bol.com - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 7101 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol.com.

bol.com stelt zich voor

Bol.com opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Vijftien jaar later heeft de winkel meer dan 6,1 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 10 miljoen artikelen. Bol.com behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol.com vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1503 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ramon 19-09-2018 Via de website gekocht

Blijvend uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Perfekte aanpak en afhandeling. Ik blijf bij hen bestellen oa omwille van de snelheid van service en afhandeling. Retorneren en terugbetaling verlopen soepel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon 19-09-2018 Via de website gekocht

Blijvend uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Perfekte aanpak en afhandeling. Ik blijf bij hen bestellen oa omwille van de snelheid van service en afhandeling. Retorneren en terugbetaling verlopen soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Arts 18-09-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en zeker van vlotte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop met zeer divers aanbod. Ik zocht nu naar 'n duplicaat van mijn (al wat oudere) telefoon en vond deze o.a. op bol.com. Aangezien deze webshop bij mij hoog in het vaandel staat w.b. vertrouwen, durfde ik een online aankoop van dit product wel aan. Het was duidelijk wanneer deze geleverd zou worden en ik kon er aanvullende accessoires bij kopen. Alles in 1 keer! Netjes verpakt en vlot geleverd ook.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Schilder 18-09-2018 Via de website gekocht

onjuiste prijs

Algemene score

1,0
Wilde een Samsung televisie UE55NU8000 kopen voor de prijs van € 899,--.
Bij het in mijn winkelwagentje plaatsen en inloggen bleek de prijs ineens € 974,-- te zijn.
Hoe kan dit in een halve minuut verhoogd zijn.
Dit is een misleidende voorlichting van de prijs.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

De Vrolijke meneer 18-09-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding en mooie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie prijs / kwaliteit verhouding. Ik vergelijk producten veel op andere websites en bol.com is bijna altijd het voordeligst. Vooral dat er geen extra verzendingskosten worden aangerekend boven de 20 euro is een groot voordeel. Levering gebeurd ook altijd vlekkeloos en op de afgesproken dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 18-09-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden over bol.com

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel groot aanbod aan producten. Ook genoeg keuze in 1 bepaald assortiment. De levertijd wordt altijd gerespecteerd, zo weet je perfect welke dag je pakje wordt geleverd. Als je meer dan 1 product besteld met een verschillende leverdatum kun je ze ook samen laten toekomen, superhandig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Eggens 18-09-2018 Via de website gekocht

Divers aanbod en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop met een groot aanbod aan spullen. Ontvangt niet teveel nieuwsbrieven en ze hebben leuke/voordelige aanbiedingen. Ik kan er goed scoren voor cadeautjes voor mezelf en mijn omgeving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Oleander 18-09-2018 Via de website gekocht

Bijna alles!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol levert veel. Zoek ik iets en type ik het in de zoekbalk bijna altijd is het raak. Snel geleverd. Niet meer naar de stad. Parkeren en zoeken. Door de aangesloten "winkels" kan Bol.com voor mij niet meer stuk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ehsan 18-09-2018 Via de website gekocht

Super tof

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering , eerlijke beschrijving van product , meer mogelijkheid vr producten vr levering , in totaal heeel tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 18-09-2018 Via de website gekocht

Service is prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is fijn dat je bestelling ook afgeleverd kan worden in een AH winkel. Dat was tijdens onze vakantie op de Veluwe een goede oplossing. Wij waren nl. onze bluetooth speaker vergeten. Even besteld en de volgende dag opgehaald. Perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia Berends 18-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en proberen echt je problemen op te lossen. Ik had 1x een probleem met mijn bestelling en ze gaan echt proberen je te helpen, de regeling is wel ooit raar geregeld. Daarom is de service niet uitstekend. De levering is heel snel en het achteraf betalen is erg klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jason 18-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie producten en volgendedag in huis als je besteld! Ik bestel altijd bij bol.com mijn favorite site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ienieminie 18-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met de service van bol.com. Word op tijd bezorgd als je wat besteld hebt. Genoeg keuze met de producten die aangeboden worden. Betaling ken je op verschillende manieren. Is altijd even fijn en handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 18-09-2018 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig artikelen bij Bol.com, ze hebben de beste prijzen en snelle levering. Indien het niet voldoet dan is het makkelijk te retourneren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 18-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijna alle producten die je kan bedenken zijn op bol.com te verkrijgen. Als je het product besteld is het altijd snel geleverd en in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 18-09-2018 Via de website gekocht

Goe bezig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kan er alles vinden aan een redelijke prijs. En de dag na bestelling wordt alles proper geleverd . Klasse van Bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Witlox 18-09-2018 Via de website gekocht

Altijd raak geschoten bij Bol.com

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor Bol.com vanuit hele goede ervaringen en de enorme keuze uit kwaliteitsartikelen. Betrouwbaar en snel geleverd. Altijd raak geschoten dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sara 18-09-2018 Via de website gekocht

Smelled levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede service. Zo makkelijk om online te bestellen en tevens toch een goede service te krijgen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabella 18-09-2018 Via de website gekocht

Iedere keer weer top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, heel veel keus en als er iets niet goed is, zijn ze heel snel met een oplossing zoeken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ridgway 18-09-2018 Via de website gekocht

Altijd op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heeft altijd alles wat ik nodig heb op voorraad: dat betekent dat het de volgende dag wordt thuisbezorgd! En dat meestal gratis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 18-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit een zeer goede online winkel met een snelle levering met soms producten geleverd op de zelfde dag. Een super groot aanbod voor jong en oud. Heeft ook de beschikking over een goede service met betrekking tot het bellen over vragen of klachten. Met een paar klikken als geregistreerde klant kan je zo iets bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 18-09-2018 Via de website gekocht

Top service ook bij problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de service goed en netjes en snel. Bij een bestelling die na blijkt toch niet leverbaar te zijn komen ze met een alternatief en dat vind ik top zo hoef je niet te wachten . En als het wel op voorraad is word het snel geleverd 👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 18-09-2018 Via de website gekocht

Duidelijke informatieve site!

Algemene score

10,0
Ik koop mijn spullen altijd via bol.com. Alles is duidelijk en ze leveren erg snel. Ook vind ik dat de prijzen eerlijk zijn omdat de kwaliteit altijd goed is. Er staan veel reviews op de site waardoor je kunt zien hoe het product voor andere klanten bevalt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura 18-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aankoop van een notebook bleek de dag erop dat er iets mis mee was (s’ avonds pas via de post gekregen). Na een telefoontje met de servicedeskmedewerker hebben we meteen diezelfde dag een nieuwe opgestuurd gekregen. De volgende dag hadden we die al binnen. De “oude” mocht ik terug sturen als de nieuwe binnen was. Echt een top service!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anphraxx 18-09-2018 Via de website gekocht

Altijd tevreden bij Bol.com

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol.com heeft altijd goede aanbiedingen, snelle levertijden en lage verzendkosten. Zo ook bij aankoop van onze nieuwe TV.
Een van de beste webshops van de lage landen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudnic 18-09-2018 Via de website gekocht

perfecte afwerking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor ons is het heel gemakkelijk op te bestellen bij Bol.com . We denken over iets na en kunnen dan onmiddellijk bestellen bij jullie. en de volgende dag hebben we reeds onze bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Waele Kjenta 18-09-2018 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt het fantastisch hou jullie werken! Nooit problemen gehad en altijd mijn oakkete optijd of zelfs vroeger dan verwacht gekregen! Ik blijf bij jullie bestelen! Top doe zo verder :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Maes 17-09-2018 Via de website gekocht

Klantonvriendelijk, leugens, en zeer slechte service!!!!

Algemene score

1,0
Geachte brol.com,

Na het foutief versturen van een Iphone hebben jullie mij zowel per mail als per telefoon geïnformeerd dat deze kon omgewisseld worden voor het bestelde model. Tevens gingen jullie mij informeren wanneer het juiste model bij brol.com zou aangekomen zijn. Meermaals heb ik zelf contact moeten opnemen en na 2 weken kreeg ik te horen dat er een gelijkaardig model was binnengekomen. Bijgevolg hebben wij de retourprocedure gestart en de foutief geleverde Iphone netjes teruggestuurd. Ook is er telefonisch afgesproken dat er voor ons een toestel apart zou gehouden worden en dat direct bij ontvangst van het foutief geleverde toestel de juiste Iphone zou opgestuurd worden. Groot was mijn verbazing toen ik doodleuk per mail geïnformeerd werd dat zowel Synergie en Brol.com eenzijdig beslist hebben om het geld terug te storten en de bestelling te annuleren. Uit het aansluitend telefonisch contact blijkt dat de gevraagde Iphone niet meer binnenkomt.

Uit de slechte ervaringen van de voorbije 3 weken kan ik mij niet van de indruk ontdoen dat brol.com doelbewust een foute kleur van Iphone heeft opgestuurd (roos ipv grijs) om zo hun stock van deze kleur weg te werken. Dit gevoel wordt nog versterkt door de tegenstrijdige communicatie die ik ontving ivm de retourlevering.

Versta mij niet verkeerd, ik kan begrijpen dat er fouten gebeuren bij leveringen en dat er een bepaalde tijd overgaat om die fout te corrigeren. Waar ik mij aan erger is dat mensen aan het lijntje worden gehouden en men leugens vertelt.

Normaalgezien schrijf ik zelden reviews maar ik hoop dat met deze review andere kopers niet hetzelfde moeten meemaken.

Mvg

Bart

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Bol.com 18-09-2018

Beste Bart,

Wat een vervelende situatie.
Ik zie dat je de iPhone hebt besteld bij een van onze partners. Je hebt ook direct contact gehad met de verkoper.
Wij willen je dan ook aanraden je klacht bij de verkoper kenbaar te maken.

Met vriendelijke groet,
Manon van bol.com

Reageer

ilyan breed 17-09-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

8,0
binnen een dag geleverd is erg snel duidelijk site groot aanbod veelzijdig aanbod voor elk wat wils

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

coike 16-09-2018 Via de website gekocht

Goede webside.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
je kan er alles vergelijken met alle anderen producten. Kwaliteit, prijs,voor en nadelen en nog zo veel meer. Zeker een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin Korsten 16-09-2018 Via de website gekocht

Goede service van bol.com

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bol.com gekozen om zijn goede service er is niets kapot aangekomen geweest met verzenden en op de site is alles makelijk te vinden en ook makelijk om te betalen met iDeal het terug sturen weet ik nog niet echt hoe dat gaat heb niet echt iets terug gestuurd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnnieS 15-09-2018 Via de website gekocht

EasyImpact 550b

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fijne shop om te bestellen , levering meestal de volgende dag in huis

zeer betrouwbaar , doet wat ze zeggen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. 12-09-2018 Via de website gekocht

Bol.com

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk. Zeer correct qua leveringstermijn. Meestal goede prijszetting. Degelijke informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als de Klant iets verkeerd besteld heeft en het moet retour geen probleen. Perfect geregeld digitaal aanvragen en inleveren bij een postagendschap en het is geregeld en binnen twee dagen geld retour

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Bijl 11-09-2018 Via de website gekocht

Goed internetbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik shop vaak bij Bol.com. Ze hebben een groot assortiment (ook van andere winkeks). Als je bestelt, wordt het snel geleverd.
Het is vooral gewoon heel makkelijk!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carmen 11-09-2018 Via de website gekocht

Supervlot op alle gebied!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb recent een foto toestel besteld bij bol.
De toestellen onderling vergelijken is heel eenvoudig, daarna heb ik vlot kunnen bestellen en afrekenen en 2 dagen lager was alles netjes geleverd. Zalig toch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ClaudiaM 11-09-2018 Via de website gekocht

BTW Laag (6%)

Algemene score

10,0
Waar voor je geld en een goede en snelle levering van artikelen altijd. Op Bol.com kun echter voor een groot assortiment via de web winkel als alternatief altijd wel heel goed slagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mint10 11-09-2018 Via de website gekocht

altijd correct en volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
betrouwbaar
snelle levering
keuze uit meer producten
diverse prijsklassen
gemak van uit huis te bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jettie 11-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestellingen worden snel en goed geleverd! Iets retour sturen is ook geen probleem het geld wordt gelijk terug gestort

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannieplak 11-09-2018 Via de website gekocht

We worden altijd , beleefd , goed en snel geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment , duidelijke en makkelijke site.
Een hele Fijne webshop. Ook laten ze zien evt 2de hands en goede en slechte revieuws.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iddo 11-09-2018 Via de website gekocht

Altijd betrouwbaar an zeer behulpsaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bol.com is voor mij altijd de meest betrouwbare Webshop geweest, ze doen nooit moeilijk over retouren of garantie, contact of nemen is makkelijk en ze zijn altijd heel behulpzaam, de enige problemen die ik ooit heb gehad waren met derde partijen zoals PostNL of de Externe verkopers. Het liefst haal ik hier alles omdat ik altijd weet dat ik krijg wat ik bestel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

utistekende webwinkel 11-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol.com heeft een makkelijke website, waar je allerlei zaken snel vindt. De omschrijvingen zijn duidelijk en kloppen. Levering is snel. Kortom: top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 11-09-2018 Via de website gekocht

Bol.com. een referentiepunt !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al verschillende aankopen gedaan bij Bol.com. voor uiteenlopende zaken zoals : huis en tuin, hifi, klein electro, sierraden ….)
Alles verliep van begin tot einde vlekkeloos. Ook de keuze in de aangeboden producten is groot.
Betaling kan op verschillende manieren en is eenvoudig, kortom, Bol.com is een referentiepunt voor andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ki 11-09-2018 Via de website gekocht

Excellent service and quality

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Items always delivered on time and well packaged. Easy to contact for queries. The website is very easy to use.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 11-09-2018 Via de website gekocht

Goede service, klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bol.com is een super internetwinkel . Meestal direct bezorgd. Indien er iets is, is er gelijk een oplossing. Ik bestel vaak bij bol.com. Ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Vrauwdeunt 11-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel is makkelijk te vinden
De product omschrijving is duidelijk.
Site is ook simpel en snel.
Product snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 11-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen geleverd door bol.com heb je altijd 1dag later in huis. Ook externe leveranciers zijn vaak wel snel, maar het staat er meestal duidelijk bij als de levering langer duurt.
Doordat bol.com er tussen zit geeft dit meer zekerheid dan direct bij een onbekende leverancier.
Boven 20 euro geen verzendkosten.
E-books staan direct beschikbaar in je eigen lees-id omgeving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joeri 11-09-2018 Via de website gekocht

Eenvoudig en zeer snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer eenvoudig om te zoeken en te bestellen en een zeer goede service via e-mail.
Producten waren goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Sanders 11-09-2018 Via de website gekocht

Eenvoudiger manier van aankopen bestaat er niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect. Overzichtelijke site. Eenvoud van bestelling. Goede communicatie. Eenvoud van betaling. Snelheid van levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 11-09-2018 Via de website gekocht

Aanrader, perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bol.com heeft mij nog nooit teleurgesteld. Altijd zijn alle bestellingen op tijd bezorgd. Je wordt overal van op de hoogte gebracht en heb je een keer een vraag, je krijgt direct antwoord waar je wat mee kan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews