Blokker.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 336 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Blokker.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 89 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

boess001 16-02-2018 Via de website gekocht

Alles klopte, zoals het tegenwoordig zou moeten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb op vrijdag eind van de middag besteld via de webshop. De volgende dag om ca. 12.00 werd eea bezorgd. Ook de telefonsiche helpdesk was vriendelijk, constructief en betrokken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Marijke 15-02-2018 Via de website gekocht

Alles wat ik nodig had werd 's anderendaags geleverd. TOP !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Blokker heeft bijna alles in huis en veel keuze aan merken ook. Ik moest vroeger altijd naar de winkel lopen en soms was er zóveel volk dat ik niet alles kon zien. Nu zie ik alles vanuit mijn luie zetel. Top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Wesniewski 14-02-2018 Via de website gekocht

goede afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb voor on-line gekozen en dat was prima. Binnen 48uur binnen, vriendelijke chauffeur, produkt goed ingepakt en leuke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rosy sel 14-02-2018 Via de website gekocht

2X besteld,2X prima bediend, aflevering in orde, nog doen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
binnen de week 2 bestellingen gedaan,we zijn steeds goed bediend en zullen in de toekomst zeker nog zo bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

X 14-02-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk afhalen in de winkel tijdens de openingsuren. Snelle levering, producten zijn als verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke 12-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
na vernieuwing winkel te Evergem beperkter assortiment keukengerei maar ben wel goed geholpen met bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

greet 11-02-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter

Algemene score

10,0
'n Winkel van Blokker is hier echt niet bij de deur. Vroeger dikwijls zelf geweest, en personeel was heel behulpzaam! Maar nu winkelen 'n probleem is geworden, graag via jullie website, Parking voor de deur van de zaak is er nooit of nauwlijks, en dan moet je maar sleuren, je kan nooit echt meebrengen wat je wil, daar het echt een gesleur is naar de parking. Hoop van harte dat u dit verder zo doet, vooral voor ons oudere mensen echt de max! En de levering aan huis is tiptop in orde, geen gescheurde verpakking, goederen net zo mooi als op de website, echt ik zou het niet meer kunnen missen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

DE MOOR ELSY 11-02-2018 Via de website gekocht

goede service; snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
aankoop niet electrisch hakmolentje. niet duur en de volgende reeds geleverd in filiaal in oudenaarde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wilfried 08-02-2018 Via de website gekocht

supper geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
besteld en volgende dag al aanwezig in de blokker van mijn keuze
super service
dank u blokker
over het product Emrio wafelijzer ben ik niet tevreden
na de 2de maal te gebruiken is de draaiknop eraf gevlogen met als gevolg dat ik te temperatuur niet meer kan regelen
nu eens zien dat de hersteldienst ook super is

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simonne Temmerman 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was eerst naar de winkel geweest in Dendermonde daar zegde ze mij dat het artikel enkel te koop was via de website. Die mensen waren zo vriendelijk dit artikel te zoeken op de site te bestellen moest enkel nog betalen en alles was in kannen en kruiken. Met de levering ook geen problemen alles perfect. Dus ik heb beide gedaan winkel & website. Heb geen enkele opmerking zowel over de winkel als de website. Heel tevreden en voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DE MOOR ELSY 08-02-2018 Via de website gekocht

aankoop klein hakmolentje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik was al lang op zoek naar een klein hakmolentje, niet elektrisch. Het vorige van mij was kapot door het te laten vallen. En bij blikker vond ik het Ideaal om uitjes en dergelijke gemakkelijk en snel fijn te snijden. NIET DUUR EN DE VOLGENDE DAG MOCHT IK HET REEDS GAAN AFHALEN IN EEN FILIAAL VAN BLOKKER.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Duimelijn 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, servies besteld en dit kwam erg goed verpakt aan, alles intact. alles zoals affgebeeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicole 07-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de shop zeer duidelijk. Ik had een artikel besteld dat in de winkel van blokker niet voorradig was en de dag nadien was het daar al geleverd en zonder verzendkosten. Enorme vlugge levering.
En ook nog even vermelden: de verkoopsters in de blokkerwinkel zijn zijn vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 06-02-2018 In de winkel gekocht
beringen

zeer slechte service in blokker beringen

Algemene score

1,0
ik stuur mijn man op voor een bestelling af te halen , we hadden geen kastick bij
en de winkelbediende weiger deze mee te geven
ook na telefonsche contact van mij bijft ze vol houden
ze hadden bij de bestelling er van niet vermeld dat ze een kasticket nodig hadden
ik weiger nog in de blokker iets te kopen

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Nadine De Moor 01-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al geruime tijd op zoek naar een vierkant wit servies. In een e-mail van Blokker met allerlei aanbiedingen zag ik daar MIJN servies staan. Ik heb geen seconde getwijfeld en heb voor 23 kg aan servies besteld. Bij levering (al de volgende dag) bleek één bordje gesneuveld. Geen nood: de klantendienst heeft het gebroken bordje vervangen en er drie bovenop cadeau gedaan (de verpakking was per 4). Levering alweer de volgende dag! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K_DC 30-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heel gebruiksvriendelijke website, zeker de mogelijkheid om een product te 'reserveren' zodat er een mail gestuurd wordt wanneer het product weer op voorraad is.
Enkel spijtig dat de mail nooit verstuurd werd, ook al was het product opnieuw voorradig.
Levering was top. Geen vertraging, verpakking niet beschadigd & vriendelijke chauffeur :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

A. 25-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede winkel en service is goed en snel.en je krijgt waar voor je geld en het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilhelmina atol 25-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de schop goed alleen ze gaan slecht met de spullen om er zat al een deuk erin en savonds was hij 20euro afgeprijsdt ik vind het jammer dat ze dat er niet bij zetten

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Dco 25-01-2018 Via de website gekocht

Goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke webshop, jammer de meeste winkels verdwijnen. Dus weinig andere keuze dan online te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heidi 25-01-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Ik zocht een glazen theekan en keek op de website van Blokker. Ik vond een mooie theekan met 1,2L inhoud aan een betaalbare prijs, handig in gebruik, en deze was enkel online verkrijgbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 23-01-2018 Via de website gekocht

Heel goede en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel gebruiksvriendelijke site om online te shoppen en ook snelle levering in de gekozen winkel.
Bovendien gratis levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel M 23-01-2018 Via de website gekocht

Goed en snel, online kopen geen probleem.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle orderbehandeling, verder levering zoals elke goede online shop zou moeten zijn.
Product ook netjes en Blokker herkenbaar verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Vermeiren 21-01-2018 Via de website gekocht

Zeer mooie producten, service zeer goed, enkele tips

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben gezocht naar een winkel met mooi en betaalbaar servies en daar is Blokker zeker in geslaagd, dikke pluim! Ik vond het alleen spijtig dat we in de winkel geen voorbeeld konden zien van de producten en we hebben dan maar op goed geluk gekozen. Ik las ook in de reacties van andere kopers, dat bij schade aan een deel van het servies, het hele servies moest teruggestuurd worden en hiervan ontgaat me de logica. Hoe meer producten je terugstuurt, hoe meer kans op schade bij retourzending naar de klant zou ik denken? Er stond ook niet op de doos dat het om breekbare producten ging. Gelukkig was bij ons niets gebroken en wij hebben al enorm genoten van het servies. Thanks!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erika 21-01-2018 Via de website gekocht

Heel erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was enkel vertrouwd met de winkels, dus ik had een beetje schrik om online te kopen.
Maar ik moet zeggen ik ben zeer tevreden en aangenaam verrast. De bestelling en betaling is vlot verlopen, de tussenstappen nauwkeurig opgevolgd, de levering was ook top en uiteraard het artikel was net als beschreven en aanbevolen. Nog belangrijker is de fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 14-01-2018 In de winkel gekocht
geel

zeer vlotte service

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke én gedienstige winkeldames voldoende opgeleid alsook de beste en goedkoopste prijs voor dit speelgoed

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris Eeraerts 14-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had in de folder een tandenborstel zien staan en wou deze dan online bestellen. Er was echter een zeer groot prijsverschil tussen folder en website. Na een eerste contact met de klantendienst bleek dat de prijs in de folder de juiste was. Ze gingen dit aanpassen zodat ik 's avonds de bestelling kon plaatsen. Na een tweede contact bleek echter dat de prijs in de folder foutief was en ze dit reeds in de winkels hadden geafficheerd. Daar de klantendienst mij eerst beloofd had dat ik de tandenborstel aan de lagere prijs kon bestellen hebben ze uit eigen beweging het voorstel gedaan dat ik de tandenborstel aan de 'normale' prijs zou bestellen en ze mij achteraf het prijsverschil zouden terugbetalen. Zeer goede service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermans 12-01-2018 Via de website gekocht

Service is top !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn aankoop via de webshop was voor herhaling vatbaar.
Bestelling werd zeer snel geleverd, het materiaal is volledig naar wens en de service na aankoop is helemaal top !
Wij hadden glazen besteld en enkele glazen hadden de reis tot bij ons thuis niet overleefd. Mailtje gestuurd naar klantendienst en een paar dagen later had ik nieuwe glazen in mijn bezit.
Blokker is TOP !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancy 11-01-2018 In de winkel gekocht
mol

snelle levering, vlotte hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoopster hielp mij perfect bij het bestellen van een niet voorradig product,
het was op 2 dagen geleverd en ik kon de levering opvolgen. Ik heb het dan kunnen afhalen zonder problemen dat ze moeten zoeken. Vriendelijke en vlotte bediening.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Misschien 11-01-2018 Via de website gekocht

Vlot en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was niet mijn eerst aankoop via deze webwinkel en het zal ook niet mijn laatste worden. Het kiezen verliep vlot en gemakkelijk, betalen lukte zonder problemen en eventjes later kreeg ik al een mail dat de aankoop zich in de door mij gekozen winkel lag!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DE KIMPE 11-01-2018 Via de website gekocht

voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ALS JE IETS VERGETEN BENT VOOR EEN FEEST BEN JE NOG VLUG GEDIEND ZONDER DAT JE NAAR 20 WINKELS MOET GAAN.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dick wessel 10-01-2018 Via de website gekocht

mijn bestelling niet ontvangen en ook geen bericht hiervan

Algemene score

1,0
mijn bestelling op de blokker webshop ordernummer 44190084, dd 4 jan 2018, bedrag 82, 57
is tot op heden niet ontvangen en ook geen bericht ontvangen van postnl.
hoe kom ik aan mijn betaalde producten

Reageer

Maes N. 10-01-2018 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde online een keukenrobot. Deze werd de dag erna al rond 10u geleverd. Helaas functioneerde het toestel slechts gedeeltelijk. Een zeer behulpzame operator liet me het toestel terugbrengen naar de winkel in Oudenaarde . Daar zorgden ze voor de retourzending. Onmiddellijk stuurde de operator waarmee de winkelbediende contact opnam mij een mail ter bevestiging dat de terugbetaling asap zou gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 09-01-2018 Via de website gekocht

1 dag later geleverd, verder prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Artikel besteld en laten leveren in Blokker winkel. Krijg bericht dat de koerier dag erna onderweg was om te leveren. Ganse dag wachten... krijg ik na 18u plots bericht dat post.nl het pakket niet heeft kunnen afleveren. Ja, duh!! De winkel was toe, slimmerikken! Dus pas dag erna geleverd. Misschien kan Blokker dit voortaan wel aan koeriersdienst meedelen als het om een winkel gaat...
Verder wel goed verpakt en tevreden met product!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

G Van Raemdonck 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de prijs vergeleken met andere online shops en deze kwam er het goedkoopste uit. Dat het dan nog de dag nadien geleverd werd, was een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnny ansteene 09-01-2018 Via de website gekocht

goet

Algemene score

5,0
10 % van de glazen zijn niet 100% rond maar dat is enkel voor het stapelen een nadeel niet zichtbaar
en de levering heft 3 x aangekondigd geweest van post nl en telkens weer verschoven naar de volgende dag

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Lecour Sandra 17-08-2017 In de winkel gekocht
Boom

Niet zo geweldig

Algemene score

1,0
Eigenlijk heb ik geen leuke ervaring met jullie,een dame met ALS had mij gevraagd om dat tijdschriftenhouder bestaande uit riet met 3 vakjes te kopen in de solden dat kwam op 7,5€in plaats van 15,Nu ik in Schelle maar daar hadden ze het niet een beetje later na de solden in Eeklo terug 15€dus ik nam het niet want het was weer duur en dat was niet afgesproken met die dame.Nog een beetje later kwam ik in Boom en daar heb ik het dan toch kunnen kopen aan 7,5€ .Is het de bedoeling dat we ons niet mogen verplaatsen???

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Wiel Brand 31-05-2017 Via de website gekocht

Service slecht.Contact nagenoeg onmogelijk.

Algemene score

1,0
Shop zelf is niet verkeerd. Afhandeling bestelling ronduit slecht. Telefonische bereikbaarheid is een ramp. Na 9 pogingen een wachttijd van ruim 2 uur en een gesprek met 3 heel meelevende en vriendelijke medewerksters, waarvan met 1 ruim 1 uur nog bestelling hopelijk na 11 dagen afgeleverd. Ik laat me verrassen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Somers Nora 30-05-2017 Via de website gekocht

Ik ben uiterst tevreden over de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb thuisbestelling gekozen omdat het toestel wat ik graag had te groot was om te dragen. Het werd de eerste werkdag na de bestelling reeds geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice 29-05-2017 Via de website gekocht

supercontent !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
keurig en op afgesproken tijd werd de bestelling GRATIS geleverd aan mijn voordeur. een aanrader voor iedereen die wil dat alles punctueel wordt nagekomen zoals afgesproken !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronny 29-05-2017 Via de website gekocht

zeer goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het product dat ik heb besteld online was er de dag erna in de winkel in Wijnegem daar was het personeel heel vriendelijk en behulpzaam,ik zou zeggen doe zo voort.
Mvg Ronny

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy De Ridder 29-05-2017 Via de website gekocht

Heel goed bevonden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht 2 droogrekken in promotie,
de dag erna werden ze al geleverd
Geen gesleur met de grotere stukken in je eigen wagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Larik 27-05-2017 Via de website gekocht

Vlotte online-service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet heb ik rustig en overzichtelijk thuis een keuze kunnen maken voor de aanschaf van een
nieuwe moderne wandklok. Zowel de betaling als de levering verliepen vlot en snel en het perfect
verpakte artikel was in onberispelijke staat. Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogerDV 24-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling binnnen de 24 uur geleverd zoals aangekondigd. Product was nergens anders goedkoper. Geleverd in perfecte staat.

Reageer

MARTINE GIJSELINCK 21-05-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind de shop zeker in orde. Grote keuze aan artikelen en een goede prijs volgens de kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 19-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle & correcte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ik wou kopen was enkel beschikbaar via de webshop, wat geen probleem was want quasi onmiddelijk geleverd in mijn favoriete Blokker filiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Leirens Oudenaarde 13-05-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel is reeds enige tijd niet meer beschikbaar in de winkel.Enkel nog online beschikbaar...Was wel snel beschikbaar in de winkel na bestelling online. PRIMA !!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marc De Maere 13-05-2017 Via de website gekocht

vriendelijke en accurate behandeling van mijn bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer gebruiksvriendelijke site. bestelling kan steeds worden gevolgd en bij afhaling in de winkel door vriendelijk personeel verder afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanja 07-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij deze site. Ik heb een ladder gekocht en ben er zeer tevreden mee. Heb al over dit product reclame gemaakt bij vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verwilghen 06-05-2017 Via de website gekocht

Vriendeijk onthaal. Bestelling heel vlot verlopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben een vaste Blokker klant en wou deze keer iets on line bestellen omdat het desbetreffende artikel niet in de winkel beschikbaar was. Ik was aangenaam verrast door het vlotte verloop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vergauwen S 06-05-2017 Via de website gekocht

Best tevreden, maar ...

Algemene score

8,0
Het gevraagde product is OK. Het stoort me niet dat het enkele dagen duurt voor je het bestelde in je bezit hebt, maar schrijf niet dat het de volgende dag er zal zijn als het drie dagen duurt. Wees eerlijk, want sommige mensen rekenen er op dat het er snel zal zijn. Dit is niet negatief bedoeld, maar louter een tip!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews