cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ger van den Kerkhof 05-12-2017 Via de website gekocht

Goede en correcte afwerking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het geleverde fototoestel was keurig en degelijk verpakt. De zending kwam ook op de afgesproken tijd.
Ook correcte mailing over het verloop van de zending, erg prettig.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 05-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via mail informatie gehad en ook via telefoon.
Geen mega lange wachttijd en goed meegedacht met mijn wensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarB 05-12-2017 Via de website gekocht

Super Service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Los van het feit dat CameraNU de goedkoopste was en gratis verzend, werd mijn bestelling keurig en schokbestendig verpakt, en ondanks alle vertragingen bij TNT Post en Sint drukte toch de volgende dag al geleverd. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GK 05-12-2017 Via de website gekocht

Goede verzendservice

Algemene score

8,0
Ik heb alleen een accu gekocht voor mijn camera, omdat de camera bij een andere firma goedkoper was in tegenstelling tot de accu. De verzending ging geheel volgens plan, zelfs in de drukke sinterklaastijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TWF 05-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende producten, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs voor beste producten, supersnelle levering (op dezelfde dag!!). En nog gratis geleverd ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. de Boer 05-12-2017 In de winkel gekocht
Urk

Gewoon goed advies en begeleiding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een aantal jaren terug heb ik een verrekijker gekocht bij Camera.nu. Dat contact was zo goed, dat ik nu een fotocamera bij hen heb gekocht. Beide keren ben ik goed geïnformeerd over mogelijkheden binnen mijn wensenpakket

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FaberF 05-12-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Tenba BYOB 10 bij CameraNU.nl aangeschaft omdat zij al enige webwinkel korting hadden op alle Tenba producten. Omdat ik fulltime werk heb ik aangegeven dat ik het pakket graag in het weekend wilde ontvangen. Dit koste mij niks extra's. Dat vind ik een top extra service. Bij het versturen van het pakket en wanneer het pakket onderweg was kreeg ik netjes een update via de mail. En het pakket kwam op tijd binnen. Wat wil je nog meer van een webwinkel?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric Broere Photography 04-12-2017 Via de website gekocht

Altijd goed advies en uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al langer vaste klant en erg tevreden over de deskundigheid van het personeel en de verleende service. Voor het uitbreiden van m'n studio de juiste keuze in de aanschaf van een nieuwe generator en flitskop van Elinchrom. Daarnaast een deepocta 100cm. Alles was snel in huis en ik kon gelijk aan de slag. Ik heb al talloze bestellingen gedaan bij CameraNu en ben over al m'n aankopen en klantcontact erg tevreden.

Reageer

Wouter M. 04-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle duidelijke correcte levering fijn contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Moest voor mijn polariod die ik al zo lang niet gebruikt had wel even vragen of het de juiste cassette was... Die dan maar in het opmerkingsveld bij de opdracht,, indien ik het juiste heb besteld dan graag leveren.
En ik kreeg direct antw: nog na sluitingstijd ,, dat is klasse.
Goed en snel geleverd met meerdere mails correct op tijd. Klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle van der Molen 04-12-2017 Via de website gekocht

Service om een voorbeeld aan te nemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Recent geleden een Nikon B500 gekocht bij cameranu.nl. Mijn vorige was kapot gegaan dus er moest z.s.m. een nieuwe aangeschaft worden want er stond maandags een fotoshoot op het programma. Voor 12 uur besteld zondag in huis. Ik helemaal enthousiast want zondag in huis, ideaal! Maandag kon de fotoshoot toch doorgaan! Zondag hele dag in huis gezeten maar mijn camera werd niet geleverd. Teleurgesteld natuurlijk. Ik moest mijn fotoshoot afzeggen. Maandags contact opgenomen met cameranu.nl. Na het een en ander uit te zoeken bleek dat de fout bij postnl lag. Ze konden me helaas niet helpen. Deze fijne mensen hebben mij wel de verzendkosten terug gestort. Dit verzachtte de pijn dus bij deze ben ik hartstikke blij met camera.nu, ik kan volop genieten van mijn nieuwe camera. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Scope Training 04-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor jullie shop gekozen omdat hij overzichtelijk is in de rubrieken en de goederen die jullie kunnen leveren en dat ook nog eens voor een goede prijs. Dus de prijs/kwaliteit verhouding is in balans.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn Baay 04-12-2017 Via de website gekocht

Beste prijs en keurig geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang getwijfeld te hebben over welke camera ik zou kopen voor mijn reis naar Afrika ben ik toch bij camera nu uitgekomen. Bestelling was zo gepiept en werd keurig op tijd geleverd! Producten waren netjes verpakt! Er zaten zelfs 2 zakjes pepernoten bij. Nou, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdOn 04-12-2017 Via de website gekocht

Schitterende Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelde PLUSTEK OPTICFILM 8200 diende als vervanging van een vorig toestel dat niet meer werkte onder Windows 10... Ik ben uiterst tevreden. De installatie DVD’s ontbraken zelfs in de verpakking en men heeft ze mij naderhand in 3 dagen tijd opgestuurd... Super!!!

Reageer

Javan Hoen 04-12-2017 Via de website gekocht

Snelle, overzichtelijke en veilige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Nikon D750 via Cameranu.nl gekocht en had deze de dag erna op het aangegeven tijdstip binnen. Het ruime tijdsbestek waar je in kunt bestellen voor de volgende dag is een groot voordeel en je hoeft dan ook niet lang op je artikel te wachten.
Cameranu.nl is voor mij een reden om niet meer de stad in te hoeven voor mijn producten. Het is goedkoper en overzichtelijker dan elke andere winkel
DANK!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 04-12-2017 Via de website gekocht

CameraNu.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super service, na de bestelling kwam het product in de actie. Maar geen probleem voor CameruNu, kreeg netjes het verschil teruggestort.
Ook het contact met hun verliep vlekkeloos. Toppie. Volgende keer zeer zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 04-12-2017 Via de website gekocht

Snelle. service, goede site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een tekentablet aangeschaft, goede overzichtelijke site, snelle levering en concurrerende prijs. Alles goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandy 04-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel, perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte service en bereikbaarheid zowel telefonisch als per email. Snelle levering zoals vermeld op de website. Producten degelijk verpakt. Helemaal zoals ik het verwacht had. Een aanrader om hier je bestellingen te doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvar 04-12-2017 Via de website gekocht

Keurig afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online besteld, meteen een mailtje van ontvangst, ook op de hoogte gehouden van voortgang van bestelling. Zelfs mailtje gekregen van dubbele bestelling (iDeal was aan het bokken op Black Friday), en keurig automatisch geannuleerd, dus geen extra kosten en/of touwtrekkerij, topservice dus (Helaas met enkele andere webshops iets minder geluk gehad, en die kunnen wmb een voorbeeld aan cameranu.nl nemen!).
Bestelling tijdig, goed verpakt en in goede staat ontvangen.
Overall: Zeer Goed.

Reageer

Wim 03-12-2017 In de winkel gekocht

Vakmanschap en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig personeel, ruime keuze, service, geduld kortom DE winkel om heen te gaan voor fotoapparatuur, tassen, lensen en zoveel meer. En goede koffie en genoeg te lezen en kijken als het druk is

Reageer

Josef 03-12-2017 Via de website gekocht

Average

Algemene score

5,0
Well I bought quite a few things from here. The customer service is great if they want to sell something. Once I received one product it took over a week to get someone to tell me what was wrong with it and how it actually worked. In the end I needed some sort of tool which is not included and not on some sort of manual which could have been told to me much sooner. Also I once called to buy something and the guy didn’t speak English so well apparently and so he told me to call back after the weekend rudely even though my question was very simple. I then asked for him to say it in dutch and then he explained it in English haha. With all this I have to say that the delivery service is accurate and good.
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-12-2017

Hello Josef,

Thanks for your feedback. We are sorry we seem to have misonformed you, and to have let you down apparently. Can you please give us your ordernumer in a private message? Nor your name or emailadress are known in our beackoffice, but we are glad to solve your problem. Customer satisfaction is of great value at our shop.

Best regards,
Customerservice CameraNU.nl

Reageer

Hein Stads 02-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige webshop/winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het boek dat ik besteld had, kwam op de dag van de presentatie in Urk. Heerlijk snel. Ik kon nl. niet vanuit Tilburg naar de presentatie. Koop al jaren bij Cameranu.nl, en het is en blijft een fijne winkel om mijn fotospullen aan te vullen. Bedankt medewerkers van CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet B. 02-12-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn defecte compactcamera werd ter reparatie opgestuurd. De communicatie met het reparatiebedrijf verliep moeizaam en Cameranu heeft heel wat moeite gedaan om al mijn vragen beantwoord te krijgen. Uiteindelijk kreeg ik de verkeerde vervangende camera in handen. Cameranu aarzelde niet en zorgde voor een oplossing, in mijn geval werd het een nieuw exemplaar uit voorraad.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud de Munk 02-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Een aanradertje.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke deskundige hulp bij aanschaf van mijn nieuwe Tamron 150-600 lens. Goede adviezen. Personeel neemt de tijd voor de klant en bied meerdere opties aan. Prijs kwaliteits adviezen. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Jan 01-12-2017 Via de website gekocht

Veel kennis van fotografie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een webwinkel met veel kennis van fotografie. Als de prijs vrijwel gelijk is, kies ik voor Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies gegaan zoals verwacht! Contact en levering prima verlopen! Had niets anders verwacht na eerdere aankoop, maar toch in deze drukke periode!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco van der Meer 01-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naar de aanloop van de koop van mijn Nikon D750 met Tamron lens ben ik goed geadviseerd door de helpdesk. Ook werd ik (om dat deze tijdelijk was uitverkocht) op de hoogte gehouden wanneer de camera weer beschikbaar was voor verkoop. Na de koop werd hij snel en netjes afgeleverd. Helemaal top!

Reageer

Chris Lagerweij 01-12-2017 Via de website gekocht

Verrassend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder gunstige prijs en zonder meerprijs dezelfde dag, ja zelfs in een paar uur ( let wel !!! ca. 22.00 uur) geleverd. Ik kan nog steeds niet geloven dat het waar was, CameraNu moet perfect georganiseerd zijn. Ik weet waar ik voortaan als eerste kijk, zij verdienen het. Mijn credo [ zeg wat je doet en doe wat je zegt ] was hier voor 100% van toepassing. Applaus voor CameraNu !!, Chris Lagerweij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 01-12-2017 Via de website gekocht

Behulpzaam en persoonlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Titel zegt het al wel. Via Whatsapp super goed geholpen, er werd meegedacht en er werden geen standaard antwoorden geveven. Twijfelde nog over een aantal dingen maar door duidelijke antwoorden de perfecte keuze gemaakt. Super blij met mijn aankopen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 01-12-2017 Via de website gekocht

Falcon Eyes reflectiescherm

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Falcon Eyes reflectiescherm 82 cm, opvouwbaar. 5 kleuren.
Mooi met twee goud tinten.
Snel geleverd, goede communicatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 01-12-2017 Via de website gekocht

Zo dat was nog eens service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel wat ik besteld had bleek niet wat ik zocht. Een telefoontje naar serviceafdeling en de dag erna het juiste product en een paar dagen daarna ook de financiën helemaal correct afgewikkeld. Chapeau!

Reageer

Eva 01-12-2017 Via de website gekocht

Leuk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede snelle service, het was dezelfde dag nog in huis. Het product werkt goed en kwam helemaal intact aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke Dollekamp 01-12-2017 Via de website gekocht

Goede overzichtelijke site en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke site. Grote collectie en voorraad. En erg fijn om beoordelingen te lezen van andere consumenten. Je keuze wordt vrij snel duidelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank .H 01-12-2017 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

8,0
vandaag besteld , morgen ook in huis , goed en zeer deugdelijk en netjes verpakt .
artikelen ook nog eens apart in een verpakking in de doos.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanneke 01-12-2017 Via de website gekocht

Zo snel???

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel te laat begonnen was sint met shoppen
Hoe kan hij toch zijn kado niet laten floppen
Het kado voor manlief (voor Nikon de 1A WU)
Vond hij op de overzichtelijke website van Camera.nu
Gisterenavond om 8 uur besteld
Vandaag om 13u stond hij versteld!
Een pakje kwam met het cadeautje exact
Keurig in het bubbelfolie verpakt
Als verrassing een minizakje pepernoten erbij
Camera.nu: jij maakt je klanten blij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Li 01-12-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Algemene score

8,0
Ik ben bij Cameranu terechtgekomen via een prijsvergelijkingswebsite. Het is een duidelijke website en makkelijk in gebruik. De levering was ook heel snel. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry Timmermans 01-12-2017 Via de website gekocht

Producten besteld bij Cameranu.nl zijn zoals omschreven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, correcte medewerkers die bereid zijn advies te geven en daarnaast een concurrerende prijs bieden, kortom zoals het hoort. Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Lassing 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima apparaat. Netjes volgens afspraak geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fotografie-artikelen aankopen bij Camera-Nu is altijd een feestje! Hun sortering is compleet en ik ga altijd eerst bij camera-Nu kijken als ik wat wil aanschaffen. Aankopen worden altijd netjes met e-mails begeleid en de levering is prompt volgens die inhoud. Je kunt er dus gewoon van op aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 01-12-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor twaalf uur een bestelling gedaan, waarbij de belofte gedaan werd dezelfde dag te leveren. Toch even sceptisch. Al heel snel werd een email ontvangen dat bestelling verwerkt was en klaar gemaakt werd. Ook het moment van verzending werd gecommuniceerd. Enkele uren later de mededeling uw bestelli9ng is verzonden en een tijdsblok waarbinnen het pakket zou worden bezorgd. Rond 19.00 uur werd het pakket afgeleverd. En dat nog wel zonder extra kosten. Perfecte service dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 30-11-2017 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en snel geleverd en met de sinterklaastijd een extra zakje 'cameranu pepernoten' super leuk en attent detail!

Reageer

wiek 30-11-2017 Via de website gekocht

Matige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Statief besteld speciaal met avondlevering en hiervoor extra betaald. Statief werd overdag aangeboden terwijl er duidelijk avond op het pakketje staat. Bezorger van postnl kijkt hier niet naar, die bezorgd zijn route gewoon. De dag erna het pakje gekregen. Melding gedaan en extra bezorgkosten zouden teruggestort worden. Na 1 week nog niets. Gebeld, men weet van niets maar nu gaat het goed komen werd mij verteld. Ik wacht weer af.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 01-12-2017

Beste Wiek,

We vinden het jammer dat we je hebben teleurgesteld. Dat de bezorging te vroeg heeft plaatsgevonden, waardoor je bestelling uiteindelijk veel later pas binnen kwam, kunnen we weliswaar niet zoveel aan doen. Maar hoe we met je klacht zijn omgegaan, dat had veel beter gekund. Daarvoor willen we je onze excuses aanbieden. We zorgen ervoor dat we dit alsnog goedmaken, en we hopen dat we je een volgende keer kunnen laten zien dat we dit normaal gesproken veel beter doen.

Hartelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

Emily 30-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede communicatie en fijn assortiment :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe meerdere keren bij CameraNu.nl besteld en altijd wordt de bestelling netjes op de aangegeven dag geleverd, is de bestelling goed verpakt en is alles compleet! :) En dat kan ik helaas niet zeggen van veel andere online camera shops. Indien je een camera of lens koopt kun je een verzekering afsluiten. Ik heb hier gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken, maar bij CameraNu kan dit goedkoper dan bij andere winkels. Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst of CameraNu dit op voorraad heeft en daarna pas bij andere aanbieders. Dus ik ben blij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 30-11-2017 Via de website gekocht

Ge-wel-dig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een van de beste winkels waar ik al mijn producten haal. Tijdje terug weer bij een concurrent, door een kortingsactie, een batterij besteld. Heb 3 weken moeten wachten, waardoor ik vanaf nu alleen nog maar bij de vertrouwde shop van CameraNu bestel.
Zojuist weer een bestelling binnen. Echt een top service! Zelfs een levering op zaterdag, geen enkel probleem! Blijf het volhouden, om zo klantvriendelijk mogelijk te blijven presteren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Dijkstra-Vermeer 30-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering in zeer korte tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima keuze om deze online shop te kiezen. Het heeft een bijzonder goede en overzichtelijke webshop. De levering van het bestelde artikel (fototas) verliep vlot en de berichtgeving tijdens de korte leveringstijd was verrassend goed en duidelijk. Ook de prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend. Kortom: een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Bonte 30-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en persoonlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had met spoed een product nodig. Is s'avonds laat besteld, en de volgende ochtend al bezorgd! Echt fijn dat je daar dus gewoon van op aan kunt gaan. Tevens had ik een vraag of het factuur adres aangepast kon worden ivm declaratie, en dit was geen probleem. Binnen een paar minuten had ik de nieuwe factuur al ontvangen. Top jongens!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Okin Veen 29-11-2017 Via de website gekocht

Onder de indruk van de cliëntvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was geïnteresseerd in een compact camera. De website gaf afdoende informatie over de talloze merken en modellen. De keuze werd gemaakt, en besteld. Later bedacht ik er nog iets bij te moeten kopen. Daarvoor heb ik gebeld en binnen mum van tijd was het geregeld. Geen gezeur, maar gewoon doen. Kein geloel, fussball spielen, zoals Ernst Happel, trainer/coach van Feyenoord, ooit zei.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Hendriks 29-11-2017 Via de website gekocht

Goed telefonisch advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na aankoop van een zonnekap een lens hebben wij nu een reportage flitser gekocht bij Camera nu zijn zeer tevreden over de gang van zaken vanaf het plaatsen van de bestelling tot aan de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Box 29-11-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en supersnel in huis (zelfde dag)!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu heeft een overzichtelijke website, breed assortiment en deskundig personeel. Ik koop al jaren mijn spullen bij Cameranu. Meestal op de website, maar de winkel in Urk is ook zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 29-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goede service, ruim aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu biedt een zeer ruim assortiment aan producten, inclusief de nieuwste producten en altijd tegen scherpe prijzen. Levering is altijd snel en goed. Ook beschikken ze over een fysieke winkel waar veel producten te zien en testen zijn. Ook lopen er veel experts rond welke altijd goed advies kunnen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxime 29-11-2017 Via de website gekocht

Na lang zoeken hier gevonden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een filmrol voor een antieke polaroid camera. Op verschillende webshops beschikbaar, maar bij cameranu voor de leukste prijs! Bezorgd binnen een dag en ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathan 29-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd. Er was op vrijdag een betaalstoring met iDEAL, maar ik kreeg een nette mail die me hiervan op de hoogte stelde. Erg tevreden, al jarenlang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews