Blokker.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 415 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Blokker.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 115 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nadia 22-05-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik, heb een bestelling geplaatst via de webshop. De bestelling werd dezelfde dag nog correct verwerkt en de levering gebeurde al de dag nadien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

herman 21-05-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bestelling en de omruiling van een beschadig, gelazen drinkbeker werd snel en op een correcte wijze uitgevoerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christiaansen Paula 19-05-2018 Via de website gekocht

Ik ben tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het uitstekend en gemakkelijk ik ben tevreden en zal nog bestellen als het nodig is ik heb er al gekocht via de website en je hebt veel keuze meer keuze dan in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingetje 14-05-2018 Via de website gekocht

Zoals het moet zijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte bestelling, correcte afhandeling, mooi alles op tijd. Gemakkelijk af te halen in de winkel naar keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

vanautgaerden katrien 13-05-2018 Via de website gekocht

alles dik inorde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
blokker is nog goed te betalen en zeer gemakkelijk via website bestellen
De site is heel overzichtelijk

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita Merckx 13-05-2018 Via de website gekocht

Blokker maakt mijn zomer af!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nieuwe, mooie winkel aan de Vaart in Leuven. Uitgebreide keuze voor in en buiten de woning.
's Avonds besteld, twee dagjes later in huis! Mooi verpakt en een gebruikshandleiding erbij. Meer moet dat niet zijn :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DE SAEDELEER BRIGITTE 05-05-2018 Via de website gekocht

vlugge service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de ene dag besteld en de andere dag ontvangen en alles was in orde doe zo voort blokker tis toch jammer dat we geen winkel meer hebben in oostende

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spipo 05-05-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede en snelle service en bestelling uitgevoerd zoals beloofd en droogrek ook volgens omschrijving in de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadjezda 03-05-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Gemakkelijk te bestellen. Vlotte betaling en vlotte levering.
Shop is aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Benjamin 30-04-2018 Via de website gekocht

Snelle feilloze levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aankoop van mij Toyota naaimachine was een school voorbeeld van wat je mag verwachten van een online aankoop. Goede communicatie, en stipte uitvoering van de levering (had mijn klok kunnen gelijk zetten op de leveringstijd). Dit is super goede service. hiervoor alleen een 10/10.
Heb gelijk mijn naaimachine getest. Voldoet volledig aan de beschrijving. Goed werk Blokker doe zo verder

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CHanne 27-04-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is echt gebruiksvriendelijk, en alles is heel makkelijk te bestellen en snelle levering. Indien je problemen hebt staat er een vriendelijke medewerker je te woord via telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 26-04-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel en handig en zeer overzichtelijke winkel .Vlotte afhandeling en betaling.Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Janssens 25-04-2018 In de winkel gekocht
Wijnegem

Vriendelijk ,behulpzaam en snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik niet vond in winkel ,hebben zij mij geholpen om in de winkel zelf online te bestellen ....de volgende dag kon ik het afhalen ! Zeer goede vriendelijke service !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jana 25-04-2018 Via de website gekocht

Zeer teleurgesteld over de levering!!!

Algemene score

1,0
Ik verstuurde reeds een klacht op 20/04/2018 om dit probleem te melden, maar kreeg nog geen respons. De dag voor levering nog mooi een bevestiging ontvangen van levering via SMS. Op de dag van levering belden ze me op met de boodschap dat de levering toch niet doorging. Resultaat=dag verlof verloren, niet kunnen genieten van de zon en ik ben genoodzaakt om een extra dag verlof aan te vragen en dit voor een transportkost van €30 (die ik verplicht te betalen was omdat levering in de winkel niet mogelijk was)!! Zeer teleurgesteld..

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Brabantia strijkplank 25-04-2018 Via de website gekocht

Leveren op dag

Algemene score

3,0
Je kan bij je online bestelling een dag van levering kiezen. Ik heb zondag een bestelling geplaatst en kreeg de optie om naaf maandag te leveren. Ik koos dan zelf voor een levering om dinsdag en kreeg op woensdag bericht dat mijn pakket onderweg was een dag waarop ik niet thuis was... als de levering dan niet zo snel kan gebeuren zou het voor de klanten aangenaam zijn om pas een leverdatum optie te krijgen op woensdag.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Geert1964 23-04-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken: correct en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals ik in de titel zeg: correct afgehandeld en snel geleverd in de plaatselijke Blokker winkel waar ik het altijd ga afhalen.
Eén minpuntje, en dat betreft niet Blokker, maar de pakketleverancier PostNL.
Zij zenden verschillende e-mails, met een link naar Track&Pack van PostNL.
Maar deze link bevat niet de barcode van het pakje, zodat je deze nog moet kopiëren en plakken op de site van Track&Pack. Dat kan beter. De link zou de barcode moeten bevatten, zodat je onmiddellijk als je op de link klikt, bij jouw pakket uitkomt.
Opgemerkt dient te worden, dat de eerste e-mail na bestelling die van Blokker zelf komt, deze link naar Track&Pack ook bevat, mét ingebouwd de barcode van jouw pakket.
Dus, duim omhoog voor Blokker.
Iets minder voor PostNL.
PS: PostNL stuurt ook géén aparte e-mail als het pakket afgeleverd is in het afhaalpunt (Blokker winkel). Nóg een minpuntje voor PostNL.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maurice 22-04-2018 Via de website gekocht

alles gegaan volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zelfs de datum van levering werd gerespecteerd waardoor bestellen bij Blokker een aangename gebeurtenis werd ! zeker een aanrader

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

maurice 22-04-2018 Via de website gekocht

fijn winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
fijne webwinkel waar je alles kan vinden wat je zoekt aan een eerlijke prijs en meestal gratis levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els. C 22-04-2018 Via de website gekocht

Prachtige loungeset voor miniprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website bestelling ging ook vlot alsook leverdatum kiezen. Correcte communicatie. Ook over dag later leveren. Helaas zou ik toen niet thuis zijn maar ik kon op geen enkele manier communiceren dus stond de transportfirma voor gesloten deur. Na een telefoontje werd direct nieuwe leverdatum vastgelegd. Prima dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

goede service 19-04-2018 Via de website gekocht

vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb geen klachten alles was zeer goed verpakt en binnen de 3 dagen had ik mijn nieuw eet en koffieservies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Schins Edwin 16-04-2018 In de winkel gekocht
2900 schoten

bijzonder goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al het winkelpersoneel was heel hulpvaardig en heel vriendelijk

kan geen negatieve opmerkingen zeggen,perfecte service !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engels 14-04-2018 In de winkel gekocht
Blokker Sint-Niklaas

Fantastische Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
voordelig en goed, vriendelijke en behulpzaam. Echt een aanrader om de winkelen En voelt je er welkom

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gen grognet 13-04-2018 In de winkel gekocht
tienen

superbehulpzame vriendelijke dames die zelf extraatjes doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het pakje zelf was n dag laterdan op de bon stond dat via de website werd besteld, doch in de winkel werd ik ontvangen als een superster en hebben ook nog het cadeautje dat ik gekocht had onmiddellijk spontaan ingepakt. niets was te veel en de dames zijn superbeleefd en extra vriendelijk

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 12-04-2018 In de winkel gekocht
Gent

Super service, ik ben heel tevreden over mijn stofzuiger.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn bestelling gedaan bij Blokker in Gent op de korenmarkt.
Heel vriendelijke meneer die mij heeft geholpen, want de stofzuigers waren allemaal uitverkocht.
Het was een promo actie, 35 euro voor mijn stofzuiger.
Die meneer zei: ik kan hem wel nog bestellen voor jou, ik zei: prima doe dat maar.
Ik was super blij en ben super blij uit de winkel gegaan.
Ik had er een heel heel goed gevoel bij.
10 op 10, ik kom nog naar de winkel.
Dankjewel voor mijn bestelling.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 11-04-2018 Via de website gekocht

Goede service, deftig verpakt en op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke afspraken die perfect nageleefd werden.
Goed materiaal tegen mooie prijs.
Prijs/kwaliteit is goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Otwin 09-04-2018 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede service.
Vandaag bestellen, morgen geleverd.
Indien nodig zou ik zeker weer op deze manier bestellen bij deze winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TL 08-04-2018 Via de website gekocht

Levering iets minder, winkel super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop was overzichtelijk en mooi.
Levering was snel, maar er was een bakje stuk. Ik ben terug naar de winkel gemoeten om het te ruilen. Dit kon wel zonder problemen. De dames van de winkel in Wuustwezel zijn altijd super vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb nog 2 bakjes geretourneerd en kreeg onmiddellijk m'n geld terug. Dat vond ik ook heel positief.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nicole 08-04-2018 Via de website gekocht

goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijk en goede shop mocht misschien nog iets meer diverser en uitgebreider aanbod hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 06-04-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Zag een top droogrek en wou dit thuis laten leveren. Sinds 4 maanden zijn de straatnamen in mijn gemeente verandert. PostNL - die de pakjes van Blokker leveren - hebben dit blijkbaar niet in hun bestand aangepast. Het rek werd dus zonder gecontacteerd te worden gewoon retour gestuurd. Blokker kan het niet opnieuw verzenden, want het rek is niet meer voorradig. Waar is het rek dan naar toe dat retour is gekomen? Geen rek dus en maar een half antwoord van Blokker en eentje volledig naast de kwestie van Post NL. Positieve noot om af te sluiten. Bij Blokker beantwoorden ze de klachten wel binnen de beloofde tijd en de personen hebben veel empathie.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Hildegard 06-04-2018 Via de website gekocht

fototoestel kinderen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo vlug hadden we nog nooit iets aangekregen. En dat op een zaterdag. Dank aan diegene die het gebracht hebben op zaterdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 04-04-2018 Via de website gekocht

Top bediening in de shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel vriendelijke vlotte bediening. Niet lang moeten wachten voor ik geholpen werd. Ook de klant voor mij werd zeer vriendelijk en correct bediend . Hier kom ik zeker weer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera 04-04-2018 Via de website gekocht

Donderdag besteld...vrijdag reeds geleverd!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles OK. Aanbieding zeer voordelig! Zeer goede strijkplank van Brabantia. Nergens goedkoper gezien!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Veldhuis 04-04-2018 Via de website gekocht

Gemiste kans

Algemene score

4,0
In Europa zonder grenzen zou het ondenkbaar moeten zijn om niet te kunnen shoppen in de webshop van blokkker.be met een Nederlandse creditcard. In de hele wereld kan ik met mijn creditcard terecht.
Het argument dat er in het verleden is gefraudeerd kan niet worden gebruikt als argument om goedwillende klanten te weigeren.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

André Van Reeth 04-04-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter zijn !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site & vlotte betaling met bankkaart & vlotte levering zonder beschadeging .
Een te vrede klant !

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex Vanpee 31-03-2018 Via de website gekocht

Tegenwerking bij levering product besteld bij de webshop

Algemene score

1,0
Ik bestelde een fruitschaal in de webshop, te leveren in de Blokkerwinkel in Asse. Daar weigerden ze mij het artikel te geven zogezegd omdat ik het ordernummer niet bij had. Dat ik daarvoor speciaal van 20km ver was gekomen interesseerde hen geen zier. Toen ik een week later terugkwam met het ordernummer bleek dat dat ordernummer en mijn naam duidelijk op de doos gedrukt waren, dus ze hadden mij het product gemakkelijk al de eerste keer kunnen geven. Gewoon pesterij dus, ik vermoed omdat ik online had besteld. In die winkel in Asse zet ik geen voet meer binnen en mijn `reclame` voor die winkel zal .... zijn.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Patrick gemmink 30-03-2018 Via de website gekocht

Snel en vakkundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.
En zeer goed geprijsd..
Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn pakket.
En afgeleverd zoals afgesproken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Topper! 28-03-2018 Via de website gekocht

Aankoop pannen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan hem aan iedereen aanraden! Zeer correcte afhandeling en snelle levering!Alles is ook zeer overzichtelijk opgenomen om bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grégoire 28-03-2018 Via de website gekocht

Super vriendelijk en behulpzaam!!

Algemene score

7,0
Voor het personeel een dik verdiende 8,voor de winkelentree,wat een visitekaartje moet zijn,een 6!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhoeven Jef 27-03-2018 Via de website gekocht

Aankoop via internet

Algemene score

4,0
Er stond in de brochure dat er tuinstoelen te koop waren vanaf 14 maart. Het betreft hier stoelen van Hartman "Florion".
Alle dagen gekeken op internet en kon ze pas bestellen op 20 maart, ik heb er dan ook 4 besteld.
De levering was de dag nadien, dit is goed. Bij het uitpakken bleek dat er één stoel stuk was; Geprobeerd te bellen met het nummer dat op het bijgevoegde blad stond, maar dit lukte niet. Heb dan met de klantendienst gebeld die op de factuur staat.
Deze persoon rade me aan om de stoel bij de dichtsbijgelegen winkel in te leveren. Daar zei men dat deze stoelen per vier moesten bijbesteld worden, maar ik kon ze wel per stuk bestellen.
Gekeken in de winkel op internet en deze stoelen stonden er niet meer op. Volgens de winkelbediende zouden er nog stoelen in voorraad zijn in andere blokker winkels. Hoe kan dit als deze enkel konden besteld worden via internet.
Heb wel mijn geld terug gekregen voor de stoel die stuk was en men heeft mijn telefoonnummer genoteerd en beloofd dat men mij zou bellen en ook gezegd dat ik deze stoel aan dezelfde prijs zou krijgen. Tot op heden niets gehoord.
Zal het wellicht met drie stoelen moeten doen, dit was zeker niet de bedoeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wendy 23-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Bestelling ging zeer vlot vandaag bestellen morgen in huis wat ik ziekte heb ik ook direct bij Blokker gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

verbaeys ml 23-03-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
van a tot z in orde; gebruiksvriendelijk; gemakkelijke betaling; vlotte levering; ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lstey 22-03-2018 Via de website gekocht

Tip top in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect geleverd volgens afspraak.
Heel gebruiksvriendelijke website met voldoende productinformatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Delarue 22-03-2018 Via de website gekocht

UITSTEKENDE KWALITEIT!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk om producten te vinden - overzichtelijk en duidelijk - aantrekkelijk geprijsd! De bestelling + betaling verliep vlot en de levering was onberispelijk en reeds de volgende dag bij mij thuis!! Kortom GEWELDIG!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Den Heppe 21-03-2018 Via de website gekocht

Heel vriendelijke vrouw bij Blokker Diest.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was voor mij het kortste bij.
Goed en vriendelijk ontvangen.
Zeer vriendelijke vrouw. ...................

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Pauwels 20-03-2018 Via de website gekocht

Snelle bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdagavond de bestelling geplaatst en vrijdag reeds in huis. Dat is een fantastische service en een snelle bediening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niekske 19-03-2018 Via de website gekocht

Heel erg tevreden en vlugge levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze shop geweldig omdat er een zeer vlugge levering is van het product en ook dat het product van goede kwaliteit is. Super webshop!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 19-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekend en gemakkelijk winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs, we hebben de levering in de winkel laten toekomen. Zo moeten we niet thuisblijven om die in ontvangst te nemen. Bovendien is de bediening daar uiterst vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Farah 18-03-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel vaak bij de blokker en ben super content met de service en levering ... vandaag bestellen morgen in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerd 15-03-2018 Via de website gekocht

beste prijs en super snelle verzending

Algemene score

10,0
produkt was het goedkoopst bij blokker , zondag besteld maandag geleverd , veel keuze , actie 10 % extra korting

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 15-03-2018 Via de website gekocht

Wasrekje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer fijn Wasrekje handig en zeer voordelig
De bestelling en de levering zijn zeer fijn verlopen
Dank aan BLOKKER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews