Bikester.be - Reviews & Ervaringen

5,8 Lees 698 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bikester.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 56 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

5,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GM 15-05-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met ruim aanbod aan degelijke producten!

Ik kwam bij de webshop terecht door het zoeken naar bepaalde fietshelm. Het betreffende merk wordt door weinig webshops en winkels aangeboden. Dankzij Bikester heb ik toch de helm die ik wilde kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 15-05-2018 Via de website gekocht

Waardeloze service

Algemene score

1,0
Deel van de produkten niet geleverd , toch aangerekend.
Geen gehoor bij klantenservice, serviceverzoek gedaan. Krijg mail terug dat er communicatieproblemen zijn en mijn verzoek in het Engels moet doen. Dit wordt gedaan en krijg opnieuw dezelfde mail IVM communicatieproblemen.
Telefonisch krijg je niemand aan de lijn.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Peter 10-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending, duidelijke website, goede prijs kwaliteit. Veel producten. Veel betaalmogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanner 09-05-2018 Via de website gekocht

Alles perfect zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim en overzichtelijk aanbod met duidelijke uitleg over de betreffende koopwaar. Ook de dikwijls aangeboden extra korting is belangrijk in de beslissing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 08-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering van de fiets! Handige pdf-handleiding die vooraf doorgestuurd wordt zodat je je kan voorbereiden op het in elkaar steken van je nieuwe aanwinst, wat overigens best wel meevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DM 08-05-2018 Via de website gekocht

snel geleverd

Algemene score

7,0
De levering van de buitenbanden, vond ik toch niet optimaal, namelijk , ze waren dubbel toe geplooid geleverd, en de doos was niet goed toegekleefd, zelfs de 2 bestelde binnenbanden in een doosje, was het doosje open, het was niet verzorgd.
Er zou nog een extra knelband voorzien moeten worden (blauw) zodat niemand de inhoud kan bekijken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Benny Vansnick 03-05-2018 Via de website gekocht

Weer perfect afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan hier alleen maar positief over zijn. Snel en correct geleverd aan een goeie prijs. Geen negatieve opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 02-05-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling snel en volledig, goed verpakt aangekregen. Kwaliteit van het materiaal is ook uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 02-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke webshop met scherpe prijzen. groot assortiment met snelle levering, gewoon TOP !

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renebran 01-05-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allerlei attributen voor de fietsvakantie op een mum van tijd gekozen en thuis geleverd. Vanuit mijn zetel duizenden artikels bezien en gekozen voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jessie 01-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een koerspak van bioracer (Vlaanderen). De maten die ik bestelde, werden correct en snel geleverd. Dit kan niet van elke online webshop gezegd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jiepie 01-05-2018 Via de website gekocht

Vlotte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site kan beter. De filter werkte niet accuraat. Ik vond slechts met veel moeite wat ik zocht. Bestelling en levering ok. Prijzen vallen mee.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Koen 01-05-2018 Via de website gekocht

Perfect zoals gewoonlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was zoals gewoonlijk perfect zoals beschreven, en ook heel snel geleverd.
Zoals altijd niks op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvB 01-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering. Alles is vlekkeloos verlopen. Vlotte communicatie via mail. Geen negatieve punten op te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 29-04-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering al meerdere keren besteld bij deze en steeds tevreden voor mij de beste voor deze onderdelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy 24-04-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Zeer goeie service, overzichtelijke webshop en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verhulst marc 24-04-2018 Via de website gekocht

perfecte bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
levering perfect op tijd ,juiste artikel ,goed verpakt

en levering door ups is ook een meerwaarde kan je perfect volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cv 24-04-2018 Via de website gekocht

perceptie bestelling bikester

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Shop met een uitgebreid aanbod.
Mogelijk verbeteringspunten:
- specificaties van bepaalde producten uitbreiden.
- leveringsinformatie klopt niet - duurt iets langer - dus best zo meegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

GUY uit BURCHT 23-04-2018 Via de website gekocht

een prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gewoon duidelijke site met prima producten voor alles wat met de fiets heeft te maken, een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Verhoeven 23-04-2018 Via de website gekocht

snelle service - spijtig van ontbreken bevestiging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Site is zeer goed, eenvoudig te bestellen en overzichtelijk. Afrekenen gebeurt vlot en de levering is zeer snel. 1 dag later was het pakje aan afgegeven aan een UPS punt. Alleen spijtig dat ik pas 2 dagen later zelf de reflex had om mijn pakje te volgen en te zien dat dit al 2 dagen geleden afgegeven was. Ik had daar geen melding van gehad en UPS was blijkbaar niet aan onze deur geweest. Of had toch geen bericht ontvangen hierover.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

De Pooter Frank 19-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service,snelle levering,beste prijzen,ruime keuze aan producten,overzichtelijke webwinkel waar alles zeer duidelijk per categorie onderverdeeld staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 18-04-2018 Via de website gekocht

Zeer gewenste aankoop en vlotte service: beide aan te raden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De geleverde goederen zijn zoals omschreven in de shop. We kochten 2 fietstassen aan en waren blij verrast met de kwaliteit. Ook de levering naar België verliep zeer vlot. Te onthouden: zeer goede koopwaar en service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 18-04-2018 Via de website gekocht

perfecte afwerking van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alle bestelde producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen en worden exact op de voorziene datum geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 18-04-2018 Via de website gekocht

Bestelling niet ontvangen. UPS werkt niet mee.

Algemene score

1,0
Ik heb mijn bestelling na 2 weken niet ontvangen. UPS zegt dat de verzender een klacht moet indienen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Scen 18-04-2018 Via de website gekocht

Alles in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles snel geregeld en vlekkeloze levering. Correcte omschrijving van de producten en reviews op de website.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 18-04-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken !

Algemene score

9,0
Mijn keuze was gevallen op een fietsrugzak die bij Bikester in stock was en dan ook nog eens 20 euro goedkoper. Niet twijfelen dus. Bestelling en levering verliepen prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kati 18-04-2018 Via de website gekocht

Toffe, gebruiksvriendelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel gebruiksvriendelijke site - groot aanbod - vlotte levering - eindelijk de schoenen gevonden die ik zocht !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Steynen 18-04-2018 Via de website gekocht

snel geleverd aan sportieve prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
groot assortiment aan sportieve prijzen ! Vlotte , snelle levering. Veel stock is veel op voorraad .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nick 17-04-2018 Via de website gekocht

Mooie korting op kwaliteitsvol product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webwinkel. Snelle levering van bestelde product en ook in goede staat afgeleverd.
Na testing product; goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 17-04-2018 Via de website gekocht

Correcte service !

Algemene score

10,0
Gemakkelijk, duidelijk en alle onderdelen die samen nodig zijn , waren op stock aan een marktconforme prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans dc 17-04-2018 Via de website gekocht

heel vlotte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heel gemakkelijk te bestellen én te retourneren indien nodig. correct afhandeling qua bestelling en (terug) betaling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

jacques 17-04-2018 Via de website gekocht

one of the best !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
leuke kortingen op super goed materiaal !
perfecte service en correcte levering !
reeds jaren klant zonder ooit problemen gehad te hebben !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Z 17-04-2018 Via de website gekocht

Super snelleservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde een aantal producten op bikester, totaal geen spijt van.
Vooreerst eenvoudig bestellingsproces en achteraf een snelle service. Ook waren alle producten aanwezig in de levering.
Wat wil je meer hebben?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juila 11-04-2018 Via de website gekocht

Great service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Great webpage and really fast service. It would be helpful that the webpage and instructions to put together the bike were in english.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katelijne Damen 11-04-2018 Via de website gekocht

Levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fiets was top, snelle levering. Alleen de montagebeschrijving paste niet bij dit type van fiets. Toch nog naar fietsenmaker moeten gaan om fijn te tunen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Niki 11-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een oranje BMX-kinderfiets 24 inch van het merk s'cool besteld. De bestelling en levering verliepen vlot. Alleen was de kleur van de fiets in werkelijkheid ietsje roder dan op de foto. Daar leek het meer oranje, maar de kwaliteit van de fiets is erg goed. De toegekende paaskorting was ook fijn meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patibo 10-04-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, geen probleem.

Algemene score

8,0
Ik zocht banden. Site is gemakkelijk doorzoekbaar en ar staan voldoende technische gegevens. De maximum bandendruk interesseerde mij in dit geval.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nobutnothanks 10-04-2018 Via de website gekocht

Niet professioneel.

Algemene score

3,0
2 artikelen besteld, 1 was uiteindelijk niet in stock, tewijl het wel wel als "beschikbaar" stond op de website. Kwam dit zelf maar te weten na het sturen van een e-mail. Andere artikel was de kwaliteit niet goed, diende zelf aanpassingen te doen met een schaar om de strap van mn helm te ontwarren (zat getwisted in elkaar) om de strap op maat te krijgen. Terugbetaling van ontbrekend product was in orde. Een kleine kortingsbon gekregen die uiteindelijk ook niet bleek te werken.

Scherpe prijzen, mr kwaliteit, service en professionaliteit van de store is ondermaats.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Hugo 10-04-2018 Via de website gekocht

Alles correct verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles goed ontvangen op vooropgezette datum.goede service en materiaal van prima kwaliteit.een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katrien 05-04-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correcte en snelle levering. Duidelijke site. Makkelijke betalingsmodaliteiten. Ik ben absoluut tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 04-04-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Binnen 3 dagen de fiets geleverd. Alleen krassen op het stuur en is de voorste vork samen met de remmen omgedraaid gemonteerd dus dit moet ik zelf terug uit elkaar halen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

sylvain 04-04-2018 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

8,0
Goede service vlug geleverd , bij retourneren zeer vlug geld terug gestort . Een minpuntje kortingscode via email te laat aangekregen , enkele uren gewacht voor de bestelling te plaatsen dan geplaats en onmiddellijk erna een email met de kortingscode zodoende kon ik die niet meer gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 04-04-2018 Via de website gekocht

Service om "U" tegen te zeggen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelprocedure ,verzending en kwaliteit product waren gewoonweg SUPER .
Eveneens de prijs was concurrentieel !
Een aanrader dus !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain 04-04-2018 Via de website gekocht

Wat een snelheid van leveren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruim aanbod waar ik bijna altijd mijn ding vind. Persoonlijk zou ik rond informatie nog iets meer aan de web site toevoegen. En blijven innoveren in merkenaanbod. (bv supacaz)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gianni 03-04-2018 Via de website gekocht

Zoals steeds: TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte prijzen, snelle leveringen, ... het lijkt zo simpel maar is het blijkbaar niet.
Na enkele zure avontuurtjes bij andere (web)shops blijf ik nu al een tijdje trouw aan Bikester.
Want Bikester slaagt er wel telkens in om alle verwachtingen in te lossen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 28-03-2018 Via de website gekocht

Snel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke shop. Ruim assortiment. Vlotte registratie en betaling. Snelle en correcte levering. Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 28-03-2018 Via de website gekocht

vlotte en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de omschrijving van het product is correct en volledig. De prijzen op de site zijn zeer competitief en de levering gratis.
Snelle verwerking en levering van het product.
een zeer tevreden klant die zeker terugkeert!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 28-03-2018 Via de website gekocht

Super website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel gebruiksvriendelijke website met een uitgebreid assortiment!
De leveringen gebeuren heel snel en terugzenden is ook gratis.
Al heel dikwijls op bikester.be besteld en altijd tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.G 28-03-2018 Via de website gekocht

Super prijs en snelle levering!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Veel sneller dan gedacht, goeie prijs en degelijk product. Kortom ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LV 27-03-2018 Via de website gekocht

Tijdige levering en materiaal naar wens.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is op smartphone beperkter tov pc. Opvolging levering is beperkt: enkel "verzonden" staat vermeld . Vorige bestelling is ook nog consulteerbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews