cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ties 13-11-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke contacten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er waren enige misverstanden betreffende de levering van een zoomlens van Nikon, maar alles werd zeer correct veranderd. Ik had er ook een lenscoat bij besteld, omdat dat een extra korting opleverde, maar helaas was de lenscoat niet op voorraad en aangezien ik de lens snel moest gebruiken, mocht ik toch de verleende korting houden, zodat ik ergens anders de lenscoat kon bestellen. Het bedrag werd zeer vlot weer op mijn rekening gestort, waarvoor hulde. Een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Dronten 13-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Snel vriendelijk en professioneel personeel service balie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer hier mijn DSLR laten schoonmaken.
Na een telefoontje kon ik direct langskomen om vriendelijk en professioneel geholpen te worden onder het genot van een bak koffie.
Tijdens deze snelle service even lopen dromen op de pro afdeling 😉
Sensor weer schoon en zeker weer terug in de toekomst.
Met vriendelijke groet Hans Dronten

Reageer

Wil 13-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is gebruikersvriendelijk, zoekfunctie werkt goed. Ik kreeg de bestelde producten snel geleverd, aangetekend zonder extra kosten. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petrie 13-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meteen de volgende dag gratis geleverd en goede service. Als het nodig is krijg je telefonisch advies.
Garantie en omruilen is prima geregeld.

Reageer

Teun 13-11-2017 Via de website gekocht

SUPER!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niets, maar dan ook echt helemaal niets op aan te merken. Een perfecte en razendsnelle levering! Verpakking en bezorging was ook prima in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy 12-11-2017 Via de website gekocht

Super service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service, netjes afgeleverd op het juiste tijdstip! Hele fijne camera. Gekregen wat ik verwachte door de duidelijke omschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 12-11-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb mijn product goedkoop kunnen aanschaffen via Camera.nu. Het werd snel geleverd zonder extra kosten. Het pakketje was goed ingepakt en is dus zonder beschadiging aan gekomen. Kortom ik ven erg tevreden!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Etienne 11-11-2017 Via de website gekocht

Buitenaards

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ongelooflijk snelle en correcte service. de scherpe prijzen krijg je erbij😜
Gisteren, voor mijn bestelling,advies gevraagd per mail en het duurde geen 15’ of ik had al antwoord van David(klantenservice) met de professionel uitleg op mijn vraag en ik.......direct besteld
Doe zo verder!!!proficiat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsa Blaaser 11-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies aan de telefoon en per e-mail. Snelle bezorging. Het artikel was niet voorradig, maar ik werd uitstekend op de hoogte gehouden, kreeg een bericht toen het weer binnen was.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Braam 11-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige ondersteuning en begeleiding bij aankoop Drone.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier mijn 3e drone gekocht vanwege de uitstekende begeleiding bij het maken van een keuze welke drone het best bij mij zou passen. Het meedenken van X was erg belangrijk bij het maken van mijn keuze. Je voelt als drone piloot direct of men iemand wil en kan begeleiden bij de aankoop van een technisch product als een DJI drone.
Toen ik de drone kwam halen werd vriendelijk ontvangen en was men zeer behulpzaam bij het in gebruik nemen van de DJI drone. Het was een verademing om je zo als klant te voelen. Ik heb direct nadat ik thuis was het bedrijf een mail gestuurd over de correcte en vriendelijke behandeling op het bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 11-11-2017 Via de website gekocht

Tegen geringe bijbetaling aankoop dezelfde dag geleverd

Algemene score

10,0
Bij CameraNu.nl bestaat de mogelijkheid om tegen een bijbetaling van nog geen 2 euro mijn bestelling dezelfde dag geleverd te krijgen. Daar heb ik gebruik van gemaakt en ik heb het pakketje inderdaad rond 16:00 uur ontvangen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoukje 10-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige overzichtelijk shop. En een supersnelle levering. Top top top.
Heerlijk om even rond te sneupen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Booij 10-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig en netjes geholpen door een medewerker, die nog toen nog maar twee dagen in dienst was.
Hij verkocht mij wel de gewone cartridges, terwijl ik eigenlijk kwam voor de xl uitvoering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Brenda 09-11-2017 Via de website gekocht

Goede lens voor top prijs!!

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een nieuwe lens voor mijn camera. Ik maak foto's voor pure hobby dus wilde niet de hoofdprijs betalen. Toen kwam ik terecht bij cameranu.nl
Ik heb eerste gebeld voor meer informatie en werd keurig te woord gestaan en kon direct bestellen. Verdere afhandeling ook prima op orde, erg Fijn! En een super lens mogen ontvangen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riena 09-11-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dat je kunt kiezen over hoe je het bezorgd wil hebben. Wat ook bijzonder is, dat je met al je vragen bij hun kunt komen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier 09-11-2017 Via de website gekocht

Reinier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en de goedkoopste prijs! Alles heel netjes geregeld en de klantenservice was ook erg behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

N. Geschiere 09-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het trekken van een nummertje werd ik gelijk geholpen en kreeg ik een goed en duidelijk advies. Ik ben erg blij met mijn aankoop en keer hier zeker terug!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Steven 09-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al snel na de bestelling werd ik geïnformeerd over de stand van aflevering, wat voort ging tot na de bezorging. Ik was niet alleen klant bij bestelling en betaling, maar ook daarna

Reageer

Rene Veen 08-11-2017 Via de website gekocht

Superservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waarom geen 10? Ach zo houden we mekaar scherp. Nee, super service. Men reageert snel en had een klein issue, maar dat hebben ze GROOT opgelost. Ik heb gelukkig nog geen garantiezaak, maar ik ben daar nu ook niet bang voor. SUPER!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles 08-11-2017 Via de website gekocht

Prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lens besteld die niet direct op voorraad was. Na 2 dagen bericht dat alles onderweg is met garantie van liefst 5 jaar. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles Baker 07-11-2017 Via de website gekocht

It could not have been better!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I have been looking for translucent strobe globes everywhere. There were none in The Netherlands. The prices of these from the UK and China were ridiculous along with the postal. CameraNu had them in stock, super cheap with free shipping. I ordered them at 23:00, they arrive at 11:00 the next day.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 07-11-2017 Via de website gekocht

helemaal tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gewoon geweldig. ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van het gekochte product.
alles is naar wens verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SuzA1807 07-11-2017 Via de website gekocht

Prettige prijs, goede communicatie en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde een Xtorm XB099 Power Bank Go 4000mAh, die bij CameraNU het beste geprijsd bleek en zonder verzendkosten! De communicatie omtrent de voortgang over levering was duidelijk en volledig en de afspraken omtrent bezorging volledig conform de communicatie. Dus ik beveel deze webwinkel van harte aan : goede service en prima prijsstelling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IDRO 07-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en eerlijke webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een camerawebshop die weet waar hij het over heeft. Ik heb een statief besteld en daar nog een vraag over gesteld via de webshop, direct en volledig beantwoord... Product kwam snel aan, en er was de optie om het product af te halen bij een dichtbijzijnde Primera. Omdat ik overdag werk, was dit voor mij de perfecte optie. Ook in dat opzicht dus echt prettig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 07-11-2017 Via de website gekocht

werkende "reminder" service, fijne communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had aangegeven of ik een bericht kon krijgen wanneer het artikel weer beschikbaar was bij meerdere internetwinkels. Dit is de enige die daaraan voldeed. Een echte winkel schiep vertrouwen maar ben daar nooit geweest. Communicatie over je bestelling en tijdens de verzending was uitstekend. Geeft erg veel vertrouwen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-11-2017 Via de website gekocht

Gewoon snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na eerst testen te hebben gelezen, verschillende webshops te hebben bezocht en prijsvergelijkingen te hebben gemaakt, heb ik mijn Canon EOS 80 d bij Cameranu gekocht. Camera was op voorraad, wat ik belangrijk vind, prijs was idem als bij andere shops en levering binnen een dag. Goede en snelle service, ideal betalingsgemak. Dag erop ook meteen de factuur per email binnen voor de administratie. Door deze ervaring een week later ook een nieuwe cameratas gekocht bij Cameranu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisanne 06-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt, zodat er geen beschadigingen konden ontstaan en goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Wat ik ook prettig vond, was dat je zelf uit verschillende dagen kon kiezen voor levering.

Reageer

Steven 06-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al snel na de bestelling werd ik geïnformeerd over de stand van aflevering, wat voort ging tot na de bezorging. Ik was niet alleen klant bij bestelling en betaling, maar ook daarna

Reageer

wiel90 06-11-2017 Via de website gekocht

snelle levering van een goede camera met screen protector

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik wilde graag een screen protector bij deze camera (sony DSC-HX90V geleverd hebben daar het scherm van mijn vorige camera beschadigd is. alleen bij camera.nu kon ik screen protectors vinden en ze hebben mij uitstekend geholpen om de juiste te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Vermijn 06-11-2017 Via de website gekocht

CameraNu.nl geeft prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was compleet en zag er prima uit. Jammer alleen dat Windows 10 hem niet als zodanig herkent. Ik heb de scanner een Rollei DF-S 500 SE daarom teruggestuurd en vlot mijn geld terugontvangen. CameraNU in Urk heeft mij verder prima geholpen en te woord gestaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 06-11-2017 Via de website gekocht

Hele goede service die gelijk is aan grote webshops!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is erg helder en duidelijk. Ik kon makkelijk mijn product vinden (een gopro product). Ook was de verzending erg snel. Ik had mijn product de volgende dag al in huis. Al met al een kwaliteit gelijk aan de grotere verkopers als bol.com of wehkamp.nl. Ik zou hier zeker nog een keer een product kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marium 06-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Vriendelijke en deskundige medewerker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zaterdag was het erg druk. We moesten dus wachten . Ik vond het de moeite waard,want toen wij aan de beurt waren kregen wij ook alle aandacht , zodat ik het juiste product heb aangeschaft

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

KJER 06-11-2017 Via de website gekocht

Top apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
voor dat geld is de flitser het helemaal waard
ik ga er van de week zeker nog 1 bij halen.
alleen maar goeie ervaringen met de producten en deals van Cameranu.

helemaal top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dylan 05-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn pakketje kwam heel en keurig binnen de afgesproken tijden aan.
De microfoon doet het goed en zat goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruben Plomp 05-11-2017 Via de website gekocht

Service 2.0 Zeker voor een webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een strobe kit aangeschaft via cameranu Dit was een goede keus! Omdat het een last-minute investering was en niet veel research kon doen heb ik cameranu gebeld. Ze wisten de meeste vragen goed te beantwoorden en waren erg behulpzaam. Dit was wat ik nodig had. Tot in detail wisten ze mij te vertellen wat ik moest doen met de kit wanneer ik naar het vliegveld ging en een accu meenam in mijn handbagage. Erg tevreden. Levering was natuurlijk on-point! Echt top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Saffrie 05-11-2017 Via de website gekocht

Onderscheidende Webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb sinds kort een aantal bestellingen gedaan en deze club onderscheid zich in snelle en duidelijke communicatie zodat je met geen enkele vraag blijft zitten. Daarnaast snelle levering van prima producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruth Eppink 03-11-2017 Via de website gekocht

Dezelfde dag nog in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs voor het eerst besteld bij cameranu.nl. Ik was op zoek naar een Canon Eos 80D met enkele accessoires en bij veel webshops was deze duurder of uitverkocht. Bij het bestellen ontdekte ik dat ik de camera al dezelfde dag in huis kon hebben. Verzending is normaal gesproken gratis, maar voor 1,99 euro kon ik de bestelling die dag thuis laten bezorgen. Ik wilde 'm de volgende dag al gebruiken, dus heb ik van dat aanbod gebruikt gemaakt. Via een link kon ik precies zien hoe laat de koerier bij mij zou zijn, heel prettig. Alles werd keurig afgeleverd en was netjes verpakt. Mijn weekend kon niet beter beginnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S v d L 03-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijk, snel, en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een ruim assortiment en heeft dit assortiment dan ook nog eens scherp geprijsd, dat maakt het simpel om voor cameranu.nl te kiezen. Goed verpakt en snel geleverd, precies wat een klant wilt wanneer hij 'relatief' dure aankopen online doet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 03-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Top behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede zaak duidelijk overzichtelijk soort bij soort personeel klantvriendelijk en meedenkend smeren je niet de duurste camera aan maar werk 1 die aan de eisen voldoen heel fijn dus echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy S 03-11-2017 Via de website gekocht

Top service & snelle verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb het product netjes en snel binnen gekregen! Heel erg blij mee! CameraNU heeft een fijne webshop en nette service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klare 03-11-2017 Via de website gekocht

Daar wordt ik nou vrolijk van!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn zoon heb ik een digitaaltekending besteld bij Cameranu. Ik had bij de opmerkingen geschreven dat het voor mijn lieve jarige zoon was. Ik kreeg een prachtig ingepakt pakketje, met een heel lief en grappig kaartje. Aan alles kon ik zien dat er iemand heel erg haar best had gedaan om er iets liefs en vrolijks van te maken. Fijn is dat! Ik kreeg er in ieder geval een heel goed humeur van. Dank dus!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 03-11-2017 Via de website gekocht

De service kan niet beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hoe gemakkelijk het gaat om een nieuwe camera te kopen bij cameranu.
goede uitleg en de mensen zijn zeer vriendelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 02-11-2017 Via de website gekocht

Prima service en alsnog snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het product dat ik wilde kopen stond de vermelding "tijdelijk uitverkocht". Bij telefonische navraag bleek dat de zending met het product over 4 weken gepland stond. Toch heb ik het besteld. Kreeg daarna mailtje dat ze de levertijd bij de fabrikant zouden navragen. Mijn bestelling is alsnog binnen 6 dagen geleverd. Chapeau !

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Veenker 02-11-2017 Via de website gekocht

Prima produkt, handleiding en afterpay onvoldoende

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Alles verloopt altijd prima. Je moet 2% kosten betalen bij Afterpay, of je het product nou houd of niet. Dat is geen service en veel te duur. Ik heb een lens van Pentax gekocht. Hier zat één verkeerde Nederlandstalige handleiding bij en één juiste maar die is vrij onvolledig en alleen in technisch Engels. Dat gebeurd veel vaker bij Pentax, heel slecht. Contact met Cameranu levert prima service, maar geen begrip of oplossing voor de strategie van Pentax.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 13-11-2017

Hoi Jeroen,

Fijn te horen dat je over ons tevreden bent, en we begrijpen dat de 6 die je ons geeft dan ook niet zozeer betrekking heeft op ons. We blijven steeds ons best doen je zo goed en deskundig mogelijk te helpen, en we blijven ook de belangen van onze klanten behartigen bij de verschillen de leveranciers en aan online winkelen verwante partijen.

Met vriendelijke groeten,
Klantenservice CameraNU.nl

Reageer

E van Arenthals 02-11-2017 Via de website gekocht

Goedkoopste van Nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste van Nederland, wat mijn product betreft, en zeer snelle verzending.
Klantenservice tot 22:00 bereikbaar, was in mijn geval niet nodig.
Bestellen tot 23:59, en dan alsnog de volgende ochtend thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 01-11-2017 Via de website gekocht

Prima, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de producten was mij niet alles duidelijk, ik stelde een vraag aan de online helpdesk en kreeg gelijk antwoord. Om het voor de zekerheid te checken ging men in het magazijn nog eens extra kijken. Eenmaal het product de dag erna al in huis was ik erg verheugd. Nu maar even testen in de uitersten. Er staat nog wat op mijn verlanglijstje, het is fijn dat jullie dit allemaal voorradig hebben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.C. de Leeuw 01-11-2017 Via de website gekocht

Mooi snelle service

Algemene score

9,0
Snelle levering en ik werd zelfs nog gebeld toen het een dagje later bezorgd zou worden!!
Alleen had ik aangegeven dat het bij de buren bezorgd mocht worden, als ik niet thuis zou zijn, maar dat hebben ze niet gedaan. Ik vond een briefje in de bus, dat ze voor een dichte deur stonden.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin 01-11-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, heldere en duidelijke mails en erg goede verpakking. De hele ervaring was professioneel en netjes, ik bestel zeker nog een keer bij cameranu!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernest 01-11-2017 Via de website gekocht

Goeie eerste ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie aan de telefoon. Daarna makkelijk bestellen en op tijd bezorgt. En achteraf betalen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ruud 01-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon gezocht online en op die manier bij camera.nu uitgekomen. Later via FB nog een vraag gesteld en ook toen snel en deskundig geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews