekt ook vanwege het feit dat de spullen aangetekend verzonden worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies Booisma 04-07-2017 Via de website gekocht

Prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product kwam perfect op de vooraf genoemde levertijd binnen. Het is een goed merkproduct voor een nette haast nog goedkope prijs voor wat ik heb gekocht. Helemaal top. Ben er super blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cedric - Gran Vida 04-07-2017 Via de website gekocht

Goeie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze zijn altijd concurrerend op prijs. Bestelling gaat makkelijk en verwerking snel. Daarbij is collectie ook uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Derfritz 04-07-2017 Via de website gekocht

Snelle serviceI

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering van het juiste product.Lijkt mijn een goede online zaak.Ik ben zeer tevreden met de levering en de kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RobHa 04-07-2017 Via de website gekocht

Supersnelle bezorging, dezelfde avond nog!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een nieuwe monitor nodig met HDMI en was gewend aan de hoge kwaliteit van Eizo monitoren. Cameranu.nl kon deze monitor (EV 2450) als goedkoopste en snelste leveren, diezelfde avond nog en zo geschiedde. Fantastische service daar in Urk; niets dan lof en 'n echte aanrader voor iedereen. Ook nog eens geïnspireerde medewerkers, waar vindt je dat nog tegenwoordig? Ik zeg: DOEN ! ! !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews