cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46925 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2905 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddie Haasjes 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Alles wordt mooi duidelijk omschreven. Vlotte bezorging,ook in coronatijd. De fysieke winkel is ook altijd een feestje om te bezoeken

Reageer

Amir 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is de eerste keer dat ik bestel bij cameranu.nl en Ik kan zeggen dat ik een hele fijne ervaring met deze firma heb. Goede spullen, hele fijne service. Online en ook in de winkel krijg je alle tijd en hulp, ook als er vragen zijn. Je kunt nu ook telefonisch advies vragen! Dat advies geven ze heel eerlijk, zonder iets te willen verkopen dat duurder is dan nodig. Helemaal tevreden.

Reageer

Ap 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel met beantwoorden van mails naar aanleiding van vragen, deskundig met betrekking tot advisering, behulpzaam met het zoeken naar volwaardige alternatieven en vriendelijk.

Reageer

Carolien 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik een keuze had gemaakt voor een nieuwe lens heb ik toch nog even gebeld met Cameranu. Ik ben heel prettig geholpen met goed advies door een medewerker waardoor ik een goede beslissing kon maken. Het bedrijf is heel goed bereikbaar en de prijzen zijn prima. Ik kreeg mijn nieuwe lens de volgende dag al! Super service, bedankt!

Reageer

Steffen 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De afgelopen week tweemaal bij CameraNU wat gekocht. Echt een top service en vriendelijk personeel. Ze zijn makkelijk te bereiken en helpen je goed bij vragen over producten. Toen ik met een klein prijsverschil kwam van een concurrent van CameraNU, hebben zij de prijs voor mij aangepast en gelijk mijn order gereed gemaakt. Ik kom zeker weer terug als klant!

Reageer

Tessa Bosters 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne winkel om spullen online te kopen. In mijn geval een prijzige aankoop (Canon 70-200 f/2.8 IS USM lll) en nu met de Corona lockdown niet in de winkel kunnen bezichtigen. Via de website voldoende informatie weten te bemachtigen en via de opties om vragen te stellen voldoende mogelijkheden om mezelf over de laatste twijfels te laten informeren. De producten bestellen verloopt via een prettig bestelsysteem, en worden keurig netjes bezorgd. Vooraf via de mail al een linkje ontvangen om mijn bestelling te volgen. Producten zijn mooi stevig verpakt, wat toch net dat beetje extra biedt. Vind het altijd riskant om dure aankopen zonder te bezichtigen online aan te kopen, maar in dit geval zijn alle twijfels weg genomen. Zou een volgende aankoop ook zo weer bij Cameranu.nl plaatsen.

Reageer

Reina 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cadeaubon besteld, en afgeleverd op een ander adres.
Alles was duidelijk uitgelegd en de bon kwam op tijd aan.
Ga zeker weer iets bestellen bij hun.

Reageer

Jan W. van Waardenburg 23-01-2021

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker in het verleden wat besteld en altijd een vlotte levering, meestal binnen 2 dagen.
Nu duurde het wat langer maar dat lag aan de bezorger vanwege de toegenomen drukte door de Coronacrisis. En laten we eerlijk wezen, wat maakt nou een paar dagen wachten uit, daar staat tegenover altijd een goede service en zeer schappelijke prijzen.

Reageer

Johan Maring 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een mooie en duidelijke site. En ofschoon ik vrij laat wat besteld had, kreeg ik het de volgende dag keurig netjes en goed verpakt thuis bezorgd. Ben heel blij met de camera en hoop er nog veel plezier mee te beleven. Fijn dat je vijf jaar garantie krijgt zonder ingewikkelde en lastige formulieren hoeft in te vullen.

Reageer

Fred Boonstra 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een vreemde tijd, je wilt natuurlijk wel kunnen shoppen voor je hobby, maar wel bij een vertrouwde winkel. Na hun uitgebreide website bezocht te hebben, en contact te hebben gehad met de klantenservice, afgelopen vrijdagochtend een nieuwe Canon EOS body besteld welke ik een uurtje later kon ophalen bij hun vestiging in Urk !

Reageer

Luc 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naast een overzichtelijke site met goede zoekfunctie, hebben ze bij CameraNU ook goede prijzen.
...en gratis verzending naar België.
In principe had ik "morgen" de bestelling in huis moeten hebben (op zaterdag!) maar ik kreeg een mailtje dat er iets niet OK was en de verzending "onbepaalde" vertraging opliep. Maar op maandag kreeg ik keurig verpakt (is lang niet overal zo) alsnog mijn pakketje.
Net als vorige keren ben ik dus alweer best tevreden!

Reageer

Linda 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de BOYA BY-WM4 aangeschaft. Ik gebruik deze voor mijn filmpjes, vlogs etc. Het geeft een ontzettend goed geluid. Ik moest er zelfs even aan wennen hoeveel geluid hij opnam (het is niet handig om op een houten vloer te lopen als je opneemt. Elke stap hoor je heel duidelijk, maar misschien kan ik dat nog ergens instellen). De levering was snel en de prijs is helemaal oke. Ik ben dus tevreden.

Reageer

Hanna 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stuk goedkoper dan de concurrentie en de volgende dag bezorgd ondanks de drukte.

Reageer

tino 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu heeft een heerlijk overzichtelijke shop. heel soms vind ik de zoekfuctie wat eenkennig maar ipc vind ik altijd wat ik nodig heb.

Reageer

Christien Heinsius 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede beschrijving van het product en voor de toepassingen ervan. Kwaliteit en prijs zijn in verhouding.

Reageer

Mirjam 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend fijn bedrijf. Op aanraden van een ander ooit in de winkel (Apeldoorn) mijn eerste 'echte' camera gekocht, vanaf die tijd altijd fijn geholpen. Prettig en eerlijk advies, kennis, snelle levering en aanstekelijk enthousiasme. Zowel in de winkel als telefonisch als digitaal. Dus gewoon een dikke tien!

Reageer

Boudewijn 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima volgens afspraak en op tijd geleverd, prijs gelijk met de concurentie.
Verder nadien snelle en nette service gehad toen ik meldde dat er wat stuk was.

Gr

Reageer

Robert Simoskie 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke uitleg op de site ook om de producten te vergelijken, producten snel verzonden en goed verpakt...toppers

Reageer

Lionel 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU.nl is a very serious, professional and reliable photo website. I'm a regular client and I was each time satisfied. Items are generally sent the day of the order. Delivery is very quick, packaging is perfect and items are well protected. I recommand it without any hesitation. Thanks.

Reageer

BBrands 20-01-2021

Algemene score

1,0
Bezorging kwam VEEL te laat. Ik heb meerdere malen contact gehad met de klantenservice en die gaven aan dat het kwam door de drukte bij PostNL. Bijzonder dat dan alsnog de leverbelofte van ‘volgende werkdag in huis’ wordt aangehouden op de website.

Bij het laatste contact (via whatsapp) gaf de medewerker aan dat hij terug zou komen op mijn vraag. Ik heb hier geen respons meer op gehad.

Reageer

Kees 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbaar en snelle afhandeling. Van de cijfer 10; ook de website is toegankelijk en duidelijk.

Reageer

Ria Groot Zevert 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht een nieuwe lens een paar dagen voordat een cashback starte van de leverancier. Dus ik was te vroeg om aan deze actie mee te doen. Na overleg kreeg ik alsnog een mooie kadobon van cameranu.nl,
Prima service!!

Reageer

Hans Martens 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is zeer duidelijk, overzichtelijk en laat niets te wensen over. Bestellen gaat heel soepel en de volgende dag is mijn camera geleverd, geheel conform afspraak.

Reageer

Jos 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met zeer concurrerende prijzen .
Snelle en correcte afhandeling en snelle bezorging.

Reageer

Siem 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed product Canon EOS2000D, voor een redelijke prijs, snelle levering.
Jammer dat de aanvraag voor een videochat werd "afgedaan" met een mailwisseling.
Beetje live interactie en advies was fijner geweest.

Reageer

Linds 20-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede omschrijving van het product en leuke combinatie deal!
Meteen verstuurd en de volgende dag in huis!

Reageer

Carlo 20-01-2021

Algemene score

1,0
Een week voor kerst heb ik een Hoya ND filter besteld, die zoals beloofd op de website de volgende dag in huis zou zijn. Dit bleek echter niet het geval, aangezien de vervoersdienst Trunkrs het pakket pas 3 dagen na bestelling op kwam halen. Dat het druk is in deze periode heb ik enigszins begrip voor, ware het niet dat elke niet-helderziende kon aan zien komen dat het wel eens chaotisch kon worden. Dat CameraNu op meerdere plaatsen op de website bleef adverteren dat de bestelling toch echt de volgende dag in huis zou zijn, ging regelrecht ten koste van de klant. Nadat mijn bestelling dan eindelijk toch nog vlak voor kerst binnen kwam, opende ik met veel plezier de doos. Tot mijn grote verbazing, maar vooral teleurstelling, bleek dat het NIEUWE filter dat ik besteld (niet uit de outlet) had, helemaal niet nieuw was. Het hoesje zat onder de krassen, de verzegelingsstickers waren verwijderd en er zaten alleen nog lijmresten waar deze ooit zaten. Erger nog, het filter zelf zat onder het stof en vetvlekken. Overduidelijk was dat dit filter verre van nieuw was. Als ervaren fotograaf was meteen te zien dat iemand een doekje had genomen en een korte poging had gedaan de vlekken uit te vegen, maar hier verder 0 moeite in had gestoken. Hoe dit product in hemelsnaam tussen de voorraad NIEUWE (er worden hopelijk toch nieuwe producten verkocht als je de hoofdprijs betaald) heeft kunnen belanden is de grote vraag. De klantenservice reageerde net zo ongeïnteresseerd als bij mijn voorgaande pogingen tot contact en wees alleen op het feit dat dit artikel niet als gebruikt in het systeem stond. Mysterie alom. Dat een bedrijf dat zich specialiseert in peperduur glaswerk, met klanten die makkelijk honderden tot duizenden euro's per jaar spenderen, toch dit soort producten af durft te leveren is een grove schande. Er kon nog net een portie slappe verontschuldigingen van af, maar verder weinig begrip voor mijn situatie. Dat ik hierdoor geen kerstcadeau te geven zou hebben, bleek verder ook weinig begrip op te wekken. Klantenbinding is blijkbaar een onbekend fenomeen bij deze zaak en mij zijn ze ook kwijt. Overigens, hetzelfde filter meteen nog besteld bij Coolblue, en die (rara hoe kan het) wel de volgende dag in huis. Helemaal nieuw, met verzegelingen en puntgaaf. Zoals het hoort.

Reageer

Atanas Tanev 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een camera Sony a7 iii besteld en was gelijk klaargezet, heb ik langs de winkel in Amsterdam gegaan en daar de jongens waren heel vriendelijk!

Reageer

Niels 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed werkende site, goede prijzen, groot aanbod.
Ook erg snelle levering: ik had het dezelfde dag nog in huis.

Reageer

Gewoon zomaar iemand die graag foto's maakt 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al sinds 2004 bestel ik af en toe iets bij Cameranu. Ik kan zeggen dat ik nog geen enkele slechte ervaring met deze firma heb gehad. Goede spullen, hele fijne service. Online en ook in de winkel krijg je alle tijd en hulp, ook als er iets kapot is. Je kunt nu ook telefonisch advies vragen! Dat advies geven ze heel eerlijk, zonder iets te willen verkopen dat duurder is dan nodig. Helemaal tevreden.

Reageer

Arne 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht snel een camera, die werd snel verstuurd, op dit moment ben ik er elke dag mee bezig en werkt goed, ik hoop dat het ook zo blijft

Reageer

Conny Bouma 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaring ik had een canon powershot zoom camera verrekijker besteld heel gewild door het perfecte plaatje maar bij een andere winkel met preorder toen kreeg ik bericht van canon weer een ander bedrijf dat ie te bestellen was maar lukt maar niet ook met hun hulp ze waren al weer weg en bij dat ander bedrijf werd gezegd eind februari kort om van geen kant nergens werd ik wijzer en onderhand was mijn man 3 dagen later jarig toen camera nu ik hem daar besteld achteraf betalen niet goed gekeken zeiden ze want die hadden hem ook niet ik zeg laat dan maar zitten nee zeiden ze je krijgt nog een mail en dan kan je op de hoogte gehouden worden oké dat gedaan mail geantwoord en een paar uur later krijg ik een mail hij is onderweg ik dacht wie weet wat ik krijg maar niet dat cameraatje dat lijkt me sterk maar ja hoor hij kwam ongelofelijk wat een service en verassing in deze tijd helemaal blij met het onmogelijke wat ze geregeld hebben 👍SUPER

Reageer

Jan 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een compacte camera ter vervanging van een oudere. Door de Corona kon ik niet terecht in de fysieke winkel. Daarom heb ik enkele vragen online gesteld. De antwoorden waren te algemeen. Een camera pakken en kijken naar waar ik om vroeg zat er dus niet in. Ik heb de gok genomen dat de camera wel aan mijn eisen zou voldoen. Dat bleek na ontvangst ook zo te zijn.
Vanwege die algemene antwoorden geen 10 maar een 8. De afhandeling was verder perfect.

Reageer

Agnes Raalte 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Advies en de prijs. Aan de telefoon was men vriendelijk en meedenkend.
Camera zat goed en stevig verpakt.

Reageer

Piet Verduijn 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al bij CameraNu vanaf Februari 2005, het is een webshop die kwaliteitsmerken in huis heeft en weet hoe men met klanten moet omgaan.
De levering van de artikelen is snel en volgens afspraak.

Reageer

Maria 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is geweldig, producten worden snel geleverd, de informatie op de website omschrijft de producten goed

Reageer

Dirk 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom hier al een paar jaar, je wordt goed geholpen en zeer goed geinformeerd over je aankoop.
Mijn vorige camera was gevallen en behoorlijk beschadigd. Via de website een nieuwe gereviseerd
en opgehaald in Urk. Ondanks corona kon je het gelijk ophalen. Top.

Reageer

Henk 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop is lekker overzichtelijk, duidelijke informatie en de prijs was goed. Algemene informatie na de bestelling is ook netjes. Product wat thuis komt is ook daadwerkelijk datgene wat besteld werd.

Reageer

Gert van Soest 18-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super vriendelijk bedrijf, waar je zeer deskundig word geholpen.
De mensen nemen de tijd voor je en helpen waar ze kunnen

Reageer

Robert Bronswinkel 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb in het verleden al vaker producten besteld via deze webshop. Het pakket werd op tijd en netjes ingepakt thuis afgeleverd.

Reageer

Emile Daeeemd 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service en correcte afhandeling.
Eerst bij deze shop kijken en heeft men niet wat je zoekt dan verder zoeken.

Reageer

Wietske Visser 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website staat alle informatie die je zoekt over het product. Kan het makkelijk vergelijken zodat ik precies zie wat de voor en nadelen zijn. Ideaal!

Daarnaast snelle service en snel bezorgd. Helemaal tevreden!

Reageer

Patries 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een mooie populaire, tweedehands lens gezien online bij Cameranu.
Voor de zekerheid even een what'sapp gestuurd of deze nog voorradig was. Ik kreeg heel snel een berichtje terug dat lens nog voorradig was.
Super. Meteen besteld, ik maakte daarbij nog zelf een foutje in mijn email adres (was zo blij dat ik een letter vergat), dit ook snel geappt want de bevestigingsmail kwam niet. Binnen enkele minuten was het al rechtgezet voor mij. Het mooiste was dat de volgende dag de bestelling al werd geleverd. Een top tweedehands lens die er echt als compleet nieuw uitzag met alles wat erbij hoorde heel netjes. Nu een dikke week in bezit en ik ben zeer tevreden. Het functioneert zoals het hoort.

Reageer

Ruud 17-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de ruime assortiment een gedegen keuze voor een (foto)rugzak kunnen maken. Voor lange wandelingen . Ook nog een keuze kunnen maken voor een andere mark accu voor mijn canon 800d . Deze waren niet te krijgen bij een winkel in de beurt

Reageer

Jan 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke gebruiksvriendelijke ionlibe winkel producten goed beschreven makkelijk afrekenen en snel geleverd waarover je ook goed op de hoogte wordt gebracht wat wil je nog meer.

Reageer

Kim Johnson 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was super snel!! De website is duidelijk en het is leuk om naar de korting producten te kijken. Ik zal zeker in de toekomst het website weer gebruiken. Dank!

Reageer

Jennyfer Barbosa Barros 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben beetje nieuw in deze wereld maar ben echt zo blij met me aankopen, zeer goeie kwaliteit. Hele snelle bezorging
Vond ook fijn dat ik alles op 1 site kon kopen voor me nieuwe foto/film studio
Alleen wel erg jammer dat ik de lampen niet op voorraad was verder was echt top

Reageer

Frenk 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke en gebruikersvriendelijke site.
Producten zijn snel te vinden en de site biedt een ruime keuze van alternatieven.

Reageer

patrick 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Camera aangetekend verzonden en snel geleverd. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Reageer

Jeroen 16-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een nieuw stevig statief, dat tegelijkertijd ook makkelijk mee te nemen is. Het valt niet mee in coronatijd om een goede keuze te maken; je kunt het niet zien / voelen. Ik heb daarom veel sites bezocht en bij Camera.nu was de keuze en selecteer mogelijkheid voor mij het beste. Uiteindelijk bij de Sirui Carbon TN3 statief + K-20II balhoofd uitgekomen. Tot nu toe volledig naar wens en goed te vervoeren (ook met mijn Lowapro flipside rugzak). Razendsnelle levering, dus absoluut een aanrader.

Reageer

Toon meer reviews