cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24476 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2357 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pepijn 10-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ken geen enkele webshop die retourneren zo eenvoudig en klantvriendelijk heeft gemaakt!
Voor artikelen die (per ongeluk) toch niet op voorraad blijken te zijn, doen ze hun uiterste best om die toch razendsnel te leveren.
Absoluut mijn favo gear shop voor foto/video! :)

Reageer

Ernst Jansen 10-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor CameraNu op basis van een zeer goede ervaring eerder en nu weer ivm een opvallend goede prijsstelling voor een gerenommeerd kwaliteitsprodukt, de garantieperiode, een snelle bezorging. De berichtgeving per mail is uitstekend, de communicatie omtrent tijdstip van bezorging eveneens. De bezorging is heel correct en snel, de verpakking is heel goed met adequaat antischok materiaal. Er is aandacht aan besteed, dat merk je. In het geheel: gewoon goed zoals toegezegd. Betrouwbaar dus.
Kan en hoeft voor mij ook niet beter, want vaak blijkt toegezegde perfektie de vijand van het goede.

Reageer

K.Mentens 10-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte service. Nadat ik een fout had gemaakt bij het online aankopen, waardoor ik mijn bestelling zou moeten afhalen in Apeldoorn , in de plaatst van geleverd worden bij mij thuis in Vlaanderen, stuurde ik een mailtje met de boodschap om deze fout te melden. Enkele uurtjes later kreeg ik bericht dat dit euvel was verholpen en dat het toestel zou verstuurd worden. De dag daarna werd het dan ook prompt aan huis besteld.
Met dank aan de firma, maar met de opmerking om bij de online bestelprocedure één en ander te verduidelijken. of ik moet misschien beter opletten, dat kan ook.
Groeten
K. Mentens - Balen - België

Reageer

Danielle 10-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen.
Snelle levering
Vriendelijk en behulpzaam personeel .
Top

Reageer

Eric-Jan van den Bogaard 09-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle service, goede sortering, geeft ook de PakjeGemak service, (bezorgen op Postnl service punt) wat heel handig is, komt je pakket niet bij de buren terecht, kan er dus niks mis gaan.

Reageer

Marc Thys 09-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met de professionele uitleg, terug te vinden bij elk artikel, weet je zo dat je het juiste artikel aankoopt.Bovendien verloopt de betaling ,de opvolging en de communicatie
vlekkeloos. Je weet exact wanneer je pakje wordt aangeleverd.
Op Camera.nl kan je rekenen, niet twijfelen, doen.

Reageer

nick 09-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle accurate bezorging (eigen bezorgdienst) bevalt zoveel beter dan postnl of dhl

Reageer

Bianca 09-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende webshop waar een goede winkel achter zit. Ruilen enzo is ook goed geregeld. Nog nooit een probleem met CameraNu gehad.

Reageer

jefstoffels 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitzonderlijk volledig&professioneel aanbod ( een aantal accessoires GRIII vond ik enkel beschikbaar bij cameranu), correcte levering en service.

Reageer

Myck 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel. Denken met je mee ook en zoeken naar een oplossing als iets niet loopt zo als het moet (ook al is dat je eigen schuld)

Je word fijn en kundig te woord gestaan en je hebt echt het idee dat je geholpen bent.
Volgende aankoop weer daar.

Reageer

Carla 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een groot assortiment. Ik had vragen over mijn bestelling en wat ik het beste kon kiezen. Werd netjes online via de chat geholpen, tot 3x toe. Erg prettig. De bestelling kwam snel binnen en kon ik aan de slag met mijn spullen.

Reageer

Martin 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi betaalbaar aanbod, snelle goed verpakte levering en prima klantenservice. Al jaren erg tevreden.

Reageer

Laurens 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen maand een canon aangeschaft bij Cameranu.nl, een open-box model. Nieuw en voor een prachtige prijs. Na bestelling goed op de hoogte gehouden tot de camera binnen was. Goed geregeld! Ook toen ik later belde over onduidelijkheid met de factuur werd ik direct geholpen en op een proffesionele manier. Het probleem werd ook direct opgelost. Kortom, geweldige zaak en goude service! Aanrader!

Reageer

Danny 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima snelle levering nieuwe go-pro 7 Black gekocht, goede prijs en netjes verzonden

Reageer

Age Tijsma 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam voor het kopen van een verrekijker en had op grond van de breedte van hun productaanbod voor deze winkel gekozen. Na even wachten (geen probleem als er veel is om naar te kijken) kwam de verkoper mee en hij heeft in slechts enkele minuten door de juiste vragen te stellen me met een paar modellen mee naar buiten genomen (praktijktest) en binnen 10 minuten was de keuze gemaakt. Ik ben dik tevreden met het gekochte model. Ik kwam met een lijstje van modellen waarvan ik op grond van de beschrijvingen en tests op Internet uit wilde kiezen. Ben nu beter af met een goedkoper model dat helemaal aan mijn verwachtingen voldoet.
Ik ben heel blij met mijn keuze voor deze winkel.

Reageer

marcel 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
cameraNU.nl is een goede en kwaliteits site met goede uitleg en profecionele info waar iedereen wat mee kan. daarvoor koos ik voor cameraNU.nl. het product is van hele goede kwaliteit en de levering corect en op tijd. zou en of ga hier zeker weer bestelen. top winkel.

Reageer

Antoinet 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online had ik een vraag gesteld over een statief,ik kreeg snel en duidelijke uitleg.
Volgende dag 2 statieven besteld.
Werd keurig op de hoogte gehouden over mijn bestelling en werd 2 dagen later(weekend zat er tussen)goed verpakt bezorgd. We zijn er super blij mee en hopen hier jaren plezier van te mogen beleven,maar dat gaat vast lukken als het net zo goed is dan onze andere (camera"s en lenzen)artikelen die we in het verleden bij Cameranu gekocht hebben

Reageer

Anita 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies en meedenken vooral bij telefonisch contact om te horen waar ik snel een macrolens kon ophalen

Reageer

Marion 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ze hebben extreem veel en supersnel geleverd :) zo ook de meest gekke dingen. 120mm fotorolletjes en doka spullen bijvoorbeeld. ik ben super blij met ze.

Reageer

Jan b 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zelfs voor senioren een erg gebruiksvriendelijke website, waarbij direct en gemakkelijk een productkeuze gemaakt kan worden hetwelk ook nog eens is voorzien van een zeer duidelijke productinformatie.

Reageer

Wim 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat deze man had..was geduld erg kundig en vooral nam hij alle tijd voor ons...echt een aanrader!!!!! en was vooral eerlijk!!!
Hij liet zelfs zijn foto's van zijn natuur fotografie zien..we hebben aandemloos zitten kijken zijn naam
Xxxx vestiging Urk

Reageer

Wim 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat deze man had..was geduld erg kundig en vooral nam hij alle tijd voor ons...echt een aanrader!!!!! en was vooral eerlijk!!!
Hij liet zelfs zijn foto's van zijn natuur fotografie zien..we hebben aandemloos zitten kijken zijn naam xxx vestiging Urk

Reageer

Eefje 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten worden snel en volgens afspraak geleverd. Ook vind ik het assortiment ruim en heb ik bij CamerNU al vaker een product voor een lagere prijs dan bij de concurrent werd aangeboden aangeschaft.

Reageer

Daan 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs van het land voor het Manfrotto statief. Besteld en volgende dag in huis vind ik gaaf.

Reageer

Frank Fonken 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij cameranu.nl een verrekijker besteld.
Heldere ,duidelijke en complete informatie over product en prijs op de website.
Bestellen en betalen is ook gemakkelijk. Ik kon de bezorgdag kosteloos aanpassen.
De verrekijker is in goede orde bezorgd.

Reageer

Rose 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor t eerst op deze website besteld op advies van mijn broer.
Ik heb 3 ringlights en de muur boompjes gekocht, ze waren niet op voorraad, ik kreeg vrij snel een mail van ze dat het niet op voorraad was en de geschatte tijd was zo ‘n 2-3 dagen. Het is gister gearriveerd, netjes ingepakt, goede service. En alles werkt top!

Reageer

Hub 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte en snelle levering, mooi product. Overzichtelijke website met extra's om de bestelling compleet te maken.

Reageer

Rene Bakhuis 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een keer de reis ondernomen naar Urk, fijne winkel goede vriendelijke en deskundige advisering, geen haast en geen moeite te veel, gewoon prettig. Ook chatvragen worden prompt en to the point beantwoord. Vorige week voor de vierde keer iets op internet bij Cameranu gekocht. Snelle, accurate en betrouwbare levering. Bij hapering wordt je bestelling per E-mail maar ook telefonisch begeleid. Alles straalt degelijkheid uit.
En... voor ons Hollanders niet onbelangrijk de prijzen zijn zijn ok, maar wijken niet wezenlijk af van andere aanbieders.

Reageer

B. 07-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer compleet assortiment en super snelle levertijd, en goed qua prijs. De help chat was ik iets minder tevreden over, hij werkte niet, en kreeg later pas via de mail reactie, wat niet helemaal duidelijk was hoe de 'chat' dan verder zou en moest verlopen. Het advies was ook niet helemaal juist, er werden dure producten als enige alternatieven voor mijn bestelling aangedragen, terwijl ik na zelf wat uitzoekwerk op hun eigen site een betere oplossing had gevonden voor veel minder geld. Retouren ging zonder problemen.

Reageer

Mark 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website met fysieke winkels waar je vriendelijk en behulpzaam wordt geholpen. Zowel telefonisch als in de winkel was de service prima, in mijn geval voor het kiezen van een verrekijker. Het was een grote plus dat je meerdere modellen in een winkel kon laten bezorgen om ze vooraf te testen en er een te kiezen. Goede competitieve prijzen.

Reageer

Hilco 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een gebruikte flitser voor mijn XT-3 gekocht. Goede uitleg gehad en ging met een goed gevoel de winkel uit. Flitser bevalt erg goed!

Reageer

fraderti 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop geeft jou een perfecte kijk op de producten en zijn snel en gemakkelijk terug te vinden.
Een compleet assortiment aan voordelige prijzen!

Reageer

Robbert 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk productoverzicht, ruim assortiment en goede prijzen. Bestellen gaat probleemloos en zeer snelle levering. Qua service kan ik nog niks zeggen omdat ik de camera pas net heb maar ik verwacht van een van de grootste van NL dat dit goed is geregeld. De garantie van 5 jaar is een van de redenen geweest om te kiezen voor CameraNU.

Klantenservice reageert snel. Ik wilde de afleverlocatie veranderen omdat ik die dag niet thuis zou zijn en dit verliep volstrekt probleemloos.

Tot zover prima ervaring!

Reageer

Sjaak van Gent 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een aantal keer bij Camera.nu besteld en nog nooit teleurgesteld, prima kwaliteit van de bestelde producten en een supersnelle bestelservice, het lijkt wel of ze s'nachts ook werken.
Top klasse! Vandaar dat ik hier steeds terugkom.

Reageer

Bart 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor CN vanwege een bijzondere aanbieding (hoge kassakorting), maar werd daar bovenop blij verrast met de excellente service. In de vorm van een uitstekende advies/chat, hoge inruilwaarde voor m’n oude apparatuur en een Same Day nalevering van een product dat later die dag op voorraad kwam. Niets dan volle tevredenheid!

Reageer

juliette gribnau 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelde item werd vlot en correct geleverd, zij het dat er een onderdeel ontbrak. hierover heb ik telefonisch contact opgenomen, en reeds na 2 werkdagen kreeg ik bericht dat het onderdeel dezelfde dag nog zou worden nagestuurd, en dat gebeurde ook ! zodoende was ik zeer tevreden over de hele servoce

Reageer

Aart 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk site. Helpdesk via WhattApp sneller als dan aangegeven bij de klantenservice en an je mail wordt beantwoord als je een vraag hebt.

Reageer

Marieke 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere keren besteld bij cameranu. Erg tevreden en vind de levering ook altijd top en snel! Ik ga in de toekomst mijn bestellingen hier doen.

Reageer

Julie 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordelige prijzen en super snelle levering! Breede gamma van kwaliteitsvolle producten.

Reageer

Lydia 06-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelheid online shoppen, maar mag ook graag even de winkel bezoeken als ik in de buurt ben. Vriendelijk en deskundig personeel. Zeer positieve en klantvriendelijke ervaring met schoonmaken sensor ter plaatse.

Reageer

Michael Roeterdink 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb, na een lang voortraject van selecteren, bij CameraNu de Sony camera aangeschaft. Zij hadden de aantrekkelijste combinatie van body en objectief voor een nette prijs.
Heb eerder bij hen al eens een spiegel reflex camera aangeschaft en daar op hun advies een tweedehands objectief bij gekocht. Nooit spijt van gehad.
Prima winkel!

Reageer

Sjoerd 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service, snelle en professionele levering en duidelijke communicatie wanneer nodig. Tot nu toe altijd positieve ervaringen met cameranu.

Reageer

EP 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De post had een storing.
Onze bestelling werd toch in de avond afgeleverd.
Via een andere postorderbedrijf.
Chapeau!!!

Reageer

Faery 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor cameranu gekozen op advies van mijn zoon die vaker in de winkel en online producten bij cameranu gekocht heeft. Zeer tevreden over de snelle levering, de camera was uitstekend beschermd verpakt. Tussentijds updates over wanneer het pakket bezorgd zou worden.

Reageer

Sander 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service! Uiteindelijk het product geretourneerd omdat het niet beviel, wat geen enkel probleem was.

Reageer

H.J.Keppels 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben vlot, keurig en correct geholpen door Uw medewerker. Ook adviseerde hij extra mogelijkheden van het toestel terwijl ik een lens voor het toestel kocht.
Ik zal binnenkort nog weer een boek aan Camera Nu brengen in verband een volgende aankoop.

Reageer

Paula Guitoneau 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over het advies bij kieze van nieuw camera en telelens. Prettige winkel in Urk, waar je goed te woord wordt gestaan en alle artikelen kunt zien.
Diverse keren telefonisch en per e-mail uitleg gekregen over producten.
Koop via internet komen snel en goed verpakt aan.

Reageer

Angela 05-02-2020

Algemene score

9,0
De website is duidelijk en er werd snel op mijn vraag via de email gereageerd. Voldoende betaalmogelijkheden, ook met creditcard. De bestelling werd snel geleverd.

Reageer

Paul 05-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel breed assortiment, ook genoeg voor opnames op locatie, en snelle bezorging!

Reageer

Rob 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Godox flitser besteld voor mijn Fuji camera. Door een misverstand een Canon versie geleverd. Contact opgenomen, alles werd meteen en snel opgelost, prima service, prima mensen!
Flitser is prima, zeer tevreden.

Reageer

Toon meer reviews