cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 41039 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl biedt zowel de consument als de zakelijke gebruiker een uitgebreid assortiment van digitale fotoapparatuur en bijbehorende accessoires aan. Onze formule bestaat uit een zeer scherpe prijs gecombineerd met een hoog service niveau. Zo leveren wij op alle nieuwe producten minimaal 2 jaar garantie en hebben wij het Thuiswinkel keurmerk. Twijfelt u nog over uw aanschaf? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Dit kan per email, telefoon en uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel. De koffie staat klaar!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2671 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 16-10-2018 Via de website gekocht

snelle service en de goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

9,0
Giede zoekmogelijkheden en producten vergelijken. Voor Gopro is dit de winkel i.v.m. snelle service en de goedkoopste

Reageer

Sandra van der Meer 15-10-2018 Via de website gekocht

Zoals gebruikelijk: een superwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu is echt MIJN winkel. Op de website vind ik vlot wat ik wil. De informatie omtrent de artikelen is uitstekend. De prijzen zijn scherp. Het bestelde artikel is zeer snel in huis.
De winkel in Urk is prachtig. Nog fijner zijn de medewerkers die alle tijd voor je nemen om je een passend advies te geven. Ik heb nooit het idee dat me even snel iets wordt aangesmeerd. Het is iedere keer een feestje om hier te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mith 15-10-2018 Via de website gekocht

snelle bezorging, maar irritante bestelprocedure

Algemene score

7,0
Toen ik mijn Kobo e-reader bestelde, had cameranu.nl de beste prijs. Helaas was het afronden van de bestelling wat omslachtig. Als de betaling om wat voor reden niet lukt, moet je alles weer opnieuw aanvinken en invullen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Iris L 15-10-2018 In de winkel gekocht

Onwijs fijn geholpen! Super blij met mijn nieuwe aankoop!

Algemene score

9,0
Ik heb tijdens de inruilweken mijn oude camera ingeruild en een nieuwe camera gekocht. Ik ben onwijs goed geholpen. Eerst per e-mail en ten slotte (door eigen keuze) ook in de winkel!

Reageer

Marielle 15-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze webshop een hele fijne winkel om mijn camera onderdelen te kopen. Fijne prijzen en een super snelle levering!
Ik had een rode microfoon besteld om 11:00 en was de zelfde dag nog in huis!

Reageer

Thomas Meijer 15-10-2018 Via de website gekocht

Klasse! Service perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een klasse apart.
Alvorens een statief te hebben gekocht eerst eens wat telefonische info opgevraagd waar ik erg vriendelijk en kundig te woord werd gestaan.dat gaf mij een goed gevoel en heb ook het macrostatief besteld .
Dinsdag smorgens besteld en de volgende dag al met de post bezorgd , al met al kan ik Camera Nu van harte aanbevelen

Reageer

Hobby Bob 14-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super webshop, bestelde artikel de volgende dag in huis. Alles keurig verpakt en voor een goede prijs ten opzichte van andere leveranciers. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen. Toppie!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera Sony A77 ii +1,8/50 mm lens 14-10-2018 In de winkel gekocht

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
hele leuke uitgebreide winkel, vriendelijk en deskundig personeel. bezoek bij een nieuwe aankoop nu al zeker voor de volgende keer

Reageer

Theo 14-10-2018 Via de website gekocht

Bewaking camera foscam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfecte bewakings camera van foscam voor buiten met een goede tot perfecte beelt kwaliteit ook snachts

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Klomptgoed 14-10-2018 Via de website gekocht

Wederom zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook mijn volgende spiegelreflexcamera, de Nikon D7500, kocht ik weer bij Cameranu. Eigenlijk het vaste adres voor al mijn fotografie aankopen. Je wordt hier vanaf bestelling tot bezorging goed op de hoogte gehouden, vragen worden snel en helder beantwoord en de service is ook erg correct. Een eerdere accessoire aankoop werd snel vervangen toen deze ondeugdelijk bleek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aankoop Sony RX100 14-10-2018 Via de website gekocht

Ik ben zeer tevreden over deze winkel en zijn medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb verschillende compact camera's in enkele weken besteld, geprobeerd en terug gezonden. En dat was geen enkel probleem. Snelle ruiling en verrekening van de prijs van de camera's. Nogmaals ik ben zeer tevreden over deze winkel en zijn medewerkers. Zowel via de mail, telefonisch of in persoon. Ik kan deze winkel dan ook zeker aanbevelen. Ik ben dus in de winkel geweest om te ruilen maar de camera die ik uiteindelijk heb gehouden, heb ik via de website gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrtje 2 14-10-2018 In de winkel gekocht
Urk

Snel schoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens de vakantie ontdekte ik dt er een sensorvlek op zat. Naar Urk gereden, 20 minuten gewacht en de camera is weer schoon. Heerlijk snel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ynos2222 13-10-2018 Via de website gekocht

Photokina bezocht, statief gezien, cameranu.nl bezocht, top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben dit jaar op de Photokina geweest, had een statief gezien cameranu.nl had een prijs die geen enkele winkel kon toppen. Nog in Keulen besteld, ( op terras bij een kop koffie ) de dag erna al bezorgd. Zo is het fijn als je de Photokina in de praktijk de dag erna al kunt proberen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. de Waal 13-10-2018 Via de website gekocht

Goede telefoondesk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerder al een zeer goede positieve ervaringen. Doet wat het beloofd, goede spullen en telefonische informatie. Pakketje (in mijn geval) was zogenaamd niet aangekomen, werd direct op gereageerd en opgelost (fout kpn ophaalpunt). Door mij als super betrouwbaar ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Heugten 13-10-2018 Via de website gekocht

prima en complete webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, beschikbaar voor vragen (chat, en telefoon), kennis van zaken en ruime keuze.
Snelle levering en alles netjes ingepakt.
Ze laten niets te wensen over

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 13-10-2018 Via de website gekocht

Laat besteld maar gewoon de volgende ochtend in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het fijne van Cameranu vind ik dat je nog aan het einde van de avond kunt bestellen met het gemak dat het de volgense dag bezorgd wort! Snellere service gaat het niet worden, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik 12-10-2018 Via de website gekocht

Perfecte onlineshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu al een paar keer iets bij cameranu.nl besteld en tot nu toe helemaal niets ontdekt waar je over zou kunnen zeuren. Helemaal niets! Of je het nu per post laat bezorgen of afhaalt in Apeldoorn, de bestelling is er op de afgesproken tijd en goed verpakt. Gewoon perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJT 12-10-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een toegankelijke website met veel achtergrond informatie van de aangeboden producten.
Wat erg prettig is dat je tot laat kunt bestellen en toch de volgende dag leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie 12-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl geeft een uitgebreide specificatie van de artikelen en verzorgt een correcte en vlotte levering. De bezorging klopte ook op de tijd die vooraf werd aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent 12-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is geweldig. Het pakketje was zo snel binnen dat ik er haast van schrok. Ik vind dat Cameranu.nl ook goede acties heeft!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanon Boulanger 11-10-2018 Via de website gekocht

het juiste advies niet altijd voor de duurste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies regelmatig voor Cameranu; duidelijke info, goed advies en niet altijd voor de duurste prijs, en ook in alle redelijkheid een oplossing zoeken als er een fout is gemaakt (want dat kan iedereen gebeuren).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toby 11-10-2018 Via de website gekocht

goeie prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Service zoals je zou verwachten. Items netjes verpakt en op tijd verstuurd. Duimpje in de lucht voor cameranu!
Jammer dat postnl niet zo netjes is. Had mijn pakketje naar postnl punt gestuurd maar bezorger had 't niet afgegeven dus wat vertraging.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I. Laan 11-10-2018 Via de website gekocht

Heel vriendelijk geholpen op een telefonische vraag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website een camera besteld, andere dag keurig verpakt geleverd, supersnel.
Ik ga in de toekomst zeker meerdere bestellingen plaatsen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Weener 11-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een eenvoudige en snelle bestelling. Direct een mail reactie Niets om op aan te merken! Prima dus. In het verleden ook al eens bestelt zonder problemen. Daarom wederom bij Cameranu.nl een bestelling gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 11-10-2018 Via de website gekocht

Super snelle en zeer correcte levering, zoals altijd!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere malen bij cameranu besteld en steeds dezelfde correcte afhandeling, makkelijk bestellen, keuze uit betaalmogelijkheden en aflever mogelijkheden!!!

Reageer

Ton de Jong 11-10-2018 In de winkel gekocht
Urk

Oprechte dank aan de medewerkers van CameraNu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dankzij de medewerkers van CameraNu kon ik op reis met mijn nieuwe Nikon Coolpix P1000. Een paar dagen voor mijn vertrek werd deze camera gereleased en zij hebben ervoor gezorgd dat ik hem op tijd in mijn bezit kreeg!

Klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn Top!

Hartelijk Dank!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman 11-10-2018 Via de website gekocht

geweldige service snelle reactie top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service snelle reacties en vriendelijk
meedenkend en bestellen gaat erg makkelijk en snel levertijden supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Gosseye 11-10-2018 Via de website gekocht

Levering-service na verkoop- klantvriendelijkheid ten top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De correctheid en service hebben de doorslag gegeven. Een omruilactie correct uitgevoerd.
De 5-jarige garantie is eveneens iets wat men bij geen enkele andere winkel verkrijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 11-10-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Prettige ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prettig geholpen door een medewerker van de winkel, die wist waarover hij praatte. Hij nam de tijd en gaf uitgebreid advies. De ledlamp die ik uiteindelijk kocht was precies wat ik zocht. Ik kom zeker nog eens terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 10-10-2018 In de winkel gekocht

Goed inruilactie en daardoor een mooie nieuwe A 77 II-body!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege een inruilactie, ben ik in de auto gestapt naar Urk. De "oude" camera mee en een eerlijk en duidelijk advies gekregen over mijn nieuwe aanschaf, aangezien ik twijfelde tussen enkele modellen.
Ik ben super geholpen en heb X niet te vaak laten lopen ;) en nu in het bezit van een vervanger van mijn oude 77 II
Het was de rit zeker waard!

Reageer

Rien F 10-10-2018 Via de website gekocht

Cameranummer voor nu en altijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al jaren bij cameranu gezien de scherpe prijzen, communicatie, en altijd betrouwbare levering.

Lees altijd de weer geven, review s die zijn weergeven bij hun producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Berg 10-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop, gratis verzending, duidelijke shop met duidelijk hun artikel nummer erbij, zeker aan te bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anonymous 10-10-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel. De levering is snel en de bezorgingskwaliteit is ook heel goed; Pakketje wordt goed ingepakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram 10-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kon een product niet gemakkelijk ergens anders vinden. Op Cameranu.nl hadden ze het product wel. Meteen besteld en het was de volgende dag in huis. Goed assortiment en uitstekende service.

Reageer

Peter 10-10-2018 Via de website gekocht

Vlotte snelle service en zeer scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, en veruit de goedkoopste voor wat ik zocht (Canon Selphy cp1300).
Ook de levering was vlot en binnen de beloofde termijn.
Ik zou deze winkel aan iedereen aanraden, zeer positieve ervaring!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anjo brombacher 10-10-2018 Via de website gekocht

Plezierig, snel, accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ervaringsfeit: de webshop van camera.nu is gebruikersvriendelijk en behoorlijk snel.
ook de zoals de telefonisch ondersteuning is prima geregeld. ik bestel meestal 's avonds (vaak laat) en de volgende ochtend rond 09.00 uur vindt de levering al plaats - via post.nl zowel de webshop als de fysieke winkel in Urk zijn aanraders.

Reageer

Adri Ligtvoet 10-10-2018 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een eenpootstatief gekocht Ik werd op de hoogte gehouden wanneer hij werd verzonden en hoe ik hem kon volgen. Hij werd keurig op tijd afgeleverd. Website is overzichtelijk en voldoende keus. Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 10-10-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, snel en goed betaalbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via familie achter deze site gekomen. Vind het geweldig. Alles staat duidelijk vermeld. Info, prijs, voorraad ja of nee, levercondities. Allemaal erg duidelijk. Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauren 09-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere keren besteld bij CameraNu.nl en kan niets anders zeggen dan professionele service. Als je iets besteld komt het op tijd en zit het artikel stevig ingepakt.
Misschien ooit in de toekomst nog achteraf betalen(op factuur) toevoegen, dat zou het voor mij als cijfer een 10 geven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudia 09-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie webshop makkelijk te doorlopen. Het product was snel geleverd en de volgende dag bezorgd. En goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

knyntsje 09-10-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke website, goede producten voor een scherpe prijs en zeer snelle levering en de keus is om het bij een afhaalpunt af te leveren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leopold 09-10-2018 Via de website gekocht

Uitzonderlijk en niet te evenaren service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag namiddag een Canon printer besteld en woensdag morgen al thuis dit is een levering zo snel en vlot zeker niet te evenaren! Zelfs om te betalen heel vlot en gemakkelijk ook vanuit België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EPK - Heelsum 09-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede artikelen die snel geleverd worden.
Je wordt ook goed geholpen als je vragen hebt.
De beschrijving van de artikelen is heel duidelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patryck 09-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving en goede communicatie. Ook met eventueel retour sturen is er duidelijke communicatie over het terugstorten van het bedrag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 09-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had per ongeluk een verkeerde woonplaats doorgegeven tijdens het bestellen en na mijn bestelling snel een mail gestuurd om de fout door te geven. Dankzij de klantenservice werd het pakket alsnog gewoon de volgende dag geleverd! Daarnaast was het bestelde artikel heel goed geprijsd in vergelijking met andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Daniels 08-10-2018 In de winkel gekocht
URK

98 procent compleetheid, 100 procent service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds twee jaar koop ik nagenoeg al mijn fotoapparatuur en accesoires bij CameraNu.nl.
Omdat ik niet altijd over alle specificaties beschik vraag ik regelmatig een sluitend advies aan het CamerNu team alvorens ik een order plaats.
De specificaties en verwachtingen komen soms niet overeen met hetgeen wat ik vooraf verwacht.
Dit levert dan enige teleurstelling op na ontvangst van de order.
CameraNu.nl heeft echter een uitmuntend service niveau en doet er alles aan om naar volle tevredenheid de order alsnog compleet te maken of tot een goed compromis te komen.
Dit is voor mij een van de belangrijkste reden om ook bij een volgende bestelling, als eerste, wederom de CamerNu.nl winkel te raadplegen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Oleg 08-10-2018 Via de website gekocht

Really impressed by service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I was in rush...huge rush as I was going for vacations and I needed film for my film camera, so I will not miss any moment of this time.

There was no possibility to get a film in other place, and with cameranu I got a chance! Delivery next day, thats amazing, lowes price in NL, so I am happy! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walvisch07 08-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zocht een instapmodel flitser voor op Nikon D7100. Na google-en besloten om deze te bestellen. Goede prijs bij Cameranu.nl. Probleem mbt levering (beschadigde verpakking) goed opgelost door Cameranu.nl.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 08-10-2018 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klant vriendelijk .
Ik heb de Nikon P 1000 omgeruild zonder problemen .
Met een goed advies heb ik nu de FZ2000 gekocht .

Zal deze winkel ZEKER aanraden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS 08-10-2018 Via de website gekocht

Snel en goed, zoals het moet..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inderdaad de volgende dag, keurig verpakt, het bestelde ontvangen . Via de overzichtelijke site besteld voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews