cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25442 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2679 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vincent 22-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naast concurrerende prijzen toch ook goede advisering op de vestiging en per telefoon. Ik heb hier diverse artikelen gekocht waaronder 3 body's, mede dankzij hun advies geen missers gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud koopman 22-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

Zeer goede uit leg en hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer Goede en over zichtelijke zaak ik ben zeer te spreken over het personeel die er werkt er is zeer veel keus in apparatuur .

Reageer

Gerhard 22-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een filter gekocht en ben goed geadviseerd vis de e-mail, De prijs / kwaliteit verhouding is goed in vergelijking met andere aanbieders.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 22-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de chat zo goed geholpen bij het uitzoeken van mijn spullen. Ook met alternatieve gekomen.
Bestelling ging volt en de spullen snel en netjes binnen gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 22-07-2018 Via de website gekocht

Een hele dikke negen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds korte tijd ben ik klant van Camera nu. Zowel in de winkel als aan de telefoon fijn en deskundig personeel. Leveren snel en afspraak is afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De vries 22-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

Vakkundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers zijn vriendelijk en kundig zonder opdringerig te zijn. De klant staat echt op de eerste plaats hier.
Een artikel wat later goedkoper bleek te zijn ( bulk i.p.v. originele verpakking ) werd zonder probleem omgeruild en het restbedrag is zeer snel terug gestort.

Wat ook erg prettig is dat er telefonisch informatie verstrekt wordt, ook na sluitingstijd van de winkel.

Bestellingen wat via de webshop is besteld is de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 22-07-2018 Via de website gekocht

Cameranu, zoals altijd netjes en correct geleverd...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier al veel artikelen gekocht, waarom? ze leveren op tijd en geen valse belofte's. Gewoon top !! de Baxshop onder de camera winkels :-) ook niet geheel onbelangrijk, de prijzen zijn ook ok !!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JosT 22-07-2018 Via de website gekocht

Goed advies en hele snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een telelens aanschaffen voor mijn Canon. Op de site van Cameranu.nl komen overzichtelijk alle opties langs. Bij het uiteindelijk selecteren worden heel duidelijk alle kenmerken van de verschillende lenzen aangegeven waardoor een keuze maken niet moeilijk meer is.
Daarna werd de lens als door een sneltrein gebracht, keurig de volgende dag al om 9:30 uur thuis afgeleverd. Al met al van dit zou ik wel willen t/m aflevering netjes geregeld en bovendien op een paar stuivers na de goedkoopste maar dus wel de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Friederich 22-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

Uitermate goed geholpen en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk medewerkster Iris heeft mij geholpen. Had de bestelling online geplaatst om er zeker van te zijn dat ik vanuit Groningen niet voor niks was heen gereden, dus telefoontje gepleegd en bestelling geplaatst.Bij aankomst lag mijn bestelling al voor me klaar! Overigens altijd verse koffie als men toch even moet wachten!.Mijn bestelling samen ff door gelopen en uiteraard bleek alles in orde te zijn, zoals het hoort! Daar heb ik vanuit de provincie Groningen wel een ritje voor over! CameraNU, bedankt voor jullie goede zorg én Service! Tot de volgende keer!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Eveline 21-07-2018 Via de website gekocht

Betere service en een completer aanbod vind je niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu.nl is winkel die foto- en videografie ademt. Altijd als je het personeel benaderd via de chat of per telefoon denken ze altijd volledig met je mee en komen ze allemaal erg deskundig over! Het aanbod van CameraNu.nl is bovendien super. Als je iets zoekt is de kans klein dat je het niet zult vinden bij deze winkel. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoge kwaliteit foto- of videografie apparatuur binnen alle prijsklassen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas de Jong 21-07-2018 Via de website gekocht

Zorgvuldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Suf genoeg had ik mijn 100-400mm zoomlens laten stuiteren, maar CameraNU.nl stuurde hem snel terug naar de fabriek en hoewel het lang duurde eer hij gerepareerd kon worden, kreeg ik tussentijds status updates en kon ik altijd bellen hoe het ervoor stond met mijn lens. Uiteindelijk bleek de fabriek heel lang op een onderdeel te hebben gewacht, dus de lange wachttijd was geheel buiten de schuld van CameraNU.nl om. Ik ben nu heeeeel blij dat ik mijn lens weer heb! Hij werd vandaag gratis aangetekend afgeleverd! Mooie service.

Reageer

Tijs keymolen 21-07-2018 Via de website gekocht

Super goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben echt tevreden over mijn bestelling bij cameranu.nl. Elke keer dat ik een mailtje stuurde voor wat info was er binnen de 24 uur een antwoord. Leveringstijd was zoals beloofd. Tenslotte: ik ben zeer tevreden en raad de website zeker aan

Reageer

Martin van Esch 21-07-2018 Via de website gekocht

Snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
besteld en de volgende dag in huis. Duidelijke website. Het is de tweede keer dat we hier wat besteld hebben en dat bevalt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E.Huiskes 21-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

Fijne winkel met professioneel personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote winkel. Veel keuze. Professioneel personeel. Goed advies. Nemen goed de tijd voor je.
Aandachtspunt: ook bij de echte beginner het professioneel houden en dan niet alleen de hele dure en top spullen aanbieden maar laat ook het verschil zien waarom wel/niet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Albert 20-07-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goed 50mm f/1.8 Nikon objectief. Cameranu biedt veel informatie over vrijwel alle fotozaken. Hier kwam ik uit op een goedkopere variant van Yongnuo. Na de goed en gerichte info ingelezen te hebben over de verschillen en enkele vragen over de live chat, was ik overtuigd deze later te bestellen. Ik had 21:50 besteld op vrijdagavond en toch de lens nog zaterdag in huis. Al met al een prima website, goede informatie en snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 20-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Canon M50 camera en Tamron lens werkten niet goed samen met elkaar. Camera bij CameraNu gekocht en de lens bij Coolblue. Coolblue gaf niet thuis omdat ik de camera bij een ander had gekocht. CameraNu redeneerde beide artikelen zijn nieuw en is garantie op, dus stuur maar naar ons op en wij regelen het. Zo gebeurde het ook. Werkt nu uitstekend. Geweldige service van CameraNu.nl. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Witte 20-07-2018 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik geen bevestiging op de site. Ik heb telefonisch navraag gedaan; werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg per e-mail bevestiging van de bestelling. Volgende dag bestelling ontvangen. Prima!!

Reageer

Fleur 20-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met cameranu.nl, vanwege niet alleen snelle levering, maar ook goede service wanneer er een vraag is of iets mis is gegaan. Ook het assortiment is veelzijdig, ik kan er voor al mijn foto- en filmwensen terecht.

Reageer

Mr. MvdB 20-07-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed assortiment met goed prijzen. Het assortiment is breed en diep en ik kan hier alles vinden wat ik als hobbyist nodig heb!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim St. 20-07-2018 Via de website gekocht

Weer prima geregeld!

Algemene score

9,0
Toegankelijke site, makkelijke navigatie en goede toelichting op product maken de keus eenvoudig. Zeer snelle levering!

Reageer

TRVE 20-07-2018 Via de website gekocht

Jarenlang betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al verscheidene jaren koop ik mijn apparatuur voor professioneel gebruik via internet. Regelmatig kom ik dan uiteindelijk uit bij CAMERANU.NL, tot volle tevredenheid.
Hun website is duidelijk en ik heb snel gevonden wat ik zoek en bovendien zie ik alternatieven die ook prima zijn.
Maar bovenal zijn hun prijzen zeer scherp en is de service 100%.
Dit is vooral belangrijk omdat de gekochte materialen professioneel gebruikt worden en 100% betrouwbaar moeten zijn.
Snelle communicatie en levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 19-07-2018 Via de website gekocht

Goede service, betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren bij CameraNu. Is altijd goed. Deskundig en een goede prijs. De producten worden snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glimmie 19-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende Snelle Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De informatie over het door mij bestelde product is erg duidelijk. De levering was snel zoals op de website stond aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Kuijpers 19-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en de laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na veel gestruind op het web, ben ik uiteindelijk bij cameranu aanbeland. Met een prijs van 47 euro in plaats van 57 euro op alle grote webshops mag je gerust spreken van een groot verschil. Ook was er geen sprake van leveringskosten. De keuze was dus snel gemaakt. Ook de mogelijkheden om het artikel thuis te laten bezorgen, op een afhaalpunt of zelfs in de winkel maken het allemaal wel erg makkelijk. Uiteraard kon ik het de volgende dag al afhalen. Super gewoon!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmond 19-07-2018 Via de website gekocht

Goede zervice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor de bestelling van converter tussen eis m50 en efs gekozen voor hun. Omdat deze direct leverbaar was, en redelijk geprijst. Ik had hrm hrm makkelijk gevonden op de website. En hin werd goed verpakt verzonden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M 19-07-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege de prijs van het artikel in vergelijking met andere webshops..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Kraaijkamp 19-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en accurate service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera.nu had voor mij de scherpste aanbieding op en lens.
Door een fout had ik de lens twee maal besteld. De volgende dag gebeld. Helaas waren de lenzen al verstuurd.
Dus al de volgende dag ontvangen, Een lens weer terug gestuurd met een RMA formulier na een telefoontje naar camera.nu. Helaas zijn de retour kosten voor jezelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruidenvrouwe 19-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende deze shop nog niet voor mijn aankoop hier. Al weken was ik op zoek naar een printer, en bij deze shop kwam ik het voordeligst uit. De informatie bij het product was uitgebreid en er stonden kwalitatief goede reviews over het product, wat ik als prettig heb ervaren. Het bestelproces verliep vlot en vlekkeloos, en op de site is ook heel transparant en duidelijk uiteen gezet wat de verzendopties en bijbehorende kosten daarvan zijn. Misschien zelfs wel iets té uitgebreid. Ik bestelde 's avonds, en heb het product de volgende dag keurig netjes ontvangen. Omdat het product me goed bevalt, heb ik geen ervaring met aftersales. Mijn eerste ervaring met deze winkel is erg positief! Waarom dan een 9 en geen 10? Omdat er áltijd ruimte is voor verbeteringen en de prijs wellicht nog nét iets concurrerender kan. :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isa 19-07-2018 Via de website gekocht

Super ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is een snelle levering, waarbij zich geen problemen ophopen. Het desbetreffende pakket wordt keurig afgeleverd op de aangegeven tijd en datum zonder schade. Het product zelf is ook zeer fijn, ik heb dit product uit kunnen zoeken door de goede beschrijving die er bij werd gegeven! Ik heb deze site nu al aan een aantal mensen aangeraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasper Bishoff 18-07-2018 Via de website gekocht

snelle bezorging !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
klik klik klik en BAM volgende dag je pakket !!! een chroma key doek... wel nog uitvogelen de modus in mijn video editor programma , kleding kleur belichting etc. is best lastig, de juiste parameters instellen resultaten ) kinderziektes ) ook ongeduld o/O... iig maakt het mij weer creatief !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvdB 18-07-2018 Via de website gekocht

Mooie site, goede prijs, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de jaren heen geregeld wat gekocht bij CameraNU.nl. De keuze is ruim en de site is overzichtelijk en informatief. De prijzen zijn ook nog eens goed. De levering is snel, precies zoals beloofd bij de aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

vdB 18-07-2018 Via de website gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste middenformaat rolletjes doe ik kon vinden. Anders toch lastig aan te komen in de omgeving, dus was fijn dat ik ze online kon bestellen. Super snel geleverd, helemaal goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 18-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een mooi objectief in te ruilen en had een andere op het oog en in beide gevallen kon ik bij Cameranu.nl terecht. Het aan te schaffen exemplaar mocht ik in alle rust proberen en werd ondertussen bekwaam en beleefd geholpen. Kortom dit was zeer aangenaam en met een tevreden gevoel en mooi objectief rijker ging ik de winkel weer uit.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Scholten 18-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima uitgebreide shop met duidelijke omschrijvingen en kwaliteitsproducten. Vlotte en keurige levering. Zeer zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard1976 18-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera gezien bij cameranu op de website voor een mooie prijs direct gebeld de juiste info gekregen en dag erna compleet en netjes in huis gewoon zoals ik het wou in 1 woord perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 18-07-2018 Via de website gekocht

Echt geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder en vriendelijk personeel met aandacht voor je. Er werd meer dan goed met me meegedacht. Ik ben echt onder de indruk. Het materiaal was er binnen een dag met de koerier. Naast de superservice was het ook nog een een leuk positief gesprek. Ik ga zeker weer bestellen, fijn dat er zulke bedrijven zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier 18-07-2018 Via de website gekocht

Erg makkelijke website en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is erg overzichtelijk en gebruikersvriendelijk en ze hebben veel producten.
Snelle afhandeling. :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeffry 18-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekende service en prima email verkeer. Optijd volgens afspraak product geleverd. Daarom 5 sterren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle van der Weiden 18-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service en ik ben inmiddels al een vaste klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is mijn go to webwinkel (en fysieke winkel) als ik spullen nodig heb voor mijn film activiteiten. Ik heb nu twee keer gehad in een paar jaar dat er iets kapot was gegaan binnen de garantie periode en cameranu regelt de garantie altijd perfect. Daarbij als je in de fysieke winkel rond loopt heb je het gevoel dat je geholpen wordt en niet dat ze je een product proberen te verkopen waar cameranu de hoogste marge op haalt. Ze kijken echt naar wat jij nodig hebt. Kortom een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hidde 18-07-2018 Via de website gekocht

Wat een superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had recentelijk op korte termijn een Videomic nodig. In eerste instantie had ik er een gekocht via een andere website. Four product geleverd en een verschrikkelijke service. Product meteen retour gestuurd en de Mic via Cameranu besteld. Dag later alles netjes geleverd zonder probelemen. helemaal Super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Huub Smets 18-07-2018 Via de website gekocht

Fimscanner werkt perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als vrijwillig medewerker bij de afdeling beeld en geluid van het Gemeentearchief Venlo besloot ik een verzoek te plaatsen om deze filmscanner aan te kopen. Dit mede ingegeven door de zeer hoge kosten van film scannen bij een extern bedrijf. Ik kreeg toestemming en kocht de filmscanner Reflecta op 11 juli 2018. Na het scannen van twee 8 mm films en na het met een software programma, aanpassen van de scanbeelden op de snelheid, was het resultaat perfect.
Ik kan iedereen de filmscannetr reflecta aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel G 18-07-2018 Via de website gekocht

Vlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb besteld uit België .
Duidelijke informatie en gebruiksvriendelijke website.
Snel antwoord op vraag via mail na bestelling.
Let wel op met betaling via overschrijving , zal de verzending pas starten als het bedrag is aangekomen op de rekening van Cameranu.nl.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D. Tak 17-07-2018 In de winkel gekocht
Urk

Geen fratsen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was toe aan een nieuwe camera en kwam met enige voorbereiding naar de winkel. Ik werd daar vriendelijk geholpen door een medewerkster welke rustig de tijd nam een passend advies te geven.

Ondanks dat ik zelf de Nikon 7200 al in gedachten had hebben we toch nog enkele (goedkopere) alternatieven bekeken. Ook van pusherige upsales had ik hier geen last, een extra accu en lens waren geheel op eigen verzoek. Er werd goed meegedacht, ook of er in het occasion assortiment wellicht iets interessants was, en ik ben erg tevreden vrij vlot de winkel met mijn aanwinst verlaten. Dè reden om hier langs te gaan, ouderwetse service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 17-07-2018 Via de website gekocht

Hier werd ik nou blij van!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de Hama Star 62 statief besteld maar had de 63 moeten zijn. Die was ook nog eens in de reclame, binnen 10 minuten gebeld en de bestelling gewijzigd zonder enig probleem of wanklank. Dat is hoe service zou moeten zijn. Ook zoals afgesproken de volgende dag (zondag) geleverd en ook dat maak je niet altijd mee weet ik uit ervaring bij anderen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 17-07-2018 Via de website gekocht

Mijn one stop shop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, concurrerende prijzen en een goed assortiment. Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld in de afgelopen jaren. Absoluut mijn eerste adres voor camera(accessoires).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 17-07-2018 Via de website gekocht

Goede omschrijvingen, uitleg bij producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een Olympus camera gekocht en had veel aan de duidelijke omschrijving van de producten, vergelijkingsmogelijkheden en keuze mogelijkheden met accessoires. Ook de vele recensies geven extra duidelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annette 17-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goedkoopste webshop op het gebied van camera’s en assecoires.
De service is echt geweldig je wordt telefonisch goed geholpen .

Reageer

Ynnel 17-07-2018 Via de website gekocht

Goede spullen, evengoede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd de goedkoopste en het breedste assortiment. Wanneer ik iets zoek kom ik altijd weer bij camera.nu uit voor de scherpste prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alice 17-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service! Mooi product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig bij cameranu.nl vanwege haar brede assortiment en snelle levering. Ook deze keer had ik mijn achtergrondscherm binnen 24 uur binnen waardoor ik direct aan de slag kon! Het scherm is van prima kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanz 17-07-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Product was niet beschikbaar, waardoor ik moest wachten. Prijs op de website was even goedkoop als andere aanbieders, maar gezien ik betrouwbaarheid een belangrijke factor vindt, ben ik voor Cameranu.nl gegaan en het vertrouwen is niet voor niets geweest. Product was goed verpakt en netjes bezorgd. Wel was de bezorger een dag later dan aangegeven, maar dat is een probleem dat bij de bezorger ligt en niet bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews