cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Guido 09-09-2017 Via de website gekocht

' Heeft u een vraag ' Best ok !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website, voldoende info bij het product, en het gevraagde artikel in voorraad, goed dat je online kan aankopen.

Reageer

Michelle van Woensel 09-09-2017 Via de website gekocht

Super onisch snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke/verzorgde website om producten te bestellen en mega snel in huis! Zoals altijd raak ik mijn lensdop van mijn canon camera kwijt en het ideale is, is dat ik hem via jullie de volgende dag weer in huis heb! Ik fotograferen is mijn werk en ik zou niet willen dat mijn lens beschadigd wordt. Ik zou zeker iedereen aanraden hier online te shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel75 09-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Tevreden en DIK voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom hier ondertussen alweer een jaar of 6 en zeer tevreden. Nog nooit problemen gehad welke niet opgelost worden.
Goed advies en uitleg over producten en verschil in prijs. Scherpe prijzen waardoor verder googelen voor mij geen zin heeft.
Ondertussen Vader, broer en oom ook getipt en zijn ook klant geworden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Lars 08-09-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij ontvangst van de bestelling bleek er helaas een lamp stuk te zijn. Deze werd direct opnieuw opgestuurd en naar tevredenheid afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 08-09-2017 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere malen bij deze winkel wat gekocht, de levertijden zijn snel, je hebt zelfs de keuze om het dezelfde dag nog te laten bezorgen, ook de afhandeling is zeer goed
De website is heel Gebruiksvriendelijk, alles staat netjes georganiseerd en ze zijn alles behalve duur, ik raad deze winkel dan ook met volle tevredenheid aan aan andere mensen en geeft het daarom ook een 10
Mvg een Super tevreden klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 08-09-2017 Via de website gekocht

Snel en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat het zo snel, en op zaterdag bezorgd werd! Klantvriendelijk, en goed ingepakt, alleen op de site mag wel duidelijker staan wat het is en waar je het voor kunt gebruiken. (Dit wist ik gelukkig wel al) maar moest een aantal keer kijken of k wel het goede had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Osinga 08-09-2017 In de winkel gekocht
Camera nu.nl Urk

Goede servive,klantvrienelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop ook op internet,in de winkel goede beleving vriendelijk en behulpzame medewerkers,ze weten waar het over gaat etc.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

urbanlucky 08-09-2017 Via de website gekocht

Goed verpakt, snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al veel besteld bij cameranu.nl, geen klacht of aanmerking op te vinden.

Laten versturen naar het postkantoor was ook geen probleem. Track en trace werkte perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 08-09-2017 Via de website gekocht

Zelfs laat op de avond nog geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar achtergrondpapier dat ik eigenlijk de dag erna al nodig had. Werd 's avonds rond 22:00 nog gebeld dat ze mijn bestelling de dag erna toch nog op de route van de bezorger hadden gekregen. De volgende dag kwam het inderdaad binnen. Superservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Metzelaar 08-09-2017 Via de website gekocht

Prima geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen! De website was overzichtelijk, ik heb het product snel gevonden. De prijs was ook prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerda 07-09-2017 In de winkel gekocht
urk

vriendelijk en behulpzaam personeel

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een nieuwe tas voor mijn camera en lenzen. 1 die gemakkelijk is in dragen en waar evt. ook nog een telefoon en portemonnee bij in kan. Ben uitstekend geholpen bij het maken van een keuze en de perfecte tas gevonden en ook nog voor een leuke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 07-09-2017 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een review voor camera.nu is eigenlijk overbodig. Camera.nu is een begrip als het aankomt op de laagste prijzen, de uitstekende service, de snelle levering, de zéér ruime keuze en uitstekende adviezen, ook in de prachtige winkel in Urk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia 07-09-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik een fout maakte bij mijn bestelling kon ik mijn bestelling gelukkig snel en succesvol annuleren. Nadat ik dus opnieuw een bestelling had geplaatst kwam deze gelijk de volgende dag binnen. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cornelis 07-09-2017 Via de website gekocht

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na deskundig advies van 'n bepaald artikel gekozen voor CameraNU mede ook voor de eerlijke prijs.
Ook de beloofde levertijd was correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 07-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website een geweldige winkel ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Compleet assortiment en aantrekkelijke prijzen. Zeer snelle levering. Snelle en toegankelijke website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. J. Govers 07-09-2017 Via de website gekocht

Prima klantenservice ook tijdens het weekend informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website van cameranu.nl. Geen bezorgkosten. Levering dreigde mis te lopen door verandering van track en trace informatie van PostNL. Hiervoor een email gestuurd naar cameranu. nl. op vrijdagavond. Binnen 1 uur reactie. En ook op zaterdagmorgen een email toen het pakketje toch nog op tijd geleverd was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JaKo 07-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en voortreffelijke afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze shop gekozen na een afweging van prijs, betalingsgemak, administratieve afhandeling en snelle bezorging. Kortweg voor mij de optimale webshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Oussama Kaddouri 07-09-2017 Via de website gekocht

Goed bereikbaar en betrouwbare verkoper. Veel Kennis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel had een overzichtelijke website met goede uitleg specificaties etc. Hun online medewerkers staan je erg goed te woord en beantwoorden al je vragen. Verder waren de prijzen erg netjes. Heb de verzending extreem snel in ontvangst kunnen nemen en tevens was de product netjes verpakt in compleet in orde. Mijn compolimenten voor Cameranu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 07-09-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam deze webshop tegen op internet tijdens het zoeken naar een webshop die het artikel had wat ik zocht.
Ben heel goed geholpen, Een heel groot voordeel is dat achteraf betalen ook tot de mogelijkheden behoort.
Het is een mooie overzichtelijke website met een handig bestel gemak.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-09-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en overzichtelijke web shop, correct verzorgd en geleverd, een aanrader voor een ieder die iets met foto,s enz. heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HN 06-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service; 's smiddags besteld, 's ochtends in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de camera 's middag besteld. Er was veel informatie over de camera te vinden op de website. Bestellen ging vlot en de levering was snel en exact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plantenberg 06-09-2017 Via de website gekocht

Snelle verzending goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site werkt overzichtelijk en prettig. Prijzen zijn zeer scherp en de service is snel en goed. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 06-09-2017 Via de website gekocht

Geleverd zoals afgesproken en duidelijke product website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website die makkelijk te filteren is op diverse product eigenschappen. Snelle levertijd en scherp geprijsd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gijsbrecht 06-09-2017 Via de website gekocht

Zeer vlotte afweking van het bestelde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na telefonisch advies snelle afhandeling van het product.
Via een code van het product per site besteld en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 06-09-2017 Via de website gekocht

Alleen maar goede ervaringen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al bij Cameranu vanaf dat ze nog in een klein pand op een bovenverdieping zaten. Ook al zijn ze nu heel groot, de service is nog altijd heel persoonlijk en ook altijd goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 05-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Zoals altijd geheel top geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de 3e keer dat bij deze winkel iets bestel of ophaal. Elke keer werd er uitgebreid tijd genomen om allerlei vragen te beantwoorden. Dus vanuit mijzelf niks dan positief over de winkel en het personeel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 05-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vorige week een aantal camera objectieven verkocht. Ik had van tevoren een prijsopgave gevraagd en die zag er gewoon goed uit qua prijs. Ben er langs geweest en ben goed geholpen en het bedrag heb ik ook mooi netjes op mn rekening gestort gekregen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelf 05-09-2017 Via de website gekocht

Prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat extra ram-mount spullen besteld. Zoals beloofd zelfde dag nog verzonden. Goed verpakt en compleet. Heel fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 05-09-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke communicatie en supersnelle levering.
Had een paar Ram mounts laat in de avond besteld en die waren de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 05-09-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeker gebruikersvriendelijk, bestellen ging gemakkelijk. Kocht laatst een 1tb harde schijf om 22:00 en de volgende dag gelijk binnen! Uitstekend. Als ik nog iets voor mijn computer ga kopen, zou ik weer hier gaan bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 05-09-2017 Via de website gekocht

Topproducten, makkelijke website, verzending kan beter.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Bestelling is helemaal goed gegaan en het product is zoals verwacht, maar bij selecteren PostNL locatie staat mijn naam niet meer op het pakketje wat lastig is met ophalen. Even aanpassen in de programmering dus ;) Verder niets aan te merken op de service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 05-09-2017

Beste Arend,

Hartelijk dank voor de review die je over je aankoop bij ons hebt geschreven op Kieskeurig.nl, dat wordt zeer gewaardeerd. We streven naar de hoogste mogelijke service, en we gaan zeker niet voor de 6. Als we dan een terechte 6 krijgen doet dat een beetje zeer ;-).

We begrijpen je punt, en gaan er meteen mee aan de slag. Het is inderdaad erg lastig als je op het afleveradres staat, en je pakketje kan niet worden gevonden omdat je naam er niet op staat. Voor zover we weten stond het er voorheen wel netjes op, dus er moet iets gewijzigd zijn. Voer voor onze programmeurs, die weten daar wel raad mee en het zal snel opgelost moeten zijn.

We hopen dat je bij een volgende aankoop bij ons zult merken dat we voluit gaan voor die 10!

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

harmpie 04-09-2017 In de winkel gekocht
urk

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een van de weinige plekken , om nog wat te kunnen inruilen. Voor de (hobby) fotograaf te kust en te kuur met als je wilt uitgebreid advies en of uitleg.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim v Ravesteijn 04-09-2017 Via de website gekocht

op het juiste moment komt de aanbieding, een epsonprinter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede kwaliteit, nu voor een aantrekkelijke prijs. Net nu ik meerdere cartigdes moest van vernieuwen. Zoekend naar een goede fotoprinter, die ook nog andere functies heeft. Scannen, printen, etc. Thuis was het een fluitje van een cent om hem draadloos aan te sluiten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dan 04-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service - inclusief inruil

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende en snelle service, inruil van camera en aankoop van nieuwe camera verliep snel en zonder problemen. Levering direct de dag na aankoop, zeer aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 04-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was een goede ervaring om eens een verkoper te hebben die met je meedacht en goede uitleg gaf. Via deze medewerker is ook de lens gekocht, een nieuwe batterij en de beoogde lenzen. Ook over een kleinigheid als het riempje werd goed meegedacht. En ik ben er tot nu toe heel blij mee. Ik kreeg de aanbeveling van een kennis deze winkel eens te bezoeken. Het was wel even een eindje rijden maar dat bleek het meer dan waard. EN JA, ik zou het ook zo doorgeven. En dat doe ik niet zo snel :)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lokman 03-09-2017 Via de website gekocht

Vierde bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanzelfsprekend , als je niet tevreden bent , doe je niet voor de vierde keer.
de reden:
1-Professionele advies.
2-Goede prijs.
3-zeer snelle en soepele levering.
Tot volgende bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 03-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Zeer goede service en kwaliteit/prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ervaren personeel en ruime keuze. Telkens als ik binnenloop-ook alleen te kijken- loop ik toch met iets de deur uit. Fijn dat dit soort winkels bestaan.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Marco Hopster 03-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel de juiste afstandsbediening gevonden voor mijn camera. Dankzij de overzichtelijke pagina was mijn bestelling zo gemaakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Cox 03-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Klant vriedelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom al jaren in deze winkel, omdat je er zeer vriendelijk en vakkundig geholpen word en als men een advies nodig heeft ze alle tijd voor je nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogle 02-09-2017 Via de website gekocht

Netjes opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een dure drone bij hun aangeschaft en snel geleverd. Echter de app die erbij hoorde bleef maar crashen op mijn telefoon. Dus de drone was niet bruikbaar.
Gebeld en ik kon hem terugsturen en kreeg vlot het geld terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nac 02-09-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Middags besteld en een snelle levering, de volgende dag in de bus.
En voor een prijs die goed is
Dat is doen wat ze beloven 👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

super snel 02-09-2017 Via de website gekocht

snel goed en erg goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop ziet er goed uit en het is makkelijk om te kijken en te bestellen. Product wordt snel verzonden en de volgende dag in huis super|||||

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 01-09-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, en beste prijs. de producten werden snel geleverd, en hierover werd duidelijk gecommuniceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Stijfs 01-09-2017 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

10,0
Heb het artikel bij meerde winkels in het centrum en online gezocht, maar was nergens te krijgen of moest besteld worden en zou dan enkele weken duren, Bij Cameranu.nl hadden ze wat ik zocht was aanwezig en had het de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 01-09-2017 Via de website gekocht

Hele goede service en snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijzen, een van de goedkoopste voor de echte merken. Snelle service. Ben zeer tevreden over dit bedrijf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 01-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Bijzonder vriendelijke en deskundige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij aankoop van mijn nieuwe body werd ik deskundig en bijzonder vriendelijk geholpen! Omdat mijn auto bij de garage stond en ik met de bus naar Urk moest komen, werd zelfs aangeboden om mij naar de bushalte te rijden! Deze service zie je toch nergens meer tegenwoordig! Wat een heerlijke zaak, soort snoepwinkel maar dan anders! ;-)

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 01-09-2017 In de winkel gekocht

Goede en oprechte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service doordat er alle tijd voor je is en goed wordt doorgevraagd om bij het best passende product te komen, zonder druk om een aanschaf te moeten doen.
Personeel heeft veel kennis van en passie voor fotografie en straalt dit ook uit

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 01-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en perfecte levering voor een prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kenden Cameranu al van de fysieke shop in Urk. Enorme keuze en zeer vakkundige service. Zowel voor de professional als de hobby fotograaf. Ook via de web shop loopt alles perfect. De opbouw van de web shop en het bestelproces is helder. Goede prijs, goede en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Margo 01-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een erg snelle levering na de bestelling via de site. Goed verpakt. Erg prijsgunstig en zeker wanneer er geen verzendkosten bij komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamie S 01-09-2017 Via de website gekocht

Super aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige website( via kennis fotograaf verkregen) . Heldere en duidelijke omschrijving van het product en super snelle levering. Ga voortaan niet meer naar de media markt, maar lekker online shoppen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews