cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arie de Knegt 29-09-2017 Via de website gekocht

Maken waar wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In cameraland zijn meerdere aanbieders, zelfs één met enkele filialen in het land en daarbuiten, maar kunnen niet op tegen de eenmanszaak in Urk.
Werkelijk alles wat je vraagt krijg je op een presenteerblaadje aangereikt.
En voor € 1,99 krijg je zelfs het pakket dezelfde dag nog in huis.
Mijn derde aankoop gedaan, een advies hou dit niveau vol, en komen gaat nog wel maar er blijven is de kunst.
Arie de Knegt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart de Groot 28-09-2017 Via de website gekocht

Verkoop via internet maar als een gewone winkel!!

Algemene score

10,0
Moet zeggen dat mijn aankopen bij CameraNu zeer vlot en acuraat afgehandeld zijn. Ook het contact met klantenservice was als een gewone winkel.
Klantenservice heeft vaak bij mij al een negatieveblading maar hier niet.
Echt fijn om mee zaken te doen.

Bart de Groot
Professioneel fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John. 28-09-2017 Via de website gekocht

Ja de service is dik in orde.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is overzichtelijk, het aanbod is groot, tevens is het erg makkelijk zoeken naar de materialen welke je naar op zoek bent. En de prijzen zijn ook scherp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.J. 28-09-2017 Via de website gekocht

verwachting uitgekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site, heldere omschrijving, geen verzendkosten, ook after-pay, levering conform voorwaarden, snel en controleerbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Peeters 28-09-2017 Via de website gekocht

Snelle verzending en geen kosten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zuignap besteld voor helmcamera, snelgelevert zonder verzendkosten, PRIMA geregeld! En na ontvangst snel geprobeert, werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin B 28-09-2017 Via de website gekocht

Topbedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kocht al fotospulletjes toen ze nog op een soort van zolder hun bedrijf begonnen in Urk. De service was toen al erg goed en vind het ongelooflijk dat ze na gigantisch te zijn gegroeid, hun service zelfs hebben weten te verbeteren. Bestelde er nu iets 's avonds heel laat en toch had ik het gewoon de volgende ochtend al in huis en zonder verzendkosten. Ben blij met jullie...!

Reageer

R 28-09-2017 Via de website gekocht

Snel en goed aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product dat ik wilde stond als uitverkocht op de website. Dat maakte mij niet uit maar ik kreeg meteen een mailtje om te vertellen dat het een paar dagen kon duren. Dat is altijd netjes natuurlijk. Maar een paar dagen later was het al binnen.
Communiceren is essentieel voor een webwinkel en cameraNU heeft dat begrepen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeffry 28-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dag ervoor besteld, cameranu ging vervolgens direct aan de slag.

Vervolgens netjes mail, verkeer. De volgende dag netjes optijd pakket ontvangen.
Top Cameranu. Kwaliteit, service een aanrader daarom een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 28-09-2017 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk in de keuze en de prijs is ook aantrekkelijk. Super vlugge verzending en top geregeld met de verschillende betaalmogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-09-2017 Via de website gekocht

Besteld, betaald, bevestigd, track en trace, bezorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
X-Grip van RAM mount besteld bij Cameranu.nl , vanwege de prijs en beschikbaarheid. Had nog geen ervaring met deze shop, maar de afwerking is ronduit keurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 28-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een grijskaart besteld en gekozen voor cameranu.nl omdat deze een snelle levering kon bieden. En dat hebben ze zeker waargemaakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

A.J. Vos 28-09-2017 Via de website gekocht

Top en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na contact te hebben gehad over stiften van een wacom-pen, (wacom type stond er niet bij die ik zocht) de volgende dag de stiften in huis. En het werkt weer perfect.

De mensen weten dus waar ze over hebben en een snelle service en verzending.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron uit Almere 28-09-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Statief besteld, was op voorraad en de volgende dag keurig conform toezegging geleverd. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Artur szubert 28-09-2017 Via de website gekocht

Geveldige service !!! Was allemaal pro

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle pakjes kom altijd op tijd. Ik volt allemal top. Ik heb veel produkten via cameranu.nl besteld en ik ben echt blij

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 28-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede en makkelijke webshop
Ze beloven wat ze doen vandaag besteld morgen in huis
Ik heb er een nikon camera gekocht
Waarom deze site omdat de fotograaf deze aanbeveelde

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Math 27-09-2017 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om mijn aquariumfilter tijdens een lange stroomuitval draaiende te houden had ik een omvormer nodig van 12 naar 220 volt. Middels een auto accu zou dat moeten kunnen.
Bij CameraNu.nl had ik advies gevraagd. Ik had snel een duidelijk antwoord op mijn vraag en de benodigde omvormer konden ze leveren. Nadat de bestelling was geplaatst had ik een dag later de omvormer in huis. Tijdens de stroomuitval van het energiebedrijf heeft de omvormer zijn werk goed gedaan.
Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera de Jong 27-09-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was in nood nadat mijn oude lens het had begeven en een shoot op de planning had staan. Gelukkig vond ik om 22.15 uur deze verkoper, die me de lens voor een leuke prijs kon aanbieden én de volgende dag kon bezorgen. De volgende ochtend om 10.15 uur stond de bezorger op de stoep. De lens was keurig ingepakt in bubbeltjesplastic en het doosje was opgevuld met luchtzakken, zodat mijn lens tijdens zijn reis ongedeerd bleef. Met zelfs nog een leuke persoonlijke touch in de vorm van een kaart met een handgeschreven bedankje voor mijn bestelling. Geweldig!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

orhan 27-09-2017 Via de website gekocht

veel te laat ontvangen

Algemene score

1,0
Zelfde dag bestellen zelfde dag thuis is een grote onzin, voor 12:30 uur bestelling doorgrgeven en volgende dag rond 18:00uur kreeg ik mn pakje pas!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-10-2017

Beste Orhan,

We hebben je inmiddels onze excuses aangeboden voor de vertraging. Door een technische reden is de verwerking van je betaling net te laat geweest voor de sameday delivery. Deze vertrekt strak op tijd, en laat daarom maar erg weinig ruimte voor een dergelijke vertraging.

We hopen dat je onze excuses wilt accepteren, en hebben je uiteraard de bezorgkosten terug gestort.

Met vriendelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

Frank 27-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Rap en kundig geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu is de moeite om een flink stuk naar toe te rijden, (in mijn geval dus) omdat je nooit met een verkeerd gevoel weer de zaak verlaat.
Men neemt ruim de tijd voor je, biedt als het nodig is alternatieven en allerbelangrijkst: je praat op basis van gelijkwaardigheid met een pro.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dorien 26-09-2017 Via de website gekocht

Top service en 5 jaar garantie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera besteld met toebehoren. Vraag via de mail gesteld over toebehoren (touwtje lensdop en beschermfolie), snel antwoord gekregen en daardoor camera snel kunnen bestellen. 'S avonds besteld en de volgende dag geleverd. Ik kon zelfs nog het moment kiezen. Blij met product. Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerhard 26-09-2017 Via de website gekocht

goede en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
nette verpakking snelle levering
In de winkel goede uitleg en kundig advies
zeker een aanrader
Het is ook zeer positief dat ze een winkel hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loes 26-09-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd: prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is duidelijk, heeft een goed werkend zoek systeem. Waar ik vooral erg blij mee ben zijn de reviews over de verschillende producten. Maakt het kiezen makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.P.W . Elbertse 26-09-2017 Via de website gekocht

Praktische tas voor het meenemen van drie statieven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op Cameranu.nl heb ik de geschikte tas voor statieven gevonden voor een redelijke prijs. Handig omdat je er gelijk drie statieven in mee kan nemen. Afzonderlijke componenten waardoor ze niet kunnen beschadigen. Camera. nl levert de zending snel en geven een goede service. Mijn aankoop is zeker geslaagd!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HaaVee 26-09-2017 Via de website gekocht

Prima bedrijf: brede keuze, goede prijzen en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb enkele keren bij Cameranu.nl een aanschaf gedaan. De assortiment is breed, de prijzen goed, de website is duidelijk en goed gestructureerd en de verzending prompt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 26-09-2017 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherpe prijs. Heel snel bezorgd. In de namiddag besteld en de volgende dag bezorgt. Bericht bestelling ontvangen, verstuurt onderweg en geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WEVO Fotografie Shania Bosman 26-09-2017 Via de website gekocht

Snelle Levering, Goede Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat je besteld de volgende dag gelijk in huis. Service is heel goed. Met de prijzen zitten zij ook oke.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen B. 26-09-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het wat lastig te krijgen van sommige producten is bij deze winkel geen probleem. Heel tevreden met het aanschaffen van mijn ColorChecker paneel van X-Rite! De levering had een kleine fout in het afgeven van het juiste pakket maar dit kon gelukkig snel worden hersteld na een telefoontje. Dezelfde dag in huis was echt ideaal!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Janssen 26-09-2017 Via de website gekocht

Perfecte voorlichting en zeer goede service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte voorlichting en zeer goede service !!
Meerdere malen wat besteld altijd op tijd geleverd en ook zeer uitgebreide garantie.
Dankjewel Cameranu

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tynmar 25-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Ze nemen alle tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij camera.nu twee verrekijkers gekocht. Het zeer deskundige personeel neemt alle tijd om tot de juiste kijker te komen. Proberen, proberen en nog eens proberen. En ze hebben een zeer ruime keuze. Waar is dat nog (behalve op internet).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert 25-09-2017 Via de website gekocht

Tegenvaller

Algemene score

2,0
Ruim een week aan het mailen geweest om een statief plaat te krijgen.
Meerdere foto’s gemaild en maten doorgeven .. alsnog de verkeerde ontvangen.
Ik ben bang dat het een beetje pech is in mijn geval.
Maar het beantwoorden van de mail kan veel sneller.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 26-09-2017

Beste Egbert,

Hartelijk dank voor de feedback, en onze excuses voor deze vergissing. Je hebt inderdaad een foto gestuurd van de plate, maar de maten waren bij ons niet bekend. We hebben je daardoor de plate toegestuurd die wel verdacht veel op de foto leek, maar die dus duidelijk te smal was. Daarvoor onze excuses, we hadden even moeten doorvragen om zeker te zijn dat we de juiste zouden sturen.

We maken het in orde met je door je de mogelijkheid te bieden de plate kosteloos aan ons terug te sturen, en we leveren je alsnog zo snel mogelijk de juiste snelkoppelingsplaat.

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

Wilco Design 25-09-2017 Via de website gekocht

Beter kan niet......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima, uitgebreide keuze, snel te vinden en te bestellen en daarna prompte afhandeling en perfecte levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Lievendag 25-09-2017 Via de website gekocht

Als altijd perfecte prijs, snelle levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel mijn meeste foto en video apparatuur al online sinds het bestaan van CameraNu.nl. in Urk. Goede prijzen, snelle service en levering. Ooit een keer iets geretourneerd, ook geen probleem en adequaat afgehandeld. Geldt ook voor reparaties. Voor mij altijd een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof Jan 25-09-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling van mijn DJI Spark werd ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling en het verzenden er van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-09-2017 Via de website gekocht

CaneraNu: betrouwbaar als altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor accessoires kijk ik altijd bij CameraNu. Zij bieden een goede prijs/kwaliteit. En hebben een degelijke productomschrijving. Samen met de gemakkelijke levering en vriendelijke service is voor mij de koop snel gesloten bij CameraNu.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 25-09-2017 Via de website gekocht

Top en voorbeeldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst besteld bij Cameranu.NL en ik zou geen enkel kritiekpunt kunnen noemen. Website is duidelijk en volledig, assortiment zeer breed en actueel, betalingsmogelijkheden zeer uitgebreid, na bestelling wordt je van iedere stap in het verzend proces per email geïnformeerd inclusief track en trace mogelijkheden. En ook de prijzen zijn actueel.
Kortom, niets te klagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

catahrinus 24-09-2017 Via de website gekocht

behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
telefonisch contact gezocht met camera.nu, had een omkeerring nodig voor een oude lens, gegevens werden op internet op gezocht, waarna ik het juiste artikel kon bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ham 24-09-2017 Via de website gekocht

Voordelig en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze shop. Het bestelde was zeer voordelig ten opzichte van andere shops en zeer snel geleverd en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tinus 24-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering en bij vragen snel antwoord

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder wat gekocht bij cameranu en heb er goede ervaringen mee. Ook bij vragen snel en duidelijk antwoord.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 24-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Prachtige winkel, goede en prettige sfeer.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aankoop van foto en/of video apparatuur vind ik het belangrijk om de spullen ook eerst even in het te zien en in de hand te hebben voordat ik definitief koop. Met een echte winkel is dat een grote plus van CameraNu.nl. De verkopers hebben verstand van zaken en nemen alle tijd om je van het juiste advies te voorzien. De prijzen zijn gelijk aan die van de webshops zonder winkel, dus ook de prijs is geen reden om ergens anders te kopen. Bij een volgende aankoop ga ik zeker weer naar CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rufus 24-09-2017 Via de website gekocht

Nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelde product was goed verpakt. Mogelijkheid tot beschadiging was tot een minimum beperkt. Het product werd schadevrij afgeleverd. Helaas werd er geen gebruiksaanwijzing bij geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Laurens 23-09-2017 Via de website gekocht

Super. Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop heeft altijd alles wat we nodig hebben voor video-toebehoren. Deze keer een mooie cine-lens die goed is aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilco 22-09-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede Webshop en van bestellen tot bezorging helemaal tevreden !!!! Al vaker bij deze winkel besteld en top service !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

anton 22-09-2017 In de winkel gekocht
urk

service prima,top!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een prima shop. levering uitstekend,en op tijd.top!!
prima kwaliteit.
ik wil cameraNU bedanken voor de service.
ik raad het iedereen aan.!! nogmaals top!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Nick 22-09-2017 Via de website gekocht

Cameranu.nl, Een website om blij van te worden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
KORTE VERSIE: scroll naar beneden

LANGE VERSIE:
Van de week de tamron 15-30 lens en de vanguard alta pro 2+ statief gehaald bij Camera nu.nl.
Besteld via de webshop en alles kwam de volgende dag keurig binnen aangezien zij deze op voorraad hadden in hun eigen magazijn.
Tamron lens is echt geweldig. Zeker op de nieuwe body van Nikon. De d850. Maar op zo'n zware body met een zware lens hoort ook een goed statief.
Ik koos voor de alta pro 2+ vanwege het middenzuil wat 180 graden kan draaien waardoor je de camera als het ware tussen de poten in heb staan. Voor macro fotografie is dit geniaal maar voor landschapsfotografie kun je hiermee ook zeer leuke composities creëren.

Bij het inspecteren van de statief bij binnenkomst bleek de middenzuil helemaal niet te kunnen scharnieren. Hij zat vast. DOA. Dead On Arrival.
Zo heet dat als iets stuk aankomt.
Contact opgenomen met cameranu en kon de statief terug sturen.
Nou wist ik alleen dat er van dit statief ook een carbon versie was dus heb eigenlijk direct na verzending meteen een mail naar ze gestuurd en gevraagd, joh kunnen jullie toevallig ook aan de carbon versie komen?
En nu komt het leuke. Vanaf nu werd half cameranu betrokken bij deze vraag.
De carbon versie kon niet geleverd worden en ze kwamen met allerlei alternatieven.
Niet opdringerig of vanuit een verkoop perspectief. echt professioneel advies.
Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om hetzelfde statief toch te nemen maar dan een die wel werkte.
en nu heb ik en een lens die schitterend is en een statief die zowel body als lens makkelijk aan kan als ik aan de waterkant in de wind sta. Perfect.
Hun klantvriendelijkheid, professionaliteit en dat toch met een persoonlijk tintje was heerlijk om mee om te gaan.
Bij een eerstvolgende uitgave voor de camera zal ik zeker eerst aan Cameranu.nl denken.


KORTE VERSIE:
Cameranu.nl is klantgericht, geeft professioneel advies, denkt met je mee.
Ik heb een statief die bij cameranu is gekocht DOA gekregen. Terug gestuurd en zij hebben me
zeer geholpen met persoonlijk en professioneel advies voor een vervanging.
Iets stuk binnenkrijgen is nooit leuk, de afhandeling daarentegen zeker wel.
uiteindelijk een nieuw statief binnengekregen wat wel werkt.
Bij een eerstvolgende uitgave voor de camera zal ik zeker eerst aan Cameranu.nl denken.


Met vriendelijke groet,
Xxx

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 22-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen en betalen. Daarnaast nog eens een snelle en nette levering. Wat wil een klant nog meer!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Danny 21-09-2017 Via de website gekocht

Erg goede prijsverhouding en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een onderdeel van een camerastatief en CameraNU.nl bleek veruit de goedkoopste te zijn (30% goedkoper dan de rest op een prijs

Reageer

Bianca Dekker 21-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product besteld en de volgende dag in huis.
Alles werd netjes gecommuniceerd.
Hebt product hebben wij direct getest en is echt helemaal geweldig.
Wij deden dit als "test" maar gaan een dezer dagen gelijk weer een vervolg bestelling plaatsen.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 21-09-2017 Via de website gekocht

Service op maat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl bood mij de snelste service ten opzichte van andere aanbieders van hetzelfde product. Ik bestelde mijn product om 20.30 en ontving het, zoals beloofd, de dag erna voor 16.00.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 21-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service en prima advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meerdere malen vragen gesteld online en in de winkel. Ik word altijd keurig geholpen. Men neemt de tijd voor je en neemt vragen serieus. Artikelen zijn bijna altijd op voorrraad en worden keurig geleverd op verzoek.

Kwaliteit en service prima in orde!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Bruins 21-09-2017 Via de website gekocht

Vlotte goede, dus geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu is klantvriendelijk en denkt absoluut goed mee. Kwalitatief verkoopt men goede spullen. Als er iets niet goed is, dan kan je het zonder problemen retourneren. Mijn - meerdere - ervaringen zijn dan ook zeer positief. Mijn advies: Waai maar eens bij ze aan in Urk, dan kan je in het dorp trouwens ook heerlijke visjes eten. Net zo perfect als Cameranu!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews