cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nick 19-08-2018 Via de website gekocht

Cameranu heeft alles en supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu is mijn webshop naar keuze voor alles wat ik nodig heb als freelance videoproducent. Er gaat nog wel eens wat apparatuur kapot of stuk en dat moet dan zo snel mogelijk vervangen worden. Dan is cameranu met de supersnelle levering de webshop naar keuze

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian de Meer 19-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

Mooie winkel met veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel met een groot assortiment.
Wat ook ideaal is dat ze producten 2e hands verkopen met garantie en open box producten voor een aantrekkelijke prijs.
Zelf heb ik hier mijn DSLR als open box product gekocht en hij werkt geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dennis 19-08-2018 Via de website gekocht

Fijne service en uitleg over producten en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ook telefonisch snel geholpen bij de aanschaf van een product. Vriendelijke mensen! Aanschaf van een product gaat gemakkelijk via de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 19-08-2018 Via de website gekocht

Dit is pas service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Auto-stroomkabel voor dashcam niet voorradig bij Blackvue distributeur (maar indien wel, dan duurder dan bij Cameranu.nl).
Kabel op vrijdagavond om 23.50 uur online besteld, de volgende (zaterdag)morgen om 11.30 thuisbezorgd. Zonder verzendkosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar 19-08-2018 Via de website gekocht

Na 10 dagen nog geen tripod ontvangen

Algemene score

1,0
Het begint al met de omslachtige manier om te bestellen met een BTW factuur. Je kan niet meteen betalen, maar moet wachten tot de volgende dag (of na het weekend) op een speciale link. Kortom, levering volgende dag is per definitie niet mogelijk. Het kostte ook meerdere pogingen om me een factuur zonder BTW te sturen. Dus wederom tijd verloren. Dan wordt het product niet meteen verstuurd en moet je er zelf achter komen dat UPS "het adres niet zou kunnen vinden" terwijl het een groot bekend kantoorgebouw betreft aan een van de belangrijkste straten van Brussel. Er wordt vervolgens niet meteen alles op alles gezet om het product toch te versturen, maar wordt je mail beantwoord dat ze het echt niet konden vinden (onzin verhaal). Kortom, ik heb gevraagd om mijn geld retour te sturen, maar uiteraard moet ook daar nog 3 dagen overheen gaan. Wat een waardeloze service. Het irritantste is dat ik daarom gisteren wel er een móest kopen in de stad. Niet het product wat ik wilde, maar wel gewoon geld over de balk gesmeten met iets dat ik daarna niet meer ga gebruiken en 1,5 uur van mijn vrije zaterdag verpest. Kortom, dit bedrijf belooft van alles, maar maakt niets waar.
Officiele reactie van CameraNU.nl 20-08-2018

Hoi Edgar,

We kunnen op basis van je naam niet zo goed vinden wat hier mis gegaan is, maar dat het niet goed gegaan is vinden we bijzonder vervelend!
BTW-vrije levering is bij ons mogelijk, maar inderdaad na een handeling van ons. Als je haast hebt met een bestelling kunnen we dit natuurlijk altijd achteraf voor je in orde maken, of je kunt zelf de betaalde BTW verrekenen bij je aangifte. Aangezien we beschikken over een Belgisch BTW-nummer behoort dat tot de mogelijkheden. Het spijt ons dat we je dit niet beter hebben duidelijk gemaakt.

Wat betreft het niet kunnen vinden van het juiste adres door UPS zouden we graag wat meer informatie ontvangen. We zoeken graag uit wat de reden ervan was, en als dit door ons veroorzaakt werd lossen we het euvel uiteraard zo snel mogelijk op.

Als we een aankoopbedrag retour storten doen we dat altijd meteen. Dat er voor een bankoverschrijving naar België 3 werkdagen nodig zijn ligt helaas niet aan ons, maar we begrijpen dat dit vervelend voor je is.

We hopen dat je ons nog van de ontbrekende informatie wilt voorzien, en dat je onze excuses voor de tekortkomingen wilt accepteren. We zien er naar uit om een herkansing van je te krijgen, en je te laten zien dat ons streven naar de beste service geen loze beloftes inhoudt.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Costel Linta 19-08-2018 Via de website gekocht

Perfecte service van camera.nu.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel = Cijfer 10.
Printer = 9.
Hij paakt vrij moeilijk de wifi. Daarnaast de afvoer tray ligt verstopt, en geen enkele info (papier of software) zegt waar die ligt.
Als je die eenmaal vindt, gaat goed.
Prints van goede kwaliteit.
De design van de printer = 10.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carlos Gallardo 19-08-2018 Via de website gekocht

Geleverd volgens afspraak en verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf bestelling live chat gehad met een medewerker.
Daarna bestelt met een goed gevoel.
Levering kwam binnen zoals afgesproken.
Veel webshops kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Top 19-08-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke site. Uitgebreid assortiment. Hier vind je eerlijke informatie over de producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom een van de betere winkels en/of sites voor alles wat met foto en fotografie te maken heeft.

Reageer

Evert Kools 18-08-2018 In de winkel gekocht

Service zonder einde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben reeds jaren klant bij cameraNu.nl en tot volle tevredenheid. Zag ergens een mooie aanbieding en heb overleg gepleegd met cameraNu.nl. Zij deden mij een mooi aanbod en hebben mij wederom bijzonder goed geholpen en advies gegeven.

Reageer

Michela 18-08-2018 Via de website gekocht

excellent service, prompt delivery, excellent quality

Algemene score

10,0
everything was ok, very good contact by mail to ask information , with quick answer, delivery was very quickly , i order paper background, i'm really satisfied

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 18-08-2018 Via de website gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heldere website met correcte informatie, order keurig de dag erop volgens afspraak geleverd. Gratis deadcat bij de microfoon werd gelijk meegeleverd. nog hulde voor de logistieke afdeling, bestelling zat zeer zorgvuldig ingepakt wat met dit soort kwetsbare precisie onderdelen veel vertrouwen geeft hoe er gewerkt wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis Kramer 17-08-2018 Via de website gekocht

Fenomenale snelle leverantie zoals cameranu het alleen kan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topshop, waarom?
1. Snel en goed
2. Klantvriendelijk: is er iets? Geen probleem Cameranu biedt altijd hulp!
3. Cameranu denkt vanuit de klant zn belangen
4. Webshop is gemakkelijk en klantvriendelijk en goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 17-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede service. Had een specifieke vraag via de chat, werd snel beantwoord. Daarnaast is vandaag besteld morgen in huis echt zo. Dus goede en snelle service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijers 17-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service bij na leveren van extra aanvraag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie camera gekocht, welke daadwerkelijk de volgende dag in huis was. Iets wat bij andere grote winkelketens nog wel eens mislukt in Nederland. Toen de lens cap niet goed leek te zitten kreeg ik direct een antwoord dat ik een nieuwe zou krijgen. Toen ik aangaf dat het probleem al verholpen was, stonden ze erop om toch een reserve exemplaar gratis toe te sturen om eventueel ongemak in de toekomst te voorkomen. Dat noem ik nog eens goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

Vakkundige uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide shop om te bestellen of voor te bereiden. En prettig om naar de winkel te gaan en een vakkundig advies te krijgen zodat je een goede keuze kunt maken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Patrick 17-08-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was niet voorradig. Ik kreeg een mail bij voorraad, bestelde het direct en de volgende dag in huis. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bryndis 17-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst op dinsdag avond , woensdag avond in huis.
Geweldige service en goede prijs.
Als ik weer iets nodig heb kijk ik bij hun weer.

Reageer

DIFT 17-08-2018 Via de website gekocht

Super quick, excellent service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect service by Cameranu.nl . Excellent follow up of our order, will be happy to order again at this shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 17-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Varta pocketlader besteld. Volgende dag in huis, geen verzendkosten en beste prijs vergeleken met andere webshops!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin Vink 17-08-2018 Via de website gekocht

Snelle koop en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
TTL kabel gekocht en volgende dag netjes in huis. Product info was duidelijk en de levering was zoals verwacht de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima service zowel internet als de winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou een heel lang verhaal kunnen schrijven, dat ik al een paar jaar al mijn foto spullen bij "CameraNu" koop.
En dat is ook zo. Als iets goed werkt moet je niet iets anders gaan proberen. Telkens als ik iets bestel heb je het altijd de volgende dag in huis. Vooraf gaande al de nette mailtjes. Een dikke pluim voor die mensen die dit doen.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden met alles. Mijn vertrouwen is groot, zeer groot kan ik melden.
Zelf ben ik èèn keer in de winkel in Urk geweest. Prima geregeld, Dat begint bij binnenkomst al.
Iedereen wordt op volgorde van binnenkomst geholpen. Echt waar TOP geregeld. Heb daar mijn Nikon D7500 gekocht. Men had alle tijd om mij belangrijke dingen uit te leggen. Voor mij een dure aankoop, maar er wel heel blij mee. Als je rond zoekt maakt het met de prijs geen moer uit met andere leveranciers. Nikon heeft natuurlijk vaste prijzen. Maar toen ik deze camera kocht kreeg ik toch nog twee honderd euro retour i.v.m. een prachtige actie van Nikon.
Ik kan zeggen dat ik een vaste en zeer tevreden ben. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marchal 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al eens eerder wat besteld bij CameraNu, en was dan ook ingeschreven op hun nieuwsbrief. In hun meest recente nieuwsbrief werden tips meegegeven over het fotograferen van vallende sterren, en daarin werd ook de draadontspanner genoemd. Deze heb ik vervolgens direct besteld (rond 21 uur) en de volgende ochtend was deze al in huis! Werkt perfect met mijn Canon camera. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Westerveen 16-08-2018 Via de website gekocht

Goede ondersteuning bij het bestelproces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen van de Ricoh Theta V verliep niet zo voorspoedig.
Maar met één telefoontje waren alle problemen verholpen

Reageer

Robert Peter 16-08-2018 In de winkel gekocht
Urk

Professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere artikelen (camera, flitser, objectief) door de jaren heen gekocht, vanwege de service, kennis van zaken door al het personeel, een bonnummer uit de automaat en met een kop koffie op je beurt wachten, maak niet uit hoe druk het is je wordt altijd met alle geduld geholpen.
Topzaak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart 16-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goed apparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Avonds om 22:00 uur de afstandsbediening gekocht en de volgende morgen voor 10:00 op de mat. Geweldig!
Het is geen originele Nikon afstandsbediening, maar hij werkt prima en het scheelt een hoop geld. De batterij zit erbij in de verpakking (dit was op de site niet duidelijk).
Bedankt Cameranu!

Reageer

Leon 16-08-2018 Via de website gekocht

Snel en foutloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al een paar keer cameraNu.nl gebruikt. Site is duidelijk, assortiment is groots, aanvullende informatie is helder, afhandeling is foutloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger Bremmer 16-08-2018 Via de website gekocht

Mooi en compacte oplader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met een professionele uitstraling. Goede service en een uitgebreid assortiment aan camera apparatuur en drones. Volgende dag netjes bezorgd.met erg blij met mijn acculader voor mijn drone

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 16-08-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens m'n zoektocht op internet naar een landing-pad voor mijn drone kwam ik terecht bij Cameranu.nl, De prijs was al snel het bewijs, bovendien zeer snel geleverd met track en trace van Post nl - Prima bedrijf, ga zo door, ik ben fan geworden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milan Bodegom 16-08-2018 Via de website gekocht

Super camera voor beginners!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele makkelijke camera voor mensen die willen beginnen met fotografie, met een klein beetje kennis zou je zelf al erg ver kunnen komen. Met de extra 75-300 mm lens kan ik nu naast bijv. landschappen met de kleine lens, ook hele mooie portretten maken met de grote lens. Verder is het erg fijn dat er gratis een opbergtasje bij zit waar je voor de nood ja camera goed in op kan bergen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjon 16-08-2018 Via de website gekocht

Super snel, goede kwaliteit en een prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam via via op de site van cameranu.nl terrecht
Omdat ik opzoek was filters van Polar Pro voor de DJI Mavic Air. De levering was super snel en alles voldoet precies volgens alle specs, ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 16-08-2018 Via de website gekocht

Ouderwetse service en kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en correcte afhandeling van vragen en bestellingen.
Zeer goede prijs/kwaliteit niveau. Goed werkende site.

Reageer

Bob 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kloppend voorraadsysteem, vlotte levering en degelijk verpakt verstuurd en tegen concurrerende prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvie 16-08-2018 Via de website gekocht

Goede persoonlijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ook al was mijn remote kabel van beats by dre plotseling toch niet op voorraad, wel meteen hierover ingelicht of ik het erg zou vinden dat hij iets later kwam. Top!

Reageer

Arjen 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop af en toe fotospullen bij CameraNu, en de service is uitstekend gemakkelijk bestellen en telefonisch assist als het nodig is. Product wordt keurig op tijd bezorgd en vaak zonder kosten!
Betrouwbaar adres kan ik zonder meer aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 16-08-2018 Via de website gekocht

prima service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanvulling op mijn bericht, ik heb een lens gekocht en besteld bij Cameranu en binnen 1 dag was die al binnen, Het is een kitlens die op mijn Nikon D5300 past 28- 55 mm. Geweldig zo als de adviezen waren om mij over de streep te trekken om toch maar een standaard lens te kopen op deze camera. Perfect voldoet geweldig aan mijn verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 16-08-2018 Via de website gekocht

Ongelooflijk snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Namiddags besteld (5 artikelen) en 's anderendaags in België al geleverd! Ge moet het maar doen.
Er was een tweedehands lens bij, deze was niet van nieuw te onderscheiden. België heeft echt nog wat te leren van onze Noorderburen!!!

Reageer

NinaL97 16-08-2018 Via de website gekocht

Klantenservice is heel erg behulpzaam!.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het verkeerde product te hebben besteld, heb ik hier gechat met de klabtenservice die binnen no time kon vertellen waarom het mis ging bij die bestelling en welk product wel geachikt was voor me.

Dezelfde dag nog heb ik het aangeraden product besteld. Het was snel bezorgd, het werkte perfect en was precies waar ik naar zocht.

Kortom: hele fijne service, hele snelle verzending en een top product :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.bunt 16-08-2018 Via de website gekocht

Goeie website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een goede website , je kunt er snel en makkelijk zoeken wat je nodig hebt en heel klantvriendelijk en de levering is altijd in orde en de besteling wordt op tijd bezorgd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edu 16-08-2018 Via de website gekocht

Manfrotto Pixi Smart (statief en telefoon klem)

Algemene score

8,0
Heel erg tevreden, klein stabiel en met de bal op het statief in meerdere posisties te draaien. Je telefoon (iphone 8plus) klemt goed.

ideaal voor jezelf filmen, timelapse, gewoon stabiele video en voor stopmotion. Omdat die zo lekker klein is kan je deze ook overal gebruiken.

Waarom geen 10 , volgens mij is de pixi Winterpack hetzelfde product voor 7 euro goedkoper.

Reageer

Bram Azar 16-08-2018 Via de website gekocht

Super profesioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, deskundige advies , ruime assortiment, nette verpakking ,
mijn bestelling per ongeluk naar verkeerde adres gestuurd maar z e hebbe binnen 24 uur opnieuw opgestuurd . super bedrijf

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 15-08-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een fijne aanbieding dat je twee rollen in dezelfde kleur kunt kopen en dan geen verzendkosten hoeft te betalen. Ik had geen twee dezelfde kleuren nodig, maar mocht van hen wel twee rollen aanschaffen zonder verzendkosten. Koerier kwam keurig op tijd en alles werd vooraf telefonisch doorgenomen. Service zoals je helaas nog maar weinig ziet tegenwoordig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 15-08-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het statief dat ik wilde was goedkoper dan bij de "grote" concurrenten. Daarnaast gratis bezorgd een de volgende dag al in huis. Niks mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 15-08-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werd snel en gratis geleverd en voldoet volledig aan mijn wensen. Bij een volgende bestelling kijk ik alvast naar Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 15-08-2018 Via de website gekocht

Goede en vooral snelle online service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk, artikelen zijn scherp geprijst ,mijn bestellingen kon ik nergens anders goedkoper vinden. Leveringen altijd volgens de afgesproken tijd.
Maar wat ik bovenalles erg goed vind, is dat CameraNu.nl zelf video’s publiceert met daarin alle ins en outs over producten met daarin de mening van een deskundige.. Dit alles zorgt er voor mij voor dat mijn volgende online bestelling gewoon bij Cameranu.nl zal zijn.

Reageer

Ron de Cameraman 15-08-2018 Via de website gekocht

Sinds 2010 al klant bij CameraNu en dat is niet voor niets

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in de jaren nog niet zo veel gekocht bij cameranu, maar als ik iets bestel en het is toevallig niet op voorraad of het is een artikel wat eigenlijk zelden verkocht wordt, doet Cameranu er alles aan om je gezochte artikel zo snel mogelijk te leveren en verder houden ze je perfect via email of telefoon op de hoogte van de status van je bestelling, Ik raad dan ook echt CameraNu aan. Groetjes, Ron de Cameraman - VisualsMedia

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart van Laarhoven 15-08-2018 Via de website gekocht

Heel positieve ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is heel overzichtelijk. Goed aanbod. De bestelling is de volgende dag binnen, zelfs als je om 23:59 uur je bestelling plaatst! Contact verliep ook goed. Snelle reactie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.K 15-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd op aangegeven datum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen goede service, met het bestellen een andere aflevering dag aangeven en werd precies op de juiste dag bezorgd. mooie site met leuke artikelen en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 15-08-2018 Via de website gekocht

Snel verzonden, goede kwaliteit en goed ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne overzichtelijke site met goede zoekfunctie. Verder was de levering erg snel en goed! En de omschrijving was erg duidelijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Celine 15-08-2018 Via de website gekocht

Erg prettige winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wanneer ik cameraspullen nodig heb, bezoek ik vaak gelijk cameranu.nl. De winkel heeft bijna altijd hetgeen ik zoek, voor een goede prijs. Daarbij is de service en leveringstijd ook prima!

Reageer

Gavin 15-08-2018 Via de website gekocht

Super makkelijk en Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Online een camera besteld en daarna nog een camera tas en een lens- cleaning kit.
Het opzoeken en bestellen van wat ik wenste ging super makkelijk en snel.
Het was zeer duidelijk wat ik zou bestellen en na de zeer snelle bezorging was alles naar wens en compleet.
De bestellingen waren goed ingepakt en compleet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews