cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lize 17-10-2017 Via de website gekocht

super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al meerdere malen wat besteld en de service is goed. Snelle levering. Netjes afgeleverd. website ziet er overzichtelijk uit. Goede omschrijvingen en eventueel aanbevelingen wat nog meer te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zahra Abdoelhak 17-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en nette service

Algemene score

10,0
Totaal niks te klagen over CameraNu. Altijd als ik iets bestel bij de webshop is het binnen no time bij mij thuis. Alles is vertrouwd, alles wat ik bestel is mooi optijd in huis. Alle duidelijke mails krijg ik direct binnen, zodat ik niet voor verassingen sta. Dus ik zeg: Top service bij CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bruinsma 17-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering makkelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne online winkel
Snelle bezorging en scherpe prijzen. Ben super tevreden over mijn canon printer.Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

af2 media productions 17-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Very good service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I am very satisfied with the service I received from Cameranu.nl They really what they express on their website, I would recommend this shop to everybody.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

N 17-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst de klantenservice gebeld om wat meer informatie, zeer vriendelijk geholpen. Bestelling gedaan en 1 dag later al in huis! en precies gekregen wat ik voor ogen had !

Reageer

Rick Hospers 16-10-2017 In de winkel gekocht
urk

Geweldig aanbod!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel ruim aanbod in audio apparatuur en in film apparatuur! Geweldige service. Ook het filiaal zag er erg mooi uit met heel veel keuze! Ben heel vriendelijk geholpen en goed begeleid in mijn keuze.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond 16-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een goed assortiment. Zij zijn goed geprijsd. Het bestellen gaat makkelijk en de levering is snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karolina 16-10-2017 Via de website gekocht

Very nice experience

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snell service! It was fast and easy, no complaints. I irdered a tripod there, because it had the lowest price among online shops. Recommended!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jwvlist 15-10-2017 Via de website gekocht

Prima levering en goed materiaal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon, omdat je iets snel nodig hebt en omdat je weet dat de kwaliteit in orde is omdat je er al vaker iets hebt besteld, daarom bestel ik hier bij CameraNU.nl. Ik zocht en vond snel wat ik zocht en binnen korte tijd stond er iemand aan de bel met de bestelde waren voor mijn fototoestel; prima dus en volgende keer bestel ik hier gewoon weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mary 15-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In mei hebben wij in de winkel een camera gekocht, helaas voldeed deze niet aan onze verwachtingen.
Begin deze maand met camera terug gegaan naar de winkel, en in overleg gegaan.
Zij hebben onze camera terug gekocht voor een heel mooie prijs, zodat wij na zeer goede uitleg en voorlichting met een super fijne camera weer naar huis zijn gegaan!
Een dikke pluim voor deze service, en kunde van het personeen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super service 14-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten zijn zeer overzichtelijk ingedeeld....Goede kwaliteit..... Betaalbaal....En zeer snelle levering...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie van Doorn 14-10-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd, snel geleverd, goed geleverd, goede prijzen.
Goede klanten service als je ze nodig hebt.
Gewoon een top winkel die eigenlijk een 11 verdient omdat een 10 nog net te weinig is.

Reageer

Bob 14-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al veel spullen bijcamera nu gekocht en de service is geweldig.
Bij mijn laatste aankoop was er iets mis gegaan in de communicatie. Dit werd op een goede manier voor mij als klant rechtgezet dor de betreffende verkoper.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. van der Linde. 13-10-2017 In de winkel gekocht
CameraNu te Urk.

Geweldige zaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben op een hele leuke en vriendelijke manier geholpen. Kennis van zaken en goed voorgelicht.
Winkel is zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans H 13-10-2017 Via de website gekocht

Positief bij deze winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laatste weken regelmatig iets besteld bij CameraNu en eigenlijk nooit teleurgesteld; integendeel! Alles wat ik heb besteld werd binnen de opgegeven datum geleverd, waarbij ik voortdurend via email op de hooget werd gehouden van de zending.
Slechts één keer had ik iets verkeerd besteld en prompt werd het product de volgende dag omgeruild voor een ander product.
Kortom: niets dan lof voor CameraNu en ook voor de feedback van je aankopen. Goed gevoel bij mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 13-10-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze. De begeleidende filmpjes met uitleg over het product maken het gemakkelijk kiezen .
De kwaliteit is gewoon goed. En de prijzen zijn acceptabel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-10-2017 In de winkel gekocht

stabiele klantgerichte professionaliteit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij Cameranu.nl inmiddels mijn vierde semi-professionele videocamera gekocht; probleemloos en goede service. Ook voor niet-video apparatuur (zoals audio) kijk ik ook of Cameranu.nl het heeft.

Reageer

René Morshuis 13-10-2017 Via de website gekocht

snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima winkel, overzichtelijk en snel kunnen vinden wat je zoekt.
Bestellen gaat snel en eenvoudig. Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NomNom 13-10-2017 Via de website gekocht

Super snel met een blij gezicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik besloot om een tablet te kopen moest ik eerst heel lang sparen. Ik heb dus genoeg tijd gehad om te shoppen en vond bij CameraNU de laagste prijs en de meeste (positieve) reviews. De laatste dag van September heb ik mijn investering gedaan, op een tijdstip waar enkel vampieren en illustratoren nog bestellingen doen. Ondanks dat ik had aangegeven dat ik graag rond 17:00 het pakketje wilde ontvangen (ik bedoel, ik moet ook slapen), werd ik om 9:00 uit bed gebeld door de bezorger die met een blij gezicht mijn nieuwe geldmakende digitale teken gadget overhandigde. En toen ik rond 15:00 opnieuw wakker werd was ik ook heel blij met de snelle service!

MInder leuk: Instagram heeft bepaalt heeft dat het Inktober is ....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.L. vd Berg 13-10-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling van mijn bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling is precies op de door mij aangegeven datum bezorgd'
Waarvoor mijn complimenten! Ook de prijs was zeer aantrekkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeer tevreden klant 12-10-2017 Via de website gekocht

GOEIE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gemakkelijke website, goede service en vlotte ontvangst. Zal deze website meerdere maken gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W 12-10-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aan het begin van de avond de lens besteld en de volgende ochtend al geleverd. Keurig verpakt tegen een zeer scherpe prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 12-10-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel en topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, alles snel geleverd. We hadden èèn product verkeerd besteld en dat kon heel makkelijk geretourneerd worden. Geld was snel op de rekening. Niks anders dan lof!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josua 12-10-2017 Via de website gekocht

Snelste levering ooit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een 10 is dat niet wat overdreven?
Nee zeker niet! Ik was al een lange tijd op zoek naar een goeie deal voor een canon 700D, toevallig belande ik op cameranu.nl via marktplaats en kwam ik een canon 700D occasion tegen voor maar 299 euro. Later die dag plaatste ik rond 23:00 uur mijn bestelling, het mooiste was nog dat ik hem de volgende ochtend om 10 uur al binnen kreeg.
Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 12-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service, snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is gemakkelijk, overzichtelijk en snel. Duidelijke informatie waar cameranu zich op onderscheid t.o.v. andere webshops. Mijn betaling haperde door een webbrowser probleem bij mijzelf; gebeld, direct een betaalverzoek in de mail en in een paar minuten alles in orde. Geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 12-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen. Verkeerd product bestelt. Deze werd in goed contact vervangen door een product wat voor mij super is!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 12-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop was de enige die dit specifieke product uit voorraad kon leveren, de levering was snel en de communicatie over de levering was erg netjes en uitgebreid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marielle 11-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Hofleverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De kundigheid van het personeel, begrip voor je budget, service en tijd hebben tot een mooie aankoop geleid. Geen blabla maar juiste informatie zonder te overdrijven. Mooie winkel, prachtige producten, ruime keus, goede rijs, geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eko 11-10-2017 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. goed verpakt. direct uit voorraad geleverd. Alle kleuren mogelijk.
Ook retourneren is makkelijk te regelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rosalie 11-10-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling ging vlot en snel, binnen een paar minuten heb je je producten besteld. Fijn dat je verschillende verzendmethoden kunt kiezen, ook bijvoorbeeld ophalen bij een supermarkt bij jou in de buurt. Wat ik ook handig vond, zijn de voordeelsets bij producten. Zo weet je zeker dat je alles compleet hebt. Ik ben erg tevreden over cameranu.nl en zou in de toekomst ook hier mijn fotospullen willen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 11-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven. Goede service en prijzen zowel in de winkel als via de website. Snelle verzending. Doe nu toe geen klachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Nooyer 10-10-2017 Via de website gekocht

Het advies en de service zijn uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam er bij toeval op, omdat ik een nieuwe camera nodig had en weer een Olympus wilde.
Via internet besteld, toch nog even naar Urk om het een en ander te vragen.
Prima geholpen en tevreden weer naar huis.
Even vergeten ....hoe de foto's op de computer te zetten; het bleek niet hetzelfde als voorheen.
Dus gemaild en heel snel antwoord met de perfecte oplossing; daar heb ik de mevrouw ook voor bedankt.
Al met al, Urk kan ver weg zijn, maar de mensen zijn aardig, behulpzaam en adequaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennie 10-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, product duidelijk te tracen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het statief werd snel geleverd en van inpakken tot thuis leveren was heel duidelijk waar het product zich bevond. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sjan 10-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze shop kan je snel je keuze maken, doordat de site heel overzichtelijk en nederlandstalig is. Ook de bereikbaarheid van de onderneming is duidelijk in beeld gebracht. De levering en betaling is correct en snel volgens afspraak afgehandeld. Ik kan eenieder CameraNu aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CMMedia 10-10-2017 Via de website gekocht

Super service weer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij cameranu gaat het altijd goed met bestellen .. goede klanten service en een duidelijke website. Dit is zeker een aanbeveling waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 09-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Luisterend oor.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst goed en vriendelijk geholpen bij pech met een camera die ik zelfs niet bij CameraNu had gekocht. Geen probleem. Ogenblikkelijke (re)actie op telefonisch en email contact. Op grond van die goede ervaring hier vervolgens ook een nieuwe camera gekocht. Gekocht via telefoon en in de winkel aan de balie opgehaald. Goede, rustige en gedegen uitleg over deze camera. Kritisch punt in de winkel -na een paar observaties- het kan wel even duren voordat je aan de beurt bent....

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 09-10-2017 Via de website gekocht

Waanzinnige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een oogschelp gekocht voor mijn Nikon D600 en was hem na 1 dag al kwijt. Helaas.
Met een vorige recentie heb ik dit aangegeven.
Tot mijn blije verbazing bood CameraNu mij een nieuwe oogschelp aan, die inmiddels ontvangen is. Gratis
Supere service.

Reageer

JenS 08-10-2017 Via de website gekocht

Makkelijk een bestelling plaatsen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kreeg de tip van een vriend om mijn ipad houder hier te bestellen. Ik vond de site overzichtelijk en het was voor mij eenvoudig om de gewenste product te bestellen. Ondanks de mogelijkheid om snel te levereren, heb ik gekozen om op een bepaalde dag te leveren. Mijn product is op de afgesproken dag aangeleverd door een pakket dienst. Ik ben helemaal tevreden met de bestelling en afhandeling.

Reageer

Arjan Vogelpoel 08-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige service en zeer vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zijn in de showroom in het mooie plaatsje Urk op een aangename en vriendelijke wijze zeer deskundige manier geholpen.
Daarom ons advies wilt u een goede camera aanschaffen neem dan de moeite om naar Urk af te reizen en in de zeer uitgebreide showroom altijd een camera aan te schaffen die bij u past.
Tevens kunt u ook uw bezoek combineren met een bezoek aan het mooie plaatsje Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Richard uit Haarlem 08-10-2017 In de winkel gekocht

Het verschil: 5 jaar garantie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tja, een superzoom Nikon P900 kun je misschien overal kopen, maar het grote verschil bij CameraNu.nl is totaal 5 jaar garantie ipv 2 jaar standaard. Om toch even de camera eerst in de hand te houden even naar de indrukwekkende winkel in Urk. Lekker visje erna. Gewoon een leuke dagje uit, mooie camera, met 5 jaar garantie. Toch lekker.

Reageer

Cor 08-10-2017 Via de website gekocht

Canon Lens 10-18 mm

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S' avonds besteld en de volgende dag in huis , inclusief een storing van PostNL.
De lens voldoet aan de verwachtingen die ik had. Uit getest, thuis nu nog een keer in de praktijk
Ik ben zeer tevreden over de service die camaraNU.nl geleverd heeft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 07-10-2017 Via de website gekocht

Super garantie afwikkeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Vortex Raptor verrekijker was na 2 jaar zeer intensief gebruik versleten en werd zonder problemen vervangen door een nieuwe!
Deze nieuwe Vortex Raptor was na +/- 1,5 jaar opnieuw versleten en werd opnieuw vervangen door een spiksplinter nieuwe!!
Cameranu hartelijk bedankt voor jullie geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Simon 07-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige shop met uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al enkele malen via Cameranu.nl besteld en uiterst tevreden. Ik had een teleconverter besteld. Volgende dag in huis. Helaas paste deze niet op mijn telezoomobjectief. Even een telefoontje gepleegd en de persoon die ik eraan kreeg verifieerde snel dat dit inderdaad klopte. Per ommegaande ontving ik een retourcode etiket. Zaterdag geretourneerd en op donderdag was het geld alweer teruggestort op mijn bank. Dik compliment voor Cameranu.nl. Ook houden zij je goed op de hoogte bij een stagnatie van de verzending van je bestelling bij een storing bij PostNl. Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 07-10-2017 Via de website gekocht

Een altijd fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel graag bij jullie winkel omdat jullie goede producten voor een mooie prijs hebben. Daarnaast word ik altijd goed geholpen als ik vragen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 06-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bij binnenkomst moet je een bonnetje trekken. Dat was voor mij vreemd. Maar daarna staat de koffie klaar terwijl je wacht tot je aan de beurt bent. Comfortabeler wachten kan eigenlijk niet.
Daarna nemen medewerkers de tijd voor je die je nodig hebt. De vernieuwing van de site maakt alleen het zoeken naar de producten die je nodig hebt op dit moment lastig. Dit merk je ook in de winkel. Uiteindelijk met de hele bestelling bij elkaar rapen, advies, etc. heb ik aardig wat tijd in de winkel doorgebracht. Langer dan gepland.
Helaas was een van de nieuwe producten die ik heb bestel niet helemaal in orde. Daar kwam ik helaas thuis pas achter. Nu wordt met hun koerier een vervangend product geleverd en de oude wordt opgehaald.
Deze service had ik echt niet verwacht en ik ben aangenaam verrast.
Bij een concurrent van cameranu heb ik eerder een bestelling gedaan. Die ervaring was op zich positiever qua kopen van de producten. Maar de service, zowel in de winkel als na de aankoop is beter bij cameranu.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Marco72 06-10-2017 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb lensdoppen besteld voor mijn camera prijs kwaliteits verhouding van het product is zeer goed en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SM Poll 06-10-2017 Via de website gekocht

Prima kwalitatief product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding! Producten bij concurrent vele malen duurder. Snelle levering en afhandeling 👌🏻

Reageer

Donovan Thijssen 06-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed verpakt en de service is helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik er vaker dingen heb besteld zoals een DSLR camera, apple AirPods ect. en de prijzen zijn scherp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Idefixje 06-10-2017 In de winkel gekocht
Urk

Deskundigheid en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij cameranu.nl werd rustig de tijd genomen voor een advies bij aankoop van een telezoom-objectief. Ik had zelf research gedaan, maar wilde graag weten of ik een goede afweging had gemaakt. Er werd goed meegedacht en doorgevraagd naar mijn gebruik. Het was een prettiger ervaring en een goede aankoop.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 06-10-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, perfect product.
Om 23.55 besteld en daadwerkelijk de volgende dag in huis.
Had niet beter gekund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews