cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor van 't Hof 02-08-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was mij al bekend dat deze shop goed aangeschreven staat en ben er ook al eens geweest. Ook met de garantie gaan ze heel goed om en doen ze niet moeilijk! Als extra service werd het bezorgd met "Red je pakketje", zodat ik mijn dashcam dezelfde dag nog in huis had. Je kunt het tijdstip van bezorgen ook prima bijhouden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-08-2017 Via de website gekocht

Canon printer, goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Canon printer gekocht. Laagste prijs op het web, snelle levering en duidelijke communicatie. En ook nog attent gemaakt op Canon cash back actie.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 02-08-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke site, snel geleverd! Super tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Selfie stick voor Go Pro gekocht (Merk Brofish). Zoals ze beloven, rond 23:00 besteld en de volgende dag in huis!. Nette verpakking en product in perfecte conditie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lux Opus 02-08-2017 Via de website gekocht

De flitser was er in een flits!

Algemene score

10,0
Cameraland heeft mij blij verrast! Ten eerste waren ze op internet goed te vinden wanneer het ging om de juiste flitser voor mijn camera. Daar bleef het niet bij... Op de site wordt actueel, duidelijk en met voldoende aandacht vermeldt om welk product het gaat, en welke specificaties het product heeft. Kortom, Cameraland rijdt/loopt voorop in de race om tevreden klanten. Een aanrader! Camerland=fotoverstand!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heaverly 02-08-2017 Via de website gekocht

Hele goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind camera.nu een geweldige winkel en doe altijd mijn aankomen voor mijn fotografie hier. Alles word altijd netjes op tijd geleverd en ook heel snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 02-08-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een forum op de site van CameraNu terecht gekomen. Even een mail gestuurd voor beschikbaarheid van een product. Snelle reactie op mijn mailtje, Vriendelijk personeel. En ook nog snelle levering!! Dus een toppertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RafB 02-08-2017 Via de website gekocht

Alles wat je van een webshop verlangd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, telefonisch contact vriendelijk en duidelijk!
Competitieve prijzen!
Komen beloftes wat betreft levertermijnen na.
kortom: Aanrader om hier te winkelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek Theunissen 02-08-2017 Via de website gekocht

Zeer positieve manier van meedenken met de klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inspirerende winkel met uitgebreide voorraad om je goed te kunnen informeren.
Tevens heel amiable manier van helpen met hetgeen je aan het zoeken ben. Indien nodig uitvoerige informatie erover zonder dat er opdringerig iets aanbevolen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Statief König 02-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering via mail aangegeven en te volgen en binnen gestelde tijd geleverd, goed verzorgd verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regi 02-08-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na vergelijking met andere sites gekozen voor Camaranu.nl vanwege prijs en aangeboden garantie voor het product dat ik mij wilde aanschaffen. Aangeboden garantie bij Camaranu.nl is 5 jaar terwijl er bij veel andere sites 2 jaar wordt aangeboden. Site is gebruikersvriendelijk en de communicatie en levering is prima en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Vogelenzang 02-08-2017 In de winkel gekocht
Urk

Prima klantvehandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met behulp waarvan je goed in staat bent om je keuze te maken. In dit geval een tweedehands Canon objectief.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeker tevreden 02-08-2017 In de winkel gekocht
Urk

Alles in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van service tot aan de kleine camera tools, CameraNu heeft het op de shop staan of in de winkel liggen. Mensen met kwaliteiten om mensen te helpen met bepaalde doelstellingen en idee, even proberen geen probleem.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Josohav 01-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site goed product voor een redelijke prijs. Snelle levering dezelfde dag. Kom hier zeker bij een volgende aankoop terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martine 01-08-2017 Via de website gekocht

Prima product, prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging makkelijk en product werd snel geleverd. Jammer dat PostNL niet helemaal meewerkte waardoor ik het product een dag later in handen had (zeiden niemand thuis te hebben getroffen, maar er is niet aangebeld)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate H 01-08-2017 Via de website gekocht

Altijd tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit een klacht gehad over Cameranu.nl! Als er iets niet op voorraad was kreeg ik netjes een telefoontje met een vervangende oplossing of de huidigr bestelling werd netjes doorgezet. De service is geweldig! Camera, assesoires, filters, hoesen, ik ben zeer tevreden! Levering is altijd netjes aangegeven, optijd en nog nooit iets beschadigd of gedeukt gehad, zelfs de doos niet. Dikke pluim!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo B. 01-08-2017 Via de website gekocht

Prettige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn op deze winkel gekomen omdat we zochten naar een speciaal product wat je lang overal niet kan kopen. Gelukkig vonden we de zgn. walkstool-krukjes die op lange wandeltochen heel gemakkelijk zijn in het gebruik. Daarbij komt dat de prijs bij deze winkel het laagste is van alle andere sites die we bezochten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yenthl 01-08-2017 Via de website gekocht

Top service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij CameraNU terecht gekomen nadat mijn bestelling via Bol.com niet werd geleverd. Erg fijn dat er hier wel duidelijk gecommuniceerd wordt over het pakket en de levering. Ik had mijn pakket de volgende dag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjip 01-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk producten te vinden, eenmaal aan een besteld item iets gehad, zonder probleem omgeruild.
Eenmaal zelf een foutief item besteld, even bellen en geen probleem met omruilen naar wel het gewenste item.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jong 01-08-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop was duidelijk en makkelijk. Daarnaast bood het mijn product het goedkoopst aan.
Het biedt een grote varieteit aan om uit te kiezen, zonder dat je het overzicht verliest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Dam 31-07-2017 Via de website gekocht

Vandaag bedacht, morgen aan de slag. Bedankt CameraNu.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals ik al zei: vandaag bedacht en morgen aan de slag. heerlijk. Goede service, snel geleverd. Producten zijn steeds wat ik verwachting. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 31-07-2017 Via de website gekocht

Levering volgens afspraak en beschermende verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voldeed aan hetgeen ik zocht en zonder transportkosten.
Deze webwinkel heeft een zeer ruim assortiment

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 31-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

Prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de drukte snel en met goed advies prettig geholpen.
Al vaker bij Camera nu in de winkel geweest en altijd hebben ze tijd en een goed advies.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

G.G. Kunst 31-07-2017 Via de website gekocht

Prima service, vlotte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs een Rode Dasspelmicrofoon Rode SmartLav+ Lavalier microfoon voor mijn smartphone besteld bij cameranu.nl Ik zag hem hier en elders voor 52,- Euro. Toen ik hem 2 dagen later wilde bestellen, was de prijs 65,- Euro. Dat was ook bij andere leveranciers zo. Ik heb hierover gemaild met de mensen van cameranu.nl. Zij waren heel schappelijk : Ik kon hem alsnog eenmalig voor 52,- Euro kopen. Dat vond ik heel tof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrNailchurch 31-07-2017 Via de website gekocht

Supersnel met verantwoordelijkheid voor transport

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk is eerlijk, de prijs was van doorslaggevende waarde (geen transportkosten) maar de snelheid van levering en de kwaliteit van de verpakking zorgen voor een compleet plaatje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. G. Romijn 31-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goed en vakkundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder aankopen gedaan in deze winkel, toen al onder de indruk van het goede advies. En dat werd nu weer bevestigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 31-07-2017 Via de website gekocht

Weer prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdagavond laat besteld, dinsdag geleverd. Tussendoor via mail goed op de hoogte gehouden van de status, Precies zoals je het wilt. Alles weer netjes en stevig ingepakt dus niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ParelM 30-07-2017 Via de website gekocht

Fijn product, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop met mooie prijzen.
Service is ook prettig.
Ik wilde mijn bestelling via Ideal voltooien, echter gaf deze een foutmelding en werd de betaling verbroken.
Ik kreeg een mail met de betaalgegevens, dus heb ik het per overschrijving gedaan.
Na 15 minuten kreeg ik een mail met daarin een link om de bestelling via Ideal te voltooien. Waarschijnlijk naar aanleiding van de verbroken verbinding. Ik had inmiddels al geld overgeboekt en verwachte mijn bestelling daardoor een dag later, ach ja, het had geen haast;).

Echter kreeg ik smiddags een mail met order annulering, ehhh.... Dit klopt niet helemaal.
Telefonisch contact opgenomen: er was waarschijnlijk een foutje ergens ingeslopen, mijn bestelling zou van de annulering afgehaald worden.

En stomverbaasd dat ik was kreeg ik mijn bestelling de volgende dag gewoon binnen!!
(Uit ervaring komen overboekingen pas een dag later binnen bij een andere bank zoals nu, maar dit keer had ik geluk:))

DUS er ging wel het eea mis, maar het is keurig opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 30-07-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel, zowel online als in de winkel zelf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een superfijn en duidelijk advies dmv chatberichtje gehad te hebben met ze, mijn bestelling geplaatst die de volgende dag ook binnenkwam. Topservice.
Daarna naar de winkel gegaan en met vriendelijke verkoper een passende fotorugzak voor mij uitgezocht. Ook nog een objectief mogen testen die ik niet eens gekocht heb(nu wel spijt van😉)
Kortom, mijn winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leandra 30-07-2017 Via de website gekocht

Fantastisch! Hoe het zou moeten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met de klantenservice gesproken en super goed advies gehad. Camera en lenzen ook netjes op tijd aangekomen (volgende dag levering) en ook nog eens 5 jaar garantie op gekregen. Super, en zal hier zeker weer bestellen.

Reageer

jessica 30-07-2017 In de winkel gekocht
urk

service

Algemene score

10,0
een hele goede service
zonder gezeur gelijk het artikel omgeruild.
top ik ben zo blij met mijn nieuwe camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 30-07-2017 In de winkel gekocht
CameraNU Urk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne winkel met een mega assortiment, tegen ook nog eens scherpe prijzen! Heb hier mijn camera met uitbreidingen gekocht en heb hier nog dageljks plezier aan. Heb een probleem gehad met mijn sluiter van de DSLR, hebben ze ook keurig voor mij opgelost! Kom hier graag terug.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs Bennink 30-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle service, als je het voor 12 uur besteld op een werkdag ia het dezelfde dag nog in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 30-07-2017 Via de website gekocht

Alles klopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voorafgaand aan het bestellen had ik wat vragen waar binnen een uur op werd geantwoord, heb uiteindelijk de Sony cybershot dsc-hx400v besteld. Een voordeelset met alles wat nodig is erin. Een dag later had ik het binnen. Top camera, enorm ver zoombereik, hoge kwaliteit en makkelijk te gebruiken. Uitstekende service van cameranu maakte de beslissing doorslaggevend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart 30-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product besteld rond 14:00 uur en na nog geen half uur al een mail terug dat de bestelling is geplaatst en dat het pakket in behandeling is. Nog zon 2 uur later een Track en Trace nummer van PostNL. Al met al super snelle service, het is goed geregeld, de emails zijn overzichtelijk en ik zou niet weten waarom ik mijn camera spullen ergens anders zou kopen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zack 30-07-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een flitser en een step down voor een filter om 11:30 besteld en hetzelfde dag was het geleverd!! Perfect!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 29-07-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker wat besteld bij deze winkel en altijd snel geleverd. Deze winkel heeft veel voorraad zodat je bijna altijd dat wat je zoekt hier kunt bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Herman 29-07-2017 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zonder problemen is de levering gedaan en dat in Nederland! Niet te geloven. Bedankt voor de snelle reactie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B&W Fotografie 29-07-2017 In de winkel gekocht
Urk

Ongebruikelijke service

Algemene score

4,0
Na telefonisch overleg gekozen voor Pixel Pawn trigger set. De eerste transmiiter deed gek en was voorzien van een IKEA batterij dus niet nieuw. Deze set is netjes omgeruild. Na de derde keer te gebruiken werd wederom de transmitter gek tijdens een shoot. Dit was uitermate vervelend. Na gebeld te hebben met CameraNu besloten wij af te reizen naar URK om een andere set te kiezen. De service afdeling was snel en nam de gehele set terug zodat wij naar de winkel konden om ons een andere set te laten adviseren. De mederwerker die wij troffen had duidelijk zijn dag niet en was niet erg enthousiast in zijn hulp. Toch zijn we tot een nieuwe triggerset gekomen. hierna wilden wij eigenlijk een nieuwe groothoek aanschaffen op onze D810 maar moest wel passen in ons onderwaterhuis. De hulp die wij kregen was niet wat wij gewent waren en hebben daarom afgezien van aanschaf. Wel wilden wij nog een nieuwe batterij hebben voor onze D810 die de medewerker op weg naar de balie uit zijn handen liet vallen. Na een opmerking hierver gemaakt te hebben was het antwoord dat hij op het tapijt gevallen was en goed ingepakt was. (thuis bleek dit later niet eens de orginele accus was.) Wij zijn eigenlijk teleurgesteld in de hulp en service die erg ongebruikelijk was.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 02-08-2017

Goedemorgen,

Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken. Wij schrokken van dit verhaal, en dit is ook zeker niet hoe wij gewend zijn om met onze klanten om te gaan. De accu was al voor u omgeruild voor de originele accu. Voor de ervaring die u in onze winkel heeft gehad bieden wij dan ook onze excuses aan, dit is zeker niet hoe wij normaliter te werk gaan. We willen dit goedmaken door u een vergoeding toe te sturen om u zo nogmaals onze service te kunnen laten ervaren.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

H. Schlömer 29-07-2017 Via de website gekocht

snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs. Telefonisch goede informatie verkregen m.b.t. keuze van objectief en filters. Camera en objectief op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ripke, Geleen 28-07-2017 Via de website gekocht

Goed, snel en betrouwbaar met hulp als je het nodig hebt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijvingen, met snelle levering en als je het nodig hebt ook nog advies voordat je besteld, ook en vooral belangrijk: behoorlijk netjes geprijsd

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van Dijk 28-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door een nogal ingewikkelde facturering en levering kon ik op een zeer dure foto lens veel geld besparen, maar lukte bestelling via de website niet. Door telefonisch contact werd dit direct opgelost en werd ook nog een beter en goedkoper UV-filter geadviseerd dan door mij besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.J. Outhuijse 28-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu kwam als goedkoopste uit de bus, maar de Canon Selphy 1200 was achteraf net zo duur als bij Bol.com.

De bezorging was prima en op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus 28-07-2017 Via de website gekocht

Goed Advies, waardoor goede aankoop gedaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Camera.nu gekozen omdat zij op dat moment de goedkoopste aanbieder was en zij geen verzendkosten berekenden.
Tevens even telefonisch contact gehad met een medewerker en kreeg een professioneel en inhoudelijk prima antwoord, nu wist ik welk type ik moest kiezen, dat is toch wat je wilt !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dogo 27-07-2017 Via de website gekocht

Prima website en zeer overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De snelheid van leveren is hoog, super netjes verpakt en de prijs/kwaliteit is top! Het surfen op de website van CameraNu.nl is heel gemakkelijk, de omschrijvingen zijn duidelijk en goed. Zoekfuncties zijn ook zeer uitgebreid. Op foto gebied moet je hier gewoon kunnen slagen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

visserke 27-07-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Daar zit je dan, midden in de voorbereiding van je gouden bruiloft begeeft ineens je goede trouwe printer het. De reparateur is met vakantie. Dan raadpleeg je de site van CameraNu en bestelt een andere printer, goed omschreven op de website en vlot leverbaar. 's avonds besteld, de volgende middag kon ik alweer verder met de voorbereiding. En dat alles, tegen een concurrerende prijs. Dat noem ik : KLASSE !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melroy van den Berg 27-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bedankt voor de snelle levering, ik ben tevreden over het product. Het was goed ingepakt. Ik vroeg me alleen af waarom een handtekening vereist was (het was immers een goedkope bestelling). Is het mogelijk om bij jullie ook producten te bestellen en bezorgen waarbij een handtekening niet vereist is (optioneel dus)?
Daardoor had het pakketje anders gewoon afgeleverd kunnen worden bij de buren bijvoorbeeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ebru 27-07-2017 Via de website gekocht

Mooie winkel met mooi assortiment en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel had een breed assortiment aan producten waardoor het makkelijker werd om een goede keuze te maken. Ook had de website veel verdere uitleg indien het nodig was. In kort: Levering, bestelling, product en service waren top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 27-07-2017 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week zaterdag een bestelling geplaatst voor een nieuwe camera. In de eerste instantie keek ik eerst bij een andere winkel omdat ik er meteen gebruik van wou maken maar hij bleek daar niet aanwezig te zijn. Op aanraden van een kennis besloten om via deze website te bestellen omdat zij er zulke goeie ervaringen mee hadden. (Ik had zelf eerder nooit grote aankopen via internet besteld)
Eenmaal bezig met bestellen stond er zelfs een keuze om het voor een kleine meerprijs op zondag te laten bezorgen, dat heb ik dus meteen gedaan!! Je kan zelf de gewenste tijd aangeven wanneer je het pakketje wilt ontvangen en wanneer je je order bevestigd is kan je je bestelling volgen tot het aangekomen is. Daarnaast krijg je tussendoor ook mailtjes met hoe het er voor staat. Mijn pakketje zou de volgende dag op zondag aankomen tussen 13:00 En 18:00 en kon hem al om 13:30 uitpakken!! Ook de doos was goed verpakt, wat ook weer een groot pluspunt is.
Voortaan bestel ik al mijn spullen bij CameraNu.
Een aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 26-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en prima service

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ook als je vragen hebt via e-mail, krijg je snel een antwoord. Een prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henke Wesseling 26-07-2017 Via de website gekocht

prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb een lenskap besteld en het plezierige is dat hij de volgende dag al geleverd werd voor een scherpe prijs. Bij Canon koste hij meer dan 70 euro en bij Cameranu.nl was hij 30 euro, dat scheelde mij dus heel wat geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews