cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lefty 15-09-2017 Via de website gekocht

Product op voorraad + snelle levering = een tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de avond een Apple usb-c adapter en een usb-c kabel besteld. Dit werd degelijk verpakt de volgende ochtend thuisbezorgd. Dat noem ik zorgeloos shoppen! Zal hier zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 15-09-2017 Via de website gekocht

snelle service, goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, goede priizen en snelle service. Zeker aan te bevelen! Communicatie over de status van de order was ook prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie 15-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goede service en kennis van zaken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, klantgericht en kennis van zaken. Erg vriendelijk geholpen en super tevreden met mijn nieuwe camera

Reageer

Nathalie 15-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijk, goede info en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was veel duidelijke info voor beginner en gevorderde, nodig om een juiste keuze te maken, en dat is gelukt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annebel 15-09-2017 Via de website gekocht

Ontzettend snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik ontving was volledig naar mijn wens en voldeed precies aan de omschrijving op de website. Daarnaast ontving ik heb product ook nog eens razendsnel en was de communicatie prima. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjo 15-09-2017 Via de website gekocht

Ongekend goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu heeft mijn bestelling direct opnieuw geleverd nadat de bestelling per abuis was geweigerd op het afleveradres. Ongekend goede service. Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 15-09-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website, ruim aanbod en goede prijzen.
Wat ik erg fijn vindt is dat er overal net wat uitgebreidere uitleg bij staat.

Bestelling was dezelfde dag nog verstuurd, en de dag erna netjes geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

inezkruizinga 14-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een camera die ik al zo lang wilde, en cameranu heeft echt geweldig geholpen. Super blij met deze aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmé 14-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service voor bedrijven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens de bestelling was er een verkeerde bedrijfsnaam ingevuld. Mail gestuurd en binnen 5 minuten reactie van verschillende medewerkers dat het aangepast zou worden op de factuur. Ook gebeurd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 14-09-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was hier wel in voorraad waar anderen het laten afweten.
Ik kon de bestelling gemakkelijk plaatsen en de levering was lekker snel.
Top gedaan.

De volgende bestelling zal ik hier weer plaatsen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joes 14-09-2017 Via de website gekocht

prima inzet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima bereidwilligheid, zowel digitaal als in de winkel zelf. Na een kleine tiental orders dik tevreden. Website heeft helaas echt te weinig filters, zoeken op producten daardoor soms wanordelijk. Grote voorraad.
Bestellingen uitleveren gaat razendsnel; perfect. Totdat PostNL aan de beurt is. Die meldt dat men de zending bezorgt tussen 11 en 18:30. Tsssssss....... Wat een amateurs. Zoveel tijd verplicht thuis zitten kost twee punten waardering.

Reageer

Daniel 14-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering top lens!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met heldere indeling en keuzehulp dmv filters. Uitgebreide informatie over product en reviews van andere klanten. Kortom zeer tevreden met zowel het aankoopproces als de aankoop zelf!

Reageer

Maria 13-09-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke webshop, goedkoper dan andere en dan ook nog eens op tijd geleverd! Dus al met al een hele fijne webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Terlouw 13-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en betrouwbare service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website en zeer snelle levering .
Keurige verpakking, Track & Trace informatie zeer snel en exact gekregen wat ik had verwacht; een niet van nieuw te onderscheiden 10-16mm Canon Lens;Top. Ook de prijs was prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 13-09-2017 Via de website gekocht

goede service en een mooie lens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laatst bij cameranu.nl in Urk geweest en daar was de service al top. Laatst de nieuwe Tamron 24-70 G2 lens besteld en nadat ik de mail kreeg dat deze op voorraad was kunnen bestellen en was de volgende dag in huis. BLij het de snelle service en de kwaliteit van de serivice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugh 13-09-2017 Via de website gekocht

Stipte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld en volgens de webshop voorwaarden direct uitgeleverd. Na lang zoeken bleek cameranu.nl de geheugenmodules op voorraad te hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 13-09-2017 Via de website gekocht

Goede winkel, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop meestal bij Camera nu omdat ze altijd snel mijn vragen beantwoorden. Sinds er in mijn gemeente geen fotozaak meer is, ben ik afhankelijk van een webwinkel. En dan wordt service juist belangrijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 12-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goeie service! Van harte aanbevolen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De benodigde spullen waren snel gevonden en makkelijk besteld. Levering ook direct de volgende dag op een zorgvuldig verpakte wijze. Een voorbeeld voor velen andere webshops. Daarom van harte aan te bevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 12-09-2017 Via de website gekocht

Goede winkel!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond de service erg goed, ik kreeg mijn bestelling de dag na dat ik het besteld had. Netjes verpakt en goede kwaliteit. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goldfinger 12-09-2017 Via de website gekocht

Doen wat je belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNU.nl staat bekend om zijn scherpe prijzen en snelle levering. Er zijn er genoeg die het ook beloven, maar veel minder die het ook waarmaken. Wij kochten deze camera's voor een scherpe prijs en hadden ze 1 dag later in huis ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlijn 12-09-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling was de volgende dag in huis. Makkelijke site waar alles goed op te vinden is. Ik heb voor deze winkel gekozen omdat het een goede aanbieding had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik Groen 11-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment, snelle levering en scherpe prijzen.
Mijn derde bestelling geplaatst. Ik hoef nergens anders meer te kijken dan CameraNU.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Philipse 11-09-2017 Via de website gekocht

Prima webshop, snelle levering, top shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en gebruikersvriendelijke webshop, makkelijk bestellen, ook zonder account. Snelle en complete communicatie, vlotte levering en alles netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoë 11-09-2017 Via de website gekocht

Hama Star 63 statief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en snel. Ik vond het heel fijn via de mail op de hoogte te worden gehouden over de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Donkers 11-09-2017 Via de website gekocht

Prima nazorg....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een nieuwe lens gekocht en kreeg een foutmelding.
De aardige meneer van cameranu stuurt me nu een filmpje hoe ik het op kan lossen! Hoop dat ik dat snel ga ontvangen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vicky mannaerts 11-09-2017 Via de website gekocht

Goede verkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergoede service ook veel duidelijkheid over de verzending en waar het aanwezig is , ook goede prijs-kwaliteit een top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 11-09-2017 Via de website gekocht

Fijne zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na dat ik op een vervelende manier van mijn fotospullen was beroofd.middels horizontale frauwde heeft cameranu mij op een hele fijne manier in staat gesteld om weer een nieuwe foto uitrusting te kopen Dus een warme douche voor dit bedrijf .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.voor 11-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Willekeurige heb ik een winkel uitgezocht om een aankoop te doen . Camera.nl is zeker een aanrader . De bestelling en hele afhandeling verloopt wat je mag verwachten.
Alles prima geregeld dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenny 11-09-2017 Via de website gekocht

Aanrader voor camera gerelateerde zaken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen van producten gaat prima. Communicatie vanuit Cameranu.nl is goed en duidelijk, je wordt tijdig op de hoogte gehouden wat de status van je bestelling en ook de bezorging is.

Ook de gratis bezorging voor artikelen met een lagere prijs is erg prettig, dit zie je minder vaak bij concurrenten.

De winkel krijgt geen 10 van mij, omdat ik de website groot en een tikkeltje onoverzichtelijk vind. Voorbeelden:
- Ik ben op zoek naar een Speedlight, moet ik die nu bij de categorie "studio" of bij "foto" zoeken?
- Ik ben op zoek naar een simpele camera afstandsbediening, die zou ik normaal gesproken bij de categorie "Accessoires" zoeken ... terwijl daar alleen maar domotica afstandsbedieningen te vinden zijn.
- Het filteren van producten vind ik af en toe wat beperkt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pollewops 10-09-2017 Via de website gekocht

Gisteren besteld en vandaag al in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online besteld, direct per e-mail bevestigd en verzendklaar gemaakt. Volgende dag ontvangen. klasse!
Kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sudarg 10-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Vriendelijk en vakkundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals altijd werd ik bij cameranu vriendelijk en vakkundig geholpen. Men geeft duidelijke adviezen waarbij er een goed oor is voor wat ik als klant wil. De koffie staat altijd klaar.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Guido 09-09-2017 Via de website gekocht

' Heeft u een vraag ' Best ok !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website, voldoende info bij het product, en het gevraagde artikel in voorraad, goed dat je online kan aankopen.

Reageer

Michelle van Woensel 09-09-2017 Via de website gekocht

Super onisch snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke/verzorgde website om producten te bestellen en mega snel in huis! Zoals altijd raak ik mijn lensdop van mijn canon camera kwijt en het ideale is, is dat ik hem via jullie de volgende dag weer in huis heb! Ik fotograferen is mijn werk en ik zou niet willen dat mijn lens beschadigd wordt. Ik zou zeker iedereen aanraden hier online te shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel75 09-09-2017 In de winkel gekocht
Urk

Tevreden en DIK voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom hier ondertussen alweer een jaar of 6 en zeer tevreden. Nog nooit problemen gehad welke niet opgelost worden.
Goed advies en uitleg over producten en verschil in prijs. Scherpe prijzen waardoor verder googelen voor mij geen zin heeft.
Ondertussen Vader, broer en oom ook getipt en zijn ook klant geworden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Lars 08-09-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij ontvangst van de bestelling bleek er helaas een lamp stuk te zijn. Deze werd direct opnieuw opgestuurd en naar tevredenheid afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 08-09-2017 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere malen bij deze winkel wat gekocht, de levertijden zijn snel, je hebt zelfs de keuze om het dezelfde dag nog te laten bezorgen, ook de afhandeling is zeer goed
De website is heel Gebruiksvriendelijk, alles staat netjes georganiseerd en ze zijn alles behalve duur, ik raad deze winkel dan ook met volle tevredenheid aan aan andere mensen en geeft het daarom ook een 10
Mvg een Super tevreden klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 08-09-2017 Via de website gekocht

Snel en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat het zo snel, en op zaterdag bezorgd werd! Klantvriendelijk, en goed ingepakt, alleen op de site mag wel duidelijker staan wat het is en waar je het voor kunt gebruiken. (Dit wist ik gelukkig wel al) maar moest een aantal keer kijken of k wel het goede had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Osinga 08-09-2017 In de winkel gekocht
Camera nu.nl Urk

Goede servive,klantvrienelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop ook op internet,in de winkel goede beleving vriendelijk en behulpzame medewerkers,ze weten waar het over gaat etc.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

urbanlucky 08-09-2017 Via de website gekocht

Goed verpakt, snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al veel besteld bij cameranu.nl, geen klacht of aanmerking op te vinden.

Laten versturen naar het postkantoor was ook geen probleem. Track en trace werkte perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 08-09-2017 Via de website gekocht

Zelfs laat op de avond nog geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar achtergrondpapier dat ik eigenlijk de dag erna al nodig had. Werd 's avonds rond 22:00 nog gebeld dat ze mijn bestelling de dag erna toch nog op de route van de bezorger hadden gekregen. De volgende dag kwam het inderdaad binnen. Superservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Metzelaar 08-09-2017 Via de website gekocht

Prima geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen! De website was overzichtelijk, ik heb het product snel gevonden. De prijs was ook prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerda 07-09-2017 In de winkel gekocht
urk

vriendelijk en behulpzaam personeel

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een nieuwe tas voor mijn camera en lenzen. 1 die gemakkelijk is in dragen en waar evt. ook nog een telefoon en portemonnee bij in kan. Ben uitstekend geholpen bij het maken van een keuze en de perfecte tas gevonden en ook nog voor een leuke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 07-09-2017 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een review voor camera.nu is eigenlijk overbodig. Camera.nu is een begrip als het aankomt op de laagste prijzen, de uitstekende service, de snelle levering, de zéér ruime keuze en uitstekende adviezen, ook in de prachtige winkel in Urk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia 07-09-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik een fout maakte bij mijn bestelling kon ik mijn bestelling gelukkig snel en succesvol annuleren. Nadat ik dus opnieuw een bestelling had geplaatst kwam deze gelijk de volgende dag binnen. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cornelis 07-09-2017 Via de website gekocht

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na deskundig advies van 'n bepaald artikel gekozen voor CameraNU mede ook voor de eerlijke prijs.
Ook de beloofde levertijd was correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 07-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website een geweldige winkel ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Compleet assortiment en aantrekkelijke prijzen. Zeer snelle levering. Snelle en toegankelijke website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. J. Govers 07-09-2017 Via de website gekocht

Prima klantenservice ook tijdens het weekend informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website van cameranu.nl. Geen bezorgkosten. Levering dreigde mis te lopen door verandering van track en trace informatie van PostNL. Hiervoor een email gestuurd naar cameranu. nl. op vrijdagavond. Binnen 1 uur reactie. En ook op zaterdagmorgen een email toen het pakketje toch nog op tijd geleverd was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JaKo 07-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en voortreffelijke afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze shop gekozen na een afweging van prijs, betalingsgemak, administratieve afhandeling en snelle bezorging. Kortweg voor mij de optimale webshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Oussama Kaddouri 07-09-2017 Via de website gekocht

Goed bereikbaar en betrouwbare verkoper. Veel Kennis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel had een overzichtelijke website met goede uitleg specificaties etc. Hun online medewerkers staan je erg goed te woord en beantwoorden al je vragen. Verder waren de prijzen erg netjes. Heb de verzending extreem snel in ontvangst kunnen nemen en tevens was de product netjes verpakt in compleet in orde. Mijn compolimenten voor Cameranu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 07-09-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam deze webshop tegen op internet tijdens het zoeken naar een webshop die het artikel had wat ik zocht.
Ben heel goed geholpen, Een heel groot voordeel is dat achteraf betalen ook tot de mogelijkheden behoort.
Het is een mooie overzichtelijke website met een handig bestel gemak.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews